Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Coaforul clandestin de la Palatul Copiilor Slobozia

Coaforul clandestin de la Palatul Copiilor Slobozia

Anchetă a Inspectoratului Școlar Județean Ialomița la Palatul Copiilor din Slobozia. Instituția de învățămînt este suspectată de faptul că ar fi închiriat ilegal un spațiu pentru funcționarea unui coafor. Imobilul putea fi deschis doar în baza unor avize ale Ministerului Educației și a unei Hotărîri de Guvern, documente care par să nu existe la Slobozia. Totul a ieșit la iveală în urma unei sesizări făcută de artistul plastic Gheorghe Petre, directorul Muzeului Național al Agriculturii. Pictorul ialomițean a reclamat faptul că lucrarea de artă monumentală pe care a realizat-o pe frontispiciul Palatului Copiilor din Slobozia a fost acoperită cu un banner publicitar al respectivului coafor.

În Slobozia totul este posibil
Salonul de înfrumusețare de la Palatul Copiilor Slobozia a fost deschis pe data de 1 decembrie 2015. Acesta funcționează în incinta instituției de învățămînt și, la prima vedere, pare să fie amplasat ilegal. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Ialomița susțin faptul că în incinta unor astfel de instituții, gen palate ale copiilor, cluburi ale elevilor sau în corpurile anexate acestora, pot exista firme doar cu aprobarea expresă a Ministerului Educației și în baza unei Hotărîri de Guvern. Ancheta demarată de Inspectoratul Școlar Județean Ialomița încearcă să lămurească toate aceste aspecte, iar în cazul în care vor exista neconcordanțe vor fi luate măsurile care se impun în astfel de cazuri. «Legea spune foarte clar că nu se pot închiria spații fără avizul Ministerului Educației și prin Hotărîre de Guvern emisă în acest sens. Tocmai asta verificăm și noi, să vedem dacă există toate aceste documente!» a explicat Luminița Barcari, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. Manuela Zainea, directorul Palatului Copiilor Slobozia, susține faptul că spațiul în care funcționează coaforul a fost închiriat legal, în baza unui contract încheiat între instituția pe care o conduce și Asociația «Copii pasionați, părinți devotați». «Nu era nevoie de documentele pe care le-ați menționat. Spațiul a fost închiriat prin intermediul Asociației pe care o avem aici la Palat. Nu înțeleg de ce se face atîta caz pentru o situație care, practic, nu există și poate fi rezolvată!» precizează Manuela Zainea, directorul Palatului Copiilor Slobozia.

Bannerul care a încins spiritele
Tot acest scandal a izbucnit în urma unei reclamații a artistului plastic Gheorghe Petre, directorul Muzeului Național al Agriculturii. Acesta a reclamat faptul că bannerul publicitar al coaforului acoperă lucrarea de artă monumentală pe care a realizat-o pe frontispiciul Palatului Copiilor Slobozia. Realizată cu scopul de a evidenția intrarea în instituția de învățămînt, opera artistului Gheorghe Petre este obiect de patrimoniu și este atestată de Uniunea  Națională a Artiștilor Plastici din România de aproximativ 30 de ani. «Este vorba despre o lucrare monumentală de artă plastică parietală, realizată în tehnica mozaicului ceramic. Am rămas surprins în momentul în care am aflat ce s-a întîmplat cu această lucrare. Oamenii care au vizat montarea bannerului peste această operă cu siguranță au o calitate îndoielnică din punct de vedere al culturii și educației...» susține Gheorghe Petre. În timp ce artistul Gheorghe Petre reclama abuzul, directoarea Palatului Copiilor Slobozia dădea ordine ca bannerul să fie coborît de pe frontispiciu. Față de această situație ea a replicat: «Eu zic să nu vă faceți foarte multe griji, pentru că nu s-a creat niciun prejudiciu, de niciun fel, pentru nimeni...».

