Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Coaforul clandestin de la Palatul Copiilor Slobozia

Coaforul clandestin de la Palatul Copiilor Slobozia

Anchetă a Inspectoratului Școlar Județean Ialomița la Palatul Copiilor din Slobozia. Instituția de învățămînt este suspectată de faptul că ar fi închiriat ilegal un spațiu pentru funcționarea unui coafor. Imobilul putea fi deschis doar în baza unor avize ale Ministerului Educației și a unei Hotărîri de Guvern, documente care par să nu existe la Slobozia. Totul a ieșit la iveală în urma unei sesizări făcută de artistul plastic Gheorghe Petre, directorul Muzeului Național al Agriculturii. Pictorul ialomițean a reclamat faptul că lucrarea de artă monumentală pe care a realizat-o pe frontispiciul Palatului Copiilor din Slobozia a fost acoperită cu un banner publicitar al respectivului coafor.

În Slobozia totul este posibil
Salonul de înfrumusețare de la Palatul Copiilor Slobozia a fost deschis pe data de 1 decembrie 2015. Acesta funcționează în incinta instituției de învățămînt și, la prima vedere, pare să fie amplasat ilegal. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Ialomița susțin faptul că în incinta unor astfel de instituții, gen palate ale copiilor, cluburi ale elevilor sau în corpurile anexate acestora, pot exista firme doar cu aprobarea expresă a Ministerului Educației și în baza unei Hotărîri de Guvern. Ancheta demarată de Inspectoratul Școlar Județean Ialomița încearcă să lămurească toate aceste aspecte, iar în cazul în care vor exista neconcordanțe vor fi luate măsurile care se impun în astfel de cazuri. «Legea spune foarte clar că nu se pot închiria spații fără avizul Ministerului Educației și prin Hotărîre de Guvern emisă în acest sens. Tocmai asta verificăm și noi, să vedem dacă există toate aceste documente!» a explicat Luminița Barcari, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. Manuela Zainea, directorul Palatului Copiilor Slobozia, susține faptul că spațiul în care funcționează coaforul a fost închiriat legal, în baza unui contract încheiat între instituția pe care o conduce și Asociația «Copii pasionați, părinți devotați». «Nu era nevoie de documentele pe care le-ați menționat. Spațiul a fost închiriat prin intermediul Asociației pe care o avem aici la Palat. Nu înțeleg de ce se face atîta caz pentru o situație care, practic, nu există și poate fi rezolvată!» precizează Manuela Zainea, directorul Palatului Copiilor Slobozia.

Bannerul care a încins spiritele
Tot acest scandal a izbucnit în urma unei reclamații a artistului plastic Gheorghe Petre, directorul Muzeului Național al Agriculturii. Acesta a reclamat faptul că bannerul publicitar al coaforului acoperă lucrarea de artă monumentală pe care a realizat-o pe frontispiciul Palatului Copiilor Slobozia. Realizată cu scopul de a evidenția intrarea în instituția de învățămînt, opera artistului Gheorghe Petre este obiect de patrimoniu și este atestată de Uniunea  Națională a Artiștilor Plastici din România de aproximativ 30 de ani. «Este vorba despre o lucrare monumentală de artă plastică parietală, realizată în tehnica mozaicului ceramic. Am rămas surprins în momentul în care am aflat ce s-a întîmplat cu această lucrare. Oamenii care au vizat montarea bannerului peste această operă cu siguranță au o calitate îndoielnică din punct de vedere al culturii și educației...» susține Gheorghe Petre. În timp ce artistul Gheorghe Petre reclama abuzul, directoarea Palatului Copiilor Slobozia dădea ordine ca bannerul să fie coborît de pe frontispiciu. Față de această situație ea a replicat: «Eu zic să nu vă faceți foarte multe griji, pentru că nu s-a creat niciun prejudiciu, de niciun fel, pentru nimeni...».

Reacția părinților Existența coaforului la Palatul Copiilor din Slobozia i-a revoltat și pe părinții care și-au înscris copiii la activitățile extrașcolare desfășurate aici. Oamenii reclamă faptul că, de o săptămînă, de cînd coaforul a fost deschis, ei sînt nevoiți să-și aștepte copiii afară, în fața ușii de la intrare. «Nu este normal ce se întîmplă. Directoarea își bate pur și simplu joc de noi și de copii. Păi, la ce-i trebuia ei coafor? Să plece acasă dacă nu e în stare de nimic!» spune revolat, sub protecția anonimatului, unul dintre părinți.

