Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Afacerea Agrofam Holding a fost protejată de Consiliul Județean Ialomița

Afacerea Agrofam Holding a fost protejată de Consiliul Județean Ialomița

Afacerile cu terenurile agricole aflate în domeniul public sau privat al Consiliului Județean ialomița au efect de bumerang. La un an de la suspendarea din funcție a lui Silvian Ciupercă pentru afacerea «Green Harvest», un nou scandal este pe cale să izbucnească. Declicul acestui nou scandal îl reprezintă decizia Consiliului Județean Ialomița de a transfera din domeniul privat al județului în domeniul public o suprafață de 3300 de hectare. Terenurile au fost exploatate de către firma Green Harvest, favorizată de fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, potrivit DNA, dar și de una dintre firmele lui Ștefan Poienaru, un client mai vechi al ziarului nostru, dedulcit de zeci de ani la fondurile publice. Contractele firmei controlate de acesta, Agrofam Holding, au fost reziliate abia în septembrie 2015, iar Consiliul Județean Ialomița nu și-a recuperat nici pnă la acest moment redevența cuvenită pentru cele 700 de hectare exploatate. Nu-i așa că devine interesant?

Ce-i, mamă, cînd te-ntinzi?
La sfîrșitul lunii ianuarie 2016, Consiliul Județean Ialomița a decis, în cadrul primei ședințe ordinare a acestui an, trecerea în domeniul public a 3300 de hectare de teren aflate în domeniul privat al județului. Decizia, una contestată aprig și apriori de către Instituția Prefectului, redeschide un scandal mai vechi, închis de DNA prin acuzarea președintelui Silvian Ciupercă. Concret, o parte dintre cele 3300 de hectare de teren trecute în proprietatea publică a județului (n.red.: 1200 de ha) au fost exploatate pînă la declanșarea scandalului de către firma Green Harvest. Doar că, alături de această firmă, o altă parte din cele 3300 de hectare de teren, mai precis 709,31 ha, au fost exploatate de către firma Agrofam Holding, controlată de către un alt apropiat al lui Silvian Ciupercă, Ștefan Poienaru. Firma a încheiat cu Consiliul Județean Ialomița două contracte de concesiune, unul în 2007 pentru o suprafață de 425,27 ha și altul în 2009 pentru o suprafață de 284,04 ha, susținute ulterior de acte adiționale.

Agrofam Holding, protejata sistemului
În cazul Agrofam Holding însă acuzațiile pot merge mai departe de atît. Potrivit clauzelor prevăzute în cele două contracte de concesiune încheiate cu Consiliul Județean Ialomița pentru 10 și, respectiv, 15 ani, contractele pot fi reziliate imediat ce se constată neplata la termen a redevenței. Pentru Agrofam Holding, controlată de Ștefan Poienaru, această clauză nu a avut efect timp de mai bine de 2 ani. Așa se face că, deși Agrofam Holding nu a mai plătit redevența jenant de mică datorată județului încă din 2013, abia în 10 septembrie 2015 Consiliul Județean Ialomița găsește de cuviință să ceară rezilierea contractelor. Mai departe, în 21 octombrie 2015, Consiliul Județean Ialomița, printr-o cerere de înscriere la masa credală (n. red.: am uitat să vă menționăm că, între timp, Agrofam Holding a intrat în insolvență!), reclamă faptul că are de recuperat «suma de 581561,17 lei, reprezentînd redevența restantă, în valoare de 248192,35 lei, și majorări de întîrziere, în valoare de 333368,82 lei, calculate pînă la data prezentei (...)». Ei, și? Cum confirmă această informație absolut banală faptul că Agrofam Holding a fost protejata Consiliului Județean și după căderea lui Silvian Ciupercă la sfîrșitul anului 2014. Păi, confirmă, fiindcă aceeași cerere precizează faptul că, după cum am spus, abia la data de 10 septembrie 2015 (n.red.: adică la aproape 1 an după ce Silvian Ciupercă a fost percheziționat de mascați și 7 luni de la arestarea sa), Consiliul Județean Ialomița a reziliat cele două contracte de concesiune «preluînd în prezența unui reprezentant al Primăriei Vlădeni și în lipsa reprezentantului concesionarului care, deși a fost înștiințat, nu s-a prezentat, terenurile care au făcut obiectul concesiunii».

