Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Ștefan Ghibanu «căpușează» Consiliul Județean Ialomița

Curtea de Conturi confirmă oficial

Ștefan Ghibanu «căpușează» Consiliul Județean Ialomița

Un raport al Curții de Conturi Ialomița constată un prejudiciu de 577 mii de lei în dauna Consiliului Județean Ialomița. Potrivit informațiilor prezentate, SC Drumuri și Poduri SA, firmă aflată în subordinea instituției, ar fi prejudiciat bugetul Consiliului Județean Ialomița... Reamintim că această firmă este condusă de peste 10 ani de către Ștefan Ghibanu, societatea supraviețuind din contractele asigurate de administrația județeană.

Un prejudiciu asumat
Controlul Curții de Conturi Ialomița a vizat, printre altele, contractul de execuție de lucrări pentru modernizarea a 13 kilometri din Drumul Județean 313, dintre Axintele și limita cu județul Călărași. Potrivit Raportului, au fost constatate «nereguli în modul de derulare a contractului care au condus la efectuarea de plăți nelegale în cuantum de 577050 lei». Astfel, ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că nu au fost realizate lucrări de organizare de șantier, obligație asumată prin propunerea tehnică și financiară. În pofida acestei evidențe, SC Drumuri și Poduri SA a prezentat spre decontare situații de lucrări organizare de șantier «pe care nu le-a realizat, în valoare de 152027 lei». Ilegalitatea ar fi fost recunoscută de către unul dintre angajații firmei. «Domnul Stănescu Florin, administratorul SC Drumuri și Poduri SA a semnat nota de constatare cu obiecțiuni, susținînd că organizarea de șantier a fost realizată la baza de producție Slobozia» se arată în Raportul Curții de Conturi. O a doua ilegalitate constatată o reprezintă neexecutarea la standardele contractuale a celor 31 de drumuri laterale. Potrivit Raportului, «structura rutieră nu este cea stabilită prin proiect», stratul de piatră al fundației acestor drumuri fiind de 20 de cm, în loc de 35, iar unul dintre cele două straturi de asfalt lipsește cu desăvîrșire. Valoarea acestei abateri de la contract a fost estimată la fix 92099 lei. Și, în sfîrșit, se mai arată în Raport, «comparînd cantitatea de mixtură asfaltică produsă cu cea cuprinsă în situațiile de lucrări decontate de Consiliul Județean Ialomița în anul 2015, aferente obiectivului de investiții „Modernizare drum județean DJ313 km 22+607-35+087, limită județ Călărași-Axintele, județul Ialomița“ s-a constatat că acestea nu concordă, în sensul că entitatea verificată a plătit contravaloarea unei cantități mai mare decît cea pusă în operă. Valoarea estimată a plăților nelegale rezultate ca urmare a decontării unei cantități mai mari de mixtură asfaltică decît cea produsă și pusă în operă este de 332420 lei». Controlul Curții de Conturi a fost efectuat în prezența unui reprezentant al Consiliului Județean Ialomița și a unui reprezentant al SC Drumuri și Poduri SA. Cei doi și-au asumat concluziile raportului, semnînd fără obiecții.

