Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Dosarul «Apa lui Ionașcu», redeschis de DNA

Alegeri locale la Slobozia

Dosarul «Apa lui Ionașcu», redeschis de DNA

Gabi Ionașcu visează la încă un mandat de primar al Sloboziei, fiind candidatul desemnat de UNPR Ialomița pentru a recandida la această funcție. Din această postură, același Gabi Ionașcu speră să-și reconvingă concetățenii să-l voteze... Pe de altă parte, cu aproape 7 ani în urmă, către DNA-Biroul Teritorial Slobozia, condus la acel moment de fostul prim procuror Dumitru Cristudor, era declinat dosarul «Apa lui Ionașcu». Cel în care fostul edil era acuzat de «abuz» și «neglijență în serviciu»... Potrivit unor surse, ancheta a fost însă blocată chiar de prim procurorul Dumitru Cristudor, fostul șef al DNA Slobozia, după ce acestuia i-a fost facilitată obținerea a 9320 mp de teren. Terenul în cauză se află la ieșirea spre Țăndărei și a fost concesionat firmei administrate de fiul și cumnatul fostului prim procuror Cristudor... În această locație a apărut o construcție impresionantă, terenul fiind împrejmuit cu un gard înalt, care să ferească de ochii curioșilor acareturile din curte... În aceeași linie, surse judiciare din cadrul DNA-Structura Centrală precizează faptul că procurorii Anticorupție se pregătesc să redeschidă cercetările în dosarul «Apa lui Ionașcu», prejudiciul în această cauză depășind 2 milioane de euro.

Apa otrăvită și penală din Slobozia
În 2009, o serie de articole publicate de ziarul Independent prezentau pe larg informații despre proiectul privind alimentarea cu apă a Sloboziei. Ziarul nostru informa cititorii cu privire la faptul că, pe lîngă problemele de potabilitate, apa oferită de Gabi Ionașcu avea și probleme penale. Cercetările în dosarul numit sugestiv «Apa lui Ionașcu» au debutat în vara anului 2009, fiind inițiate de ofițerii Serviciului de Combatere al Criminalității Economice, fost Antifraudă, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. În urma numeroaselor sesizări cu privire la calitatea îndoielnică a apei, dar și a unor reale suspiciuni privind lucrările de săpare a puțurilor și a sistemului de aducțiune, ofițerii din cadrul IPJ Ialomița s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetările în dosarul denumit sugestiv «Apa lui Ionașcu». Verificările preliminarii au scos la iveală faptul că proiectul privind alimentarea cu apă a Sloboziei din sursă subterană încălca, pe alocuri, prevederile Codului Penal, Gabi Ionașcu fiind suspectat de comiterea infracțiunilor de «abuz» și «neglijență în serviciu». Să completăm că, la momentul respectiv, se discuta despre constituirea unui prejudiciu de peste 2 milioane de euro. Avînd în vedere impresionanta valoare a acestui prejudiciu, ofițerii IPJ s-au văzut nevoiți să decline cauza către Direcția Națională Anticorupție-Biroul Teritorial Slobozia. Ancheta a ajuns astfel pe biroul prim procurorului Dumitru Cristudor, fostul șef al biroului DNA din Slobozia. Dosarul, după cum se va vedea, a fost folosit ulterior drept «monedă de schimb», prim procurorul Cristudor fiind interesat de preluarea unui teren de 1 ha în intravilanul Sloboziei, dosarul «Apa lui Ionașcu» fiind uitat într-un sertar din biroul lui Cristudor...