Oficialii județeni se disculpă
Situația este, evident, cunoscută la nivelul administrației județene, dar întrebările pe marginea acestui subiect primesc răspuns greu. Astfel, secretarul general al județului, Adrian Ionescu, susține că toate clauzele contractuale au fost respectate și că firma controlată de Ștefan Poienaru nu a fost protejată în niciun fel. «Nu vă pot oferi amănunte exacte, dar vă pot spune că legea a fost respectată! Îmi amintesc că Agrofam Holding a fost notificată cu privire la datoriile acumulate și că a justificat neplata redevenței susținînd că DNA a blocat conturile. Dar, pentru a primi răspunsuri exacte și în afara oricărui dubiu, vă rog să faceți o solicitare scrisă, potrivit Legii 544 privind accesul la informațiile de interes public...» a declarat acesta. De asemenea, Adrian Ionescu a respins categoric scenariul potrivit căruia cele 3300 de hectare de teren aflate în administrarea Consiliului Județean au fost transferate în proprietatea publică a județului pentru a nu fi solicitate de către Insituția Prefectului Ialomița la retrocedare. «Avem cărți funciare pentru 60% din suprafața de 8700 de hectare aflate în administrarea Consiliului Județean. Chiar și în cazul celor 3300 de hectare de teren despre care vorbim și chiar și în cazul terenurilor exploatate de Agrofam Holding, această procedură a fost declanșată anterior. Intenția noastră este de a concesiona aceste terenuri fără probleme, în interesul județului...» a mai declarat acesta.

Războiul uitat al retrocedărilor Intenția Instituției Prefectului Ialomița de a retroceda terenurile aflate în proprietatea județului Ialomița nu este nouă. În octombrie-noiembrie 2011, prefectul de la acel moment al județului, Mădălin Teculescu a cerut public oficialilor județeni să renunțe la exploatarea celor 8700 de hectare de teren din zona Giurgeni-Vlădeni susținînd că «acest teren aparține de drept foștilor proprietari și trebuie retrocedat». În replică, Consiliul Județean afirmă că acest teren este concesionat în totalitate, iar primele contracte nu expiră mai devreme de anul 2014. În luna noiembrie 2014 explodează scandalul Green Harvest. Potrivit informațiilor publice de la acel moment, în luna aprilie a anului 2013, în plină revoluție agrară pentru dezvoltarea orezăriilor, Silvian Ciupercă semna prelungirea a 4 contracte de concesiune, totalizînd o suprafață de 1380 ha, la un preț modic de 25 de euro pe hectar. Practica este dovedită a fi una curentă. Iată ce titra Independent la acel moment: «Cele 4 contracte semnate nu reprezintă un gest unic, ci o practică curentă. De-a lungul anilor, dar cu precădere în ultimul său mandat, președintele Ciupercă a mai semnat acte adiționale la contractele de concesiune moștenite de la fostul președinte Gheorghe Savu. În majoritatea lor, aceste contracte au valori derizorii, care nu depășesc 100 de euro pe hectar. Revenind la regimul preferențial de care se bucură Green Harvest, vom mai preciza doar faptul că cele 4 acte adiționale nu sînt singurele semnate în favoarea acestei firme. Alte 2 contracte, prin care se concesionează suprafețe mai mici de teren, au fost adjudecate de firmă fără aprobarea Consiliului Județean Ialomița la valoarea de 95 de euro pe hectar!». Ex-prefectul Mădălin Teculescu a pierdut «războiul retrocedărilor», iar după înlocuirea acestuia povestea a fost eclipsată de scandalurile care au urmat, respectiv scandalul Green Harvest și scandalul Ciupercă. Însă contractele de concesiune au rămas. Iată o listă a firmelor care au beneficiat de terenuri concesionate la prețuri preferențiale. Precizăm că această listă a fost publicată de Independent în noiembrie 2014 și că unele dintre aceste firme încă au contracte valide, prelungite prin acte adiționale: SC Green Harvest SRL 1200,28 ha, SC Padova Agricultura SRL 1037,66 ha, SC Agrofam Holding SRL Fetești 619,46 ha, SC Agricola Găina SRL 534,67 ha, SC Puntaplata Investment SRL 482,95 ha, SC Orezul Giurgeni SRL 459,25 ha, SC Romagri Investment SRL 282,91 ha, Șeitan Marius Eugen II 217,41 ha.