Vinovații nu plătesc niciodată
Raportul Curții de Conturi Ialomița are rol constatator. Potrivit concluziilor finale «efectuarea de plăți nelegale de la bugetul local are ca și consecință diminuarea resurselor care pot fi alocate pentru atingerea scopului entității auditate (n.red.: Consiliul Județean Ialomița), respectiv neasigurarea unor servicii publice de calitate». De asemenea, de la 27 mai 2016, data la care a fost semnat Raportul, Consiliul Județean Ialomița a avut la dispoziție 15 zile pentru «a formula obiecții». Numai că, între timp, oficialii Consiliului Județean Ialomița au fost acaparați de campania electorală. Vicepreședintele Ioan Martin (PNL) în calitate de candidat la Primăria Slobozia, iar vicepreședintele Ștefan Mușoiu (PSD) în calitate de coordonator al campaniei electorale în Ialomița. Dacă ne-ar întreba cineva pe noi, am spune că amîndoi sînt vinovați moral pentru situația constatată de către Curtea de Conturi Ialomița. Însă marele vinovat rămîne Ștefan Ghibanu. Dincolo de ilegalitățile care i s-au atribuit, multe dintre ele dovedite la fel ca cea relatată de noi, acesta se dovedește un manager neperformant, incapabil să se adapteze la realitățile economice cu care s-a confruntat societatea. Salvat de fiecare dată in extremis (ultima oară în 2009, printr-o majorare de capital solicitată de Consiliul Județean Ialomița, care a permis achiziționarea unei stații de asfalt de 2 milioane de euro!), Ștefan Ghibanu s-a mulțumit cu poziția călduță de slugă a președintelui, fiind incapabil să modernizeze societatea, să o recapitalizeze sau măcar să obțină contracte de lucrări publice în alte județe decît în Ialomița. Devenită o piatră de moară la gîtul administrației județene, SC Drumuri și Poduri SA se află de ani buni în pragul unui faliment chinuitor. Între timp însă, ca și în cazul de față, a continuat să abuzeze de fondurile publice, fraudînd licitații, falsificînd documente de plată sau, pur și simplu, executînd lucrări de mîntuială pe drumurile publice ale județului.

Ghibanu se pregătește public de pensie
După 20 de ani de funcție, Ștefan Ghibanu e sătul. Constatările Curții de Conturi reflectă doar parțial din ilegalitățile care i se atribuie de-a lungul acestei perioade. La final de carieră (grăbiți-vă, domn’ Ghibanu, președintele Moraru v-a găsit deja înlocuitor!), ne permitem să facem o trecere în revistă a «păcatelor» sale dovedite de-a lungul anilor. Dovedite, dar nesancționate, evident...
Moștenitor al «tronului» Pentru cine nu-și mai amintește, Ștefan Ghibanu a urcat pe «tronul» SC Drumuri și Poduri SA Ialomița după decesul directorului Mustățea. Cel care, alături de fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, Gheorghe Savu, inaugurau această firmă a Consiliului Județean prin 1998. Probabil, la momentul respectiv, era o modă prin care Consiliile Județene își înființau societăți cu profil drumuri, 1998 fiind anul apariției și a societății Teldrum, firmă a Consiliului Județean Teleorman, condus, încă de pe-atunci, de Liviu Dragnea... Revenind, o dată înscăunat, Ghibanu a demarat cîștigarea de licitații la nivelul Consiliului Județean Ialomița și, firesc, s-a trecut la executarea de drumuri. Lucrări, de cele mai multe ori, suprapuse cu perioadele electorale, cînd ialomițeanului de rînd i se fericea retina cu asfaltări de milioane de lei, dar de slabă calitate... Dacă în ceea ce privește societatea Teldrum, Consiliul Județean Teleorman a reușit performanțe demne de Cartea Recordurilor (influența politică a actualului președinte al PSD, Liviu Dragnea, detronînd constructori de drumuri consacrați), la nivelul Ialomiței, SC Drumuri și Poduri SA s-a mulțumit cu puținul oferit de Consiliul Județean Ialomița. Și a tot așteptat un soi de «privatizare» care să-i permită să-și administreze în mod privat afacerea publică. Au fost încercări, de-a lungul timpului, de preluare a activelor SC Drumuri și Poduri SA Ialomița. Toate sub atenta supraveghere a potentaților Consiliului Județean Ialomița, cei sub care și de la care Ghibanu aștepta acțiunile promise... Din 2004, cînd la cîrma Consiliului Județean Ialomița a apărut întîmplător Silvian Ciupercă, directorul Ghibanu și-a intensificat încercările de «privatizare» a societății. Beneficiind, desigur, și de aportul politic al unuia dintre vicepreședinți, Ghibanu și-a continuat mandatul. Însă, din fericire (sau nefericire?), fără a izbîndi «privatizarea»...

