Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

Electoratul rural decide președintele județului

«Alfa și Omega» alegerilor locale din Ialomița

Electoratul rural decide președintele județului

Gheorghe Tinel, copreședintele PNL Ialomița a depus marți, 26 aprilie 2016, lista de candidați a filialei pentru Consiliul Județean Ialomița. Dincolo de eveniment în sine, acest moment poate fi considerat începutul și sfîrșitul alegerilor locale în Ialomița. Independent vă oferă o posibilă explicație pentru această afirmație. Și, din păcate pentru unii, votul din 5 iunie 2016 o va valida oficial.

Tinel patentează metoda lui Gheorghe Savu
Marți, 26 aprilie 2016, la 10,30, Gheorghe Tinel a depus la Biroul Electoral Județean lista de candidați pentru alegerile din 5 iunie. Potrivit propriilor declarații, reluate cu acest prilej, primele poziții pe lista PNL sînt ocupate de primari în funcție, primari considerați la acest moment locomotive electorale ale partidului. Este vorba despre Eugen Tocileanu (Sărățeni), Ion Mihai (Gheorghe Doja), Ghiță Mihai (Ion Roată), Daniel Popa (Bărcănești), Dinu Alexandru (Mihail Kogălniceanu), șamd. Metoda folosită de Gheorghe Tinel a fost patentată, în urmă cu 20 de ani, chiar de către fostul președinte al PSD Ialomița, Gheorghe Savu. Elevi la școlile de pe șoseaua de centură a politicii, fiecare dintre cei doi au înțeles că alegerile din Ialomița se cîștigă cu votul electoratului rural, adus cu arcanul la secțiile de votare. Iar primarii plasați strategic pe primele 6 poziții eligibile au acest unic rol. De altfel, în cazul lui Gheorghe Tinel, care la acest moment se confruntă cu situații greu de gestionat la Urziceni, Slobozia sau Fetești, această mutare politică este singura care are șanse de cîștig. Primarul Sava este neguvernabil și a amenințat că va candida pe listele PNL împotriva voinței lui Tinel, Martin îl sabotează din interior în capitala județului, iar la Fetești, primarul Catrinoiu se confruntă cu o criză de imagine pe care nici măcar lipsa de anvergură a contracandidatului PSD, Sorin Gafițoiu, nu o mai poate bloca...

Moraru pierde în stil european
Prea copt înspre prea plin pentru politica județeană, Victor Moraru a ales să gîndească european în cel mai prost an electoral al filialei. Lista sa de consilieri județeni este însăilată cu candidați anonimi, ipochimeni rezultați din șantajul negocierilor interne, iar semnalele transmise de primarii PSD în funcție sînt deja alarmante. Iată doar cîteva exemple: Sorin Gafițoi, Emil Cătălin Grigore, Daniel Eugeniu Crunțeanu, Viorel Vivari Bănescu, Marin Nedu, Tudorița Chidu, Gheorghe Herea, Mihai Gore, Gică Maftei, Gheorghe Tănasă, Elena Mitran, Stela Oancea, Ciprian Viorel Rădulescu, Luminița Trifan, șamd... Potrivit unor surse interne, la acest moment Victor Moraru este identificat cu predecesorul său, Silvian Ciupercă, iar primarii chemați să tragă de căruța electorală a alegerilor din 5 iunie 2016 se jură că în comunele lor vor lăsa votul liber, «fiind sătui să-l care în cîrcă pe arogantul de la Amara». Deși gripată, mașina de vot a PSD rămîne una redutabilă. În 90% din cazuri, candidații rămîn aceiași din mandatele anterioare, edili care au demonstrat că pot cîștiga detașat alegerile fără sprijinul județenei de partid. Latifundiari, arendași, mulți dintre ei milionari în euro, acești stăpîni ai comunităților rurale cer ca liderii județeni să le recunoască statutul și poziția socială. Este exact ceea ce Victor Moraru nu face și unul dintre motivele pentru care ar putea pierde. Pe celelalte, cu voia dumneavoastră, vi le vom prezenta în timpul campaniei electorale, dacă va mai fi cazul...

Simulare electorală Afirmația potrivit căreia orașele Ialomiței decid culoarea politică a județului poate fi combătută. Slobozia cu cei 44774 de alegători (dintre care doar 23 de mii s-au prezentat la vot și numai 12909 au votat pentru Silvian Ciupercă, candidatul USL la alegerile din 2012!) poate fi anulată de cele 5-6 comune PNL ai căror primari se află pe lista de consilieri județeni ai lui Gheorghe Tinel: Sărățeni (1011), Gh. Doja (2234), Ion Roată (2936), Bărcănești (2763), M. Kogălniceanu (2683). Adăugați la acest aspect și bazinul electoral PNL din zona Fetești (28595) și Făcăeni (4467), precum și voturile electoratului captiv în plasa primarului din Urziceni (14671) și veți descoperi că PNL poate lupta pentru prima dată cu șanse reale împotriva mașinii de vot a PSD din fiefurile tradiționale precum Vlădeni (1696), Colelia (980), Amara (6641) sau Țăndărei (11366). În aceste condiții, afirmațiile făcute alăturat se pot dovedi valabile, iar Victor Moraru are o problemă reală. Și mai puțin de o lună ca să o rezolve sau să devină și el istorie.

