Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

A murit Gheorghe Glodeanu, simbolul comunist al Ialomiței

A murit Gheorghe Glodeanu, simbolul comunist al Ialomiței

În seara zilei de joi, 23 iulie 2015, Gheorghe Glodeanu, simbolul comunist al județului Ialomița, s-a stins din viață. Surse medicale apreciază faptul că decesul ar fi survenit în urma unei congestii cerebrale. Istoria comunistă a județului Ialomița se confundă cu Gheorghe Glodeanu. Acesta a fost primar al Sloboziei în perioada 1972-1974, ulterior deținînd funcția de secretar cu propaganda al Comitetului Județean PCR Ialomița și președinte al Comitetului Popular Județean Ialomița. În ultimii ani, acesta s-a retras din viața publică în orașul Oltenița-Călărași. Joi, 23 iulie 2015, Gheorghe Glodeanu a murit. Trecerea în neființă ar fi fost provocată de o congestie cerebrală. Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face la capela de lîngă stadionul orașului Oltenița, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit, înmormîntarea urmînd să se producă sîmbătă, 24 iulie 2015.

24 Iulie 2015, 15:15 (9941 vizualizări - 29 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Maria:
(29 Ianuarie 2016, 09:35)
Dumnezeu sa va judece dupa vorbele voastre nedrepte uitati va in jur cite s au construit  acum se facmagazine tot in spatiile facute inainte de 1989
LETSOC:
(30 Iulie 2015, 07:43)
Stiti, doamna Adriana cine nu vede partea pozitiva  a comunismului? Cei ce au beneficiat de ea si le este teama sa nu se afle. Stiu cum s-a comportat Glodeanu deoare ce in acea perioada am lucrat in agricultura, dar indiferent de asta, Dumnezeu sa-l ierte.
pt nostalgici:
(29 Iulie 2015, 19:52)
daca vreti sa retraiti raiul comunist, plecati in Koreea de Nord, la "fratele"Kim. Daca nu va place ceea ce traiti, consolati-va cu gandul ca macar asta este capitalismul romanesc pur, construit de fostii comunisti si securisti, in care nomenclaturistii si odraslele lor au devenit milionari in dolari si euro doar in trei patru luni, nu in trei generatii cum ar fi normal din munca cinstita. Daca comunistii au fost atat de destepti, de buni si iubiti de popor, unde este comunismul azi si de ce s-a prabusit el in '89, de ce n-au invadat "oamenii muncii"din vest tarile socialiste in timp ce fenomenul se petrecea invers? Comunismul a fost pata neagra din istoria Romaniei, si nu numai. Azi am fi fost  una din tarile dezvoltate si civilizate ale lumii,fara cei 45 de ani de bolsevism, istoria tarii n-ar fi fost deformata, n-ar fi existat mii de gropi comune experimentele cumplite din puscariile cu detinuti politici si Canalul in care au disparut ucisi sute de mii de romani ce formau elita Romaniei..Dar nu e de mirare: si acum mai sunt nostalgici ai lui Stalin, cel care a ucis mai multi rusi decat al doilea razboi mondial..
VICOL:
(29 Iulie 2015, 07:37)
Glodeanu a ridicat blocuri și a unit malurile apelor prin poduri, a transformat o așezare deșertică într-o oază de verdeață în inima toridului Bărăgan, a salvat Lacul Amara și l-a transformat în Apă Vie tămăduitoare, a construit cămine culturale și școli, cinematografe și case memoriale, a fost sufletul festivalurilor artistice și manifestărilor științifice, a adus în Slobozia artiști plastici care au înfrumusețat orașul și viața oamenilor de aici. Toate acestea vor rămâne, toate sunt legate de el, va rămâne amintirea materială și spirituală a tot ceea ce a realizat pentru binele comunității. De aceea poate fi considerat un simbol al comunismului! După detractorii săi ce rămâne? Veninul și zgura unor suflete chinuite, incapabile să se realizeze, inimi chircite ca niște vinete răscoapte, bale revărsate la adăpostul anonimatului, o ură viscerală față de tot ce a fost bun și frumos, tocmai findcă ei sunt răi și urâți ca ,,wow’’ și ,,tovarășa Ana’’
Nostalgic:
(28 Iulie 2015, 22:16)
@tovarășa Adriana, puteai măcar un nume să-ți dai. Ai dreptate cu Comuniștii care încă mai zvâcnesc. Sunt scursurile! Cei buni s-au retras acum 25 de ani, au fost blamați, au murit de inimă rea sau se târăsc pe ultima sută de metri, istoviți, scuipând ,,realizările" Revoluției din 1989.
MARIAN:
(28 Iulie 2015, 21:04)
Mai marea rușinea: a ajuns un sferto-doct, de fapt un decelebrat, să maculeze internetul cu tot felul de afirmatii  tâmpite confirrmându-l astfel pe Umberto-Eco care scria că drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr si că rețelele de socializare au devenit o invazie a imbecililor. Un analfabet frustrat care nu știe că naționalizarea s-a facut în 1948, cooperativizarea s-a încheiat în 1962, că din 1958, după retragerea trupelor rusești din Romania, PMR, ulterior PCR s-a depărtat total de Moscova că atitudinea lui Ceaușescu din august 1968 a stârnit totala admirație a occidentului, că în fruntea PCR au fost promovați oameni cu totul deosebiți ca acest Gh. Glodeanu, pentru odihna căruia ar trebui să ne rugăm! Eu o fac și mă rog la Bunul Dumnezeu să te ierte și pe tine, necrofag nenorocit!
