Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Afacerea Agrofam Holding a fost protejată de Consiliul Județean Ialomița

Afacerea Agrofam Holding a fost protejată de Consiliul Județean Ialomița

Afacerile cu terenurile agricole aflate în domeniul public sau privat al Consiliului Județean ialomița au efect de bumerang. La un an de la suspendarea din funcție a lui Silvian Ciupercă pentru afacerea «Green Harvest», un nou scandal este pe cale să izbucnească. Declicul acestui nou scandal îl reprezintă decizia Consiliului Județean Ialomița de a transfera din domeniul privat al județului în domeniul public o suprafață de 3300 de hectare. Terenurile au fost exploatate de către firma Green Harvest, favorizată de fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, potrivit DNA, dar și de una dintre firmele lui Ștefan Poienaru, un client mai vechi al ziarului nostru, dedulcit de zeci de ani la fondurile publice. Contractele firmei controlate de acesta, Agrofam Holding, au fost reziliate abia în septembrie 2015, iar Consiliul Județean Ialomița nu și-a recuperat nici pnă la acest moment redevența cuvenită pentru cele 700 de hectare exploatate. Nu-i așa că devine interesant?

Ce-i, mamă, cînd te-ntinzi?
La sfîrșitul lunii ianuarie 2016, Consiliul Județean Ialomița a decis, în cadrul primei ședințe ordinare a acestui an, trecerea în domeniul public a 3300 de hectare de teren aflate în domeniul privat al județului. Decizia, una contestată aprig și apriori de către Instituția Prefectului, redeschide un scandal mai vechi, închis de DNA prin acuzarea președintelui Silvian Ciupercă. Concret, o parte dintre cele 3300 de hectare de teren trecute în proprietatea publică a județului (n.red.: 1200 de ha) au fost exploatate pînă la declanșarea scandalului de către firma Green Harvest. Doar că, alături de această firmă, o altă parte din cele 3300 de hectare de teren, mai precis 709,31 ha, au fost exploatate de către firma Agrofam Holding, controlată de către un alt apropiat al lui Silvian Ciupercă, Ștefan Poienaru. Firma a încheiat cu Consiliul Județean Ialomița două contracte de concesiune, unul în 2007 pentru o suprafață de 425,27 ha și altul în 2009 pentru o suprafață de 284,04 ha, susținute ulterior de acte adiționale.

Agrofam Holding, protejata sistemului
În cazul Agrofam Holding însă acuzațiile pot merge mai departe de atît. Potrivit clauzelor prevăzute în cele două contracte de concesiune încheiate cu Consiliul Județean Ialomița pentru 10 și, respectiv, 15 ani, contractele pot fi reziliate imediat ce se constată neplata la termen a redevenței. Pentru Agrofam Holding, controlată de Ștefan Poienaru, această clauză nu a avut efect timp de mai bine de 2 ani. Așa se face că, deși Agrofam Holding nu a mai plătit redevența jenant de mică datorată județului încă din 2013, abia în 10 septembrie 2015 Consiliul Județean Ialomița găsește de cuviință să ceară rezilierea contractelor. Mai departe, în 21 octombrie 2015, Consiliul Județean Ialomița, printr-o cerere de înscriere la masa credală (n. red.: am uitat să vă menționăm că, între timp, Agrofam Holding a intrat în insolvență!), reclamă faptul că are de recuperat «suma de 581561,17 lei, reprezentînd redevența restantă, în valoare de 248192,35 lei, și majorări de întîrziere, în valoare de 333368,82 lei, calculate pînă la data prezentei (...)». Ei, și? Cum confirmă această informație absolut banală faptul că Agrofam Holding a fost protejata Consiliului Județean și după căderea lui Silvian Ciupercă la sfîrșitul anului 2014. Păi, confirmă, fiindcă aceeași cerere precizează faptul că, după cum am spus, abia la data de 10 septembrie 2015 (n.red.: adică la aproape 1 an după ce Silvian Ciupercă a fost percheziționat de mascați și 7 luni de la arestarea sa), Consiliul Județean Ialomița a reziliat cele două contracte de concesiune «preluînd în prezența unui reprezentant al Primăriei Vlădeni și în lipsa reprezentantului concesionarului care, deși a fost înștiințat, nu s-a prezentat, terenurile care au făcut obiectul concesiunii».