26 Aprilie 2016, 15:15 (21399 vizualizări - 107 comentarii)

Citiți și:
Scenarii de precampanie electorală
Ialomița ne-a ales destinul
Componența Consiliului Județean Ialomița: 18 mandate PSD, 10 mandate PNL și 3 mandate ALDE
«Gașca de penali a PSD nu trebuie înlocuită cu alta la fel!»
«Parcarea subterană NU se va finaliza cu bani europeni!»

Comentariile cititorilor:


m.kogalniceanu :
(15 Mai 2016, 06:27)
Tinel Gheorghe luatil si pe primarul din com.mihail kogalniceanu Dinu Alexandru afceristu si plecati din acest judet ialomitean intr-o lume pustie ca noi nu avem nevoe de sarlatani .Sa dispareti toata clica mafiota basista, tandemul PNL-PD.
mai@mircea(cu m mic):
(11 Mai 2016, 13:35)
 invata sa scrii si sa citesti, ma si mir ca ai acces la internet, cat despre "jugnirile" pe care incerci sa mi le aduci....nu ma "atig", esti muuuuult prea prost....in sfarsit, nu prea mai avem loc in tara asta de atația social-democrati(comunisti) pârâți.....apropo(fara virgula) mai mircea sulica, am o simpla curiozitate in ceea ce te priveste, lucrezi in domeniul privat sau bugetar?poti(cu p mic) raspunde sincer?
mircea:
(11 Mai 2016, 07:48)
@pompieru' sulica, invata sa scrii si sa citesti, ma si mir ca ai acces la internet, cat despre jugnirile pe care incerci sa mi le aduci....nu ma atig, esti muuuuult prea prost....in sfarsit, nu prea mai avem loc in tara asta de atația liberali pârâți.....apropo mai pompierule sulica, am o simpla curiozitate in ceea ce te priveste, lucrezi in domeniul privat sau bugetar?poti raspunde sincer?
genocidul comunist:
(10 Mai 2016, 21:40)
In Romania, la fel ca in toate tarile unde au guvernat timp de decenii, comunistii au manifestat un profund dispret pentru viata cetatenilor tarii.
"Moartea unui om este o tragedie, dar moartea unui milion de oameni este o cifra statistica". Acest sinistru sofism, atribuit lui Stalin, rezuma "filozofia" puterii comuniste privind "grija fata de om".
Enumeram succint, in cele ce urmeaza, tragicele efecte pe care le-a avut, pentru viata poporului nostru, politica partidului comunist roman, inspirate din demagogicele si mincinoasele lozinci staliniste:
Intemnitarea si, in multe cazuri, asasinarea in inchisori si lagare de munca a sute de mii de detinuti politici, oameni de toate varstele si din toate categoriile sociale si profesionale
O rata a mortalitatii, in special a mortalitatii infantile, dintre cele mai ridicate din Europa, ca rezultat al conditiilor economice mizere, al dezastruoasei asistente medicale, precum si a unei politici demografice criminale;
Morbiditatea in Romania a fost extrem de ridicata in comparatie cu tarile dezvoltate. Subalimentarea la nivel de masa, conditiile mizerabile de locuit, lipsa de igiena si de educatie sanitara, asistenta medicala precara si, in ultimii zece ani, frigul din locuinte, fabrici, scoli, birouri si spitale au determinat o crestere dramatica a morbiditatii.
Locul intai in Europa in ceea ce priveste numarul de handicapati la mia de locuitori;
Capacitatea de efort fizic si intelectual a fost in permanenta scadere in cei aproape 50 de ani de comunism;
Irosirea timpului din cauza penuriei generalizate de produse, care a generat fenomenul "cozilor" necunoscut in Romania antebelica;
Subrezirea psihica si demoralizarea la nivel de masa, ca urmare a terorii, propagandei si subminarii valorilor traditionale ale natiunii; scaderea rezistentei psihice a avut urmari nefaste asupra vigorii biologice a natiunii.
pompierul sulica:
(10 Mai 2016, 20:27)
Ba mircea: Estu slab mobilat la cutia cu maimute ! Daca cineva face bascalie nu inseamna sa-l faci troaca porcilor. Pe bune ce indemnizatie primesti ca dai cu batul,pe diferite siteuri ? Iti iese pe zii de o ciorba de sub burta ? Vai steaua ta de cazatura ! mircea: Jetule ridicate si nu mai servii masa in genunchi,ori nu teai saturat de oua cu carnati si scoici.
Irina:
(10 Mai 2016, 19:08)
Mai sulica: Se vede ca ai pus pe jar,pe aia cu creierul plecat in, Spania la capsuni. Esti pus rau pe caterinca dar fraieri sunt plecati rau de acasa ! Intarata-i drace !
mircea:
(10 Mai 2016, 17:43)
@SULICA, copy-paste, sunt satul de chestii d'astea, ma'ta si tac'tu au fost comunisti, tu ai fost pionier-cute-cist si ppcr-ist, asa ca nu mai trage cu Carol I si bratienii, ca esti atat de liberal cum sunt eu popa...apropo, independenta n-a fost castigata in 1977....mai citeste ce si cum ai scris..:)))))))))))
