Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Azilul groazei de la Dridu, anchetat de autoritățile din Ialomița

Azilul groazei de la Dridu, anchetat de autoritățile din Ialomița

În urmă cu o săptămînă, ziarul Independent informa opinia publică despre soarta a 22 de bătrîni, internați într-un azil privat, amenajat pe raza localității Dridu, în curtea fostului CAP. Un control inopinat al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița a scos la iveală faptul că vîrstnicii erau ținuți în frig și lăsați să facă foamea. Cazul este și mai interesant cu cît, potrivit oficialilor din cadrul Prefecturii Ialomița, nicio autoritate din Ialomița nu știa de existența azilului de la Dridu deși, potrivit legii, acestea trebuiau notificate! Mai mult, unitatea primea bani de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, în baza unui acord de subvenționare a serviciilor sociale. Avînd în vedere situația descoperită de instituțiile din Ialomița, se pare că autoritățile din Capitală au omis să efectueze controale la Dridu. Pînă la închiderea ediției, nici DGASPC Sector 3 și nici administratorii azilului privat nu au oferit puncte de vedere cu privire la această situație.

Bătrîni chinuiți
Cazul de la Dridu pune pe tapet o situație de-a dreptul cutremurătoare. Potrivit informațiilor prezentate în ediția anterioară, ziarul Independent prezenta în exclusivitate faptul că 22 de bătrîni internați într-un azil privat, pe raza localității ialomițene mai sus amintite, trăiesc în condiții inumane. Veridicitatea relatării este susținută și de raportul de control al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială, instituție care a demarat primul control la azilul groazei. «Temperatura ambientală în incinta Centrului era improprie, aproximîndu-se ca fiind 10 grade Celsius. Atît beneficiarii, cît și personalul erau îmbrăcați cu haine groase. (...) În urma verificărilor efectuate cu privire la condițiile igienico-sanitare, echipa de inspecție a constatat faptul că depozitarea alimentelor nu este corespunzătoare. Totodată, în beciul Centrului au fost identificate diverse conserve, preparate de către personalul Centrului, borcanele fiind neetichetate, acestea avînd un aspect alterat...» se arată în documentul oficial al AJPIS Ialomița.

Azilul nimănui
Cazul petrecut la Dridu scoate însă la iveală nepăsarea cu care au fost tratați beneficiarii de servicii sociale de către cei care ar fi trebuit să aibă grijă de bătrînețile lor. Pe de o parte este vorba despre administratorii azilului, iar de cealaltă parte de oficialii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului-Sector 3 București. Unitatea a fost înființată în curtea fostului CAP din Dridu, în cursul anului 2011. Proprietarii sînt reprezentanții Fundației «Punte între generații», din județul Ilfov. El este administrat de Ancuța Costescu, cea care ar deține și respectiva fundație. Contactată de reporterii Independent, aceasta a refuzat să facă declarații cu privire la scandalul public în care azilul este implicat, precizînd că: «o să revin eu cu telefon la dumneavoastră mai tîrziu, bine?». Autoritățile locale din Dridu precizează faptul că intenția inițială a Fundației «Punte între generații» a fost de a-i da fostului CAP o altă destinație, însă, după mai multe discuții, s-a luat decizia construcției unui azil de bătrîni. Contractul cu statul a fost încheiat în baza unei legi prin care orice Direcție de Asistență Socială își poate externaliza serviciile apelînd la parteneriate cu mediul privat. Așa se face că 40% din suma pe care beneficiarii o plătesc pentru cazare este subvenționată direct de către stat. Mai mult, potrivit acordului, DGASPC-Sector 3 ar fi trebuit să monitorizeze activitatea azilului din Dridu însă, susțin surse neoficiale, reprezentanții instituției au evitat să efectueze controale. Pînă la închiderea ediției, niciun reprezentant al DGASPC-Sector 3 nu a oferit un punct de vedere cu privire la această situație. Mai mult decît atît, oficialii din Ministerul Muncii precizează faptul că responsabilitatea pentru a efectua controale la acest azil era a reprezentanților din cadrul DGASPC-Sector 3. «Avînd în vedere faptul că exista un parteneriat încheiat între DGASPC-Sector 3 și această unitate, responsabilitatea în ceea ce privește verificarea condițiilor de cazare ale beneficiarilor revenea DGASPC-Sector 3» a explicat Cosmin Andreica, consilier în cadrul Ministerului Muncii.

