Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

Electoratul rural decide președintele județului

«Alfa și Omega» alegerilor locale din Ialomița

Electoratul rural decide președintele județului

Gheorghe Tinel, copreședintele PNL Ialomița a depus marți, 26 aprilie 2016, lista de candidați a filialei pentru Consiliul Județean Ialomița. Dincolo de eveniment în sine, acest moment poate fi considerat începutul și sfîrșitul alegerilor locale în Ialomița. Independent vă oferă o posibilă explicație pentru această afirmație. Și, din păcate pentru unii, votul din 5 iunie 2016 o va valida oficial.

Tinel patentează metoda lui Gheorghe Savu
Marți, 26 aprilie 2016, la 10,30, Gheorghe Tinel a depus la Biroul Electoral Județean lista de candidați pentru alegerile din 5 iunie. Potrivit propriilor declarații, reluate cu acest prilej, primele poziții pe lista PNL sînt ocupate de primari în funcție, primari considerați la acest moment locomotive electorale ale partidului. Este vorba despre Eugen Tocileanu (Sărățeni), Ion Mihai (Gheorghe Doja), Ghiță Mihai (Ion Roată), Daniel Popa (Bărcănești), Dinu Alexandru (Mihail Kogălniceanu), șamd. Metoda folosită de Gheorghe Tinel a fost patentată, în urmă cu 20 de ani, chiar de către fostul președinte al PSD Ialomița, Gheorghe Savu. Elevi la școlile de pe șoseaua de centură a politicii, fiecare dintre cei doi au înțeles că alegerile din Ialomița se cîștigă cu votul electoratului rural, adus cu arcanul la secțiile de votare. Iar primarii plasați strategic pe primele 6 poziții eligibile au acest unic rol. De altfel, în cazul lui Gheorghe Tinel, care la acest moment se confruntă cu situații greu de gestionat la Urziceni, Slobozia sau Fetești, această mutare politică este singura care are șanse de cîștig. Primarul Sava este neguvernabil și a amenințat că va candida pe listele PNL împotriva voinței lui Tinel, Martin îl sabotează din interior în capitala județului, iar la Fetești, primarul Catrinoiu se confruntă cu o criză de imagine pe care nici măcar lipsa de anvergură a contracandidatului PSD, Sorin Gafițoiu, nu o mai poate bloca...

Moraru pierde în stil european
Prea copt înspre prea plin pentru politica județeană, Victor Moraru a ales să gîndească european în cel mai prost an electoral al filialei. Lista sa de consilieri județeni este însăilată cu candidați anonimi, ipochimeni rezultați din șantajul negocierilor interne, iar semnalele transmise de primarii PSD în funcție sînt deja alarmante. Iată doar cîteva exemple: Sorin Gafițoi, Emil Cătălin Grigore, Daniel Eugeniu Crunțeanu, Viorel Vivari Bănescu, Marin Nedu, Tudorița Chidu, Gheorghe Herea, Mihai Gore, Gică Maftei, Gheorghe Tănasă, Elena Mitran, Stela Oancea, Ciprian Viorel Rădulescu, Luminița Trifan, șamd... Potrivit unor surse interne, la acest moment Victor Moraru este identificat cu predecesorul său, Silvian Ciupercă, iar primarii chemați să tragă de căruța electorală a alegerilor din 5 iunie 2016 se jură că în comunele lor vor lăsa votul liber, «fiind sătui să-l care în cîrcă pe arogantul de la Amara». Deși gripată, mașina de vot a PSD rămîne una redutabilă. În 90% din cazuri, candidații rămîn aceiași din mandatele anterioare, edili care au demonstrat că pot cîștiga detașat alegerile fără sprijinul județenei de partid. Latifundiari, arendași, mulți dintre ei milionari în euro, acești stăpîni ai comunităților rurale cer ca liderii județeni să le recunoască statutul și poziția socială. Este exact ceea ce Victor Moraru nu face și unul dintre motivele pentru care ar putea pierde. Pe celelalte, cu voia dumneavoastră, vi le vom prezenta în timpul campaniei electorale, dacă va mai fi cazul...

