Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Condamnați la mediocritate

Bătălia pentru Consiliul Local Slobozia

Zarurile pentru Slobozia au fost aruncate! Că va fi «Stoica și asociații» ori «Martin&Comp» pentru slobozeni va fi totuna. Dar nu totuna ar fi dacă în viitorul consiliu local, ca în toate consiliile locale din județ, ar fi aleși oameni verticali, integri, profesioniști, iar nu yesmenii de pînă acum. Din păcate, și la acest capitol, Slobozia e condamnată.

Considerațiuni pe o temă dată
În ultimii 12 ani, calitatea profesională și morală consilierilor locali slobozeni a scăzut dramatic. O dată cu «zacuscăresele» propulsate de Maria Petre (da, e adevărat, consilierii-femeie aduse de aceasta făceau cea mai bună zacuscă din oraș!), Consiliul Local Slobozia s-a viciat iremediabil, iar rolul acestui for legislativ local a devenit decorativ. Sigur, au existat și excepții. Gabriela Petre, Nelu Chriță, Emil Constantinescu, Gabriel Ioniță, iar acum Mădălin Teculescu... Dar, în tabloul general, cei cîțiva consilieri care s-au remarcat de-a lungul anilor, unii dintre ei dedulciți ulterior la banul public, nu înseamnă nimic. Indiferent de guvernare și indiferent de contextul economic, Consiliul Local Slobozia, în ansamblul său, a fost o marionetă condusă de către primarul în funcție. Emblematic în acest sens este ex-primarul Gabi Ionașcu care, în perioada 2008-2012, cu o Opoziție majoritară, a reușit să pună bazele dezastrului cu care se confruntă în acest moment orașul. Alegerile din acest an par să aducă o schimbare. După ani buni în care s-au mulțumit cu zeciuiala adusă de indemnizație, viitorii consilieri locali se visează politicieni.

Trei, Doamne, și toți trei!
Unul dintre cei care visează să revină în Consiliul Local este ex-primarul Gabi Ionașcu. Deghizat în locomotivă UNPR la alegerile din vară, autorul sintagmei «politicienii fac politică, eu fac administrație» vrea să schimbe macazul. Creditat cu 15% din voturile electoratului PSD, Gabi Ionașcu speră să poată aduce în Consiliul Local cel puțin 2 consilieri. Veteran al Consiliului, Radu Paros se află la a treia sa campanie. Și vrea mai mult! Drept pentru care a cumpărat Radio Campus pe care l-a transformat deja în «goarnă de campanie», s-a declarat deschis la orice fel de alianță, e dispus să facă compromisuri... politice și, ce e mai important, are potențial pentru a impune în Consiliul Local 3 consilieri PER! A treia locomotivă este cea a PNL. Împinsă de Martin, garnitura de consilieri a PNL în frunte cu Cezar Zamfir și Gigi Manea, ar putea ocupa alte 6-8 locuri din cele 21 existente în acest moment în Consiliu. Resturile rămîn PSD. Iar acesta este un scenariu optimist, în care mașina de vot a PSD va fi blocată de un electorat de Dreapta conștient și responsabil politic. În caz contrar, șansele ca PSD să domine din nou Consiliul Local cresc, iar ipotetica victorie a lui Ioan Martin nu va fi decît una de palmares, fără efect în plan administrativ.

Timpul e de partea slobozenilor
În contextul de mai sus, singura șansă a orașului rămîne celebra «majoritate tăcută». Vehiculată de fiecare dată în preajma alegerilor, această sintagmă ar putea căpăta, de astă dată, consistență. Potrivit Legii 215, Legea administrației publice locale, «consiliul local are inițiativă și hotărăște, în condițiile legii, în toate problemele de interes local, cu excepția celor care sînt date prin lege în competența altor autorități publice, locale sau centrale». Altfel spus, este forul legislativ al orașului. Un vot divizat, ca cel care se profilează în acest moment, va însemna un consiliu local divizat și conflictual, incapabil să asigure stabilitate socială și progres economic. Iar slabi, slobozenii vor fi mai ușor de guvernat, mai ușor de furat, de mințit, de trădat prin alianțe stupide și iresponsabile, de alungat din oraș, cum deja se întîmplă, de pauperizat prin decizii administrative reprobabile. Din păcate, la acest moment nu există nicio soluție salvatoare. Singurul care este de partea noastră la acest moment este timpul. Suficient de lung pentru a demasca impostorii politici și a ne oferi, pentru prima dată în istoria municipiului reședință de județ, un Consiliu Local care să guverneze pentru orașul Slobozia...

