Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Șomajul din Ialomița, generat de lipsa studiilor

Radiografia pieței muncii

Șomajul din Ialomița, generat de lipsa studiilor

Piața muncii din Ialomița este grav afectată de lipsa studiilor persoanelor care își caută un serviciu. Estimativ, din cei peste 8000 de șomeri înregistrați la nivelul județului, mai bine de jumătate nu știu să scrie sau să citească! Iar încadrarea lor într-un loc de muncă este practic imposibilă. Acest aspect s-a regăsit și în urmă cu o săptămînă la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată la Slobozia. Angajatorii prezenți au declarat la unison faptul că «nu putem angaja pe cineva care nu știe carte...».

De ce e importantă Educația?
În cadrul evenimentului dedicat revigorării pieței muncii din Ialomița, oficialii Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au declarat public faptul că lipsa studiilor îi împiedică pe șomerii din județ să-și găsească un serviciu. Din cei 8000 de șomeri înregistrați în evidențele AJOFM Ialomița, 5000 sînt persoane care trăiesc din ajutoarele sociale, fără a avea un minim de experiență în ceea ce privește studiile. Iar din această cauză ei nu pot fi angajați sau înscriși la cursurile de calificare într-o meserie organizate la nivelul județului. «Locurile de muncă pe care angajatorii le oferă au cerințe serioase, în principal vizînd studiile sau calificările pe care șomerii le au. Aceste competențe nu pot fi dobîndite în lipsa studiilor. Însă, cifrele arată că mulți dintre șomerii din evidențele noastre au cunoștințe limitate...» ne-a precizat Georgian Mocănescu, directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița.

Lipsa studiilor și efectele ei
În urmă cu o săptămînă, la Slobozia, a fost organizată o nouă Bursă Generală a Locurilor de Muncă.  Deși numărul angajatorilor care au participat a fost foarte scăzut (doar 47 din cei peste 600 identificați), cei prezenți au reclamat  faptul că este imposibil să ofere locuri de muncă pentru că multe dintre persoanele care se prezintă la interviuri sînt lipsite de studii și experiență. «Eu caut de 2 luni angajați... Am două locuri de muncă disponibile. Din cauza faptului că în România, după Revoluție, toată lumea vinde diplome de calificări, diplome de facultate, ajung oamenii să vină cu diploma la tine dar ei nu știu să facă nimic, pentru că nu au nimic în cap... Cum să-i angajezi?! Nu știu să facă nimic pentru că nu au învățat nimic!» reclamă situația Vasile Mihalcea, administratorul unei societăți agricole din comuna Munteni Buzău, prezent la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, desfășurată la Slobozia. Direcția Județeană de Statistică Ialomița confirmă la rîndul său situația înregistrată în rîndurile șomerilor ialomițeni în ceea ce privește lipsa studiilor. La ultimul Recensămînt al populației, în Ialomița, existau 14339 de persoane fără studii absolvite, iar alte 8082 erau analfabete...

22 Aprilie 2016, 13:40 (5104 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-12 aprilie 2019
AJOFM Ialomița: Rezultate Bursa Generală a Locurilor de Muncă
AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Comentariile cititorilor:


Leila:
(27 Aprilie 2016, 07:19)
Studii superioare ?????? unde la aprozar langa Lion?? sau chiar la Lion :))))))) cer studii superioare ..si ei dau 1000 de lei salariu? :))))))) sa fim seriosi , situatia nu este chiar asa neagra , multi oameni muncesc la negru , ITM nu-si face treaba .... si atunci daca la negru castig mai mult de 1000 de lei pe luna de ce dracu sa vin la tine sa-ti fac treaba , sa te numesti patron , dar eu cu banii de la tine doar chiria si jumate din facturi pot sa  platesc .????????
Cred ca la bursa au fost numai cei cu ajutor social , nu sunt analfabeti in Slobozia asa multi cum lasa ITM sa se inteleaga .Oamenii sunt destepti dar cer bani ..ceea ce patronii nu au si nu pot da .
Milogii care stau la ajutor social sunt doar influentabili pentru o sticla de bere si o pun ga de seminte si ne hotarasc la alegeri soarta ...ei voteaza PSD ...din pacate...si sunt multi...probabil urmeaza sa mai traim vreo 20 de ani pana crapa astia  ..sa curatam orasul de mafia rosie , care a pus stapanire pe patronii din oras care taie si spanzura si care platesc taxele la stat din leafa angajatilor . In ITM ...trebuie facut curat ...ei inchid ochii la neregulile din oras ...si isi iau plasele cu papa , biletele de vacanta ...etc.
x-men:
(27 Aprilie 2016, 00:41)
Pt Dana- Nu te baga nimeni in seama pe acasa sau pe la munca(daca ai) si intri in cct singura.
Nu toti care au studii superioare au facut la Amara sau la Bioterra facultatea. Sunt persoane care au invatat si care merita sa fie felicitate pt asta. Tu nu poti sa pricepi, este de inteles.Mai citeste articolul  de doua -trei ori si du-te la culcare.Sa ai cu tine si un sul de hartie  igienica ca poate te scapi din nou pe tine...
DANA:
(26 Aprilie 2016, 11:35)
Pentru @iz-mene: câtă pregătire ai tu cu a,B,c,....dracu știe! Oricum, ai avut noroc! Ești o ex-cepție! Adevărul adevărat îl dețin cei care comenteză pe ideea că majoritatea diplomelor după1990...sunt apă de la cct! Au cerut angajatorii să aveți ,,studii superioare" și le-ați făcut! Uite cartonul, dă-mi salariu! Și, gata! Nu cred că un om de calitate este invidios sau frustrat că un analfabet ia un salariu mai mare decât potențele lui. Înțelegi mersul lucrurilor în România, îl accepți și pe acesta. Nu te poți resemna, pleci!
x-men:
(26 Aprilie 2016, 01:21)
DACA cititi articolul si va dati jos valul de neputinta veti vedea ca se refera la studii-aici intra si bacalaureatul . Sunt unii care vin la bursa locurilor de munca probabil ca sa nu piarda ajutorul social sau somajul... Cel care isi spune PROFESORUL  este un frustrat . Pentru cei cu STUDII Superioare sunt foarte putine locuri de munca in acest judet. Ignorantilor.
Carton cu poza:
(25 Aprilie 2016, 22:14)
Pt @carton pe bani.Da ma frustratule am luat examenele cu a) b) si c) si am salariu 1500 euro la o companie multinationala.Tu poate ai 1500lei brut si te rogi sa creasca salariul minim pe economie.Din pacate in tara noastra iti trebuie patalamaua la mana ca sa avansezi undeva.Pt asta a aparut Bioterra ,Spiru si altele.Sunt de acord.Dar frustratii sunt obisnuiti sa generalizeze pt ca pe ei atat ii duce capul
SORIN:
(25 Aprilie 2016, 16:14)
Nimeni nu s-a născut învățat, dar de aici și până la analfabetism e cale lungă. Nu cred că absolvenții acelor facultăți cu diplome din cele mai renumite tipografii sunt analfabeți, ci numai agramați. Cunosc o droaie de bioterriști care spun că "ei se duce". Poate or fi buni la meseria învățată. Nu e obligatoriu să fii tare la limba română, dacă "le ai" pe meserie. Problema e mai gravă atunci când nu știi de niciunele. N-ați văzut la televizor câți asistați social refuză să meargă la muncă?! Iar dacă merg, cer și pe mă-sa și pe tat-su, de parcă ar fi puși să tragă la jug. Asta-i România!
Opriți tenderismul!:
(25 Aprilie 2016, 14:56)
@diploma. Cei mai mulți ,,profesori", angajați la predare, sunt făcături! Zombi! Habar n-au, dar se ,,perfecționează"! Te perfecționezi pe pielea elevului, idiotule, când tu abia ai terminat la ID? Te perfecționezi? Tu acum înveți, idioato, care ți-ai luat gradele pe copiate și te ascunzi ca dracu de tămâie, să nu-ți facă vreun părinte bucata!?? Nu-ți fie teamă, până vei fi descoperită, vei mai nenoroci multe generații! Alți profesori nu avem! Te ține IȘJ-ul și MEd. că ca tine sunt majoritatea și pe-acolo!
DIPLOMA:
(25 Aprilie 2016, 13:40)
un om normal si cu vointa s a faca ceva ,se ducea la o facultate normala ,de stat si nu alegea o fabrica de diplome
Carton pe bani:
(25 Aprilie 2016, 12:07)
@carton cu poză, tu ești unul care ai așa ceva, "diplomă", și vrei să te "perfecționezi" pe banii angajatorului?? Nene, nu zice nimeni că după facultate nu mai înveți. Dimpotrivă, ai o bază solidă, teoretică, puțină practică, și te angajezi prin concurs! Cu fruntea sus! Dat Biotrran sau cu un carton cu poză, ți-ai luat examenele Învățând?? Sanchi! a, b, c...încercuim pe a). Bravo! Le învățai ca idiotul, fără logică.... Și zici că ai facultate, ai pretenții, tembelule?!
