Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Majorarea tarifului pentru deșeurile menajere a fost respinsă

Vești bune pentru slobozeni

Majorarea tarifului pentru deșeurile menajere a fost respinsă

Consiliul Local Slobozia a respins vineri, 20 mai 2016, solicitarea Polaris M Holding de majorare a tarifului pentru depozitarea deșeurilor menajere. Solicitarea survine ca urmare a exercitării de către firma Vivani Salubritate a poziției de forță în care se află la acest moment. Reamintim că această firmă deține singurul depozit de colectare a deșeurilor menajere autorizat din regiune. Decizia consilierilor locali slobozeni adîncește criza în care se află Slobozia de peste 2 luni. La ședința de Consiliu Local a fost prezent și prefectul județului Ialomița, Gigi Petre. Acesta a pledat pentru «identificarea unei soluții imediate care să nu pericliteze sănătatea populației...».

Consiliul Local se leapădă de responsabilitate Vineri, 20 mai 2016, de la orele 14,00, Consiliul Local Slobozia s-a reunit în cadrul unei ședințe extraordinare. Deși pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat proiecte de hotărîre urgente, cele mai disputate dintre proiecte au fost cele privind «ajustarea tarifelor pentru activități specifice serviciului de salubrizare», incluse suplimentar pe ordinea de zi. În esență, fiecare dintre cele două proiecte prevede ajustarea tarifelor pentru activitățile de măturat manual, măturat mecanizat, răzuit manual rigole, întreținerea diurnă a curățeniei, colectare, transport și depozitare deșeuri stradale, stropit mecanizat străzi, etc. Primul dintre proiecte, realizat pe baza unei note de fundamentare furnizată de Polaris M Holding, prevedea majorarea tarifului de la 3,6 lei la 4,7 lei pentru fiecare beneficiar persoană fizică. Cel de-al doilea, realizat pe baza unei note de fundamentare internă, prevedea majorarea tarifului pînă la 4,3 lei pentru fiecare slobozean care beneficiază de aceste servicii. Înainte de a supune deciziei plenului cel de-al doilea proiect de hotărîre amintit, viceprimarul Valentin Băcanu a declarat public: «Nu știm care este soluția pentru problema cu care ne confruntăm și nu avem garanția că, dacă veți vota creșterea propusă de noi, respectiv pînă la 4,3 lei, vom evita blocarea serviciului de colectare a gunoiului menajer la Slobozia...». Cei 15 consilieri locali din care este format la acest moment Consiliul Local Slobozia (n.red.: ceilalți 6 au fost suspendați din motive electorale, ei fiind la acest moment candidați la alte partide) au respins însă cu majoritate de voturi proiectul, adîncind în acest fel criza serviciilor de salubritate locale.

O ședință extraordinară Dincolo de rezultatul previzibil al votului, merită consemnate pozițiile unora dintre consilierii locali prezenți: «Poate că soluția este să ținem o nouă licitație. Reziliem contractul și organizăm o nouă licitație... Pentru că majorarea tarifului nu e o soluție! Dacă Polaris și Vivani vin și anul viitor cu o majorare de tarif? Și în toți anii care mai rămîn pînă la finele celor 8 ani de contract?» a declarat consilierul PNL Andreea Conescu. «Faceți ce vreți, votați cum vreți, toți aveți dreptate, e o problemă între firme... dar eu vă întreb: cine ne ia gunoiul?!» a întrebat retoric primarul Alexandru Stoica. «Este un litigiu comercial, între două firme. Slobozenii nu au nicio calitate și nu trebuie să accepte majorarea de tarif. Polaris să se îndrepte împotriva Vivani, să decidă instanța cine are dreptate și de-abia apoi luăm noi o decizie, în conformitate cu prevederile legii...» a susținut consilierul Cezar Zamfir. De asemenea, edificatoare în procesul de respingere a majorării de tarif este poziția prefectului Gigi Petre, prezent la lucrările plenului: «Mă bucur că acest proiect de hotărîre a stîrnit pasiuni, dar problema trebuie rezolvată. Nu contează dacă va veni un alt operator pentru serviciile de salubritate. Credeți că Vivani va oferi atunci un alt tarif? Să nu uităm că Polaris a cîștigat licitația în anumite condiții. Adică în condițiile în care tariful de depozitare avea o valoare mai mică. Iar cu acest tarif Vivani a făcut între anii 2010-2013 un profit de 11 milioane de euro! Sînt date publice! Singura soluție pentru ieșirea din această criză o reprezintă aducerea la masa negocierilor a firmei Vivani. Contractul care va fi realizat trebuie să aibă trei reprezentanți. Adică Consiliul Local Slobozia, Polaris sau alt oprator și Vivani, care deține controlul asupra depozitului zonal de deșeuri. Altfel nu se poate! Iar viitorul Consiliu Județean are un rol determinat în medierea acestei situații!» a declarat Gigi Petre.