Un troc necinstit
După cum anticipam mai sus, pentru a face uitată ancheta care îl viza, Gabi Ionașcu i-ar fi facilitat lui Dumitru Cristudor obținerea unui teren 9320 mp în intravilanul Sloboziei. La momentul respectiv, firma Romagra Impex, patronată de fiul și cumnatul fostului prim procuror al DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, s-a adresat Primăriei Slobozia pentru concesionarea respectivei suprafețe de teren. Drept urmare, a apărut o hotărîre a Consiliului Local Slobozia prin care i se concesiona firmei Romagra Impex SRL Ograda aproape 1 hectar din intravilanul municipiului reședință de județ. Se impune să adăugăm că societatea patronată de fiul și cumnatul fostului prim procuror Dumitru Cristudor se angaja ca, în 2 ani de la intrarea în vigoare a contractului de concesiune, să ofere slobozenilor «un complex sportiv de turism și agrement»... Așadar, la începutul anului 2008, societății Romagra Impex i se concesionează suprafața de teren de 9320 mp, în 2 ani de la concesionare firma angajîndu-se să execute «un complex sportiv de turism și agrement», în cadrul complexului urmînd să existe terenuri de tenis, un spațiu de agrement dar și... un hotel! În realitatea anului 2016, nimic din ceea ce s-a trecut în documente nu a fost construit! A apărut doar construcția impunătoare, pe post de casă de locuit, a fostului prim procuror al DNA-Biroul Teritorial Slobozia, Dumitru Cristudor...

DNA vrea să facă lumină
Au trecut aproape 7 ani de la evenimentele descrise mai sus, iar despre dosarul apei nepotabile din Slobozia părea să nu se mai audă mare lucru. Cu toate acestea, surse din cadrul DNA precizează faptul că procurorii Anticorupție încearcă să redeschidă această anchetă. Dosarul «Apa lui Ionașcu» a fost preluat în 2012 de DNA-Structura Centrală, în momentul în care Biroul Teritorial al DNA din Ialomița a fost desființat. Ancheta, după cum am menționat mai sus, a fost folosită drept «monedă de schimb» de fostul prim procuror al DNA-Biroul Teritorial Slobozia, Dumitru Cristudor...

DNA-Biroul Teritorial Slobozia, structură desființată cu scandal Conducerea centrală a Direcției Naționale Anticorupție cunoștea de ceva timp «modul» în care opera fostul prim procuror al DNA-Biroul Teritorial Slobozia asupra dosarelor avute în lucru. A fost însă nevoie de o atenționare a anchetatorilor germani în ceea ce-l privește pe Cristudor... Aceasta s-a concretizat în 2013, cînd fostul prim procuror al DNA Slobozia a împiedicat demararea la nivel local a unei anchete a procurorilor germani. Astfel, anchetatorii din Germania veneau la Slobozia pentru a aduna probe într-un dosar de evaziune fiscală ce-l viza pe afaceristul Vasile «Liviu» Taifas. Procurorului Dumitru Cristudor i s-a solicitat sprijinul pentru primirea delegației germane și susținerea cercetărilor pe care urmau să le demareze procurorii străini. Ilegal, acesta și-a încălcat obligațiile de serviciu, avertizîndu-l pe afaceristul Taifas cu privire la ancheta care îl viza. În schimbul informațiilor pe care le-a oferit, Dumitru Cristudor a primit un autoturism, o remorcă de pietriș și cîțiva arbuști ornamentali (n.red.: pentru înfrumusețarea terenului de 1 ha primit de la Primăria Slobozia!). Cazul de corupție a fost investigat de procurorii DNA-Structura Centrală, care l-au reținut și demis din funcție pe Dumitru Cristudor. În urma judecării, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis definitiv ca fostul șef al DNA Slobozia să stea după gratii 3 ani. Între timp, el a fost eliberat din închisoare condiționat... Devenit denunțător, Vasile «Liviu» Taifas a fost «iertat» de procurorii DNA, beneficiind de o pedeapsă cu suspendare. Mai departe, în 2014, Direcția Națională Anticorupție-Structura Centrală a decis desființarea Biroului Teritorial DNA Slobozia și preluarea cazurilor de către Serviciul Teritorial DNA București.

Dosarele DNA în Ialomița Cu un grad de credibilitate destul de ridicat la nivel național în ultimii 2 ani, activitatea Direcției Naționale Anticorupție s-a concretizat și în Ialomița cu o serie de dosare care au zguduit spațiul public. De notorietate este arestarea și trimiterea în judecată a lui Cătălin Hristescu, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița, arestarea și judecarea lui Silvian Ciupercă, fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, precum și dosarul profesorilor-șpăgari de la Bacalaureatul din 2012.