ADRIANA:
(28 Iulie 2015, 20:33)
NU AM FOST MEMBRĂ PCR. Crezi sau nu, e mai puțin important. Altceva. ROMÂNIA nu va avea nevoie de o sută de ani pentru.... ce scrii tu acolo. Acest stat va pierde granițele și identitatea foarte curând. Așa-zișii români de azi sau de mâine vor fi poimâine altceva. Nu știu cum, dar ne vom pierde. Regretul este sincer. Previziunea? De la o percepție nefardată a realității de azi!
tovarasa "Adriana":
(28 Iulie 2015, 19:33)
"Pecinginea de nestapanit" de azi este rezultatul "omului nou",socialist, creat de comunisti. Prin teroare si prin frica au construit o societate inumana  a caror ramasite le vedem azi ca ne conduc prin politicieni(toti "fosti" cu carnete rosii), incepand cu criminalul KGBIliescu si toata sleahta de capitalisti de cumetrie formata din cadrele de partid si securistii lui Ceausescu. Romania are nevoie de o suta de ani sa se curete definitiv de pegra comunista, de urmasii si mentalitatile ei .
ADRIANA:
(28 Iulie 2015, 14:54)
Oamenii care au ceva in capul lor, câți au mai rămas, judecă acele vremuri cu TOATE părțile inumane care au fost! Și au fost destule! DAR Hoția, derapajul, imoralitatea, ilegalitățile pe față, răsturnarea scării valorilor umane, VIOLAREA bunului simț, lipsa de patriotism, vânzarea pe bucăți a țării, umilirea tinerilor capabili, lipsa locurilor de muncă, rateurile voite ale justițiarilor, desființarea strategică a școlii cu tot ce implică ea, jalea din sistemul sanitar................ETC. Acestea nu erau pe-atunci o pecingine de nestăpânit! Partea pozitivă a comunismului n-o știu toți cocalarii, n-o recunosc snobii, parveniții și Analfabeții! Ne sugrumă țigănia. Se vor duce NOSTALGICII și veți face voi, ROMALINELE ȘI MÂRLANII LOR...rahatul praf! Din acel praf să vi se înalțe statui. Aveți modelul! Țara asta este pierdută.
multi nostalgici:
(28 Iulie 2015, 13:55)
nostalgia unora nu e altceva decat reactia cainelui inlantuit("da, domn'e, mai lipsea cate ceva, nu era nici libertate,dar aveam locuri de munca"..). Ceea ce nu vor sa priceapa nostalgicii este ca "Epoca de aur"a fost construita pe cadavre. Crime si genocid. Elita Romaniei a fost decimata doar pt ca bolsevismul cu formele lui hidoase(stalinismul si ceausismul) sa stearga adevarata istorie a romanilor si sa devenim un lagar urias in aer liber in care armata tinea armele indreptate spre interior, sa nu scape romanii dinraiul comunist. Comunistii au avut"realizari": si azi, cele mai disciplinate si mai eficiente munci se realizeaza cu detinutii. Asta era Romania! Faceam de toate pe stoc si nimeni dar nimeni nu le cumpara decat daca le vindeam pe pret de nimic(dumping): si atunci exportam mancare si petrol. Dumnezeu sa-l ierte pe Glodeanu(desi el si tovarasii lui n-au actionat ca niste crestini, altfel eroii Marii Unirii n-ar fi fost inchisi, omorati si aruncati in gropi comune ca niste animale!)... A facut canalizari si a pus flori..Din banii lui? Nu : cu teroare si cu banii romanilor flamanzi, fara lapte la copii, fara curent si fara televizor, cuindicatii"mai puneti o haina pe voi daca va e frig"etc,doar cu cantece patriotice si de adulare a lui Ceausecu! Asa cum stiau sa faca doar comunistii, acesti burghezi rosii!
victoria:
(28 Iulie 2015, 08:28)
Cel care te declari "Hahaha" , nu degeaba. Daca stii dar nu cred,ce fel aratau cladirile vechi din Slobozia nu ai mai zice Hahaha. Probabil trebuia pastrate vreo doua trei de pe crivaie. Ce a fost de pastrat s-a pastrat. Restul au fost Hahaha.
Mary:
(27 Iulie 2015, 10:37)
        Pe langa multe pacate, a facut si lucruri bune. A initiat plantarea sutelor de pomi de specii diferite in Slobozia, a pus bazele actualului parc de la Catedrala. Indraznea cineva sa taie vreun pom, asa cum fac azi,  tampitii care conduc orasul? A condus cu mana de fier. A fost bine, a fost rau, istoria il va judeca. 
SORIN:
(27 Iulie 2015, 08:50)
Așa cum am mai scris, România a fost  construită de "cizmari" și furată de UNIVERSITARI!!! Gheorghe Glodeanu, cu toate tarele sale, a fost un om de acțiune, un adevărat gospodar cu mare grijă de Slobozia și județul Ialomița. Nu se mai pune problema nostalgiei, ci comparația cu realitatea actuală. Norocul nostru e că Slobozia este un oraș mic, altfel pățea ca Timișoara. Dacă slobozenii l-ar fi ales pe Glodeanu primar, municipiul nostru ar fi fost departe acum. Așa ... Dumnezeu să-l ierte!
Hahaha:
(26 Iulie 2015, 21:27)
Comunisti au distrus centrul vechi si cladirile de valoare din oras si le au inlocuit cu betoane sterpe si lipsite de stil sau culoare. Puteau sa le construiasca in jurul acelor zone. Ex vezi fosta cladire a ocolul silvic.
dada:
(26 Iulie 2015, 18:23)
Dumnezeu sa-l ierte!SUBSCRIU CU TOT CE A SCRIS"biograf".

