Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Consiliul Județean Ialomița, din nou în vizorul DNA

Prejudiciu estimat la 1,1 milioane de lei

Consiliul Județean Ialomița, din nou în vizorul DNA

Oficialii Consiliului Județean Ialomița sînt vizați de o nouă anchetă a Direcției Naționale Anticorupție. De această dată, procurorii DNA au fost sesizați de auditorii Camerei de Conturi Ialomița. În urma controlului efectuat în 2015 s-a descoperit faptul că, printr-o serie de acte adiționale, oficialii Consiliului Județean Ialomița au prelungit ilegal o serie de contracte de concesiune. Respectivele documente vizează suprafața de 1300 hectare teren din zona Giurgeni-Vlădeni-Gura Ialomiței, aflate în patrimoniul privat al Consiliului Județean. Ilegalitatea constă în aceea că prelungirea concesiunilor s-a făcut fără ca decizia să fie prevăzută expres printr-o nouă Hotărîre de Consiliu Județean. Analiza economico-financiară a auditorilor Camerei de Conturi Ialomița a scos la iveală că prin acest demers s-a creat un prejudiciu estimat la valoarea de 1,1 milioane de lei. Scandalul iscat devine și mai interesant în condițiile în care beneficiarul acestui sprijin ar fi societatea Green Harvest. Este vorba despre aceeași firmă din cauza căreia Silvian Ciupercă este acum judecat în urma unei anchete demarată de DNA, privind fapte similare petrecute la Consiliul Județean Ialomița.

S-a întîmplat cu 4 ani în urmă
Maniera ilegală în care Consiliul Județean Ialomița a gestionat concesionarea terenurilor din zona Giurgeni-Vlădeni-Gura Ialomiței a fost făcută publică de Mădălin Teculescu, fostul prefect al județului Ialomița. În 2012, acesta prezenta pe larg situația a peste 8700 de hectare, aflate în patrimoniul privat al județului și identificate pe raza localităților mai sus amintite, care au fost date spre concesiune, beneficiarilor fiindu-le stabilite taxe cîteva ori mai mici comparativ cu valoarea subvențiilor pe care firmele respective le primeau. Un Raport al Agenției pentru Plăți și Intervenție în Agricultură Ialomița (APIA) specifica faptul că, din totalul acestor suprafețe, 6700 de hectare sînt subvenționate prin diferite mijloace de sprijin. În joc se aflau la momentul respectiv peste 30 de firme cu profil agricol, a căror taxă de concesiune fusese stabilită la valoarea de 25 euro/hectar anual. Toate acestea în contextul în care firmele concesionare beneficiau de subvenții cuprinse între 80 și 120 de euro/hectar. Mai mult decît atît, la data respectivă, Mădălin Teculescu cerea public oficialilor Consiliului Județean Ialomița să renunțe la concesiuni și să facă demersuri în sensul retrocedării întregii suprafețe. În urma unor calcule estimative s-a stabilit faptul că, în urma procedurilor de retrocedare, de acest pămînt ar fi putut beneficia peste 14 mii de ialomițeni. Situația este și mai interesantă în contextul în care unul dintre beneficiarii terenurilor concesionate «la preț redus» de către Consiliul Județean Ialomița este societatea Green Harvest. Potrivit informațiilor făcute publice în urmă cu 4 ani, respectiva firmă reușise să concesioneze cea mai mare suprafață de teren. Este vorba despre 1300 de hectare. În 2012, Consiliul Județean Ialomița a omis să ofere un punct de vedere public față de această situație, oficialii instituției limitîndu-se să precizeze doar faptul că respectivele contracte vor expira în anul 2014.

Pe locuri, fiți gata, DNA!
Auditul Camerei de Conturi Ialomița scoate însă la lumină o serie de informații extrem de interesante referitoare la maniera ilegală privind concesionarea terenurilor respective. Pentru a evita discuțiile aprinse generate de procedura privind concesionarea suprafețelor, contractele au fost prelungite, printr-o serie de acte adiționale, cu un an mai devreme, adică în anul 2013. Demersul s-a făcut fără a se ține cont de opinia consilierilor județeni și fără a fi emisă o Hotărîre de Consiliu Județean prin care decizia să fie explicată în mod clar. Ilegalitatea constatată de Camera de Conturi Ialomița vizează fix 1300 de hectare. Și cum singurii beneficiari ai unei astfel de suprafețe sînt cei de la Green Harvest, vă lăsăm pe dumneavoastră să descoperiți pentru cine au fost trase sforile... Camera de Conturi Ialomița precizează faptul că prin acest demers s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 1,1 milioane de lei, rezultat în urma neîncasării diferenței de redevență. Avînd în vedere valoarea acestui prejudiciu, în cauză s-a luat măsura sesizării Direcției Naționale Anticorupție. Surse din cadrul Camerei de Conturi Ialomița susțin faptul că cercetările DNA sînt în curs de desfășurare. Mai mult, se pare că noile abateri penale pe care ar putea să le descopere procurorii Anticorupție vor fi folosite ca probe într-un nou dosar ce l-ar putea avea drept principal suspect pe Silvian Ciupercă. Ultima dată cînd acesta a intrat în vizorul DNA și-a petrecut după gratii, în stare de arest prevetiv, 66 de zile. În prezent, dosarul lui Ciupercă se judecă la Tribunalul București, magistrații stabilind nou termen al procesului la data de 7 martie 2016.

