Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Scandal sexual la Școala Ion Roată

Scandal sexual la Școala Ion Roată

Caz șocant la Școala Gimnazială Ion Roată. Un copil de 5 ani ar fi fost bătut de un elev de clasa a IV-a, iar apoi obligat să-l masturbeze. Întreaga scenă s-a petrecut în timpul orelor de curs, fără ca dascălii celor doi copii să știe ceea ce se întîmplă. Mai grav este faptul că, acum, oficialii Inspectoratului Școlar Județean Ialomița încearcă să mușamalizeze întîmplarea. Reprezentanții instituției precizează faptul că au fost notificați în scris cu privire la faptul că povestea incredibilă nu se confirmă. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ialomița încearcă, împreună cu Poliția, să facă lumină în acest caz. «Avem o anchetă în curs, iar cei doi copii vor fi consiliați...» declară Neculae Badea, purtătorul de cuvînt al DGASPC Ialomița.

Siguranța în școli, un mit
Dincolo de performanțele scăzute la învățătură, Educația rămîne repetentă și în ceea ce privește siguranța elevilor. Zilnic, opinia publică este bombardată cu informații incredibile despre scandalurile care se petrec la școală. Subiectele despre elevii care se agresează reciproc sau profesorii filmați și batjocoriți în timpul orelor fac deliciul audienței în prime time-ul televiziunilor. În ultimii ani, Ialomița și-a făcut la rîndu-i loc în acest peisaj sinistru. Cel mai recent caz de acest gen a fost confirmat la Școala Gimnazială Ion Roată. În urmă cu o săptămînă, un copil de 5 ani ar fi fost suprins în timp ce încerca să masturbeze un elev de clasa a IV-a, după ce acesta l-ar fi obligat să-l autosatisfacă, amenințîndu-l și lovindu-l cu palmele și pumnii. Mai mult decît atît, se pare că profesorii celor doi copii au tratat cazul cu indiferență. Martorii relatează faptul că elevul de clasa a IV-a ar fi cerut voie la toaletă, moment în care a mers după clădirea școlii, unde l-a întîlnit pe copilul de 5 ani. Băiețelul se afla afară împreună cu educatoarea și colegii de clasă. Gestul obscen la care copilul a fost supus ar fi fost observat, întîmplător, de un bărbat care tranzita zona. Tot el ar fi făcut-o atentă și pe educatoarea care nu a observat ceea ce se petrece în jurul său...

Caz ținut ascuns
La cîteva ore după această teribilă întîmplare, în birourile Inspectoratului Școlar Județean Ialomița telefoanele au început să zbîrnîie, iar veștile despre teribila întîmplare nu mai conteneau. Luați la întrebări, oficialii instituției au apelat la calm și înțelegere, «pentru a ne lămuri și noi cum stau de fapt lucrurile acolo...». La o zi distanță, informațiile despre povestea petrecută la Școala Gimnazială Ion Roată continuau să fie neclare, incomplete, fără o situație de fapt bine conturată. «Am trimis o echipă acolo să vedem cum stau lucrurile... Din cîte ni s-a comunicat, lucrurile nu stau chiar așa. Cineva a făcut o sesizare, într-adevăr, dar pare să nu se confirme nimic...» a explicat Luminița Barcari, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. Luni, 20 iunie 2016, la primele ore ale dimineții, șefii Învățămîntului ialomițean au pus întreaga întîmplare pe umerii unei persoane rău voitoare care ar fi dorit să împroaște cu noroi în imaginea școlii din Ion Roată. «Nimic din ceea ce s-a spus nu s-a confirmat oficial! Am primit chiar și o notificare scrisă din partea Direcției Generale de Asistență Socială, în care ni se explică foarte clar faptul că întîmplarea nu există...» precizează Luminița Barcari, șefa Învățămîntului ialomițean.

