Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Consiliul Județean Ialomița, din nou în vizorul DNA

Prejudiciu estimat la 1,1 milioane de lei

Consiliul Județean Ialomița, din nou în vizorul DNA

Oficialii Consiliului Județean Ialomița sînt vizați de o nouă anchetă a Direcției Naționale Anticorupție. De această dată, procurorii DNA au fost sesizați de auditorii Camerei de Conturi Ialomița. În urma controlului efectuat în 2015 s-a descoperit faptul că, printr-o serie de acte adiționale, oficialii Consiliului Județean Ialomița au prelungit ilegal o serie de contracte de concesiune. Respectivele documente vizează suprafața de 1300 hectare teren din zona Giurgeni-Vlădeni-Gura Ialomiței, aflate în patrimoniul privat al Consiliului Județean. Ilegalitatea constă în aceea că prelungirea concesiunilor s-a făcut fără ca decizia să fie prevăzută expres printr-o nouă Hotărîre de Consiliu Județean. Analiza economico-financiară a auditorilor Camerei de Conturi Ialomița a scos la iveală că prin acest demers s-a creat un prejudiciu estimat la valoarea de 1,1 milioane de lei. Scandalul iscat devine și mai interesant în condițiile în care beneficiarul acestui sprijin ar fi societatea Green Harvest. Este vorba despre aceeași firmă din cauza căreia Silvian Ciupercă este acum judecat în urma unei anchete demarată de DNA, privind fapte similare petrecute la Consiliul Județean Ialomița.

S-a întîmplat cu 4 ani în urmă
Maniera ilegală în care Consiliul Județean Ialomița a gestionat concesionarea terenurilor din zona Giurgeni-Vlădeni-Gura Ialomiței a fost făcută publică de Mădălin Teculescu, fostul prefect al județului Ialomița. În 2012, acesta prezenta pe larg situația a peste 8700 de hectare, aflate în patrimoniul privat al județului și identificate pe raza localităților mai sus amintite, care au fost date spre concesiune, beneficiarilor fiindu-le stabilite taxe cîteva ori mai mici comparativ cu valoarea subvențiilor pe care firmele respective le primeau. Un Raport al Agenției pentru Plăți și Intervenție în Agricultură Ialomița (APIA) specifica faptul că, din totalul acestor suprafețe, 6700 de hectare sînt subvenționate prin diferite mijloace de sprijin. În joc se aflau la momentul respectiv peste 30 de firme cu profil agricol, a căror taxă de concesiune fusese stabilită la valoarea de 25 euro/hectar anual. Toate acestea în contextul în care firmele concesionare beneficiau de subvenții cuprinse între 80 și 120 de euro/hectar. Mai mult decît atît, la data respectivă, Mădălin Teculescu cerea public oficialilor Consiliului Județean Ialomița să renunțe la concesiuni și să facă demersuri în sensul retrocedării întregii suprafețe. În urma unor calcule estimative s-a stabilit faptul că, în urma procedurilor de retrocedare, de acest pămînt ar fi putut beneficia peste 14 mii de ialomițeni. Situația este și mai interesantă în contextul în care unul dintre beneficiarii terenurilor concesionate «la preț redus» de către Consiliul Județean Ialomița este societatea Green Harvest. Potrivit informațiilor făcute publice în urmă cu 4 ani, respectiva firmă reușise să concesioneze cea mai mare suprafață de teren. Este vorba despre 1300 de hectare. În 2012, Consiliul Județean Ialomița a omis să ofere un punct de vedere public față de această situație, oficialii instituției limitîndu-se să precizeze doar faptul că respectivele contracte vor expira în anul 2014.