29 Martie 2016, 19:55 (15205 vizualizări - 33 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare
Apa din Slobozia, o problemă fără sfârșit
«Apa lui Ionașcu» nu salvează «Groapa lui Stoica»

Comentariile cititorilor:


Mary:
(14 Iunie 2018, 11:14)
  S Ă  S E  F A C Ă  D R E P T A T E !!!!!!!!!!!!  Tot timpul am fost mințiți că apa este potabilă. Buletinele de analiză a apei au fost tot timpul falsificate. Să fie trași la răspundere toți cei implicati în acest dosar.
  S Ă  S E  A S T U P E   G R O P I L E !!!!!!!!! Cea mai mare bătaie de joc din '90 până în prezent. Se aude domn' primar? NU AI FĂCUT NIMIC DE CĂND AI FOST NUMIT PRIMAR. RUȘINE!!!!!!!!
ion:
(23 Ianuarie 2017, 11:49)
Avem in oras o strada principala cere se numeste Matei Basarab .Faceti-o fratilor macar pe asta sa fie fara gropi ca in rest ,Doamne , mai bine merg pe camp ca nu sunt gropi si capace de canale decat prin orasul Capitala de judet SLOBOZIA . Ce sa mai spui cand ii vad ca plombeaza empiric soselele , iar dupa putin timp gropile reapar , ei bucurandu-se ca au de lucru asemenea proverbului ,,Cine face si desface are tot anul ce face"
Oreo:
(22 Noiembrie 2016, 05:42)
DNAule când deschizi dosarul în campanie s-au aștepți să moară populația să rămâneți voi că pe Ionașcu îl doare la basca acum se ocupă de afacerile de la cargo unde este acționar când se lucra la canalizare pe oraș și la puțuri lua utilajele stricate de la cargo le închiria la tmucb le ținea degeaba în curte și lua chirie pe ele ???
apa calda :
(8 August 2016, 09:40)
DNA poate face lumina dar cine poate face apa de la robineti potabila? Ca "doamna Cleme",nea gabi...mustata-cimpoi asta a demarat niste lucrari tampite,am simtit pe pielea noastra,insa vrem sa facilitati intalnirea lu'nea gabi cu dom Fuia,poate ii da asta niste ponturi pentru irigatii performante!
sclavul:
(5 Mai 2016, 18:48)
Fratilor...e de vina doar Ionascu ?, dar Stoica nu e vinovat ?, si el era in aceasi echipa .....acum ma intreb cum de l-ati votat pe Stoica...aha..uitase-m...pt cei 2 mici si o bere de la strand..nu ?, in acea Joi inainte de alegerile de acum 4 ani......fraieri mai suntem
albinuta:
(8 Aprilie 2016, 20:57)
javra ordinara, la cata apa am carat pe scari cand te vad in poza scuip monitorul
că căldarea e udă...:
(4 Aprilie 2016, 20:46)
Te minunezi de prostia anonimului cu apa potabila!Se pare ca e din categoria scaldatilor in santul de la Smeeni,anii "90...Te dor coa•€£e de asa gandire!Tantalaule: 1.pretul potabil/menajer-altul.2.Sanatatea este primordiala,dupa unii,garantata de Constitutie(Slobozia este psd ista,deci nu se pune),3.Vechile asezari omenesti au fost preocupate direct de asigurarea apei potabile de calitate decat orice altceva.La acea vreme,cei doi sandu+gabitel ar fi platit garantat pentru otravirea ori viata grea a colocuitorilor.Azi le este permisa distrugerea urbei,culmea cu concursul functionarilor,ce-si pupa sefii in zona anala,zambind," sa le fie bine"...Harababura din oras e de predat in scolile anilor 2200... (mai nou,pe Lacului,scobesc de vreo 4zile unii in canalul cu "bonțoi",cu asa sârg,de zici ca i o comoara acolo!Achizitionati utilaje actuale,performante lingailor!Plimba aia cu un tractor U650!!! o remorca cu soba(!) plina de sufe..) Deci." e multe"! Sa vina vara,sa vezi pulbere ca in deșert in tot orasul...Jaaaale! (doamna Clementina...!!!nu se vede?? Anunta l pe gabi ca apelativul "doamna" se coreleaza la numele de familie )Ce primari!Hăhăilă si Prostilă Mustătilă..
utopie:
(4 Aprilie 2016, 14:03)
                Ce s-ar fi intamplat daca in anul 1990, DNA, ar fi functionat ca acum. In 2016 !! 
Zaraza:
(2 Aprilie 2016, 13:56)
Aruncati javra dupa gratii si dati-i apa din puturi.Ne-a mancat banii sanatatea si nervii.
GOGU:
(1 Aprilie 2016, 19:23)