sulica:
(10 Mai 2016, 16:15)
Lasati ba comunisti in pace ca asa cum au fost rai si nebuni dadea case tinerilor, muncea toata lumea, mancau de mancat. Acum case copiilor niciodata. Sunteti la scula cate unui ghertoi care face bani pe munca voastra. Voi chicotiti pe la colturi chioraindu-va matele de foame. 5% smecheri in ciordeli Restul paguba cu burtile goale. Una peste alta va meritati soarta. Votati Tinel Gheorghe si pnl si veti manca ce a taiat CIOMU .
Mamulos:
(10 Mai 2016, 13:38)
Aici nu se face procesul comunismului, se analizeaza candidatii, unul mai breaz ca altul ...peste toti insa domneste Tinel Gheorghe, cam pion  absolut al mizeriilor!
ignorantului @mircea:
(10 Mai 2016, 12:30)
Din 'BUSINESS COVER ORIGINALS', fragment:  "După aportul decisiv al lui Carol I la castigarea independenței in 1977și la modernizarea țării, apare și rolul lui Ferdinand I Întregitorul. Statul s-a implicat în sprijinirea importului de tehnologie, de materii prime, a finanțat construcția unor fabrici, precum Malaxa în București, IAR în Brașov.
Treptat, economia s-a întărit, iar regatul a ajuns cel mai mare producător din industria petrolieră europeană și al șaselea din lume, al doilea producător de gaze și de aur, a început să se specializeze în fabricarea de mașini grele, de la locomotive, la avioane sau vapoare.
Evident, agricultura s-a dezvoltat și ea, regele a introdus reforma agrară, 1,5 milioane de familii au primit șase milioane de hectare de teren agricol și pășuni. Rezultatul a fost că România a devenit primul producător de porumb și al patrulea de grâu din Europa și cel mai mare producător de floarea soarelui din lume. Graul romanesc era cotat la bursa din Londra,  iar leul era moneda forte.
Așa s-au pus bazele unei țări care (deși a încasat-o din plin în Marea Criză începută în 1929) a reușit să se impună ca putere dacă nu de prim rang, măcar de rangul doi, dar demnă de luat în seamă, fiind liderul regiunii, până în 1938, când a început Al Doilea Război Mondial, al cărui efect devastator a fost continuat de alegerile falsificate din 1946 care au aruncat România în brațele comuniștilor. Iar ceea cea urmat de atunci stim si simtim toti si acum"..
mircea:
(10 Mai 2016, 07:53)
@SULICA si aurica, ok, am inteless, amandoi sunteti basisti pursange, acum va dati mari liberali, rupti din osul lui Bratianu, daca pentru aurica este de inteles, la 20 de ani  crezi ca tot ce zboara se inghite....pentrtru SULICA trebuie explicat putin, nu am afirmat ca, comunistii ar fi facut transfagaraseanul sau celelalte obiective de care acum probabil profiti cand pleci sa te relaxezi, au fost facute de oameni,care, atunci se aflau sub conducerea comunista, acum, sau mai bine zis, in ultimii zece ani, cei basisti, cei in care s-au aflat la guvernare liberalii de azi, care au fost realizarile, i-a spunei mai sulica si aurica, un singur obiecti realicat, sa zicem pe sfert cat barajul de la vidraru....sau la sertul sfertului, de vorbaraie nimeni nu va intrece, cat despre comparatia cu belgia, hai sa fim seriosi mai sulica....mai gandeste-te cand faci asemenea afirmatii....
Rică :
(9 Mai 2016, 22:49)
Apreciez scrierea celui ce face referire la modul în care comuniștii, înaintașii psd-istilor au chinuit poporul român înainte de 1990.Eu sunt de acord cu trimiterea simbolică a lui mirciulică în Coreea, înainte de asta eu l-aș trimite la Gherla, Aiud,Râmnicu-Sărat, să viziteze pușcăriile de exterminare a romanilor anticomuniști, acolo unde și-au găsit sfârșitul oameni nevinovați care aveau singura vină că nu aveau convingeri comuniste. Dacă în 6 Iunie comuniștii psd-isti cred vor încerca să ducă pe cei ce nu sunt de acord cu ei în lagărele de exterminare.Mirciulica, aștept să îți pui identitatea exactă aici,cu adresă, cu fotografie,cu cont de Facebook, imediat o să o fac și eu și hai să nu ne mai ascundem. Mirciulică asta pentru a te putea privi în ochi în ziua de 6 Iunie când ciuma roșie se va duce pe apa sâmbetei. Mirciulică după scrierile tale tu ești tipul de om că după alegeri de vei lipi de cei ce vor câștiga, adică un profitor parvenit.
sulica @mircea:
(9 Mai 2016, 19:27)
