Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

A murit Gheorghe Glodeanu, simbolul comunist al Ialomiței

A murit Gheorghe Glodeanu, simbolul comunist al Ialomiței

În seara zilei de joi, 23 iulie 2015, Gheorghe Glodeanu, simbolul comunist al județului Ialomița, s-a stins din viață. Surse medicale apreciază faptul că decesul ar fi survenit în urma unei congestii cerebrale. Istoria comunistă a județului Ialomița se confundă cu Gheorghe Glodeanu. Acesta a fost primar al Sloboziei în perioada 1972-1974, ulterior deținînd funcția de secretar cu propaganda al Comitetului Județean PCR Ialomița și președinte al Comitetului Popular Județean Ialomița. În ultimii ani, acesta s-a retras din viața publică în orașul Oltenița-Călărași. Joi, 23 iulie 2015, Gheorghe Glodeanu a murit. Trecerea în neființă ar fi fost provocată de o congestie cerebrală. Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face la capela de lîngă stadionul orașului Oltenița, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit, înmormîntarea urmînd să se producă sîmbătă, 24 iulie 2015.

24 Iulie 2015, 15:15 (9598 vizualizări - 29 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Maria:
(29 Ianuarie 2016, 09:35)
Dumnezeu sa va judece dupa vorbele voastre nedrepte uitati va in jur cite s au construit  acum se facmagazine tot in spatiile facute inainte de 1989
LETSOC:
(30 Iulie 2015, 07:43)
Stiti, doamna Adriana cine nu vede partea pozitiva  a comunismului? Cei ce au beneficiat de ea si le este teama sa nu se afle. Stiu cum s-a comportat Glodeanu deoare ce in acea perioada am lucrat in agricultura, dar indiferent de asta, Dumnezeu sa-l ierte.
pt nostalgici:
(29 Iulie 2015, 19:52)
daca vreti sa retraiti raiul comunist, plecati in Koreea de Nord, la "fratele"Kim. Daca nu va place ceea ce traiti, consolati-va cu gandul ca macar asta este capitalismul romanesc pur, construit de fostii comunisti si securisti, in care nomenclaturistii si odraslele lor au devenit milionari in dolari si euro doar in trei patru luni, nu in trei generatii cum ar fi normal din munca cinstita. Daca comunistii au fost atat de destepti, de buni si iubiti de popor, unde este comunismul azi si de ce s-a prabusit el in '89, de ce n-au invadat "oamenii muncii"din vest tarile socialiste in timp ce fenomenul se petrecea invers? Comunismul a fost pata neagra din istoria Romaniei, si nu numai. Azi am fi fost  una din tarile dezvoltate si civilizate ale lumii,fara cei 45 de ani de bolsevism, istoria tarii n-ar fi fost deformata, n-ar fi existat mii de gropi comune experimentele cumplite din puscariile cu detinuti politici si Canalul in care au disparut ucisi sute de mii de romani ce formau elita Romaniei..Dar nu e de mirare: si acum mai sunt nostalgici ai lui Stalin, cel care a ucis mai multi rusi decat al doilea razboi mondial..
VICOL:
(29 Iulie 2015, 07:37)
Glodeanu a ridicat blocuri și a unit malurile apelor prin poduri, a transformat o așezare deșertică într-o oază de verdeață în inima toridului Bărăgan, a salvat Lacul Amara și l-a transformat în Apă Vie tămăduitoare, a construit cămine culturale și școli, cinematografe și case memoriale, a fost sufletul festivalurilor artistice și manifestărilor științifice, a adus în Slobozia artiști plastici care au înfrumusețat orașul și viața oamenilor de aici. Toate acestea vor rămâne, toate sunt legate de el, va rămâne amintirea materială și spirituală a tot ceea ce a realizat pentru binele comunității. De aceea poate fi considerat un simbol al comunismului! După detractorii săi ce rămâne? Veninul și zgura unor suflete chinuite, incapabile să se realizeze, inimi chircite ca niște vinete răscoapte, bale revărsate la adăpostul anonimatului, o ură viscerală față de tot ce a fost bun și frumos, tocmai findcă ei sunt răi și urâți ca ,,wow’’ și ,,tovarășa Ana’’
Nostalgic:
(28 Iulie 2015, 22:16)
@tovarășa Adriana, puteai măcar un nume să-ți dai. Ai dreptate cu Comuniștii care încă mai zvâcnesc. Sunt scursurile! Cei buni s-au retras acum 25 de ani, au fost blamați, au murit de inimă rea sau se târăsc pe ultima sută de metri, istoviți, scuipând ,,realizările" Revoluției din 1989.
MARIAN:
(28 Iulie 2015, 21:04)
Mai marea rușinea: a ajuns un sferto-doct, de fapt un decelebrat, să maculeze internetul cu tot felul de afirmatii  tâmpite confirrmându-l astfel pe Umberto-Eco care scria că drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr si că rețelele de socializare au devenit o invazie a imbecililor. Un analfabet frustrat care nu știe că naționalizarea s-a facut în 1948, cooperativizarea s-a încheiat în 1962, că din 1958, după retragerea trupelor rusești din Romania, PMR, ulterior PCR s-a depărtat total de Moscova că atitudinea lui Ceaușescu din august 1968 a stârnit totala admirație a occidentului, că în fruntea PCR au fost promovați oameni cu totul deosebiți ca acest Gh. Glodeanu, pentru odihna căruia ar trebui să ne rugăm! Eu o fac și mă rog la Bunul Dumnezeu să te ierte și pe tine, necrofag nenorocit!