19 Februarie 2016, 15:20 (4418 vizualizări - 10 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Leila:
(27 Aprilie 2016, 08:23)
Vad multi cretini pe aici ...nu primarul  detine banii  orasului.... consiliul local , consiliul judetean ..Asta patim pentru s-a ales in masa , toti asistatii sociali  au votat psd ,
si la primar si la locale si la judetean .
Daca oamenii vor deschide bine ochii nu vor mai da toata increderea si toate voturile numai unui singur partid , vom reusi sa schimbam Slobozia .
Toti suntem dezamagiti de  actuala putere..PSD .. dar de aici pana la a revota tot psd ... e maxima prostie , incultura sau interese .
Nu ai cum sa votezi din nou psd ...dupa ce traiesti in Slobozia si vezi cum aproape ca ne-a desfiintat ca oras .
Trebuie sa votam raul cel mai mic , nu fetele noi din orasul axfisiat de banere (pe banii cui ??) si rechinii din spatele lor . Acestia nu vor lua niciodata decizii pentru noi si nici ce vor ei nu vor face , decat ce vor rechinii din spatele lor , care ii sustin in campanie sa castige alegerile .
Slobozia :
(23 Februarie 2016, 16:39)
Voi,jurnaliștii independenți de frunte din județ, oare chiar nu ați auzit de condamnarea lui Neacșu? Se pare că nu....atâta vreme cât toate ziarele online scriu și voi nu. Oare ce să credem noi profanii în ale politicii, poate să așteptăm cumva să fie condamnat Tinel și să vă testam și atunci viteza de reacție. Ciudat.......Nu aș fi crezut că aveți un parti pri cu Psd, dar probabil aveți cu Neacșu. Bine ai venit Morarule la conducerea morii penale a PSD Ialomița.
SORIN:
(23 Februarie 2016, 09:02)
@ mircea. E adevărat, Emil Constantinescu este un infatuat, deși ca om e o nulitate. Nu știu cum conduce, dar știu cât de grandoman e.
mircea:
(22 Februarie 2016, 20:08)
@sorin, de acord cu tine, dar, consilierii sunt in aceeasi masura de vinovati, asta pentru ca, fara acordul lor nu se facea nimic, pentru ca, isi iau indemnizatiile de sedinta, tragandu-ne in piept, sunt la fel de vinovati ca si primarii, nu eu sau tu ne-am dus acolo si am hotarat ca i slobozia sa nu mai fie apa potabila la robinen, apoi, ca o paranteza, ala de la prorent, buzatul, este o pacoste in trafic, sper ca politia rutiera sa-l dpisteze cat mai curand si sa-i anuleze permisul....pe bune...
Mary:
(22 Februarie 2016, 10:04)
       Asi zice, "bal mascat" cu actori bine deghizati condusi de naravul mostenit dinainte de '89, narav care nu poate fi inlocuit cu parul samponat, frumos tapat si la culoare schimbat. Incet, incet, comunistii au revenit la putere, unii iesiti in frunte precum paduchii, altii, chipurile, capitalisti inraiti, cu "frica" de Dumnezeu, care se inchina cu doua maini, coplesiti de puterea redobandita si postati la butoane in spatele naivilor mari consumatori de salam, de mancat sau de ascultat. Eu nu votez, ca nu am ce... Nici acum patru ani nu am votat ca nu aveam ce. Am avut dreptate. Urasc sa am dreptate.
SORIN:
(22 Februarie 2016, 09:04)
Nu încercați să diminuați vina șoldoveanului mustăcios, căcăcios și pișecios. Desigur, consilierii au votat un buget, o sumă ce urma să fie alocată pentru săparea puțurilor care ar fi asigurat independența aprovizionării cu apă potabilă a municipiului și nu numai. Ei au avizat favorabil, cum era și normal un plan, un proiect fezabil. Problema este alta: de ce, în momentul în care s-a constatat că apa este infestată, n-a fost suspendată investiția, până la o eventuală remediere a situației?! Aici trebuie căutată vina și șpaga. Vina este și a actualului primar, pe atunci "vice" care, în campania electorală, susținea sus și tare deschiderea unui dosar vizând cercetarea faptelor de eventuală corupție în cazul investiției cu pricina. Totul s-a dovedit a fi un fâs, iar cercetatul a devenit Sandu Stoica. Nu mare mirarea ar fi să fie acuzat și de cârdășie alături de Ionașcu pentru nenorocirea abătută asupra cetățenilor. Dar dacă Ionașcu n-a pățit nimic, deocamdată, poate scapă și colonelul.
mircea:
(21 Februarie 2016, 19:05)