Anchetă în curs la DGASPC
Telefonul care a tulburat liniștea Inspectoratului Școlar Județean Ialomița i-a alertat și pe reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ialomița. Oficialii instituției susțin faptul că au fost sesizați, telefonic, cu privire la întîmplarea petrecută între cei doi copii, în curtea Școlii Gimnaziale Ion Roată. Imediat, asistenții sociali au mers la fața locului și au făcut verificări cu privire la povestea reclamată la telefon. Varianta oficialilor din cadrul DGASPC Ialomița este cu totul alta față de cea a reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. «Există suspiciunea cu privire la faptul că un copil de 5 ani ar fi fost molestat de un elev mai mare din cadrul școlii, care l-ar fi obligat să-l masturbeze... Cazul se află în atenția noastră, vom deschide o anchetă pentru a vedea cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile. Ambii copii vor fi incluși într-un program de consiliere psihologică...» susține Neculae Badea, purtătorul de cuvînt al DGASPC Ialomița. Mai mult, oficialii instituției declară că Inspectoratul Școlar Județean Ialomița nu ar fi fost încă notificat în scris cu privire la rezultatele anchetei pe care o desfășoară, așa cum s-a precizat. «Mi-e greu să cred că există o astfel de notificare din partea noastră. Ancheta este încă în derulare, respectivii copii urmează să fie consiliați!» mai spune Neculae Badea, purtătorul de cuvînt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ialomița.

