Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

RETROSPECTIVĂ

Evenimentele anului reflectate în paginile Independent (I)

RETROSPECTIVĂ 2015

Evenimentele anului reflectate în paginile Independent (I)

Ziarul Independent a oferit publicului și în 2015 cele bune informații despre evenimentele care au marcat județul pe parcursul celor 12 luni. Cel mai important eveniment al anului a debutat în februarie, atunci cînd procurorii Direcției Naționale Anticorupție l-au arestat pe Silvian Ciupercă, președintele Consiliului Județean Ialomița. Organele judiciare locale au continuat lupta cu infracționalitatea înregistrată la nivelul județului. Alături de interlopi, proxeneți sau cămătari, în plasa procurorilor au căzut și oficiali din administrație. Procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Slobozia deschid dosarul «Art Oil» prin intermediul căruia Alexandru Stoica, primarul Sloboziei, și trei dintre funcționarii din subordine au fost puși sub urmărire penală. Cîteva luni mai tîrziu, lor li s-a alăturat Constantin Sava, edilul Urziceniului. Anchetatorii au reținut pe numele tuturor fapte de «abuz în serviciu» sau «fals în înscrisuri oficiale». În plan administrativ, Ialomița a avut un an dificil. Multe dintre proiectele inițiate cu un an în urmă au început să scîrțîie în momentul în care au fost puse în practică. De notorietate au fost scandalurile publice în care a fost implicată Primăria Slobozia, în urma derulării lucrărilor de reabilitare a Pieței Revoluției, din centrul orașului. Denumit «Groapa lui Stoica», proiectul a evidențiat, încă o dată, incompetența și dezinteresul aleșilor din reședința județului. Sănătatea a fost, de asemenea, subiectul fierbinte pe care Independent l-a tratat în paginile sale în acest an. Spitalele au continuat să se confrunte cu lipsa medicilor specialiști, problemă din cauza căreia Secția Pediatrie a celui mai mare spital din județ a fost la un pas de închidere. De asemenea,  schimbările din sistemul medical au afectat activitatea celor 4 spitale din Ialomița, acestea neputînd să-și deconteze serviciile oferite pacienților mai multe luni la rînd. În plan politic, partidele au început să se pregătească pentru viitoarele alegeri locale, care se vor desfășura în 2016. Au fost făcute primele sondaje și prezentate primele profile ale candidaților. Dar, pentru a reflecta cît mai bine toate evenimentele petrecute în ultimele 12 luni, Independent vi le reamintește în Retrospectiva anului 2015.

Scandal la Slobozia în Ianuarie
Prima lună a anului 2015 începea la Slobozia cu un scandal public. Procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Slobozia anunțau începerea urmăririi penale pe numele lui Alexandru Stoica și a trei funcționari din subordine, după ce aceștia au avizat ilegal construcția benzinăriei «Art Oil» de la ieșirea din oraș. Anchetatorii susțineau că firma care deține benzinăria a beneficiat de autorizație de construcție înainte ca societatea să dețină toate avizele necesare deschiderii șantierului. Tot în Ianuarie 2015, doi polițiști ai Serviciului Poliție Transporturi Navale Hîrșova își pierdeau viața într-un accident rutier, petrecut la Bordușani. Mașina în care se aflau a fost lovită în plin de un autobuz, iar oamenii legii au murit pe loc. Sub titlul «Directori inculpați, în fruntea școlilor din județ», Independent publica în Ianuarie un articol în care prezenta faptul că o parte dintre profesorii cercetați penal în dosarul «Mită pentru Bac 2012» au fost numiți în funcții de conducere de către Inspectoratul Școlar Județean Ialomița. Tot în cursul acestei luni, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia izbucnea un scandal public, iscat între medicii Violeta Șapira și Simona Berbece. De asemenea, Marin Cruțu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret era acuzat public de un fost angajat că l-a demis, apoi l-a reangajat în baza unor documente fără legitimitate...

Arestarea președintelui Silvian Ciupercă, evenimentul lunii Februarie
În Februarie, administrația din Ialomița a fost zguduită din temelii în urma descinderii făcute de Direcția Națională Anticorupție la Consiliul Județean Ialomița. Procurorii au avut o țintă precisă! Este vorba despre președintele Silvian Ciupercă, pe care l-au ținut în arest preventiv timp de 66 de zile. Acesta a împărțit celula cu Cezar Vîlcan, șeful Serviciului Achiziții din cadrul aceleiași instituții. Pe numele lui Ciupercă, procurorii DNA au transcris 8 capete de acuzare, în actele de urmărire penale aceștia concluzionînd că Silvian Ciupercă se face vinovat de «trafic de influență». Arestarea acestuia a avut implicații și în plan politic. Rămași fără președinte, membrii Organizației PSD Ialomița au căutat debusolați un înlocuitor pentru Silvian Ciupercă. Tot în Februarie 2015, procurorii din Slobozia l-au trimis în judecată pe Nicolae Dobruțchi, considerat principalul vinovat în ancheta deschisă în 2011 după ce un apartament din zona Clubului Tineretului a sărit în aer. Tot în această lună, Independent lansa sintagma «Groapa lui Stoica» și anunța în exclusivitate eșecul investițional al Primăriei Slobozia, în urma derulării proiectului de reabilitare a Pieței Revoluției din municipiul reședință de județ. Amănuntele prezentate de Independent s-au concretizat în lunile următoare.

