Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Coaforul clandestin de la Palatul Copiilor Slobozia

Coaforul clandestin de la Palatul Copiilor Slobozia

Anchetă a Inspectoratului Școlar Județean Ialomița la Palatul Copiilor din Slobozia. Instituția de învățămînt este suspectată de faptul că ar fi închiriat ilegal un spațiu pentru funcționarea unui coafor. Imobilul putea fi deschis doar în baza unor avize ale Ministerului Educației și a unei Hotărîri de Guvern, documente care par să nu existe la Slobozia. Totul a ieșit la iveală în urma unei sesizări făcută de artistul plastic Gheorghe Petre, directorul Muzeului Național al Agriculturii. Pictorul ialomițean a reclamat faptul că lucrarea de artă monumentală pe care a realizat-o pe frontispiciul Palatului Copiilor din Slobozia a fost acoperită cu un banner publicitar al respectivului coafor.

În Slobozia totul este posibil
Salonul de înfrumusețare de la Palatul Copiilor Slobozia a fost deschis pe data de 1 decembrie 2015. Acesta funcționează în incinta instituției de învățămînt și, la prima vedere, pare să fie amplasat ilegal. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Ialomița susțin faptul că în incinta unor astfel de instituții, gen palate ale copiilor, cluburi ale elevilor sau în corpurile anexate acestora, pot exista firme doar cu aprobarea expresă a Ministerului Educației și în baza unei Hotărîri de Guvern. Ancheta demarată de Inspectoratul Școlar Județean Ialomița încearcă să lămurească toate aceste aspecte, iar în cazul în care vor exista neconcordanțe vor fi luate măsurile care se impun în astfel de cazuri. «Legea spune foarte clar că nu se pot închiria spații fără avizul Ministerului Educației și prin Hotărîre de Guvern emisă în acest sens. Tocmai asta verificăm și noi, să vedem dacă există toate aceste documente!» a explicat Luminița Barcari, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. Manuela Zainea, directorul Palatului Copiilor Slobozia, susține faptul că spațiul în care funcționează coaforul a fost închiriat legal, în baza unui contract încheiat între instituția pe care o conduce și Asociația «Copii pasionați, părinți devotați». «Nu era nevoie de documentele pe care le-ați menționat. Spațiul a fost închiriat prin intermediul Asociației pe care o avem aici la Palat. Nu înțeleg de ce se face atîta caz pentru o situație care, practic, nu există și poate fi rezolvată!» precizează Manuela Zainea, directorul Palatului Copiilor Slobozia.

Bannerul care a încins spiritele
Tot acest scandal a izbucnit în urma unei reclamații a artistului plastic Gheorghe Petre, directorul Muzeului Național al Agriculturii. Acesta a reclamat faptul că bannerul publicitar al coaforului acoperă lucrarea de artă monumentală pe care a realizat-o pe frontispiciul Palatului Copiilor Slobozia. Realizată cu scopul de a evidenția intrarea în instituția de învățămînt, opera artistului Gheorghe Petre este obiect de patrimoniu și este atestată de Uniunea  Națională a Artiștilor Plastici din România de aproximativ 30 de ani. «Este vorba despre o lucrare monumentală de artă plastică parietală, realizată în tehnica mozaicului ceramic. Am rămas surprins în momentul în care am aflat ce s-a întîmplat cu această lucrare. Oamenii care au vizat montarea bannerului peste această operă cu siguranță au o calitate îndoielnică din punct de vedere al culturii și educației...» susține Gheorghe Petre. În timp ce artistul Gheorghe Petre reclama abuzul, directoarea Palatului Copiilor Slobozia dădea ordine ca bannerul să fie coborît de pe frontispiciu. Față de această situație ea a replicat: «Eu zic să nu vă faceți foarte multe griji, pentru că nu s-a creat niciun prejudiciu, de niciun fel, pentru nimeni...».

Reacția părinților Existența coaforului la Palatul Copiilor din Slobozia i-a revoltat și pe părinții care și-au înscris copiii la activitățile extrașcolare desfășurate aici. Oamenii reclamă faptul că, de o săptămînă, de cînd coaforul a fost deschis, ei sînt nevoiți să-și aștepte copiii afară, în fața ușii de la intrare. «Nu este normal ce se întîmplă. Directoarea își bate pur și simplu joc de noi și de copii. Păi, la ce-i trebuia ei coafor? Să plece acasă dacă nu e în stare de nimic!» spune revolat, sub protecția anonimatului, unul dintre părinți.

