Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban furnizează apă cu trihalometani!

Apa otrăvită de la Slobozia

Urban furnizează apă cu trihalometani!

De mai bine de 3 luni, Urban SA furnizează slobozenilor apă cu… trihalometani! Depășirile înregistrate au fost constatate oficial în luna august 2015, cînd Urban SA a solicitat prelungirea avizului sanitar de funcționare de la Direcția de Sănătate Publică. Valentin Cilibeanu, directorul Urban SA, susține că s-au luat măsuri de igienizare a bazinelor de decantare a apei. Pentru obținerea avizului sanitar de funcționare, Urban SA a solicitat un nou set de analize.

O vară cu trihalometani
Urban SA livrează slobozenilor apă care depășește concentrațiile admise de trihalometani. Situația persistă de la jumătatea verii, dar a devenit publică abia în luna octombrie. Potrivit informațiilor furnizate de către Urban SA, depășirea concentrației admise de 100 de micrograme la litru a fost cauzată de… caniculă! Concret, temperaturile mari înregistrate peste vară ar fi condus la creșterea numărului de micoorganisme din apă. Pentru a combate această tendință, Urban SA a decis clorinarea în exces a apei furnizate slobozenilor. Hiperclorinarea apei a condus la creșterea concentrației de trihalometani în apă peste limitele admise. Situația a devenit publică la începutul lunii octombrie 2015, cînd Urban SA a solicitat Direcției de Sănătate Publică Ialomița prelungirea avizului sanitar de funcționare. În locul acestui aviz, Urban SA a primit o amendă de 4000 de lei. Pentru a obține prelungirea avizului, Urban SA a comandat un nou set de analize. Reamintim că, potrivit programului de conformare avizat de DSP în anul 2013, cînd Urban SA a primit avizul sanitar de funcțioanre, furnizorul local de apă are obligația de a preleva lunar analize din rețeaua de apă a orașului...

Picătura chinezească de… otravă!
Prezența trihalometanilor în apă a fost sesizată public pentru prima dată de către consilierul local Mădălin Teculescu, la momentul respectiv prefect al județului Ialomița. Acesta a declarat la momentul respectiv: «Situația este cu mult mai gravă decît pare la prima vedere. Ea persistă de ani buni și va avea efecte dezastruoase asupra populației. Pur și simplu autoritățile locale își bat joc de oameni!». Aflat în Turcia pentru a doua oară în această vară, primarul Alexandru Stoica nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere oficial. Directorul Urban SA, Valentin Cilibeanu susține însă că, la acest moment, situația este sub control. «A fost o situație generată de caniculă. La acest moment am reușit să igienizăm bazinul de decantare al stației, filtrele… Iar în perioada imediat următoare o firmă specializată se va ocupa și de igienizarea forajelor existe și a conductelor de aducțiune a apei. Am precizat însă în comunicat că, potrivit unui punct de vedere autorizat de specialiști, consumarea apei furnizate de noi, chiar și cu depășirile înregistrate, nu va avea efecte asupra sănătății în următorii 20-25 de ani...» ne-a declarat acesta.

DSP nu avizează furnizarea apei
Declarațiile pacifiste ale directorului Urban SA nu schimbă însă realitatea. Atît analizele prelevate în luna iulie, cît și cele din luna august (n.red.: singurele făcute publice pînă la acest moment!) confirmă depășiri cu 20 pînă la 40% a concentrației maxime de trihalometani din apă. Surse din cadrul Urban SA ne-au confirmat faptul că, pe lîngă problemele microbiologice, apa a fost hiperclorinată din cauza lucrărilor executate la rețeaua de echilibrare a apei, precum și din cauza lucrărilor punctuale de înlocuire a țevilor. Pe cale de consecință, în perioada imediat următoare situația va persista, iar Urban SA se confruntă cu posibilitatea de a nu primi aviz sanitar de funcționare de la Direcția de Sănătate Publică. «Așteptăm următorul set de analize. Dacă acesta nu va fi în parametri legali admiși, nu vor primi aviz. Nu ne putem juca cu sănătatea populației!» a declarat, pentru Independent, directorul DSP Ialomița, Dan Noel.