Slobozenii sînt victime colaterale în criza deșeurilor menajere
Conflictul comercial dintre Polaris M Holding și Vivani Salubritate a debutat în luna martie. La acel moment, Vivani Salubritate a denunțat unilateral contractul cu Polaris M Holding și și-a anunțat intenția de a majora tarifele «pentru depozitarea deșeurilor municipale în cadrul Depozitului Zonal Conform pentru deșeuri nepericuloase» de la 9 la 16 euro. Decizia a devenit definitivă vineri, 13 mai 2016, Vivani Salubritate a decis să refuze colectarea deșeurilor menajere, serviciu asigurat de către Polaris M Holding, punct de lucru  Slobozia. După 48 de ore, situația a fost deblocată, dar colectarea deșeurilor este condiționată de majorarea tarifelor. Reprezentații Polaris M Holding susțin că decizia unilaterală de majorare a tarifelor o pune în situația de a renunța la asigurarea serviciilor de colectare a deșeurilor menajere în Slobozia. Dincolo de riscul rezilierii contractului, atît Slobozia, cît și Ialomița, se confruntă cu o amenințare infinit mai serioasă. Vivani Salubritate deține singurul depozit regional de deșeuri din zonă și profită de poziția sa de monopol pentru a impune prețuri arbitrare. În aceste condiții, autoritățile județene din mandatul viitor se vor confrunta cu o criză care riscă să se generalizeze la nivelul județului. Un alt amănunt care ridică semne de întrebare îl reprezintă faptul că, pînă la acest moment, singurul operator căruia i s-a impus majorarea tarifului de depozitare a deșeurilor colectate este Polaris M Holding. Vom reveni!

