Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

 Cornel Vasile, șeful Gărzii de Mediu, în vizorul procurorilor Anticorupție

Anchetă DNA la Slobozia

Cornel Vasile, șeful Gărzii de Mediu, în vizorul procurorilor Anticorupție

UPDATE Cornel Vasile, cercetat sub control judiciar

Percheziții ale Direcției Naționale Anticorupție-Structura Centrală la Slobozia. Procurorii au descins la sediul Gărzii de Mediu Ialomița și la firmele «controlate» de Cornel Vasile, șeful instituției. Anchetatorii instrumentează un dosar penal privind fapte asimilate corupției.

Percheziții la primele ore ale dimineții
Procurorii DNA au descins în biroul șefului Gărzii de Mediu, Cornel Vasile, joi, 10 septembrie 2015, în jurul orei 07,00. După aceea, anchetatorii au mers la sediul firmelor Euroinvest și Salubritate Comunală, «controlate» de Cornel Vasile. Anchetatorii au căutat probe într-un dosar penal privind infracțiuni asimilate corupției. Cercetările sînt în plină desfășurare.

UPDATE1 Sursejudiciare precizează faptul că ancheta DNA ar avea la bază o serie de contracte pe care societățile controlate de Cornel Vasile le-ar fi încheiat cu mai multe primării din Ialomița, pentru asigurarea serviciilor de salubrizare.

UPDATE2 Comunicat de presă DNA «Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvîrșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2015. În cursul zilei de 10 septembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sînt efectuate percheziții domiciliare în 2 locații situate în municipiul Slobozia, județul Ialomița, reprezentînd sediul unei instituții publice și domiciliul unei persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci cînd împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare».

UPDATE3 Potrivit DNA, Cornel Vasile, șeful Gărzii de Mediu Ialomița, se află sub control judiciar. Procurorii Anticorupție i-au interzis să-și exercite funcția și să părăsească țara.
Potrivit unui nou comunicat de presă al Direcției Naționale Anticorupție, «procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Secția de combatere a corupției, au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 zile, începînd de la data de 10.09.2015 pînă la data de 08.11.2015, față de inculpatul VASILE CORNEL, comisar șef la Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Ialomița, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană.
În ordonanța de dispunere a controlului judiciar se arată că, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:
În perioada februarie-iunie 2015, inculpatul Vasile Cornel, concomitent cu exercitarea funcției publice de comisar șef la Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Ialomița, a controlat, coordonat și condus, prin intermediul unor persoane, activitatea a două societăți comerciale, unde, de altfel, deținea și calitatea de asociat.
Pe timpul cît se află sub control judiciar, inculpatul Vasile Cornel trebuie să respecte următoarele obligații:
a) să se prezinte la organul de urmărire, ori de cîte ori este chemat;
b) să informeze de îndată organul judiciar cu privire la schimbarea locuinței;
c) să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de cîte ori este chemat;
d) să nu depășească limita teritorială a României, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului competent;
e) să nu exercite funcția de comisar șef la Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Ialomița în exercitarea căreia a săvîrșit fapta;

f) să nu se apropie de persoanele menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar și să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu acestea;
g) să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme.
De asemenea, inculpatului i s-a atras atenția că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații
Inculpatului Vasile Cornel i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală».

10 Septembrie 2015, 13:30 (16710 vizualizări - 33 comentarii)

Citiți și:
Exclusiv: Adrian Popa, șeful ISU Ialomița, martor în ancheta DNA privind tragedia din Clubul Colectiv
CSM l-a suspendat din funcție pe prim-procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu!
Slobozia: Prim procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu, în vizorul DNA

Comentariile cititorilor:


Locuitor al Sloboziei:
(21 August 2017, 17:54)
Bună ziua oameni buni ! Știți careva când se va închide fabrica de la Ciulnita Sat ca nu mai putem respira în casele noastre. În fiecare seara începând cu orele 22:00 - 23:00 aerul devine irespirabil.pur și simplu ieri seara îmi venea sa vomit la propriu. Unde ar trebui sa fac o plangere/sesizare legata de acest aspect ?
Sorin 2:
(17 Septembrie 2015, 10:46)
Domnule locuitor al nu știu cărui oraș-ghicitor în stele,de data aceasta nu ți-au ieșit boghii bine. Și știi de ce? Pentru că, spre surprinderea ta, nu sunt Sorin la care faci referire. Dar cum v-ați adunat ca ulii să vă aflați comen tând, ce mai contează încă o aberație.Dacă ai fi citit atent comentariul meu anterior înțelegeai ca tocmai asta scriam: să se comenteze realități nu aberații, respectiv pentru cuvintele ,,șpagă,șpăgar,penal,hoț,,.. să se aducă argumente, așa cum e corect... Nu-i așa? Deci: NUME, SUMĂ, LOC... că să fie vorbă, nu lătrat! Hai să facem un exercițiu, vrei? Spune-ne tu CUM și CÂT s-a îmbogățit CV de pe urma funcției și poziției, dacă toy ai făcut afirmatia...Știi? Sunt ferm convins că nu ai răspuns! După cum se observă, domnule locuitor -din lotul celor care ,,nu sunt proști,,- așa-i că e plin orașul de....semințe-ntre dinți??? Iar tu, cel mai probabil, ... unul rămas doar cu cojile...?
locuitor al orasului:
(16 Septembrie 2015, 12:06)
Pentru Sorin 2: WGM-urile, Daca expresia,, de cand era lupul catel'' este de anul trecut, inseamna ca, Skoda cea noua, achizitionata anul trecut, de C.V. este VECHEEEEEEEE............. ,, de cand era catelul lup'' Stim cu totii ca esti catelusul fidel al lui C.V. de 20 ani, administrator, doar cu numele, al firmei Euroinvest, firma detinuta de la infiintare de C.V. Speram, ca justitia, sa-si faca datoria! Si cei, ce s-au imbogatit peste noapte pe banii contribuabililor, sa-si ispaseasca pedeapsa! Este momentul, ca toti, cei ce i-au dat spaga, ,,indiferent in ce a constat aceasta'' sa iasa si sa spuna!!!!!!!! Sa vada si cei ca C.V. ca nu toti sunt prosti, iar cei ca el profita de functie si de pozitia din partid, imbogatindu-se fara just temei!
Sorin 2:
(15 Septembrie 2015, 14:27)
Tu, Mary-cica neichii nene, de unde știi că @Sorin spune adevărul? Ai dat tu șpagă lui CV ? Hai spune-ne adevărul... că să vă putem crede că CV este ,,un șpăgar,,! Altfel... Marș la cratiță, că e plină lumea de mâncători de... dulceață!
Mary:
(15 Septembrie 2015, 11:01)
       @ Ninel & Sorin 2, de orice il puteti acuza pe Sorin, dar nu de prostie sau carecter indoielnic, a spus mereu lucrurilor pe nume si uneori adevarul doare. Personal va indemn sa mai puneti mana pe carte sa mai faceti ceva cornete.
Sorin 2:
(14 Septembrie 2015, 23:19)
Păi, îți spun eu cum ,,musiu,, @Gigel-neicanimeni, zis Atotștiutorul! Își făcea datoria foarte bine, pentru că WGM-urile sunt mașinile lui personale de pe vremea când era lupul cățel, nici de cum ale gărzii. Dar tu, cu Modzila ta bătrână, n-ai cum să găsești informația aceasta...oricât ai căta! Pffff...țâță de șanț... rămasă fără semințe, nu mai adresa întrebări idioate!
Ninel :
(14 Septembrie 2015, 17:31)
SORINE . ESTI UN JEG DE OM .
SORIN:
(14 Septembrie 2015, 12:26)
@ SORIN. Știi ce te trădează?! ANALFABETISMUL, PROSTULE!!! Vezi ce faci cu semnele de punctuație! Nu te mai da lebădă, că tot o cioară croncănitoare ești.
Sorin 2:
(14 Septembrie 2015, 11:04)
Comentarii de imbecili. Chiar nu are nimeni ceva concret și real, de spus? Doar aberații... și presupuneri? Mda, țațe de șanț... și fără preocupări...
SORIN :
(12 Septembrie 2015, 20:10)
CV. ESTE UN AROGANT, UN, SPAGAR ORDINAR .DZVSCB
radu:
(12 Septembrie 2015, 10:15)
Garda de mediu slobozia mai bine se numea garda spagara in frunte cu catelusu comisar P.D. si catelusa lui ce latra in zadar.Acestia nu trebuie uitati de d n a ca au facut multe abuzuri  contra cetatenilor sloboziei si sunt  foarte patati.
geo:
(11 Septembrie 2015, 15:13)
primarul de la ciulnita cu masinile lui cara hoiturile la fabrica si zau ca nu stiti ce bani frumosi se incaseaza la astfel de transport. Acum intelegeti de ce primarul nu ia nicio masura impotriva acestei fabrici ca doar este pe teritoriul administrativ al com. ciulnita
Nicu Rață:
(11 Septembrie 2015, 12:51)
Parcă au mai început oamenii ,,să răsufle". S-a umplut paharul cu venin. Urlați degeaba aici. Nu este procedură sigură. Deloc! Totuși, scrieți, poate...
Mary:
(11 Septembrie 2015, 11:45)
        Pentru edili: INVESTITI IN PUSCARII DE LUX. 
Nero:
(11 Septembrie 2015, 11:40)
Nu trebuie sa fii cine stie ce exper sa iti da seama de aerul viciat, mai bine spus ca pute a hoit, in oras datorat activitatii SC CLEAN TECH INTERNATIONAL SRL Ciulnita, mai ales cand bate vantul din S-V, iar Garda de Mediu, trebuia sa intervina si sa se mearga cu sanctiuni pana la inchiderea unitatii. Facem pe plac la toti smecherii cu bani, se ia spaga cand se merge in control si toata lumea este multmita. Transporturi ilegale, arderile sub parametrii prescrisi pentru a face economie la gazul metan ( cauza principala care duce la mirosurile degajate in cauza ) pentru a produce faina proteica, totul pentru profit in conditii inumane si daunatoare sanatatii. Cu ce s-a implicat Garda de Mediu? Toti stiu, prefect, presedinte de CJ, primar, ori viceprimar. Se lucreaza cumva ca la Primaria Capitalei? Eu sunt convins ca da. De locuitorii din Ciulnita, nu mai vorbim. Primarul din Ciulnita, nu misca nimic, ciocul mic si atat. Se multumeste chipurile cu o sponsorizare de Craciun sau de sf. asteapta, in rest le sufla in ciorba celor cu pricina pentru simplul motiv ca aduc bani la bugetul local. Cu ce pret? CU BANI NEGRII SI SPAGA.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 25 Feb 2020
164 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: 4 accidente, un decedat și patru răniți

La sfârșitul de săptămână precedent, 21-23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la patru accidente de circulație, soldate cu decesul unui persoane și rănirea a altor patru. Primul accident ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:40
(46 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Fetești au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11000 de lei, în urma unei razii pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:15
(56 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii rutieri au depistat, pe raza județului Ialomița, șapte șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferii, cu vârste cuprinse între ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:05
(43 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


4

ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(241 vizualizări - 0 comentarii)


8

DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(198 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(179 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(221 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(198 vizualizări - 0 comentarii)


12

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(256 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(295 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(294 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(438 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(362 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(481 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(584 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(334 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...