Cilibeanu, demisia! Stoica, de ce ne otrăvești? Avizul sanitar de funcționare al Urban SA a fost obținut pe 23 august 2013, în urma unor presiuni politice exercitate de PSD. O dată cu avizul sanitar de funcționare, Urban SA și-a asumat un program de conformare strict, cu termene scadente la finele anului 2013. Multe dintre responsabilitățile asumate atunci împreună cu autoritățile locale au fost uitate. Printre ele se numără «finalizarea lucrărilor de înlocuire a rețelelor de distribuție din oțel cu conducte de PE și a branșamentelor», «înlocuirea, în colaborare cu Primăria Slobozia a instalațiilor interioare care generează depășiri ale concentrației de fier» sau «notificarea proprietarilor/consumatorilor din zonele în care calitatea apei potabile este deteriorată datorită rețelelor de distribuție interioare». La 2 ani distanță, primarul Alexandru Stoica nici măcar nu se mai gîndește la rezolvarea problemelor constatate atunci. Presat de problema «gropii» din fața Primăriei, el a pasat toate responsabilitățile legate de potabilizarea apei în sarcina Urban SA. Legat de mîini și de picioare, cu o societate aflată de ani bun pe marginea prăpastiei economice, directorul Valentin Cilibeanu încearcă să găsească soluții. Dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere apă potabilă! Slobozenii pot cere însă altceva. Demisia de onoare a directorului Valentin Cilibeanu și declanșarea unei anchete penale în cazul lui Alexandru Stoica, singurul primar din România care a reușit să-și otrăvească concetățenii cu …«apă potabilă!».

9 Octombrie 2015, 16:20 (9642 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Amonil SA cere indexarea debitelor plătite cu rata inflației
Apa din Slobozia, o problemă fără sfârșit
«Trihalometanii se încadrează în limitele de potabilitate impuse de lege!»
Urban așteaptă investițiile promise de municipalitate

Comentariile cititorilor:


Mircea:
(12 Octombrie 2015, 16:52)
Are dreptate Elena, ar trebui sa iesim in strada, o lunga coloana cu bidoanele in mana, cate doua si sa pocnim din ele, spuneti ora si data...ii spune BIDONIADA
Fas fas fas :
(12 Octombrie 2015, 10:51)
@steluta=in acest moment sunt familii de varstnici ce consuma apa de la robinet.Doi.Alta categorie (din care tu nu faci parte) -acei nevooasi ce nu isi permit lixul cumpararii apei imbuteliate. Asta i fasul! Dar esti fasaita? Ori fasai ...asa din supapa??
In poza:
(12 Octombrie 2015, 10:06)
Cilibeanu se arata surprins de intrebarea lui Stoica:"cine a mancat din portia mea zilnica de rahat?"
gogu:
(11 Octombrie 2015, 22:38)
la puscarie cu mincinosii care ne baga cu buna stiinta in pamant!
Steluța:
(11 Octombrie 2015, 10:33)
Asemenea articole ca cel de aici, nu fac decât să înviorezi site-ul în letargie! Fââss!
Vecinu:
(11 Octombrie 2015, 07:29)
Am vorbit cu vecinii blocului in care locuiesc si vom face un put de maee adancime la 8 metri de bloc , undeva la 60 metri cu un mic bazin de colectare sa ne ajunga pentru numarul de apartamenre ! Dupa care vom plati doar cate 2 kw pe luna pentru energia consumata si arar pentru reparatii in caz de defectiune si cu siguranta va fi mai sanatoasa pentru organism si ma ieftina cunoscandu-se la buzunar ! Proiectul va fi facut pe str Mihail Sadoveanu. Sa speram ca nu ne lovom de cine stie ce avize !
werdi:
(11 Octombrie 2015, 01:10)
Sandel,șpăgar de comisariat!Sa facă armata,la groapa!!
iudeanul ialomitean:
(10 Octombrie 2015, 22:22)
Nu ii sta rau lui sandel cu rugina langa maini.Pacat ca noile catuse sunt curate.Cele de ocna aveau cam aceeasi cantitate de metal oxidat.Prin 70..80..Cum poate rosti el oare "noi suntem romani?" Noi...Un tradator ce isi otraveste conationalii...Asta este militarul fara onoare si demnitate!!! Un vandut ordinar !!! Ce a jurat sa apere ca militar?? Dar ca primar?? ...iuda.....vandutul...nedemnul ! sandel lasat la vatra!...vatra nostra...soldatule!!!
Elena:
(10 Octombrie 2015, 19:23)
Haideti sa iesim in strada, sa reactionam, pt ca altfel o sa ne tot chinuim asa! Pana cand o sa tot cumparam apa, desi platim un pret prea mare pe mc de apa de la Urban? Platim o apa care noci menajra se pae ca nu mai este! Sa luam atitudine!!!
werdi:
(10 Octombrie 2015, 18:24)
Unde este societatea civila?La dracu!!Anul viitor ,psd-ul câștiga iar alegerile locale!!Ne meritam soarta!!Oraș de imbecili !!!
Dracu:
(10 Octombrie 2015, 15:16)
Numai exista nimic de zis ...puscaria ii mananca _|_ 
trihalul de primar:
(10 Octombrie 2015, 15:11)
Stoica e in Turcia(voia  in China dar nu mai vor "investitorii" de acolo sa vina incoace) sa-si revina dupa "sacrificiul "in folosul slobozenilor. Sunt sigur ca si-a luat cu el o rezerva de apa trihalometanica de Slobozia, stiut fiind faptul ca in Turcia primarii sunt sinceri si declara clar apa de la robinet ca NEPOTABILA.
Mary:
(10 Octombrie 2015, 13:04)
        Proiecte cu minea voastra, pe bani publici. Numai de necazuri sunteti buni "stimati" edili. Este timpul sa platiti pentru toate prostiile voastre care au pagubit bugetul local cu stiinta sau fara. Deja sunteti penibili. Prostia o intalnesti la tot pasul in acest oras. Cat sa va mai suportam?! Meritati sa fiti dezbracati de multimea acestui oras, precum acei patroni din Franta. Mare noroc aveti de bunatatea noastra de care va bateti joc in fiecare zi. Ori sunteti prosti, ori faceti pe prostii. In tot cazul suteti extrem de nesimtiti si necinstiti.
pensionar:
(10 Octombrie 2015, 12:47)
SA FIE DE CAPU' VOSTRU ALA PATRAT SI NESIMTIT DE INCOMPETENTI JEGOSI CU NASU' PA SUS. OTRAVITI ORASUL JAVRELE DRACU. CUM VA MAI SUPORTA PAMANTU'?! SA VA VOTEZE DRACU SA VA IA.
Marius:
(10 Octombrie 2015, 11:48)
O plangere la anpc ca doar suntem consumatori dupa care un proces pt despagubiri. A si jos psd ul. Poate e timpul ca orasul asta sa aiba si alta culoare ca sa vada rosi ca nu sunt atotputernici. Va dati seama ce o sa gaseasca prin sertarele primariei un alt partid. GROAPA ,APA , PARC INDUSTRIAL , FARA MEDICI, FARA LOCURI DE MUNCA ,O POPULATIE DIN CE IN CE MAI SARACA , D.N.A, ETC

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
452 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august a.c., între localitățile Movila și Fetești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Printre ...[citește_toată_știrea]

15 August 2020, 11:00
(391 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(164 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(134 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(158 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(124 vizualizări - 0 comentarii)


10

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(138 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(162 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(204 vizualizări - 2 comentarii)


13

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(545 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(636 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mecanic în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Cetatean sincer în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Gica în Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean Relu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...