Simulare electorală Afirmația potrivit căreia orașele Ialomiței decid culoarea politică a județului poate fi combătută. Slobozia cu cei 44774 de alegători (dintre care doar 23 de mii s-au prezentat la vot și numai 12909 au votat pentru Silvian Ciupercă, candidatul USL la alegerile din 2012!) poate fi anulată de cele 5-6 comune PNL ai căror primari se află pe lista de consilieri județeni ai lui Gheorghe Tinel: Sărățeni (1011), Gh. Doja (2234), Ion Roată (2936), Bărcănești (2763), M. Kogălniceanu (2683). Adăugați la acest aspect și bazinul electoral PNL din zona Fetești (28595) și Făcăeni (4467), precum și voturile electoratului captiv în plasa primarului din Urziceni (14671) și veți descoperi că PNL poate lupta pentru prima dată cu șanse reale împotriva mașinii de vot a PSD din fiefurile tradiționale precum Vlădeni (1696), Colelia (980), Amara (6641) sau Țăndărei (11366). În aceste condiții, afirmațiile făcute alăturat se pot dovedi valabile, iar Victor Moraru are o problemă reală. Și mai puțin de o lună ca să o rezolve sau să devină și el istorie.

26 Aprilie 2016, 15:15 (23255 vizualizări - 107 comentarii)

Citiți și:
Scenarii de precampanie electorală
Ialomița ne-a ales destinul
Componența Consiliului Județean Ialomița: 18 mandate PSD, 10 mandate PNL și 3 mandate ALDE
«Gașca de penali a PSD nu trebuie înlocuită cu alta la fel!»
«Parcarea subterană NU se va finaliza cu bani europeni!»

Comentariile cititorilor:


m.kogalniceanu :
(15 Mai 2016, 06:27)
Tinel Gheorghe luatil si pe primarul din com.mihail kogalniceanu Dinu Alexandru afceristu si plecati din acest judet ialomitean intr-o lume pustie ca noi nu avem nevoe de sarlatani .Sa dispareti toata clica mafiota basista, tandemul PNL-PD.
mai@mircea(cu m mic):
(11 Mai 2016, 13:35)
 invata sa scrii si sa citesti, ma si mir ca ai acces la internet, cat despre "jugnirile" pe care incerci sa mi le aduci....nu ma "atig", esti muuuuult prea prost....in sfarsit, nu prea mai avem loc in tara asta de atația social-democrati(comunisti) pârâți.....apropo(fara virgula) mai mircea sulica, am o simpla curiozitate in ceea ce te priveste, lucrezi in domeniul privat sau bugetar?poti(cu p mic) raspunde sincer?
mircea:
(11 Mai 2016, 07:48)
@pompieru' sulica, invata sa scrii si sa citesti, ma si mir ca ai acces la internet, cat despre jugnirile pe care incerci sa mi le aduci....nu ma atig, esti muuuuult prea prost....in sfarsit, nu prea mai avem loc in tara asta de atația liberali pârâți.....apropo mai pompierule sulica, am o simpla curiozitate in ceea ce te priveste, lucrezi in domeniul privat sau bugetar?poti raspunde sincer?
genocidul comunist:
(10 Mai 2016, 21:40)
In Romania, la fel ca in toate tarile unde au guvernat timp de decenii, comunistii au manifestat un profund dispret pentru viata cetatenilor tarii.
"Moartea unui om este o tragedie, dar moartea unui milion de oameni este o cifra statistica". Acest sinistru sofism, atribuit lui Stalin, rezuma "filozofia" puterii comuniste privind "grija fata de om".
Enumeram succint, in cele ce urmeaza, tragicele efecte pe care le-a avut, pentru viata poporului nostru, politica partidului comunist roman, inspirate din demagogicele si mincinoasele lozinci staliniste:
Intemnitarea si, in multe cazuri, asasinarea in inchisori si lagare de munca a sute de mii de detinuti politici, oameni de toate varstele si din toate categoriile sociale si profesionale
O rata a mortalitatii, in special a mortalitatii infantile, dintre cele mai ridicate din Europa, ca rezultat al conditiilor economice mizere, al dezastruoasei asistente medicale, precum si a unei politici demografice criminale;
Morbiditatea in Romania a fost extrem de ridicata in comparatie cu tarile dezvoltate. Subalimentarea la nivel de masa, conditiile mizerabile de locuit, lipsa de igiena si de educatie sanitara, asistenta medicala precara si, in ultimii zece ani, frigul din locuinte, fabrici, scoli, birouri si spitale au determinat o crestere dramatica a morbiditatii.
Locul intai in Europa in ceea ce priveste numarul de handicapati la mia de locuitori;
Capacitatea de efort fizic si intelectual a fost in permanenta scadere in cei aproape 50 de ani de comunism;
Irosirea timpului din cauza penuriei generalizate de produse, care a generat fenomenul "cozilor" necunoscut in Romania antebelica;
Subrezirea psihica si demoralizarea la nivel de masa, ca urmare a terorii, propagandei si subminarii valorilor traditionale ale natiunii; scaderea rezistentei psihice a avut urmari nefaste asupra vigorii biologice a natiunii.
pompierul sulica:
(10 Mai 2016, 20:27)
Ba mircea: Estu slab mobilat la cutia cu maimute ! Daca cineva face bascalie nu inseamna sa-l faci troaca porcilor. Pe bune ce indemnizatie primesti ca dai cu batul,pe diferite siteuri ? Iti iese pe zii de o ciorba de sub burta ? Vai steaua ta de cazatura ! mircea: Jetule ridicate si nu mai servii masa in genunchi,ori nu teai saturat de oua cu carnati si scoici.
Irina:
(10 Mai 2016, 19:08)
Mai sulica: Se vede ca ai pus pe jar,pe aia cu creierul plecat in, Spania la capsuni. Esti pus rau pe caterinca dar fraieri sunt plecati rau de acasa ! Intarata-i drace !
mircea:
(10 Mai 2016, 17:43)
@SULICA, copy-paste, sunt satul de chestii d'astea, ma'ta si tac'tu au fost comunisti, tu ai fost pionier-cute-cist si ppcr-ist, asa ca nu mai trage cu Carol I si bratienii, ca esti atat de liberal cum sunt eu popa...apropo, independenta n-a fost castigata in 1977....mai citeste ce si cum ai scris..:)))))))))))
sulica:
(10 Mai 2016, 16:15)
Lasati ba comunisti in pace ca asa cum au fost rai si nebuni dadea case tinerilor, muncea toata lumea, mancau de mancat. Acum case copiilor niciodata. Sunteti la scula cate unui ghertoi care face bani pe munca voastra. Voi chicotiti pe la colturi chioraindu-va matele de foame. 5% smecheri in ciordeli Restul paguba cu burtile goale. Una peste alta va meritati soarta. Votati Tinel Gheorghe si pnl si veti manca ce a taiat CIOMU .
Mamulos:
(10 Mai 2016, 13:38)
Aici nu se face procesul comunismului, se analizeaza candidatii, unul mai breaz ca altul ...peste toti insa domneste Tinel Gheorghe, cam pion  absolut al mizeriilor!
ignorantului @mircea:
(10 Mai 2016, 12:30)
Din 'BUSINESS COVER ORIGINALS', fragment:  "După aportul decisiv al lui Carol I la castigarea independenței in 1977și la modernizarea țării, apare și rolul lui Ferdinand I Întregitorul. Statul s-a implicat în sprijinirea importului de tehnologie, de materii prime, a finanțat construcția unor fabrici, precum Malaxa în București, IAR în Brașov.
Treptat, economia s-a întărit, iar regatul a ajuns cel mai mare producător din industria petrolieră europeană și al șaselea din lume, al doilea producător de gaze și de aur, a început să se specializeze în fabricarea de mașini grele, de la locomotive, la avioane sau vapoare.
