Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

 Cornel Vasile, șeful Gărzii de Mediu, în vizorul procurorilor Anticorupție

Anchetă DNA la Slobozia

Cornel Vasile, șeful Gărzii de Mediu, în vizorul procurorilor Anticorupție

UPDATE Cornel Vasile, cercetat sub control judiciar

Percheziții ale Direcției Naționale Anticorupție-Structura Centrală la Slobozia. Procurorii au descins la sediul Gărzii de Mediu Ialomița și la firmele «controlate» de Cornel Vasile, șeful instituției. Anchetatorii instrumentează un dosar penal privind fapte asimilate corupției.

Percheziții la primele ore ale dimineții
Procurorii DNA au descins în biroul șefului Gărzii de Mediu, Cornel Vasile, joi, 10 septembrie 2015, în jurul orei 07,00. După aceea, anchetatorii au mers la sediul firmelor Euroinvest și Salubritate Comunală, «controlate» de Cornel Vasile. Anchetatorii au căutat probe într-un dosar penal privind infracțiuni asimilate corupției. Cercetările sînt în plină desfășurare.

UPDATE1 Sursejudiciare precizează faptul că ancheta DNA ar avea la bază o serie de contracte pe care societățile controlate de Cornel Vasile le-ar fi încheiat cu mai multe primării din Ialomița, pentru asigurarea serviciilor de salubrizare.

UPDATE2 Comunicat de presă DNA «Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvîrșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2015. În cursul zilei de 10 septembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sînt efectuate percheziții domiciliare în 2 locații situate în municipiul Slobozia, județul Ialomița, reprezentînd sediul unei instituții publice și domiciliul unei persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci cînd împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare».

UPDATE3 Potrivit DNA, Cornel Vasile, șeful Gărzii de Mediu Ialomița, se află sub control judiciar. Procurorii Anticorupție i-au interzis să-și exercite funcția și să părăsească țara.
Potrivit unui nou comunicat de presă al Direcției Naționale Anticorupție, «procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Secția de combatere a corupției, au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 zile, începînd de la data de 10.09.2015 pînă la data de 08.11.2015, față de inculpatul VASILE CORNEL, comisar șef la Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Ialomița, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană.
În ordonanța de dispunere a controlului judiciar se arată că, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:
În perioada februarie-iunie 2015, inculpatul Vasile Cornel, concomitent cu exercitarea funcției publice de comisar șef la Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Ialomița, a controlat, coordonat și condus, prin intermediul unor persoane, activitatea a două societăți comerciale, unde, de altfel, deținea și calitatea de asociat.
Pe timpul cît se află sub control judiciar, inculpatul Vasile Cornel trebuie să respecte următoarele obligații:
a) să se prezinte la organul de urmărire, ori de cîte ori este chemat;
b) să informeze de îndată organul judiciar cu privire la schimbarea locuinței;
c) să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de cîte ori este chemat;
d) să nu depășească limita teritorială a României, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului competent;
e) să nu exercite funcția de comisar șef la Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Ialomița în exercitarea căreia a săvîrșit fapta;

f) să nu se apropie de persoanele menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar și să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu acestea;
g) să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme.
De asemenea, inculpatului i s-a atras atenția că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații
Inculpatului Vasile Cornel i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală».

10 Septembrie 2015, 13:30 (16447 vizualizări - 33 comentarii)

Citiți și:
Exclusiv: Adrian Popa, șeful ISU Ialomița, martor în ancheta DNA privind tragedia din Clubul Colectiv
CSM l-a suspendat din funcție pe prim-procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu!
Slobozia: Prim procurorul Parchetului Ialomița, Cătălin Hristescu, în vizorul DNA

Comentariile cititorilor:


Locuitor al Sloboziei:
(21 August 2017, 17:54)
Bună ziua oameni buni ! Știți careva când se va închide fabrica de la Ciulnita Sat ca nu mai putem respira în casele noastre. În fiecare seara începând cu orele 22:00 - 23:00 aerul devine irespirabil.pur și simplu ieri seara îmi venea sa vomit la propriu. Unde ar trebui sa fac o plangere/sesizare legata de acest aspect ?
Sorin 2:
(17 Septembrie 2015, 10:46)
Domnule locuitor al nu știu cărui oraș-ghicitor în stele,de data aceasta nu ți-au ieșit boghii bine. Și știi de ce? Pentru că, spre surprinderea ta, nu sunt Sorin la care faci referire. Dar cum v-ați adunat ca ulii să vă aflați comen tând, ce mai contează încă o aberație.Dacă ai fi citit atent comentariul meu anterior înțelegeai ca tocmai asta scriam: să se comenteze realități nu aberații, respectiv pentru cuvintele ,,șpagă,șpăgar,penal,hoț,,.. să se aducă argumente, așa cum e corect... Nu-i așa? Deci: NUME, SUMĂ, LOC... că să fie vorbă, nu lătrat! Hai să facem un exercițiu, vrei? Spune-ne tu CUM și CÂT s-a îmbogățit CV de pe urma funcției și poziției, dacă toy ai făcut afirmatia...Știi? Sunt ferm convins că nu ai răspuns! După cum se observă, domnule locuitor -din lotul celor care ,,nu sunt proști,,- așa-i că e plin orașul de....semințe-ntre dinți??? Iar tu, cel mai probabil, ... unul rămas doar cu cojile...?
locuitor al orasului:
(16 Septembrie 2015, 12:06)
Pentru Sorin 2: WGM-urile, Daca expresia,, de cand era lupul catel'' este de anul trecut, inseamna ca, Skoda cea noua, achizitionata anul trecut, de C.V. este VECHEEEEEEEE............. ,, de cand era catelul lup'' Stim cu totii ca esti catelusul fidel al lui C.V. de 20 ani, administrator, doar cu numele, al firmei Euroinvest, firma detinuta de la infiintare de C.V. Speram, ca justitia, sa-si faca datoria! Si cei, ce s-au imbogatit peste noapte pe banii contribuabililor, sa-si ispaseasca pedeapsa! Este momentul, ca toti, cei ce i-au dat spaga, ,,indiferent in ce a constat aceasta'' sa iasa si sa spuna!!!!!!!! Sa vada si cei ca C.V. ca nu toti sunt prosti, iar cei ca el profita de functie si de pozitia din partid, imbogatindu-se fara just temei!
Sorin 2:
(15 Septembrie 2015, 14:27)
Tu, Mary-cica neichii nene, de unde știi că @Sorin spune adevărul? Ai dat tu șpagă lui CV ? Hai spune-ne adevărul... că să vă putem crede că CV este ,,un șpăgar,,! Altfel... Marș la cratiță, că e plină lumea de mâncători de... dulceață!
Mary:
(15 Septembrie 2015, 11:01)
       @ Ninel & Sorin 2, de orice il puteti acuza pe Sorin, dar nu de prostie sau carecter indoielnic, a spus mereu lucrurilor pe nume si uneori adevarul doare. Personal va indemn sa mai puneti mana pe carte sa mai faceti ceva cornete.
Sorin 2:
(14 Septembrie 2015, 23:19)
