Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Consiliul Județean Ialomița, din nou în vizorul DNA

Prejudiciu estimat la 1,1 milioane de lei

Consiliul Județean Ialomița, din nou în vizorul DNA

Oficialii Consiliului Județean Ialomița sînt vizați de o nouă anchetă a Direcției Naționale Anticorupție. De această dată, procurorii DNA au fost sesizați de auditorii Camerei de Conturi Ialomița. În urma controlului efectuat în 2015 s-a descoperit faptul că, printr-o serie de acte adiționale, oficialii Consiliului Județean Ialomița au prelungit ilegal o serie de contracte de concesiune. Respectivele documente vizează suprafața de 1300 hectare teren din zona Giurgeni-Vlădeni-Gura Ialomiței, aflate în patrimoniul privat al Consiliului Județean. Ilegalitatea constă în aceea că prelungirea concesiunilor s-a făcut fără ca decizia să fie prevăzută expres printr-o nouă Hotărîre de Consiliu Județean. Analiza economico-financiară a auditorilor Camerei de Conturi Ialomița a scos la iveală că prin acest demers s-a creat un prejudiciu estimat la valoarea de 1,1 milioane de lei. Scandalul iscat devine și mai interesant în condițiile în care beneficiarul acestui sprijin ar fi societatea Green Harvest. Este vorba despre aceeași firmă din cauza căreia Silvian Ciupercă este acum judecat în urma unei anchete demarată de DNA, privind fapte similare petrecute la Consiliul Județean Ialomița.

S-a întîmplat cu 4 ani în urmă
Maniera ilegală în care Consiliul Județean Ialomița a gestionat concesionarea terenurilor din zona Giurgeni-Vlădeni-Gura Ialomiței a fost făcută publică de Mădălin Teculescu, fostul prefect al județului Ialomița. În 2012, acesta prezenta pe larg situația a peste 8700 de hectare, aflate în patrimoniul privat al județului și identificate pe raza localităților mai sus amintite, care au fost date spre concesiune, beneficiarilor fiindu-le stabilite taxe cîteva ori mai mici comparativ cu valoarea subvențiilor pe care firmele respective le primeau. Un Raport al Agenției pentru Plăți și Intervenție în Agricultură Ialomița (APIA) specifica faptul că, din totalul acestor suprafețe, 6700 de hectare sînt subvenționate prin diferite mijloace de sprijin. În joc se aflau la momentul respectiv peste 30 de firme cu profil agricol, a căror taxă de concesiune fusese stabilită la valoarea de 25 euro/hectar anual. Toate acestea în contextul în care firmele concesionare beneficiau de subvenții cuprinse între 80 și 120 de euro/hectar. Mai mult decît atît, la data respectivă, Mădălin Teculescu cerea public oficialilor Consiliului Județean Ialomița să renunțe la concesiuni și să facă demersuri în sensul retrocedării întregii suprafețe. În urma unor calcule estimative s-a stabilit faptul că, în urma procedurilor de retrocedare, de acest pămînt ar fi putut beneficia peste 14 mii de ialomițeni. Situația este și mai interesantă în contextul în care unul dintre beneficiarii terenurilor concesionate «la preț redus» de către Consiliul Județean Ialomița este societatea Green Harvest. Potrivit informațiilor făcute publice în urmă cu 4 ani, respectiva firmă reușise să concesioneze cea mai mare suprafață de teren. Este vorba despre 1300 de hectare. În 2012, Consiliul Județean Ialomița a omis să ofere un punct de vedere public față de această situație, oficialii instituției limitîndu-se să precizeze doar faptul că respectivele contracte vor expira în anul 2014.

