Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Secretul oricărei reușite e perseverența!»

Dumitru Cioboată, directorul Liceului de Arte «Ionel Perlea» din Slobozia

«Secretul oricărei reușite e perseverența!»

Rara avis Profesorul de Matematică Dumitru Cioboată are 58 de ani și conduce Liceul de Arte «Ionel Perlea» din Slobozia de 22 de ani. Este unul dintre cei mai longevivi directori de instituție de învățămînt din județ, se bucură de respectul colegilor și este, în ciuda regimului cazon instituit în liceu, de aprecierea elevilor și, mai ales, a părinților acestora. Din punctul nostru de vedere, este suficient pentru a deschide rubrica de față cu domnia sa. O rubrică în care vom încerca să mediatizăm lunar ialomițeni care au marcat sau marchează viața socială, economică, culturală și, de ce nu?, viața politică a județului. Oameni care, din punct de vedere profesional, sînt mai presus de așteptările obștei și care și-au făcut un țel din slujirea acesteia. Știm că astfel de oameni sînt rari și tocmai de aceea vă invităm să-i găsim împreună, să-i promovăm și, pe cît posibil, să le urmăm exemplul. Cît încă se mai poate, cît încă mai există...

Un profesor cu destin scris
Cînd a venit Dumitru Cioboată la Slobozia, orașul nici nu visa că, într-o bună zi, va avea un Liceu de Arte. Prima școală în care a predat, începînd cu anul 1983, a fost Școala nr. 6. Era proaspăt absolvent, venit din Capitală cu media 9,33 și visa să facă performanță în sistemul școlar de învățămînt. A reușit și încă o mai face. «Îmi amintesc că, pînă în 1989, Școala 6 avea olimpici la aproape toate disciplinele importante. Aveam eu la Matematică, avea domnul Hancescu la Fizică și Chimie 2, avea doamna Ivașcu la Istorie, la Geografie o profesoară, Cornelia Bană care acum nu mai este în Ialomița, a plecat la Roșiorii de Vede, la Biologie cred că doamna Chițoran... Îmi amintesc bine pentru că atunci am avut primul elev calificat la faza națională. Acum, elevul a absolvit două facultăți, Matematică și Finanțe-Bănci în cadrul ASE...» își amintește domnul Cioboată, cu vădită plăcere, începuturile carierei. În 1990, Dumitru Cioboată s-a trasferat la Școala de muzică din cadrul Seminarului Teologic, condusă la acel moment de Tarna Gheorghe. În 1994, s-a înființat prima clasă de liceu a acestei școli la Liceul Pedagogic. Și tot atunci a ajuns, extrem de tînăr, Dumitru Ciuboată director al acestei școli. Iar în septembrie 1996, cînd școala s-a transformat în liceu și s-a mutat în actualul sediu, Dumitru Cioboată i-a urmat destinul. «La început a fost o școală generală. Acum avem cinci clase de liceu, dintre care una de Muzică și una de Arte Plastice. În total, 1538 de elevi și 134 de cadre didactice. Dar aici intră și școala din Bora și Școala 1... Sînt 61 de clase de la clasa pregătitoare la clasa a XII-a, iar împreună cu mine sînt doamna Hancescu Melania, director adjunct pe Cultură Generală și Valentin Vardianu, pe discipline de specialitate...».

