Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Scandal sexual la Școala Ion Roată

Scandal sexual la Școala Ion Roată

Caz șocant la Școala Gimnazială Ion Roată. Un copil de 5 ani ar fi fost bătut de un elev de clasa a IV-a, iar apoi obligat să-l masturbeze. Întreaga scenă s-a petrecut în timpul orelor de curs, fără ca dascălii celor doi copii să știe ceea ce se întîmplă. Mai grav este faptul că, acum, oficialii Inspectoratului Școlar Județean Ialomița încearcă să mușamalizeze întîmplarea. Reprezentanții instituției precizează faptul că au fost notificați în scris cu privire la faptul că povestea incredibilă nu se confirmă. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ialomița încearcă, împreună cu Poliția, să facă lumină în acest caz. «Avem o anchetă în curs, iar cei doi copii vor fi consiliați...» declară Neculae Badea, purtătorul de cuvînt al DGASPC Ialomița.

Siguranța în școli, un mit
Dincolo de performanțele scăzute la învățătură, Educația rămîne repetentă și în ceea ce privește siguranța elevilor. Zilnic, opinia publică este bombardată cu informații incredibile despre scandalurile care se petrec la școală. Subiectele despre elevii care se agresează reciproc sau profesorii filmați și batjocoriți în timpul orelor fac deliciul audienței în prime time-ul televiziunilor. În ultimii ani, Ialomița și-a făcut la rîndu-i loc în acest peisaj sinistru. Cel mai recent caz de acest gen a fost confirmat la Școala Gimnazială Ion Roată. În urmă cu o săptămînă, un copil de 5 ani ar fi fost suprins în timp ce încerca să masturbeze un elev de clasa a IV-a, după ce acesta l-ar fi obligat să-l autosatisfacă, amenințîndu-l și lovindu-l cu palmele și pumnii. Mai mult decît atît, se pare că profesorii celor doi copii au tratat cazul cu indiferență. Martorii relatează faptul că elevul de clasa a IV-a ar fi cerut voie la toaletă, moment în care a mers după clădirea școlii, unde l-a întîlnit pe copilul de 5 ani. Băiețelul se afla afară împreună cu educatoarea și colegii de clasă. Gestul obscen la care copilul a fost supus ar fi fost observat, întîmplător, de un bărbat care tranzita zona. Tot el ar fi făcut-o atentă și pe educatoarea care nu a observat ceea ce se petrece în jurul său...

Caz ținut ascuns
La cîteva ore după această teribilă întîmplare, în birourile Inspectoratului Școlar Județean Ialomița telefoanele au început să zbîrnîie, iar veștile despre teribila întîmplare nu mai conteneau. Luați la întrebări, oficialii instituției au apelat la calm și înțelegere, «pentru a ne lămuri și noi cum stau de fapt lucrurile acolo...». La o zi distanță, informațiile despre povestea petrecută la Școala Gimnazială Ion Roată continuau să fie neclare, incomplete, fără o situație de fapt bine conturată. «Am trimis o echipă acolo să vedem cum stau lucrurile... Din cîte ni s-a comunicat, lucrurile nu stau chiar așa. Cineva a făcut o sesizare, într-adevăr, dar pare să nu se confirme nimic...» a explicat Luminița Barcari, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. Luni, 20 iunie 2016, la primele ore ale dimineții, șefii Învățămîntului ialomițean au pus întreaga întîmplare pe umerii unei persoane rău voitoare care ar fi dorit să împroaște cu noroi în imaginea școlii din Ion Roată. «Nimic din ceea ce s-a spus nu s-a confirmat oficial! Am primit chiar și o notificare scrisă din partea Direcției Generale de Asistență Socială, în care ni se explică foarte clar faptul că întîmplarea nu există...» precizează Luminița Barcari, șefa Învățămîntului ialomițean.

