Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Apa lui Ionașcu» VS «Groapa lui Stoica»

Investițiile falimentare ale Sloboziei

«Apa lui Ionașcu» VS «Groapa lui Stoica»

De aproape 10 ani, Slobozia este împinsă metodic către un faliment administrativ. Și tot de atîta vreme, dacă nu chiar mai demult, edilii locali promit locuri de muncă, relansare economică și un nivel de trai mai bun. Singurele realizări «palpabile» ale administrației locale la Slobozia rămîn «apa lui Ionașcu» și «groapa lui Stoica». În acest context, am încercat să aflăm care dintre aceste obiective edilitare a afectat mai mult viața slobozenilor. Concluziile, ca de obicei, aparțin cititorilor.

«Apa lui Ionașcu» a secat bugetul orașului
Înainte de a ridica piatra se cuvine să reamintim că ideea unei surse alternative de apă potabilă nu îi aparține ex-primarului Gabi Ionașcu. După cum el singur o recunoaște cînd și cînd, această soluție al cărei scop a fost «autonomia față de Amonil» era vehiculată în mediul administrativ local încă din perioada mandatului lui Ioan Pinter, pe vremea cînd Gabi Ionașcu nici măcar nu visa la funcția de primar. Oficial, valoarea investiției pentru sursa de apă a orașului este de 50 milioane de lei, bani care provin din lansarea pe piață a primelor obligațiuni municipale ale orașului. Banii au fost cheltuiți în perioada 2007-2009 pentru săparea a 25 de puțuri (dintre care 5 n-au mai fost finalizate nici pînă în ziua de azi!) și implementarea celebrei soluții tehnice «țeavă în țeavă». Pentru această investiție slobozenii vor răscumpăra anual, pînă în anul 2027, obligațiuni de 2,5 milioane de lei. Reamintim că acestea au fost cumpărate atunci «de BCR și două persoane fizice». Singura veste bună este că, teoretic, vîrful de sarcină a trecut (în primul an, 2009, doar dobînzile plătite de municipalitate se ridicau la peste 7 milioane de lei!), iar la sfîrșitul anului trecut municipalitatea plătea pentru «apa lui Ionașcu» 2,5 milioane de lei pentru răscumpărarea anuală de obligațiuni, 1,45 milioane pentru dobînzi și 32 mii de lei pentru comisioane. Nu trebuie uitat însă că, la cheltuielile propriu-zise pentru realizarea unei surse alternative de apă, se adaugă fondurile cheltuite pentru stația de epurare a orașului (7 milioane de euro), stația de tratare (2 milioane de euro), precum și fondurile pentru lucrările de înlocuire a rețelei de apă...
Gabi Ionașcu, la tribuna Facebook Gabi Ionașcu a plătit cu funcția (în anul 2012) pentru acest dezastru oficializat în anul 2013, an în care autoritățile locale au recunoscut oficial că furnizează populației «apă menajeră la preț de apă potabilă». Însă continuă să refuze să-și asume orice fel de responsabilitate, susținînd că el rămîne «un paznic al cetății». Iată una dintre ultimele sale postări publice pe Facebook, singurul loc de unde mai poate lansa dezbateri în spațiul public în acest moment. «Este adevărat, slobozenii sătui de „apa lui Ionașcu“, probabil că unii au dorit ca primarul lor să fie fiu al Ialomiței, sătui de stilul inflexibil de care am dat dovadă, că am fost „zgîrcit“ în promisiuni, că nu am fost un „bun coleg“-„trup și suflet“ pentru partid, și multe alte defecte ale mele, în vara anului 2012, electoratul a decis! Îmi însușesc afirmația d-lui Ponta pronunțată în seara pierderii alegerilor prezidențiale: „Poporul are întotdeauna dreptate“. Accept și nu voi contesta niciodată aceasta! Dar, iată: în data de joi, 10 iunie 2015, a avut loc Adunarea Generală a URBAN la care au participat numai consilierii locali și niciunul dintre viceprimari sau primarul, cum ar fi fost normal. După lege, primarul conduce serviciile publice, apără interesele și drepturile cetățenilor. Probabil vizita din Turcia cu întreaga delegație, i-a căzut „greu la stomac“! Discuția din cadrul adunării generale a fost generată de „dificultățile majore cu care se confruntă societatea“, existînd riscul ca primăria să poată cere dizolvarea societății...».

