Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Dosarul «Apa lui Ionașcu», redeschis de DNA

Alegeri locale la Slobozia

Dosarul «Apa lui Ionașcu», redeschis de DNA

Gabi Ionașcu visează la încă un mandat de primar al Sloboziei, fiind candidatul desemnat de UNPR Ialomița pentru a recandida la această funcție. Din această postură, același Gabi Ionașcu speră să-și reconvingă concetățenii să-l voteze... Pe de altă parte, cu aproape 7 ani în urmă, către DNA-Biroul Teritorial Slobozia, condus la acel moment de fostul prim procuror Dumitru Cristudor, era declinat dosarul «Apa lui Ionașcu». Cel în care fostul edil era acuzat de «abuz» și «neglijență în serviciu»... Potrivit unor surse, ancheta a fost însă blocată chiar de prim procurorul Dumitru Cristudor, fostul șef al DNA Slobozia, după ce acestuia i-a fost facilitată obținerea a 9320 mp de teren. Terenul în cauză se află la ieșirea spre Țăndărei și a fost concesionat firmei administrate de fiul și cumnatul fostului prim procuror Cristudor... În această locație a apărut o construcție impresionantă, terenul fiind împrejmuit cu un gard înalt, care să ferească de ochii curioșilor acareturile din curte... În aceeași linie, surse judiciare din cadrul DNA-Structura Centrală precizează faptul că procurorii Anticorupție se pregătesc să redeschidă cercetările în dosarul «Apa lui Ionașcu», prejudiciul în această cauză depășind 2 milioane de euro.

Apa otrăvită și penală din Slobozia
În 2009, o serie de articole publicate de ziarul Independent prezentau pe larg informații despre proiectul privind alimentarea cu apă a Sloboziei. Ziarul nostru informa cititorii cu privire la faptul că, pe lîngă problemele de potabilitate, apa oferită de Gabi Ionașcu avea și probleme penale. Cercetările în dosarul numit sugestiv «Apa lui Ionașcu» au debutat în vara anului 2009, fiind inițiate de ofițerii Serviciului de Combatere al Criminalității Economice, fost Antifraudă, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. În urma numeroaselor sesizări cu privire la calitatea îndoielnică a apei, dar și a unor reale suspiciuni privind lucrările de săpare a puțurilor și a sistemului de aducțiune, ofițerii din cadrul IPJ Ialomița s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetările în dosarul denumit sugestiv «Apa lui Ionașcu». Verificările preliminarii au scos la iveală faptul că proiectul privind alimentarea cu apă a Sloboziei din sursă subterană încălca, pe alocuri, prevederile Codului Penal, Gabi Ionașcu fiind suspectat de comiterea infracțiunilor de «abuz» și «neglijență în serviciu». Să completăm că, la momentul respectiv, se discuta despre constituirea unui prejudiciu de peste 2 milioane de euro. Avînd în vedere impresionanta valoare a acestui prejudiciu, ofițerii IPJ s-au văzut nevoiți să decline cauza către Direcția Națională Anticorupție-Biroul Teritorial Slobozia. Ancheta a ajuns astfel pe biroul prim procurorului Dumitru Cristudor, fostul șef al biroului DNA din Slobozia. Dosarul, după cum se va vedea, a fost folosit ulterior drept «monedă de schimb», prim procurorul Cristudor fiind interesat de preluarea unui teren de 1 ha în intravilanul Sloboziei, dosarul «Apa lui Ionașcu» fiind uitat într-un sertar din biroul lui Cristudor...

Un troc necinstit
După cum anticipam mai sus, pentru a face uitată ancheta care îl viza, Gabi Ionașcu i-ar fi facilitat lui Dumitru Cristudor obținerea unui teren 9320 mp în intravilanul Sloboziei. La momentul respectiv, firma Romagra Impex, patronată de fiul și cumnatul fostului prim procuror al DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, s-a adresat Primăriei Slobozia pentru concesionarea respectivei suprafețe de teren. Drept urmare, a apărut o hotărîre a Consiliului Local Slobozia prin care i se concesiona firmei Romagra Impex SRL Ograda aproape 1 hectar din intravilanul municipiului reședință de județ. Se impune să adăugăm că societatea patronată de fiul și cumnatul fostului prim procuror Dumitru Cristudor se angaja ca, în 2 ani de la intrarea în vigoare a contractului de concesiune, să ofere slobozenilor «un complex sportiv de turism și agrement»... Așadar, la începutul anului 2008, societății Romagra Impex i se concesionează suprafața de teren de 9320 mp, în 2 ani de la concesionare firma angajîndu-se să execute «un complex sportiv de turism și agrement», în cadrul complexului urmînd să existe terenuri de tenis, un spațiu de agrement dar și... un hotel! În realitatea anului 2016, nimic din ceea ce s-a trecut în documente nu a fost construit! A apărut doar construcția impunătoare, pe post de casă de locuit, a fostului prim procuror al DNA-Biroul Teritorial Slobozia, Dumitru Cristudor...