Oficialii județeni se disculpă
Situația este, evident, cunoscută la nivelul administrației județene, dar întrebările pe marginea acestui subiect primesc răspuns greu. Astfel, secretarul general al județului, Adrian Ionescu, susține că toate clauzele contractuale au fost respectate și că firma controlată de Ștefan Poienaru nu a fost protejată în niciun fel. «Nu vă pot oferi amănunte exacte, dar vă pot spune că legea a fost respectată! Îmi amintesc că Agrofam Holding a fost notificată cu privire la datoriile acumulate și că a justificat neplata redevenței susținînd că DNA a blocat conturile. Dar, pentru a primi răspunsuri exacte și în afara oricărui dubiu, vă rog să faceți o solicitare scrisă, potrivit Legii 544 privind accesul la informațiile de interes public...» a declarat acesta. De asemenea, Adrian Ionescu a respins categoric scenariul potrivit căruia cele 3300 de hectare de teren aflate în administrarea Consiliului Județean au fost transferate în proprietatea publică a județului pentru a nu fi solicitate de către Insituția Prefectului Ialomița la retrocedare. «Avem cărți funciare pentru 60% din suprafața de 8700 de hectare aflate în administrarea Consiliului Județean. Chiar și în cazul celor 3300 de hectare de teren despre care vorbim și chiar și în cazul terenurilor exploatate de Agrofam Holding, această procedură a fost declanșată anterior. Intenția noastră este de a concesiona aceste terenuri fără probleme, în interesul județului...» a mai declarat acesta.

Războiul uitat al retrocedărilor Intenția Instituției Prefectului Ialomița de a retroceda terenurile aflate în proprietatea județului Ialomița nu este nouă. În octombrie-noiembrie 2011, prefectul de la acel moment al județului, Mădălin Teculescu a cerut public oficialilor județeni să renunțe la exploatarea celor 8700 de hectare de teren din zona Giurgeni-Vlădeni susținînd că «acest teren aparține de drept foștilor proprietari și trebuie retrocedat». În replică, Consiliul Județean afirmă că acest teren este concesionat în totalitate, iar primele contracte nu expiră mai devreme de anul 2014. În luna noiembrie 2014 explodează scandalul Green Harvest. Potrivit informațiilor publice de la acel moment, în luna aprilie a anului 2013, în plină revoluție agrară pentru dezvoltarea orezăriilor, Silvian Ciupercă semna prelungirea a 4 contracte de concesiune, totalizînd o suprafață de 1380 ha, la un preț modic de 25 de euro pe hectar. Practica este dovedită a fi una curentă. Iată ce titra Independent la acel moment: «Cele 4 contracte semnate nu reprezintă un gest unic, ci o practică curentă. De-a lungul anilor, dar cu precădere în ultimul său mandat, președintele Ciupercă a mai semnat acte adiționale la contractele de concesiune moștenite de la fostul președinte Gheorghe Savu. În majoritatea lor, aceste contracte au valori derizorii, care nu depășesc 100 de euro pe hectar. Revenind la regimul preferențial de care se bucură Green Harvest, vom mai preciza doar faptul că cele 4 acte adiționale nu sînt singurele semnate în favoarea acestei firme. Alte 2 contracte, prin care se concesionează suprafețe mai mici de teren, au fost adjudecate de firmă fără aprobarea Consiliului Județean Ialomița la valoarea de 95 de euro pe hectar!». Ex-prefectul Mădălin Teculescu a pierdut «războiul retrocedărilor», iar după înlocuirea acestuia povestea a fost eclipsată de scandalurile care au urmat, respectiv scandalul Green Harvest și scandalul Ciupercă. Însă contractele de concesiune au rămas. Iată o listă a firmelor care au beneficiat de terenuri concesionate la prețuri preferențiale. Precizăm că această listă a fost publicată de Independent în noiembrie 2014 și că unele dintre aceste firme încă au contracte valide, prelungite prin acte adiționale: SC Green Harvest SRL 1200,28 ha, SC Padova Agricultura SRL 1037,66 ha, SC Agrofam Holding SRL Fetești 619,46 ha, SC Agricola Găina SRL 534,67 ha, SC Puntaplata Investment SRL 482,95 ha, SC Orezul Giurgeni SRL 459,25 ha, SC Romagri Investment SRL 282,91 ha, Șeitan Marius Eugen II 217,41 ha.

1 Martie 2016, 18:15 (6935 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
Latifundiarul Ștefan Poienaru a primit 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare
Fiscul a pus sechestru pe bunurile firmelor lui Poienaru
Latifundiarul Ștefan Poienaru și fiica sa au fost puși sub control judiciar
ANIF Ialomița, păgubită cu 500 mii de lei
Curtea de Apel București l-a condamnat DEFINITIV pe Ștefan Poienaru

Comentariile cititorilor:


Dana:
(25 August 2016, 16:20)
Ma confrunt cu o mare nedreptate ( casa si terenul parintilor decedati s-a concesionat de primarie unuia care a pretins ca a cumparat de la mama, care nu avea cum sa vanda , nu dezbatusem succesiunea dupa tatal decedat, nu are acte si a gasit "intelegere" la primarul de Bordusani NICA si secretarul GHITA sa le concesioneze in anul 2007. Au sters parintii si l-au trecut pe Stoian. Am sesizat PARCHETUL pt ca indubitabil este o fapta penala ,"domnii" procurori au dat NUP si ma trimit sa-mi rezolv problema in proces civil. Domnilor procurori, eu nu ma judec in civil pt ca ma costa cat terenul un proces tergiversat pe 10 ani ( cum se practica in RO, cu taxa avocat , taxa timbru , taxa expert , etc). Eu vreau sa va arat HOTIA  pe care voi "procurorii " ati considerat-o fapta buna. SA VA FIE RUSINE PROCURORI CORUPTI DE FETESTI-GARA !! Cine doreste (din presa ) va pun la dispozitie acte doveditoare din care rezulta clar ca s-a infaptuit hotia de cei care de fapt trebuie sa vegheze la respectarea legilor statului si la drepturile omului. Alta neregula : mama mea a primit 4 ha teren agricol desi de la arhivele statului am primit ca a avut  o suprafata mult mai mare. Diferenta trebuie ceruta de noi copiii dar noi nu am avut cerere si trebuie si pt asta proces civil, nervi, cheltuiala si stres. URATA VIATA CU ASA MULTI CORUPTI, MURIM CU REGRETUL CA AM FOST FURATI SI CA NU AM REUSIT SA NE FACEM DREPTATE !VO 
Ecaterina:
(3 Martie 2016, 10:44)
Ehee APIA Ialomita cu al ei corp de control nu a stiut de magariile lui Poenaru, ma dao la naiba de gogoasa. Din anul 2010 APIA Ialomita cu al ei director S se chinuie prin tribunale sa recupereze aproape 500.000 lei de la alt mare latifundiar,pardon arendas pierzand timp si bani cu avocati.Bani care au fost obtinuti ilegal din fonduri europene adminiatrate de APIA ialomita. Este vorba de declararea unor culturi pentru care se obtineu subventii mai mari. Realitatea din teren fiind alta si uite asa de dadeau tunuri cu terenurile arendatorilor. In fapt APIA ialomita a inchis ochii si in loc sa-l dea pe mana DNA pentru frauda cu fonduri europene, a preferat si prefera sa se milogeasca de latifundiar prin instante. Raspunsul ar fii ca latifundiarul respectiv este inregimentat pilitic prin actualul pnl, ba chiar piua intai prin anturajul prefecturii. Cam asa au stat si stau lucrurile prin Ialomita noastra.De neinteles este cum si de ce nu sau depus plangeri penale, nici acum nu este tarziu pt.ca faptele nu sut prescrise.Actualmente dupa 6 ani de tergiversari si procese dosarul sa reantors pe la jdecatoria Urziceni.Delir total in institutiile statului. Siplu ar fii ca parchetul Ialomita sa verifice dosarele din instante ale APIA Ialomita si sa inceapa inrem urmarirea penala si impotriva celor ce au favorizat
Daniela Goroncenco:
(2 Martie 2016, 23:28)
Eu doresc a spune # Din pacate in unele sate,comune,orase,cei angajati in politie , parchet, sa apere si sa apere sa infaptuiasca respectarea legilor sunt de mult timp frati cu imfractorii. Avem exemple destule cu prim procurori sef politie si pot enumera.Ce te faci ca cetateam de rand atunci cand aparatorul legii nu isi face datoria? De acest Poienaru se stie de mult timp. Cum se stie actualmente de altii.La cine din Ialomita sa mergi sa faci o reclamatie? Unde ? Cand politia te trimite la plimbare , procurorul scrie in rezolutie NUP in necunostiinta de cauza calcand in picioare codul penal.In ialomita sunt zeci de Poienaru pe care politia ii ocroteste. Crunta bataie de joc in acest judet.Oare ne cred atat de naivi cat sa mai suportam.Am citit undeva mai jos ca politia anunta infractorul atunci cand sunt plangeri facute. Da asa este si daca redactia acestui ziar accepta va pot arata concret. Nici DNA nu face fata in Ialomita .
Mihail C C:
(2 Martie 2016, 18:24)
Ascultati aici ce va spun din srsa sigura.Inainte de alegeri cu doua,trei saptamani se vor face multe retineri si arestari printre primari cu state vechi.Se va face tot pentru a inlatura ciuma PSD.ista. Vizari sunt si mari,arendasi pe care APIA Ialomita ia ascuns de bratul DNA. Se va face un soi de curatenie in judet si vor pica multe capete.Adevarul ca incepand de la institutiile de forta pana la unii gascani de primarii legea nu mai exista, coruptia din institutiile statului a devenit metastaza. Veti auzi de perchezitii chiar pentru mult timp si sus,sus la judet.Se fac acum ascultari si urmariri la greu. Eu zic cai bine d.voastra cetatenii ce spuneti ? Indemnul meu este sa-i parati pe toti coruptii. La co cu ei
ion:
(2 Martie 2016, 16:16)
DNA, ce face? Se uita cum hotii de acum de la Consiliu Judetian continua hotiile incepute de Ciuperca si nu intervine? Nu le e frica ca odata vor da si ei cu subsemnatul pentru nepasare?
Mary:
(2 Martie 2016, 12:15)
       Am mai spus ca prefectul doarme si in acelasi timp "vegheaza" la aplicarea legilor. Somn usor domnule prefect, dupa masa de pranz sa nu uitati de somnul de frumusete. Este foarte important.
revin Aglaia:
(1 Martie 2016, 21:03)
In ialomita de reclami astfel de cazuri autoritatilor , nici bine nu termini reclamatia si bugetarul te da in primire si anunta hotul. Cand ajungi in sat hotul iti spune verde in fata..... Ce faci ba ma reclami....La noi ca la nimeni- zii bai absolventule de drept ..... Cand va ia DNA cu iregisyrari va smulgeti parul din cap.... Mama lor de hoti
Aglaia:
(1 Martie 2016, 20:56)
Hotiile acestor arendasi iau imbogatit. De ce nu spune nimeni cum arendasii ia terenurile de la batranii judetului,dupa care ia subventi apia/ ha. Nu ara terenurile nimic,nimic pur si siplu. Le inchiriaza la negru cu 5000-6000 lei / ha. Adunati subventia / ha + 60.000.000 lei vechi/ ha . Beneficiu nu gluma - . Mai sunt alti mari fermieri care impreuna cu unii secretari de comuna fac presiuni,amenintari la adresa unora mai mici. Nasol ca politia+ apia cunosc situatia dar nu denunta conform legea 78/2000. In ialomita se ciordeste cu avizul multora. Prefectul o mare dezamagire ba chiar mai spre penal. De retrocedari - Prefectul are calitate de presedinte comisie fond funciar. Imi asum ce scriu = UN MARE PENAL ! Vrei dovada prefectule ? Facem dovada cand vrei ! Dar sa fie publica ori la DNA

