Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia

Sic transit gloria... politică

PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia

În luna februarie a anului 2012, Gabi Ionașcu, candidatul-minune al PSD Ialomița, omul care a promis orașului că va face administrație, nu politică, era executat public pe treptele Primăriei de către propria Organizație. În mai puțin de o lună, această locomotivă politică a PSD a fost trasă pe linie moartă, iar Gabi Ionașcu transformat din omul providențial de pînă atunci într-un trădător politic numai bun de aruncat în groapa cu lei, pardon de expresie. În urma lui au rămas o firmă Urban falimentară, un sistem de apă compromis, o stație de epurare nefuncțională și o stație de tratare a apei ineficientă. Nota de plată a întregii afaceri: 80 milioane de lei. Luni, 7 decembrie 2015, Alexandru Stoica le-a cerut consilierilor locali să aprobe preluarea investiției pentru «Groapa lui Stoica» la bugetul local. Vizibil jenat de situație, Stoica a așteptat minute în șir ca cei 11 consilieri locali ai PSD să-l grațieze prin vot. Au făcut-o într-o atmosferă de înmormîntare, dar sîntem convinși că fiecăruia dintre ei le-au reverberat în urechi cuvintele Eugeniei Hamza, șefa Serviciului de Investiții din cadrul Primăriei Slobozia: «Faptul că veți aproba azi acest proiect nu reprezintă o garanție că el va fi finalizat la termen sau că fondurile cheltuite pînă acum din bani europeni nu vor fi returnate. Aceasta este soluția identificată acum... La momentul respectiv, probabil, vom găsi o altă soluție!». Potrivit unor surse interne Organizației, după scenariul Ionașcu, în următoarele 2 luni, Alexandru Stoica va fi și el retras la depou. Rămîn în urmă cel puțin două procese penale și o groapă care ne costă, potrivit declarațiilor primarului, bugetul de investiții pentru un an al întregului oraș! Nota de plată, potrivit estimărilor, se apropie și ea de 80 milioane de lei...

Ionașcu, sacrificat de dragul alegerilor din 2012
Sub acest titlu general presa locală a publicat timp de mai mulți ani zeci de articole care au vizat abuzurile, risipa și inutilitatea unei investiții publice pe care orașul o va plăti pînă în 2027. Azi vă vom reaminti însă rapiditatea cu care PSD a decis sacrificarea acestuia pentru cîștigarea alegerilor din 2012.
Cum a devenit Ionașcu istorie Pe 21 februarie 2012, cu o majoritate de 69 la 1, Organizația Municipală PSD Slobozia decidea retragerea sprijinului politic pentru primarul de la acel moment, Gabi Ionașcu. Decizia PSD venea după 3 ani în care Gabi Ionașcu promisese permanent că apa menajeră furnizată populației va deveni potabilă, pe fondul unei nemulțumiri generale a populației, bine întreținută de către Opoziție. La două săptămîni distanță de la condamnarea sa în piața publică, Ionașcu declara într-un interviu pentru Independent: «Pe la spate au scos cuțitele și m-au „înjunghiat“». Iar în 2013, cînd deja pierduse alegerile «ca independent sprijinit de PP-DD», a oferit și detalii inedite: «Ciupercă mi-a adresat o amenințare la unul dintre evenimentele religioase la care am participat... „O să vezi tu ce-o să pățești!“ mi-a spus. Și am văzut! Soția dată afară din funcția de director, fata mea cu două dosare penale pentru un cabinet medical, de care este legat domnul Tron, care face parte acum din această coaliție... (...) Și multe altele. Și sînt convins că demersurile lor nu se vor opri aici! De ce fac asta? Dintr-un motiv foarte simplu! Ca să justifice execuția lui Ionașcu, pe de o parte. Și pe de altă parte ca să atragă atenția opiniei publice în altă parte decît la obligațiile pe care le au în acest moment față de cetățenii care i-au ales...». Era, evident, mult prea tîrziu!
Stoica în rolul lui Brutus La momentul respectiv, PSD a ales pentru rolul «ucigașului politic» pe viceprimarul de la acel moment, Alexandru Stoica. Mîna dreapta a lui Ionașcu pînă în februarie și candidat la Primăria Slobozia, acesta declara public cu puțină vreme înainte de a cîștiga alegerile: «Dacă primarul Gabi Ionașcu va începe atacurile murdare, îl vom executa! Eu nu vreau să fac asta. Vreau să candidez omenește... Dar, dacă va fi cazul și partidul o va cere, facem tot ce este posibil pentru a cîștiga!». O altă preocupare favorită a lui Alexandru Stoica, după cîștigarea alegerilor, a fost cea a stabilirii unei comisii de anchetă care să verifice contractele semnate de Gabi Ionașcu în decursul celor 4 ani de mandat. Oficial, inițiativa a aparținut consilierilor locali PSD care au impus, în unanimitate, «constituirea unei comisii de analiză și verificare» a cel puțin 3 contracte semnate de către primarul Gabi Ionașcu. Deși cele 3 contracte nu au fost nominalizate, consilierii locali PSD vizează verificarea contractului pentru stația de tratare a apei, în valoare de 1,6 milioane de euro, stația de epurare, în valoare de aproape 7 milioane de euro, și contractul de vînzare a 1,6 kilometri de țeavă, adjudecat de SC Selena N&C Export-Import SRL Cîmpulung Muscel la o valoare de 0,7 lei per kilogram. În total, așa cum am precizat deja, nota de plată a administrației Ionașcu a depășit 80 milioane de lei...