Pe locuri, fiți gata, DNA!
Auditul Camerei de Conturi Ialomița scoate însă la lumină o serie de informații extrem de interesante referitoare la maniera ilegală privind concesionarea terenurilor respective. Pentru a evita discuțiile aprinse generate de procedura privind concesionarea suprafețelor, contractele au fost prelungite, printr-o serie de acte adiționale, cu un an mai devreme, adică în anul 2013. Demersul s-a făcut fără a se ține cont de opinia consilierilor județeni și fără a fi emisă o Hotărîre de Consiliu Județean prin care decizia să fie explicată în mod clar. Ilegalitatea constatată de Camera de Conturi Ialomița vizează fix 1300 de hectare. Și cum singurii beneficiari ai unei astfel de suprafețe sînt cei de la Green Harvest, vă lăsăm pe dumneavoastră să descoperiți pentru cine au fost trase sforile... Camera de Conturi Ialomița precizează faptul că prin acest demers s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 1,1 milioane de lei, rezultat în urma neîncasării diferenței de redevență. Avînd în vedere valoarea acestui prejudiciu, în cauză s-a luat măsura sesizării Direcției Naționale Anticorupție. Surse din cadrul Camerei de Conturi Ialomița susțin faptul că cercetările DNA sînt în curs de desfășurare. Mai mult, se pare că noile abateri penale pe care ar putea să le descopere procurorii Anticorupție vor fi folosite ca probe într-un nou dosar ce l-ar putea avea drept principal suspect pe Silvian Ciupercă. Ultima dată cînd acesta a intrat în vizorul DNA și-a petrecut după gratii, în stare de arest prevetiv, 66 de zile. În prezent, dosarul lui Ciupercă se judecă la Tribunalul București, magistrații stabilind nou termen al procesului la data de 7 martie 2016.

8 Martie 2016, 17:25 (14927 vizualizări - 44 comentarii)

Citiți și:
Președintele Moraru semnează contractele ex-președintelui Ciupercă
Fața nevăzută a președintelui Moraru în afacerea «Green Harvest»
Comisie de analiză pentru recuperarea prejudiciului din afacerea «Green Harvest»
Silvian Ciupercă, fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, a fost achitat de Tribunalul București
Ministerul Dezvoltării, parte civilă în dosarul penal al lui Silvian Ciupercă

Comentariile cititorilor:


Pt. fostul @SORIN:
(14 Iunie 2018, 15:20)
S-a dus acest deștept, serios, @SORIN! L-au cumpărat, s-a lăsat cumpărat... cert este că a intrat în clanul CJIL. Era băiat deștept! Este și acum că n-a murit, dar a fost dresat să nu mai colaboreze prin comentarii aici. Avea prea multă dreptate! Cu admirație, tot un om deștept!
tot un piţigoi:
(14 Iunie 2018, 11:27)
  Fără niciun mișto, Sorin, viitor primar!! "Să înghrțe păduchii pă ei". Vorba lui.
SORIN:
(14 Martie 2016, 09:16)
Îmi pare rău că a trebuit să folosesc cuvinte care i-au determinat pe unii să se simtă jigniți. Văd că numai ei au voie să jignească, să mă porcăiască-n fel și chip, să mă categorisească așa cum cred ei de cuviință. Cel ce pretinde că mă cunoaște, are dreptate. Mă cunoaște destul de bine. Eu sunt acela care NCIODATĂ n-am fost membru PCR, încă din liceu am purtat plete, într-adevăr am fost și sunt un nonconformist. Niciodată nu mi-au plăcut fățarnicii, mai ales foștii comuniști pe care eu îi cunosc ca și pe buzunarele mele goale și care, astăzi, se dau mari liberali sau mari democrați. Am dat destule  nume pe acest sait (site), cum ar fi șoldoveanu' mustăcios, căcăcios și pișecios, pe nume Gabi Ionașcu, un ingineraș cu ifose de mare constructor pe la CONSTRIF, un pupincurist al secretarilor de pe la partideaua, astăzi dând lecții, alături de alt pupincurist comunist pe nume Nica, de democrație pe la PUNR. Nu c-aș fi eu vreo ușă de biserică, dar, uneori, mă oftic și-mi vine să apelez la metoda pițigoiului (pentru cine a urmărit "The Thorn Birds", acel excelent serial regizat de Daryl Duke, avându-l în rolul principal pe Richard Chamberlain, un fel de unghia-n gât) că am refuzat carnetul de revoluționar în 1990, așa cum am refuzat și acel hectar de teren agricol de care au beneficiat toți funcționarii, inclusiv cadrele didactice sau medicii. Am considerat că nu e moral. Și, iată, astăzi, vin tot felul de trepăduși, sub tot felul de pseudonime, să-mi dea lecții de orice fel. Vă spun tuturor preopinenților mei amorali: SICTIR COMUNIȘTI ÎMPUȚIȚI!!!
@cineva crea(crede) ca stie:
(13 Martie 2016, 15:11)
se pare ca esti avocat din oficiu pt un anume Sorin. Dar risti sa te pierzi in ceata la fel ca animalul de povara a ciobanului Ghita(sau, precum Ponta cand trebuia sa se intalneasca cu Victoria Nuland acum vreo doi ani) pt ca de-alde Sorin sunt pe putin cateva sute in judet. Vezi cum faci, mai ales ca sunt si dimineti cetoase in perioada asta.
cineva care stie:
(13 Martie 2016, 14:50)
Pentru Rica. Vezi ca ti-a luat furia mintile, Eu nu sunt Sorin, ci unu care-l stie pe Sorin sau presupune ca-l stie. Ia-o usurel nu te pierde cu firea. Te manifesti ca unul care le stie pe toate. Am citit una buna de curind pe net si mi-a placut. Cica, "ca sa realizezi ca esti prost, trebuie sa te duca capu". Vad ca tu nu realizezi...
S.Manastire-continuare:
(12 Martie 2016, 12:16)
O dovadă că Silvian Ciupercă nu are de gând se plece de la șefia Ialomiței este medicul chirurg Vasile Olaru, managerul spitalului județean. Acesta fusese secretarul organizației PSD Ialomița și om important în timpul campaniilor electorale. Olaru a devenit repede rivalul lui Silvian Ciupercă în organizația PSD Ialomița. În final, baronul l-a dat afară din partid. Medicul l-a acuzat public pe baron că a sabotat un proiect de modernizare a spitalului județean, în valoare de 30 de milioane de euro din bani europeni. De fapt, Consiliul Județean refuză cu obstinație să atragă fonduri europene, poate și pentru că acestea sunt foarte greu de furat. Așa s-au pierdut mai multe investiții în județ. Consiliul Județean a luat însă patru credite de la bănci pentru modernizarea drumurilor și realizarea unor rețele de apă și canalizare în mediul rural. Aceste rețele nu sunt însă funcționale. Norocul stă însă la Ialomița în faptul că oamenii pot trăi prin agricultura de subzistență: mai cresc o roșie, mai un castravete, grâu, porumb, toamna se face vinul și uite așa trece anul… Problema României este că nu are proiecte curajoase de dezvoltare și politicieni cu viziune. Cu toată stima pentru locuitorii din Ialomița, dar jupânul Silvian Ciupercă nu poate și nici nu știe să dezvolte județul. Știe să facă politică și să fie votat la alegeri, trebuie să știți însă că politica lui nu vă ține vouă de foame..
Silviu Manastire:
(12 Martie 2016, 10:10)
Apropo de dom'profesor S.Ciuperca, un articol din 2013: "Dacă în județele mari și bogate viața oamenilor nu depinde în totalitate de deciziile baronului local, în micile comunități din sudul României, baronii locali de tipul lui Silvian Ciupercă, de exemplu, vor face legea. Cine este Ciupercă? Este președintele Consiliului Județean Ialomița, micul și săracul județ agricol de lângă București. Ciupercă fusese unul dintre cei mai apropiați baroni locali ai fostului președinte PSD, Mircea Geoană. Este profesor de matematică, a fost primar în orășelul Țăndărei, apoi deputat și, din 2008, șef al județului. La Ialomița lucrurile sunt simple, există un singur politician: el este Ciupercă. Ceilalți execută! Baronul PSD-ist a avut grijă să omoare opoziția politică, pe partenerii de la PNL, dar și orice voce critică din interiorul filialei județene a PSD. Timp de 5 ani, județul stă sub talpa lui Ciupercă. Presa locală a relatat că baronul Ciupercă s-a înconjurat de o camarilă politică. Mâna lui dreaptă este Ștefan Mușoiu, vicepreședintele Consiliului Județean. Mușoiu este cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru că soția sa a încasat