Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Armășești: Preotul Ionuț Munteanu, judecat pentru «delapidare» și «înșelăciune»

Inculpat în haine sfinte

Armășești: Preotul Ionuț Munteanu, judecat pentru «delapidare» și «înșelăciune»

O anchetă a Parchetului de pe lîngă Judecătoria Urziceni arată că și preoții pot comite fapte penale. După 2 ani și jumătate de cercetări, procurorii au demonstrat vinovăția unei fețe bisericești. Acuzațiile l-au vizat pe Ionuț Cristian Munteanu, duhovnic la Parohia Armășești. Acesta a fost trimis în judecată după ce a exploatat în mod ilegal terenurile aparținînd parohiei pe care o conducea. În prezent, dosarul se află pe rolul Judecătoriei Urziceni, iar preotul cu probleme penale a fost dezbrăcat de hainele sfinte.

A poftit la averea Bisericii Procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Urziceni au început să cerceteze faptele penale comise de preotul, încă în funcție, Ionuț Cristian Munteanu încă din anul 2012. La data respectivă, Parchetul a întocmit două dosare penale care-l incriminau direct pe respectivul duhovnic. Ancheta a debutat după ce Episcopia Sloboziei și Călărașilor a făcut mai multe sesizări cu privire la faptele penale comise de preotul-inculpat. Totul s-a concretizat în două dosare penale (1819/P/2012 și 2529/P/2012), în care procurorii au făcut verificări pentru a demonstra că acuzațiile aduse de reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor sînt adevărate. Potrivit Rechizitoriului întocmit în cauză, instituția reclama faptul că duhovnicul din Armășești a exploatat în mod ilegal mai multe suprafețe de teren, aflate în proprietatea Parohiei Armășești, sub directa supraveghere a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. În plîngerile înaintate procurorilor s-a specificat că este vorba despre 26,76 hectare de pădure și alte 20 de hectare teren arabil. Reclamanta aprecia faptul că, în perioada 2010-2012, preotul din Armășești, a exploatat suprafețele respective fără a cere acordul scris al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, aducînd entității prejudicii patrimoniale. Mergînd pe firul logic al faptelor descrise de petentă, procurorii au descoperit faptul că fostul preot din Armășești a creat într-adevăr prejudicii patrimoniale, reușind să prejudicieze Episcopia cu peste 60 mii de lei.

«Țeapă» de manual cu terenuri Prima faptă descoperită de procurori vizează maniera ilegală în care fostul preot din Armășești a vîndut lemn din pădurea parohiei, însușindu-și banii. În 2008, între Parohia Armășești și Direcția Silvică Ialomița a fost încheiat un acord de prestări servicii. Astfel, reprezentanții Direcției Silvice aveau dreptul de a întreține și valorifica fondul forestier. Valorificarea se făcea însă cu acordul proprietarului, în speță Parohia Armășești, după ce, în prealabil, acesta avea acordul scris al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Timp de 3 ani consecutiv (2010, 2011 și 2012), preotul paroh din Armășești a vîndut peste 200 metri cubi de lemne fără a cere acordul Episcopiei. Banii rezultați în urma tranzacțiilor, 11 mii de lei, au intrat în buzunarul său. La fel s-a întîmplat și cu sumele provenite din vînzarea fără drept unei suprafețe de teren arabil, provenită din cele 20 de hectare pe care Parohia Armășești le avea în proprietate. Tot în jurul anului 2012, folosind o serie de documente false prin care Consiliul Parohial își dădea acordul cu privire la înstrăinarea a peste 10 hectare de teren, preotul a apelat la un intermediar pe care l-a trimis la un notar pentru a încheia contracte de vînzare-cumpărare. Prețul stabilit a fost de 5000 lei/hectar. Beneficiind de buna credință a vînzătorilor și fără să pună la îndoială autenticitatea actelor prezentate, notarul a aprobat tranzacția și a emis documentele privind înstrăinarea suprafețelor scoase la vînzare. Ancheta deschisă la Urziceni a scos la iveală faptul că prejudiciul creat în cauză depășește suma de 50 mii de lei.  Deși intermediarului i-a fost promis un comision, inculpatul și-a însușit în scop personal întreaga sumă de bani...