Reacția părinților Existența coaforului la Palatul Copiilor din Slobozia i-a revoltat și pe părinții care și-au înscris copiii la activitățile extrașcolare desfășurate aici. Oamenii reclamă faptul că, de o săptămînă, de cînd coaforul a fost deschis, ei sînt nevoiți să-și aștepte copiii afară, în fața ușii de la intrare. «Nu este normal ce se întîmplă. Directoarea își bate pur și simplu joc de noi și de copii. Păi, la ce-i trebuia ei coafor? Să plece acasă dacă nu e în stare de nimic!» spune revolat, sub protecția anonimatului, unul dintre părinți.

11 Decembrie 2015, 17:20 (8046 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Palatul Copiilor din Slobozia, tratat cu indiferență de Ministerul Educației
VESTITORII PRIMĂVERII
Palatul Copiilor Slobozia, transformat în «fabrică de bani»

Comentariile cititorilor:


Taximetrist !!!!!!:
(17 Ianuarie 2016, 11:16)
Bai chiar nu înțelegeți ca este vorba de putere este vorba de politica o vor jos pe doamna Manuela din funcție si astfel au gasit momentul potrivit cu bannerul doamnei de la Estetica si cu salonul doamnei care vreau sa va spun am fost vineri la dânsa este un loc minunat , cum nu este altul in oras cu aparatura performanta cum nu am mai vazut , si de altfel este o persoana foarte pregatita de la A la Z in domeniul cosmetici , si chiar vorbeam cu dumneaei de ce nu răspunde sa înfrunte situație cu cititorii , cuvintele ei m-au lăsat rece , are o mentalitate si un caracter puternic !!!!! Bravo doamna , numai cuvinte de lauda am pentru dumneavoastră! !!!! Oamenii nostri sunt oameni fara cultura plini de răutate !
Tot eu mereu !!!!!:
(15 Ianuarie 2016, 22:10)
Da vai de noi suntem buni sa criticăm in stânga si dreapta despre alți ; pe doamna Manuela ca a ridicat serii de copii ani la rand si copii foarte buni o criticați dar pe doamna Olimpia care este din aripa domnului Gheorghe Petre in palat ca si mare pictorița dar in definitiv fosta balerina in cluburile di sicilia din italia a venit sa dea lecții de pictură si desen copiilor nostri la palat prin intermediul marelui pictor de asta nu mai comentați nimic , vai de capul vostru de oameni săraci la creier !
MIMI:
(14 Ianuarie 2016, 18:54)
Daca e asa de monumentala opera,de ce dupa Revolutie domnul Pictor a modificat Opera si a inalbit rosul cravatelor?
Cu...sare si piper!:
(15 Decembrie 2015, 06:58)
Nu vorbim despre panourile, taxele si impozitele platite de chiriasa, nici de toate demersurile pe care le-a facut pentru a-si deschide afacerea, ci despre faptul ca, in Palatul copiilor, nu are ce sa caute un coafor, salon de infrumusetare, sau cum s-o numi el!!! Palatul copiilor este o institutie de invatamant, nu o piata sau o zona comerciala!!! Ma intreb:daca nu exista banner-ul publicitar, care sa acopere lucrarea respectiva, am fi gasit doamne/domni, stand la o cafeluta si o tigara, asteptand sa le vina randul la pensat/tuns/masaj/etc., in holul cladirii??? Si... mai am o nedumerire: cum de sunt nemultumiti parintii (dupa cum reiese din reactiile consemnate), daca spatiul a fost inchiriat prin asociatia acestora?
OCHIUL:
(15 Decembrie 2015, 06:40)
Banu-i ochiul D--Q-lui ! daca eram un popor normal cu educatie si civilizatie nu se ajungea aici. Unu si cel mai important: intr-un spatiu destinat culturii si educatiei NU se face nimic cu scop comercial. Doi: daca nu exista spaga-comisionul, pentru o chirie mica, NU se amenaja acel salon de fitze. Trei: asa zisul investitor e ca toti ceilalti, fara pregatire profesionala in domeniu dar cu mare dorinta de inavutire peste noapte. Si mai intreb si eu ceva, va convine sa va trimiteti copiii pentru activitati scolare si sa dea nas in nas cu persoane care stau si fumeaza in fata intrarii lor ? Iar in cazul unei situatii de urgenta copiii sa fie blocati in evacuare si protejare de mareata lor activitate ??? Spatiul ala a fost creat sa fie cu houri si spatii mari pentru o cat mai buna protejare a copiilor. Idiotii au restarns spatiile si le-au dat sub forma de comision unor activitati comerciale. Inca odata Primaria si alesii isi demonstreaza incapacitatea de a gestiona eficient acest oras.
