Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Azilul groazei de la Dridu, anchetat de autoritățile din Ialomița

Azilul groazei de la Dridu, anchetat de autoritățile din Ialomița

În urmă cu o săptămînă, ziarul Independent informa opinia publică despre soarta a 22 de bătrîni, internați într-un azil privat, amenajat pe raza localității Dridu, în curtea fostului CAP. Un control inopinat al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița a scos la iveală faptul că vîrstnicii erau ținuți în frig și lăsați să facă foamea. Cazul este și mai interesant cu cît, potrivit oficialilor din cadrul Prefecturii Ialomița, nicio autoritate din Ialomița nu știa de existența azilului de la Dridu deși, potrivit legii, acestea trebuiau notificate! Mai mult, unitatea primea bani de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, în baza unui acord de subvenționare a serviciilor sociale. Avînd în vedere situația descoperită de instituțiile din Ialomița, se pare că autoritățile din Capitală au omis să efectueze controale la Dridu. Pînă la închiderea ediției, nici DGASPC Sector 3 și nici administratorii azilului privat nu au oferit puncte de vedere cu privire la această situație.

Bătrîni chinuiți
Cazul de la Dridu pune pe tapet o situație de-a dreptul cutremurătoare. Potrivit informațiilor prezentate în ediția anterioară, ziarul Independent prezenta în exclusivitate faptul că 22 de bătrîni internați într-un azil privat, pe raza localității ialomițene mai sus amintite, trăiesc în condiții inumane. Veridicitatea relatării este susținută și de raportul de control al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială, instituție care a demarat primul control la azilul groazei. «Temperatura ambientală în incinta Centrului era improprie, aproximîndu-se ca fiind 10 grade Celsius. Atît beneficiarii, cît și personalul erau îmbrăcați cu haine groase. (...) În urma verificărilor efectuate cu privire la condițiile igienico-sanitare, echipa de inspecție a constatat faptul că depozitarea alimentelor nu este corespunzătoare. Totodată, în beciul Centrului au fost identificate diverse conserve, preparate de către personalul Centrului, borcanele fiind neetichetate, acestea avînd un aspect alterat...» se arată în documentul oficial al AJPIS Ialomița.

Azilul nimănui
Cazul petrecut la Dridu scoate însă la iveală nepăsarea cu care au fost tratați beneficiarii de servicii sociale de către cei care ar fi trebuit să aibă grijă de bătrînețile lor. Pe de o parte este vorba despre administratorii azilului, iar de cealaltă parte de oficialii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului-Sector 3 București. Unitatea a fost înființată în curtea fostului CAP din Dridu, în cursul anului 2011. Proprietarii sînt reprezentanții Fundației «Punte între generații», din județul Ilfov. El este administrat de Ancuța Costescu, cea care ar deține și respectiva fundație. Contactată de reporterii Independent, aceasta a refuzat să facă declarații cu privire la scandalul public în care azilul este implicat, precizînd că: «o să revin eu cu telefon la dumneavoastră mai tîrziu, bine?». Autoritățile locale din Dridu precizează faptul că intenția inițială a Fundației «Punte între generații» a fost de a-i da fostului CAP o altă destinație, însă, după mai multe discuții, s-a luat decizia construcției unui azil de bătrîni. Contractul cu statul a fost încheiat în baza unei legi prin care orice Direcție de Asistență Socială își poate externaliza serviciile apelînd la parteneriate cu mediul privat. Așa se face că 40% din suma pe care beneficiarii o plătesc pentru cazare este subvenționată direct de către stat. Mai mult, potrivit acordului, DGASPC-Sector 3 ar fi trebuit să monitorizeze activitatea azilului din Dridu însă, susțin surse neoficiale, reprezentanții instituției au evitat să efectueze controale. Pînă la închiderea ediției, niciun reprezentant al DGASPC-Sector 3 nu a oferit un punct de vedere cu privire la această situație. Mai mult decît atît, oficialii din Ministerul Muncii precizează faptul că responsabilitatea pentru a efectua controale la acest azil era a reprezentanților din cadrul DGASPC-Sector 3. «Avînd în vedere faptul că exista un parteneriat încheiat între DGASPC-Sector 3 și această unitate, responsabilitatea în ceea ce privește verificarea condițiilor de cazare ale beneficiarilor revenea DGASPC-Sector 3» a explicat Cosmin Andreica, consilier în cadrul Ministerului Muncii.