Pe locuri, fiți gata, DNA!
Auditul Camerei de Conturi Ialomița scoate însă la lumină o serie de informații extrem de interesante referitoare la maniera ilegală privind concesionarea terenurilor respective. Pentru a evita discuțiile aprinse generate de procedura privind concesionarea suprafețelor, contractele au fost prelungite, printr-o serie de acte adiționale, cu un an mai devreme, adică în anul 2013. Demersul s-a făcut fără a se ține cont de opinia consilierilor județeni și fără a fi emisă o Hotărîre de Consiliu Județean prin care decizia să fie explicată în mod clar. Ilegalitatea constatată de Camera de Conturi Ialomița vizează fix 1300 de hectare. Și cum singurii beneficiari ai unei astfel de suprafețe sînt cei de la Green Harvest, vă lăsăm pe dumneavoastră să descoperiți pentru cine au fost trase sforile... Camera de Conturi Ialomița precizează faptul că prin acest demers s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 1,1 milioane de lei, rezultat în urma neîncasării diferenței de redevență. Avînd în vedere valoarea acestui prejudiciu, în cauză s-a luat măsura sesizării Direcției Naționale Anticorupție. Surse din cadrul Camerei de Conturi Ialomița susțin faptul că cercetările DNA sînt în curs de desfășurare. Mai mult, se pare că noile abateri penale pe care ar putea să le descopere procurorii Anticorupție vor fi folosite ca probe într-un nou dosar ce l-ar putea avea drept principal suspect pe Silvian Ciupercă. Ultima dată cînd acesta a intrat în vizorul DNA și-a petrecut după gratii, în stare de arest prevetiv, 66 de zile. În prezent, dosarul lui Ciupercă se judecă la Tribunalul București, magistrații stabilind nou termen al procesului la data de 7 martie 2016.

8 Martie 2016, 17:25 (14294 vizualizări - 44 comentarii)

Citiți și:
Președintele Moraru semnează contractele ex-președintelui Ciupercă
Fața nevăzută a președintelui Moraru în afacerea «Green Harvest»
Comisie de analiză pentru recuperarea prejudiciului din afacerea «Green Harvest»
Silvian Ciupercă, fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, a fost achitat de Tribunalul București
Ministerul Dezvoltării, parte civilă în dosarul penal al lui Silvian Ciupercă

Comentariile cititorilor:


Pt. fostul @SORIN:
(14 Iunie 2018, 15:20)
S-a dus acest deștept, serios, @SORIN! L-au cumpărat, s-a lăsat cumpărat... cert este că a intrat în clanul CJIL. Era băiat deștept! Este și acum că n-a murit, dar a fost dresat să nu mai colaboreze prin comentarii aici. Avea prea multă dreptate! Cu admirație, tot un om deștept!
tot un piţigoi:
(14 Iunie 2018, 11:27)
  Fără niciun mișto, Sorin, viitor primar!! "Să înghrțe păduchii pă ei". Vorba lui.
SORIN:
(14 Martie 2016, 09:16)
Îmi pare rău că a trebuit să folosesc cuvinte care i-au determinat pe unii să se simtă jigniți. Văd că numai ei au voie să jignească, să mă porcăiască-n fel și chip, să mă categorisească așa cum cred ei de cuviință. Cel ce pretinde că mă cunoaște, are dreptate. Mă cunoaște destul de bine. Eu sunt acela care NCIODATĂ n-am fost membru PCR, încă din liceu am purtat plete, într-adevăr am fost și sunt un nonconformist. Niciodată nu mi-au plăcut fățarnicii, mai ales foștii comuniști pe care eu îi cunosc ca și pe buzunarele mele goale și care, astăzi, se dau mari liberali sau mari democrați. Am dat destule  nume pe acest sait (site), cum ar fi șoldoveanu' mustăcios, căcăcios și pișecios, pe nume Gabi Ionașcu, un ingineraș cu ifose de mare constructor pe la CONSTRIF, un pupincurist al secretarilor de pe la partideaua, astăzi dând lecții, alături de alt pupincurist comunist pe nume Nica, de democrație pe la PUNR. Nu c-aș fi eu vreo ușă de biserică, dar, uneori, mă oftic și-mi vine să apelez la metoda pițigoiului (pentru cine a urmărit "The Thorn Birds", acel excelent serial regizat de Daryl Duke, avându-l în rolul principal pe Richard Chamberlain, un fel de unghia-n gât) că am refuzat carnetul de revoluționar în 1990, așa cum am refuzat și acel hectar de teren agricol de care au beneficiat toți funcționarii, inclusiv cadrele didactice sau medicii. Am considerat că nu e moral. Și, iată, astăzi, vin tot felul de trepăduși, sub tot felul de pseudonime, să-mi dea lecții de orice fel. Vă spun tuturor preopinenților mei amorali: SICTIR COMUNIȘTI ÎMPUȚIȚI!!!
@cineva crea(crede) ca stie:
(13 Martie 2016, 15:11)
se pare ca esti avocat din oficiu pt un anume Sorin. Dar risti sa te pierzi in ceata la fel ca animalul de povara a ciobanului Ghita(sau, precum Ponta cand trebuia sa se intalneasca cu Victoria Nuland acum vreo doi ani) pt ca de-alde Sorin sunt pe putin cateva sute in judet. Vezi cum faci, mai ales ca sunt si dimineti cetoase in perioada asta.
cineva care stie:
(13 Martie 2016, 14:50)
Pentru Rica. Vezi ca ti-a luat furia mintile, Eu nu sunt Sorin, ci unu care-l stie pe Sorin sau presupune ca-l stie. Ia-o usurel nu te pierde cu firea. Te manifesti ca unul care le stie pe toate. Am citit una buna de curind pe net si mi-a placut. Cica, "ca sa realizezi ca esti prost, trebuie sa te duca capu". Vad ca tu nu realizezi...
S.Manastire-continuare:
(12 Martie 2016, 12:16)
O dovadă că Silvian Ciupercă nu are de gând se plece de la șefia Ialomiței este medicul chirurg Vasile Olaru, managerul spitalului județean. Acesta fusese secretarul organizației PSD Ialomița și om important în timpul campaniilor electorale. Olaru a devenit repede rivalul lui Silvian Ciupercă în organizația PSD Ialomița. În final, baronul l-a dat afară din partid. Medicul l-a acuzat public pe baron că a sabotat un proiect de modernizare a spitalului județean, în valoare de 30 de milioane de euro din bani europeni. De fapt, Consiliul Județean refuză cu obstinație să atragă fonduri europene, poate și pentru că acestea sunt foarte greu de furat. Așa s-au pierdut mai multe investiții în județ. Consiliul Județean a luat însă patru credite de la bănci pentru modernizarea drumurilor și realizarea unor rețele de apă și canalizare în mediul rural. Aceste rețele nu sunt însă funcționale. Norocul stă însă la Ialomița în faptul că oamenii pot trăi prin agricultura de subzistență: mai cresc o roșie, mai un castravete, grâu, porumb, toamna se face vinul și uite așa trece anul… Problema României este că nu are proiecte curajoase de dezvoltare și politicieni cu viziune. Cu toată stima pentru locuitorii din Ialomița, dar jupânul Silvian Ciupercă nu poate și nici nu știe să dezvolte județul. Știe să facă politică și să fie votat la alegeri, trebuie să știți însă că politica lui nu vă ține vouă de foame..
Silviu Manastire:
(12 Martie 2016, 10:10)
Apropo de dom'profesor S.Ciuperca, un articol din 2013: "Dacă în județele mari și bogate viața oamenilor nu depinde în totalitate de deciziile baronului local, în micile comunități din sudul României, baronii locali de tipul lui Silvian Ciupercă, de exemplu, vor face legea. Cine este Ciupercă? Este președintele Consiliului Județean Ialomița, micul și săracul județ agricol de lângă București. Ciupercă fusese unul dintre cei mai apropiați baroni locali ai fostului președinte PSD, Mircea Geoană. Este profesor de matematică, a fost primar în orășelul Țăndărei, apoi deputat și, din 2008, șef al județului. La Ialomița lucrurile sunt simple, există un singur politician: el este Ciupercă. Ceilalți execută! Baronul PSD-ist a avut grijă să omoare opoziția politică, pe partenerii de la PNL, dar și orice voce critică din interiorul filialei județene a PSD. Timp de 5 ani, județul stă sub talpa lui Ciupercă. Presa locală a relatat că baronul Ciupercă s-a înconjurat de o camarilă politică. Mâna lui dreaptă este Ștefan Mușoiu, vicepreședintele Consiliului Județean. Mușoiu este cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru că soția sa a încasat bani publici de la instituțiile subordinate Consiliului Județean Ialomița. Sumele nu sunt deloc mari, dar și sărăcia este mare la Ialomița. Din camarila lui Silvian Ciupercă mai fac parte Otilia Dumitru, șefa Inspectoratului Școlar Județean, al cărui nume a fost vehiculat în scandalul mită la Bacalaureat, dar și subprefectul Marin Constantin sau omul de afaceri Ștefan Bălan. Acest Bălan face și el afaceri cu diverse instituții publice din județ, el fiind și membru PSD. La Ialomița se observă de la o poștă faptul că singurii bani care pot fi furați sunt cei din bugetele instituțiilor publice, care sunt controlate de Silvian Ciupercă în calitate de șef al PSD-ului local și de șef al consiliului județean. Dacă vrei să trăiești la Ialomița, trebuie să mănânci politic din mâna lui Silvian. De aceea baronul va conduce mult și bine județul. O dovadă