FARA ZAHAR:
(14 Decembrie 2015, 22:01)
Am avut placerea sa cunosc chiriasul. Este o doamna revenita in Romania dupa 12 ani. Cu economii si cu elan, dornica de a-si face meseria acasa. O doamna care vorbeste frumos, mult prea frumos chiar, comparand cu ai mei clienti de zi cu zi. Atat pot sa spun despre dansa, din scurta noastra intalnire. Sper sa aiba puterea de a se lupta cu mult prea cunoscutul SISTEM.
aleku:
(14 Decembrie 2015, 20:03)
Alo jurnalistilor?De ce nu da ti si numele chiriasului?e vreun sarac?nu cred.
Cornel:
(14 Decembrie 2015, 19:03)
Cine este directoarea de la Palatul Copiilor? Este cadru didactic? Cam afaceristă tipa! Este sigur o afacere acolo? Nu bagă și un bar, un bordel, o cârciumă acolo? Spațiu este că..lău! Totul este pentru bani!
FARA ZAHAR:
(14 Decembrie 2015, 16:35)
Sper ca macar articolul din ziar sa o promoveze pe doamna ''rau intentionata'' care a investit intr-o afacere. Si a platit si acel imens panou, a platit si tva pentru el, a platit si zugravi, taxe, impozite, mobila, acte, s.a.. Totul pentru a mai plati in viitor taxe si impozite, salarii, furnizori. Nu merita asa ceva! O opera de arta este recunoscuta, este protejata, este respectata de oameni. In acest caz, este doar truda pictorului si atat.  Basca, am convingerea ca dupa acest articol, s-au napustit si controalele asupra ei, pentru ca asa este in Romania. Statul sare in ajutor cu un sac de cuie pentru fixarea cat mai buna a sicriului.
gica:
(14 Decembrie 2015, 11:12)
eu zic  ca ceausescu are tot dreptu sa fie acolo de fapt el a fost ctitorul ,de nu era comunismul era vai de ei,slobozia
SORIN:
(14 Decembrie 2015, 09:04)
Dracu te-a pus, măi nea pictore, să te pui cu criticii de artă, care mai de care mai doct, cu multă știință de carte?! Urmărește calitatea postărilor și-ți vei da seama câtă știință de carte zace-n tărtăcuța lor. Probabil ăștia sunt tinerii frumoși, liberi și ultrapregătiți, viitorul României. Care ești, bă, de la TSD?!
Elev:
(14 Decembrie 2015, 06:03)
Cand eram copil dădeam spectacole cu Ceausescu si lenuta in fata prostiei alteia de picturi cu soimi si pionieri ca sa dea bine. A venit si Păunescu odată. Da,bre Nea pictore aia dupa pereti sau recunoaste ce e-- osanale ca sa ti mearga bine cu comunistii. Acum esti pnl anticomunist,cu vile p+ 2 luate din bani de profesori de desen,cu terenuri in Grecia si excursii în tari scumpe,din salariu de la muzeu. Cultura moare prin sucombare,Brâncusi si alti artisti adevarati romani au murit de foame si tu dai cu patrimoniul inainte De ce nu spui cati bani ai luat pe prostia aia de la CJ Ialomita. Ce cauti director la muzeu pensionar si cu zeci de ore la liceu? Stai bre acasă si cresteri nepotii! Ti ai aranjat copiii,bubuiti de toate. Vrei sa te revigorezi iar in politică? Esti nervos ca nu mai esti prima intai si iesi in presa? Ai comis o cu capodopera Copii in palat si simboluri matematice. Stai jos,esti veriga slabă!
Marius din a Ii a serie:
(14 Decembrie 2015, 05:41)
Sunt siderat de ce citesc. Despre ce e vorba? Cum puteti arunca asfel de vorbe? Doamna a educat generatii de elevi si eu ii recunssc meritele in devenirea ca adult,lucru care demonstrează că stă bine cu capul,are o familie superba, copii personali bine pregatiti,nu beizadele. Politica administrativa imi spunea ca ar fi vrut s o faca la nivel de respect si decentă. Va vor reprezenta in viitor certaretii sefi din C L,eu fiind dus cam de multisor din tara noastra dragă. Asta vrem,asta avem. Continut fără substanta
un cetatean:
(13 Decembrie 2015, 19:54)
Dna director a luat cuvantul vreodata in Consiliul Local?Ce a facut ea ca si consilier local? Nimiiiiic. Doar a ridicat mana si se plimba cu sora siameza. Ca si om, are probleme cu capu'.......Ma mir ca nu i-a luat la bataie pe parinti...
vio:
(13 Decembrie 2015, 08:23)
Din cinematograf s-a facut brutarie,din palatul copiilor s-a facut frizerie . Da-o dracu' de cultura ,sa iasa cascavalu'.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 16 Iul 2020
177 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