8 Martie 2016, 17:25 (13877 vizualizări - 44 comentarii)

Citiți și:
Fața nevăzută a președintelui Moraru în afacerea «Green Harvest»
Comisie de analiză pentru recuperarea prejudiciului din afacerea «Green Harvest»
Ministerul Dezvoltării, parte civilă în dosarul penal al lui Silvian Ciupercă
Silvian Ciupercă, fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, a fost achitat de Tribunalul București

Comentariile cititorilor:


Pt. fostul @SORIN:
(14 Iunie 2018, 15:20)
S-a dus acest deștept, serios, @SORIN! L-au cumpărat, s-a lăsat cumpărat... cert este că a intrat în clanul CJIL. Era băiat deștept! Este și acum că n-a murit, dar a fost dresat să nu mai colaboreze prin comentarii aici. Avea prea multă dreptate! Cu admirație, tot un om deștept!
tot un piţigoi:
(14 Iunie 2018, 11:27)
  Fără niciun mișto, Sorin, viitor primar!! "Să înghrțe păduchii pă ei". Vorba lui.
SORIN:
(14 Martie 2016, 09:16)
Îmi pare rău că a trebuit să folosesc cuvinte care i-au determinat pe unii să se simtă jigniți. Văd că numai ei au voie să jignească, să mă porcăiască-n fel și chip, să mă categorisească așa cum cred ei de cuviință. Cel ce pretinde că mă cunoaște, are dreptate. Mă cunoaște destul de bine. Eu sunt acela care NCIODATĂ n-am fost membru PCR, încă din liceu am purtat plete, într-adevăr am fost și sunt un nonconformist. Niciodată nu mi-au plăcut fățarnicii, mai ales foștii comuniști pe care eu îi cunosc ca și pe buzunarele mele goale și care, astăzi, se dau mari liberali sau mari democrați. Am dat destule  nume pe acest sait (site), cum ar fi șoldoveanu' mustăcios, căcăcios și pișecios, pe nume Gabi Ionașcu, un ingineraș cu ifose de mare constructor pe la CONSTRIF, un pupincurist al secretarilor de pe la partideaua, astăzi dând lecții, alături de alt pupincurist comunist pe nume Nica, de democrație pe la PUNR. Nu c-aș fi eu vreo ușă de biserică, dar, uneori, mă oftic și-mi vine să apelez la metoda pițigoiului (pentru cine a urmărit "The Thorn Birds", acel excelent serial regizat de Daryl Duke, avându-l în rolul principal pe Richard Chamberlain, un fel de unghia-n gât) că am refuzat carnetul de revoluționar în 1990, așa cum am refuzat și acel hectar de teren agricol de care au beneficiat toți funcționarii, inclusiv cadrele didactice sau medicii. Am considerat că nu e moral. Și, iată, astăzi, vin tot felul de trepăduși, sub tot felul de pseudonime, să-mi dea lecții de orice fel. Vă spun tuturor preopinenților mei amorali: SICTIR COMUNIȘTI ÎMPUȚIȚI!!!
@cineva crea(crede) ca stie:
(13 Martie 2016, 15:11)
se pare ca esti avocat din oficiu pt un anume Sorin. Dar risti sa te pierzi in ceata la fel ca animalul de povara a ciobanului Ghita(sau, precum Ponta cand trebuia sa se intalneasca cu Victoria Nuland acum vreo doi ani) pt ca de-alde Sorin sunt pe putin cateva sute in judet. Vezi cum faci, mai ales ca sunt si dimineti cetoase in perioada asta.
cineva care stie:
(13 Martie 2016, 14:50)
Pentru Rica. Vezi ca ti-a luat furia mintile, Eu nu sunt Sorin, ci unu care-l stie pe Sorin sau presupune ca-l stie. Ia-o usurel nu te pierde cu firea. Te manifesti ca unul care le stie pe toate. Am citit una buna de curind pe net si mi-a placut. Cica, "ca sa realizezi ca esti prost, trebuie sa te duca capu". Vad ca tu nu realizezi...
S.Manastire-continuare:
(12 Martie 2016, 12:16)
O dovadă că Silvian Ciupercă nu are de gând se plece de la șefia Ialomiței este medicul chirurg Vasile Olaru, managerul spitalului județean. Acesta fusese secretarul organizației PSD Ialomița și om important în timpul campaniilor electorale. Olaru a devenit repede rivalul lui Silvian Ciupercă în organizația PSD Ialomița. În final, baronul l-a dat afară din partid. Medicul l-a acuzat public pe baron că a sabotat un proiect de modernizare a spitalului județean, în valoare de 30 de milioane de euro din bani europeni. De fapt, Consiliul Județean refuză cu obstinație să atragă fonduri europene, poate și pentru că acestea sunt foarte greu de furat. Așa s-au pierdut mai multe investiții în județ. Consiliul Județean a luat însă patru credite de la bănci pentru modernizarea drumurilor și realizarea unor rețele de apă și canalizare în mediul rural. Aceste rețele nu sunt însă funcționale. Norocul stă însă la Ialomița în faptul că oamenii pot trăi prin agricultura de subzistență: mai cresc o roșie, mai un castravete, grâu, porumb, toamna se face vinul și uite așa trece anul… Problema României este că nu are proiecte curajoase de dezvoltare și politicieni cu viziune. Cu toată stima pentru locuitorii din Ialomița, dar jupânul Silvian Ciupercă nu poate și nici nu știe să dezvolte județul. Știe să facă politică și să fie votat la alegeri, trebuie să știți însă că politica lui nu vă ține vouă de foame..
