Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ciupercă visează (din nou) la șefia PSD Ialomița

Ciupercă visează (din nou) la șefia PSD Ialomița

«Consemnat» la domiciliu de dosarul penal în care este acuzat de «infracțiuni de corupție și asimilate corupției», Silvian Ciupercă, ex-președintele PSD Ialomița, nu a renunțat la visele sale de mărire. Potrivit unor surse interne din cadrul PSD, acesta dorește să candideze la alegerile județene din octombrie, într-o încercare disperată de a reocupa poziția politică pierdută în această primăvară.

«Vom fi ce-am fost...»
Silvian Ciupercă dorește să revină în prim-planul politici județene. Potrivit unor surse din interiorul PSD Ialomița, acesta și-a manifestat intenția de a candida la alegerile județene pentru șefia filialei care vor avea loc la începutul lunii octombrie. Mesajul transmis de Silvian Ciupercă apropiaților ar fi: «Vom fi ce-am fost și mai mult decît atît!». El a transmis acest mesaj atît telefonic, dar și în cadrul celor cîteva întîlniri publice la care a fost invitat să participe după eliberarea sa din detenție. Potrivit surselor noastre, planul său de revenire în politica județeană se bazează pe sprijinul primarilor PSD din vechea gardă. Aceștia sînt nemulțumiți de semnalele privind retragerea sprijinului PSD și se tem că, după alegerea lui Marian Neacșu, vor fi obligați să renunțe la o nouă candidatură. Surprinzător, unul dintre apropiații actualului președinte interimar, senatorul Marian Pavel, nu exclude acordarea statutului de președinte onorific al filialei lui Silvian Ciupercă. «Nu am auzit de această intenție a domnului Ciupercă. Dar, în ceea ce mă privește, nu aș avea nimic împotrivă ca acesta să fie președintele onorific al PSD Ialomița!» a declarat acesta pentru Independent.

Neacșu se teme de trădare
Deși aparent imposibil, scenariul revenirii lui Ciupercă pe scena politică locală are sorți de izbîndă. Actualul președinte interimar, Marian Neacșu, este considerat de majoritatea primarilor PSD în funcție «o prezență arogantă, care nu inspiră încredere». Mai mult decît atît, el a cerut organizațiilor comunale să identifice posibili candidați pentru înlocuirea primarilor-veterani. Această directivă care are drept scop primenirea clasei politice la nivel local a fost considerată de către primarii în funcție drept un afront și o amenințare. Pe cale de consecință, aceștia caută la acest moment o soluție de blocarea a intențiilor belicoase ale lui Marian Neacșu. Conform sursei noastre, nu doar Marian Neacșu este vizat de revolta primarilor PSD. Alături de acesta, primarii PSD doresc eliminarea senatorului Marian Pavel și amenință să boicoteze campania pentru șefia Consiliului Județean în cazul primarului Victor Moraru, singurul candidat cu potențial al PSD pentru cîștigarea acestei funcții. În acest context, deputatul Marian Neacșu și-ar putea vedea periclitată poziția de candidat unic la alegerile județene din octombrie. Iar pe termen lung, chiar dacă nu va pierde alegerile, riscă un scor electoral mult sub așteptări, atît la alegerile locale, cît și la cele generale.

4 Septembrie 2015, 17:15 (10097 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă
Partidul Social Democrat, condamnat să repete istoria
PSD Ialomița are un nou președinte!

Comentariile cititorilor:


Geany:
(9 Septembrie 2015, 09:13)
Ciuperca este ,, mort" problema noastră e că i-au rămas rădăcinile sau micelii, mă rog.. :))
mass media de IL:
(8 Septembrie 2015, 19:47)
ANTENA 1 SLOBOZIA ESTE CEL MAI SLAB POST LOCAL DIN ȚARĂ!! DE CE ÎL URMĂRIȚI? SUNT VÂNDUȚI. CU CINE SĂ SE FACĂ UN POST LOCAL PROFESIONIST ȘI CINSTIT ÎN slobozia??
Flavius:
(8 Septembrie 2015, 18:05)
Ai perfectă dreptate Badiu în privința Antenei 1 am văzut emisiunile cu Suditi și Ograda,de la distanță se vedea că totul era regizat ca la Cântarea României și ăștia de la Antena 1 probabil primesc bani din bani furați de hoți de primari din bugetul public, că altfel nu vad de ce s-ar înjosi să facă emisiuni de 2 bani.În ceace privește primari hoți dacă ai dovezi fă-le publice pe internet, Facebook este cel mai frecventat.Fă publice toate dovezile de care dispui pe Facebook pentru că la modul cum se mișcă justiția la anul ai să vezi din nou pe hoții ăștia aleși primari,pentru că ei știu sa se "aleagă singuri"
Badiu:
(8 Septembrie 2015, 17:22)
Faptele comise de Ciupercă și compania sunt unele foarte grave.Nimeni nu publică ce riscă inculpații din dosar,pedepse privative de libertate și poate cel mai important recuperarea prejudiciilor. Prejudiciul stabilit de anchetatori în dosar este unul foarte mare,care nu va putea fi acoperit cu averile tuturor inculpaților. Ce nu se publică în presă sunt prejudiciile imense făcute de cei 12 primari PSD din județ care sunt publicați pe portalul tribunalului București și care au făcut contracte de consultanță oneroase cu scopul de a da bani pe proiecte de investiții fără șanse de finanțare către SC Consult Invest Srl, deținută de jurnalista Corina Trandafir. Listă primarilor este următoarea: Stan Florin, primar Munteni Buzău, Zamfir Marian,primar Maia,Corlău Lucian,primar Vladeni,Badea Lilian, primar Ograda, Chițoiu Nelu,primar Milosesti,Năstase Fanel,primar Traian,Cărbune Ion,primar Alexeni,Negraru Florinel,primar Platonesti , Stroe Gheorghe,primar Ciochina,Lefter Dănuț, primar Cocora, Stele Nicolae,primar Jilavele,Sincan Vasile,primar Suditi.Oare cum se va putea recupera acest imens prejudiciu făcut bugetele comunelor de acești indivizi în complicitate cu ziarista care este omul de casa al PSD Ialomița. Comunele prejudiciate de primari enumerați mai sus sunt acum la rand să apară în reportaje cu"mărețe realizări" la Antena 1 Slobozia pentru a dezinforma cetățenii, de curând a fost Suditi și Ograda, urmează restul. Antena 1 Slobozia a fost și rămâne în continuare mijlocul de intoxicare și delațiune al PSD Ialomița.
slobozenul:
(8 Septembrie 2015, 15:00)
Cina mai voteaza cu PSD ?
Mary:
(8 Septembrie 2015, 11:46)
       Trebuie sa fi prea "increzator" sa gandesti ca vei reveni la carma oganizatiei judetene de partid, impuscat, terfelit, dat prin rahat si pus la fezandat. Nu exclud sursele care iau in calcul ca balaurul se va trezi din somnul adanc, fara miros sau gust de usturoi in gura, ca o sa faca prapad odata reinstalat in jiltul parasit cu mainile legate si cu coada intre puicioare. La tupeul si nerusinarea pe care o afiseaza toti balaurii spagari care vorbesc cu limba de foc la adresa justitiei nu ma mira nimic. Ei detin puterea suprema si ca ei nu mai este nimeni asa de curati cand sunt scuturati. Chiar si asa, unii raman in istorie, iar altii ca noi, cei multi si cinstiti, nu raman cu nimic.
@mircea:
(7 Septembrie 2015, 23:38)
Mircea, fa te ca lucrezi.Nu te infierbanta.Esti baiat mare.Nu te putem intelege. ciupercuta roditoare,mare dar otravitoare-ai putea scapa de soare.La b u l a u . Ce zici?Te bagi?
uitati-va la Dridu:
(7 Septembrie 2015, 22:45)
O mare serparie in psd incepand dela primariile locale pana la nivel central.Daca observati si verificati ca psd.eii din sarantoci cu case din chirpici si paianta,au ajuns la vile si palate.De la falsuri in acte privind retrocedari ilegale de terenuri, la gropi de gunoi cu beneficii in buzunarelr propii, facaturi canal -apa.multe terenuri cesionate consilierilor judeteni ai psd. In acest judet trebuie bagata la puscarie si coada de la matura pe care scrie psd. Nadasnuiesc ca nu sau nascut dumnezeii pe pamant si ca vor da socoteala. D.le Ciuperca cum expicatii arestarea si sejurul l beciul domnesc. Sperati ca sa fiti achitat de oameni care va dau acatiste si blesteme dar de justitie nu cred... Este plina oalomita de puslamale care se ascund sub umbrela psd
ptr realist:
(7 Septembrie 2015, 21:46)
Casa reformeze PSD-ul Marian Neacsu n-are decat sa-i dea afara din partid pe toti cei care l-au ales si n-are cum hotia din partid n-o s-o poata schimba ca tot el a instaurato asa ca ......?
realist..:
(7 Septembrie 2015, 13:58)
Când toată lumea vede ca România merge în alta direcție ( cea buna)  psd ialomita și primarii care au dormit la adăpostul banilor primiți sub forma de mita de la tatuca Ciuperca, bani care de altfel trebuia sa-i primească oricum, ( ce fraieri) vor  sa îl învie pe odiosul Ciuperca ! Cu privire la noul val condus de Marian Neacsu, care crede ca mai poate merge înainte cu primari care se cred stăpânii localităților,  pt care de altfel n-au făcut mai nimic, cred ca n-au multe șanse în acest judet uitat de lume. Neacsu are o singura varianta câștigătoare și aceia este un psd reformat din temelie !