Anchetă în curs la DGASPC
Telefonul care a tulburat liniștea Inspectoratului Școlar Județean Ialomița i-a alertat și pe reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ialomița. Oficialii instituției susțin faptul că au fost sesizați, telefonic, cu privire la întîmplarea petrecută între cei doi copii, în curtea Școlii Gimnaziale Ion Roată. Imediat, asistenții sociali au mers la fața locului și au făcut verificări cu privire la povestea reclamată la telefon. Varianta oficialilor din cadrul DGASPC Ialomița este cu totul alta față de cea a reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. «Există suspiciunea cu privire la faptul că un copil de 5 ani ar fi fost molestat de un elev mai mare din cadrul școlii, care l-ar fi obligat să-l masturbeze... Cazul se află în atenția noastră, vom deschide o anchetă pentru a vedea cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile. Ambii copii vor fi incluși într-un program de consiliere psihologică...» susține Neculae Badea, purtătorul de cuvînt al DGASPC Ialomița. Mai mult, oficialii instituției declară că Inspectoratul Școlar Județean Ialomița nu ar fi fost încă notificat în scris cu privire la rezultatele anchetei pe care o desfășoară, așa cum s-a precizat. «Mi-e greu să cred că există o astfel de notificare din partea noastră. Ancheta este încă în derulare, respectivii copii urmează să fie consiliați!» mai spune Neculae Badea, purtătorul de cuvînt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ialomița.