Silviu Manastire:
(12 Martie 2016, 10:10)
Apropo de dom'profesor S.Ciuperca, un articol din 2013: "Dacă în județele mari și bogate viața oamenilor nu depinde în totalitate de deciziile baronului local, în micile comunități din sudul României, baronii locali de tipul lui Silvian Ciupercă, de exemplu, vor face legea. Cine este Ciupercă? Este președintele Consiliului Județean Ialomița, micul și săracul județ agricol de lângă București. Ciupercă fusese unul dintre cei mai apropiați baroni locali ai fostului președinte PSD, Mircea Geoană. Este profesor de matematică, a fost primar în orășelul Țăndărei, apoi deputat și, din 2008, șef al județului. La Ialomița lucrurile sunt simple, există un singur politician: el este Ciupercă. Ceilalți execută! Baronul PSD-ist a avut grijă să omoare opoziția politică, pe partenerii de la PNL, dar și orice voce critică din interiorul filialei județene a PSD. Timp de 5 ani, județul stă sub talpa lui Ciupercă. Presa locală a relatat că baronul Ciupercă s-a înconjurat de o camarilă politică. Mâna lui dreaptă este Ștefan Mușoiu, vicepreședintele Consiliului Județean. Mușoiu este cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru că soția sa a încasat bani publici de la instituțiile subordinate Consiliului Județean Ialomița. Sumele nu sunt deloc mari, dar și sărăcia este mare la Ialomița. Din camarila lui Silvian Ciupercă mai fac parte Otilia Dumitru, șefa Inspectoratului Școlar Județean, al cărui nume a fost vehiculat în scandalul mită la Bacalaureat, dar și subprefectul Marin Constantin sau omul de afaceri Ștefan Bălan. Acest Bălan face și el afaceri cu diverse instituții publice din județ, el fiind și membru PSD. La Ialomița se observă de la o poștă faptul că singurii bani care pot fi furați sunt cei din bugetele instituțiilor publice, care sunt controlate de Silvian Ciupercă în calitate de șef al PSD-ului local și de șef al consiliului județean. Dacă vrei să trăiești la Ialomița, trebuie să mănânci politic din mâna lui Silvian. De aceea baronul va conduce mult și bine județul. O dovadă
vicePRIMARUL:
(11 Martie 2016, 22:19)
Pentru Rica: Stimate domn, SORIN are dreptate! De ce sa i se stearga postarea? Nu mai e democratie? Libertatea cuvantului (de care beneficiezi cu prisosinta!), nu mai este GARANTATA?  Ne intoarcem inainte de ‘89?  Ne injuram conducatorii, uitand ca NOI i-am ales sa ne conduca! Este DEMOCRATIE si conform ,,definitiei’’, trebuie sa ne supunem vointei majoritatii, chiar daca suntem... DECIMATI!  Eu, tocmai de aceea, privind in urma, ma simt un mare... ,,NATARAU’’ !
vicePRIMARUL:
(11 Martie 2016, 21:57)
L-am cunoscut pe stimabilul profesor de matematici, Vasile Silvian Ciuperca, in urma cu peste 35 de ani, cand participam, ca profesor ,,suplinitor’’, impreuna cu alti profesori de matematica din localitatile dimprejurul Tandareiului, la ,,lectiile deschise’’, sustinute de acesta. Eleganta predarii, rigurozitatea stiintifica si simplitatea  solutiilor la exercitiile si problemele rezolvate cu elevii pe care-i pastorea, mi-au fost model, ajutandu-ma mult in activitatea la clasa, cu elevii mei. Incercand sa ajung la nivelul stachetei de predare a matematicii, ridicate de ilustrul profesor, am reusit si eu sa obtin rezultate deosebite cu copiii silitori ai  claselor V – VIII (ale anilor 80), care la sfarsitul ciclului gimnazial, din scoala de la ,,capatul’’ judetului, au reusit sa fie admisi cu examen, la licee de prestigiu din Slobozia, Braila, Fetesti, Calarasi si Tandarei. 
to'arasu'@SORIN:
(11 Martie 2016, 13:04)
