Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ciupercă visează (din nou) la șefia PSD Ialomița

Ciupercă visează (din nou) la șefia PSD Ialomița

«Consemnat» la domiciliu de dosarul penal în care este acuzat de «infracțiuni de corupție și asimilate corupției», Silvian Ciupercă, ex-președintele PSD Ialomița, nu a renunțat la visele sale de mărire. Potrivit unor surse interne din cadrul PSD, acesta dorește să candideze la alegerile județene din octombrie, într-o încercare disperată de a reocupa poziția politică pierdută în această primăvară.

«Vom fi ce-am fost...»
Silvian Ciupercă dorește să revină în prim-planul politici județene. Potrivit unor surse din interiorul PSD Ialomița, acesta și-a manifestat intenția de a candida la alegerile județene pentru șefia filialei care vor avea loc la începutul lunii octombrie. Mesajul transmis de Silvian Ciupercă apropiaților ar fi: «Vom fi ce-am fost și mai mult decît atît!». El a transmis acest mesaj atît telefonic, dar și în cadrul celor cîteva întîlniri publice la care a fost invitat să participe după eliberarea sa din detenție. Potrivit surselor noastre, planul său de revenire în politica județeană se bazează pe sprijinul primarilor PSD din vechea gardă. Aceștia sînt nemulțumiți de semnalele privind retragerea sprijinului PSD și se tem că, după alegerea lui Marian Neacșu, vor fi obligați să renunțe la o nouă candidatură. Surprinzător, unul dintre apropiații actualului președinte interimar, senatorul Marian Pavel, nu exclude acordarea statutului de președinte onorific al filialei lui Silvian Ciupercă. «Nu am auzit de această intenție a domnului Ciupercă. Dar, în ceea ce mă privește, nu aș avea nimic împotrivă ca acesta să fie președintele onorific al PSD Ialomița!» a declarat acesta pentru Independent.

Neacșu se teme de trădare
Deși aparent imposibil, scenariul revenirii lui Ciupercă pe scena politică locală are sorți de izbîndă. Actualul președinte interimar, Marian Neacșu, este considerat de majoritatea primarilor PSD în funcție «o prezență arogantă, care nu inspiră încredere». Mai mult decît atît, el a cerut organizațiilor comunale să identifice posibili candidați pentru înlocuirea primarilor-veterani. Această directivă care are drept scop primenirea clasei politice la nivel local a fost considerată de către primarii în funcție drept un afront și o amenințare. Pe cale de consecință, aceștia caută la acest moment o soluție de blocarea a intențiilor belicoase ale lui Marian Neacșu. Conform sursei noastre, nu doar Marian Neacșu este vizat de revolta primarilor PSD. Alături de acesta, primarii PSD doresc eliminarea senatorului Marian Pavel și amenință să boicoteze campania pentru șefia Consiliului Județean în cazul primarului Victor Moraru, singurul candidat cu potențial al PSD pentru cîștigarea acestei funcții. În acest context, deputatul Marian Neacșu și-ar putea vedea periclitată poziția de candidat unic la alegerile județene din octombrie. Iar pe termen lung, chiar dacă nu va pierde alegerile, riscă un scor electoral mult sub așteptări, atît la alegerile locale, cît și la cele generale.

4 Septembrie 2015, 17:15 (10632 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
Moaștele Sfântului Vasile PeSeDeficatorul la Mihail Kogălniceanu
Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă
Partidul Social Democrat, condamnat să repete istoria

Comentariile cititorilor:


Geany:
(9 Septembrie 2015, 09:13)
Ciuperca este ,, mort" problema noastră e că i-au rămas rădăcinile sau micelii, mă rog.. :))
mass media de IL:
(8 Septembrie 2015, 19:47)
ANTENA 1 SLOBOZIA ESTE CEL MAI SLAB POST LOCAL DIN ȚARĂ!! DE CE ÎL URMĂRIȚI? SUNT VÂNDUȚI. CU CINE SĂ SE FACĂ UN POST LOCAL PROFESIONIST ȘI CINSTIT ÎN slobozia??
Flavius:
(8 Septembrie 2015, 18:05)
Ai perfectă dreptate Badiu în privința Antenei 1 am văzut emisiunile cu Suditi și Ograda,de la distanță se vedea că totul era regizat ca la Cântarea României și ăștia de la Antena 1 probabil primesc bani din bani furați de hoți de primari din bugetul public, că altfel nu vad de ce s-ar înjosi să facă emisiuni de 2 bani.În ceace privește primari hoți dacă ai dovezi fă-le publice pe internet, Facebook este cel mai frecventat.Fă publice toate dovezile de care dispui pe Facebook pentru că la modul cum se mișcă justiția la anul ai să vezi din nou pe hoții ăștia aleși primari,pentru că ei știu sa se "aleagă singuri"
Badiu:
(8 Septembrie 2015, 17:22)
Faptele comise de Ciupercă și compania sunt unele foarte grave.Nimeni nu publică ce riscă inculpații din dosar,pedepse privative de libertate și poate cel mai important recuperarea prejudiciilor. Prejudiciul stabilit de anchetatori în dosar este unul foarte mare,care nu va putea fi acoperit cu averile tuturor inculpaților. Ce nu se publică în presă sunt prejudiciile imense făcute de cei 12 primari PSD din județ care sunt publicați pe portalul tribunalului București și care au făcut contracte de consultanță oneroase cu scopul de a da bani pe proiecte de investiții fără șanse de finanțare către SC Consult Invest Srl, deținută de jurnalista Corina Trandafir. Listă primarilor este următoarea: Stan Florin, primar Munteni Buzău, Zamfir Marian,primar Maia,Corlău Lucian,primar Vladeni,Badea Lilian, primar Ograda, Chițoiu Nelu,primar Milosesti,Năstase Fanel,primar Traian,Cărbune Ion,primar Alexeni,Negraru Florinel,primar Platonesti , Stroe Gheorghe,primar Ciochina,Lefter Dănuț, primar Cocora, Stele Nicolae,primar Jilavele,Sincan Vasile,primar Suditi.Oare cum se va putea recupera acest imens prejudiciu făcut bugetele comunelor de acești indivizi în complicitate cu ziarista care este omul de casa al PSD Ialomița. Comunele prejudiciate de primari enumerați mai sus sunt acum la rand să apară în reportaje cu"mărețe realizări" la Antena 1 Slobozia pentru a dezinforma cetățenii, de curând a fost Suditi și Ograda, urmează restul. Antena 1 Slobozia a fost și rămâne în continuare mijlocul de intoxicare și delațiune al PSD Ialomița.
slobozenul:
(8 Septembrie 2015, 15:00)
Cina mai voteaza cu PSD ?
Mary:
(8 Septembrie 2015, 11:46)
       Trebuie sa fi prea "increzator" sa gandesti ca vei reveni la carma oganizatiei judetene de partid, impuscat, terfelit, dat prin rahat si pus la fezandat. Nu exclud sursele care iau in calcul ca balaurul se va trezi din somnul adanc, fara miros sau gust de usturoi in gura, ca o sa faca prapad odata reinstalat in jiltul parasit cu mainile legate si cu coada intre puicioare. La tupeul si nerusinarea pe care o afiseaza toti balaurii spagari care vorbesc cu limba de foc la adresa justitiei nu ma mira nimic. Ei detin puterea suprema si ca ei nu mai este nimeni asa de curati cand sunt scuturati. Chiar si asa, unii raman in istorie, iar altii ca noi, cei multi si cinstiti, nu raman cu nimic.
@mircea:
(7 Septembrie 2015, 23:38)
Mircea, fa te ca lucrezi.Nu te infierbanta.Esti baiat mare.Nu te putem intelege. ciupercuta roditoare,mare dar otravitoare-ai putea scapa de soare.La b u l a u . Ce zici?Te bagi?
uitati-va la Dridu:
(7 Septembrie 2015, 22:45)
O mare serparie in psd incepand dela primariile locale pana la nivel central.Daca observati si verificati ca psd.eii din sarantoci cu case din chirpici si paianta,au ajuns la vile si palate.De la falsuri in acte privind retrocedari ilegale de terenuri, la gropi de gunoi cu beneficii in buzunarelr propii, facaturi canal -apa.multe terenuri cesionate consilierilor judeteni ai psd. In acest judet trebuie bagata la puscarie si coada de la matura pe care scrie psd. Nadasnuiesc ca nu sau nascut dumnezeii pe pamant si ca vor da socoteala. D.le Ciuperca cum expicatii arestarea si sejurul l beciul domnesc. Sperati ca sa fiti achitat de oameni care va dau acatiste si blesteme dar de justitie nu cred... Este plina oalomita de puslamale care se ascund sub umbrela psd
ptr realist:
(7 Septembrie 2015, 21:46)
Casa reformeze PSD-ul Marian Neacsu n-are decat sa-i dea afara din partid pe toti cei care l-au ales si n-are cum hotia din partid n-o s-o poata schimba ca tot el a instaurato asa ca ......?
realist..:
(7 Septembrie 2015, 13:58)
Când toată lumea vede ca România merge în alta direcție ( cea buna)  psd ialomita și primarii care au dormit la adăpostul banilor primiți sub forma de mita de la tatuca Ciuperca, bani care de altfel trebuia sa-i primească oricum, ( ce fraieri) vor  sa îl învie pe odiosul Ciuperca ! Cu privire la noul val condus de Marian Neacsu, care crede ca mai poate merge înainte cu primari care se cred stăpânii localităților,  pt care de altfel n-au făcut mai nimic, cred ca n-au multe șanse în acest judet uitat de lume. Neacsu are o singura varianta câștigătoare și aceia este un psd reformat din temelie !
vasilica:
(6 Septembrie 2015, 22:55)
Mai oameni buni, mai pesedistilor ati i ebunit cu totii !? Cum sa-l faceti presedinte de onoare pe cel mai nociv om din istoria judetului ?! Chiar ca meritati sa va desfiintati! Pt ce sa-l faceti presedinte de onoare pe Ciuperca, ce realizări a avut acest ins in afara faptului ca a patronat impostura, slugarnicia si lipsa de valoare a celor din jurul lui si a camarilei create.Mai Pavele nici acum n-ai avut curajul si inteligenta sa spui adevarul ! Cu pesedisti de genul asta mai bine il readuceti pe Savu sa va conduca, chiar daca il ia DNA-ul in cel mult doua luni macar învătati si voi sa fiti bărbati !
Mary:
(6 Septembrie 2015, 12:02)
       O sa  "trateze" Sorin Oprescu, toti borfasii dupa spaga si rang in "Beciul Domnesc" Nu va grabiti, orarul si onorariul va fi stabilit de comun acord.    Hai, DNA, ca se poate.
Idem:
(6 Septembrie 2015, 11:15)
Președintele PSD,Liviu Dragnea,condamnat în primă instanță pentru infracțiuni electorale, unul dintre cei mai bogați oameni din România, Silvian Vasile Ciupercă, trimis în judecată pentru fapte de corupție, viitor președinte al PSD Ialomița dar unul dintre cei mai săraci oameni din Ialomița. Liviu Dragnea susținut și ales președintele interimar al PSD de către penalii și corupții Psd-isti din teritoriu(Oprișan,Mazăre,Negoiță,Firea ect) și nu în ultimă instanță criminalul Ion Ilici Iliescu regizează acum ridicarea tuturor baronilor penali care au demisionat la presiunile lui Ponta în funcții de președinți ai organizațiilor PSD din teritoriu cu scopul de a câștiga cu orice preț și prin orice mijloace alegerile locale din 2016. În cazul Ciupercă și Ialomița sunt aceleași scenarii și anume:Primarii PSD penali ai județului în frunte cu Alexandru Stoica,Cristian Roman,Băcanu, Florinel Negraru,Dănuț Lefter, Lilian Badea și restul de primari PSD până la numărul de 21 își vor pune acum idem cu situația de la nivel național penalul lor în frunte.Dacă acest partid de stânga care ar trebui să reprezinte interesele păturii sărace din țară nu mai are resurse umane și își promovează în posturi înalte de conducere oameni condamnați sau în curs de condamnare dar încă liberi, înseamnă că România are o mare problemă de organizare atâta vreme cât este guvernată de penali și toate administrațiile conduse de hoți și din umbră capușate de cei ce dau bani partidelor în campaniele electorale. Astăzi a fost săltat Oprescu,un hoț știut și nedovedit până astăzi cu o încredere de 16% la nivel national, Ponta un alt hoț dovedit dar cu o încredere astăzi de peste 20% la nivel national,dacă populația cu puțin cap din România nu va răsturna situația electorală în 2016 în defavoarea Psd-istilor, din 2017 singura soluție va fi să emigram în Siria. Oare cum să giram în continuare minciuna și hoția??Cred că la momentul acesta nu există nici măcar un singur primar care să nu fi furat la greu, cel puțin
mircea:
(6 Septembrie 2015, 10:45)
@postaclor care s-au luat de mine, nu l-am vazut pe ciuperca decat de cateva ori si asta de departe, si,am spus doar ca, daca sunteti atat de viteji si te tari, de ce nu o faceti atunci cand sunteti sigur ca nu puteti primi nici o riposta, de ce nu v-ati dus la el in audienta i sa-i spuneti in fata ce aveti de spus....doar asta am vrut sa spun, daca n-ati inteles nu-i problema mea....
Paul D.:
(6 Septembrie 2015, 10:43)
Băăă, @mircea! Te-ai dus tu primul, lider, și ai făcut ce zici?! Nu-ți pune poalele-n cap, că nu le ai! Nu poți face in Slobozia așa ceva. Cu cine? Organizare, oameni de încredere! Găsește-i tu!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 28 Feb 2020
220 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 65 persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, joi, 26 februarie 2020, 65 persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându-se ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 17:10
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mircea Dinescu lansează «Scaunul cu trei picioare»