11 Decembrie 2015, 17:20 (7568 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Palatul Copiilor din Slobozia, tratat cu indiferență de Ministerul Educației
VESTITORII PRIMĂVERII
Palatul Copiilor Slobozia, transformat în «fabrică de bani»

Comentariile cititorilor:


Taximetrist !!!!!!:
(17 Ianuarie 2016, 11:16)
Bai chiar nu înțelegeți ca este vorba de putere este vorba de politica o vor jos pe doamna Manuela din funcție si astfel au gasit momentul potrivit cu bannerul doamnei de la Estetica si cu salonul doamnei care vreau sa va spun am fost vineri la dânsa este un loc minunat , cum nu este altul in oras cu aparatura performanta cum nu am mai vazut , si de altfel este o persoana foarte pregatita de la A la Z in domeniul cosmetici , si chiar vorbeam cu dumneaei de ce nu răspunde sa înfrunte situație cu cititorii , cuvintele ei m-au lăsat rece , are o mentalitate si un caracter puternic !!!!! Bravo doamna , numai cuvinte de lauda am pentru dumneavoastră! !!!! Oamenii nostri sunt oameni fara cultura plini de răutate !
Tot eu mereu !!!!!:
(15 Ianuarie 2016, 22:10)
Da vai de noi suntem buni sa criticăm in stânga si dreapta despre alți ; pe doamna Manuela ca a ridicat serii de copii ani la rand si copii foarte buni o criticați dar pe doamna Olimpia care este din aripa domnului Gheorghe Petre in palat ca si mare pictorița dar in definitiv fosta balerina in cluburile di sicilia din italia a venit sa dea lecții de pictură si desen copiilor nostri la palat prin intermediul marelui pictor de asta nu mai comentați nimic , vai de capul vostru de oameni săraci la creier !
MIMI:
(14 Ianuarie 2016, 18:54)
Daca e asa de monumentala opera,de ce dupa Revolutie domnul Pictor a modificat Opera si a inalbit rosul cravatelor?
Cu...sare si piper!:
(15 Decembrie 2015, 06:58)
Nu vorbim despre panourile, taxele si impozitele platite de chiriasa, nici de toate demersurile pe care le-a facut pentru a-si deschide afacerea, ci despre faptul ca, in Palatul copiilor, nu are ce sa caute un coafor, salon de infrumusetare, sau cum s-o numi el!!! Palatul copiilor este o institutie de invatamant, nu o piata sau o zona comerciala!!! Ma intreb:daca nu exista banner-ul publicitar, care sa acopere lucrarea respectiva, am fi gasit doamne/domni, stand la o cafeluta si o tigara, asteptand sa le vina randul la pensat/tuns/masaj/etc., in holul cladirii??? Si... mai am o nedumerire: cum de sunt nemultumiti parintii (dupa cum reiese din reactiile consemnate), daca spatiul a fost inchiriat prin asociatia acestora?
OCHIUL:
(15 Decembrie 2015, 06:40)
Banu-i ochiul D--Q-lui ! daca eram un popor normal cu educatie si civilizatie nu se ajungea aici. Unu si cel mai important: intr-un spatiu destinat culturii si educatiei NU se face nimic cu scop comercial. Doi: daca nu exista spaga-comisionul, pentru o chirie mica, NU se amenaja acel salon de fitze. Trei: asa zisul investitor e ca toti ceilalti, fara pregatire profesionala in domeniu dar cu mare dorinta de inavutire peste noapte. Si mai intreb si eu ceva, va convine sa va trimiteti copiii pentru activitati scolare si sa dea nas in nas cu persoane care stau si fumeaza in fata intrarii lor ? Iar in cazul unei situatii de urgenta copiii sa fie blocati in evacuare si protejare de mareata lor activitate ??? Spatiul ala a fost creat sa fie cu houri si spatii mari pentru o cat mai buna protejare a copiilor. Idiotii au restarns spatiile si le-au dat sub forma de comision unor activitati comerciale. Inca odata Primaria si alesii isi demonstreaza incapacitatea de a gestiona eficient acest oras.
FARA ZAHAR:
(14 Decembrie 2015, 22:01)
Am avut placerea sa cunosc chiriasul. Este o doamna revenita in Romania dupa 12 ani. Cu economii si cu elan, dornica de a-si face meseria acasa. O doamna care vorbeste frumos, mult prea frumos chiar, comparand cu ai mei clienti de zi cu zi. Atat pot sa spun despre dansa, din scurta noastra intalnire. Sper sa aiba puterea de a se lupta cu mult prea cunoscutul SISTEM.
aleku:
(14 Decembrie 2015, 20:03)
Alo jurnalistilor?De ce nu da ti si numele chiriasului?e vreun sarac?nu cred.
Cornel:
(14 Decembrie 2015, 19:03)
Cine este directoarea de la Palatul Copiilor? Este cadru didactic? Cam afaceristă tipa! Este sigur o afacere acolo? Nu bagă și un bar, un bordel, o cârciumă acolo? Spațiu este că..lău! Totul este pentru bani!
FARA ZAHAR:
(14 Decembrie 2015, 16:35)