Dumitru de la Pensii, diriginte de șantier
Raportul Curții de Conturi Ialomița relevă și alte informații interesante. Astfel, aflăm cu surprindere că dirigintele de șantier în cazul investiției menționate a fost Dumitru Ion, directorul Casei Județene de Pensii Ialomița.
Cine fură azi un ou...
...mîine ajunge diriginte de șantier, am spune noi dacă am fi malițioși. Dar nu o spunem noi. O spune Raportul Curții de Conturi. Care susține că Ion Dumitru, directorul Casei de Pensii Ialomița, a fost plătit pentru a aviza situațiile de lucrări, deși «nu a urmărit realizarea construcției în conformitate cu prevederile autorizației de construcție, ale proiectelor, caietului de sarcini (...)». În apărarea sa, precizează același Raport, dirigintele de șantier Ion Dumitru susține că «pentru lucrările de organizare de șantier nu există proiect și, implicit, nici autorizație de construcție», drept pentru care «nu are nicio responsabilitate în decontarea cheltuielilor efectuate în acest scop». De asemenea, el mai consideră că listele de cantități întocmite de proiectant «nu intră în zona de verificare a dirigintelui de șantier». Nu-i așa că directorul de la Pensii e bun?
Unde dai și unde crapă
Și pentru că și nouă ni s-a părut la fel, am avut curiozitatea de a citi și declarațiile de avere și interese ale directorului Ion Dumitru. Ei, bine, potrivit declarației de avere, pentru eforturile sale de a părea sobru pe tot parcursul zilei, domnul Dumitru primește un salariu anual de la Casa de Pensii de 55113 lei. În ceea ce privește activitățile extrabugetare, despre care am vorbit pînă acum, directorul pensiilor ialomițene a avut ideea strălucită de a deschide un PFA de nișă. PFA Dumitru Ion are drept obiect de activitate «consultanța tehnică în construcții» și a produs, printre altele, 24665 de lei și de la Primăria Bărbulești, spre exemplu... În aceste condiții, geloși și ai dracu’, recomandăm Curții de Conturi să dea o fugă și la Bărbulești. Ca fapt divers, că discutăm tot de bani publici.

1 Iulie 2016, 13:55 (9864 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Război politic la Drumuri și Poduri SA
Legile administrației Moraru pentru Ialomița
Execuție publică la ședința Consiliului Județean Ialomița
Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei
Consiliul Județean Ialomița caută manager pentru SC Drumuri și Poduri SA

Comentariile cititorilor:


