Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Sală de sport cu probleme la Școala Nr. 3 Slobozia

Sală de sport cu probleme la Școala Nr. 3 Slobozia

Pereți cu mucegai și vopseaua căzută, echipamente învechite și pardoseală neîntreținută. Sînt condițiile în care elevii Școlii Nr. 3 din Slobozia participă la orele de Educație Fizică de ani buni... Totul a ieșit la iveală în urma unui accident suferit de o elevă de clasa a III-a, în timpul orei de Sport. Părinții au sesizat printr-o petiție toate aceste aspecte. Valentin Cilibeanu, directorul unității de învățămînt, susține că ar avea nevoie de fonduri pentru întreținerea sălii, însă deocamdată aceasta corespunde cu normele Ministerului Educației.

Nereguli în sala de sport
În urmă cu o săptămînă, o elevă de clasa a III-a din cadrul Școlii Nr. 3 Slobozia a suferit un accident în timpul orei de Educație Fizică. Concret, fetița s-a împiedicat și s-a rănit la picior într-un cui ieșit din pardoseală. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, unde medicii i-au suturat plaga pe care a suferit-o la școală. Ca reacție față de situația creată, părinții copilei au făcut o petiție prin care reclamă condițiile în care elevii unității de învățămînt sînt nevoiți să participe la orele de Educație Fizică. Oamenii au precizat în respectiva sesizare condițiile neconforme în care elevii trebuie să facă mișcare la școală. Vorbim despre pereți cu vopseaua căzută și mucegai, echipamente didactice învechite și pardoseala neîntreținută. Valentin Cilibeanu, directorul Școlii Nr. 3 Slobozia, confirmă incidentul și susține că s-au făcut toate demersurile necesare pentru ca fetița care s-a accidentat să ajungă la spital în cel mai scurt timp. «Părinții m-au acuzat că nu am făcut nimic, dar să știți că am luat toate măsurile necesare și ne-am implicat să ajutăm copilul. A fost vorba doar de o fracțiune de secundă...» explică Valentin Cilibeanu.

Ultima modernizare, acum 10 ani
Pentru a demonta acuzațiile care vizează școala pe care o conduce, directorul Cilibeanu a invitat reporterii Independent să vadă condițiile din sala de sport. După cum se poate observa și în imaginea alăturată, declarațiile părinților cu privire la condițiile în care se susțin orele de Educație Fizică la Școala Nr. 3 se confirmă. Într-adevăr, pereții au nevoie de mai multă întreținere, la fel și pardoseala. Iar la toate aceste aspecte se adaugă și declarația directorului Valentin Cilibeanu, care recunoaște deschis că au trecut aproape 10 ani de la ultima reparație serioasă a sălii de sport. «Sala de sport funcționează din 1978... Ultima dată am modernizat-o în anul 2005 sau 2006. De atunci facem lucrări de întreținere, igienizăm cum putem și noi, în funcție de bugetul disponibil. Facem totul înainte de începerea anului școlar...» susține Valentin Cilibeanu, directorul Școlii Nr. 3 Slobozia. Deși deplînge situația bugetelor limitate de care școala sa beneficiază, oficialii Primăriei Slobozia precizează că în ultimii 4 ani reprezentanții Școlii Nr. 3 nu au făcut demersuri prin care să solicite fonduri în vederea reabilitării sălii de sport. Se pare că veștile cu privire la condițiile din sala de sport a Școlii Nr. 3 ar fi intrat deja și în atenția Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, instituție ai cărei reprezentanți se pregătesc să plece în control.

14 Iunie 2016, 15:10 (15851 vizualizări - 58 comentarii)

Citiți și:
De la matematicieni la ingineri
Elevii Școlii Nr. 3 Slobozia sunt obligați să facă Sportul sub cerul liber
Cornuri cu mucegai, distribuite elevilor Școlii Gimnaziale Nr. 3 Slobozia

Comentariile cititorilor:


@mircea Trabantul:
(30 Iunie 2016, 00:12)
mircea,ai demarat im tromba si te ai oprit ca Trabantu'...Zgomot,fum,si atat! Deci tu doar atat ai pastrat in cei doi creieri:"tută"! La anvergura scrierii,asteptam mai mult,insa esti incapabil.La fel si "cili willy" ăla de director.Mai nou se arata ca are ceva probleme de mucegai la cornuletele elevilor dar la fel,varsta si limitarea psihica nu ii permit sa isi asume responsabilitatea sa se duca dracu'acasa cu fruntea plecata. Iar tu,te plangi ca fetele cand te ia unul mai tare cu sula...esti d'ala de si lacuieste unghiutele si taie sprancenele? Ai pornit in tromba si ...nimic. Ăsta esti.Un nimic pe marginea societatii.Un Trabant al civilizatiei,denaturat ca parinte si derutat sexual. Trabantule!
Sulici & Mirci:
(30 Iunie 2016, 00:04)
Gata, s-a jigărit înfruntarea! Nu mai are niciun haz. Vedeți-vă fiecare de sulica lui și așteptați cuminți plecarea cu coada-ntre picioare a lui cilibili. Și eu susțin: Tuta, care este tută, tot tută rămâne și când s-o mărita!! Mai ales atunci!
mircea:
(29 Iunie 2016, 20:42)
@Grupul de sulici, văd că una două faceți tot felul de aluzii cu tentă sexuală, ori sunteți un grup de sulici frustrate, ori aveți orientari homosexuale....nu am nimic impotrivă s-o faceti intre voi sulicile pană vă sar ochii, este problema voastră și vă urez să vă simțiți bine si satisfacuți dar tuta tot tută rămane...pe bune!
Mu si Pu .Pa si Pu !:
(29 Iunie 2016, 10:38)
Da! Ne am enervat! Iar grupul nostru doreste sa va cunoasca intim,pentru păciuire!Directori ca si cilibeanu ce nu stiu decat sa isi ia salariul+prima sa plece pentru normalitate,iar pentru analitate, parinti tembeli ca voi sa o savarseasca strict in fund! Fa te ca lucrezi,mircea...
Mircea:
(28 Iunie 2016, 16:51)
@sulicile de pe aici, bag de seama ca v-ati enervat rau de tot crezand ca daca jigniti mai tare aveti mai multa drepate...hai, tot inainte mandre sulici, parinti de tute si tuti...
Sergiu:
(28 Iunie 2016, 11:22)
SULICĂ nu are nimic mai bun de făcut! Scrie să vadă toți că este prost! Câștigă ziarul, pierde Cilibili! Poate se va retrage, că un cui i-a făcut felul. MIRCEA, taci! SULICĂ, bagă-te, dar limba română te huiduie, prostie omenească!!! Hai, bagă, alți semeni ai prostiei te citesc!
@sergiu :
(28 Iunie 2016, 00:13)
mai repeta numaratoare sergiule.Ce ai face daca ai fi anuntat telefonic sa te prezinti la UPU repejor,ca nefiind nimic grav,copilul tau este pe targa,sangerand,in loc sa fie la ore alaturi de colegi,participand la orarul scolar.Auzi sergiu? Spune? Ai sta linistit,numarand greselile din comm in loc sa iei atitudine? Scrisa..cu greseli..oricum ar fi.Responsabilitatea unei accidentari la orele de curs trebuie asumata.Elevii nu participa la lectii de supravietuire!Au dreptul sa se pregateasca in conditii moderne,de an scolar 2016,nu 1980,cum sugera (penibil) mircea.
mă mircea,prostia doare:
(28 Iunie 2016, 00:04)
Vrem si trebuie sa facem un caz din acest nefericit accident"Tuta"de care scrie boul de mircea este copilul cuiva care a investit emotie,spirit si speranta.Daca prostul de mircea(si altii cu aceeasi gandire!)accepta sa i vina copiii acasa juliti,taiati ca si in cazul descris in articol,ne am ars.Acest cilibeanu este perimat,obosit,cu un management defectuos.In sistemul de invatamant nu trebuie sa acceptam"lasa,ca merge si asa".Pentru ca bă boule de mircea,de la femeia de serviciu,profesor de sport si director avem nevoie de responsabilitate.Semnatura elevului pe tabel pentru asumarea responsabilitatii la ora de sport este o nulitate,in cazul in care din cauze ce tin de starea precara,de neintretinere a salii,copilul se raneste.Vezi mă mircea cat este de simplu? Intrebare: Asa iti numesti copiii cand au o problema,o incercare nereusita? "tută"?? Sprijina-i mă mircea! Este mai simplu,mai corect si educativ.Poate ai fost abuzat in adolescenta? Ai sechele? Copiii au nevoie de parinti ca prieteni nu ca zbiri! Boule!
miecea vs mircea:
(27 Iunie 2016, 20:07)
@Elena,(virgula inutila) ai dreptate, este un horia(cu 'h' mic)original , ii cer scuze daca s-a simtit jignit de comentariul meu,(virgula in fata conjunctiei'si') si mai este unul care scrie sub aelasi(acelasi,probabil) pseudonim...(pauza fara sens)celui de-al doilea ii este adresat comentariul (fara punct la final). Acum comentariul semnat'mircea' : "am incercat la fel ca Sergiu sa citesc ce si cum ai scris si mai ales, sa inteleg ce ai vrut de fapt sa spui... esti de fapt o eroare a naturii, ma si mir cum de ai reusit sa inveti scrisul si cititul"..Dubla personalitate,'mircea-miecea' ne ofera un spectacol jalnic prin disputa cu sine insusi ..
mircea:
(27 Iunie 2016, 17:36)
@SULICA, am incercat la fel ca Sergiu sa citesc ce si cum ai scris si mai ales, sa inteleg ce ai vrut de fapt sa spui... esti de fapt o eroare a naturii, ma si mir cum de ai reusit sa inveti scrisul si cititul, sau poate iti citeste si scrie altcineva asazisele „comentarii”, oricum SULICA este ultima data cand iti raspund, trebuie sa lasi prostul sa-si faca numarul...sper ca intr-o zi sa iti gasesti leacul si sa te faci bine daaaar...sunt slabe sperante...papa!
Sergiu:
(27 Iunie 2016, 17:03)
Să nu încercați a număra, din curiozitate intelectuală, greșelile lui SULICĂ ("lui Mircea"). Am făcut-o eu și m-am scârbit numărând.... Am abandonat pierderea de timp.
Lui mircea :
(27 Iunie 2016, 11:05)
Normal.Atat de bine invelit in prostie,doar unul poate fi.Celebrul comm "mircea".Ticarel nu a fost invatator prea pregatitule?? Imi dau seama ce ai inteles din deplasarile in care (probabil)stateai in scaun peste 18zile.Daca tie mintea nu iti lasa loc sa reti diferenta dintre profesii.La fel de normal este ca nu intelegi ca cineva,trebuia sa stie ca sala nu mai este propice desfasurarii activitatilor sportive in bune conditii si ca trebuia renovata.Normal,atat de prost cat arati prin scriere...repetand un cuvant,nefiind in stare sa compui ceva.Un papagal,probabil cel mai galagios ce si arata penajul,crezand ca in aspectul exterior ii sta puterea papagaliceasca.Mananca din palmele altora mircea,saluta-l pe Ticarel la prima intalnire,spor in a fi prostul acestor postari,afla ca cilibeanu se va pensiona,iar tu daca nu scri amin 21de zile cat dura"excursia"cu "rata",vei deveni mai prost si mai insuportabil! Atat poti...Atat meriti!
miecea:
(27 Iunie 2016, 10:04)
@Elena, ai dreptate, este un horia original , ii cer scuze daca s-a simtit jignit de comentariul meu, si mai este unul care scrie sub aelasi pseudonim...celui de-al doilea ii este adresat comentariul
@Elena,:
(27 Iunie 2016, 09:03)
nu e nici o diferenta intre nivelul comentariilor lui 'Horia'( "Intra-ți-ar in cr. toate cuiele lui cilibili!! Mai taci, psihopatule! Aberații de ignorant!") si 'mircea'(" tu nici pe teava lu' tac'tu nu erai mai boule, apoi, mai boule care esti tu bou."). Amandoi sunt la fel de ignoranti,vulgari si neciopliti, de fapt niste frustrati pt care limbajul de mahala pare mai convingator decat argumentele  exprimate decent.
mircea:
(27 Iunie 2016, 07:59)
@parvenitu'...apropo, iar ai gresit si nu poti invoca o figura de stil...deci, mai parvenitule, cred ca nu ai tu ani de viata cati am eu de cand muncesc, stiu ce inseamna o echipa si stiu sa conduc o echipa lasand fiecaruia libertate de actiune, ceea ce pentru managerul din tine, cel care trebuie sa stie tot, este de neconceput, dar hai sa repetam de unde  a pornit totul, este absurd sa crezi ca dupa fiecare ora de sport podeaua salii trebuie controlata de director sau de altcineva care sa vada daca a iesit vreun cui sau altceva, tuta care s-a intepat a avut pur si simplu ghinion, putea sa se intepe si in fata blocului...de la chesti asta te-ai bagat in politica, ca sunt comunist si alte d-aste, sunt la fel de comunist cat esti si tu si mamica-ta si tatica-tu....nici mai mult nici mai putin mai parvenitule...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 14 Iul 2020
248 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Iulie 2020, 18:10