PSD Ialomița sapă «Groapa lui Stoica»
«Cei care uită trecutul sînt condamnați să îl repete» ar fi spus un anume George Santayana, poet și filosof de origine spaniolă. Dar cum nici Ionașcu și nici Stoica nu au fost colegi de clasă cu el, e firesc ca aceștia să nu aibă habar de existența lui. Cît despre PSD Ialomița ca filială, acesta este condamnată să-și repete trecutul, dacă vrea să supraviețuiască scandalului public care se va profila la orizont înainte de finalul primăverii 2016. Cu sau fără alegeri locale cîștigate, domnule Neacșu!
Începutul sfîrșitului Luni, 7 decembrie 2015, Consiliul Local Slobozia a aprobat introducerea pe lista de investiții pentru anul 2016 a obiectivului «Reabilitare funcțională a Pieței Revoluției-Slobozia». Valoarea estimată de autorități se ridică la 27,4 milioane de lei, bani care reprezintă «o estimare a sumelor necesare finalizării proiectului pînă la 30 iunie 2016». Nu știm care sînt resorturile acestei propuneri făcute de către primarul Alexandru Stoica, dar un fapt devine tot mai cert cu fiecare zi care trece: reabilitarea Pieței Revoluției se va face din fonduri publice. Și, ce e mai trist, se va face din fonduri publice locale! Surse apropiate instituției confirmă faptul că este extrem de puțin probabil ca această investiție să fie finanțată din bani guvernamentali în condițiile în care numai în Regiunea 3 Sud Muntenia există 78 de de investiții similare, încadrate ca fiind cu «grad de risc ridicat». Situația de la Slobozia este însă cu atît mai dificilă cu cît, la un an și jumătate de la debutul lucrărilor, gradul de absorbție al fondurilor europene este mai mic de 20%. În aceste condiții, zilele administrației Stoica sînt numărate. Nu vor conta nici eforturile administrative care se vor face în următoarele 6 luni, nici extrem de puțin probabila filalizare a lucrărilor la 30 iunie 2016 și nici măcar banii guvernamentali promiși cu atîta ușurință în cadrul Consiliului Local... Stoica este condamnat și trebuie să plătească nota de plată a acestor 4 ani de guvernare. O estimare grosieră a acestei note depășește cifra de 70 milioane de lei. Deocamdată!
Voluntari pentru locul mortului Paradoxal, deși cîștigarea alegerilor la Slobozia este o garanție a cîștigării alegerilor județene, nimeni nu se înghesuie să îi ia locul lui Stoica. La fel de vinovată, în condițiile în care inițial a votat proiectul, iar ulterior a tăcut timp de 5 ani, Opoziția face sondaje și caută un candidat voluntar, dar «cu șanse»! Și nu găsește, deși liderii PNL susțin că «este prima dată în istoria orașului cînd există o șansă reală de a învinge PSD». Filială despotică, PSD Ialomița a dat deja ordin să se identifice un înlocuitor al primarului Alexandru Stoica. Viceprimarul Valentin Băcanu are propriile probleme și un dosar penal care îl jenează considerabil. Celălalt viceprimar, Gabriel Mușat, este un venetic în filială și nimeni nu are încredere în el. Parlamentarul Marian Pavel nu poate lăsa cioara Senatului pentru vrabia de pe gardul Primăriei Slobozia, chiar dacă are profilul unui Brutus postmodern. Iar șeptarii din eșaloanele inferioare, chiar dacă amușină la scaunul primăriei, așteptînd doar semnalul lui Marian Neacșu ca să sfîșie, nu-l vor primi niciodată. Paradoxal, Alexandru Stoica este conștient de situație și împăcat cu ideea sacrificiului. Surse apropiate lui ne-au confirmat faptul că  acesta ar fi spus: «Știu că îmi va veni rîndul. Nimeni nu scapă...». Mai edulcorată, declarația oficială este deja cunoscută. «Sînt un soldat disciplinat al partidului. Voi face ce mi se cere!» obișnuiește Alexandru Stoica să declare atunci cînd este întrebat cum își vede viitorul politic. Și procesele penale, domnu’ primar?