bani publici de la instituțiile subordinate Consiliului Județean Ialomița. Sumele nu sunt deloc mari, dar și sărăcia este mare la Ialomița. Din camarila lui Silvian Ciupercă mai fac parte Otilia Dumitru, șefa Inspectoratului Școlar Județean, al cărui nume a fost vehiculat în scandalul mită la Bacalaureat, dar și subprefectul Marin Constantin sau omul de afaceri Ștefan Bălan. Acest Bălan face și el afaceri cu diverse instituții publice din județ, el fiind și membru PSD. La Ialomița se observă de la o poștă faptul că singurii bani care pot fi furați sunt cei din bugetele instituțiilor publice, care sunt controlate de Silvian Ciupercă în calitate de șef al PSD-ului local și de șef al consiliului județean. Dacă vrei să trăiești la Ialomița, trebuie să mănânci politic din mâna lui Silvian. De aceea baronul va conduce mult și bine județul. O dovadă
vicePRIMARUL:
(11 Martie 2016, 22:19)
Pentru Rica: Stimate domn, SORIN are dreptate! De ce sa i se stearga postarea? Nu mai e democratie? Libertatea cuvantului (de care beneficiezi cu prisosinta!), nu mai este GARANTATA?  Ne intoarcem inainte de ‘89?  Ne injuram conducatorii, uitand ca NOI i-am ales sa ne conduca! Este DEMOCRATIE si conform ,,definitiei’’, trebuie sa ne supunem vointei majoritatii, chiar daca suntem... DECIMATI!  Eu, tocmai de aceea, privind in urma, ma simt un mare... ,,NATARAU’’ !
vicePRIMARUL:
(11 Martie 2016, 21:57)
L-am cunoscut pe stimabilul profesor de matematici, Vasile Silvian Ciuperca, in urma cu peste 35 de ani, cand participam, ca profesor ,,suplinitor’’, impreuna cu alti profesori de matematica din localitatile dimprejurul Tandareiului, la ,,lectiile deschise’’, sustinute de acesta. Eleganta predarii, rigurozitatea stiintifica si simplitatea  solutiilor la exercitiile si problemele rezolvate cu elevii pe care-i pastorea, mi-au fost model, ajutandu-ma mult in activitatea la clasa, cu elevii mei. Incercand sa ajung la nivelul stachetei de predare a matematicii, ridicate de ilustrul profesor, am reusit si eu sa obtin rezultate deosebite cu copiii silitori ai  claselor V – VIII (ale anilor 80), care la sfarsitul ciclului gimnazial, din scoala de la ,,capatul’’ judetului, au reusit sa fie admisi cu examen, la licee de prestigiu din Slobozia, Braila, Fetesti, Calarasi si Tandarei. 
to'arasu'@SORIN:
(11 Martie 2016, 13:04)
Evident ca Romania a existat si inainte de '89, inainte de genocidul de la Canal si din inchisorile comuniste unde a disparut elita Romaniei, ba chiar si inainte de infiintarea pcr din 1921. Cat priveste "cele bune" ale comunistilor postlovilutie ne putem lamuri cu faptele criminale ale gastii lui KGBilici(mortii dupa 22 dec'89, mortii si schiloditii din mineriade, devalizarea bancilor si transformarea in fier vechi a "bunurilor intregului popor"), apoi ale mafiei usl. Cei care au furat de au rupt, care au devalizat tara se afla in usl. Dezastru au produs infractorii din mafia usl! Mafia este reprezentata de usl prin puscariasii (majoritatea fosti, actuali si viitori) Nas6case, varanulFelix, regretatul Patrician, Puie Monta, Dragnea, Mitrea, DIP, Oprisan, Duicu, Cosma tatal, Cosma fiul, Nicolescu, Bunea Stancu, Mazare, Nicusor Constantinescu, C. Voicu, M. Voicu, Mischie, Micky Spaga, Bradisteanu, Ioan Dumitru - Romsilva, Caty Andronescu, Adam, Hrebe, tatal si fiul,Ilie Sarbu, Ciuperca, Pendiuc, Oprescu, Sova, Valcov, Vanghelie, Ion Stan, Moliceanu-tradiceanu, David, Fenechiu, Uioreanu, Chitoiu, Chiuariu, Stavarache, Cancescu, Vosganian, Misu Vlasov, Dan Radu Rusanu, Chiliman, Moisescu, Motreanu, Bekali, Copos, Seres, Pantis etc, etc, etc. Astia,@SORINE, nu mai sunt comunisti, sunt de "stanga europeana" si trebuie pastrati la rece, la beci, sa nu se imputa prea tare..Astia-s crema, noi p.ulimea siuntem doar niste "dobitoci"-zici tu,  @SORIN, cel cu idei de "stanga europeana", studiate si asimilate din latrinele varanului..
Rică :
(11 Martie 2016, 12:36)
Independent oare nu puteți publica doar comentarii decente? Limitați comentariile jegoase și urât mirositoare ale acestui Sorin,dacă sunteți o publicație decentă ați face aceasta selecție morală și acest Sorin și-ar vedea aici doar comentariile decente.Mai mult în locul vostru aș șterge de îndată ultimul mesaj postat de acest Sorin aici.
cineva care stie:
(11 Martie 2016, 12:17)
Pentru cel care presupunea ca Sorin a fost membru de partid,  inainte de 89 si ca ar fi facut scoli comuniste. Daca Sorin este cel pe care-l stiu eu, a facut Comertul Exterior la ASE Bucuresti si nu a fost membru de partid. Ba mai mult la acea vreme ii injura pe comunisti mai mult sau mai putin voalat. Era un nonconformist si un rebel. Un tip OK.
SORIN:
(11 Martie 2016, 08:35)
Pentru toți nătărăii: să știți că România a existat și înainte de 1990. Cu bune și cu rele. Toți nenorociții care astăzi se joacă cu miliardele, AU FURAT APROAPE TOT DIN CEEA CE AU CONSTRUIT PĂRINȚII ȘI BUNICII NOȘTRI, FIE CĂ AU FOST COMUNIȘTI SAU NU, DOBITOCILOR!!!
spyn:
(11 Martie 2016, 07:53)
@ Maturoi -Ai dreptate, te-ai inselat in privinta mea,fii convins.
4Sorin:
(10 Martie 2016, 21:33)
 Eternii directori, care au fost 'spaima județului',  crezi tu ca au trimis,  cu de la sine putere, alimente pentru mineri in iunie 1990?  Si asta e doar un exemplu de 'eternitate'. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
19 Ian 2020
143 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(124 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(101 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