Evident ca Romania a existat si inainte de '89, inainte de genocidul de la Canal si din inchisorile comuniste unde a disparut elita Romaniei, ba chiar si inainte de infiintarea pcr din 1921. Cat priveste "cele bune" ale comunistilor postlovilutie ne putem lamuri cu faptele criminale ale gastii lui KGBilici(mortii dupa 22 dec'89, mortii si schiloditii din mineriade, devalizarea bancilor si transformarea in fier vechi a "bunurilor intregului popor"), apoi ale mafiei usl. Cei care au furat de au rupt, care au devalizat tara se afla in usl. Dezastru au produs infractorii din mafia usl! Mafia este reprezentata de usl prin puscariasii (majoritatea fosti, actuali si viitori) Nas6case, varanulFelix, regretatul Patrician, Puie Monta, Dragnea, Mitrea, DIP, Oprisan, Duicu, Cosma tatal, Cosma fiul, Nicolescu, Bunea Stancu, Mazare, Nicusor Constantinescu, C. Voicu, M. Voicu, Mischie, Micky Spaga, Bradisteanu, Ioan Dumitru - Romsilva, Caty Andronescu, Adam, Hrebe, tatal si fiul,Ilie Sarbu, Ciuperca, Pendiuc, Oprescu, Sova, Valcov, Vanghelie, Ion Stan, Moliceanu-tradiceanu, David, Fenechiu, Uioreanu, Chitoiu, Chiuariu, Stavarache, Cancescu, Vosganian, Misu Vlasov, Dan Radu Rusanu, Chiliman, Moisescu, Motreanu, Bekali, Copos, Seres, Pantis etc, etc, etc. Astia,@SORINE, nu mai sunt comunisti, sunt de "stanga europeana" si trebuie pastrati la rece, la beci, sa nu se imputa prea tare..Astia-s crema, noi p.ulimea siuntem doar niste "dobitoci"-zici tu,  @SORIN, cel cu idei de "stanga europeana", studiate si asimilate din latrinele varanului..
Rică :
(11 Martie 2016, 12:36)
Independent oare nu puteți publica doar comentarii decente? Limitați comentariile jegoase și urât mirositoare ale acestui Sorin,dacă sunteți o publicație decentă ați face aceasta selecție morală și acest Sorin și-ar vedea aici doar comentariile decente.Mai mult în locul vostru aș șterge de îndată ultimul mesaj postat de acest Sorin aici.
cineva care stie:
(11 Martie 2016, 12:17)
Pentru cel care presupunea ca Sorin a fost membru de partid,  inainte de 89 si ca ar fi facut scoli comuniste. Daca Sorin este cel pe care-l stiu eu, a facut Comertul Exterior la ASE Bucuresti si nu a fost membru de partid. Ba mai mult la acea vreme ii injura pe comunisti mai mult sau mai putin voalat. Era un nonconformist si un rebel. Un tip OK.
SORIN:
(11 Martie 2016, 08:35)
Pentru toți nătărăii: să știți că România a existat și înainte de 1990. Cu bune și cu rele. Toți nenorociții care astăzi se joacă cu miliardele, AU FURAT APROAPE TOT DIN CEEA CE AU CONSTRUIT PĂRINȚII ȘI BUNICII NOȘTRI, FIE CĂ AU FOST COMUNIȘTI SAU NU, DOBITOCILOR!!!
spyn:
(11 Martie 2016, 07:53)
@ Maturoi -Ai dreptate, te-ai inselat in privinta mea,fii convins.
4Sorin:
(10 Martie 2016, 21:33)
 Eternii directori, care au fost 'spaima județului',  crezi tu ca au trimis,  cu de la sine putere, alimente pentru mineri in iunie 1990?  Si asta e doar un exemplu de 'eternitate'. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Iul 2019
194 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(433 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(367 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(600 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(403 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(424 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(419 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(630 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(570 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(596 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(527 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(508 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(532 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(532 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(510 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1270 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(946 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(823 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(915 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(924 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(926 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(865 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(1025 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1329 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1264 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...