Reacție la nivel județean
Nepăsarea instituțiilor publice din Capitală, cît și a administratorilor azilului a fost atît de mare încît au omis să notifice autoritățile din Ialomița cu privire la existența acestui azil. Soarta bătrînilor cazați la Dridu ar fi rămas neschimbată dacă un oficial de rang înalt din Guvernul României nu ar fi sunat în Ialomița să reclame această situație. «Eu am fost sesizat, vineri după amiază (n.red.: 22 ianuarie 2016). Am fost sunat de un reprezentant al Secretariatului General al Guvernului pentru a mi se da un contact al unui aparținător al unui bătrîn cazat la Dridu. Mi-a spus că sînt probleme cu căldura și a solicitat intervenția noastră pentru a remedia situația. Răspunsul meu a fost foarte clar: „poate Fierbinți, nu Dridu, că în Dridu nu avem cămine de bătrîni!“. M-am interesat la Fierbinți și am aflat că există și acel cămin în localitatea Dridu. Nimeni din Ialomița nu știa de existența acestui loc! Nicio instituție din Ialomița, nici eu, nici Inspecția Socială, nimeni nu știa de existența acestui loc...» precizează Gigi Petre, prefectul județului Ialomița. În urma acestui demers, au fost efectuate o serie de controale desfășurate de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița și Direcția de Sănătate Publică Ialomița. Măsura inițială dispusă a fost aceea de a-i muta pe beneficiari în azilul public de la Fierbinți, însă s-a revenit asupra acestei decizii. Astfel, azilul privat din Dridu rămîne sub monitorizare timp de 3 luni, cu obligația ca administratorii săi să le asigure bătrînilor căldură și masă. «Am făcut toate eforturile pentru a îmbunătăți starea beneficiarilor. Ar fi fost complicat din punct de vedere legal să-i mutăm. Tocmai de aceea ne-am gîndit că este mai bine să-i facem pe administratori să înțeleagă să le asigure oamenilor tot confortul!» a declarat Silviu Vlădăreanu, directorul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița.

Copii cu dizabilități, ținuți în condiții improprii Situația căminului privat din Dridu nu este unică la nivelul județului. În urmă cu 7 luni, căminul Fundației «Trebuie» din Fetești, unde erau cazați 7 copii cu dizabilități, a fost supus unui control. Reprezentanții Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița au descoperit faptul că beneficiarii erau ținuți în condiții improprii. Deși au fost făcute o serie de demersuri pentru a se remedia situația, administratorii Fundației «Trebuie» s-au mobilizat cu greu. Deși în prezent se lucrează pentru ca spațiul să fie conform, cei 7 copii beneficiari ai căminului vor fi mutați la Centrul din Movila al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ialomița. Cazul Fundației «Trebuie» ar fi avut toate șansele să fie similar celui de la Dridu, în sensul ca autoritățile să nu fie înștiințate despre existența căminului. Diferența a făcut-o faptul că administratorii fundației au solicitat numeroase ajutoare în bani pentru a-i sprijini pe copii. «La Fetești a fost puțin diferit. Noi știam de existența căminului, pentru că s-au făcut solicitări pentru ajutoare de urgență. Așa ne-am gîndit să facem un control în acest loc...» mai spune Silviu Vlădăreanu, directorul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița.

