Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ciupercă visează (din nou) la șefia PSD Ialomița

Ciupercă visează (din nou) la șefia PSD Ialomița

«Consemnat» la domiciliu de dosarul penal în care este acuzat de «infracțiuni de corupție și asimilate corupției», Silvian Ciupercă, ex-președintele PSD Ialomița, nu a renunțat la visele sale de mărire. Potrivit unor surse interne din cadrul PSD, acesta dorește să candideze la alegerile județene din octombrie, într-o încercare disperată de a reocupa poziția politică pierdută în această primăvară.

«Vom fi ce-am fost...»
Silvian Ciupercă dorește să revină în prim-planul politici județene. Potrivit unor surse din interiorul PSD Ialomița, acesta și-a manifestat intenția de a candida la alegerile județene pentru șefia filialei care vor avea loc la începutul lunii octombrie. Mesajul transmis de Silvian Ciupercă apropiaților ar fi: «Vom fi ce-am fost și mai mult decît atît!». El a transmis acest mesaj atît telefonic, dar și în cadrul celor cîteva întîlniri publice la care a fost invitat să participe după eliberarea sa din detenție. Potrivit surselor noastre, planul său de revenire în politica județeană se bazează pe sprijinul primarilor PSD din vechea gardă. Aceștia sînt nemulțumiți de semnalele privind retragerea sprijinului PSD și se tem că, după alegerea lui Marian Neacșu, vor fi obligați să renunțe la o nouă candidatură. Surprinzător, unul dintre apropiații actualului președinte interimar, senatorul Marian Pavel, nu exclude acordarea statutului de președinte onorific al filialei lui Silvian Ciupercă. «Nu am auzit de această intenție a domnului Ciupercă. Dar, în ceea ce mă privește, nu aș avea nimic împotrivă ca acesta să fie președintele onorific al PSD Ialomița!» a declarat acesta pentru Independent.

Neacșu se teme de trădare
Deși aparent imposibil, scenariul revenirii lui Ciupercă pe scena politică locală are sorți de izbîndă. Actualul președinte interimar, Marian Neacșu, este considerat de majoritatea primarilor PSD în funcție «o prezență arogantă, care nu inspiră încredere». Mai mult decît atît, el a cerut organizațiilor comunale să identifice posibili candidați pentru înlocuirea primarilor-veterani. Această directivă care are drept scop primenirea clasei politice la nivel local a fost considerată de către primarii în funcție drept un afront și o amenințare. Pe cale de consecință, aceștia caută la acest moment o soluție de blocarea a intențiilor belicoase ale lui Marian Neacșu. Conform sursei noastre, nu doar Marian Neacșu este vizat de revolta primarilor PSD. Alături de acesta, primarii PSD doresc eliminarea senatorului Marian Pavel și amenință să boicoteze campania pentru șefia Consiliului Județean în cazul primarului Victor Moraru, singurul candidat cu potențial al PSD pentru cîștigarea acestei funcții. În acest context, deputatul Marian Neacșu și-ar putea vedea periclitată poziția de candidat unic la alegerile județene din octombrie. Iar pe termen lung, chiar dacă nu va pierde alegerile, riscă un scor electoral mult sub așteptări, atît la alegerile locale, cît și la cele generale.

4 Septembrie 2015, 17:15 (10539 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă
Partidul Social Democrat, condamnat să repete istoria
PSD Ialomița are un nou președinte!

Comentariile cititorilor:


Geany:
(9 Septembrie 2015, 09:13)
Ciuperca este ,, mort" problema noastră e că i-au rămas rădăcinile sau micelii, mă rog.. :))
mass media de IL:
(8 Septembrie 2015, 19:47)
ANTENA 1 SLOBOZIA ESTE CEL MAI SLAB POST LOCAL DIN ȚARĂ!! DE CE ÎL URMĂRIȚI? SUNT VÂNDUȚI. CU CINE SĂ SE FACĂ UN POST LOCAL PROFESIONIST ȘI CINSTIT ÎN slobozia??
Flavius:
(8 Septembrie 2015, 18:05)
Ai perfectă dreptate Badiu în privința Antenei 1 am văzut emisiunile cu Suditi și Ograda,de la distanță se vedea că totul era regizat ca la Cântarea României și ăștia de la Antena 1 probabil primesc bani din bani furați de hoți de primari din bugetul public, că altfel nu vad de ce s-ar înjosi să facă emisiuni de 2 bani.În ceace privește primari hoți dacă ai dovezi fă-le publice pe internet, Facebook este cel mai frecventat.Fă publice toate dovezile de care dispui pe Facebook pentru că la modul cum se mișcă justiția la anul ai să vezi din nou pe hoții ăștia aleși primari,pentru că ei știu sa se "aleagă singuri"
Badiu:
(8 Septembrie 2015, 17:22)
Faptele comise de Ciupercă și compania sunt unele foarte grave.Nimeni nu publică ce riscă inculpații din dosar,pedepse privative de libertate și poate cel mai important recuperarea prejudiciilor. Prejudiciul stabilit de anchetatori în dosar este unul foarte mare,care nu va putea fi acoperit cu averile tuturor inculpaților. Ce nu se publică în presă sunt prejudiciile imense făcute de cei 12 primari PSD din județ care sunt publicați pe portalul tribunalului București și care au făcut contracte de consultanță oneroase cu scopul de a da bani pe proiecte de investiții fără șanse de finanțare către SC Consult Invest Srl, deținută de jurnalista Corina Trandafir. Listă primarilor este următoarea: Stan Florin, primar Munteni Buzău, Zamfir Marian,primar Maia,Corlău Lucian,primar Vladeni,Badea Lilian, primar Ograda, Chițoiu Nelu,primar Milosesti,Năstase Fanel,primar Traian,Cărbune Ion,primar Alexeni,Negraru Florinel,primar Platonesti , Stroe Gheorghe,primar Ciochina,Lefter Dănuț, primar Cocora, Stele Nicolae,primar Jilavele,Sincan Vasile,primar Suditi.Oare cum se va putea recupera acest imens prejudiciu făcut bugetele comunelor de acești indivizi în complicitate cu ziarista care este omul de casa al PSD Ialomița. Comunele prejudiciate de primari enumerați mai sus sunt acum la rand să apară în reportaje cu"mărețe realizări" la Antena 1 Slobozia pentru a dezinforma cetățenii, de curând a fost Suditi și Ograda, urmează restul. Antena 1 Slobozia a fost și rămâne în continuare mijlocul de intoxicare și delațiune al PSD Ialomița.
slobozenul:
(8 Septembrie 2015, 15:00)
Cina mai voteaza cu PSD ?
Mary:
(8 Septembrie 2015, 11:46)
       Trebuie sa fi prea "increzator" sa gandesti ca vei reveni la carma oganizatiei judetene de partid, impuscat, terfelit, dat prin rahat si pus la fezandat. Nu exclud sursele care iau in calcul ca balaurul se va trezi din somnul adanc, fara miros sau gust de usturoi in gura, ca o sa faca prapad odata reinstalat in jiltul parasit cu mainile legate si cu coada intre puicioare. La tupeul si nerusinarea pe care o afiseaza toti balaurii spagari care vorbesc cu limba de foc la adresa justitiei nu ma mira nimic. Ei detin puterea suprema si ca ei nu mai este nimeni asa de curati cand sunt scuturati. Chiar si asa, unii raman in istorie, iar altii ca noi, cei multi si cinstiti, nu raman cu nimic.
@mircea:
(7 Septembrie 2015, 23:38)
Mircea, fa te ca lucrezi.Nu te infierbanta.Esti baiat mare.Nu te putem intelege. ciupercuta roditoare,mare dar otravitoare-ai putea scapa de soare.La b u l a u . Ce zici?Te bagi?
uitati-va la Dridu:
(7 Septembrie 2015, 22:45)
O mare serparie in psd incepand dela primariile locale pana la nivel central.Daca observati si verificati ca psd.eii din sarantoci cu case din chirpici si paianta,au ajuns la vile si palate.De la falsuri in acte privind retrocedari ilegale de terenuri, la gropi de gunoi cu beneficii in buzunarelr propii, facaturi canal -apa.multe terenuri cesionate consilierilor judeteni ai psd. In acest judet trebuie bagata la puscarie si coada de la matura pe care scrie psd. Nadasnuiesc ca nu sau nascut dumnezeii pe pamant si ca vor da socoteala. D.le Ciuperca cum expicatii arestarea si sejurul l beciul domnesc. Sperati ca sa fiti achitat de oameni care va dau acatiste si blesteme dar de justitie nu cred... Este plina oalomita de puslamale care se ascund sub umbrela psd
ptr realist:
(7 Septembrie 2015, 21:46)