«Groapa lui Stoica» îngroapă Slobozia
Asemenea lui Gabi Ionașcu, primarul Alexandru Stoica susține că el nu a inițiat procesul de reabilitare a Pieței Revoluției, acesta fiind un proiect moștenit de la administrația precedentă. Tehnic vorbind, și el are dreptate. Ideea a fost lansată în spațiul public în 2008 și a căpătat consistență în anul 2010, în plină epocă Ionașcu. Istoria locală nu reține însă aceste amănunte. Și nici n-ar avea de ce, ne dăm noi cu părerea, atîta vreme cît la demararea efectivă a lucrărilor, în aprilie 2014, primarul Alexandru Stoica semna acest proiect derulat «cu fonduri europene» în calitate de manager. De la debutul lucrărilor a trecut mai bine de un an, iar termenul scadent e la mai puțin de 6 luni distanță. Ca și în cazul «apei lui Ionașcu» însă, această investiție a fost marcată de zeci de scandaluri publice, plecînd de la utilitatea viitoarei parcări subterane și pînă la efectele economice dezastruoase ale acestei investiții asupra economiei orașului. Pentru că ziarul nostru a punctat permanent evoluția acestei investiții vom reaminti doar că, la acest moment, ACM 4 București, firma care a cîștigat licitația, se află în insolvență, că graficele de execuție au fost întîrziate îngrijorător, că șantierul se mișcă cu «pași de melc» și că firmele locale care au lucrat efectiv pe șantier nu și-au primit banii pentru lucrările prestate sau și i-au primit după luni întregi de întîrziere.
Stoica se declară înfrînt Ce este însă cel mai grav în acest moment este riscul ca orașul să plătească integral investiția în acest obiectiv. Concret, este vorba despre 51 milioane de lei, la care s-ar putea adăuga alți 17,5 milioane de lei reprezentînd investiția în Parcul Industrial IMM Slobozia... Pentru a avea un ordin de mărime, vom preciza că cei 51 de milioane reprezintă bugetul de investiții al orașului pentru următorii 5 ani, în condițiile în care, în anul 2015, municipalitatea a alocat pentru investiții doar 10 milioane de lei. De altfel, primarul Sloboziei, Alexandru Stoica a recunoscut public săptămîna trecută că se simte depășit de evoluția din acest moment a proiectului: «Dacă eram acum 2 ani, reluam licitația. Dar nu sîntem și nu pot, pentru că sîntem deja în întîrziere. Evaluarea a durat un an de zile, pentru că au fost multe firme și mulți bani. (...) Sînt deja epuizat fizic și moral. Oriunde m-am dus, n-am primit niciun ajutor, niciun răspuns... Și nu Uniunea Europeană e de vină, ci boii noștri! Au pus niște reguli proaste. Ordonanța 34 a fost tradusă cuvînt cu cuvînt de la Uniunea Europeană. Și fiecare funcționar care a pus mîna pe ea a mai adăugat cîte o virgulă... Fiecare a mai pus cîte ceva în plus, ca să se acopere! Procedurile le facem noi, nu ei! Niște cretini, niște tembeli... Asta sîntem, un popor de idioți! Iar cînd citești instrucțiunile, nu mai înțelegi nimic. De-asta spun, dacă nu simplificăm lucrurile și nu facem o pîrghie pentru autoritatea contractantă, murim. De-aia nu avem bani niciodată!».

21 Iulie 2015, 17:55 (9929 vizualizări - 31 comentarii)

Citiți și:
Slobozia bea apă cu trihalometani
Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare
Apa din Slobozia, o problemă fără sfârșit
PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia
«Apa lui Ionașcu» nu salvează «Groapa lui Stoica»

Comentariile cititorilor:


SORIN:
(27 Iulie 2015, 14:28)
@Gigel. Dacă spui că mă cunoști, ești total nedrept. Odată ce semnez cu prenumele meu real, cum crezi că aș putea semna @Adriana, @Elev sau sub alte pseudonime?! Dacă aș fi vrut să-mi ascund identitatea o făceam pur și simplu.În ceea ce privește așa-zisele invective pe care le-aș fi folosit, trebuie să fii corect și să recunoști că eu numai am răspuns unor postaci care se ascund în spatele unor pseudonime și folosesc un limbaj mai mult decât trivial. Dacă zici că mă cunoști cu adevărat, înseamnă că știi că sunt "doctor" în exprimări imunde. Problema e că sunt atâtea probleme dureroase în țara asta, încât învrăjbirea, chir prin intermediul Internetului, este apanajul unor persoane ciudate, ca să mă exprim elegant. Tare mi-aș dori o întâlnire cu unii dintre preopinenții mei, așa, să discutăm pe orice temă de actualitate, sau de altă natură. Aș fi cel puțin cretin să mă autoapreciez folosind pseudonime precum @Adriana, @Elev etc., iar dacă afli și IP, sigur îți vei da seama în ce gravă eroare de afli. În rest, numa' de bine!
Dinulescu L.:
(26 Iulie 2015, 00:02)
@gigel, greșești! Atât îți spun. Pentru tine nu se merită o mai mare străduință. Greșit.
Gigel :
(25 Iulie 2015, 12:52)
@Sorin imediat după pauza de masă, ai postat iarăși dar de data acesta sub numele de Adriana și făci vorbire despre Moldova despre sud-est.....și destule alte tâmpenii care îți umblă ție prin stomac..... Vorbești despre faptul că ar trebui să devii tu activ decizional.Tu?? Nu vrei să ne vorbești și despre planuri cincinale sau despre ce faci tu la serviciu atunci când nu faci postări în presă. Apropo ai devenit cumva hermafrodit și ți-ai schimbat numele Sorin în Adriana? Dacă la următoarea postare pe care o vei face vei folosi aceleași invective o să postez adevărată ta identitate, locul unde "muncești"și de unde postezi aici, sub ce nume și IP de unde postezi.
POMPE:
(24 Iulie 2015, 15:33)
Paros vă ajută să astupați groapa că se pricepe la cavouri...ecologice
dependent:
(24 Iulie 2015, 15:04)
LASĂ UN COMENTARIU:  ADICĂ; SCRIE TU; PROSTULE, CĂ NOI TE DĂM AFARĂ PT: CĂ SUNTEM INDEP:
dependent:
(24 Iulie 2015, 15:01)
Groapa o poate astupa unul de la funebre ,care vă cenzurează. Oricum g glodeanu ,trebuie să fie trecut iân istorie., Adio și Campus
eu:
(24 Iulie 2015, 13:21)
Multumesc, "Apa" pentru link. Acum stim cine a semnat falsurile. Incepem sa scoatem caracatita la iveala
ADRIANA:
(24 Iulie 2015, 13:18)
Nu tot poporul e idiot. Numai cea mai mare parte a lui. Fostul primar, dacă nu moare până atunci, va da o socoteală! Nu pe-a lui, că e praștie! Merge greu și prost justiția în unele județe. Cele mai corupte și needucate. Cu violatori, și bețivi, și hoții. Moldova s-a scurs in sud-est....E unul deștept ca Celentano care zice că @Sorin trebuie ,,cenzurat că vorbește urât". Uite, ce ne găsi! Puritanii lezați in mitocănia lor seculară! @Sorin trebuie convins cumva să devină activ decizional. Este cel mai capabil om care scrie pe-aici. Scrie cum îi dictează gândirea permanentă și simțirea de moment. Cum să nu-ți sară dopul când vezi căcatul-fluviu în jurul tău?!! Salut, prietene!
edil:
(24 Iulie 2015, 13:01)
A murit Gheorghe Glodeanu, cel care a facut din Slobozia o oază verde și voi ați tăiat toți arborii seculari. Îngropați-l în gaura din fața prefecturii și ridicați-i statuie. Groapa se va astupa când va cădea consiliul județean și prefectura la un seism ca în 77.
Mary:
(24 Iulie 2015, 10:12)
        Chiar, nu va aresteaza nimeni?!
grozavu:
(23 Iulie 2015, 13:50)
Eu nu am gasit comentariul calaului pe facebook. Si nu noua ar trebui sa ne dea explicatii ci la parchet. Cum dracu nu se sesizeaza nicio institutie a statului ca asta a bagat gaura de miliarde la buget pentru apa menajera????
Gigel :
(23 Iulie 2015, 12:12)
Oare de ce Ionașcu nu pozstează aici și face pe Facebook un comentariu amplu la acest articol?Oare voi redacția nu îi postați aici ce vrea omul să spună, că pe Facebook este foarte nemulțumit de acest articol.Mai ponderați-l pe tovarășului Sorin că nu prea știe să vorbească decent.El la un moment dat corectează pe toată lumea dar el acum cred că ar trebui cenzurat chiar dacă pune virgula.