Un liceu care modelează suflete
Deși sprijinul colectivului de profesori pe care îl conduce este incontestabil, numele Liceului de Arte este sinonim cu cel al directorului Dumitru Cioboată. Intră în școală printre primii și, de multe ori, pleacă ultimul. Este neobosit, întotdeauna pregătit să o ia de la capăt, se bucură de respectul colegilor, în ciuda regimului cazon instituit în liceu, de aprecierea elevilor și, mai ales, a părinților acestora. Respinge discret această caracterizare succintă și ne explică cum a ajuns aici: «Secretul oricărei reușite e perseverența! Copiii noștri au uitat sau încearcă să uite. Există norme morale, norme de comportament... Ceea ce propun eu este respectarea acestor norme. Nu avem reglementări în plus. Respectăm ceea ce avem și sîntem consecvenți. Prezența la ore, verificarea claselor la ultima oră, legătura permanentă cu părinții... Încercăm să facem totul cu tact și cu măsură. Nimeni nu e ferit de complicații, de conflicte. Dar căutăm rezolvarea lor în mod constructiv. Atîta timp cît sînt pe această funcție pe umerii mei apasă o mare răspundere și de noi, cadrele didactice, depinde, uneori înaintea familiei, evoluția ulterioară a unui elev!» ne explică Dumitru Cioboată. De asemenea, susține domnia sa, deși îl bucură eticheta de liceu elitist pe care și-a cîștigat-o liceul, nu este de acord cu ea. «Noi sîntem un liceu de circumscripție. Avem copii de toate condițiile sociale... Și am avut copii care în clasa a IX-a păreau că nu vor respecta nicio normă, nicio regulă. Acum școala se mîndrește cu ei. Eu nu fac parte dintre profesorii sceptici. Cred că avem copii cuminți. Dar cred că pentru a rămîne așa trebuie să muncești și să fii perseverent. Dacă reușești să comunici permanent cu elevii și ești în mijlocul lor e de ajuns. Nu facem nimic în plus...».

Școala este suverană
Dumitru Cioboată este conștient că face parte dintr-o generație care a avut vocația profesoratului. Știe că acum lucrurile s-au schimbat, viața s-a schimbat. «Generația mea a ales meseria asta pentru că și-a dorit. Profesorii tineri, uneori, nimeresc în această meserie. Sfatul meu este să renunțe cît încă sînt tineri și mai au vreme. Sigur, poți învăța să fii profesor, toți am învățat într-un fel sau altul... Dar nouă ne-a plăcut! Cui nu-i place, trebuie să renunțe. Noile generații trebuie să fie conștiente că sînt rotițe ale sistemului. Dacă ele nu funcționează, atunci nici sistemul nu va merge înainte!». Dumitru Cioboată a reușit să facă cele 134 de rotițe ale sistemului pe care îl conduce să funcționeze. Și, sprijinit de colegi, a reușit să aducă în liceul său investiții absolut necesare. «Am reabilitat corpul C al Școlii 1, monument istoric... Am preluat-o dezafectată. Am reparat șarpanta. În corpul B ploua, stăteam cu ligheanele... Am reabilitat termic clădirile, am construit atelierele de artă plastică, cele mai moderne din țată, din punctul meu de vedere, am construit un al doilea corp de clădire la școala din Bora...». Iar viitorul plin de provocări: «Elevii au nevoie de încă o sală de gimnastică. Trebuie să găsim resurse pentru a o finaliza pe cea din curtea Școlii 1. Trebuie să găsim o soluție pentru finalizarea investiției în campusul școlar... Dar cel mai important lucru de care ar fi nevoie, dacă ar exista fonduri, ar fi să constrim un corp de clădire nou, cu 16 săli de clasă, pentru a învăța într-un singur schimb. Elevii vin la școală în schimbul 2 deja obosiți, nu se pot concentra, tentațiile de seară sînt mari, sîntem conștieți de ele. O nouă clădire ar rezolva foarte multe dintre problemele cu care ne confruntăm...».