Ionascu sa raspunda in calitate de viceprimar (ca pe Pinter la pedepsit Dumnezeu) pentru sutele de milioane ingropate in pamant in anii 1995-2000 pe alimentartea cu apa de la Chiciu investitie care sa executat in proportie de 90% si apoi a fost abandonata, dupa care vazandu-se primar a schimbat-o in puturile cu apa otravita de la Brancoveni. De asemenea sa respunda de cele 7 milioane de euro bagate in Statia de epurare care nu fuctioneaza la parametrii proiectati. Apoi Stoica sa raspunda pentru promisiunea pe care a facut-o in 2012 cand a castigat postul de primar de a face o ancheta privind investitiile neterminate de Ionascu, promisiune pe care nu a onorat-o .  De ce? Pentru ca a fost presedinte al comisiilor de receptie al lucrarilor respective calitate in care a apobat abuziv receptia lor. Deasemenea Stoica sa raspunda pentru banii cheltuiti in anul 2015 pentru statia de tratare a apei instalatie care nu functioneaza, iar acum doreste o alta investitie de tratare cu carbune activ, toate acese lucrari facandu-se dupa cum stiti pe banii conribuabililor. Pana cand vom permite experiente pe banii nostrii? 
Andrei:
(1 Aprilie 2016, 11:01)
Daca prostu' nu facea valuri, ca vrea iar primar, il lasau dracu' in pace. Acum cred ca s-a pricopsit si cu ceva puscarie. Primarie, puscarie, p'acolo. Sa fie primit!
Dănuț:
(31 Martie 2016, 16:23)
E vrăjeală...io nu cred până nu văd un comunicat de la DNA....de la m.ia asta de poliție politică...pe care o lăudați toți ziariștii, după ce..în mandatul smintitului de Băsescu se ocupa doar de nașii de tren și tablagiii de la circulație...da, știu..cu suportul tehnic al altei mizerii de instituție de forță, condusă de demenți, hoți și trădători...ăla SRI!! Bine..în nemernicia lor , programată pentru întărirea dreptei, au purificat stânga...de-o s-o ducă la câștigarea alegerilor:))))))))))) Sezonul ăsta votez cu stânga..îmi inspiră încredere! Să nu mă înjurați vreunul...că apa, că groapa, că penalii...că după aia vă umplu frigiderul...la toate vuvuzelele din lashierbinți:))...și nici cu vrăjeală d-aia,” cu toți e la fel”, să-mi veniți..și să-mi spuneți că tânărul frumos și liber...nu-i cu mintea-n...p lete:))) La cum lucrează DNA..mie mi-e să nu-l salte pe Moraru..că și el dormea cu poza lui Nuța sub pernă..cum trăia și vuvuzela aia de tinel:))
Ioana:
(31 Martie 2016, 14:40)
Nemtii ar stinge varul cu astfel de primari.
un cetatean:
(31 Martie 2016, 14:00)
1. pt dl/dna anonim!!!! saptamana trecuta am schimbat filtrele de la aparatura de 1000 euro pe care am fost obligat sa mi-o achizitionez ca ma saturasem de carat apa la bidoane!!!  vrei sa-ti spun niste valori???? apa care iese din filtrul meu are 73 ppm, apa potabila trebuie sa aiba intre 50-150 ppm! Ai idee cat are apa de la retea?!?!?! 792 ppm!!!! Imi spui ca nu a murit nimeni pana acum..??? nu zau! bea-o tu, ma!!!!si tot neamu' tau!!!sa vedem... 2. pt dl mircea! aveti MARE DREPTATE! 2 primari, doua nenorociri!!!de fapt... nu doar 2 primari pt ca nu doar ei sunt vinovati de cele intamplate...ci toata frunza cea vestita din primarie... vice-primari, consilieri etc.. dar stiti care este paradoxul? nimeni nu face nimic.. toata lumea sta linistita acasa pe principiul las-o ma ca merge si asa!!!sau lasa sa se duca altii si sa rezolve!!! nimeni nu iese in strada! am iesit in strada in noiembrie, dupa tragicul eveniment de la #colectiv. bineinteles ca s-a URLAT in portavoce si despre apa noastra otravita! si ce sa vezi!!!! eram vreo 100-150 de ametiti care urlam si restul lumii ne admira de pe trotuare sau de la geamuri, isi dadeau coate si radeau de parca zici ca trecea circul pe la ei prin oras. Asa ca... avem soarta pe care o meritam!!!!cu totii!!!
Eu:
(31 Martie 2016, 13:04)
Anonim cred ca tu ești defapt ionascu.venit cu traista n bat si devenit milionar-curvar prin slob city.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 16 Sep 2019
214 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(1999 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(166 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Septembrie 2019, 17:10