Preotul a fost caterisit
Revenind în prezent, dosarul fostului cleric de la Armășești se află pe rolul Judecătoriei Urziceni, instanța stabilind un nou termen al procesului pe 14 aprilie 2016. Mai mult decît atît, reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor precizează faptul că, în momentul de față, preotul a fost caterisit. «Față de persoana la care faceți referire, precizăm că s-a luat decizia caterisirii sale...» susțin reprezentanții Biroului de Presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Credite bancare pe numele enoriașilor Nu este prima dată cînd ziarul Independent relatează despre faptele penale comise de clerici din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Cu 2 ani în urmă, ziarul Independent relata pe larg despre faptele a doi duhovnici, din județele Ialomița și Călărași, care au creat o adevărată rețea infracțională specializată în obținerea de credite ilegale. Aceștia obligau enoriașii care veneau să se roage la biserică să ia credite bancare, iar banii să le revină acestora. Mai mult, preoții le făceau rost oamenilor de acte de muncă false, în care erau trecute datele de identificare fiscală a unor firme fantomă. Preoții au primit din partea instanței pedepse cu suspendare.

24 Martie 2016, 16:45 (5801 vizualizări - 15 comentarii)

Comentariile cititorilor:


"Popimea" si SORIN:
(7 Aprilie 2016, 12:04)
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița continuă Campania «Donează sânge! Salvează o viață!». Campania are ca scop salvarea de vieți prin donarea de sânge, cunoscută fiind criza acută prin care trec spitalele din România. Preoții și credincioșii din cele 70 de parohii din cuprinsul Protopopiatului Slobozia vor dona sânge, ca gest altruist și independent de interese materiale și vor încuraja cât mai multe persoane să doneze în data de 7 aprilie 2016, de Ziua Mondială a Sănătății. Intre timp "liber-cugetatorii de stanga europeana" ii injura sarguinciosi de pe margine..
mircea:
(29 Martie 2016, 21:17)
@...nu stiu cum sa il numesc pentru ca inca n-a aflat ca in prima casuta iti scrii numele...in sfarsit...spui ca ti-ar fi placut sa fi popa...de ce? ca sa furi? Dupa felul in care te exprimi nu prea ai har, ba chiar n-ai deloc...du-te tu mai si pupa poala popii daca vrei....
@ManoleSulica:
(29 Martie 2016, 17:19)
"Jumuliti prostimea".. Te simti  un prost jumulit Manole sau esti doar avocatul de pripas al lui Sorin cu care impartasesti aceleasi clisee de nedus la biserica? Poate ne spui  ce pregatire inalta ai si in urma caror studii sociologice ai ajuns la concluziile tale, asa, ca sa stim ce greutate are postarea ta. Apropo, ai zbarcit-o si cu ghicitul, nu-s popa, dar m-ar fi onorat sa fiu. In schimb, daca vrei sa vezi un tanar idiot, e suficient sa-ti arunci privirea intr-o oglinda si te dumiresti repede.
Manole:
(29 Martie 2016, 09:23)
@Sulică, adică cel ce se dă,,părerea lui@Sorin"! Ești un popă lacom sau un popă tânăr idiot care își apără averea. Are dreptate Sorin și foarte mulți cred ca el. Voi, popii, farisei și parveniți, nu trăiți din salarii impozitate! Jumuliți prostimea care este majoritară. Rar, un preot cu har! Nu aveți convingeri spirituale, aveți numai nevoi materiale nesimțite. Opulență și desfrâu.
mircea:
(28 Martie 2016, 19:04)
De acord cu SORIN...ai spus exact ce trebuie si cum trebuie, imaginea perfecta a satanelor in sutane.
parerea lui@SORIN:
(28 Martie 2016, 12:52)
este parerea unui zero taiat in patru. Un asa zis "liber-cugetator"ignorant, care n-a trecut pragul unei biserici, n-a platit niciodata o contributie, cu atat mai mult nu a facut nicio donatie acestei institutii pe care statul o exonereaza de impozitul pt activitatile sale specifice( dupa secularizarea averilor manastiresti) tocmai cunoscand f bine contributia majora a Bisericii in domeniul social-filantropic(peste 800 de centre la nivel de tara-azile, orfelinate, gradinite, scoli,cantine pt saraci, spitale, centre pt bolnavi in faza terminala, centre pt victime ale drogurilor, ale violentei in familie, ale traficului de persoane etc). Salariile preotilor sunt ca si cele ale  profesorilor si sunt impozitate la fel ca toate salariile. @SORINE, nimeni nu te obliga sa dai bani preotului, nici sa intri in Biserica. Nu esti obligat sa te cununi religios, sa-ti botezi copiii  sau sa te inmormanteze un preot. Exista crematorii pt nedusii la Biserica, iar banii economisiti astfel vor aduce mari 'satisfactii'materiale urmasilor..Cat despre snapani, priveste la politicienii"de stanga europeana" si nu numai; acolo sunt, vorba unui clasic in viata, banii dumneavoastra!