Evident, agricultura s-a dezvoltat și ea, regele a introdus reforma agrară, 1,5 milioane de familii au primit șase milioane de hectare de teren agricol și pășuni. Rezultatul a fost că România a devenit primul producător de porumb și al patrulea de grâu din Europa și cel mai mare producător de floarea soarelui din lume. Graul romanesc era cotat la bursa din Londra,  iar leul era moneda forte.
Așa s-au pus bazele unei țări care (deși a încasat-o din plin în Marea Criză începută în 1929) a reușit să se impună ca putere dacă nu de prim rang, măcar de rangul doi, dar demnă de luat în seamă, fiind liderul regiunii, până în 1938, când a început Al Doilea Război Mondial, al cărui efect devastator a fost continuat de alegerile falsificate din 1946 care au aruncat România în brațele comuniștilor. Iar ceea cea urmat de atunci stim si simtim toti si acum"..
mircea:
(10 Mai 2016, 07:53)
@SULICA si aurica, ok, am inteless, amandoi sunteti basisti pursange, acum va dati mari liberali, rupti din osul lui Bratianu, daca pentru aurica este de inteles, la 20 de ani  crezi ca tot ce zboara se inghite....pentrtru SULICA trebuie explicat putin, nu am afirmat ca, comunistii ar fi facut transfagaraseanul sau celelalte obiective de care acum probabil profiti cand pleci sa te relaxezi, au fost facute de oameni,care, atunci se aflau sub conducerea comunista, acum, sau mai bine zis, in ultimii zece ani, cei basisti, cei in care s-au aflat la guvernare liberalii de azi, care au fost realizarile, i-a spunei mai sulica si aurica, un singur obiecti realicat, sa zicem pe sfert cat barajul de la vidraru....sau la sertul sfertului, de vorbaraie nimeni nu va intrece, cat despre comparatia cu belgia, hai sa fim seriosi mai sulica....mai gandeste-te cand faci asemenea afirmatii....
Rică :
(9 Mai 2016, 22:49)
Apreciez scrierea celui ce face referire la modul în care comuniștii, înaintașii psd-istilor au chinuit poporul român înainte de 1990.Eu sunt de acord cu trimiterea simbolică a lui mirciulică în Coreea, înainte de asta eu l-aș trimite la Gherla, Aiud,Râmnicu-Sărat, să viziteze pușcăriile de exterminare a romanilor anticomuniști, acolo unde și-au găsit sfârșitul oameni nevinovați care aveau singura vină că nu aveau convingeri comuniste. Dacă în 6 Iunie comuniștii psd-isti cred vor încerca să ducă pe cei ce nu sunt de acord cu ei în lagărele de exterminare.Mirciulica, aștept să îți pui identitatea exactă aici,cu adresă, cu fotografie,cu cont de Facebook, imediat o să o fac și eu și hai să nu ne mai ascundem. Mirciulică asta pentru a te putea privi în ochi în ziua de 6 Iunie când ciuma roșie se va duce pe apa sâmbetei. Mirciulică după scrierile tale tu ești tipul de om că după alegeri de vei lipi de cei ce vor câștiga, adică un profitor parvenit.
sulica @mircea:
(9 Mai 2016, 19:27)
Toate cate le insiri le-au "facut"comunistii, tinand in foame, frig si intuneric 22 de milioane de romani pe care-exploata intens,obligandu-i la productii "record", cu pamantul luat cu japca de la tarani si cu banii jefuiti de la aproape un milion de romani din elita Romaniei, ucisi in lagare si inchisori sau la Canal, cu o armata ce pazea granitele tarii avand armele indreptate spre interior-sa nu scape vreunul din "raiul" socialist. Sa nu uitam ca Romania a devenit stat independent, unit si cu institutii democratice prin regii Carol I si Ferdinand Intregitorul. Comunistii au inchis, impuscat si ingropat in gropi comune pe fauritorii Marii Uniri din 1918. In perioada interbelica leul romanesc era valuta forte in occident si eram mai dezvoltati decat Belgia. Unde este Belgia acum(sau, prin comparatie, in 1989) si unde suntem noi dupa caderea comunismului si, mai ales, unde am fi fost daca n-am fi trait 45 de ani de dictatura bolsevica. Sulica @mircea, du-te ,nene in Corea de Nord si traieste-ti visul de"aur", nu-ti mai arata pe net creierul spalat, plin doar de texte de la sedintele de partid, de batran aplaudac comunist repetent la istoria neamului!
mircea:
(9 Mai 2016, 18:29)
@SULICA, in muzeul ala ar trebui sa intre sau sa incapa si Transfagarasanul,Portile de Fier, Vidraru, si cate si mai cate....nimeni din Romania de azi nu poate spune ca nu este unul dintre beneficiarii epocii comuniste, ca vrem sau nu, stam in casele construite atunci, ca vrem sau nu,mergem cu masinile pe soselele facute atunci... parintii nostri ne-au crescut si scolit pe in perioada comunista, ca vrem sau nu, multe valori, multi oameni s-au format atunci, sportivi(vezi generatia de aur la fotbal, gimnastica...), doctori, etc, trebuie sa fii tampit sa nu recunosti asta, daaaar, vine aurica, un puța-verde de douaj'de ani, care, dupa ce a votat si el odata si aproape ca a avut orgasm din cauza asta, sau poate o fi avut...cine stie, incepe sa-i traga curat-proletar cu ciuma verde, si cat de fericit o sa fie el cand asazisii liberali, fosti pedelisti revopsiti, o sa ajunga la putere, si cica sa vezi atunci valuri de miere si colaci....ce poti sa spui despe unul care 99% din timp si-l petrece pe feiscbuc si facand binging...ca toti prostii...pun pariu ca aurica nici macar femeie de servici nu s-ar putea angaja la firma la care lucrez...:)))))))))))))))))
@ comunism:
(9 Mai 2016, 15:08)
rica ia vezi cum a excelat Gheorghe Tinel de mic in structurile comuniste: intai la UTC pe urma la PCR! Acuma e liberal sadea:))))) politruc adevarat! 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 28 Oct 2020
361 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