11 Decembrie 2015, 17:20 (7364 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Palatul Copiilor din Slobozia, tratat cu indiferență de Ministerul Educației
VESTITORII PRIMĂVERII
Palatul Copiilor Slobozia, transformat în «fabrică de bani»

Comentariile cititorilor:


Taximetrist !!!!!!:
(17 Ianuarie 2016, 11:16)
Bai chiar nu înțelegeți ca este vorba de putere este vorba de politica o vor jos pe doamna Manuela din funcție si astfel au gasit momentul potrivit cu bannerul doamnei de la Estetica si cu salonul doamnei care vreau sa va spun am fost vineri la dânsa este un loc minunat , cum nu este altul in oras cu aparatura performanta cum nu am mai vazut , si de altfel este o persoana foarte pregatita de la A la Z in domeniul cosmetici , si chiar vorbeam cu dumneaei de ce nu răspunde sa înfrunte situație cu cititorii , cuvintele ei m-au lăsat rece , are o mentalitate si un caracter puternic !!!!! Bravo doamna , numai cuvinte de lauda am pentru dumneavoastră! !!!! Oamenii nostri sunt oameni fara cultura plini de răutate !
Tot eu mereu !!!!!:
(15 Ianuarie 2016, 22:10)
Da vai de noi suntem buni sa criticăm in stânga si dreapta despre alți ; pe doamna Manuela ca a ridicat serii de copii ani la rand si copii foarte buni o criticați dar pe doamna Olimpia care este din aripa domnului Gheorghe Petre in palat ca si mare pictorița dar in definitiv fosta balerina in cluburile di sicilia din italia a venit sa dea lecții de pictură si desen copiilor nostri la palat prin intermediul marelui pictor de asta nu mai comentați nimic , vai de capul vostru de oameni săraci la creier !
MIMI:
(14 Ianuarie 2016, 18:54)
Daca e asa de monumentala opera,de ce dupa Revolutie domnul Pictor a modificat Opera si a inalbit rosul cravatelor?
Cu...sare si piper!:
(15 Decembrie 2015, 06:58)
Nu vorbim despre panourile, taxele si impozitele platite de chiriasa, nici de toate demersurile pe care le-a facut pentru a-si deschide afacerea, ci despre faptul ca, in Palatul copiilor, nu are ce sa caute un coafor, salon de infrumusetare, sau cum s-o numi el!!! Palatul copiilor este o institutie de invatamant, nu o piata sau o zona comerciala!!! Ma intreb:daca nu exista banner-ul publicitar, care sa acopere lucrarea respectiva, am fi gasit doamne/domni, stand la o cafeluta si o tigara, asteptand sa le vina randul la pensat/tuns/masaj/etc., in holul cladirii??? Si... mai am o nedumerire: cum de sunt nemultumiti parintii (dupa cum reiese din reactiile consemnate), daca spatiul a fost inchiriat prin asociatia acestora?
OCHIUL:
(15 Decembrie 2015, 06:40)
Banu-i ochiul D--Q-lui ! daca eram un popor normal cu educatie si civilizatie nu se ajungea aici. Unu si cel mai important: intr-un spatiu destinat culturii si educatiei NU se face nimic cu scop comercial. Doi: daca nu exista spaga-comisionul, pentru o chirie mica, NU se amenaja acel salon de fitze. Trei: asa zisul investitor e ca toti ceilalti, fara pregatire profesionala in domeniu dar cu mare dorinta de inavutire peste noapte. Si mai intreb si eu ceva, va convine sa va trimiteti copiii pentru activitati scolare si sa dea nas in nas cu persoane care stau si fumeaza in fata intrarii lor ? Iar in cazul unei situatii de urgenta copiii sa fie blocati in evacuare si protejare de mareata lor activitate ??? Spatiul ala a fost creat sa fie cu houri si spatii mari pentru o cat mai buna protejare a copiilor. Idiotii au restarns spatiile si le-au dat sub forma de comision unor activitati comerciale. Inca odata Primaria si alesii isi demonstreaza incapacitatea de a gestiona eficient acest oras.
FARA ZAHAR:
(14 Decembrie 2015, 22:01)
Am avut placerea sa cunosc chiriasul. Este o doamna revenita in Romania dupa 12 ani. Cu economii si cu elan, dornica de a-si face meseria acasa. O doamna care vorbeste frumos, mult prea frumos chiar, comparand cu ai mei clienti de zi cu zi. Atat pot sa spun despre dansa, din scurta noastra intalnire. Sper sa aiba puterea de a se lupta cu mult prea cunoscutul SISTEM.
aleku:
(14 Decembrie 2015, 20:03)
Alo jurnalistilor?De ce nu da ti si numele chiriasului?e vreun sarac?nu cred.
Cornel:
(14 Decembrie 2015, 19:03)
Cine este directoarea de la Palatul Copiilor? Este cadru didactic? Cam afaceristă tipa! Este sigur o afacere acolo? Nu bagă și un bar, un bordel, o cârciumă acolo? Spațiu este că..lău! Totul este pentru bani!
FARA ZAHAR:
(14 Decembrie 2015, 16:35)
Sper ca macar articolul din ziar sa o promoveze pe doamna ''rau intentionata'' care a investit intr-o afacere. Si a platit si acel imens panou, a platit si tva pentru el, a platit si zugravi, taxe, impozite, mobila, acte, s.a.. Totul pentru a mai plati in viitor taxe si impozite, salarii, furnizori. Nu merita asa ceva! O opera de arta este recunoscuta, este protejata, este respectata de oameni. In acest caz, este doar truda pictorului si atat.  Basca, am convingerea ca dupa acest articol, s-au napustit si controalele asupra ei, pentru ca asa este in Romania. Statul sare in ajutor cu un sac de cuie pentru fixarea cat mai buna a sicriului.
gica:
(14 Decembrie 2015, 11:12)