1 Iulie 2016, 11:35 (9876 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Ella:
(30 Ianuarie 2018, 17:27)
Cata bătaie de joc mi se face scarba, profesori unde erau? In cancelarie își beau cafeaua si își fumau țigarea rușine ... Mai nou profesoarele in ziua de azi in loc sa educe elevi fac poze dezbrăcate in clasa
Mariana:
(28 Ianuarie 2018, 11:43)
Sunt mama copilului ce a fost bătut de d-na directoare. Nu sunt mulțumită de răspunsul de la inspectorat.Dosarul cu nr de înregistrare nr 37, anul 2017, luna 12, ziua 8. Că au recunoscut câțiva copii că au văzut că a fost copilul batut cred că este de ajuns. Eu am intrat în școală invitată la a rezolva incidentul nu am pătruns prin efracție, nu am deranjat orele de curs. Am fost in pauza copiilor.E strigător la cer!! Copii sunt maltratați fizic, verbal! Păcat, păcat de acești copii ai acestei comune!
@7seconds :
(8 Iulie 2017, 14:39)
Buna ziua ,cunosc acest caz si cunosc si cine era cadrul didactic care ar fi trebuit sa ii observe ,acelasi cadru didactic care acum este intr-o poveste cu sex pe internet ,rog ziarul sa faca investigatii si veti vedea ca am dreptate
Emilia:
(4 Iulie 2016, 18:48)
Incidentul a fost. Se-ntâmplă lucruri și mai grave în școli. De ce ascundeți cctul?? Vinovații?! In niciun caz presa. Fapta s-a petrecut. Vom auzi ceva despre urmările ei?
mircea:
(4 Iulie 2016, 18:02)
@„unii „e„ isteti”, adica @alta sulica, nu pretind ca le stiu pe toate, sau ca eu sunt detinatorul adevarului absolut ca tine, sunt tot din sud daca asta te mai calmeaza si am convingerea ca am citit mai multa istorie decat tine,apoi, trimiterile pe care le faci la tot felul de ciuperci roz cu ochi, faptul ca scrii „jmeker” in loc de șmecher (conform dictionarului:șmecher; conform noii generatii: jmecher), imi spune ca esti manelar, cand spun manelar nu ma refer la faptul ca asculti manele (este doar un gen de muzica), ci la felul tau de a gandi, ca sa te ajut iti dau un sfat, oricat de suparat ai fi, cauta pe google informatii despre oamenii si modul lor de viata din regiunea de sud a Romaniei, o sa fii foarte surprins si cred ca foooarte suparat dupa ce vei citi, in rest, sa auzim numai de bine. Apropo, incearca sa nu mai fii sulica!
irelevant pentru subiectul art:
(4 Iulie 2016, 14:26)
ziarul asta devine latrina, din moment ce se tolereaza discutii atat de mirositoare??se abordeaza un subiect despre care nu exista inca indicii si e motiv de aruncat din nou in educatie-asa cum si afirma calomnios autorul articolului.cum isi permite sa emita judecati de valoare pseudoziaristul asta la adresa educatiei??are cumva sechele din perioada -scurta-a scolarizarii sale??
in primul rand-incidentul s ar fi petrecut in timpul orelor de curs-educatoarea sau invatatoasrea aveau obligatia sa insoteasca elevii la toaleta, timp in care ceilalti copii ramaneau singuri in clasa?? unde este paza scolii si cu ce se ocupa,daca episodul a fost vazut de un trecator??ce sanctiune primesc parintii acelui copil mai mare daca se dovedeste reala fapta/?e simplu sa arunci vina pe profesor-dar elevii au numai drepturi, pot face orice, tocmai pentru ca nu exista sanctiuni decat la adresa profesorilor vinovati de tot si de toate??in locul adultilor lezati de acest subiect, mai ales daca se dovedeste o sfaraiala tipic independenta....v-as da in judecata si as propune pentru astfel de ziaristi pedeapsa prin continuarea sau reluarea studiilor.incompetenti de hartie igienica!
Unii "e" isteti :
(4 Iulie 2016, 10:50)
nu trebuie sa te superi mircea.Si nu il mai baga in seama,ca tu esti prea jmeker si le stii pe toate,mai ales cand esti conectat la "ciuperca roz cu un ochi"! Aia a fost tare! Te-ai conectat sa zici"bye bye sulica"? Sa dai cu crema,sa ai semnal maxim! Si eu sunt din Sud si ma deranjeaza toate prostiile scrise de tine.De ce scri mereu ca tinerii sunt manelizati?Orice padure are uscaturi.Sa ai grija de ciuperca,sa nu isi piarda vigoarea. Despre articol,avem parinti ce isi neglijeaza copiii din cauze multiple.Alcool,lipsa sigurantei zilei"de maine",apoi determinant poate fi si afisarea sexualitatii continue in media,accesul facil la internet,pot fi multi factori ce cauzeaza"aberatii" in mintea celor mici,needucati.Te salutam cu suturi in fund mircea,sa se fixeze ochiul ciupercii mai bine.
Mircea:
(4 Iulie 2016, 10:19)
pentru cine nu stie@mircea este sulica iar mircea un fel de membru..
Mircea:
(4 Iulie 2016, 08:01)
@sulica, stie el...omule nu te mai bag in seama, este ultima data cand iti adresez cateva cuvinte,sa judece cei care cites ce am postat eu si ce ai postat tu...esti dovada incontestabila ca cel putin in ceea ce te priveste pe tine am avut dreptate. Pentru cine nu stie sulica este "@mircea".
@DEX&MIRCEA:
(2 Iulie 2016, 09:50)
Transmite membrilor Academiei Romane ca DEX-ul este depasit(dupa parerea ta, nume prenume, functie..) si sa incerce sa-l revizuiasca...
da@mircea:
(2 Iulie 2016, 09:46)
ai nimerit-o: tu esti exemplul perfect al postarii tale!
@DEX&Mircea:
(2 Iulie 2016, 08:40)
@dex Castrarea se insotea si de taierea totala sau partiala a penisului, mai ales la paznicii haremurilor. Un barbat castrat mai poate avea erectie, de aia se proceda asa. Ti-as sugera sa cauti termenii medicali intr-un dictionar medical, nu in dex, cei de acolo sunt cateodata depasiti de situatie.
@mircea, toata romania traia in bordee, nu doar zona de sud est.
In afara de cateva zone de civilizatie in vestul Europei si in alte cateva locuri toata Terra era plina de nespalati paduchiosi si violatori. Astia sunt stramosii nostri.
mircea:
(2 Iulie 2016, 06:11)
@Ionescu, eu cred ca responsabilitatea parintilor este mult mai mare, adica cei sapte ani de acasa cum s-ar spune, scoala trebuie sa modeleze, sa cizeleze, dar cand nu are ce este neputincioasa, poti fi cel mai priceput si destept profesor, in fata nesimtirii, tupeului, nerusinarii si rautatii invatate acasa esti neputincios.
@mircea:
(1 Iulie 2016, 23:45)
sa iti infigi parerea in funduletul tau epilat,care nu are origini sudiste,mircea. Daca esti totusi din Sud...esti ultimul rod al vreunui viol? Sau incest? Ca esti prea tampit! Ai vorbit cu marele carturar,ori ti-a zis fi-sa cand o smocăiai ?? Bă al dracu' stie el de la carturari... Iti doresc sa te ajunga doar pe tine trecutul din urma si sa fie roz,de forma unei ciuperci cu ochi!
Ionescu:
(1 Iulie 2016, 21:57)
@mircea. Școala, în general e vinovată! Părinții, bunicii au fost needucați! Ce vrei de la copiii lor? Cel puțin trei generații de români au făcut școală degeaba. Fără reguli dure respectate nu ajungem decât sclavii altora!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 17 Oct 2019
224 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(92 vizualizări - 0 comentarii)


3
Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(125 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(84 vizualizări - 0 comentarii)


9

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


10

Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(181 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


12

Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(382 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(279 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(349 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(237 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(294 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(365 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...