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 18 Iul 2019
209 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(41 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(123 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


4

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(329 vizualizări - 1 comentariu)


8
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(279 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


9

Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(312 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(260 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(266 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(940 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(652 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(639 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(641 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(648 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(585 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(730 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1043 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(999 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Axintele

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 6 percheziții pe raza localității Axintele la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuința unei persoane din localitatea Horia. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:40
(1079 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni premiază spiritul civic

Vineri, 5 iulie a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul IPJ Ialomița au premiat doi ialomițeni pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Astfel, un tânăr de 15 ani, din Slobozia, și o femeie de 26 ani ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:35
(1023 vizualizări - 1 comentariu)


Stejaru: Autoturism răsturnat, patru persoane rănite

Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au intervenit în cazul unui accident rutier petrecut vineri, 5 iunie 2019, la intrare în localitatea Stejaru. Din primele informații, este vorba despre un automobil ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 15:20
(1063 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru accident


Incendiu la o stână din Făcăeni

Miercuri, 3 iulie a.c., în jurul orelor 18,30, două adăposturi de animale ale unui localnic din Făcăeni au luat foc. Pompierii Stației Fetești s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale cu apă și ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:30
(1038 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Alt Suporter în Victorie amicală cu Ciulnița muzeu în Asociațiile de proprietari din Slobozia datorează Fiscului peste 500 mii de lei Educatie ZERO în Poliția Locală, acuzată că protejează scandalagiii Alexandru în Un nou conflict de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Nicolae în Un nou conflict de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Cetatean.Din 36. în Poliția Locală, acuzată că protejează scandalagiii auto de vânzare în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 17 iulie 2019 Ioana în Un nou conflict de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Vlad în Un nou conflict de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Bucu în Un nou conflict de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Pacient în Un nou conflict de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Ion în Un nou conflict de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia @petrecaretul în Poliția Locală, acuzată că protejează scandalagiii Petrecaretul în Poliția Locală, acuzată că protejează scandalagiii Ialomita în Un nou conflict de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Adi în Poliția Locală, acuzată că protejează scandalagiii Valentin în Poliția Locală, acuzată că protejează scandalagiii Fost profesor în 173 de persoane au susținut din nou examenul Mary în Slobozia: În «groapa lui Stoica» cu primarul Mocioniu Un vecin de bloc în Poliția Locală, acuzată că protejează scandalagiii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...