vicePRIMARUL:
(11 Martie 2016, 22:19)
Pentru Rica: Stimate domn, SORIN are dreptate! De ce sa i se stearga postarea? Nu mai e democratie? Libertatea cuvantului (de care beneficiezi cu prisosinta!), nu mai este GARANTATA?  Ne intoarcem inainte de ‘89?  Ne injuram conducatorii, uitand ca NOI i-am ales sa ne conduca! Este DEMOCRATIE si conform ,,definitiei’’, trebuie sa ne supunem vointei majoritatii, chiar daca suntem... DECIMATI!  Eu, tocmai de aceea, privind in urma, ma simt un mare... ,,NATARAU’’ !
vicePRIMARUL:
(11 Martie 2016, 21:57)
L-am cunoscut pe stimabilul profesor de matematici, Vasile Silvian Ciuperca, in urma cu peste 35 de ani, cand participam, ca profesor ,,suplinitor’’, impreuna cu alti profesori de matematica din localitatile dimprejurul Tandareiului, la ,,lectiile deschise’’, sustinute de acesta. Eleganta predarii, rigurozitatea stiintifica si simplitatea  solutiilor la exercitiile si problemele rezolvate cu elevii pe care-i pastorea, mi-au fost model, ajutandu-ma mult in activitatea la clasa, cu elevii mei. Incercand sa ajung la nivelul stachetei de predare a matematicii, ridicate de ilustrul profesor, am reusit si eu sa obtin rezultate deosebite cu copiii silitori ai  claselor V – VIII (ale anilor 80), care la sfarsitul ciclului gimnazial, din scoala de la ,,capatul’’ judetului, au reusit sa fie admisi cu examen, la licee de prestigiu din Slobozia, Braila, Fetesti, Calarasi si Tandarei. 
to'arasu'@SORIN:
(11 Martie 2016, 13:04)
Evident ca Romania a existat si inainte de '89, inainte de genocidul de la Canal si din inchisorile comuniste unde a disparut elita Romaniei, ba chiar si inainte de infiintarea pcr din 1921. Cat priveste "cele bune" ale comunistilor postlovilutie ne putem lamuri cu faptele criminale ale gastii lui KGBilici(mortii dupa 22 dec'89, mortii si schiloditii din mineriade, devalizarea bancilor si transformarea in fier vechi a "bunurilor intregului popor"), apoi ale mafiei usl. Cei care au furat de au rupt, care au devalizat tara se afla in usl. Dezastru au produs infractorii din mafia usl! Mafia este reprezentata de usl prin puscariasii (majoritatea fosti, actuali si viitori) Nas6case, varanulFelix, regretatul Patrician, Puie Monta, Dragnea, Mitrea, DIP, Oprisan, Duicu, Cosma tatal, Cosma fiul, Nicolescu, Bunea Stancu, Mazare, Nicusor Constantinescu, C. Voicu, M. Voicu, Mischie, Micky Spaga, Bradisteanu, Ioan Dumitru - Romsilva, Caty Andronescu, Adam, Hrebe, tatal si fiul,Ilie Sarbu, Ciuperca, Pendiuc, Oprescu, Sova, Valcov, Vanghelie, Ion Stan, Moliceanu-tradiceanu, David, Fenechiu, Uioreanu, Chitoiu, Chiuariu, Stavarache, Cancescu, Vosganian, Misu Vlasov, Dan Radu Rusanu, Chiliman, Moisescu, Motreanu, Bekali, Copos, Seres, Pantis etc, etc, etc. Astia,@SORINE, nu mai sunt comunisti, sunt de "stanga europeana" si trebuie pastrati la rece, la beci, sa nu se imputa prea tare..Astia-s crema, noi p.ulimea siuntem doar niste "dobitoci"-zici tu,  @SORIN, cel cu idei de "stanga europeana", studiate si asimilate din latrinele varanului..
Rică :
(11 Martie 2016, 12:36)
Independent oare nu puteți publica doar comentarii decente? Limitați comentariile jegoase și urât mirositoare ale acestui Sorin,dacă sunteți o publicație decentă ați face aceasta selecție morală și acest Sorin și-ar vedea aici doar comentariile decente.Mai mult în locul vostru aș șterge de îndată ultimul mesaj postat de acest Sorin aici.
cineva care stie:
(11 Martie 2016, 12:17)
Pentru cel care presupunea ca Sorin a fost membru de partid,  inainte de 89 si ca ar fi facut scoli comuniste. Daca Sorin este cel pe care-l stiu eu, a facut Comertul Exterior la ASE Bucuresti si nu a fost membru de partid. Ba mai mult la acea vreme ii injura pe comunisti mai mult sau mai putin voalat. Era un nonconformist si un rebel. Un tip OK.
SORIN:
(11 Martie 2016, 08:35)
Pentru toți nătărăii: să știți că România a existat și înainte de 1990. Cu bune și cu rele. Toți nenorociții care astăzi se joacă cu miliardele, AU FURAT APROAPE TOT DIN CEEA CE AU CONSTRUIT PĂRINȚII ȘI BUNICII NOȘTRI, FIE CĂ AU FOST COMUNIȘTI SAU NU, DOBITOCILOR!!!
spyn:
(11 Martie 2016, 07:53)
@ Maturoi -Ai dreptate, te-ai inselat in privinta mea,fii convins.
4Sorin:
(10 Martie 2016, 21:33)
 Eternii directori, care au fost 'spaima județului',  crezi tu ca au trimis,  cu de la sine putere, alimente pentru mineri in iunie 1990?  Si asta e doar un exemplu de 'eternitate'. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 16 Sep 2019
194 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(1990 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(166 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(185 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Septembrie 2019, 17:10