Elevii nu se schimbă niciodată
Așa cum am precizat deja, Dumitru Cioboată nu e un sceptic. Crede în generația tînără, crede că elevii vin la școală «ca să învețe carte». Și știe că elevii Liceului de Arte din Slobozia vor răsplăti înzecit eforturile colectivului didactic al școlii.
-Elevii nu mai pot fi stăpîniți...
-Tehnica modernă este o boală generală. Și noi ne confruntăm cu aceste probleme, cu tentația telefoanelor. Dar elevii nu s-au schimbat, procesul de învățămînt rămîne același. Contează însă mult profesorul. Copilul vrea să vadă însă că și tu muncești. La clasa mea, în anul 2014, din 31 de elevi, 21 au luat la Bacalaureat medii peste 9, dintre care și doi de 10. Dacă muncești, dacă esențializezi informația, dacă ei simt că au ce învăța de la tine, în clasă e liniște...
-Deci nu e adevărat... Respingeți această afirmație?
-Nu. Nu pot fi stăpîniți, cum spuneți dumneavoastră, doar dacă profesorul nu are ce să îi învețe. Sau dacă nu are vocația de a preda... Aceasta e opinia mea!
-Cîți din profesori au această vocație?
-În cazul disciplinelor realiste, tot mai puțini aleg meseria de profesor. Renunță în favoarea unor meserii mai bănoase. În cazul disciplinelor umaniste, procentul este mai mare. Aici tendința este pozitivă. Sînt profesori care predau din convingere!
-Ar avea nevoie sistemul de un impuls? De condiții mai bune, de salarii mai mari?
-Condiții avem suficiente. Salariile reprezintă însă o problemă!
-Sistemul s-a plafonat. Generațiile de elevi sînt condamnate. Ce e de făcut?
-Nu! Nu sînt de acord. Eu cred că exemplul personal contează. Fără falsă modestie vă spun. Intru la oră la fix, muncesc alături de colegii mei, obțin performanțe similare. Dacă reușești să oferi un exemplu de urmat, atunci răsplata e pe măsură... Reușita unui elev este și reușita noastră, a profesorilor... Eu obișnuiesc să le spun elevilor mei așa: dacă voi considerați că reușita voastră se datorează 99%, vouă și familiilor voastre, iar 1% școlii, profesorilor, mulțumirea mea este deplină...
-Vă rugăm să amintiți cîțiva elevi care, de-a lungul anilor, au adus cinste școlii...
-Sînt multe nume. Prea multe! Dar voi încerca. Narcis Brebeanu, tenor la Opera Română, Sorina Neacșu, care a activat în Corul Madrigal, chiar secretar muzical al corului, iar acum în corul Ateneului Român, Mirela Bunoaica, soprană la Opera din Berlin, Ioana Ionescu, o strălucită pianistă... Există și foști elevi care au făcut muzică de performanță, iar acum au făcut o carieră în alt domeniu, cum este Diana Mihalcea, acum medic recunoscut la Spitalul Universitar din București... În domeniul Artelor Plastice avem membri ai Uniunii Artiștilor Plastici... Îmi vine acum în minte Elena Boiangiu, dar, evident, sînt mai mulți... Fiecare generație a dat vîrfurile ei. Dar cel mai important lucru e că Liceul de Arte din Slobozia a modelat caractere și personalități și a oferit societății cetățeni cu care ne putem mîndri oricînd, indiferent de domeniul în care lucrează!

22 Martie 2016, 13:40 (15754 vizualizări - 30 comentarii)

Citiți și:
Slobozia 3D
Suspectă de rujeolă, a susținut prima probă a Bacalaureatului în cabinetul medical
Scandal intern la Liceul de Arte din Slobozia
Școlile din Ialomița promovează excelența în Educație

Comentariile cititorilor:


MARIA:
(25 Martie 2017, 23:36)
DOMNUL DIRECTOR CIOBOATA ESTE OMUL CARE SI-A DEDICAT VIATA SCOLII.IN SCOALA ESTE PREZENT DE DIMINEATA PANA SEARA . STIE TOT CE SE PETRECE IN SCOALA.  AICI  ESTE CASA ,FAMILIA. INTERVINE ,AJUTA, REZOLVA. ESTE OMUL CARE SFINTESTE LOCUL.MULTUMIM DOMNULE DIRECTOR! VA DORIM SANATATE SI ANI MULTI IN MUNCA ACEASTA IN CARE OAMENI CA DUMNEAVOASTRA VIN DIN CE IN CE MAI PUTINI.
Alex:
(24 Martie 2017, 16:15)
De 9 ani am absolvit Liceul de Arte si imi amintesc de domnul Cioboata ca fiind un om hotrat, sigur pe ceea ce face si nu in ultimul rand un bun profesor. Sincer nu am fost prieten bun cu matematica dar cand preda domnul Cioboata era cu totul altceva. Pacat ca l am prins doar la cateva ore ca profesor de matematica(eu aveam alt profesor de matematica). Domnul Virgil Iaru a fost pentru mine un profesor si un om deosebit, glumet, prieten cu toti elevii, un profesor excelent. Doamna Vlad Antoaneta, un om extraordinar, te facea sa iti doresti sa fii cel mai bun. Lucram caiete intregi de placere cu exercitii de teoria muzicii, abia asteptam dicteul melodic la ora. Domnul Crutu, profesor de istorie si inspector la mom respectiv. Un om deosebit, om dedicat istoriei, preda atat de bine incat am ales sa dau ala istorie bacul eu fiind la profil muzica. Era genial, nu iti venea sa il lasi sa plece de la ora, vroiai sa mai stea sa mai predea ceva. Mai sunt si altii dar nu am avut onoare sa ii am ca profesori.
Constanta POPESCU :
(24 Martie 2017, 13:25)
Mult succes Dle Director.Va respect !
Monica Ducea:
(20 Aprilie 2016, 14:23)
Sunt de acord cu spusele dnei Mioara C..UN OM DEOSEBIT CARE SI-A  DEDICAT INTREAGA VIATA  COPIILOR NOSTRI.....Sunteti o raritate domnule director prof.Cioboata Dumitru....
mircea:
(26 Martie 2016, 06:59)
@CNMV....nu te mai da mare fratie....faima liceului a fost inainte de 89, cand, intr-adevar, era un liceu de elita, cand, erau clase intregi care intrau la facultate....acum au ramas amintirile...asta e...
Zorba:
(25 Martie 2016, 15:21)
La CNMV nu sunt rezultate pe măsura elevilor de-acolo! Cănd elevii de la Artă intră cu medii mici și sunt ridicați prin efortul profesorilor, atunci sunt rezultate lăudabile! Când îți vin elevi excelenți și tu liceu îți bați joc de ei, este doar firma de tine.
CNMV:
(24 Martie 2016, 22:07)
Prea multa lauda, parca este in campanie electorala pentru Primaria Sloboziei. Sunt rezultate mai bune la CNMV.
abc :
(24 Martie 2016, 21:52)
Ar fi fost culmea sa nu comenteze si simbolul profesorului eșuat, frustrat si plin de complexe, Ciocea de la CNMV. 
Dincă:
(24 Martie 2016, 20:39)
Profesorii de la ARTĂ trăiesc în aceeași atmosferă ,,cazonă" ca elevii. Nu mișcă niciunul în front, că și-au dat foc....Micul Hitler trebuie numai lăudat, la orice ocazie.
nedumerire:
(24 Martie 2016, 19:23)
tacere totala din partea colegilor profesori.prefera sa taca sau nu doresc sasi apere seful?...unii ii sint foarte devotati,acum ar trebui sa actioneze!
daniel:
(24 Martie 2016, 15:26)
Elevii din ziua de azi sunt betivi, fumatori, chiulangiii...Ce viitor va avea tara asta cu ei nu stiu....habar  nu au pe ce lume traiesc....
Virginia Wolf:
(24 Martie 2016, 13:44)
Nu căutați să-l denigrați! Este singurul director de școală din Ialomița. A mai fost Ioniță G., dar ,,l-a mâncat" in cr. și a intrat în politică. Pe Ioniță G. l-a uscat o fufă cu aspirații la ,,primă doamnă a Sloboziei-Gropan". Când și-o vedea ea gaura...din blugi!
ADRIANA:
(24 Martie 2016, 12:37)
Propun ca profesorii buni la clasă și/sau meditații să nu fie directori, inspectori...Sunt destui cu limba scoasă după funcții și bani degeaba (urmăriți dosarele pentru "gradații de merit")!! Dați-le lor bani in plus, dar scoateți-i de ore!! Faceți din ei orice, numai nu mai nenorociți, in continuare, elevii! Acest om din articol este "rara avis", pe care îl admir și îl compătimesc. Este "ultimul mohican", ultimul dintre cei "zece negri mititei".....! Să crească mare și sănătos!
Gigel:
(24 Martie 2016, 09:49)
@cacao cu lapte: Adaptabilitatea înseamnă cumva să accepți mizeriile societății în care trăiești? Să le permiți copiilor de mici să să "acomodeze" cu toate mizeriile? Probabil nu ai copii, de aceea vorbești asemenea bazaconii. Ce preferi: o fată mare ținută în lesă, sau una care la o vârstă fragedă nu mai e fată mare? Ți se pare că a doua suferă mai puțin, sau mai mult? Ți se pare că a doua este mai "adaptată"?
Cacao cu lapte:
(24 Martie 2016, 08:09)
Bine.Si dupa rigiditatea celor patru ani traiti in spiritul tau,se duc dracu'elevii nosti,socati,dornici de tampenii.Ca o fata mare,tinuta " in lesa"!Psihologilor li se pare cunoscut fenomenul? Nu?? Mai cercetati! Tov.director ii dorim sa mai schimbe din "morga" afisata si disciplina de care tooooot vorbeste de zeci de ani.Pentru ca generatiile se schimba,oamenii sunt altfel,copiii trebuiesc respectati.Ce face el tine de primitivsmul scolii.Nu contest calitatile tovarasului,ci simt nevoia sa ii scriu ca adaptabilitatea trebuie sa fie de ambele parti:elevi si pedagogi!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 29 Sep 2020
291 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Alegeri Locale 2020: Incidente electorale sesizate autorităților la Făcăeni și Țăndărei

