Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Ștefan Ghibanu «căpușează» Consiliul Județean Ialomița

Curtea de Conturi confirmă oficial

Ștefan Ghibanu «căpușează» Consiliul Județean Ialomița

Un raport al Curții de Conturi Ialomița constată un prejudiciu de 577 mii de lei în dauna Consiliului Județean Ialomița. Potrivit informațiilor prezentate, SC Drumuri și Poduri SA, firmă aflată în subordinea instituției, ar fi prejudiciat bugetul Consiliului Județean Ialomița... Reamintim că această firmă este condusă de peste 10 ani de către Ștefan Ghibanu, societatea supraviețuind din contractele asigurate de administrația județeană.

Un prejudiciu asumat
Controlul Curții de Conturi Ialomița a vizat, printre altele, contractul de execuție de lucrări pentru modernizarea a 13 kilometri din Drumul Județean 313, dintre Axintele și limita cu județul Călărași. Potrivit Raportului, au fost constatate «nereguli în modul de derulare a contractului care au condus la efectuarea de plăți nelegale în cuantum de 577050 lei». Astfel, ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că nu au fost realizate lucrări de organizare de șantier, obligație asumată prin propunerea tehnică și financiară. În pofida acestei evidențe, SC Drumuri și Poduri SA a prezentat spre decontare situații de lucrări organizare de șantier «pe care nu le-a realizat, în valoare de 152027 lei». Ilegalitatea ar fi fost recunoscută de către unul dintre angajații firmei. «Domnul Stănescu Florin, administratorul SC Drumuri și Poduri SA a semnat nota de constatare cu obiecțiuni, susținînd că organizarea de șantier a fost realizată la baza de producție Slobozia» se arată în Raportul Curții de Conturi. O a doua ilegalitate constatată o reprezintă neexecutarea la standardele contractuale a celor 31 de drumuri laterale. Potrivit Raportului, «structura rutieră nu este cea stabilită prin proiect», stratul de piatră al fundației acestor drumuri fiind de 20 de cm, în loc de 35, iar unul dintre cele două straturi de asfalt lipsește cu desăvîrșire. Valoarea acestei abateri de la contract a fost estimată la fix 92099 lei. Și, în sfîrșit, se mai arată în Raport, «comparînd cantitatea de mixtură asfaltică produsă cu cea cuprinsă în situațiile de lucrări decontate de Consiliul Județean Ialomița în anul 2015, aferente obiectivului de investiții „Modernizare drum județean DJ313 km 22+607-35+087, limită județ Călărași-Axintele, județul Ialomița“ s-a constatat că acestea nu concordă, în sensul că entitatea verificată a plătit contravaloarea unei cantități mai mare decît cea pusă în operă. Valoarea estimată a plăților nelegale rezultate ca urmare a decontării unei cantități mai mari de mixtură asfaltică decît cea produsă și pusă în operă este de 332420 lei». Controlul Curții de Conturi a fost efectuat în prezența unui reprezentant al Consiliului Județean Ialomița și a unui reprezentant al SC Drumuri și Poduri SA. Cei doi și-au asumat concluziile raportului, semnînd fără obiecții.

Vinovații nu plătesc niciodată
Raportul Curții de Conturi Ialomița are rol constatator. Potrivit concluziilor finale «efectuarea de plăți nelegale de la bugetul local are ca și consecință diminuarea resurselor care pot fi alocate pentru atingerea scopului entității auditate (n.red.: Consiliul Județean Ialomița), respectiv neasigurarea unor servicii publice de calitate». De asemenea, de la 27 mai 2016, data la care a fost semnat Raportul, Consiliul Județean Ialomița a avut la dispoziție 15 zile pentru «a formula obiecții». Numai că, între timp, oficialii Consiliului Județean Ialomița au fost acaparați de campania electorală. Vicepreședintele Ioan Martin (PNL) în calitate de candidat la Primăria Slobozia, iar vicepreședintele Ștefan Mușoiu (PSD) în calitate de coordonator al campaniei electorale în Ialomița. Dacă ne-ar întreba cineva pe noi, am spune că amîndoi sînt vinovați moral pentru situația constatată de către Curtea de Conturi Ialomița. Însă marele vinovat rămîne Ștefan Ghibanu. Dincolo de ilegalitățile care i s-au atribuit, multe dintre ele dovedite la fel ca cea relatată de noi, acesta se dovedește un manager neperformant, incapabil să se adapteze la realitățile economice cu care s-a confruntat societatea. Salvat de fiecare dată in extremis (ultima oară în 2009, printr-o majorare de capital solicitată de Consiliul Județean Ialomița, care a permis achiziționarea unei stații de asfalt de 2 milioane de euro!), Ștefan Ghibanu s-a mulțumit cu poziția călduță de slugă a președintelui, fiind incapabil să modernizeze societatea, să o recapitalizeze sau măcar să obțină contracte de lucrări publice în alte județe decît în Ialomița. Devenită o piatră de moară la gîtul administrației județene, SC Drumuri și Poduri SA se află de ani buni în pragul unui faliment chinuitor. Între timp însă, ca și în cazul de față, a continuat să abuzeze de fondurile publice, fraudînd licitații, falsificînd documente de plată sau, pur și simplu, executînd lucrări de mîntuială pe drumurile publice ale județului.