Toate cate le insiri le-au "facut"comunistii, tinand in foame, frig si intuneric 22 de milioane de romani pe care-exploata intens,obligandu-i la productii "record", cu pamantul luat cu japca de la tarani si cu banii jefuiti de la aproape un milion de romani din elita Romaniei, ucisi in lagare si inchisori sau la Canal, cu o armata ce pazea granitele tarii avand armele indreptate spre interior-sa nu scape vreunul din "raiul" socialist. Sa nu uitam ca Romania a devenit stat independent, unit si cu institutii democratice prin regii Carol I si Ferdinand Intregitorul. Comunistii au inchis, impuscat si ingropat in gropi comune pe fauritorii Marii Uniri din 1918. In perioada interbelica leul romanesc era valuta forte in occident si eram mai dezvoltati decat Belgia. Unde este Belgia acum(sau, prin comparatie, in 1989) si unde suntem noi dupa caderea comunismului si, mai ales, unde am fi fost daca n-am fi trait 45 de ani de dictatura bolsevica. Sulica @mircea, du-te ,nene in Corea de Nord si traieste-ti visul de"aur", nu-ti mai arata pe net creierul spalat, plin doar de texte de la sedintele de partid, de batran aplaudac comunist repetent la istoria neamului!
mircea:
(9 Mai 2016, 18:29)
@SULICA, in muzeul ala ar trebui sa intre sau sa incapa si Transfagarasanul,Portile de Fier, Vidraru, si cate si mai cate....nimeni din Romania de azi nu poate spune ca nu este unul dintre beneficiarii epocii comuniste, ca vrem sau nu, stam in casele construite atunci, ca vrem sau nu,mergem cu masinile pe soselele facute atunci... parintii nostri ne-au crescut si scolit pe in perioada comunista, ca vrem sau nu, multe valori, multi oameni s-au format atunci, sportivi(vezi generatia de aur la fotbal, gimnastica...), doctori, etc, trebuie sa fii tampit sa nu recunosti asta, daaaar, vine aurica, un puța-verde de douaj'de ani, care, dupa ce a votat si el odata si aproape ca a avut orgasm din cauza asta, sau poate o fi avut...cine stie, incepe sa-i traga curat-proletar cu ciuma verde, si cat de fericit o sa fie el cand asazisii liberali, fosti pedelisti revopsiti, o sa ajunga la putere, si cica sa vezi atunci valuri de miere si colaci....ce poti sa spui despe unul care 99% din timp si-l petrece pe feiscbuc si facand binging...ca toti prostii...pun pariu ca aurica nici macar femeie de servici nu s-ar putea angaja la firma la care lucrez...:)))))))))))))))))
@ comunism:
(9 Mai 2016, 15:08)
rica ia vezi cum a excelat Gheorghe Tinel de mic in structurile comuniste: intai la UTC pe urma la PCR! Acuma e liberal sadea:))))) politruc adevarat! 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 31 Mar 2020
226 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(60 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


4

Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(62 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(758 vizualizări - 4 comentarii)


8
Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(316 vizualizări - 1 comentariu)


9

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(201 vizualizări - 0 comentarii)


10

AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(160 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(164 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(110 vizualizări - 0 comentarii)


13

Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(509 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(215 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(148 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(219 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(720 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(532 vizualizări - 1 comentariu)


Grivița: Rănit într-un accident rutier

Un bărbat de 34 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind victimă a unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în ziua de 22 martie 2020, pe raza localității Grivița, ca urmare a impactului ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:50
(360 vizualizări - 0 comentarii)


Jilavele: Două tone de furaje s-au făcut scrum

Pompierii din Urziceni au intervenit sâmbătă, 21 martie 2020, pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui localnic din localitatea Jilavele. Flăcările au cuprins un grajd, în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:45
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Incendii de vegetație

Pompierii din Țăndărei au intervenit, în ziua de 21 martie 2020, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, sesizate pe raza localității Platonești. Astfel, au ars aproximativ 600 mp de teren ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:40
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...