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 12 Aug 2020
451 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(41 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(72 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(103 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(97 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(79 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(89 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(179 vizualizări - 0 comentarii)


9

Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(472 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(165 vizualizări - 0 comentarii)


12

Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(549 vizualizări - 2 comentarii)


13

Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(149 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în localitatea Dridu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare, de pe strada Lăcrămioarei, din localitatea Dridu/Ialomița, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercduri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:45
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 784 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 784, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 13:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 37 de candidați au obținut definitivatul

La nivelul județului Ialomița, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este de 53,62%. Astfel, din totalul de ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 21:20
(351 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 773 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 773, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 13:05
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Miercuri dimineață, 5 august a.c., în jurul orei 2,30, polițiștii din Fetești au oprit pentru control, pe raza municipiului Fetești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Șoferul a refuzat în ...[citește_toată_știrea]

5 August 2020, 11:20
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Miloșești: A încercat să se sinucidă aruncându-se în fântână

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Miloșești a fost scos din fântâna în care s-a aruncat cu intenția de a se sinucide. Gestul său a fost observat de câțiva localnici, care i-au sărit în ajutor. Totuși ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 20:30
(547 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

4 August 2020, 19:15


Bărbat din Movilița, reținut de polițiști pentru furturi din autoturisme

În cursul zilei de luni, 3 august a.c., polițiștii din Urziceni au pus în executare 3 mandate de aducere, în baza cărora au reușit identificarea unui tânăr de 25 de ani, căutat pentru comiterea infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

4 August 2020, 16:20
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Gigel în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița @Suporter în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Vorba lui Vadim în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare tratat cu tratament în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița pe bune în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare Anonim în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare lantul slabiciunilor în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița scaunul electric în Omorât cu sânge rece pentru 20 de lei Rautate mică în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare Unirea în Unirea Slobozia a promovat în «B» Popescu în Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare Anca în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Gigel în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Radu în Unirea Slobozia a promovat în «B» Daniela în Omorât cu sânge rece pentru 20 de lei Cetățean de la bloc în Unirea Slobozia a promovat în «B» Suporter. în Clean Tech a ajuns în atenția Comitetului pentru Situații de Urgență Ialomița Parpala în Unirea Slobozia a promovat în «B» Altius în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Stelnica în Omorât cu sânge rece pentru 20 de lei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...