Ghibanu se pregătește public de pensie
După 20 de ani de funcție, Ștefan Ghibanu e sătul. Constatările Curții de Conturi reflectă doar parțial din ilegalitățile care i se atribuie de-a lungul acestei perioade. La final de carieră (grăbiți-vă, domn’ Ghibanu, președintele Moraru v-a găsit deja înlocuitor!), ne permitem să facem o trecere în revistă a «păcatelor» sale dovedite de-a lungul anilor. Dovedite, dar nesancționate, evident...
Moștenitor al «tronului» Pentru cine nu-și mai amintește, Ștefan Ghibanu a urcat pe «tronul» SC Drumuri și Poduri SA Ialomița după decesul directorului Mustățea. Cel care, alături de fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, Gheorghe Savu, inaugurau această firmă a Consiliului Județean prin 1998. Probabil, la momentul respectiv, era o modă prin care Consiliile Județene își înființau societăți cu profil drumuri, 1998 fiind anul apariției și a societății Teldrum, firmă a Consiliului Județean Teleorman, condus, încă de pe-atunci, de Liviu Dragnea... Revenind, o dată înscăunat, Ghibanu a demarat cîștigarea de licitații la nivelul Consiliului Județean Ialomița și, firesc, s-a trecut la executarea de drumuri. Lucrări, de cele mai multe ori, suprapuse cu perioadele electorale, cînd ialomițeanului de rînd i se fericea retina cu asfaltări de milioane de lei, dar de slabă calitate... Dacă în ceea ce privește societatea Teldrum, Consiliul Județean Teleorman a reușit performanțe demne de Cartea Recordurilor (influența politică a actualului președinte al PSD, Liviu Dragnea, detronînd constructori de drumuri consacrați), la nivelul Ialomiței, SC Drumuri și Poduri SA s-a mulțumit cu puținul oferit de Consiliul Județean Ialomița. Și a tot așteptat un soi de «privatizare» care să-i permită să-și administreze în mod privat afacerea publică. Au fost încercări, de-a lungul timpului, de preluare a activelor SC Drumuri și Poduri SA Ialomița. Toate sub atenta supraveghere a potentaților Consiliului Județean Ialomița, cei sub care și de la care Ghibanu aștepta acțiunile promise... Din 2004, cînd la cîrma Consiliului Județean Ialomița a apărut întîmplător Silvian Ciupercă, directorul Ghibanu și-a intensificat încercările de «privatizare» a societății. Beneficiind, desigur, și de aportul politic al unuia dintre vicepreședinți, Ghibanu și-a continuat mandatul. Însă, din fericire (sau nefericire?), fără a izbîndi «privatizarea»...