Scandal cu urna mobilă la Făcăeni. Biroul Electoral Județean a aprobat solicitarea venită din partea unui candidat pentru funcția de primar în care acesta a reclamat faptul că procedura pe care președinții ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 17:15
(821 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: 11 sesizări privind incidente electorale în Ialomița

De la începerea procesului de votare, duminică 27 septembrie 2020, au fost înregistrate 11 sesizări privind incidente electorale:
-influențare alegători în localitatea Traian (neconfirmată) ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:50
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: Reclamații privind transportul alegătorilor la Slobozia, Rădulești și Scânteia

Alte 3 incidente electorale au fost sesizate Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Potrivit polițiștilor, reclamațiile respective fac referire la transportul alegătorilor către Secțiile de ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:20
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1225 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 27 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1225, cu 12 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: La Amara se transportă persoane spre secțiile de votare

Ziua Alegerilor Locale nu este lipsită de incidente electorale în localitatea vecină Sloboziei. Astfel, duminică, 27 septembrie 2020, la Amara, au existat numeroase sesizări privind transportul persoanelor ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 11:20
(518 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: Incidente electorale în Ialomița

Conform Biroului Electoral Județean, instituția a fost sesizată cu privire la faptul că într-una dintre secțiile de votare din județ membrii Secției nu poartă măștile de protecție și nu folosesc dezinfectanți ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 10:20
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1213 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 26 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1213, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 13:05
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Pompierii militari din cadrul ISU Ialomița au intervenit în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 25/26 septembrie a.c., în jurul orelor 23,00, la un accident rutier produs pe DN2, în localitatea Movilița ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 08:15
(214 vizualizări - 1 comentariu)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Septembrie 2020, 19:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Un bărbat, de 53 de ani, din Slobozia, a fost oprit în seara zilei de joi, 24 septembrie a.c., pe un drum public din oraș de către un echipaj de Poliție. Oamenii legii au observat că mergea cu mașina pe ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:15
(220 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Arestat pentru «furt calificat»

Joi, 24 septembrie a.c., polițiștii din Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:10
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1205 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 25 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1205, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 13:05
(115 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJFP Ialomița: 30 septembrie 2020, termen limită pentru depunerea notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare

Agenția Națională de Administrare Fiscală reamintește că termenul limită de depunere a notificării prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 10:35
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(266 vizualizări - 1 comentariu)


Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(132 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(137 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(138 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(257 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(363 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...