Am spus-o de mai multe ori, toti se canalizeaza pe primari, ma refer la cei doi, ionascu si stoica, oameni extrem de nocivi pentru oras, dar, trebuie sa se stie ca primarii n-ar fi facut nimic fara consilieri, care consilieri, sunt in aceeasi masura de vinovati, totul s-a facut cu aprobarea lor, va reamintesc cu riscul de a ma repeta, 10 psd, 12 pnl-pdl, cam asta este configuratia consiliului local, nu spun  ca numai pnl-pdl-ul sau numai psd-ul este vinovat, spun ca toti sunt in aceeasi oala, in aceeasi cardasie, nu conteaza culoarea politica..
APA.....:
(21 Februarie 2016, 08:17)
Totdeauna dati vina pe o singura persoana........Stoica, Ionascu......dar Consiliul Local ce a facut? consilierii de ce lipsesc de la aprobarea bugetului ? ei nu au fost alesi de slobozeni sa aiba grija de banii nostri ? sa  mai lase politica si sa fie gospodari........banii si politica i-au dezumanizat........ce nu stiu ei este ca roata se intoarce......atentie !
Setila:
(20 Februarie 2016, 06:54)
Cred ca UNPR a facut o mare greseala.Slobozenii nu vor acorda decat cel mult un scuipat pe Ionascu,criminalul care ne obliga de ani de zile sa ne procuram apa potabila fiecare de unde isi permite.Chiar nu inteleg de ce nu este in cercetari si nu i s-a confiscat averea pentru ce a facut
Sintagma lui Ionascu:
(19 Februarie 2016, 20:23)
"Politicenii fac politica, eu fac administratie, otravind prin instalatie intreaga populatie"..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 04 Apr 2020
270 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(266 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(79 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(350 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(221 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(136 vizualizări - 1 comentariu)


9

Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(97 vizualizări - 0 comentarii)


10

Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(93 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(241 vizualizări - 0 comentarii)


12

Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(300 vizualizări - 0 comentarii)


13
Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(209 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(215 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(186 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(869 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(401 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(285 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(230 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mihai în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști liviu în Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19 Nae în Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19 Flame în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Ion în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Vasile în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Cici în Fermierii cer Ministerului Agriculturii un cadru legal pentru constatarea calamităților culturilor agricole Mimi în Fermierii cer Ministerului Agriculturii un cadru legal pentru constatarea calamităților culturilor agricole rrom în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Alegrua în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Izolet în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști ... în Înfrățirea Sloboziei: «Frații» chinezi din Nanyang nu (mai) răspund la e-mail Gheorghe în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Răduță Aurelian-Constantin în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Claudia în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Grigore în Carantina la Sfântu Gheorghe: Cartonașe colorate la ferestre! Jilaveanu în Acțiune de amploare: Palatele romilor din Bărbulești, luate cu asalt de polițiști Pacient în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi! Virusul in lume în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus izoleta în Trei decese provocate de COVID-19 în Ialomița într-o singură zi!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...