DNA vrea să facă lumină
Au trecut aproape 7 ani de la evenimentele descrise mai sus, iar despre dosarul apei nepotabile din Slobozia părea să nu se mai audă mare lucru. Cu toate acestea, surse din cadrul DNA precizează faptul că procurorii Anticorupție încearcă să redeschidă această anchetă. Dosarul «Apa lui Ionașcu» a fost preluat în 2012 de DNA-Structura Centrală, în momentul în care Biroul Teritorial al DNA din Ialomița a fost desființat. Ancheta, după cum am menționat mai sus, a fost folosită drept «monedă de schimb» de fostul prim procuror al DNA-Biroul Teritorial Slobozia, Dumitru Cristudor...

DNA-Biroul Teritorial Slobozia, structură desființată cu scandal Conducerea centrală a Direcției Naționale Anticorupție cunoștea de ceva timp «modul» în care opera fostul prim procuror al DNA-Biroul Teritorial Slobozia asupra dosarelor avute în lucru. A fost însă nevoie de o atenționare a anchetatorilor germani în ceea ce-l privește pe Cristudor... Aceasta s-a concretizat în 2013, cînd fostul prim procuror al DNA Slobozia a împiedicat demararea la nivel local a unei anchete a procurorilor germani. Astfel, anchetatorii din Germania veneau la Slobozia pentru a aduna probe într-un dosar de evaziune fiscală ce-l viza pe afaceristul Vasile «Liviu» Taifas. Procurorului Dumitru Cristudor i s-a solicitat sprijinul pentru primirea delegației germane și susținerea cercetărilor pe care urmau să le demareze procurorii străini. Ilegal, acesta și-a încălcat obligațiile de serviciu, avertizîndu-l pe afaceristul Taifas cu privire la ancheta care îl viza. În schimbul informațiilor pe care le-a oferit, Dumitru Cristudor a primit un autoturism, o remorcă de pietriș și cîțiva arbuști ornamentali (n.red.: pentru înfrumusețarea terenului de 1 ha primit de la Primăria Slobozia!). Cazul de corupție a fost investigat de procurorii DNA-Structura Centrală, care l-au reținut și demis din funcție pe Dumitru Cristudor. În urma judecării, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis definitiv ca fostul șef al DNA Slobozia să stea după gratii 3 ani. Între timp, el a fost eliberat din închisoare condiționat... Devenit denunțător, Vasile «Liviu» Taifas a fost «iertat» de procurorii DNA, beneficiind de o pedeapsă cu suspendare. Mai departe, în 2014, Direcția Națională Anticorupție-Structura Centrală a decis desființarea Biroului Teritorial DNA Slobozia și preluarea cazurilor de către Serviciul Teritorial DNA București.

Dosarele DNA în Ialomița Cu un grad de credibilitate destul de ridicat la nivel național în ultimii 2 ani, activitatea Direcției Naționale Anticorupție s-a concretizat și în Ialomița cu o serie de dosare care au zguduit spațiul public. De notorietate este arestarea și trimiterea în judecată a lui Cătălin Hristescu, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Ialomița, arestarea și judecarea lui Silvian Ciupercă, fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, precum și dosarul profesorilor-șpăgari de la Bacalaureatul din 2012.

29 Martie 2016, 19:55 (16107 vizualizări - 33 comentarii)

Citiți și:
Slobozia bea apă cu trihalometani
Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare
Apa din Slobozia, o problemă fără sfârșit

Comentariile cititorilor:


Mary:
(14 Iunie 2018, 11:14)
  S Ă  S E  F A C Ă  D R E P T A T E !!!!!!!!!!!!  Tot timpul am fost mințiți că apa este potabilă. Buletinele de analiză a apei au fost tot timpul falsificate. Să fie trași la răspundere toți cei implicati în acest dosar.
  S Ă  S E  A S T U P E   G R O P I L E !!!!!!!!! Cea mai mare bătaie de joc din '90 până în prezent. Se aude domn' primar? NU AI FĂCUT NIMIC DE CĂND AI FOST NUMIT PRIMAR. RUȘINE!!!!!!!!
ion:
(23 Ianuarie 2017, 11:49)
Avem in oras o strada principala cere se numeste Matei Basarab .Faceti-o fratilor macar pe asta sa fie fara gropi ca in rest ,Doamne , mai bine merg pe camp ca nu sunt gropi si capace de canale decat prin orasul Capitala de judet SLOBOZIA . Ce sa mai spui cand ii vad ca plombeaza empiric soselele , iar dupa putin timp gropile reapar , ei bucurandu-se ca au de lucru asemenea proverbului ,,Cine face si desface are tot anul ce face"
Oreo:
(22 Noiembrie 2016, 05:42)
DNAule când deschizi dosarul în campanie s-au aștepți să moară populația să rămâneți voi că pe Ionașcu îl doare la basca acum se ocupă de afacerile de la cargo unde este acționar când se lucra la canalizare pe oraș și la puțuri lua utilajele stricate de la cargo le închiria la tmucb le ținea degeaba în curte și lua chirie pe ele ???
apa calda :
(8 August 2016, 09:40)
DNA poate face lumina dar cine poate face apa de la robineti potabila? Ca "doamna Cleme",nea gabi...mustata-cimpoi asta a demarat niste lucrari tampite,am simtit pe pielea noastra,insa vrem sa facilitati intalnirea lu'nea gabi cu dom Fuia,poate ii da asta niste ponturi pentru irigatii performante!
sclavul:
(5 Mai 2016, 18:48)
Fratilor...e de vina doar Ionascu ?, dar Stoica nu e vinovat ?, si el era in aceasi echipa .....acum ma intreb cum de l-ati votat pe Stoica...aha..uitase-m...pt cei 2 mici si o bere de la strand..nu ?, in acea Joi inainte de alegerile de acum 4 ani......fraieri mai suntem
albinuta:
(8 Aprilie 2016, 20:57)
javra ordinara, la cata apa am carat pe scari cand te vad in poza scuip monitorul
că căldarea e udă...:
(4 Aprilie 2016, 20:46)
Te minunezi de prostia anonimului cu apa potabila!Se pare ca e din categoria scaldatilor in santul de la Smeeni,anii "90...Te dor coa•€£e de asa gandire!Tantalaule: 1.pretul potabil/menajer-altul.2.Sanatatea este primordiala,dupa unii,garantata de Constitutie(Slobozia este psd ista,deci nu se pune),3.Vechile asezari omenesti au fost preocupate direct de asigurarea apei potabile de calitate decat orice altceva.La acea vreme,cei doi sandu+gabitel ar fi platit garantat pentru otravirea ori viata grea a colocuitorilor.Azi le este permisa distrugerea urbei,culmea cu concursul functionarilor,ce-si pupa sefii in zona anala,zambind," sa le fie bine"...Harababura din oras e de predat in scolile anilor 2200... (mai nou,pe Lacului,scobesc de vreo 4zile unii in canalul cu "bonțoi",cu asa sârg,de zici ca i o comoara acolo!Achizitionati utilaje actuale,performante lingailor!Plimba aia cu un tractor U650!!! o remorca cu soba(!) plina de sufe..) Deci." e multe"! Sa vina vara,sa vezi pulbere ca in deșert in tot orasul...Jaaaale! (doamna Clementina...!!!nu se vede?? Anunta l pe gabi ca apelativul "doamna" se coreleaza la numele de familie )Ce primari!Hăhăilă si Prostilă Mustătilă..
utopie:
(4 Aprilie 2016, 14:03)
                Ce s-ar fi intamplat daca in anul 1990, DNA, ar fi functionat ca acum. In 2016 !! 
Zaraza:
(2 Aprilie 2016, 13:56)
Aruncati javra dupa gratii si dati-i apa din puturi.Ne-a mancat banii sanatatea si nervii.
GOGU:
(1 Aprilie 2016, 19:23)