RAJA Constanța: Avarie pe strada Nufărului din orașul Țăndarei!

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Nufărului din orașul Țăndărei-Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 15 iulie ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 19:50
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiștii ialomițeni

Marți, 14 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 16:15
(85 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu arestare


Ialomița: Beți la volan

Marți, 14 iulie a.c., în jurul orelor 13,00, polițiștii din Țăndărei au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 16:10
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare a polițiștilor la Țăndărei

Razie de amploare a polițiștilor la Țăndărei

În cadrul unei acțiuni cu efective mărite de prevenire și combatere a faptelor antisociale, pe raza orașului Țăndărei, peste 130 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au amprentat 123 de persoane și ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 13:20
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 553 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 15 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 553, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 13:05
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Accident cu patru victime

Movilița: Accident cu patru victime

Miercuri dimineața, 15 iulie a.c., în jurul orei 6,00, două autoturisme s-au ciocnit pe raza localității Movilița. Ca urmare a accidentului, patru persoane au fost rănite. Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 09:25
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1307 absolvenți ai clasei a VIII-a au fost repartizați computerizat în învățământul liceal de stat (anul școlar 2020-2021)

Ministerul Educației și Cercetării a publicat vineri, 10 iulie 2020, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2020, 08:10
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Iulie 2020, 18:10


8

RAJA Constanța: Lipsă apă în localitatea Fierbinți Târg!

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe Calea Urziceni, din localitatea Fierbinți Târg-Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 16:20
(83 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 544 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 14 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 544, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 13:05
(197 vizualizări - 0 comentarii)


10

Movilița: Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a lovit mama

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Movilița, care și-ar fi lovit mama. Astfel, sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 10,00, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 11:20
(78 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(130 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(101 vizualizări - 0 comentarii)


13

Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(217 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(409 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(392 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
PSD ist în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dezvăluit numele liceelor la care elevii refuză să se înscrie Invatator în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dezvăluit numele liceelor la care elevii refuză să se înscrie puradel în Peste 2000 de ialomițeni așteaptă susținerea examenului pentru obținerea permisului auto @Jilava. în Slobozia: Bazinul Olimpic de Înot pune în pericol sănătatea publică @haiduc în «Lupta pentru viețile ialomițenilor abia acum începe!» Florin'a lu pastaie în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare @ în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Florin în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Viorel în Aron și Obedeanu pleacă la Târgu Jiu @Socrate în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Vasile în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate Coruptia ucide în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a dezvăluit numele liceelor la care elevii refuză să se înscrie Socrate în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare raspuns pentru vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare tratat cu tratament în «Lupta pentru viețile ialomițenilor abia acum începe!» Observator în Paros a demisionat din PRO România Orașu'lu"nimenea în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare ?!?!? în Moraru-omul și opera (VIII)
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...