Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Șomajul din Ialomița, generat de lipsa studiilor

Radiografia pieței muncii

Șomajul din Ialomița, generat de lipsa studiilor

Piața muncii din Ialomița este grav afectată de lipsa studiilor persoanelor care își caută un serviciu. Estimativ, din cei peste 8000 de șomeri înregistrați la nivelul județului, mai bine de jumătate nu știu să scrie sau să citească! Iar încadrarea lor într-un loc de muncă este practic imposibilă. Acest aspect s-a regăsit și în urmă cu o săptămînă la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată la Slobozia. Angajatorii prezenți au declarat la unison faptul că «nu putem angaja pe cineva care nu știe carte...».

De ce e importantă Educația?
În cadrul evenimentului dedicat revigorării pieței muncii din Ialomița, oficialii Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au declarat public faptul că lipsa studiilor îi împiedică pe șomerii din județ să-și găsească un serviciu. Din cei 8000 de șomeri înregistrați în evidențele AJOFM Ialomița, 5000 sînt persoane care trăiesc din ajutoarele sociale, fără a avea un minim de experiență în ceea ce privește studiile. Iar din această cauză ei nu pot fi angajați sau înscriși la cursurile de calificare într-o meserie organizate la nivelul județului. «Locurile de muncă pe care angajatorii le oferă au cerințe serioase, în principal vizînd studiile sau calificările pe care șomerii le au. Aceste competențe nu pot fi dobîndite în lipsa studiilor. Însă, cifrele arată că mulți dintre șomerii din evidențele noastre au cunoștințe limitate...» ne-a precizat Georgian Mocănescu, directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița.

Lipsa studiilor și efectele ei
În urmă cu o săptămînă, la Slobozia, a fost organizată o nouă Bursă Generală a Locurilor de Muncă.  Deși numărul angajatorilor care au participat a fost foarte scăzut (doar 47 din cei peste 600 identificați), cei prezenți au reclamat  faptul că este imposibil să ofere locuri de muncă pentru că multe dintre persoanele care se prezintă la interviuri sînt lipsite de studii și experiență. «Eu caut de 2 luni angajați... Am două locuri de muncă disponibile. Din cauza faptului că în România, după Revoluție, toată lumea vinde diplome de calificări, diplome de facultate, ajung oamenii să vină cu diploma la tine dar ei nu știu să facă nimic, pentru că nu au nimic în cap... Cum să-i angajezi?! Nu știu să facă nimic pentru că nu au învățat nimic!» reclamă situația Vasile Mihalcea, administratorul unei societăți agricole din comuna Munteni Buzău, prezent la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, desfășurată la Slobozia. Direcția Județeană de Statistică Ialomița confirmă la rîndul său situația înregistrată în rîndurile șomerilor ialomițeni în ceea ce privește lipsa studiilor. La ultimul Recensămînt al populației, în Ialomița, existau 14339 de persoane fără studii absolvite, iar alte 8082 erau analfabete...

22 Aprilie 2016, 13:40 (4731 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-12 aprilie 2019
AJOFM Ialomița: Rezultate Bursa Generală a Locurilor de Muncă
AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Comentariile cititorilor:


Leila:
(27 Aprilie 2016, 07:19)
Studii superioare ?????? unde la aprozar langa Lion?? sau chiar la Lion :))))))) cer studii superioare ..si ei dau 1000 de lei salariu? :))))))) sa fim seriosi , situatia nu este chiar asa neagra , multi oameni muncesc la negru , ITM nu-si face treaba .... si atunci daca la negru castig mai mult de 1000 de lei pe luna de ce dracu sa vin la tine sa-ti fac treaba , sa te numesti patron , dar eu cu banii de la tine doar chiria si jumate din facturi pot sa  platesc .????????
Cred ca la bursa au fost numai cei cu ajutor social , nu sunt analfabeti in Slobozia asa multi cum lasa ITM sa se inteleaga .Oamenii sunt destepti dar cer bani ..ceea ce patronii nu au si nu pot da .
Milogii care stau la ajutor social sunt doar influentabili pentru o sticla de bere si o pun ga de seminte si ne hotarasc la alegeri soarta ...ei voteaza PSD ...din pacate...si sunt multi...probabil urmeaza sa mai traim vreo 20 de ani pana crapa astia  ..sa curatam orasul de mafia rosie , care a pus stapanire pe patronii din oras care taie si spanzura si care platesc taxele la stat din leafa angajatilor . In ITM ...trebuie facut curat ...ei inchid ochii la neregulile din oras ...si isi iau plasele cu papa , biletele de vacanta ...etc.
x-men:
(27 Aprilie 2016, 00:41)
Pt Dana- Nu te baga nimeni in seama pe acasa sau pe la munca(daca ai) si intri in cct singura.
Nu toti care au studii superioare au facut la Amara sau la Bioterra facultatea. Sunt persoane care au invatat si care merita sa fie felicitate pt asta. Tu nu poti sa pricepi, este de inteles.Mai citeste articolul  de doua -trei ori si du-te la culcare.Sa ai cu tine si un sul de hartie  igienica ca poate te scapi din nou pe tine...
DANA:
(26 Aprilie 2016, 11:35)
Pentru @iz-mene: câtă pregătire ai tu cu a,B,c,....dracu știe! Oricum, ai avut noroc! Ești o ex-cepție! Adevărul adevărat îl dețin cei care comenteză pe ideea că majoritatea diplomelor după1990...sunt apă de la cct! Au cerut angajatorii să aveți ,,studii superioare" și le-ați făcut! Uite cartonul, dă-mi salariu! Și, gata! Nu cred că un om de calitate este invidios sau frustrat că un analfabet ia un salariu mai mare decât potențele lui. Înțelegi mersul lucrurilor în România, îl accepți și pe acesta. Nu te poți resemna, pleci!
x-men:
(26 Aprilie 2016, 01:21)
DACA cititi articolul si va dati jos valul de neputinta veti vedea ca se refera la studii-aici intra si bacalaureatul . Sunt unii care vin la bursa locurilor de munca probabil ca sa nu piarda ajutorul social sau somajul... Cel care isi spune PROFESORUL  este un frustrat . Pentru cei cu STUDII Superioare sunt foarte putine locuri de munca in acest judet. Ignorantilor.
Carton cu poza:
(25 Aprilie 2016, 22:14)
Pt @carton pe bani.Da ma frustratule am luat examenele cu a) b) si c) si am salariu 1500 euro la o companie multinationala.Tu poate ai 1500lei brut si te rogi sa creasca salariul minim pe economie.Din pacate in tara noastra iti trebuie patalamaua la mana ca sa avansezi undeva.Pt asta a aparut Bioterra ,Spiru si altele.Sunt de acord.Dar frustratii sunt obisnuiti sa generalizeze pt ca pe ei atat ii duce capul
SORIN:
(25 Aprilie 2016, 16:14)
Nimeni nu s-a născut învățat, dar de aici și până la analfabetism e cale lungă. Nu cred că absolvenții acelor facultăți cu diplome din cele mai renumite tipografii sunt analfabeți, ci numai agramați. Cunosc o droaie de bioterriști care spun că "ei se duce". Poate or fi buni la meseria învățată. Nu e obligatoriu să fii tare la limba română, dacă "le ai" pe meserie. Problema e mai gravă atunci când nu știi de niciunele. N-ați văzut la televizor câți asistați social refuză să meargă la muncă?! Iar dacă merg, cer și pe mă-sa și pe tat-su, de parcă ar fi puși să tragă la jug. Asta-i România!
Opriți tenderismul!:
(25 Aprilie 2016, 14:56)
@diploma. Cei mai mulți ,,profesori", angajați la predare, sunt făcături! Zombi! Habar n-au, dar se ,,perfecționează"! Te perfecționezi pe pielea elevului, idiotule, când tu abia ai terminat la ID? Te perfecționezi? Tu acum înveți, idioato, care ți-ai luat gradele pe copiate și te ascunzi ca dracu de tămâie, să nu-ți facă vreun părinte bucata!?? Nu-ți fie teamă, până vei fi descoperită, vei mai nenoroci multe generații! Alți profesori nu avem! Te ține IȘJ-ul și MEd. că ca tine sunt majoritatea și pe-acolo!