Ionascu sa raspunda in calitate de viceprimar (ca pe Pinter la pedepsit Dumnezeu) pentru sutele de milioane ingropate in pamant in anii 1995-2000 pe alimentartea cu apa de la Chiciu investitie care sa executat in proportie de 90% si apoi a fost abandonata, dupa care vazandu-se primar a schimbat-o in puturile cu apa otravita de la Brancoveni. De asemenea sa respunda de cele 7 milioane de euro bagate in Statia de epurare care nu fuctioneaza la parametrii proiectati. Apoi Stoica sa raspunda pentru promisiunea pe care a facut-o in 2012 cand a castigat postul de primar de a face o ancheta privind investitiile neterminate de Ionascu, promisiune pe care nu a onorat-o .  De ce? Pentru ca a fost presedinte al comisiilor de receptie al lucrarilor respective calitate in care a apobat abuziv receptia lor. Deasemenea Stoica sa raspunda pentru banii cheltuiti in anul 2015 pentru statia de tratare a apei instalatie care nu functioneaza, iar acum doreste o alta investitie de tratare cu carbune activ, toate acese lucrari facandu-se dupa cum stiti pe banii conribuabililor. Pana cand vom permite experiente pe banii nostrii? 
Andrei:
(1 Aprilie 2016, 11:01)
Daca prostu' nu facea valuri, ca vrea iar primar, il lasau dracu' in pace. Acum cred ca s-a pricopsit si cu ceva puscarie. Primarie, puscarie, p'acolo. Sa fie primit!
Dănuț:
(31 Martie 2016, 16:23)
E vrăjeală...io nu cred până nu văd un comunicat de la DNA....de la m.ia asta de poliție politică...pe care o lăudați toți ziariștii, după ce..în mandatul smintitului de Băsescu se ocupa doar de nașii de tren și tablagiii de la circulație...da, știu..cu suportul tehnic al altei mizerii de instituție de forță, condusă de demenți, hoți și trădători...ăla SRI!! Bine..în nemernicia lor , programată pentru întărirea dreptei, au purificat stânga...de-o s-o ducă la câștigarea alegerilor:))))))))))) Sezonul ăsta votez cu stânga..îmi inspiră încredere! Să nu mă înjurați vreunul...că apa, că groapa, că penalii...că după aia vă umplu frigiderul...la toate vuvuzelele din lashierbinți:))...și nici cu vrăjeală d-aia,” cu toți e la fel”, să-mi veniți..și să-mi spuneți că tânărul frumos și liber...nu-i cu mintea-n...p lete:))) La cum lucrează DNA..mie mi-e să nu-l salte pe Moraru..că și el dormea cu poza lui Nuța sub pernă..cum trăia și vuvuzela aia de tinel:))
Ioana:
(31 Martie 2016, 14:40)
Nemtii ar stinge varul cu astfel de primari.
un cetatean:
(31 Martie 2016, 14:00)
1. pt dl/dna anonim!!!! saptamana trecuta am schimbat filtrele de la aparatura de 1000 euro pe care am fost obligat sa mi-o achizitionez ca ma saturasem de carat apa la bidoane!!!  vrei sa-ti spun niste valori???? apa care iese din filtrul meu are 73 ppm, apa potabila trebuie sa aiba intre 50-150 ppm! Ai idee cat are apa de la retea?!?!?! 792 ppm!!!! Imi spui ca nu a murit nimeni pana acum..??? nu zau! bea-o tu, ma!!!!si tot neamu' tau!!!sa vedem... 2. pt dl mircea! aveti MARE DREPTATE! 2 primari, doua nenorociri!!!de fapt... nu doar 2 primari pt ca nu doar ei sunt vinovati de cele intamplate...ci toata frunza cea vestita din primarie... vice-primari, consilieri etc.. dar stiti care este paradoxul? nimeni nu face nimic.. toata lumea sta linistita acasa pe principiul las-o ma ca merge si asa!!!sau lasa sa se duca altii si sa rezolve!!! nimeni nu iese in strada! am iesit in strada in noiembrie, dupa tragicul eveniment de la #colectiv. bineinteles ca s-a URLAT in portavoce si despre apa noastra otravita! si ce sa vezi!!!! eram vreo 100-150 de ametiti care urlam si restul lumii ne admira de pe trotuare sau de la geamuri, isi dadeau coate si radeau de parca zici ca trecea circul pe la ei prin oras. Asa ca... avem soarta pe care o meritam!!!!cu totii!!!
Eu:
(31 Martie 2016, 13:04)
Anonim cred ca tu ești defapt ionascu.venit cu traista n bat si devenit milionar-curvar prin slob city.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
19 Ian 2020
138 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(125 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(102 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