eu:
(23 Iulie 2015, 10:39)
Dragii mei, am sa va spun o poveste trista. Cea a GENOCIDULUI practicat de primaria Slobozia, in cardasie cu Urban SA si DSP. Cum bine v-ati dat seama, e vorba de apa potabila din Slobozia. Sau mai bine zis, a apei presupus potabile. Toata lumea este la curent, din diversele articole, cu matrapazlacurile actualului si fostilor primari, care au saracit bugetul orasului si acum NOI suntem buni de plata. In primul rand cu sanatatea, caci apa pe care o consumam, din nestiinta sau datorita neajunsurilor economice, este TOXICA. Datorita felului in care s-au sapat puturile, fara analize prealabile ale panzei freatice otravite de zeci de ani de combinatul chimic, fie ca-i zice Amunil, Chemgas sau oricum. Caci apa noastra menajera, pe care o platim la pret de apa potabila, are o concentratie a ionului amoniu de aproape o mie de ori mai mare decat cea permisa. De ce oare nu se sesizeaza din oficiu DSP-ul, care are menirea de a apara sanatatea publica ? Poate din cauza ca oamenii din condcerea acestei institutii apartin aceluiasi partid care a condus orasul, judetul si tara la faliment? Avertizez ca toxinele continute in apa de Slobozia au efect in mare parte necunoscut, desi se stie ca afecteaza rinichii si ficatul. Prin urmare, in afara de saracirea orasului, aceste institutii comploteaza pentru a ne "darui" cateva generatii de slobozeni cu boli cronice si, in consecinta, cu o durata de viata mai scurta. Este rusinos ca o capitala de provincie din Europa sa nu aiba apa potabila. Bineinteles ca puternicii orasului nu beau apa de la reteaua publica, daca nu cumva au investitii la firme care aprovizioneaza magazinele cu apa plata. In concluzie, ce ziceti? Facem o mamaliga cu apa menajera care sa explodeze?
Polul Sud:
(23 Iulie 2015, 10:31)
Auzi primare...poate cu chinezii tai ai un plan conspirativ si vrei sa ajungi la marele zid prin interiorul pamantului.Si d aia sapi ca rama. Ca ai tu un var in sri si ti a prezentat un nepot a lui JulesV. Care ti a aratat drumul.Si calea.Si neputinta.Ca la cat esti de balalau...In Bucegi ai incercat sa ajungi? Ca si acolo e un mister.Sapa...Sapa cartita ce esti ! Da' si taiatul pomilor tot a conspiratie suna.Sa ne iei aeru'. Sa ne cucereasca extraterestii mai usor.Statuie panarama ai platit sa ii induci in eroare pe cuceritori sa nu cumva sa il caute pe adevaratul domnitor..Da'auzi..Te ai gandit sa te duci dracu'la Polul Sud?Ca tare greu se revine de acolo.Si ia ti si gasca de prostanaci!Sa va dati cu sania pana la glaciatiune.Si atunci asteptam revenirea voastra!
dada:
(23 Iulie 2015, 09:47)
Ai dreptate bre, idioti ca te-am votat pampalaule ....  Am vazut in tara orase mici cu centre foarte frumoase dar deh nu sufereu de megalomanie.... Specialisti nu a-ti avut ca e plina primaria de ei cel putin pe statele de functii! Rusine sa va fie ca mai deschideti gura .Ministrul Rus pentru o perla scapata si-a dat demisia ,tu pentru calificativul de idioti cand?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
123 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august a.c., între localitățile Movila și Fetești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Printre ...[citește_toată_știrea]

15 August 2020, 11:00
(388 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(163 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(158 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(124 vizualizări - 0 comentarii)


10

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(138 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(162 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(204 vizualizări - 2 comentarii)


13

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(545 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(636 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mecanic în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Cetatean sincer în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Gica în Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean Relu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...