Reacție la nivel județean
Nepăsarea instituțiilor publice din Capitală, cît și a administratorilor azilului a fost atît de mare încît au omis să notifice autoritățile din Ialomița cu privire la existența acestui azil. Soarta bătrînilor cazați la Dridu ar fi rămas neschimbată dacă un oficial de rang înalt din Guvernul României nu ar fi sunat în Ialomița să reclame această situație. «Eu am fost sesizat, vineri după amiază (n.red.: 22 ianuarie 2016). Am fost sunat de un reprezentant al Secretariatului General al Guvernului pentru a mi se da un contact al unui aparținător al unui bătrîn cazat la Dridu. Mi-a spus că sînt probleme cu căldura și a solicitat intervenția noastră pentru a remedia situația. Răspunsul meu a fost foarte clar: „poate Fierbinți, nu Dridu, că în Dridu nu avem cămine de bătrîni!“. M-am interesat la Fierbinți și am aflat că există și acel cămin în localitatea Dridu. Nimeni din Ialomița nu știa de existența acestui loc! Nicio instituție din Ialomița, nici eu, nici Inspecția Socială, nimeni nu știa de existența acestui loc...» precizează Gigi Petre, prefectul județului Ialomița. În urma acestui demers, au fost efectuate o serie de controale desfășurate de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița și Direcția de Sănătate Publică Ialomița. Măsura inițială dispusă a fost aceea de a-i muta pe beneficiari în azilul public de la Fierbinți, însă s-a revenit asupra acestei decizii. Astfel, azilul privat din Dridu rămîne sub monitorizare timp de 3 luni, cu obligația ca administratorii săi să le asigure bătrînilor căldură și masă. «Am făcut toate eforturile pentru a îmbunătăți starea beneficiarilor. Ar fi fost complicat din punct de vedere legal să-i mutăm. Tocmai de aceea ne-am gîndit că este mai bine să-i facem pe administratori să înțeleagă să le asigure oamenilor tot confortul!» a declarat Silviu Vlădăreanu, directorul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița.

Copii cu dizabilități, ținuți în condiții improprii Situația căminului privat din Dridu nu este unică la nivelul județului. În urmă cu 7 luni, căminul Fundației «Trebuie» din Fetești, unde erau cazați 7 copii cu dizabilități, a fost supus unui control. Reprezentanții Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița au descoperit faptul că beneficiarii erau ținuți în condiții improprii. Deși au fost făcute o serie de demersuri pentru a se remedia situația, administratorii Fundației «Trebuie» s-au mobilizat cu greu. Deși în prezent se lucrează pentru ca spațiul să fie conform, cei 7 copii beneficiari ai căminului vor fi mutați la Centrul din Movila al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ialomița. Cazul Fundației «Trebuie» ar fi avut toate șansele să fie similar celui de la Dridu, în sensul ca autoritățile să nu fie înștiințate despre existența căminului. Diferența a făcut-o faptul că administratorii fundației au solicitat numeroase ajutoare în bani pentru a-i sprijini pe copii. «La Fetești a fost puțin diferit. Noi știam de existența căminului, pentru că s-au făcut solicitări pentru ajutoare de urgență. Așa ne-am gîndit să facem un control în acest loc...» mai spune Silviu Vlădăreanu, directorul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Ialomița.

9 Februarie 2016, 15:35 (6659 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Bătrînețe chinuită în azilul privat din Dridu

Comentariile cititorilor:


observator:
(12 Februarie 2016, 12:53)
Se stie cine ia dat in fapt pe boieri,unul de pe la Bucuresti care ar fii copilarit prin sat, care vine de ceva timp prin comuna se baga in seama cu oamnenii si de la ei afla ponturi asa se zice  ca ar avea ceva terenuri  care cica au fost luate de altii.Ia cam dat peste cap  pe astia le cam tataie fundululetul si cred ca si Florica secretarul care a plecat ar fii luat in colimatoriu .Pe la bar se vorbeste mult  de astea . Primarul nu are treaba candideaza iar  are relati este cu psd de 15 ani cu adrian nastase ceva ceva .De azilul asta mai pacat de batranii de acolo chiar asa acum se desfiinteaza  daca au facut  so traga dai dreacu de ghertoi, dreacu ia pus
Consilier ales:
(12 Februarie 2016, 10:11)
Se cunoaste si se stie ca de ceva timp sunt doua persoane din afara comunei noastre care au ceva probleme cu cei din conducerea primariei se pare ca au descoperit Atlanticul si o sumedenie de ilegalitati cu foduri apia si retrocedari de terenuri cel putin asa cicula zvonul.A cam pus pe jar primarul si pe secretar prin primarie tot vin controale si politie. Pe la colt se vobeste ca sunt probleme mari in actele primariei si ca totul ar fii pornit de la terenuri si retrocedari vicele spune ca este cineva care vrea rau primarului dar si ca la mijloc ar fii mult adevar,daca se dezgroapa morti din primarie mult o sa plece sifonati rau.Dridenii au inceput sa dea sub anonimat multe facaturi si deja stiu ca sefii sunt la marginea prapastiei,se pare ca si problema cu casa de batrani de aici a pornit si adevar mult este
SORIN::
(11 Februarie 2016, 04:21)
Azilul groazei din localitate Dridu Movila pastaorita de psd unde excelenta sa Cavalerul de malta nu aude nu vede ba el fiind infractor sadea in localitatea dridu unde pietrele ,dalele dupaarginea canalelor de irigatii le gasesti in curtile dridenilor.in comuna unde tevile de irigatie a terenurilor le gasesti taiate in jumate lungimea lor si folosite la scurgerile de la streasina caselor iar derbedei au inflorit ca ciupercile dupa ploaie.localitate unde crescatorul de porci face legea in casa primariei.voi aratati mizeria in care traiau acesti batrani.In localitatea unde administratorul localitatii cere permisiunea secretarului de primarie pentru a raspunde cererilor facute de cetateni. Voi va mirati ca nu a informat institutiile statului de existenta acestui azil a umilintei. Mai oameni buni in aceasta localitate unde coruptia furtul falsul in acte publice tetrocedari ilegale hotia are loc de cinste cu sprijinul mai marilor din prefectura si politie aveti nadesdea ca veti fii luati in seama de cineva. Aici un singur lucru mai este de facut si anume; Arestati de Dna luate toate actele la control si unul cate unul in sir indian la puscarie . Nu inteleg de ce independent cenzureaza anumite pareri si srieri da intelegem ca libertatea de opinie mai exista
scrisoare pt. turiga:
(10 Februarie 2016, 21:20)
SCRISOARE DESCHISA { Acestui primar din Dridu iam solicitat scris prin cereri repetate inregistrate la primarie INFORMATII PUBLICE, Conform legea nr.544. Acest primar nu raspunde in termenele legale iar daca o face la 60-80 zile, raspunsurile sunt eronate si bascalioase. Turiga Valentin de ce sfidezi cetatenii platitori de taxe si impozite. Cine te crezi Turiga Valentin^▽^? dumnezeul pe pamant
AISTENTA SOCIALA:
(10 Februarie 2016, 21:17)
Cand populatia este din ce in ce mai imbatranita si mai saracita la Cocora s-a desfiintat Serviciul de asistenta sociala. De asta  ce mai ziceti?
stiu altii:
(10 Februarie 2016, 17:43)
Mai sti ceva, cei cel deranjaza pe primarul din dridu sunt chemati la primarie intrun birou si amenintati nu de insusi turiga ci de subalterni si crescatori de porci latifundiari.amenintari cu dosare penale si altele la dridu este tot o cocina . Zi sincer este o practica folosita de cel plecat din primarie si el fost primari prin ani '90 recent noiembrie 2015 stii ceva si nu spui primarule
pupaza:
(10 Februarie 2016, 17:30)
Care este intetesul primarului Turiga de a nu imstiinta autoritatile de existenta acestui lagar unde sunt umilti si batjocoriti acesti batrani.Unde mai pui ca si plateau cu bani grei batjocura.Cu toata stima dle primar Turiga esti comlice. Ca edil al comunei Dridu trebuie sa stii si ce galerii a facut cartita la 2 metri sub pamant. Dar ce sa faci cand tu primarule ai tinut ascunsa existenta acestui lagar.Paterea mea de cetatean este valentine esti o rusine !
e amuzant cum,:
(10 Februarie 2016, 14:23)
intr-un judet rosu, condus de diversi "social-democrati"cu staif  si cu experienta beciului domnesc,intr-o localitate cu primar psd, vinovatii de serviciu pt tot ce se intampla rau sunt pdl-istii, partid care nu mai exista, eventual Basescu cu ai lui. Parintele "social-democratiei"romanesti, KGBIliescu, are inca numerosi  fani, mai ales vechi, prin judet nostru din fruntea cozii judetelor tarii..
SORIN:
(10 Februarie 2016, 12:52)
Siiigur că da! Cum "se ia" cineva de pupinbăsistul udrist Tinel, imediat tre' să sară cineva: ba pe mă-ta! @obsevacios. Dacă nu te superi, cu toată dragostea, Gheorghe Tinel este deputat de zonă, iar frate-său vrea să candideze la primăria Fierbinți. Vrei să spui că marele realizator de televiziune, Gheorghe Tinel, nu știa de existența căminului din Dridu?! Dacă-i așa, e grav. Înseamnă că nu a "dat" p'acolo șa, bre! Iar dacă a știut, e și mai grav, bre!!!
obsevacios:
(10 Februarie 2016, 10:49)
Cum? In judetul rosu de 26 de ani in care psd-ul "social-democrat" e mereu aproape de omul sarac si cinstit, se intampla asa ceva?
observator:
(10 Februarie 2016, 08:32)
cum? in fieful unde tinel gheorghe e number one se intampla asa ceva??