ADRIANA:
(28 Iulie 2015, 20:33)
NU AM FOST MEMBRĂ PCR. Crezi sau nu, e mai puțin important. Altceva. ROMÂNIA nu va avea nevoie de o sută de ani pentru.... ce scrii tu acolo. Acest stat va pierde granițele și identitatea foarte curând. Așa-zișii români de azi sau de mâine vor fi poimâine altceva. Nu știu cum, dar ne vom pierde. Regretul este sincer. Previziunea? De la o percepție nefardată a realității de azi!
tovarasa "Adriana":
(28 Iulie 2015, 19:33)
"Pecinginea de nestapanit" de azi este rezultatul "omului nou",socialist, creat de comunisti. Prin teroare si prin frica au construit o societate inumana  a caror ramasite le vedem azi ca ne conduc prin politicieni(toti "fosti" cu carnete rosii), incepand cu criminalul KGBIliescu si toata sleahta de capitalisti de cumetrie formata din cadrele de partid si securistii lui Ceausescu. Romania are nevoie de o suta de ani sa se curete definitiv de pegra comunista, de urmasii si mentalitatile ei .
ADRIANA:
(28 Iulie 2015, 14:54)
Oamenii care au ceva in capul lor, câți au mai rămas, judecă acele vremuri cu TOATE părțile inumane care au fost! Și au fost destule! DAR Hoția, derapajul, imoralitatea, ilegalitățile pe față, răsturnarea scării valorilor umane, VIOLAREA bunului simț, lipsa de patriotism, vânzarea pe bucăți a țării, umilirea tinerilor capabili, lipsa locurilor de muncă, rateurile voite ale justițiarilor, desființarea strategică a școlii cu tot ce implică ea, jalea din sistemul sanitar................ETC. Acestea nu erau pe-atunci o pecingine de nestăpânit! Partea pozitivă a comunismului n-o știu toți cocalarii, n-o recunosc snobii, parveniții și Analfabeții! Ne sugrumă țigănia. Se vor duce NOSTALGICII și veți face voi, ROMALINELE ȘI MÂRLANII LOR...rahatul praf! Din acel praf să vi se înalțe statui. Aveți modelul! Țara asta este pierdută.
multi nostalgici:
(28 Iulie 2015, 13:55)
nostalgia unora nu e altceva decat reactia cainelui inlantuit("da, domn'e, mai lipsea cate ceva, nu era nici libertate,dar aveam locuri de munca"..). Ceea ce nu vor sa priceapa nostalgicii este ca "Epoca de aur"a fost construita pe cadavre. Crime si genocid. Elita Romaniei a fost decimata doar pt ca bolsevismul cu formele lui hidoase(stalinismul si ceausismul) sa stearga adevarata istorie a romanilor si sa devenim un lagar urias in aer liber in care armata tinea armele indreptate spre interior, sa nu scape romanii dinraiul comunist. Comunistii au avut"realizari": si azi, cele mai disciplinate si mai eficiente munci se realizeaza cu detinutii. Asta era Romania! Faceam de toate pe stoc si nimeni dar nimeni nu le cumpara decat daca le vindeam pe pret de nimic(dumping): si atunci exportam mancare si petrol. Dumnezeu sa-l ierte pe Glodeanu(desi el si tovarasii lui n-au actionat ca niste crestini, altfel eroii Marii Unirii n-ar fi fost inchisi, omorati si aruncati in gropi comune ca niste animale!)... A facut canalizari si a pus flori..Din banii lui? Nu : cu teroare si cu banii romanilor flamanzi, fara lapte la copii, fara curent si fara televizor, cuindicatii"mai puneti o haina pe voi daca va e frig"etc,doar cu cantece patriotice si de adulare a lui Ceausecu! Asa cum stiau sa faca doar comunistii, acesti burghezi rosii!
victoria:
(28 Iulie 2015, 08:28)
Cel care te declari "Hahaha" , nu degeaba. Daca stii dar nu cred,ce fel aratau cladirile vechi din Slobozia nu ai mai zice Hahaha. Probabil trebuia pastrate vreo doua trei de pe crivaie. Ce a fost de pastrat s-a pastrat. Restul au fost Hahaha.
Mary:
(27 Iulie 2015, 10:37)
        Pe langa multe pacate, a facut si lucruri bune. A initiat plantarea sutelor de pomi de specii diferite in Slobozia, a pus bazele actualului parc de la Catedrala. Indraznea cineva sa taie vreun pom, asa cum fac azi,  tampitii care conduc orasul? A condus cu mana de fier. A fost bine, a fost rau, istoria il va judeca. 
SORIN:
(27 Iulie 2015, 08:50)
Așa cum am mai scris, România a fost  construită de "cizmari" și furată de UNIVERSITARI!!! Gheorghe Glodeanu, cu toate tarele sale, a fost un om de acțiune, un adevărat gospodar cu mare grijă de Slobozia și județul Ialomița. Nu se mai pune problema nostalgiei, ci comparația cu realitatea actuală. Norocul nostru e că Slobozia este un oraș mic, altfel pățea ca Timișoara. Dacă slobozenii l-ar fi ales pe Glodeanu primar, municipiul nostru ar fi fost departe acum. Așa ... Dumnezeu să-l ierte!
Hahaha:
(26 Iulie 2015, 21:27)
Comunisti au distrus centrul vechi si cladirile de valoare din oras si le au inlocuit cu betoane sterpe si lipsite de stil sau culoare. Puteau sa le construiasca in jurul acelor zone. Ex vezi fosta cladire a ocolul silvic.
dada:
(26 Iulie 2015, 18:23)
Dumnezeu sa-l ierte!SUBSCRIU CU TOT CE A SCRIS"biograf".