4

DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(174 vizualizări - 1 comentariu)


8

Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(214 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


9

Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(238 vizualizări - 1 comentariu)


10

Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(213 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(182 vizualizări - 0 comentarii)


12
Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(248 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Ianuarie 2020, 17:10


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(765 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(293 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(469 vizualizări - 0 comentarii)


Două fete din Amara, dispărute

Două fete din Amara, dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:40
(921 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara dispărute


Tânăr din Slobozia, arestat

Miercuri, 8 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:35
(274 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia arestare


Primăria Slobozia: Obligativitatea de înscriere în Registrul Agricol

Primăria Municipiului Slobozia aduce la cunoștința persoanelor fizice și juridice obligația acestora de a declara următoarele date pentru înscrierea în Registrul Agricol. Astfel, între 5 ianuarie și ultima ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2020, 11:20
(570 vizualizări - 0 comentarii)


Cosâmbești: Bătrână de 77 de ani, acroșată de o mașină

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Cosâmbești, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 14:50
(427 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Constănțean reținut pentru «înșelăciune» și «fals în înscrisuri sub semnătură privată»

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut luni, 6 ianuarie 2020, de polițiștii ialomițeni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și de fals în înscriuri sub semnătură privată ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:55
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Făcăeni, depistat băut la volan

Luni, 6 decembrie a.c., polițiștii din Fetești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu în timp ce se afla sub influența alcoolului. ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:45
(208 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 permise reținute, amenzi de peste 79 mii de lei

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 23 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, au fost sesizate 8 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:40
(398 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,38%

La sfârșitul lunii noiembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4094 șomeri (din care 1867 femei), rata șomajului fiind de 4,38%, cu 0,97 pp ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 10:20
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
alegator în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia curiosul în Întrerupere voluntară a activității la fostul Combinat Chimic Chelu în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Trilogia din fundu curtii în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! @haiduc în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia A în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Alegator în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Denzel W în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia PSD ist în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia PSD ist de Slobozia în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Anda Vasile în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Raquell de Marakes în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia dojean în Primărie «în familie» la Gheorghe Doja și Albești vai în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației TWOQPACK în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Bacul în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Alt votant în Himerele investiționale ale administrației Mocioniu Orasan în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Of of în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Geanina în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...