DIPLOMA:
(25 Aprilie 2016, 13:40)
un om normal si cu vointa s a faca ceva ,se ducea la o facultate normala ,de stat si nu alegea o fabrica de diplome
Carton pe bani:
(25 Aprilie 2016, 12:07)
@carton cu poză, tu ești unul care ai așa ceva, "diplomă", și vrei să te "perfecționezi" pe banii angajatorului?? Nene, nu zice nimeni că după facultate nu mai înveți. Dimpotrivă, ai o bază solidă, teoretică, puțină practică, și te angajezi prin concurs! Cu fruntea sus! Dat Biotrran sau cu un carton cu poză, ți-ai luat examenele Învățând?? Sanchi! a, b, c...încercuim pe a). Bravo! Le învățai ca idiotul, fără logică.... Și zici că ai facultate, ai pretenții, tembelule?!
Carton cu poza:
(24 Aprilie 2016, 15:01)
Pentru @pt profesor"sau sofer" /"douazeci"/ "numeri"....parca asa se scrie mai corect.Sau esti vreun mos pensionar suparat ca ti-a luat locul unu' cu carton cu poza pe vreun post care-ti asigura venit pe langa pensie pana la 100 de ani.Ca doar tu si IDIOTUL de @turenici atunci cand v-ati angajat prima data stiati absolut tot...nu v-a invatat si nu v-a aratat nimeni nimic.Ar trebui sa faceti diferenta intre un cocalar cu diploma la Bioterra si un om normal tot cu diploma la Bioterra dar care are vointa sa invete si sa faca ceva in viata.Inca mai sunt si d-astia
Radu:
(24 Aprilie 2016, 10:44)
La primărie și prefectură sunt cei mai mulți proști cu diplome. Invazie de prostime cu pile. Nu fac nimic toată ziua, iau salarii și prime.
Turenici:
(23 Aprilie 2016, 22:48)
Șomajul din Ialomița este datorat lipsei studiilor serioase. Avem cretini cu diplome luate contra cost, fără acoperire. Problema este așa de veche că a intrat în normalitate! Tot ce a venit "cu studii" începând cu 1994, sunt idioți, majoritatea! Apoi după 1994, cu cât ne apropiem de 2016, la pământ! Fițe și fetițe cu aer de centură și cu diplome de la particulare. Dacă nu le-ai cunoaște dinainte, pe unele le-ai lua drept bune de treabă! Nu! Aparent! Ele tot treaba de pe centură o știu. Sunt Leneși, Proști și dornici de bani cât mai mulți.
Mary:
(23 Aprilie 2016, 17:09)
        Mergi sa ocupi un post cu studii superioare in Primarie, ( au fost cu duiumul, vezi toate angajarile pe doi, trei ani in urma sau anul curent, ca nu le dau la AJOFM, intodeauna spun ca NU SUNT OBLIGATI ), toate angajarile s-au facut cu PILE, iar la PREFECTURA, posturile vacante cu studii superioare s-au ocupat tot cu pile dar marea majoritae sunt PENSIONARI CU PENSII MARI, care sunt reangajati ca debutanti. Cum, nu sunt posturi cu studii superioare?! Ocuparea unor posturi unde se organizeaza CONCURS este un adevarat CIRC, unde CONCURENTII PILOSI vin boi si pleaca vaci angajate ce nu stiu sa lege doua vorbe si nu au habar de nimic, in schimb STIU SUBIECTELE. Cand se va face ordine si aici, pentru ca ecste fapte sunt FURTURI PE FATA, numai DNA, stie. Pana atunnci trebuie sa-i suportam pe acesti politruci de rahat, "angajati" pe patru ani si care au tupeul sa mai cerseasca un mandat pentru simplul motiv ca PROIECTELE lor nu au fost finalizate, nevand timp in patru ani de DOMNIE SI BATAIE DE JOC sa isi angajeze tot neamul. 
cucu:
(23 Aprilie 2016, 15:33)
Ei sunt tinerii care vor 500 de euro pe luna? Cred ca 20-30 de ani n-o sa "culegem" nimic de pe urma lor. Vinovati se fac in ordine, parintii cu educatia din familie si in al doilea rand profesorii si ei tot "absolventi" ai invatamantului dupa '90.
Pt.Profesor::
(23 Aprilie 2016, 12:43)
Bine punctat ,PROFESOR:  Cu diplomele,se angajaza vanzatori la pravaliile din sat ori comuna s-au soferi care sa care incepand de la primari pana la hartie igienica. Mai pui ca anumite posturi sunt sunt rezervate si blocate de ani buni de zile.Pai cum altfel cand multe japite de primari au ales cu varf si indesat colaboratorii ,adevarat cu diplome car in cap cu tarate care sun angajati pe posturi dar el in realitate este soferul pentru chermezele si aventurile amoroase primarului. Persoana cu studii superioare angajata ca, agent agricol dar el nu este capabil sa inumere pana la douzezi. Daca-i pui o harta in mana si-l intrebi de o parcela te trimite in judetul Covasna