eu zic  ca ceausescu are tot dreptu sa fie acolo de fapt el a fost ctitorul ,de nu era comunismul era vai de ei,slobozia
SORIN:
(14 Decembrie 2015, 09:04)
Dracu te-a pus, măi nea pictore, să te pui cu criticii de artă, care mai de care mai doct, cu multă știință de carte?! Urmărește calitatea postărilor și-ți vei da seama câtă știință de carte zace-n tărtăcuța lor. Probabil ăștia sunt tinerii frumoși, liberi și ultrapregătiți, viitorul României. Care ești, bă, de la TSD?!
Elev:
(14 Decembrie 2015, 06:03)
Cand eram copil dădeam spectacole cu Ceausescu si lenuta in fata prostiei alteia de picturi cu soimi si pionieri ca sa dea bine. A venit si Păunescu odată. Da,bre Nea pictore aia dupa pereti sau recunoaste ce e-- osanale ca sa ti mearga bine cu comunistii. Acum esti pnl anticomunist,cu vile p+ 2 luate din bani de profesori de desen,cu terenuri in Grecia si excursii în tari scumpe,din salariu de la muzeu. Cultura moare prin sucombare,Brâncusi si alti artisti adevarati romani au murit de foame si tu dai cu patrimoniul inainte De ce nu spui cati bani ai luat pe prostia aia de la CJ Ialomita. Ce cauti director la muzeu pensionar si cu zeci de ore la liceu? Stai bre acasă si cresteri nepotii! Ti ai aranjat copiii,bubuiti de toate. Vrei sa te revigorezi iar in politică? Esti nervos ca nu mai esti prima intai si iesi in presa? Ai comis o cu capodopera Copii in palat si simboluri matematice. Stai jos,esti veriga slabă!
Marius din a Ii a serie:
(14 Decembrie 2015, 05:41)
Sunt siderat de ce citesc. Despre ce e vorba? Cum puteti arunca asfel de vorbe? Doamna a educat generatii de elevi si eu ii recunssc meritele in devenirea ca adult,lucru care demonstrează că stă bine cu capul,are o familie superba, copii personali bine pregatiti,nu beizadele. Politica administrativa imi spunea ca ar fi vrut s o faca la nivel de respect si decentă. Va vor reprezenta in viitor certaretii sefi din C L,eu fiind dus cam de multisor din tara noastra dragă. Asta vrem,asta avem. Continut fără substanta
un cetatean:
(13 Decembrie 2015, 19:54)
Dna director a luat cuvantul vreodata in Consiliul Local?Ce a facut ea ca si consilier local? Nimiiiiic. Doar a ridicat mana si se plimba cu sora siameza. Ca si om, are probleme cu capu'.......Ma mir ca nu i-a luat la bataie pe parinti...
vio:
(13 Decembrie 2015, 08:23)
Din cinematograf s-a facut brutarie,din palatul copiilor s-a facut frizerie . Da-o dracu' de cultura ,sa iasa cascavalu'.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 19 Iul 2019
152 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(156 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


4

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(351 vizualizări - 1 comentariu)


8
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(299 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


9

Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(333 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(281 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(964 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(681 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(582 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(668 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(665 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(673 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(609 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(754 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1063 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1022 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Axintele

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 6 percheziții pe raza localității Axintele la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuința unei persoane din localitatea Horia. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:40
(1101 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni premiază spiritul civic

Vineri, 5 iulie a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul IPJ Ialomița au premiat doi ialomițeni pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Astfel, un tânăr de 15 ani, din Slobozia, și o femeie de 26 ani ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:35
(1044 vizualizări - 1 comentariu)


Stejaru: Autoturism răsturnat, patru persoane rănite

Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au intervenit în cazul unui accident rutier petrecut vineri, 5 iunie 2019, la intrare în localitatea Stejaru. Din primele informații, este vorba despre un automobil ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 15:20
(1084 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru accident


Incendiu la o stână din Făcăeni

Miercuri, 3 iulie a.c., în jurul orelor 18,30, două adăposturi de animale ale unui localnic din Făcăeni au luat foc. Pompierii Stației Fetești s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale cu apă și ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:30
(1058 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...