Păi, îți spun eu cum ,,musiu,, @Gigel-neicanimeni, zis Atotștiutorul! Își făcea datoria foarte bine, pentru că WGM-urile sunt mașinile lui personale de pe vremea când era lupul cățel, nici de cum ale gărzii. Dar tu, cu Modzila ta bătrână, n-ai cum să găsești informația aceasta...oricât ai căta! Pffff...țâță de șanț... rămasă fără semințe, nu mai adresa întrebări idioate!
Ninel :
(14 Septembrie 2015, 17:31)
SORINE . ESTI UN JEG DE OM .
SORIN:
(14 Septembrie 2015, 12:26)
@ SORIN. Știi ce te trădează?! ANALFABETISMUL, PROSTULE!!! Vezi ce faci cu semnele de punctuație! Nu te mai da lebădă, că tot o cioară croncănitoare ești.
Sorin 2:
(14 Septembrie 2015, 11:04)
Comentarii de imbecili. Chiar nu are nimeni ceva concret și real, de spus? Doar aberații... și presupuneri? Mda, țațe de șanț... și fără preocupări...
SORIN :
(12 Septembrie 2015, 20:10)
CV. ESTE UN AROGANT, UN, SPAGAR ORDINAR .DZVSCB
radu:
(12 Septembrie 2015, 10:15)
Garda de mediu slobozia mai bine se numea garda spagara in frunte cu catelusu comisar P.D. si catelusa lui ce latra in zadar.Acestia nu trebuie uitati de d n a ca au facut multe abuzuri  contra cetatenilor sloboziei si sunt  foarte patati.
geo:
(11 Septembrie 2015, 15:13)
primarul de la ciulnita cu masinile lui cara hoiturile la fabrica si zau ca nu stiti ce bani frumosi se incaseaza la astfel de transport. Acum intelegeti de ce primarul nu ia nicio masura impotriva acestei fabrici ca doar este pe teritoriul administrativ al com. ciulnita
Nicu Rață:
(11 Septembrie 2015, 12:51)
Parcă au mai început oamenii ,,să răsufle". S-a umplut paharul cu venin. Urlați degeaba aici. Nu este procedură sigură. Deloc! Totuși, scrieți, poate...
Mary:
(11 Septembrie 2015, 11:45)
        Pentru edili: INVESTITI IN PUSCARII DE LUX. 
Nero:
(11 Septembrie 2015, 11:40)
Nu trebuie sa fii cine stie ce exper sa iti da seama de aerul viciat, mai bine spus ca pute a hoit, in oras datorat activitatii SC CLEAN TECH INTERNATIONAL SRL Ciulnita, mai ales cand bate vantul din S-V, iar Garda de Mediu, trebuia sa intervina si sa se mearga cu sanctiuni pana la inchiderea unitatii. Facem pe plac la toti smecherii cu bani, se ia spaga cand se merge in control si toata lumea este multmita. Transporturi ilegale, arderile sub parametrii prescrisi pentru a face economie la gazul metan ( cauza principala care duce la mirosurile degajate in cauza ) pentru a produce faina proteica, totul pentru profit in conditii inumane si daunatoare sanatatii. Cu ce s-a implicat Garda de Mediu? Toti stiu, prefect, presedinte de CJ, primar, ori viceprimar. Se lucreaza cumva ca la Primaria Capitalei? Eu sunt convins ca da. De locuitorii din Ciulnita, nu mai vorbim. Primarul din Ciulnita, nu misca nimic, ciocul mic si atat. Se multumeste chipurile cu o sponsorizare de Craciun sau de sf. asteapta, in rest le sufla in ciorba celor cu pricina pentru simplul motiv ca aduc bani la bugetul local. Cu ce pret? CU BANI NEGRII SI SPAGA.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 13 Nov 2019
243 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Noiembrie 2019, 17:10