mircea:
(11 Iulie 2016, 14:01)
@...banu, frica-i mare banule, nu sunt inteleptul orasului si nici la NASA nu am icercat sa scriu, apropo, tradu NASA, stii?
lui..@banu:
(11 Iulie 2016, 12:34)
Sa fii tu sanatos, 'mircea' a scris la NASA inca de anul trecut, iar specialistii de acolo s-au declarat neputiciosi. 'mircea',ca substantiv comun, le depaseste imaginatia celor de acolo! Singura sansa pt'mircea' e sa-l recruteze specialistii de la Radio Erevan. Dar concurenta acolo e cumplita de-a dreptul, aproape ca postarile lui...
...banu:
(11 Iulie 2016, 09:51)
@ mircea. Se pare ca tu esti inteleptul de serviciu al orasului. Ai incercat sa scrii la NASA?!
mircea:
(7 Iulie 2016, 19:39)
@marcu...fie-ti mila de el, dupa atatia ani de pupincurism, la pcr,la fsn,  la psd, la pnl...este un om batut de soarta, din toate punctele de vedere, nu cred ca ai vrea sa ai viata lui...cineva acolo sus vede si da fiecaruia ceea ce merita...si chibanu a luat cu varf si indesat....crede-ma, stiu ce spun.
Marcu, cel cu arcu':
(7 Iulie 2016, 09:58)
Un Pupincurist Social Democrat.
Ghinion:
(6 Iulie 2016, 08:49)
De Ghibanule, daca ai dat afara salariati profesionisti si ai pastrat "spuma " contabililor si consultantilor pensionari, ai ajuns la BVC-uri eronate, prime returnate, concedii medicale neincasate , productie nerealizata si incasata (primele de pe aici  erau ca dadeau bine indicatorii asa cum te-a invatat creiereul pensionar). Sa ai bafta.
nae:
(5 Iulie 2016, 07:10)
O fi avand "imunitate protejata", de 16 ani este in drumuri, l-a protejat Savu, Ciuperca, de ce nu ar face-o si Moraru. el stie cum sa se vaite, pana trece pragu ca dupa aceea daca ar auzi presedintii care este parerea lui despre ei? 
Andrei:
(4 Iulie 2016, 19:35)
Nimic nou sub soare. Acest individ o face la "vedere", altii sun activi prin interpusi. Se practica din "90. Buna dimineata!
nae:
(3 Iulie 2016, 21:03)
..... sa te tii acum la vaicarerile "derectorului" sa mai stea si el in in functie, ca mai are de terminat vilele de la targoviste.
Escu:
(2 Iulie 2016, 11:44)
CURTEA  DE  CONTURI  IALOMITA  LUCREAZA  SI  FACE  CONTROALE  NUMAI  LA  COMANDA  POLITICA  !  Sunt primarii in vestul judetului si structuri din ministerul agriculturii  spre ex. APIA unde se fura can codru curtea de conturi  nu exista mai mult decat atat daca ai sesizat-o privind anumite nereguli PRIVIND FURACIUNILE PE FATA ,  iti raspund franc. CAND  LE  VA  VENII  RANDUL  VOM  FACE  CONTROL . Asa ca mai stam ....
Lorett:
(2 Iulie 2016, 11:20)
Curtea de conturi sa caute si iar sa caute matrapaslacurile din cultura cu directorii ei cu tot. Si DNA, sa caute adanc. Toti sunt acoperiti de acte.
nae:
(2 Iulie 2016, 09:38)
Tot din banii CJi-ului se plimba in wekend-uri administratorii societatii, contabilul sef, functionarul de la tehnic , cu masinile societatii,  care o fi  legea ce le permite acest lux pe banii contribuabililor ? .
cecilia:
(1 Iulie 2016, 19:09)
Ghibanu Stefan s-a urcat pe tronul societatii inainte de decesul fostului director Mustatea Gheorghe, care l-a intrebat pe presedintele de atunci Savu care este motivul schimbarii din functie. Acesta i-ar fi  raspuns " D-aia".
Ghibanu Stefan l-a marginalizat si la trimis la sectie pentru intocmire bonuri de transport, activitate ce putea fi efectuata de un functionar cu studii medii.
Fostului director  se pare ca i s-a pus pe suflet aceasta umilinta, si l-a scurt timp s-a imbolnavit si a murit.

mircea:
(1 Iulie 2016, 18:46)
S-a trezit si curtea de conturi cam ca surda-n hora, dupa atatia ani...cred ca ar fi bine sa vada ce a facut si cand era director la ACR...in sfarsit, niciodata nu-i prea tarziu...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 21 Nov 2019
210 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

AJOFM Ialomița: Angajatorii sunt obligați să anunțe locurile de muncă vacante și ocuparea acestora

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă reamintește tuturor angajatorilor (persoane fizice/juridice de drept public sau privat) că, potrivit Legii, au obligația de a comunica agențiilor județene ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:15
(45 vizualizări - 0 comentarii)


Sancțiuni aplicate taximetriștilor din Slobozia

Polițiștii din Slobozia au verificat marți, 19 noiembrie 2019, taximetriștii din municipiul reședință de județ. În urma acțiunii, oamenii legii au aplicat sancțiuni în valoare de 4900 de lei. Problemele ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:10
(49 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Voluntariatul ne face mai buni»

Reprezentanții Protopopiatului Slobozia au inițiat un proiect al cărui scop vizează formarea spiritului moral-creștin al tinerilor. Inițiativa se numește «Voluntariatul ne face mai buni», iar prima acțiune ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:05
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Noiembrie 2019, 19:15


4

IPJ Ialomița: Acțiunea «Foc de Artificii»

Luni, 18 noiembrie a.c., Poliția Română a demarat acțiunea națională «Foc de Artificii». Și în acest an sunt continuate activitățile la nivel național, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2019, 16:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Accident cu două victime