1 Iulie 2016, 11:35 (9695 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Ella:
(30 Ianuarie 2018, 17:27)
Cata bătaie de joc mi se face scarba, profesori unde erau? In cancelarie își beau cafeaua si își fumau țigarea rușine ... Mai nou profesoarele in ziua de azi in loc sa educe elevi fac poze dezbrăcate in clasa
Mariana:
(28 Ianuarie 2018, 11:43)
Sunt mama copilului ce a fost bătut de d-na directoare. Nu sunt mulțumită de răspunsul de la inspectorat.Dosarul cu nr de înregistrare nr 37, anul 2017, luna 12, ziua 8. Că au recunoscut câțiva copii că au văzut că a fost copilul batut cred că este de ajuns. Eu am intrat în școală invitată la a rezolva incidentul nu am pătruns prin efracție, nu am deranjat orele de curs. Am fost in pauza copiilor.E strigător la cer!! Copii sunt maltratați fizic, verbal! Păcat, păcat de acești copii ai acestei comune!
@7seconds :
(8 Iulie 2017, 14:39)
Buna ziua ,cunosc acest caz si cunosc si cine era cadrul didactic care ar fi trebuit sa ii observe ,acelasi cadru didactic care acum este intr-o poveste cu sex pe internet ,rog ziarul sa faca investigatii si veti vedea ca am dreptate
Emilia:
(4 Iulie 2016, 18:48)
Incidentul a fost. Se-ntâmplă lucruri și mai grave în școli. De ce ascundeți cctul?? Vinovații?! In niciun caz presa. Fapta s-a petrecut. Vom auzi ceva despre urmările ei?
mircea:
(4 Iulie 2016, 18:02)
@„unii „e„ isteti”, adica @alta sulica, nu pretind ca le stiu pe toate, sau ca eu sunt detinatorul adevarului absolut ca tine, sunt tot din sud daca asta te mai calmeaza si am convingerea ca am citit mai multa istorie decat tine,apoi, trimiterile pe care le faci la tot felul de ciuperci roz cu ochi, faptul ca scrii „jmeker” in loc de șmecher (conform dictionarului:șmecher; conform noii generatii: jmecher), imi spune ca esti manelar, cand spun manelar nu ma refer la faptul ca asculti manele (este doar un gen de muzica), ci la felul tau de a gandi, ca sa te ajut iti dau un sfat, oricat de suparat ai fi, cauta pe google informatii despre oamenii si modul lor de viata din regiunea de sud a Romaniei, o sa fii foarte surprins si cred ca foooarte suparat dupa ce vei citi, in rest, sa auzim numai de bine. Apropo, incearca sa nu mai fii sulica!
irelevant pentru subiectul art:
(4 Iulie 2016, 14:26)
ziarul asta devine latrina, din moment ce se tolereaza discutii atat de mirositoare??se abordeaza un subiect despre care nu exista inca indicii si e motiv de aruncat din nou in educatie-asa cum si afirma calomnios autorul articolului.cum isi permite sa emita judecati de valoare pseudoziaristul asta la adresa educatiei??are cumva sechele din perioada -scurta-a scolarizarii sale??
in primul rand-incidentul s ar fi petrecut in timpul orelor de curs-educatoarea sau invatatoasrea aveau obligatia sa insoteasca elevii la toaleta, timp in care ceilalti copii ramaneau singuri in clasa?? unde este paza scolii si cu ce se ocupa,daca episodul a fost vazut de un trecator??ce sanctiune primesc parintii acelui copil mai mare daca se dovedeste reala fapta/?e simplu sa arunci vina pe profesor-dar elevii au numai drepturi, pot face orice, tocmai pentru ca nu exista sanctiuni decat la adresa profesorilor vinovati de tot si de toate??in locul adultilor lezati de acest subiect, mai ales daca se dovedeste o sfaraiala tipic independenta....v-as da in judecata si as propune pentru astfel de ziaristi pedeapsa prin continuarea sau reluarea studiilor.incompetenti de hartie igienica!
Unii "e" isteti :
(4 Iulie 2016, 10:50)
nu trebuie sa te superi mircea.Si nu il mai baga in seama,ca tu esti prea jmeker si le stii pe toate,mai ales cand esti conectat la "ciuperca roz cu un ochi"! Aia a fost tare! Te-ai conectat sa zici"bye bye sulica"? Sa dai cu crema,sa ai semnal maxim! Si eu sunt din Sud si ma deranjeaza toate prostiile scrise de tine.De ce scri mereu ca tinerii sunt manelizati?Orice padure are uscaturi.Sa ai grija de ciuperca,sa nu isi piarda vigoarea. Despre articol,avem parinti ce isi neglijeaza copiii din cauze multiple.Alcool,lipsa sigurantei zilei"de maine",apoi determinant poate fi si afisarea sexualitatii continue in media,accesul facil la internet,pot fi multi factori ce cauzeaza"aberatii" in mintea celor mici,needucati.Te salutam cu suturi in fund mircea,sa se fixeze ochiul ciupercii mai bine.
Mircea:
(4 Iulie 2016, 10:19)
pentru cine nu stie@mircea este sulica iar mircea un fel de membru..
Mircea:
(4 Iulie 2016, 08:01)
@sulica, stie el...omule nu te mai bag in seama, este ultima data cand iti adresez cateva cuvinte,sa judece cei care cites ce am postat eu si ce ai postat tu...esti dovada incontestabila ca cel putin in ceea ce te priveste pe tine am avut dreptate. Pentru cine nu stie sulica este "@mircea".
@DEX&MIRCEA:
(2 Iulie 2016, 09:50)
Transmite membrilor Academiei Romane ca DEX-ul este depasit(dupa parerea ta, nume prenume, functie..) si sa incerce sa-l revizuiasca...
da@mircea:
(2 Iulie 2016, 09:46)
ai nimerit-o: tu esti exemplul perfect al postarii tale!
@DEX&Mircea:
(2 Iulie 2016, 08:40)
@dex Castrarea se insotea si de taierea totala sau partiala a penisului, mai ales la paznicii haremurilor. Un barbat castrat mai poate avea erectie, de aia se proceda asa. Ti-as sugera sa cauti termenii medicali intr-un dictionar medical, nu in dex, cei de acolo sunt cateodata depasiti de situatie.
@mircea, toata romania traia in bordee, nu doar zona de sud est.
In afara de cateva zone de civilizatie in vestul Europei si in alte cateva locuri toata Terra era plina de nespalati paduchiosi si violatori. Astia sunt stramosii nostri.
mircea:
(2 Iulie 2016, 06:11)
@Ionescu, eu cred ca responsabilitatea parintilor este mult mai mare, adica cei sapte ani de acasa cum s-ar spune, scoala trebuie sa modeleze, sa cizeleze, dar cand nu are ce este neputincioasa, poti fi cel mai priceput si destept profesor, in fata nesimtirii, tupeului, nerusinarii si rautatii invatate acasa esti neputincios.
@mircea:
(1 Iulie 2016, 23:45)
sa iti infigi parerea in funduletul tau epilat,care nu are origini sudiste,mircea. Daca esti totusi din Sud...esti ultimul rod al vreunui viol? Sau incest? Ca esti prea tampit! Ai vorbit cu marele carturar,ori ti-a zis fi-sa cand o smocăiai ?? Bă al dracu' stie el de la carturari... Iti doresc sa te ajunga doar pe tine trecutul din urma si sa fie roz,de forma unei ciuperci cu ochi!
Ionescu:
(1 Iulie 2016, 21:57)
@mircea. Școala, în general e vinovată! Părinții, bunicii au fost needucați! Ce vrei de la copiii lor? Cel puțin trei generații de români au făcut școală degeaba. Fără reguli dure respectate nu ajungem decât sclavii altora!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 17 Iul 2019
281 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(160 vizualizări - 1 comentariu)


Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(146 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(166 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


4

Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(137 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(154 vizualizări - 0 comentarii)


9
deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(777 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(564 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(470 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(546 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(559 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(548 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(500 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(649 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(961 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(924 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Axintele

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 6 percheziții pe raza localității Axintele la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuința unei persoane din localitatea Horia. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:40
(982 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni premiază spiritul civic

Vineri, 5 iulie a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul IPJ Ialomița au premiat doi ialomițeni pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Astfel, un tânăr de 15 ani, din Slobozia, și o femeie de 26 ani ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:35
(939 vizualizări - 1 comentariu)


Stejaru: Autoturism răsturnat, patru persoane rănite

Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au intervenit în cazul unui accident rutier petrecut vineri, 5 iunie 2019, la intrare în localitatea Stejaru. Din primele informații, este vorba despre un automobil ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 15:20
(983 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru accident


Incendiu la o stână din Făcăeni

Miercuri, 3 iulie a.c., în jurul orelor 18,30, două adăposturi de animale ale unui localnic din Făcăeni au luat foc. Pompierii Stației Fetești s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale cu apă și ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:30
(968 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: A murit după ce a căzut din mașină

Miercuri, 3 iulie a.c., pe drumul județean ce leagă localitățile Hagiești de Lilieci, în timp ce un șofer conducea o autoutilitară, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față al autovehicului s-ar fi sprijinit ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:25
(1011 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Beat la volan

Un bărbat de 53 de ani, din Săveni, a fost depistat de polițiștii Secției 7 Poliție Săveni, miercuri, 3 iulie a.c., în timp ce conducea un autovehicul, deși anterior consumase băuturi alcoolice. Bărbatul ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:20
(949 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: Bărbat din Vrancea, sancționat pesntru transport ilegal de lemne

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bucu au depistat pe raza comunei Bucu un bărbat, de 52 de ani, din județul Vrancea, în timp ce transporta, cu ajutorul unei utilitare, o cantintate mai mare de ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:15
(956 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, patru răniți

Marți, 2 iulie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente de circulație soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orelor 17,00, în afara localității Grivița ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 16:00
(968 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Urziceni, surprins cu un cuțit asupra sa

Marți, 2 iulie a.c., polițiștii de Ordine Publică din Urziceni au depistat un tânăr, de 18 ani, din Urziceni, care avea asupra sa un cuțit. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 15:55
(1093 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni cuțit


Țăndărei: I-a furat banii din geantă

Marți, 2 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată de o tânără, de 19 ani, din Mihail Kogălniceanu, cu privire la faptul că un bărbat, de 29 de ani, din Țăndărei, i-ar fi sustras suma de 400 de lei și ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2019, 15:50
(941 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei furt


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...