9 Februarie 2016, 15:35 (7057 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Bătrînețe chinuită în azilul privat din Dridu

Comentariile cititorilor:


observator:
(12 Februarie 2016, 12:53)
Se stie cine ia dat in fapt pe boieri,unul de pe la Bucuresti care ar fii copilarit prin sat, care vine de ceva timp prin comuna se baga in seama cu oamnenii si de la ei afla ponturi asa se zice  ca ar avea ceva terenuri  care cica au fost luate de altii.Ia cam dat peste cap  pe astia le cam tataie fundululetul si cred ca si Florica secretarul care a plecat ar fii luat in colimatoriu .Pe la bar se vorbeste mult  de astea . Primarul nu are treaba candideaza iar  are relati este cu psd de 15 ani cu adrian nastase ceva ceva .De azilul asta mai pacat de batranii de acolo chiar asa acum se desfiinteaza  daca au facut  so traga dai dreacu de ghertoi, dreacu ia pus
Consilier ales:
(12 Februarie 2016, 10:11)
Se cunoaste si se stie ca de ceva timp sunt doua persoane din afara comunei noastre care au ceva probleme cu cei din conducerea primariei se pare ca au descoperit Atlanticul si o sumedenie de ilegalitati cu foduri apia si retrocedari de terenuri cel putin asa cicula zvonul.A cam pus pe jar primarul si pe secretar prin primarie tot vin controale si politie. Pe la colt se vobeste ca sunt probleme mari in actele primariei si ca totul ar fii pornit de la terenuri si retrocedari vicele spune ca este cineva care vrea rau primarului dar si ca la mijloc ar fii mult adevar,daca se dezgroapa morti din primarie mult o sa plece sifonati rau.Dridenii au inceput sa dea sub anonimat multe facaturi si deja stiu ca sefii sunt la marginea prapastiei,se pare ca si problema cu casa de batrani de aici a pornit si adevar mult este
SORIN::
(11 Februarie 2016, 04:21)
Azilul groazei din localitate Dridu Movila pastaorita de psd unde excelenta sa Cavalerul de malta nu aude nu vede ba el fiind infractor sadea in localitatea dridu unde pietrele ,dalele dupaarginea canalelor de irigatii le gasesti in curtile dridenilor.in comuna unde tevile de irigatie a terenurilor le gasesti taiate in jumate lungimea lor si folosite la scurgerile de la streasina caselor iar derbedei au inflorit ca ciupercile dupa ploaie.localitate unde crescatorul de porci face legea in casa primariei.voi aratati mizeria in care traiau acesti batrani.In localitatea unde administratorul localitatii cere permisiunea secretarului de primarie pentru a raspunde cererilor facute de cetateni. Voi va mirati ca nu a informat institutiile statului de existenta acestui azil a umilintei. Mai oameni buni in aceasta localitate unde coruptia furtul falsul in acte publice tetrocedari ilegale hotia are loc de cinste cu sprijinul mai marilor din prefectura si politie aveti nadesdea ca veti fii luati in seama de cineva. Aici un singur lucru mai este de facut si anume; Arestati de Dna luate toate actele la control si unul cate unul in sir indian la puscarie . Nu inteleg de ce independent cenzureaza anumite pareri si srieri da intelegem ca libertatea de opinie mai exista
scrisoare pt. turiga:
(10 Februarie 2016, 21:20)
SCRISOARE DESCHISA { Acestui primar din Dridu iam solicitat scris prin cereri repetate inregistrate la primarie INFORMATII PUBLICE, Conform legea nr.544. Acest primar nu raspunde in termenele legale iar daca o face la 60-80 zile, raspunsurile sunt eronate si bascalioase. Turiga Valentin de ce sfidezi cetatenii platitori de taxe si impozite. Cine te crezi Turiga Valentin^▽^? dumnezeul pe pamant
AISTENTA SOCIALA:
(10 Februarie 2016, 21:17)
Cand populatia este din ce in ce mai imbatranita si mai saracita la Cocora s-a desfiintat Serviciul de asistenta sociala. De asta  ce mai ziceti?
stiu altii:
(10 Februarie 2016, 17:43)
Mai sti ceva, cei cel deranjaza pe primarul din dridu sunt chemati la primarie intrun birou si amenintati nu de insusi turiga ci de subalterni si crescatori de porci latifundiari.amenintari cu dosare penale si altele la dridu este tot o cocina . Zi sincer este o practica folosita de cel plecat din primarie si el fost primari prin ani '90 recent noiembrie 2015 stii ceva si nu spui primarule
pupaza:
(10 Februarie 2016, 17:30)
Care este intetesul primarului Turiga de a nu imstiinta autoritatile de existenta acestui lagar unde sunt umilti si batjocoriti acesti batrani.Unde mai pui ca si plateau cu bani grei batjocura.Cu toata stima dle primar Turiga esti comlice. Ca edil al comunei Dridu trebuie sa stii si ce galerii a facut cartita la 2 metri sub pamant. Dar ce sa faci cand tu primarule ai tinut ascunsa existenta acestui lagar.Paterea mea de cetatean este valentine esti o rusine !
e amuzant cum,:
(10 Februarie 2016, 14:23)
intr-un judet rosu, condus de diversi "social-democrati"cu staif  si cu experienta beciului domnesc,intr-o localitate cu primar psd, vinovatii de serviciu pt tot ce se intampla rau sunt pdl-istii, partid care nu mai exista, eventual Basescu cu ai lui. Parintele "social-democratiei"romanesti, KGBIliescu, are inca numerosi  fani, mai ales vechi, prin judet nostru din fruntea cozii judetelor tarii..
SORIN:
(10 Februarie 2016, 12:52)
Siiigur că da! Cum "se ia" cineva de pupinbăsistul udrist Tinel, imediat tre' să sară cineva: ba pe mă-ta! @obsevacios. Dacă nu te superi, cu toată dragostea, Gheorghe Tinel este deputat de zonă, iar frate-său vrea să candideze la primăria Fierbinți. Vrei să spui că marele realizator de televiziune, Gheorghe Tinel, nu știa de existența căminului din Dridu?! Dacă-i așa, e grav. Înseamnă că nu a "dat" p'acolo șa, bre! Iar dacă a știut, e și mai grav, bre!!!
obsevacios:
(10 Februarie 2016, 10:49)
Cum? In judetul rosu de 26 de ani in care psd-ul "social-democrat" e mereu aproape de omul sarac si cinstit, se intampla asa ceva?
observator:
(10 Februarie 2016, 08:32)
cum? in fieful unde tinel gheorghe e number one se intampla asa ceva??