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 09 Dec 2019
321 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2019, 19:05


Traian: Polițiștii ialomițeni, în rolul lui Moș Nicolae

Moș Nicolae a venit cu autospeciala de poliție la un copil de numai 10 luni, din localitatea Traian, abandonat de mamă la naștere. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost joi, 5 decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2019, 13:40
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia: «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae»

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat joi, 5 decembrie 2019, activitatea «Din inimă pentru inimă-daruri de Moș Nicolae». Micii creștini ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 13:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Pește confiscat

Movilița: Pește confiscat

65 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, care transporta pe raza comunei Movilița pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:50
(192 vizualizări - 1 comentariu)


4
Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Polițiștii ialomițeni au donat sânge

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a inițiat o campanie internă de donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieți omenești, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:35
(154 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 09:10
(208 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la Gârbovi

Un accident rutier s-a produs în localitatea Gârbovi, pe DJ 203B. Evenimentul a fost înregistrat marți, 3  decembrie a.c., în jurul orelor 19,20, un autoturism părăsind partea carosabilă și acroșând ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:35
(153 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi accident


Fetești: Bărbat găsit mort în propriul apartament

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul zilei de marți, 3 decembrie 2019, în jurul orelor 15,10, pentru asigurarea accesului în apartamentul unui bărbat, de 48 de ani. Pompierii de la Stația de ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:15
(206 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Avarie la conducta principală de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Veșniciei, din orașul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 4 decembrie ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2019, 08:05
(151 vizualizări - 0 comentarii)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

3 Decembrie 2019, 17:55


10

Slobozia: Liceul Tehnologic Special «Ion Teodorescu» a serbat Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități

Marți, 3 decembrie 2019, cei 140 de elevi ai Liceului Tehnologic Special «Ion Teodorescu» din Slobozia au marcat printr-o serbare Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. În cadrul ceremoniei ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 16:25
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Copil posibil înecat în Borcea

Încă de duminică, 1 decembrie 2019, salvatorii de la Stația de pompieri Fetești, la solicitarea forțelor de Poliție, au intervenit pentru căutarea unui minor dispărut în zona pontonului din comuna Bordușani ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2019, 08:20
(192 vizualizări - 0 comentarii)


12
Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Bordușani: Minor dispărut fără urmă

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de căutare a unui minor de 13 ani, Costel Cătălin Ioniță. Joi, 28 noiembrie 2019, băiatul a plecat de la domiciliul unchiului său din comuna ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:45
(398 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Manifestări dedicate «Zilei Naționale a României»