27 Octombrie 2020, 19:10


Bărbat din Amara, arestat pentru «ultraj»

Un bărbat de 35 de ani, din Amara, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru «refuz de recoltare a probelor biologice». Pentru că a devenit violent și a amenințat polițiștii a fost ulterior arestat ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 15:50
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Sus: Femeie rănită într-un accident rutier

Fierbinții de Sus: Femeie rănită într-un accident rutier

O femeie de 49 de ani a fost rănită în ziua de marți, 27 octombrie 2020, într-un accident rutier produs în localitatea Fierbinții de Sus. Femeia era pasageră într-un automobil condus de un tânăr de 29 de ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 15:30
(99 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus. Eveniment privat întrerupt la Țăndărei!

În cursul zilei de luni, 26 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și a ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 13:40
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1969 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 27 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1969, cu 50 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2020, 13:05
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Trei persoane «izolate», amendate pentru că nu au fost găsite la domiciliu

Pe parcursul zilei de duminică, 25 octombrie 2020, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 13:40
(387 vizualizări - 0 comentarii)


6

Grupul de Comunicare Strategică: 1919 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 26 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1919, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 13:05
(315 vizualizări - 2 comentarii)


SJA Ialomița: A luat «mită» pentru a nu constata defecțiunile unui autoturism la ITP

Polițiștii Anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2020, 10:10
(455 vizualizări - 3 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 1907 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 25 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1907, cu 29 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 13:05
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: S-au luat la bătaie după producerea unui accident. Cinci bărbați din Bărbulești, reținuți de polițiști!

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 41 de ani, toți din localitatea Bărbulești, au fost reținuți de către polițiști urmare a unei altercații produse sâmbătă, 24 octombrie a.c., în afara localității ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 12:15
(125 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Botez întrerupt de polițiști

În cursul zilei de sâmbătă, 24 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2020, 12:10
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1878 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1878, cu 20 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2020, 13:05
(111 vizualizări - 0 comentarii)


12

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

23 Octombrie 2020, 19:10


Slobozia: Arestat pentru «proxenetism»

Joi, 22 octombrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:20
(481 vizualizări - 1 comentariu)


Tânăr din Sălcioara, suprins la volan fără permis

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Coșereni, fiind în serviciul de patrulare și control al traficului rutier, pe raza comunei Axintele, au oprit un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 14:15
(150 vizualizări - 0 comentarii)


SJA Ialomița: Surprins în flagrant când dădea «mită»

Joi, 22 octombrie 2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, împreună cu lucrătorii de Poliție Judiciară ai Diecției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:25
(500 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1858 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1858, cu 50 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 13:05
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Eveniment privat întrerupt de forțele de ordine

În cursul zilei de joi, 23 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și a ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 12:20
(218 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Verificarea documentară a contribuabililor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informeză contribuabilii interesați că potrivit prevederilor art. 148 din Codul de procedură fiscală, pentru stabilirea corectă a situației fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 11:50
(230 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Nordului din orașul Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Nordului din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 23 octombrie 2020, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2020, 09:30
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Cei mai noi pompieri ialomițeni au depus Jurământul Militar

Candidații selectați din sursă externă în luna septembrie a.c., angajati pe perioadă determinată, au depus astăzi Jurământul Militar, în cadrul unui ceremonial restrâns, impus de contextul epidemiologic ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 18:05
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Persoană trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de «trafic de influență»

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița a dispus, la data de 16 octombrie a.c., trimiterea în judecată a unei persoane, fără calitate specială, față de care s-a luat măsura ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 17:40
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru șofat fără permis

Miercuri, 21 octombrie a.c., în jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dridu, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Dridu, au oprit pentru control, un autoturism condus ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 14:05
(447 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1808 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1808, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2020, 13:05
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 82 de ani din Bărcănești, dispărut

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat, în vârstă de 82 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Bărcănești într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:45
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bordușani, arestat pentru producerea unui accident

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală  Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 15:20
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui bărbat care și-a bătut concubina

Marți, 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 56 de ani, din Ograda, cu privire la faptul că a fost lovită de concubinul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 14:55
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1787 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 21 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1787, cu 46 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2020, 13:05
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

Luni, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii rutieri din Urziceni au oprit pentru control, pe Calea București din Urziceni, un autoturism condus de un bărbat de 51 ani. Întrucât șoferul emana ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:35
(229 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a desfășurat acțiunea Truck&Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și de mărfuri. Activitățile de control s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2020, 14:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...