1 Ianuarie 2016, 10:50 (10300 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Alegerile pentru Primăria Slobozia, piatra de moară a politicii locale
A început bătălia pentru Slobozia
Alexandru Stoica, fostul primar al Sloboziei, a scăpat de închisoare

Comentariile cititorilor:


parvenitu:
(13 Ianuarie 2016, 20:12)
Si pentru dobitocul care in toate articolele ne spune de primarul de la cocora frate daca il iubesti asa mult cerel in casatorie fai o plangere la politie la dna sau unde vrei e dreptul tau,si daca spui ca e asa corupt fai plangeri la capitala.Iar in privinta dezapezitului pentru cultura ta generala dezapezea si inainte si pe bani lui ca sa poata sa isi desfasoare activitatea si tot pt cultura ta generala sa sti ca si danezul care este concurentul lui dezapezea intr-un an drumul spre cazanesti cu utilajele sale si nu cred ca i-a dat ciuperca vreun ban si daca le sti pe toate spunene valoarea contractului de dezapezire sa sti ca esteo informatie publica daca sti sa o cauti.Asa ca lasane comenteaza despre articolul respectiv si nu despre ce ti se nazare tie sau daca esti asa tare si bine informat fa o ancheta jurnalistica cu dovezi si toate cele si atunci o sa imi cer public scuze pana atunci MUCLES.Multumesc.
parvenitu:
(13 Ianuarie 2016, 19:59)
De nea Sandule brutus mic vezi ce tie nu iti place altuia nui face ce iai facut matale lu nea Gabita o sa patesti si matale doar ca la tine o sa vina si nota de plata un dosar doua trei cu condamnarile de rigoare una deja ai luato la cat mai multe.cine sapa groapa altuia cade singur in ea.pacat imi placea de matale ereai baiat simpatic din popor si la un moment dat chiar parea ca iti pasa umblai pe strazi mai ascultai ce zice prostimea mai jucai un sah o tabla cu seniori in parc.
mircea:
(11 Ianuarie 2016, 19:01)
@mary, faci o mare greseala, pnl nu mai este, pdl-ul infloreste, i-a pus pe pnl-sti la colt....tinel...care se vede presedinte de consiliu...si cine-i tinel? blaga....anastase....videanu si toata linia a 2-a a pdl-ului este in fata liniei intai a vechiului pnl...cu toata dragostea dar cam asa e...cat despre furat, ai dreptate...
Dest /deget:
(11 Ianuarie 2016, 08:35)
In ce naiba tine ionascu destu'nfipt?(foto articol).Cred ca in ceva urat mirositor.Ciupercile pare se ca arunca miasme...Scoate bre destu'din gaura! Si baga ti l in gura!
Mary:
(10 Ianuarie 2016, 13:06)
       @ Mircea, trezestete! suntem in 2016, pdl, nu mai este. Poate pnl. Adevarat, toti sunt o apa si un pamant. Eu nu mai votez, m-am plictisit de hotiile lor. Toti promit o viata mai buna si nu fac nimic, doar NE FURA. 
mircea:
(8 Ianuarie 2016, 14:25)
@puscarie mare, tu crezi ca pdl-ul ste diferit de psd? daca da, esti demn de mila...pe bune
puscarie mare:
(7 Ianuarie 2016, 16:40)
Puscaria sa fie mare sa incape toti psd-isti din judet.
Mary:
(7 Ianuarie 2016, 12:17)
        Ma bucur nespus de mult ca primarul Stoica, a primit in prima instanta 3 ani si de puscarie. Poate ca la Curtea De Apel, v-a primii dublu, poate triplu. Dobitocul.
Mary:
(7 Ianuarie 2016, 12:06)
        Slobozia, oras pesedist si am spus totul. Vedeti cum arata. Daca asr fi o puscarie mare sa-i cuprinda pe toti, ar fi foarte bine. SUNT FACUTI SA NE MINTA, SA FURE, SA DISTRUGA.
Statui :
(6 Ianuarie 2016, 19:09)
Referitor la statuia grasunului: In urma cu cca 2000ani au fost sculptate capodopere ce reproduc corpul uman exact!( Grecia,Atena) Marele zgariaci in poatra moale din Slobozia a primit niste multi bani si a predat orasului o incercare de amator! Si are aparate de slefuit electrice,aparate de masura si dimendionare sec XXI...Apoi statuile din Roma...Acum 1300-1500ani....Ce polita s a platit ca suportam uratenia aia??? Tot ce a platit primarul ( aprobare) este urat si de nefolosit!
Oras ruinat:
(6 Ianuarie 2016, 10:26)
In acest moment orasul are bugetul facut pulbere.Cine se incumeta sa candideze cu banii urbei,promisi pentru doi ani?? Investitiile habarniste secatuiesc continuu avutia orasului.Tampitii raspunzatori nu au incheiat nici o investitie la timp.Poate uratila-vitejila din fata fantanii arteziene ruinate.Statuie ce ne a dat la m°°°,fiind fabricata la misto de tatal denuntatoarei primarului.Piateta "Perlea"in stil grecesc(cel romanesc ce ar fi avut?),parcare nemteasca dar bombardata..o groapa-doar cateva din "realizarile" deosebite ale echipei ce conduce orasul.Apa,ce era prioritara...da o dracu'!Utilitatile cart Garii Noi-nu.Au tras la vedere cateva conducte rosii de curent electric.Insa cum sa te muti acolo??? La Maltezi in vale se circula si se traieste decent vs acolo...Deci: Rahanari de primarie,v ati facut de bacanie!Aaaa,aveti bacan? Nu se cunoaste!
Autorizatie la misto!:
(5 Ianuarie 2016, 20:55)
Fara PUZ,PUG se poate emite autorizatie de construire? Nu se poate? Spuneti voi, cei care respectati legile, dar la Cocora sigur se poate. A se verifica cum s-a obtinut autorizatia de construire pentru firma primarului,moara sau ce kkt o fi aia!Cine verifica asta?
Ochila:
(5 Ianuarie 2016, 09:54)
Este functionala si povestea" ..pai si pe cine sa punem...?" Deci la Slobozia...toti snt niste nemernici manjiti iar tinerii ( curati si inteligenti ) stau in banca lor. Asa ne trebuie. Am ras cand ranjila de basescu a spus ca trebuie sa plecam peste granita"noi stam aici.." Na! Ca avea dreptate "chiorila-ranjila-bauturila" ...
mircea:
(4 Ianuarie 2016, 11:24)
@carmen, nu sut bugetar de 20 de ani, dar, inainte de a vorbi despre faimoasa marire de 10% data de tehnocrati johanescicieni adusi la putere de frumosii si desteptii tineri feisbucisti, mai intereseaza-te....sa vezi care ete marirea efectiva....apoi mai vorbim
SORIN:
(4 Ianuarie 2016, 11:11)
Mare gospodar finu' Falcă. Nu știu de când declarația oficială a devenit "edulcorată", ha, ha, ha! Ce-ți e și cu neologismele astea! Cică dacă ai folosi omonimul românesc ar fi câh, mai ales că e vorba de ceva "îndulcit".