Spectacole de muzică folclorică și tradiționala paradă militară sunt principalele evenimente care se vor desfășura la Slobozia cu ocazia «Zilei Naționale a României». Manifestările debutează la ora 11, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:40
(414 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Un bărbat de 59 de ani, din Urziceni, care se sustrăgea executării unei pedepse de 7 luni închisoare a fost indentificat de polițiști și încarcerat. Acesta a fost condamnat definitiv, printr-o sentință ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:35
(282 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni arestare


Ialomița: Campanie de donare susținută de preoți

Preoții din 4 localități ialomițene, respectiv Iazu, Valea Ciorii, Scânteia și Murgeanca, au participat marți, 26 noiembrie 2019, la o campanie de donare de sânge, organizată de Centrul Județean de Transfuzie ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:30
(295 vizualizări - 1 comentariu)


Jandarmii și polițiștii ialomițeni, la datorie de «Ziua Națională a României»

Manifestările organizate în județul Ialomița cu ocazia Zilei Naționale a României vor fi supravegheate de jandarmi. Astfel, efectivele de intervenție ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:25
(213 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 61 mii de lei aplicate de polițiști

În urma unei acțiuni a polițiștilor ialomițeni privind abaterile de la regimul rutier, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale de 61 mii de lei. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:20
(310 vizualizări - 0 comentarii)


O bătrână de 73 de ani din Jilavele a dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni caută o bătrână de 73 de ani care a dispărut de la domiciliul din localitatea Jilavele. Rudele femeii spun că în data de 26 noiembrie 2019 aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:15
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Acțiunile preventive în școli desfășurate de polițiștii ialomițeni au continuat și în această săptămână. Miercuri, 27 noiembrie 2019, oamenii legii au mers la Fetești, acolo unde au discutat cu elevii din ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispece­ratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:25
(210 vizualizări - 0 comentarii)


CJAS Ialomița: Înregistrarea în sistemul informatic a bolnavilor cronici

Înregistrarea în Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a bolnavilor cu afecțiuni incluse în Programele Naționale de Sănătate stabilite de Ministerul Sănătății se va face numai pe baza adeverinței ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:10
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Copil de 4 ani, mort după ce a fost intoxicat cu fum

Marți, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 9,20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Săveni-sat Frățilești. La fața ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:25
(457 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: A intrat cu camionul în lac

Un accident rutier s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 6,15, în localitatea Movilița, când un autotren a derapat de pe partea carosabilă și a intrat în Balta Movilița. Pentru salvarea victimei ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:20
(388 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Cinci persoane intoxicate cu fum de la o sobă

Cinci persoane au fost intoxicate cu fum în comuna Ciochina luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 07,30. Pentru salvarea victimelor, intoxicate cu fum produs de o sobă cu lemne folosită la încălzirea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:15
(326 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: S-au răsturnat cu mașina

Accident rutier cu trei victime în localitatea Coșereni, pe DN2. Evenimentul s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,55, la intersecția cu localitatea Borănești, când o autoutilitară a părăsit ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:10
(347 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Informare cu privire la prevenirea apariției unor noi focare de pestă porcină africană

Având în vedere dinamica evoluției pestei porcine africane și în contextul debutului sezonului rece, în care sacrificarea tradițională a suinelor din gospodării cunoaște o creștere semnificativă, DSVSA Ialomița informează toți crescătorii de porcine, din exploatațiile nonprofesionale, cu privire la necesitatea respectării următoarelor măsuri: ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:30
(350 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română, alături de organizații din țara noastră și agenții de aplicare a legii din Bulgaria și Ungaria, este parte a campaniei regionale a OSCE de sensibilizare împotriva violenței bazate pe gen ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:25
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 24 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 68 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:20
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Grivița, reținut de polițiști după o urmărire ca în filme

Un bărbat de 32 de ani, din Grivița, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru «ultraj» și cumul de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:15
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...