Casa reformeze PSD-ul Marian Neacsu n-are decat sa-i dea afara din partid pe toti cei care l-au ales si n-are cum hotia din partid n-o s-o poata schimba ca tot el a instaurato asa ca ......?
realist..:
(7 Septembrie 2015, 13:58)
Când toată lumea vede ca România merge în alta direcție ( cea buna)  psd ialomita și primarii care au dormit la adăpostul banilor primiți sub forma de mita de la tatuca Ciuperca, bani care de altfel trebuia sa-i primească oricum, ( ce fraieri) vor  sa îl învie pe odiosul Ciuperca ! Cu privire la noul val condus de Marian Neacsu, care crede ca mai poate merge înainte cu primari care se cred stăpânii localităților,  pt care de altfel n-au făcut mai nimic, cred ca n-au multe șanse în acest judet uitat de lume. Neacsu are o singura varianta câștigătoare și aceia este un psd reformat din temelie !
vasilica:
(6 Septembrie 2015, 22:55)
Mai oameni buni, mai pesedistilor ati i ebunit cu totii !? Cum sa-l faceti presedinte de onoare pe cel mai nociv om din istoria judetului ?! Chiar ca meritati sa va desfiintati! Pt ce sa-l faceti presedinte de onoare pe Ciuperca, ce realizări a avut acest ins in afara faptului ca a patronat impostura, slugarnicia si lipsa de valoare a celor din jurul lui si a camarilei create.Mai Pavele nici acum n-ai avut curajul si inteligenta sa spui adevarul ! Cu pesedisti de genul asta mai bine il readuceti pe Savu sa va conduca, chiar daca il ia DNA-ul in cel mult doua luni macar învătati si voi sa fiti bărbati !
Mary:
(6 Septembrie 2015, 12:02)
       O sa  "trateze" Sorin Oprescu, toti borfasii dupa spaga si rang in "Beciul Domnesc" Nu va grabiti, orarul si onorariul va fi stabilit de comun acord.    Hai, DNA, ca se poate.
Idem:
(6 Septembrie 2015, 11:15)
Președintele PSD,Liviu Dragnea,condamnat în primă instanță pentru infracțiuni electorale, unul dintre cei mai bogați oameni din România, Silvian Vasile Ciupercă, trimis în judecată pentru fapte de corupție, viitor președinte al PSD Ialomița dar unul dintre cei mai săraci oameni din Ialomița. Liviu Dragnea susținut și ales președintele interimar al PSD de către penalii și corupții Psd-isti din teritoriu(Oprișan,Mazăre,Negoiță,Firea ect) și nu în ultimă instanță criminalul Ion Ilici Iliescu regizează acum ridicarea tuturor baronilor penali care au demisionat la presiunile lui Ponta în funcții de președinți ai organizațiilor PSD din teritoriu cu scopul de a câștiga cu orice preț și prin orice mijloace alegerile locale din 2016. În cazul Ciupercă și Ialomița sunt aceleași scenarii și anume:Primarii PSD penali ai județului în frunte cu Alexandru Stoica,Cristian Roman,Băcanu, Florinel Negraru,Dănuț Lefter, Lilian Badea și restul de primari PSD până la numărul de 21 își vor pune acum idem cu situația de la nivel național penalul lor în frunte.Dacă acest partid de stânga care ar trebui să reprezinte interesele păturii sărace din țară nu mai are resurse umane și își promovează în posturi înalte de conducere oameni condamnați sau în curs de condamnare dar încă liberi, înseamnă că România are o mare problemă de organizare atâta vreme cât este guvernată de penali și toate administrațiile conduse de hoți și din umbră capușate de cei ce dau bani partidelor în campaniele electorale. Astăzi a fost săltat Oprescu,un hoț știut și nedovedit până astăzi cu o încredere de 16% la nivel national, Ponta un alt hoț dovedit dar cu o încredere astăzi de peste 20% la nivel national,dacă populația cu puțin cap din România nu va răsturna situația electorală în 2016 în defavoarea Psd-istilor, din 2017 singura soluție va fi să emigram în Siria. Oare cum să giram în continuare minciuna și hoția??Cred că la momentul acesta nu există nici măcar un singur primar care să nu fi furat la greu, cel puțin
mircea:
(6 Septembrie 2015, 10:45)
@postaclor care s-au luat de mine, nu l-am vazut pe ciuperca decat de cateva ori si asta de departe, si,am spus doar ca, daca sunteti atat de viteji si te tari, de ce nu o faceti atunci cand sunteti sigur ca nu puteti primi nici o riposta, de ce nu v-ati dus la el in audienta i sa-i spuneti in fata ce aveti de spus....doar asta am vrut sa spun, daca n-ati inteles nu-i problema mea....
Paul D.:
(6 Septembrie 2015, 10:43)
Băăă, @mircea! Te-ai dus tu primul, lider, și ai făcut ce zici?! Nu-ți pune poalele-n cap, că nu le ai! Nu poți face in Slobozia așa ceva. Cu cine? Organizare, oameni de încredere! Găsește-i tu!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 20 Nov 2019
138 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Noiembrie 2019, 19:15