RAJA Constanța: Lipsă apă în localitatea Fierbinți Târg!

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe Calea Urziceni, din localitatea Fierbinți Târg-Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 16:20
(38 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 544 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 14 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 544, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 13:05
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a lovit mama

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Movilița, care și-ar fi lovit mama. Astfel, sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 10,00, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 11:20
(51 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(102 vizualizări - 0 comentarii)


8

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(194 vizualizări - 1 comentariu)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(194 vizualizări - 0 comentarii)


10

Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(378 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


12

USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(330 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(184 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(149 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
?!?!? în Moraru-omul și opera (VIII) @@Jilava în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare nu conteaza în Debutează Cupa «Pet Star» @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Mihalcea=zero barat în Antrenorul Adrian Mihalcea, debut în Liga I Gigi în Debutează Cupa «Pet Star» vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu taxime trist în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Viorel în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare vax în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare tratat cu tratament în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Iubitor de taximetristi în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare un simplu medic în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare incapabil în Municipalitatea plătește 300 mii de lei pentru închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă PARUSAN în Paros a demisionat din PRO România Putin (cu ţ) în Administrația Mocioniu la final de mandat tratat cu tratament în Moraru-omul și opera (VIII) Unu în Moraru-omul și opera (VIII) Huuuoooo! în Administrația Mocioniu la final de mandat Recovery cash în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...