SORIN:
(28 Martie 2016, 10:05)
Așa cum am mai scris, după părerea mea, adevărații "părinți" sunt sihaștrii. Popimea face parte din șleahta celor mai mari escroci și evazioniști din țara asta. FĂRĂ EXCEPȚIE! Iar în fruntea lor se află un megaescroc dovedit, pe nume Daniel. Plini de aur și domenii incomensurabile, burdihănoșii-și bat joc de oameni de la naștere (botez) până la moarte. Ia să nu-i dai popii lovele, cât cere el fără să elibereze chitanță, să vezi cum rămâi cu mortul pe bătătură. Nemernicii ăștia n-au nici un Dumezeu. În rest, s-auzim de bine și să n-avem nevoie de ei, ca și de medici, alți șnapani!
mircea:
(26 Martie 2016, 07:07)
@sorine.....zicerea „satana-n sutana” imi apartine mie nu lui sorin, ca sa fie clar, De ce crezi tu ca la dat in gat episcopia? Pentru ca s-a calicit si nu a dat dreptu' , nu ca ar fi astia din capul bisericiilocale si nationale niste sfinti....hai sa fim seriosi....!
spyn:
(25 Martie 2016, 17:35)
Cred ca lucrurile sunt si mai simple. Popa n-a dat darul mai departe. Cum se explica ca tocmai ai lui l-au turnat? L-au lasat un an si abia dupa al doilea an de ne-cotizare,l-au turnat. Magari si magarii, ca peste tot. 
@SORINE,:
(25 Martie 2016, 13:41)
ce spunea-i tu nu se"pupa"cu ce e aici. Peste tot, cu motiv sau fara, iti repeti poezia cu "satane in sutane". Te faci ca nu pricepi ca peste tot in societate sunt uscaturi, dar pt tine, in mod special uscaturile din sanul Bisericii sunt majoritare, sunt de fapt toti preotii. Si doar tocmai ce ai citit ca Episcopia(adica Biserica) l-a descoperit si denuntat pe preot, nu vreun liber-cugetator  de "stanga europeana". Iar omul a fost scos in afara Bisericii de indata ce i s-au aflat si confirmat faptele.. Asa ca satana a fost alungata de oamenii in sutana. Mai bine intreaba-te,@SORINE,  cati insi"de stanga europeana" sunt zilnic arestati si dusi la Beciul Domnesc. Asa, ca sa vezi cam prin ce zone sociale colcaie de fapt satanele..
nini:
(25 Martie 2016, 09:56)
200 de metri cubi de lemne costa peste 500 de milioane . cu 11 mii de lei cumperi vreo 40 metri cubi.
SORIN:
(25 Martie 2016, 08:58)
Ce vă spuneam?! Scaraoțchi în sutană. Piei Satană!!!
gogu:
(24 Martie 2016, 22:47)
Papari si Gancerug nu sint sustintorii  ai lui Tinel Gheorghe? Papari a fost pus cu japca ilegal  director la ocolul silvic Urziceni de deputat.Cat i-o fi dat in schimb pe seama padurii?
?:
(24 Martie 2016, 22:40)
pai nu trebuia sa cotizeze, sa dea birurile impuse??bine ca n-a jupuit enoriasii ca in alte parti
padurar:
(24 Martie 2016, 20:44)
Despre cum a exploatat si vândut lemnul trebuie întrebați dnii Papari și Gancerug.Altfel aia nu e ancheta dle Pată!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 07 Apr 2020
193 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(78 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(105 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(869 vizualizări - 1 comentariu)


8

Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(446 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(400 vizualizări - 3 comentarii)


10
Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(131 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(162 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(383 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(255 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(168 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(233 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(242 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(210 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...