4
DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(312 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(320 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


8

Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(399 vizualizări - 0 comentarii)


10

Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(254 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(362 vizualizări - 0 comentarii)


12
IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(421 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1258 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(625 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Bărbulești

Joi, 29 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat pe raza comunei Bărbulești un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, care era urmărit internațional. Autoritățile judiciare din Germania au emis pe ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:50
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Urziceni

Joi, 29 august a.c., în jurul orelor 2,30, în apropiere de localitatea Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coșereni ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:35
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 29 august a.c., un bărbat de 48 de ani, din Sărățeni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:25
(461 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA-mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, ... oricând ! Un singur click, mai multe facilități! Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de ...[citește_toată_știrea]

29 August 2019, 14:20
(459 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Protopopiatul Urziceni: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, Protopopiatul Urziceni, din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, împreună cu membrii Biroului de Asistență Socială și Serviciul Social acreditat ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 17:20
(579 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Armanului, din orașul Țăndărei, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 10:55
(627 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție aniversară «Închinare Sfintei Cruci»

Marți, 27 august 2019, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, însoțit de consilieri eparhiali, a mers la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 16:10
(634 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Razie de amploare la Țăndărei

Marți, 27 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o razie pe raza localității Țăndărei, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:50
(842 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Bărcănești: Deținere ilegală de arme

Marți, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au depistat, în urma unei percheziții domiciliare, în casa unui bărbat de 50 de ani, din Bărcănești, o pușcă cu aer comprimat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:45
(585 vizualizări - 0 comentarii)


Minor urmărit internațional, depistat în Țăndărei

Luni, 26 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr de 16 ani, din Țăndărei, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare. Minorul este cercetat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:40
(790 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Produse contrafăcute, confiscate

Luni, 26 august a.c., polițiștii slobozeni au depistat, în urma unui control, un tânăr de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea pe raza municipiului Slobozia un autoturism ce avea inspecția tehnică ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:35
(616 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

În perioada 24-25 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau  fără permis de conducere. Este cazul a doi bărbați, de 21 și ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:20
(677 vizualizări - 0 comentarii)


Pietoni accidentați la Dridu și Sinești

La sfârșitul de săptămână precedent, doi pietoni au fost răniți ca urmare a unor accidente rutiere produse pe raza județului. Astfel, vineri, 23 august a.c., un bărbat de 34 de ani, din localitatea Jilavele ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:10
(567 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Focare de Pestă Porcină Africană la Gheorghe Doja și Mărculești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, cu privire la ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 12:15
(673 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(979 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...