Dumitru de la Pensii, diriginte de șantier
Raportul Curții de Conturi Ialomița relevă și alte informații interesante. Astfel, aflăm cu surprindere că dirigintele de șantier în cazul investiției menționate a fost Dumitru Ion, directorul Casei Județene de Pensii Ialomița.
Cine fură azi un ou...
...mîine ajunge diriginte de șantier, am spune noi dacă am fi malițioși. Dar nu o spunem noi. O spune Raportul Curții de Conturi. Care susține că Ion Dumitru, directorul Casei de Pensii Ialomița, a fost plătit pentru a aviza situațiile de lucrări, deși «nu a urmărit realizarea construcției în conformitate cu prevederile autorizației de construcție, ale proiectelor, caietului de sarcini (...)». În apărarea sa, precizează același Raport, dirigintele de șantier Ion Dumitru susține că «pentru lucrările de organizare de șantier nu există proiect și, implicit, nici autorizație de construcție», drept pentru care «nu are nicio responsabilitate în decontarea cheltuielilor efectuate în acest scop». De asemenea, el mai consideră că listele de cantități întocmite de proiectant «nu intră în zona de verificare a dirigintelui de șantier». Nu-i așa că directorul de la Pensii e bun?
Unde dai și unde crapă
Și pentru că și nouă ni s-a părut la fel, am avut curiozitatea de a citi și declarațiile de avere și interese ale directorului Ion Dumitru. Ei, bine, potrivit declarației de avere, pentru eforturile sale de a părea sobru pe tot parcursul zilei, domnul Dumitru primește un salariu anual de la Casa de Pensii de 55113 lei. În ceea ce privește activitățile extrabugetare, despre care am vorbit pînă acum, directorul pensiilor ialomițene a avut ideea strălucită de a deschide un PFA de nișă. PFA Dumitru Ion are drept obiect de activitate «consultanța tehnică în construcții» și a produs, printre altele, 24665 de lei și de la Primăria Bărbulești, spre exemplu... În aceste condiții, geloși și ai dracu’, recomandăm Curții de Conturi să dea o fugă și la Bărbulești. Ca fapt divers, că discutăm tot de bani publici.

1 Iulie 2016, 13:55 (9642 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Război politic la Drumuri și Poduri SA
Legile administrației Moraru pentru Ialomița
Execuție publică la ședința Consiliului Județean Ialomița
Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei
Consiliul Județean Ialomița caută manager pentru SC Drumuri și Poduri SA

Comentariile cititorilor:


mircea:
(11 Iulie 2016, 14:01)
@...banu, frica-i mare banule, nu sunt inteleptul orasului si nici la NASA nu am icercat sa scriu, apropo, tradu NASA, stii?
lui..@banu:
(11 Iulie 2016, 12:34)
Sa fii tu sanatos, 'mircea' a scris la NASA inca de anul trecut, iar specialistii de acolo s-au declarat neputiciosi. 'mircea',ca substantiv comun, le depaseste imaginatia celor de acolo! Singura sansa pt'mircea' e sa-l recruteze specialistii de la Radio Erevan. Dar concurenta acolo e cumplita de-a dreptul, aproape ca postarile lui...
...banu:
(11 Iulie 2016, 09:51)
@ mircea. Se pare ca tu esti inteleptul de serviciu al orasului. Ai incercat sa scrii la NASA?!
mircea:
(7 Iulie 2016, 19:39)
@marcu...fie-ti mila de el, dupa atatia ani de pupincurism, la pcr,la fsn,  la psd, la pnl...este un om batut de soarta, din toate punctele de vedere, nu cred ca ai vrea sa ai viata lui...cineva acolo sus vede si da fiecaruia ceea ce merita...si chibanu a luat cu varf si indesat....crede-ma, stiu ce spun.
Marcu, cel cu arcu':
(7 Iulie 2016, 09:58)
Un Pupincurist Social Democrat.
Ghinion:
(6 Iulie 2016, 08:49)
De Ghibanule, daca ai dat afara salariati profesionisti si ai pastrat "spuma " contabililor si consultantilor pensionari, ai ajuns la BVC-uri eronate, prime returnate, concedii medicale neincasate , productie nerealizata si incasata (primele de pe aici  erau ca dadeau bine indicatorii asa cum te-a invatat creiereul pensionar). Sa ai bafta.
nae:
(5 Iulie 2016, 07:10)
O fi avand "imunitate protejata", de 16 ani este in drumuri, l-a protejat Savu, Ciuperca, de ce nu ar face-o si Moraru. el stie cum sa se vaite, pana trece pragu ca dupa aceea daca ar auzi presedintii care este parerea lui despre ei? 
Andrei:
(4 Iulie 2016, 19:35)
Nimic nou sub soare. Acest individ o face la "vedere", altii sun activi prin interpusi. Se practica din "90. Buna dimineata!
nae:
(3 Iulie 2016, 21:03)
..... sa te tii acum la vaicarerile "derectorului" sa mai stea si el in in functie, ca mai are de terminat vilele de la targoviste.
Escu:
(2 Iulie 2016, 11:44)
CURTEA  DE  CONTURI  IALOMITA  LUCREAZA  SI  FACE  CONTROALE  NUMAI  LA  COMANDA  POLITICA  !  Sunt primarii in vestul judetului si structuri din ministerul agriculturii  spre ex. APIA unde se fura can codru curtea de conturi  nu exista mai mult decat atat daca ai sesizat-o privind anumite nereguli PRIVIND FURACIUNILE PE FATA ,  iti raspund franc. CAND  LE  VA  VENII  RANDUL  VOM  FACE  CONTROL . Asa ca mai stam ....
Lorett:
(2 Iulie 2016, 11:20)
Curtea de conturi sa caute si iar sa caute matrapaslacurile din cultura cu directorii ei cu tot. Si DNA, sa caute adanc. Toti sunt acoperiti de acte.
nae:
(2 Iulie 2016, 09:38)
Tot din banii CJi-ului se plimba in wekend-uri administratorii societatii, contabilul sef, functionarul de la tehnic , cu masinile societatii,  care o fi  legea ce le permite acest lux pe banii contribuabililor ? .
cecilia:
(1 Iulie 2016, 19:09)
Ghibanu Stefan s-a urcat pe tronul societatii inainte de decesul fostului director Mustatea Gheorghe, care l-a intrebat pe presedintele de atunci Savu care este motivul schimbarii din functie. Acesta i-ar fi  raspuns " D-aia".
Ghibanu Stefan l-a marginalizat si la trimis la sectie pentru intocmire bonuri de transport, activitate ce putea fi efectuata de un functionar cu studii medii.
Fostului director  se pare ca i s-a pus pe suflet aceasta umilinta, si l-a scurt timp s-a imbolnavit si a murit.