1 Martie 2016, 18:15 (7401 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
Latifundiarul Ștefan Poienaru a primit 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare
Fiscul a pus sechestru pe bunurile firmelor lui Poienaru
Latifundiarul Ștefan Poienaru și fiica sa au fost puși sub control judiciar
ANIF Ialomița, păgubită cu 500 mii de lei
Curtea de Apel București l-a condamnat DEFINITIV pe Ștefan Poienaru

Comentariile cititorilor:


Dana:
(25 August 2016, 16:20)
Ma confrunt cu o mare nedreptate ( casa si terenul parintilor decedati s-a concesionat de primarie unuia care a pretins ca a cumparat de la mama, care nu avea cum sa vanda , nu dezbatusem succesiunea dupa tatal decedat, nu are acte si a gasit "intelegere" la primarul de Bordusani NICA si secretarul GHITA sa le concesioneze in anul 2007. Au sters parintii si l-au trecut pe Stoian. Am sesizat PARCHETUL pt ca indubitabil este o fapta penala ,"domnii" procurori au dat NUP si ma trimit sa-mi rezolv problema in proces civil. Domnilor procurori, eu nu ma judec in civil pt ca ma costa cat terenul un proces tergiversat pe 10 ani ( cum se practica in RO, cu taxa avocat , taxa timbru , taxa expert , etc). Eu vreau sa va arat HOTIA  pe care voi "procurorii " ati considerat-o fapta buna. SA VA FIE RUSINE PROCURORI CORUPTI DE FETESTI-GARA !! Cine doreste (din presa ) va pun la dispozitie acte doveditoare din care rezulta clar ca s-a infaptuit hotia de cei care de fapt trebuie sa vegheze la respectarea legilor statului si la drepturile omului. Alta neregula : mama mea a primit 4 ha teren agricol desi de la arhivele statului am primit ca a avut  o suprafata mult mai mare. Diferenta trebuie ceruta de noi copiii dar noi nu am avut cerere si trebuie si pt asta proces civil, nervi, cheltuiala si stres. URATA VIATA CU ASA MULTI CORUPTI, MURIM CU REGRETUL CA AM FOST FURATI SI CA NU AM REUSIT SA NE FACEM DREPTATE !VO 
Ecaterina:
(3 Martie 2016, 10:44)
Ehee APIA Ialomita cu al ei corp de control nu a stiut de magariile lui Poenaru, ma dao la naiba de gogoasa. Din anul 2010 APIA Ialomita cu al ei director S se chinuie prin tribunale sa recupereze aproape 500.000 lei de la alt mare latifundiar,pardon arendas pierzand timp si bani cu avocati.Bani care au fost obtinuti ilegal din fonduri europene adminiatrate de APIA ialomita. Este vorba de declararea unor culturi pentru care se obtineu subventii mai mari. Realitatea din teren fiind alta si uite asa de dadeau tunuri cu terenurile arendatorilor. In fapt APIA ialomita a inchis ochii si in loc sa-l dea pe mana DNA pentru frauda cu fonduri europene, a preferat si prefera sa se milogeasca de latifundiar prin instante. Raspunsul ar fii ca latifundiarul respectiv este inregimentat pilitic prin actualul pnl, ba chiar piua intai prin anturajul prefecturii. Cam asa au stat si stau lucrurile prin Ialomita noastra.De neinteles este cum si de ce nu sau depus plangeri penale, nici acum nu este tarziu pt.ca faptele nu sut prescrise.Actualmente dupa 6 ani de tergiversari si procese dosarul sa reantors pe la jdecatoria Urziceni.Delir total in institutiile statului. Siplu ar fii ca parchetul Ialomita sa verifice dosarele din instante ale APIA Ialomita si sa inceapa inrem urmarirea penala si impotriva celor ce au favorizat
Daniela Goroncenco:
(2 Martie 2016, 23:28)