Slobozia: Mircea Dinescu lansează «Scaunul cu trei picioare»

Cu ocazia «Zilei Modiale a Scriitorului», marți, 3 martie 2020, de la orele 14,30, la Sala Studio a Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia se va lansa volumul de poezii «Scaunul cu trei picioare ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:35
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Lilieci: O persoană moartă pe loc, alte patru rănite!

Miercuri, 26 februarie 2020, în jurul orei 6,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DN2, în localitatea Lilieci, soldat cu decesul unei persoane ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:20
(218 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Lilieci accident


Fetești: Acțiune a polițiștilor

Polițiștii feteșteni au desfășurat miercuri, 26 februarie a.c., activități de prevenire a evenimentelor rutiere, precum și a furturilor din locuințe, în cadrul campaniilor «Viața are prioritate!» și «Hoții ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2020, 16:10
(75 vizualizări - 0 comentarii)


4

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 41 persoane, izolate la domiciliu!

Potrivit Prefecturii Ialomița, în ceea ce privește situația epidemiologică-Coronavirus, miercuri, 26 februarie 2020, 41 persoane sunt izolate la domiciliu, în carantină neaflându-se persoane. Pe localități ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 17:30
(541 vizualizări - 0 comentarii)


Razie cu percheziții la Bărbulești și Jilavele

10 percheziții domiciliare, articole pirotehnice ridicate de polițiști, 127 de sancțiuni contravenționale aplicate și o infracțiune constatată în flagrant, este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 16:10
(195 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Viața are prioritate»

Polițiștii slobozeni au aplicat marți, 25 februarie a.c., peste 30 de sancțiuni contravenționale, în cadrul unei acțiuni operative desfășurate în cadrul campaniei de prevenire a evenimentelor rutiere « ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 14:20
(107 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii la Scânteia, Piersica și Condeești

ISU Ialomița: Incendii la Scânteia, Piersica și Condeești

În curzul zilei de marți, 25 februarie 2020, în jurul orelor 12,35, pompierii ialomițeni au intervenit  pentru localizarea și stingerea unui incendiu la o hală metalică din comuna Scânteia. La locul ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2020, 12:40
(186 vizualizări - 0 comentarii)


8

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 9 persoane, izolate la domiciliu la Fetești, Urziceni, Manasia, Amara și Dridu. Alte 4 persoane, izolate la domiciliu sub supraveghere medicală!

Având în vedere situația epidemiologică creată de numeroasele cazuri de coronavirus confirmate în regiunile Lombardia și Veneto din nordul  Italiei,  precum și numărul mare de cetățeni români ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 19:15
(2497 vizualizări - 1 comentariu)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Februarie 2020, 18:10


10

Slobozia: Spărgător de mașini, reținut pentru 24 de ore

Polițiștii slobozeni au identificat un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de «tentativă la furt calificat», fapte săvârșite în noaptea de 23/24 februarie 2020. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:50
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Tineri ialomițeni, prinși la volan fără permis

Doi ialomițeni de 20, respectiv 30 de ani, au fost depistați de polițiști luni, 24 februarie a.c., conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru vreo categorie de ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:40
(137 vizualizări - 0 comentarii)


12

DSVSA Ialomița: Amendat de 3 ori pentru comerț ilegal cu porci

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți cetățenii județului că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:15
(185 vizualizări - 0 comentarii)


13

RAJA SA Constanța: Avarie pe strada Călărași din Fetești!

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 75 mm, de pe strada Călărași din Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 25 februarie ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2020, 16:10
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, un decedat și patru răniți

La sfârșitul de săptămână precedent, 21-23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la patru accidente de circulație, soldate cu decesul unui persoane și rănirea a altor patru. Primul accident ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:40
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Fetești au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11000 de lei, în urma unei razii pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:15
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii rutieri au depistat, pe raza județului Ialomița, șapte șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferii, cu vârste cuprinse între ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:05
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(307 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(254 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(300 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(665 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...