Carton cu poza:
(24 Aprilie 2016, 15:01)
Pentru @pt profesor"sau sofer" /"douazeci"/ "numeri"....parca asa se scrie mai corect.Sau esti vreun mos pensionar suparat ca ti-a luat locul unu' cu carton cu poza pe vreun post care-ti asigura venit pe langa pensie pana la 100 de ani.Ca doar tu si IDIOTUL de @turenici atunci cand v-ati angajat prima data stiati absolut tot...nu v-a invatat si nu v-a aratat nimeni nimic.Ar trebui sa faceti diferenta intre un cocalar cu diploma la Bioterra si un om normal tot cu diploma la Bioterra dar care are vointa sa invete si sa faca ceva in viata.Inca mai sunt si d-astia
Radu:
(24 Aprilie 2016, 10:44)
La primărie și prefectură sunt cei mai mulți proști cu diplome. Invazie de prostime cu pile. Nu fac nimic toată ziua, iau salarii și prime.
Turenici:
(23 Aprilie 2016, 22:48)
Șomajul din Ialomița este datorat lipsei studiilor serioase. Avem cretini cu diplome luate contra cost, fără acoperire. Problema este așa de veche că a intrat în normalitate! Tot ce a venit "cu studii" începând cu 1994, sunt idioți, majoritatea! Apoi după 1994, cu cât ne apropiem de 2016, la pământ! Fițe și fetițe cu aer de centură și cu diplome de la particulare. Dacă nu le-ai cunoaște dinainte, pe unele le-ai lua drept bune de treabă! Nu! Aparent! Ele tot treaba de pe centură o știu. Sunt Leneși, Proști și dornici de bani cât mai mulți.
Mary:
(23 Aprilie 2016, 17:09)
        Mergi sa ocupi un post cu studii superioare in Primarie, ( au fost cu duiumul, vezi toate angajarile pe doi, trei ani in urma sau anul curent, ca nu le dau la AJOFM, intodeauna spun ca NU SUNT OBLIGATI ), toate angajarile s-au facut cu PILE, iar la PREFECTURA, posturile vacante cu studii superioare s-au ocupat tot cu pile dar marea majoritae sunt PENSIONARI CU PENSII MARI, care sunt reangajati ca debutanti. Cum, nu sunt posturi cu studii superioare?! Ocuparea unor posturi unde se organizeaza CONCURS este un adevarat CIRC, unde CONCURENTII PILOSI vin boi si pleaca vaci angajate ce nu stiu sa lege doua vorbe si nu au habar de nimic, in schimb STIU SUBIECTELE. Cand se va face ordine si aici, pentru ca ecste fapte sunt FURTURI PE FATA, numai DNA, stie. Pana atunnci trebuie sa-i suportam pe acesti politruci de rahat, "angajati" pe patru ani si care au tupeul sa mai cerseasca un mandat pentru simplul motiv ca PROIECTELE lor nu au fost finalizate, nevand timp in patru ani de DOMNIE SI BATAIE DE JOC sa isi angajeze tot neamul. 
cucu:
(23 Aprilie 2016, 15:33)
Ei sunt tinerii care vor 500 de euro pe luna? Cred ca 20-30 de ani n-o sa "culegem" nimic de pe urma lor. Vinovati se fac in ordine, parintii cu educatia din familie si in al doilea rand profesorii si ei tot "absolventi" ai invatamantului dupa '90.
Pt.Profesor::
(23 Aprilie 2016, 12:43)
Bine punctat ,PROFESOR:  Cu diplomele,se angajaza vanzatori la pravaliile din sat ori comuna s-au soferi care sa care incepand de la primari pana la hartie igienica. Mai pui ca anumite posturi sunt sunt rezervate si blocate de ani buni de zile.Pai cum altfel cand multe japite de primari au ales cu varf si indesat colaboratorii ,adevarat cu diplome car in cap cu tarate care sun angajati pe posturi dar el in realitate este soferul pentru chermezele si aventurile amoroase primarului. Persoana cu studii superioare angajata ca, agent agricol dar el nu este capabil sa inumere pana la douzezi. Daca-i pui o harta in mana si-l intrebi de o parcela te trimite in judetul Covasna

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 09 Iul 2020
139 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(166 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(104 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(97 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


8

Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(148 vizualizări - 0 comentarii)


9

IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(215 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(198 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(112 vizualizări - 0 comentarii)


13
Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(663 vizualizări - 5 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(226 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(131 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(179 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(196 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(236 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(324 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...