vasilica:
(6 Septembrie 2015, 22:55)
Mai oameni buni, mai pesedistilor ati i ebunit cu totii !? Cum sa-l faceti presedinte de onoare pe cel mai nociv om din istoria judetului ?! Chiar ca meritati sa va desfiintati! Pt ce sa-l faceti presedinte de onoare pe Ciuperca, ce realizări a avut acest ins in afara faptului ca a patronat impostura, slugarnicia si lipsa de valoare a celor din jurul lui si a camarilei create.Mai Pavele nici acum n-ai avut curajul si inteligenta sa spui adevarul ! Cu pesedisti de genul asta mai bine il readuceti pe Savu sa va conduca, chiar daca il ia DNA-ul in cel mult doua luni macar învătati si voi sa fiti bărbati !
Mary:
(6 Septembrie 2015, 12:02)
       O sa  "trateze" Sorin Oprescu, toti borfasii dupa spaga si rang in "Beciul Domnesc" Nu va grabiti, orarul si onorariul va fi stabilit de comun acord.    Hai, DNA, ca se poate.
Idem:
(6 Septembrie 2015, 11:15)
Președintele PSD,Liviu Dragnea,condamnat în primă instanță pentru infracțiuni electorale, unul dintre cei mai bogați oameni din România, Silvian Vasile Ciupercă, trimis în judecată pentru fapte de corupție, viitor președinte al PSD Ialomița dar unul dintre cei mai săraci oameni din Ialomița. Liviu Dragnea susținut și ales președintele interimar al PSD de către penalii și corupții Psd-isti din teritoriu(Oprișan,Mazăre,Negoiță,Firea ect) și nu în ultimă instanță criminalul Ion Ilici Iliescu regizează acum ridicarea tuturor baronilor penali care au demisionat la presiunile lui Ponta în funcții de președinți ai organizațiilor PSD din teritoriu cu scopul de a câștiga cu orice preț și prin orice mijloace alegerile locale din 2016. În cazul Ciupercă și Ialomița sunt aceleași scenarii și anume:Primarii PSD penali ai județului în frunte cu Alexandru Stoica,Cristian Roman,Băcanu, Florinel Negraru,Dănuț Lefter, Lilian Badea și restul de primari PSD până la numărul de 21 își vor pune acum idem cu situația de la nivel național penalul lor în frunte.Dacă acest partid de stânga care ar trebui să reprezinte interesele păturii sărace din țară nu mai are resurse umane și își promovează în posturi înalte de conducere oameni condamnați sau în curs de condamnare dar încă liberi, înseamnă că România are o mare problemă de organizare atâta vreme cât este guvernată de penali și toate administrațiile conduse de hoți și din umbră capușate de cei ce dau bani partidelor în campaniele electorale. Astăzi a fost săltat Oprescu,un hoț știut și nedovedit până astăzi cu o încredere de 16% la nivel national, Ponta un alt hoț dovedit dar cu o încredere astăzi de peste 20% la nivel national,dacă populația cu puțin cap din România nu va răsturna situația electorală în 2016 în defavoarea Psd-istilor, din 2017 singura soluție va fi să emigram în Siria. Oare cum să giram în continuare minciuna și hoția??Cred că la momentul acesta nu există nici măcar un singur primar care să nu fi furat la greu, cel puțin
mircea:
(6 Septembrie 2015, 10:45)
@postaclor care s-au luat de mine, nu l-am vazut pe ciuperca decat de cateva ori si asta de departe, si,am spus doar ca, daca sunteti atat de viteji si te tari, de ce nu o faceti atunci cand sunteti sigur ca nu puteti primi nici o riposta, de ce nu v-ati dus la el in audienta i sa-i spuneti in fata ce aveti de spus....doar asta am vrut sa spun, daca n-ati inteles nu-i problema mea....
Paul D.:
(6 Septembrie 2015, 10:43)
Băăă, @mircea! Te-ai dus tu primul, lider, și ai făcut ce zici?! Nu-ți pune poalele-n cap, că nu le ai! Nu poți face in Slobozia așa ceva. Cu cine? Organizare, oameni de încredere! Găsește-i tu!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Iul 2019
218 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(436 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(416 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(370 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(450 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(606 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(406 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(428 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(422 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(634 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(573 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(599 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(530 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(512 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(535 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(535 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(513 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1275 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(949 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(834 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(918 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(927 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(930 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(868 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(1028 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1332 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1268 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...