Haos administrativ în luna Martie
Prima lună de primăvară a dat startul haosului din administrație. Independent a relatat pe larg despre proiecte edilitare eșuate sau măsuri administrative proaste. Uniunea Județeană a Sindicatelor Libere a declarat război deschis Primăriei Slobozia, după ce municipalitatea și-a adjudecat o bucată din terenul instituției pentru a săpa groapa din centru. Ca reacție la această întîmplare, Elena Neagu, președintele UJSL, a făcut o plîngere penală în care a reclamat «tulburarea de posesie». Efectul acestui demers a constat în întîrzierea lucrărilor pe șantierul din centrul Sloboziei cu 3 luni! Tot la Slobozia, Independent relata despre haosul creat pe străzile orașului de polițiștii locali sau despre sistarea definitivă a lucrărilor la campusurile școlare din curtea Liceului de Arte «Ionel Perlea» și Liceului Tehnologic «Mihai Eminescu». Tot în Martie 2015, primarul Alexandru Stoica și-a făcut public raportul de activitate pe anul 2014. Cele 300 de file ale documentului au scos în evidență o singură preocupare a edilului: indiferența față de cetățeni! Pe final de lună, RAJA a anunțat deschiderea Centrului Zonal Slobozia. Sediul a fost amplasat în locația unde funcționase Urban SA. De asemenea, neînțelegerile dintre primarul localității Dridu și cel din Adîncata au făcut ca peste 30 de copii să rămînă fără transport școlar și să meargă la școală pe jos.

26 Decembrie 2015, 11:15 (6081 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Evenimentele anului reflectate în paginile Independent (IV)
Evenimentele anului reflectate în paginile Independent (III)
Evenimentele anului reflectate în paginile Independent (II)

Comentariile cititorilor:


hihi:
(28 Decembrie 2015, 23:22)
Dar de penalul Goaga..tiristul,patronul, orice, dar nu politist..nu pomeniti in acest articol.....chiar nu face parte din peisaj?
SORIN:
(28 Decembrie 2015, 08:53)
Chiar dacă subiectivismul, nu de puține ori, e la el acasă, totuși, "Independent" rămâne cel mai citit ziar din Ialomița. Echidistanța este întotdeauna îndoielnică, tocmai fiindcă e și greu de păstrat cu asemenea elemente nocive ce au penetrat adânc politica din România și, cu precădere, din Ialomița. Urez multă sănătate și viață lungă atât corpului redacțional, cât și ziarului. LA MULȚI ANI!
Ambro.....:
(27 Decembrie 2015, 11:58)
Sunteți poate singurul ziar din județ care nu aveți un aranjament pe față cu Psd Ialomița așa cum are o mare a presei locale în frunte cu televiziunea locală Antena 1 Slobozia îl are.Totuși nu pot să nu observ că aveți cu siguranță un interes în ceace înseamnă amestecul în selectarea comentariilor în evenimentul impunerii lui Tinel la conducerea unică a PNL Ialomița. Spun unică pentru că nici Drăgușin nici Martin nu mai contează acum la politica de vârf în Ialomița. Am observat că numai comentariile defavorabile și cu numele lui Tinel rastalmacit în "Cretinel" apar în comentariile publicate fără a face o selecție la atacul la persoană. Oare rastalmacirea "Cretinel" este o comparație decentă ce merită a fi publicată? Cu toate acestea vă propun acum să fim mai răbdători și mai suavi la trecerea dintre ani. La mulți ani! Independent.La mulți ani cititorilor ziarului Independent.
Gogu:
(27 Decembrie 2015, 11:47)
SF Independent ! (adica Sarbatori Fericite :D )
mario:
(26 Decembrie 2015, 23:25)
Sunteti nr 1 (unu). La multi ani Independent, la multi ani Slobozia
ADRIANA:
(26 Decembrie 2015, 18:31)
În general, eu cred că sunteți pe primul loc la numărul de cititori și promptitudinea informațiilor locale. Articolele, în funcție de interesul asupra temei abordate, sunt comentate de mulți cititori. Cei mai mulți, oameni isteți. Destui și....ceilalți! Libertatea opiniei este respectată, după lege. Eu apreciez echidistanța voastră. Informați și noi, cititorii, ne spunem părerile pe subiect sau pe-alături! Depinde! Problema mea este că nu sunt verificate reclamațiile pe fond, pentru a se lua măsuri. Uneori, apar sesizări grave, adevărate, cu scopul de a se trage un semnal de alarmă! Anonimul nu este întotdeauna vreun mincinos sau rău intenționat. Știu și că rezolvarea neregulei semnalate nu depinde de voi. Scurt, eu zic că sunteți profesioniști. M-ați cenzurat pe drept, când a trebuit! Niciodată nu-i veți mulțumi pe toți! Mă îngrozește călcarea în picioare a limbii române, din comentariile prea multor cititori. Succes echipei de la INDEPENDENT!
T.B.:
(26 Decembrie 2015, 13:21)
La Multi Ani, "Independent"!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 01 Apr 2020
165 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(143 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


4

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(109 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(116 vizualizări - 1 comentariu)


8
Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(75 vizualizări - 0 comentarii)


10

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(819 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(351 vizualizări - 1 comentariu)


12

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(219 vizualizări - 0 comentarii)


13

AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(538 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(222 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(153 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(242 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(763 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(559 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Om în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Om în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă S-A DERANJAT PRINTESA CASANDRA în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Casandra...MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus @Jilava. în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit @gmail în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetățean în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă Toni în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă OM în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Ruda cu pacientul de la etaj în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis Cetățean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Nelu în Slobozia: Ajutoare de urgență pentru persoanele izolate la domiciliu Cetățean în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Nic în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Vio în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Marian în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Vasile în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...