16 Ianuarie 2020, 18:55


4

DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(174 vizualizări - 1 comentariu)


8

Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(214 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


9

Bucu: La volan cu permisul suspendat

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de către un bărbat, de 47 de ani, din București, care a ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:35
(238 vizualizări - 1 comentariu)


10

Acțiune a polițiștilor feteșteni

Marți, 14 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:30
(214 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania pentru studenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita anunță ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:15
(183 vizualizări - 0 comentarii)


12
Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Protopopiatul Slobozia: 15 ianuarie-«Ziua Culturii Naționale»

Miercuri, 15 ianuarie 2020, cu prilejul «Zilei Culturii Naționale» și aniversării a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, la Liceul Tehnologic «Mihai Eminescu» din Slobozia, elevii ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 15:10
(248 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

Moldoveni: Bătrână de 87 de ani, moartă într-un incendiu

În noaptea de marți spre miercuri, 14/15 ianuarie 2020, puțin trecut de miezul nopții, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Moldoveni. La ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 11:20
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Ianuarie 2020, 17:10


Amara: Biciclist acroșat de un autoturism

Luni, 13 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Amara, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2020, 11:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cu permisul suspendat și beat la volan a produs un accident rutier

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe raza localității Bucu, pe linia depistării persoanelor care conduc autovehicule aflate sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:50
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Percheziție la Ion Roată la un bărbat suspectat de «tăiere ilegală» și «furt de arbori»

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției 6 Ion Roată au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Ion Roată, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «tăiere ilegală ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2020, 15:45
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Chirana: Un bărbat din Iași a murit într-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, în zona Chirana. Se pare că șoferul unui autovehicul, identificat în persoana unui bărbat de 68 de ani, cu domiciliul în ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 20:20
(765 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Chirana accident


Taximetriștii din Fetești, amendați de polițiști

Taxiurile din Fetești au fost verificate de polițiștii ialomițeni. În urma controalelor, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește starea tehnică a autovehiculelor, dar și faptul ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:20
(293 vizualizări - 1 comentariu)


Ajutoare de peste 500 mii de lei, acordate de Epsicopia Sloboziei și Călărașilor

Reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au realizat un bilanț al ajutoarelor pe care le-au acordat persoanelor aflate în dificultate din cadrul Episcopiei în ultimul trimestru al anului 2019 ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2020, 17:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii slobozeni au depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» săvârșită în data de 3 noiembrie 2019, asupra unei femei din municipiul Slobozia. Bărbatul în cauză a ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 14:35
(470 vizualizări - 0 comentarii)


Două fete din Amara, dispărute

Două fete din Amara, dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două minore, de 14 și 15 ani, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:40
(923 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara dispărute


Tânăr din Slobozia, arestat

Miercuri, 8 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

9 Ianuarie 2020, 10:35
(275 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia arestare


Primăria Slobozia: Obligativitatea de înscriere în Registrul Agricol

Primăria Municipiului Slobozia aduce la cunoștința persoanelor fizice și juridice obligația acestora de a declara următoarele date pentru înscrierea în Registrul Agricol. Astfel, între 5 ianuarie și ultima ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2020, 11:20
(570 vizualizări - 0 comentarii)


Cosâmbești: Bătrână de 77 de ani, acroșată de o mașină

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Cosâmbești, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 14:50
(428 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Constănțean reținut pentru «înșelăciune» și «fals în înscrisuri sub semnătură privată»

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut luni, 6 ianuarie 2020, de polițiștii ialomițeni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și de fals în înscriuri sub semnătură privată ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:55
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Făcăeni, depistat băut la volan

Luni, 6 decembrie a.c., polițiștii din Fetești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu în timp ce se afla sub influența alcoolului. ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:45
(209 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 5 permise reținute, amenzi de peste 79 mii de lei

Luni, 6 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 23 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. De asemenea, au fost sesizate 8 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 13:40
(399 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,38%

La sfârșitul lunii noiembrie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4094 șomeri (din care 1867 femei), rata șomajului fiind de 4,38%, cu 0,97 pp ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2020, 10:20
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
alegator în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia curiosul în Întrerupere voluntară a activității la fostul Combinat Chimic Chelu în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Trilogia din fundu curtii în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! @haiduc în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia A în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Alegator în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Denzel W în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia PSD ist în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia PSD ist de Slobozia în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia Anda Vasile în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Raquell de Marakes în Ștefan Țintă, noul președinte al PSD Slobozia dojean în Primărie «în familie» la Gheorghe Doja și Albești vai în Luminița Barcari, nominalizată pentru o funcție de secretar de stat în Ministerul Educației TWOQPACK în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Bacul în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Alt votant în Himerele investiționale ale administrației Mocioniu Orasan în Grevă japoneză la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia Of of în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical! Geanina în S-a întâmplat la Balaciu: O pacientă a căzut în WC-ul din curtea cabinetului medical!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...