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 18 Ian 2020
113 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(104 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


4

DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(158 vizualizări - 1 comentariu)


8

Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(209 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


9

Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(234 vizualizări - 1 comentariu)


10

Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(199 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(178 vizualizări - 0 comentarii)


12
Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Ianuarie 2020, 17:10


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(749 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(259 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(274 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(456 vizualizări - 0 comentarii)


Două fete din Amara, dispărute

Două fete din Amara, dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:40
(901 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara dispărute


Tânăr din Slobozia, arestat

Miercuri, 8 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:35
(268 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia arestare


Primăria Slobozia: Obligativitatea de înscriere în Registrul Agricol

Primăria Municipiului Slobozia aduce la cunoștința persoanelor fizice și juridice obligația acestora de a declara următoarele date pentru înscrierea în Registrul Agricol. Astfel, între 5 ianuarie și ultima ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2020, 11:20
(559 vizualizări - 0 comentarii)


Cosâmbești: Bătrână de 77 de ani, acroșată de o mașină

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Cosâmbești, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 14:50
(423 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Constănțean reținut pentru «înșelăciune» și «fals în înscrisuri sub semnătură privată»

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut luni, 6 ianuarie 2020, de polițiștii ialomițeni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și de fals în înscriuri sub semnătură privată ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:55
(338 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Făcăeni, depistat băut la volan

Luni, 6 decembrie a.c., polițiștii din Fetești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu în timp ce se afla sub influența alcoolului. ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:45
(197 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 permise reținute, amenzi de peste 79 mii de lei

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 23 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, au fost sesizate 8 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:40
(397 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,38%

La sfârșitul lunii noiembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4094 șomeri (din care 1867 femei), rata șomajului fiind de 4,38%, cu 0,97 pp ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 10:20
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Trilogia din fundu curtii în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! @haiduc în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia A în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Alegator în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Denzel W în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia PSD ist în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia PSD ist de Slobozia în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Anda Vasile în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Raquell de Marakes în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia dojean în Primărie «în familie» la Gheorghe Doja și Albești vai în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației TWOQPACK în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Bacul în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Alt votant în Himerele investiționale ale administrației Mocioniu Orasan în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Of of în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Geanina în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! incompatibil în Spitalul Județean de Urgență Slobozia este cel mai mare angajator din Ialomița Votant în Himerele investiționale ale administrației Mocioniu alt votant în Himerele investiționale ale administrației Mocioniu
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...