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
26 Ian 2020
167 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Slobozia: A fost jefuit magazinul Altex

Polițiștii din Slobozia caută mai mulți suspecți care, în noaptea de miercuri spre joi, 22/23 ianuarie 2020, au pătruns prin efracție în incinta Magazinului Alex, din zona Value Centre Slobozia. Hoții au ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2020, 20:05
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

24 Ianuarie 2020, 14:50


Fetești: Pieton în scaun cu rotile, lovit de o mașină

Un bătrân de 72 de ani, aflat în scaunul cu rotile, din localitatea Făcăeni, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut miercuri, 22 ianuarie 2020, pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:25
(174 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Ialomița: A intrat cu mopedul într-o mașină

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Valea Ciorii, s-a ales marți, 22 ianuarie 2020, cu un dosar penal fiind identificat în trafic fără permis de conducere. Polițiștii s-au sesizat după ce acesta a provocat ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:20
(174 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: «Hora Unirii» la Grădinița «Piticiot»

Preșcolarii Grădiniței «Piticot» din Slobozia au participat la un eveniment organizat de Protopopiatul Slobozia, cu scopul de a marca Ziua Micii Unirii. La finalul manifestărilor, copiii s-au prins de mâini ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:15
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: La volan sub influența alcoolului

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Făcăeni, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat de asemenea să se prezinte la spital pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:10
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Lemne de foc vândute ilegal

Miercuri, 22 ianuarie 2020, polițiștii din Ialomița au desfășurat o amplă acțiune de combatere a infracțiunilor la regimul silvic. Astfel, oamenii legii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:05
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(238 vizualizări - 2 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(184 vizualizări - 1 comentariu)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


10
Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(248 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(174 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(221 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(209 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(189 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(373 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(613 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(303 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(334 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(366 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(325 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(435 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...