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(128 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Țăndărei

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui hidrant de la intersecția străzilor Artelor cu Mecanizării, din orașul Țăndărei, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:05
(70 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(129 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(112 vizualizări - 0 comentarii)


8

Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(268 vizualizări - 0 comentarii)


9

Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(202 vizualizări - 0 comentarii)


10

Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(350 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(239 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bărbat din Fetești, arestat pentru conducere fără permis

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Fetești au identificat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fetești a emis ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:10
(156 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


Slobozia: Cercetat pentru «deținere de obiecte periculoase»

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza municipiului Slobozia un tânăr de 19 ani care avea asupra sa un baston metalic cu 3 elemenți. Cel în cauză a fost sancționat contravențional ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:05
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

Marți, 5 noiembrie 2019, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, împreună cu toți preoții Eparhiei noastre și peste 4000 de credincioși au întâmpinat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului» din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 19:05
(406 vizualizări - 1 comentariu)


S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

S-a stins din viață antrenorul de handbal Liviu Paraschiv

Ziua de 5 noiembrie 2019 a început cu o veste extrem de tristă pentru handbalul românesc. S-a stins din viață, la vârsta de 72 de ani, unul dintre cei mai longevivi și valoroși antrenori pe care i-a avut ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:45
(547 vizualizări - 2 comentarii)


Movilița: Persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, o femeie de 52 de ani, din localitatea Movilița, a apelat numărul de urgență 112 sesizând faptul că fiul ei, în vârstă de 31 de ani, are stări de leșin. În ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:40
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat la volan, a provocat un accident

Duminică, 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În fapt, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:35
(163 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 500 sancțiuni contravenționale aplicate

În perioada 1-3 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 155 evenimente și au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale. Astfel, în urma activităților au fost constatate 37 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:30
(179 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 15 focare active de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine atât din exploatațiile comerciale, cât și din gospodăriile populației despre situația ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:25
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Lansare de carte pentru copii

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, începând cu orele 12,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia va avea loc lansarea de carte pentru copii «Povestea Mimozei». ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:20
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Percheziție la un hoț din locuințe

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Axintele au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Axintele pentru documentarea activității infracționale a unei persoane bănuite ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:15
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Ordin de protecție emis pe numele unui brăilean

Luni, 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la un scandal în familie produs în localitatea Scânteia. În fapt, un bărbat, de 36 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:10
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie acroșată de o mașină la Lăcusteni

Luni, 4 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Lăcusteni, soldat cu rănirea unui pieton. Concret, în timp ce un bărbat, de 31 de ...[citește_toată_știrea]

5 Noiembrie 2019, 16:05
(304 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,49%-rata șomajului în luna septembrie 2019

La sfârșitul lunii septembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4194 șomeri (dintre care 1947 femei), rata șomajului fiind de 4,49%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 16:20
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 4-8 noiembrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:15
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 1 noiembrie ...[citește_toată_știrea]

1 Noiembrie 2019, 15:05
(351 vizualizări - 0 comentarii)


Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Mânăstirea Adam, la Slobozia

În perioada 5-11 noiembrie 2019, Episcopia Sloboziei și Călărașilor organizează o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi Hramului «Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil» al străvechiului așezământ ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:15
(514 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Învăț, știu să mă apăr!»

Miercuri, 30 octombrie a.c., Protopopiatul Slobozia, în colaborare cu Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Ialomiță a organizat acțiunea «Învăț, știu să mă apăr!». Evenimentul s-a desfășurat la ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2019, 16:10
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat din Rădulești

Luni, 28 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Rădulești, și-ar fi agresat soția. În urma formularului de evaluare a riscului întocmit ...[citește_toată_știrea]

29 Octombrie 2019, 16:15
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Nissan Pathfinder în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 noiembrie 2019 George în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate pentru independent în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței Goe în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate @Ioana în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate @cetatean în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean @cetatean în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței mambo în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate vai de noi în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii La vot cu tot ce misca inca în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței cetatean în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean ???? în Schimbarea prefectului și subprefectului, prioritate pentru deputatul PNL Gheorghe Tinel Daniela în Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean Io în La Spitalul Județean de Urgență Slobozia, 30% dintre diagnostice au fost eronate cetatean în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței EU PSD în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței PSD ist în PSD a pierdut controlul asupra Ialomiței Cineva în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii Cineva în Administrația din Ciulnița amenință cu evacuarea o familie cu trei copii Legi dulci,cu faguri în Șpăgile luate de agenții Poliției Autostrăzi-Fetești trebuie probate din nou
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...