Eu doresc a spune # Din pacate in unele sate,comune,orase,cei angajati in politie , parchet, sa apere si sa apere sa infaptuiasca respectarea legilor sunt de mult timp frati cu imfractorii. Avem exemple destule cu prim procurori sef politie si pot enumera.Ce te faci ca cetateam de rand atunci cand aparatorul legii nu isi face datoria? De acest Poienaru se stie de mult timp. Cum se stie actualmente de altii.La cine din Ialomita sa mergi sa faci o reclamatie? Unde ? Cand politia te trimite la plimbare , procurorul scrie in rezolutie NUP in necunostiinta de cauza calcand in picioare codul penal.In ialomita sunt zeci de Poienaru pe care politia ii ocroteste. Crunta bataie de joc in acest judet.Oare ne cred atat de naivi cat sa mai suportam.Am citit undeva mai jos ca politia anunta infractorul atunci cand sunt plangeri facute. Da asa este si daca redactia acestui ziar accepta va pot arata concret. Nici DNA nu face fata in Ialomita .
Mihail C C:
(2 Martie 2016, 18:24)
Ascultati aici ce va spun din srsa sigura.Inainte de alegeri cu doua,trei saptamani se vor face multe retineri si arestari printre primari cu state vechi.Se va face tot pentru a inlatura ciuma PSD.ista. Vizari sunt si mari,arendasi pe care APIA Ialomita ia ascuns de bratul DNA. Se va face un soi de curatenie in judet si vor pica multe capete.Adevarul ca incepand de la institutiile de forta pana la unii gascani de primarii legea nu mai exista, coruptia din institutiile statului a devenit metastaza. Veti auzi de perchezitii chiar pentru mult timp si sus,sus la judet.Se fac acum ascultari si urmariri la greu. Eu zic cai bine d.voastra cetatenii ce spuneti ? Indemnul meu este sa-i parati pe toti coruptii. La co cu ei
ion:
(2 Martie 2016, 16:16)
DNA, ce face? Se uita cum hotii de acum de la Consiliu Judetian continua hotiile incepute de Ciuperca si nu intervine? Nu le e frica ca odata vor da si ei cu subsemnatul pentru nepasare?
Mary:
(2 Martie 2016, 12:15)
       Am mai spus ca prefectul doarme si in acelasi timp "vegheaza" la aplicarea legilor. Somn usor domnule prefect, dupa masa de pranz sa nu uitati de somnul de frumusete. Este foarte important.
revin Aglaia:
(1 Martie 2016, 21:03)
In ialomita de reclami astfel de cazuri autoritatilor , nici bine nu termini reclamatia si bugetarul te da in primire si anunta hotul. Cand ajungi in sat hotul iti spune verde in fata..... Ce faci ba ma reclami....La noi ca la nimeni- zii bai absolventule de drept ..... Cand va ia DNA cu iregisyrari va smulgeti parul din cap.... Mama lor de hoti
Aglaia:
(1 Martie 2016, 20:56)
Hotiile acestor arendasi iau imbogatit. De ce nu spune nimeni cum arendasii ia terenurile de la batranii judetului,dupa care ia subventi apia/ ha. Nu ara terenurile nimic,nimic pur si siplu. Le inchiriaza la negru cu 5000-6000 lei / ha. Adunati subventia / ha + 60.000.000 lei vechi/ ha . Beneficiu nu gluma - . Mai sunt alti mari fermieri care impreuna cu unii secretari de comuna fac presiuni,amenintari la adresa unora mai mici. Nasol ca politia+ apia cunosc situatia dar nu denunta conform legea 78/2000. In ialomita se ciordeste cu avizul multora. Prefectul o mare dezamagire ba chiar mai spre penal. De retrocedari - Prefectul are calitate de presedinte comisie fond funciar. Imi asum ce scriu = UN MARE PENAL ! Vrei dovada prefectule ? Facem dovada cand vrei ! Dar sa fie publica ori la DNA