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 15 Aug 2020
412 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Movila: Fetiță de 10 ani, moartă într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august a.c., între localitățile Movila și Fetești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Printre ...[citește_toată_știrea]

15 August 2020, 11:00
(379 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor

Joi, 13 august a.c., polițiștii din Slobozia au organizat o razie de amploare cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale pe raza orașului. Astfel, au fost controlate 333 de autovehicule și legitimate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:30
(162 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: «Alături de oameni... pentru oameni»

Protopopiatul Urziceni continuă și în acest an programul social, lansat în urmă cu 11 ani, «Alături de oameni... pentru oameni». Astfel, joi, 13 august a.c., preoții din zona Urziceniului au donat bunuri ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:25
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transporta ilegal peste 2 tone de roșii

Un bărbat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic transportând peste 2 tone de roșii, fără a avea documente de proveniență a mărfii. În valoare de peste 2300 de lei, întreaga cantitate ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:20
(133 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie în zona Cartierului Buliga din Fetești

Ca urmare a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Călarași din orașul Fetești, RAJA Constanța a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 August 2020, 17:15
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(157 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(124 vizualizări - 0 comentarii)


10

Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(137 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(203 vizualizări - 2 comentarii)


13

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(190 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(544 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(636 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mecanic în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Cetatean sincer în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Gica în Partidele ialomițene și-au stabilit candidații pentru Consiliul Județean Relu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 cetatean în Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști cetatean în Slobozia: Acțiune de amploare a polițiștilor Cunostinta în Fotografii care NU au făcut istorie Potorist în Alexandru Potor, primul care a depus dosarul de candidat Io în Fotografii care NU au făcut istorie vasile în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia Viitor ancorat in Trecut în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro M&M's în Fotografii care NU au făcut istorie garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 august 2020 Benoit în Unirea Slobozia a promovat în «B» Gigel în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia lovrin în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...