IPJ Ialomița: Acțiunea «Foc de Artificii»

Luni, 18 noiembrie a.c., Poliția Română a demarat acțiunea națională «Foc de Artificii». Și în acest an sunt continuate activitățile la nivel național, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2019, 16:05
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Accident cu două victime

Un accident s-a produs la Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 8,05, între două autoturisme. Pentru salvarea victimelor au intervenit o descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:30
(187 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la Mihail Kogălniceanu

În vineri spre sâmbătă, 15/16 noiembrie a.c., în jurul orei 3,45, a izbucnit un incendiu la un garaj auto din incinta unei gospodării din localitatea Mihail Kogălniceanu. La fața locului s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:25
(119 vizualizări - 0 comentarii)


4

Moldoveni: A ars un autoturism

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 18,45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de autoturism din localitatea Moldoveni. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:20
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Pompierii slobozeni au deblocat ușa unei bătrâne

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei persoane de 73 ani. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:15
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Grivița au acceptat invitația de a participa la o acțiune de împădurire, desfășurată sub deviza «România plantează pentru mâine ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:15
(151 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți la volan

Duminică,17 noiembrie a.c, polițiștii feteșteni au depistat doi șoferi conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. În primul caz, un tânăr de 25 de ani, din Fetești, a ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:10
(94 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fierbinți-Târg: Produse contrafăcute, confiscate

Zeci de produse cosmetice și articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de polițiștii Orașului Fierbinți Târg. Vineri, 15 noiembrie a.c., polițiștii au oprit, pentru control ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:05
(85 vizualizări - 0 comentarii)


9

APIA: Pete 700 mii de fermieri, autorizați la plată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova informează că, începând cu data de 16 octombrie 2019, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2019, s-a autorizat la plată la nivel național ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 13:40
(106 vizualizări - 0 comentarii)


10

Proiecte europene implementate de DSVSA Ialomița

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează asupra semnării a două Contracte de finanțare cu fonduri europene nerambursabile prin Programul ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 11:05
(99 vizualizări - 0 comentarii)


DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

Direcția de Sănătate Publică Ialomița anunță faptul că a doua tranșă de vaccin antigripal a fost distribuită de la finalul săptămânii trecute în cabinetele medicilor de familie din județ. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 16:10
(246 vizualizări - 4 comentarii)


12
Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în preajma hramului bisericii «Sfântul Evanghelist Matei», vineri, 15 noiembrie 2019, la orele 17,00, o delegație de la ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:55
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect de promovare a școlilor de pompieri în liceele din Ialomița

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au desfășurat o amplă campanie de promovare a școlilor de pompieri în liceele din județ. Campania a debutat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:50
(147 vizualizări - 1 comentariu)


Jilavele: Arestat pentru «evaziune fiscală»

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au reușit identificarea unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Jilavele, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:45
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Deficit de personal la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

Concursurile din sursă externă organizate de Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița au rezolvat pro­blema lipsei de personal doar parțial. Instituția continuă să aibă probleme din cauza deficitului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:40
(298 vizualizări - 3 comentarii)


Accidente la Slobozia și Urziceni, trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 6,00, pe raza municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:35
(264 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: «Voluntar, implică-te!»

Joi, 7 noiembrie 2019, la Sala de Festivități a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia s-a desfășurat cea de a V-a ediție a evenimentului «Voluntar, implică-te!», eveniment organizat de Agenția ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:30
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 18-22 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:25
(121 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Mondială a Diabetului», marcată și la Slobozia

Slobozia se alătură orașelor din țară care în noiembrie marchează «Ziua Mondială a Diabetului». Cu acest prilej, Direcția de Sănătate Publică și medicii diabetologi din județ organizează până pe data de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:20
(115 vizualizări - 0 comentarii)


O nouă campanie la Crucea Roșie Ialomița

Crucea Roșie Ialomița este înscrisă în Programul «Colgate», o campanie ce se desfășoară în perioada noiembrie 2019-februarie 2020. Alături de alte 10 județe din țară, peste 77 mii de copii din clasele primare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:15
(150 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

Un polițist rutier ialomițean a reușit să cucerească toate cele 13 vârfuri de peste 2500 metri din România, atingând înălțimile amețitoare ale Alpilor Italieni, Munților Balcani sau Muntele Olimp. Agentul ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:10
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(283 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(358 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(420 vizualizări - 4 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Accident rutier soldat cu cinci victime pe DJ212

Evenimentul s-a produs marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 19,30, când un autoturism a părărăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un pom aflat pe marginea șoselei. La locul intervenției au ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 13:05
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(369 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...