mircea:
(1 Iulie 2016, 18:46)
S-a trezit si curtea de conturi cam ca surda-n hora, dupa atatia ani...cred ca ar fi bine sa vada ce a facut si cand era director la ACR...in sfarsit, niciodata nu-i prea tarziu...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 16 Sep 2019
191 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(1990 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(166 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(185 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Septembrie 2019, 17:10


4
DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(311 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(320 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


8

Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(399 vizualizări - 0 comentarii)


10

Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(254 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(362 vizualizări - 0 comentarii)


12
IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(421 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1257 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(625 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Bărbulești

Joi, 29 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat pe raza comunei Bărbulești un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, care era urmărit internațional. Autoritățile judiciare din Germania au emis pe ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:50
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Urziceni

Joi, 29 august a.c., în jurul orelor 2,30, în apropiere de localitatea Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coșereni ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:35
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 29 august a.c., un bărbat de 48 de ani, din Sărățeni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:25
(461 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA-mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, ... oricând ! Un singur click, mai multe facilități! Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de ...[citește_toată_știrea]

29 August 2019, 14:20
(459 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Protopopiatul Urziceni: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, Protopopiatul Urziceni, din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, împreună cu membrii Biroului de Asistență Socială și Serviciul Social acreditat ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 17:20
(579 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Armanului, din orașul Țăndărei, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 10:55
(618 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție aniversară «Închinare Sfintei Cruci»

Marți, 27 august 2019, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, însoțit de consilieri eparhiali, a mers la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 16:10
(634 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Razie de amploare la Țăndărei

Marți, 27 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o razie pe raza localității Țăndărei, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:50
(841 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Bărcănești: Deținere ilegală de arme

Marți, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au depistat, în urma unei percheziții domiciliare, în casa unui bărbat de 50 de ani, din Bărcănești, o pușcă cu aer comprimat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:45
(585 vizualizări - 0 comentarii)


Minor urmărit internațional, depistat în Țăndărei

Luni, 26 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr de 16 ani, din Țăndărei, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare. Minorul este cercetat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:40
(790 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Produse contrafăcute, confiscate

Luni, 26 august a.c., polițiștii slobozeni au depistat, în urma unui control, un tânăr de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea pe raza municipiului Slobozia un autoturism ce avea inspecția tehnică ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:35
(616 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

În perioada 24-25 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau  fără permis de conducere. Este cazul a doi bărbați, de 21 și ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:20
(677 vizualizări - 0 comentarii)


Pietoni accidentați la Dridu și Sinești

La sfârșitul de săptămână precedent, doi pietoni au fost răniți ca urmare a unor accidente rutiere produse pe raza județului. Astfel, vineri, 23 august a.c., un bărbat de 34 de ani, din localitatea Jilavele ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:10
(567 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Focare de Pestă Porcină Africană la Gheorghe Doja și Mărculești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, cu privire la ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 12:15
(673 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(979 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...