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
17 Nov 2019
172 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

Direcția de Sănătate Publică Ialomița anunță faptul că a doua tranșă de vaccin antigripal a fost distribuită de la finalul săptămânii trecute în cabinetele medicilor de familie din județ. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 16:10
(113 vizualizări - 3 comentarii)


Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în preajma hramului bisericii «Sfântul Evanghelist Matei», vineri, 15 noiembrie 2019, la orele 17,00, o delegație de la ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:55
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect de promovare a școlilor de pompieri în liceele din Ialomița

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au desfășurat o amplă campanie de promovare a școlilor de pompieri în liceele din județ. Campania a debutat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:50
(78 vizualizări - 1 comentariu)


Jilavele: Arestat pentru «evaziune fiscală»

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au reușit identificarea unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Jilavele, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:45
(97 vizualizări - 0 comentarii)


4

Deficit de personal la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

Concursurile din sursă externă organizate de Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița au rezolvat pro­blema lipsei de personal doar parțial. Instituția continuă să aibă probleme din cauza deficitului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:40
(120 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente la Slobozia și Urziceni, trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 6,00, pe raza municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:35
(104 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: «Voluntar, implică-te!»

Joi, 7 noiembrie 2019, la Sala de Festivități a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia s-a desfășurat cea de a V-a ediție a evenimentului «Voluntar, implică-te!», eveniment organizat de Agenția ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:30
(73 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 18-22 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:25
(64 vizualizări - 0 comentarii)


8

«Ziua Mondială a Diabetului», marcată și la Slobozia

Slobozia se alătură orașelor din țară care în noiembrie marchează «Ziua Mondială a Diabetului». Cu acest prilej, Direcția de Sănătate Publică și medicii diabetologi din județ organizează până pe data de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:20
(74 vizualizări - 0 comentarii)


9

O nouă campanie la Crucea Roșie Ialomița

Crucea Roșie Ialomița este înscrisă în Programul «Colgate», o campanie ce se desfășoară în perioada noiembrie 2019-februarie 2020. Alături de alte 10 județe din țară, peste 77 mii de copii din clasele primare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:15
(49 vizualizări - 0 comentarii)


10
IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

Un polițist rutier ialomițean a reușit să cucerească toate cele 13 vârfuri de peste 2500 metri din România, atingând înălțimile amețitoare ale Alpilor Italieni, Munților Balcani sau Muntele Olimp. Agentul ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:10
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(194 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


12

DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(179 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(192 vizualizări - 3 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: Accident rutier soldat cu cinci victime pe DJ212

Evenimentul s-a produs marți, 12 noiembrie a.c., în jurul orelor 19,30, când un autoturism a părărăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un pom aflat pe marginea șoselei. La locul intervenției au ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 13:05
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2019»

Vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu orele 13,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2019». Evenimentul este organizat de Consiliul Județean ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 12:10
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Noiembrie 2019, 17:10


Slobozia: Și-a înscenat singur o tâlhărie după ce a pierdut banii la păcănele

Polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Slobozia, care și-ar fi înscenat singur o tâlhărie calificată. În fapt, luni, 11 noiembrie 2019, în jurul orelor 18,00, un bărbat a apelat numărul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:15
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Beat și fără permis: Tânăr din Săveni, prins de polițiști la volanul unei mașini pe care o furase!

Luni, 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras autoturismul ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:10
(206 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Țăndărei

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui hidrant de la intersecția străzilor Artelor cu Mecanizării, din orașul Țăndărei, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2019, 15:05
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Misiuni pentru siguranța desfășurării Alegerilor Prezidențiale

În perioada 9-10 noiembrie 2019, polițiștii, jandarmii și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor asigura paza și protecția a 220 secții de votare ce s-au constituit pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:25
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 11-15 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:20
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Marți, 7 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:15
(169 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire în unitățile de învățământ din Fetești

Aproximativ 800 de elevi din cadrul a 4 unități de învățământ de pe raza municipiului Fetești au participat la activități preventive în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea ...[citește_toată_știrea]

8 Noiembrie 2019, 17:10
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în municipiul Fetești pentru lucrări E-Distribuție Dobrogea!

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din municipiul Fetești, E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri, 8 ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 17:10
(338 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Jandarmii, prezenți la «Târgul de Toamnă»

În perioada 8-9 noiembrie a.c., jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în localitatea Munteni Buzău cu ocazia «Târgului de Toamnă». În plus, în cadrul acestui eveniment ...[citește_toată_știrea]

7 Noiembrie 2019, 16:10
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Marți, 5 noiembrie a.c., 49 de polițiști  ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia. Astfel, au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:20
(411 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Slobozia: Tânăr reținut după ce a fost prins la volanul mașinii pe care o furase

Marți, 5 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au reținut pentru 24 ore doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de «furt calificat», «tentativă de furt calificat» și «distrugere», fapte săvârșite ...[citește_toată_știrea]

6 Noiembrie 2019, 17:15
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...