Sper ca macar articolul din ziar sa o promoveze pe doamna ''rau intentionata'' care a investit intr-o afacere. Si a platit si acel imens panou, a platit si tva pentru el, a platit si zugravi, taxe, impozite, mobila, acte, s.a.. Totul pentru a mai plati in viitor taxe si impozite, salarii, furnizori. Nu merita asa ceva! O opera de arta este recunoscuta, este protejata, este respectata de oameni. In acest caz, este doar truda pictorului si atat.  Basca, am convingerea ca dupa acest articol, s-au napustit si controalele asupra ei, pentru ca asa este in Romania. Statul sare in ajutor cu un sac de cuie pentru fixarea cat mai buna a sicriului.
gica:
(14 Decembrie 2015, 11:12)
eu zic  ca ceausescu are tot dreptu sa fie acolo de fapt el a fost ctitorul ,de nu era comunismul era vai de ei,slobozia
SORIN:
(14 Decembrie 2015, 09:04)
Dracu te-a pus, măi nea pictore, să te pui cu criticii de artă, care mai de care mai doct, cu multă știință de carte?! Urmărește calitatea postărilor și-ți vei da seama câtă știință de carte zace-n tărtăcuța lor. Probabil ăștia sunt tinerii frumoși, liberi și ultrapregătiți, viitorul României. Care ești, bă, de la TSD?!
Elev:
(14 Decembrie 2015, 06:03)
Cand eram copil dădeam spectacole cu Ceausescu si lenuta in fata prostiei alteia de picturi cu soimi si pionieri ca sa dea bine. A venit si Păunescu odată. Da,bre Nea pictore aia dupa pereti sau recunoaste ce e-- osanale ca sa ti mearga bine cu comunistii. Acum esti pnl anticomunist,cu vile p+ 2 luate din bani de profesori de desen,cu terenuri in Grecia si excursii în tari scumpe,din salariu de la muzeu. Cultura moare prin sucombare,Brâncusi si alti artisti adevarati romani au murit de foame si tu dai cu patrimoniul inainte De ce nu spui cati bani ai luat pe prostia aia de la CJ Ialomita. Ce cauti director la muzeu pensionar si cu zeci de ore la liceu? Stai bre acasă si cresteri nepotii! Ti ai aranjat copiii,bubuiti de toate. Vrei sa te revigorezi iar in politică? Esti nervos ca nu mai esti prima intai si iesi in presa? Ai comis o cu capodopera Copii in palat si simboluri matematice. Stai jos,esti veriga slabă!
Marius din a Ii a serie:
(14 Decembrie 2015, 05:41)
Sunt siderat de ce citesc. Despre ce e vorba? Cum puteti arunca asfel de vorbe? Doamna a educat generatii de elevi si eu ii recunssc meritele in devenirea ca adult,lucru care demonstrează că stă bine cu capul,are o familie superba, copii personali bine pregatiti,nu beizadele. Politica administrativa imi spunea ca ar fi vrut s o faca la nivel de respect si decentă. Va vor reprezenta in viitor certaretii sefi din C L,eu fiind dus cam de multisor din tara noastra dragă. Asta vrem,asta avem. Continut fără substanta
un cetatean:
(13 Decembrie 2015, 19:54)
Dna director a luat cuvantul vreodata in Consiliul Local?Ce a facut ea ca si consilier local? Nimiiiiic. Doar a ridicat mana si se plimba cu sora siameza. Ca si om, are probleme cu capu'.......Ma mir ca nu i-a luat la bataie pe parinti...
vio:
(13 Decembrie 2015, 08:23)
Din cinematograf s-a facut brutarie,din palatul copiilor s-a facut frizerie . Da-o dracu' de cultura ,sa iasa cascavalu'.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 16 Oct 2019
200 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(63 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(70 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(65 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(70 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(60 vizualizări - 0 comentarii)


8

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


9

Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(146 vizualizări - 0 comentarii)


10

Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(155 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(197 vizualizări - 0 comentarii)


12

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(146 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(333 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(256 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(402 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(215 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(269 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Șofer din Scânteia, urmărit de polițiști

Sâmbătă, 28 septembrie a.c., Poliția Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că un șofer ar circula haotic dinspre Bucu către Țăndărei, punând în pericol ceilalți participanți la trafic. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 08:20
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...