Un accident s-a produs la Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 8,05, între două autoturisme. Pentru salvarea victimelor au intervenit o descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:30
(225 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la Mihail Kogălniceanu

În vineri spre sâmbătă, 15/16 noiembrie a.c., în jurul orei 3,45, a izbucnit un incendiu la un garaj auto din incinta unei gospodării din localitatea Mihail Kogălniceanu. La fața locului s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:25
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: A ars un autoturism

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 18,45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de autoturism din localitatea Moldoveni. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:20
(111 vizualizări - 0 comentarii)


8

Pompierii slobozeni au deblocat ușa unei bătrâne

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei persoane de 73 ani. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:15
(238 vizualizări - 0 comentarii)


9
Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Grivița au acceptat invitația de a participa la o acțiune de împădurire, desfășurată sub deviza «România plantează pentru mâine ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:15
(200 vizualizări - 1 comentariu)


10

Ialomița: Beți la volan

Duminică,17 noiembrie a.c, polițiștii feteșteni au depistat doi șoferi conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. În primul caz, un tânăr de 25 de ani, din Fetești, a ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:10
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Produse contrafăcute, confiscate

Zeci de produse cosmetice și articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de polițiștii Orașului Fierbinți Târg. Vineri, 15 noiembrie a.c., polițiștii au oprit, pentru control ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:05
(113 vizualizări - 0 comentarii)


12

APIA: Pete 700 mii de fermieri, autorizați la plată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova informează că, începând cu data de 16 octombrie 2019, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2019, s-a autorizat la plată la nivel național ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 13:40
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Proiecte europene implementate de DSVSA Ialomița

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează asupra semnării a două Contracte de finanțare cu fonduri europene nerambursabile prin Programul ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 11:05
(120 vizualizări - 0 comentarii)


DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

Direcția de Sănătate Publică Ialomița anunță faptul că a doua tranșă de vaccin antigripal a fost distribuită de la finalul săptămânii trecute în cabinetele medicilor de familie din județ. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 16:10
(280 vizualizări - 4 comentarii)


Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în preajma hramului bisericii «Sfântul Evanghelist Matei», vineri, 15 noiembrie 2019, la orele 17,00, o delegație de la ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:55
(351 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect de promovare a școlilor de pompieri în liceele din Ialomița

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au desfășurat o amplă campanie de promovare a școlilor de pompieri în liceele din județ. Campania a debutat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:50
(182 vizualizări - 2 comentarii)


Jilavele: Arestat pentru «evaziune fiscală»

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au reușit identificarea unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Jilavele, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:45
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Deficit de personal la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

Concursurile din sursă externă organizate de Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița au rezolvat pro­blema lipsei de personal doar parțial. Instituția continuă să aibă probleme din cauza deficitului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:40
(319 vizualizări - 3 comentarii)


Accidente la Slobozia și Urziceni, trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 6,00, pe raza municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:35
(297 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: «Voluntar, implică-te!»

Joi, 7 noiembrie 2019, la Sala de Festivități a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia s-a desfășurat cea de a V-a ediție a evenimentului «Voluntar, implică-te!», eveniment organizat de Agenția ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:30
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 18-22 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:25
(143 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Mondială a Diabetului», marcată și la Slobozia

Slobozia se alătură orașelor din țară care în noiembrie marchează «Ziua Mondială a Diabetului». Cu acest prilej, Direcția de Sănătate Publică și medicii diabetologi din județ organizează până pe data de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:20
(138 vizualizări - 0 comentarii)


O nouă campanie la Crucea Roșie Ialomița

Crucea Roșie Ialomița este înscrisă în Programul «Colgate», o campanie ce se desfășoară în perioada noiembrie 2019-februarie 2020. Alături de alte 10 județe din țară, peste 77 mii de copii din clasele primare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:15
(180 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

Un polițist rutier ialomițean a reușit să cucerească toate cele 13 vârfuri de peste 2500 metri din România, atingând înălțimile amețitoare ale Alpilor Italieni, Munților Balcani sau Muntele Olimp. Agentul ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:10
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(321 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(406 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(518 vizualizări - 4 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...