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 16 Sep 2019
215 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(1717 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(157 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Septembrie 2019, 17:10


4
DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(290 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(429 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(302 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


8

Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(240 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(386 vizualizări - 0 comentarii)


10

Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(248 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(346 vizualizări - 0 comentarii)


12
IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(405 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1236 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(617 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Bărbulești

Joi, 29 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat pe raza comunei Bărbulești un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, care era urmărit internațional. Autoritățile judiciare din Germania au emis pe ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:50
(473 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Urziceni

Joi, 29 august a.c., în jurul orelor 2,30, în apropiere de localitatea Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coșereni ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:35
(510 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 29 august a.c., un bărbat de 48 de ani, din Sărățeni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:25
(455 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA-mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, ... oricând ! Un singur click, mai multe facilități! Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de ...[citește_toată_știrea]

29 August 2019, 14:20
(452 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Protopopiatul Urziceni: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, Protopopiatul Urziceni, din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, împreună cu membrii Biroului de Asistență Socială și Serviciul Social acreditat ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 17:20
(563 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Armanului, din orașul Țăndărei, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 10:55
(611 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție aniversară «Închinare Sfintei Cruci»

Marți, 27 august 2019, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, însoțit de consilieri eparhiali, a mers la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 16:10
(628 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Razie de amploare la Țăndărei

Marți, 27 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o razie pe raza localității Țăndărei, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:50
(835 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Bărcănești: Deținere ilegală de arme

Marți, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au depistat, în urma unei percheziții domiciliare, în casa unui bărbat de 50 de ani, din Bărcănești, o pușcă cu aer comprimat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:45
(578 vizualizări - 0 comentarii)


Minor urmărit internațional, depistat în Țăndărei

Luni, 26 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr de 16 ani, din Țăndărei, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare. Minorul este cercetat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:40
(774 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Produse contrafăcute, confiscate

Luni, 26 august a.c., polițiștii slobozeni au depistat, în urma unui control, un tânăr de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea pe raza municipiului Slobozia un autoturism ce avea inspecția tehnică ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:35
(609 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

În perioada 24-25 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau  fără permis de conducere. Este cazul a doi bărbați, de 21 și ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:20
(668 vizualizări - 0 comentarii)


Pietoni accidentați la Dridu și Sinești

La sfârșitul de săptămână precedent, doi pietoni au fost răniți ca urmare a unor accidente rutiere produse pe raza județului. Astfel, vineri, 23 august a.c., un bărbat de 34 de ani, din localitatea Jilavele ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:10
(560 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Focare de Pestă Porcină Africană la Gheorghe Doja și Mărculești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, cu privire la ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 12:15
(667 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(963 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...