Contribuabili, treziți-vă!
Consiliul RUȘINII de la Slobozia
Paradoxal, ședința de Consiliu Local de vineri, 20 mai 2016, a fost un prilej pentru a reconfirma interesele de grup care leagă consilierii locali, indiferent de partidul din care fac parte. Profitînd de eliminarea din Consiliul Local a unui număr de 6 consilieri, edilii locali au inclus pe ordinea de zi un proiect de hotărîre controversat. Acesta a fost susținut public de către consilierul PNL Cezar Zamfir, deși acesta se află în plină campanie electorală. «Hai, bă, Cezărică, că de cînd te așteptam...» au fost cuvintele cu care l-a întîmpinat primarul Alexandru Stoica pe acesta la intrarea în sală.
Terenurile orașului, la cheremul lor De-a lungul ultimilor 4 ani, administrația slobozeană a fost zguduită de numeroase scandaluri publice privitoare la modul ilegal în care s-au înstrăinat terenuri și clădiri aflate în proprietatea publică sau privată a orașului. Dar toate aceste ilegalități nu ar fi fost posibile dacă aleșii din cadrul Consiliului Local Slobozia s-ar fi opus în bloc legiferării unor decizii care au adus prejudicii majore orașului și bugetului acestuia. Vineri, 20 mai 2016, s-a consumat unul dintre ultimele episoade ale acestui proces deliberat de fraudare a bunurilor publice și private ale orașului. Proiectul despre care vorbim a vizat aprobarea inventarului public al domeniului privat al municipiului Slobozia. Proiectul, unul necesar pe fond, a fost respins în repetate rînduri ca urmare a refuzului autorităților locale de a propune votarea individuală a fiecărui teren aflat pe lista de inventar. Reamintim că disputa dintre consilierii Opoziției și cei ai PSD datează încă din luna octombrie a anului trecut. De această dată însă, profitînd de ieșirea din Consiliul Local a 6 dintre aleși (n.red.: Mădălin Teculescu-independent, Radu Paros-PER, Vasile Olaru-PSD, Vasile Zamfir-PSD, Luminița Croitoru-PNL și Mirela Dacici-PNL), mașina de vot a PSD a reușit să legifereze încă o ilegalitate. Înainte de vot, consilierul PNL Andreea Conescu a protestat public împotriva manierei de legiferare a acestui proiect de hotărîre. «Propunerea noastră, de fiecare dată, a fost ca în cazul unor astfel de hotărîri să votăm fiecare teren, bucată cu bucată, pentru că în unele cazuri putem fi de acord, iar în altele nu. Nu este normal să votăm acest inventar în bloc...» a declarat ea. Surprizător, cel care a trădat principiul enunțat de Andreea Conescu a fost colegul ei de partid, Cezar Zamfir, fost viceprimar timp de 2 ani. Acesta a susținut poziția consilierilor PSD, generînd majoritatea de două treimi de care avea nevoie proiectul pentru a fi legiferat. Trădarea lui Cezar Zamfir este cu atît mai evidentă, în condițiile în care acesta a întîrziat la lucrările ședinței, iar la intrarea lui în sală, primarul Alexandru Stoica a exclamat: «Hai, bă, Cezărică, că de cînd te așteptam...». Printre terenurile aflate pe lista de inventar aprobată vineri se numără și terenul de sub garajul viceprimarului Valentin Băcanu, dar și terenuri de mii de metri pătrați care au fost deja rezervate de către firmele abonate la contractele semnate de administrația locală. Vom reveni cu amănunte...

25 Mai 2016, 08:40 (2839 vizualizări - 1 comentariu)

Citiți și:
Ajutor financiar pentru case fără autorizație de construire din Cartierul Bora
Revolta din Consiliul Local Slobozia
Slobozia: Bani publici pentru consilierul local Gigi Manea
Nota de plată a sensului giratoriu din Slobozia crește la 3,2 milioane de lei
Consiliul Local a aprobat bugetul Sloboziei pentru 2020

Comentariile cititorilor:


mmmmmmmm:
(28 Mai 2016, 20:39)
Acum in campanie electorala nu dar dupa sigur se va mari

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 01 Apr 2020
200 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(130 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(171 vizualizări - 0 comentarii)


4

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(83 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(89 vizualizări - 1 comentariu)


8
Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(90 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(71 vizualizări - 0 comentarii)


10

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(777 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(327 vizualizări - 1 comentariu)


12

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(206 vizualizări - 0 comentarii)


13

AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(523 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(220 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(150 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(220 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(735 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(535 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Casandra...MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus @Jilava. în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit @gmail în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetățean în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă Toni în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă OM în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Ruda cu pacientul de la etaj în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis Cetățean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Nelu în Slobozia: Ajutoare de urgență pentru persoanele izolate la domiciliu Cetățean în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Nic în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Vio în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Marian în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Vasile în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus Răduță Aurelian-Constantin în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! Worker în Slobozia: Ajutoare de urgență pentru persoanele izolate la domiciliu Chiar așa...! în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...