4
DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(311 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(320 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


8

Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(399 vizualizări - 0 comentarii)


10

Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(254 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(362 vizualizări - 0 comentarii)


12
IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(421 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1257 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(625 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Bărbulești

Joi, 29 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat pe raza comunei Bărbulești un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, care era urmărit internațional. Autoritățile judiciare din Germania au emis pe ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:50
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Urziceni

Joi, 29 august a.c., în jurul orelor 2,30, în apropiere de localitatea Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coșereni ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:35
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 29 august a.c., un bărbat de 48 de ani, din Sărățeni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:25
(461 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA-mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, ... oricând ! Un singur click, mai multe facilități! Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de ...[citește_toată_știrea]

29 August 2019, 14:20
(459 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Protopopiatul Urziceni: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, Protopopiatul Urziceni, din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, împreună cu membrii Biroului de Asistență Socială și Serviciul Social acreditat ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 17:20
(579 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Armanului, din orașul Țăndărei, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 10:55
(617 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție aniversară «Închinare Sfintei Cruci»

Marți, 27 august 2019, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, însoțit de consilieri eparhiali, a mers la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 16:10
(634 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Razie de amploare la Țăndărei

Marți, 27 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o razie pe raza localității Țăndărei, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:50
(841 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Bărcănești: Deținere ilegală de arme

Marți, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au depistat, în urma unei percheziții domiciliare, în casa unui bărbat de 50 de ani, din Bărcănești, o pușcă cu aer comprimat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:45
(585 vizualizări - 0 comentarii)


Minor urmărit internațional, depistat în Țăndărei

Luni, 26 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr de 16 ani, din Țăndărei, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare. Minorul este cercetat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:40
(790 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Produse contrafăcute, confiscate

Luni, 26 august a.c., polițiștii slobozeni au depistat, în urma unui control, un tânăr de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea pe raza municipiului Slobozia un autoturism ce avea inspecția tehnică ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:35
(616 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

În perioada 24-25 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau  fără permis de conducere. Este cazul a doi bărbați, de 21 și ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:20
(677 vizualizări - 0 comentarii)


Pietoni accidentați la Dridu și Sinești

La sfârșitul de săptămână precedent, doi pietoni au fost răniți ca urmare a unor accidente rutiere produse pe raza județului. Astfel, vineri, 23 august a.c., un bărbat de 34 de ani, din localitatea Jilavele ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:10
(567 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Focare de Pestă Porcină Africană la Gheorghe Doja și Mărculești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, cu privire la ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 12:15
(673 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(979 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...