Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Ștefan Ghibanu «căpușează» Consiliul Județean Ialomița

Curtea de Conturi confirmă oficial

Ștefan Ghibanu «căpușează» Consiliul Județean Ialomița

Un raport al Curții de Conturi Ialomița constată un prejudiciu de 577 mii de lei în dauna Consiliului Județean Ialomița. Potrivit informațiilor prezentate, SC Drumuri și Poduri SA, firmă aflată în subordinea instituției, ar fi prejudiciat bugetul Consiliului Județean Ialomița... Reamintim că această firmă este condusă de peste 10 ani de către Ștefan Ghibanu, societatea supraviețuind din contractele asigurate de administrația județeană.

Un prejudiciu asumat
Controlul Curții de Conturi Ialomița a vizat, printre altele, contractul de execuție de lucrări pentru modernizarea a 13 kilometri din Drumul Județean 313, dintre Axintele și limita cu județul Călărași. Potrivit Raportului, au fost constatate «nereguli în modul de derulare a contractului care au condus la efectuarea de plăți nelegale în cuantum de 577050 lei». Astfel, ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că nu au fost realizate lucrări de organizare de șantier, obligație asumată prin propunerea tehnică și financiară. În pofida acestei evidențe, SC Drumuri și Poduri SA a prezentat spre decontare situații de lucrări organizare de șantier «pe care nu le-a realizat, în valoare de 152027 lei». Ilegalitatea ar fi fost recunoscută de către unul dintre angajații firmei. «Domnul Stănescu Florin, administratorul SC Drumuri și Poduri SA a semnat nota de constatare cu obiecțiuni, susținînd că organizarea de șantier a fost realizată la baza de producție Slobozia» se arată în Raportul Curții de Conturi. O a doua ilegalitate constatată o reprezintă neexecutarea la standardele contractuale a celor 31 de drumuri laterale. Potrivit Raportului, «structura rutieră nu este cea stabilită prin proiect», stratul de piatră al fundației acestor drumuri fiind de 20 de cm, în loc de 35, iar unul dintre cele două straturi de asfalt lipsește cu desăvîrșire. Valoarea acestei abateri de la contract a fost estimată la fix 92099 lei. Și, în sfîrșit, se mai arată în Raport, «comparînd cantitatea de mixtură asfaltică produsă cu cea cuprinsă în situațiile de lucrări decontate de Consiliul Județean Ialomița în anul 2015, aferente obiectivului de investiții „Modernizare drum județean DJ313 km 22+607-35+087, limită județ Călărași-Axintele, județul Ialomița“ s-a constatat că acestea nu concordă, în sensul că entitatea verificată a plătit contravaloarea unei cantități mai mare decît cea pusă în operă. Valoarea estimată a plăților nelegale rezultate ca urmare a decontării unei cantități mai mari de mixtură asfaltică decît cea produsă și pusă în operă este de 332420 lei». Controlul Curții de Conturi a fost efectuat în prezența unui reprezentant al Consiliului Județean Ialomița și a unui reprezentant al SC Drumuri și Poduri SA. Cei doi și-au asumat concluziile raportului, semnînd fără obiecții.

Vinovații nu plătesc niciodată
Raportul Curții de Conturi Ialomița are rol constatator. Potrivit concluziilor finale «efectuarea de plăți nelegale de la bugetul local are ca și consecință diminuarea resurselor care pot fi alocate pentru atingerea scopului entității auditate (n.red.: Consiliul Județean Ialomița), respectiv neasigurarea unor servicii publice de calitate». De asemenea, de la 27 mai 2016, data la care a fost semnat Raportul, Consiliul Județean Ialomița a avut la dispoziție 15 zile pentru «a formula obiecții». Numai că, între timp, oficialii Consiliului Județean Ialomița au fost acaparați de campania electorală. Vicepreședintele Ioan Martin (PNL) în calitate de candidat la Primăria Slobozia, iar vicepreședintele Ștefan Mușoiu (PSD) în calitate de coordonator al campaniei electorale în Ialomița. Dacă ne-ar întreba cineva pe noi, am spune că amîndoi sînt vinovați moral pentru situația constatată de către Curtea de Conturi Ialomița. Însă marele vinovat rămîne Ștefan Ghibanu. Dincolo de ilegalitățile care i s-au atribuit, multe dintre ele dovedite la fel ca cea relatată de noi, acesta se dovedește un manager neperformant, incapabil să se adapteze la realitățile economice cu care s-a confruntat societatea. Salvat de fiecare dată in extremis (ultima oară în 2009, printr-o majorare de capital solicitată de Consiliul Județean Ialomița, care a permis achiziționarea unei stații de asfalt de 2 milioane de euro!), Ștefan Ghibanu s-a mulțumit cu poziția călduță de slugă a președintelui, fiind incapabil să modernizeze societatea, să o recapitalizeze sau măcar să obțină contracte de lucrări publice în alte județe decît în Ialomița. Devenită o piatră de moară la gîtul administrației județene, SC Drumuri și Poduri SA se află de ani buni în pragul unui faliment chinuitor. Între timp însă, ca și în cazul de față, a continuat să abuzeze de fondurile publice, fraudînd licitații, falsificînd documente de plată sau, pur și simplu, executînd lucrări de mîntuială pe drumurile publice ale județului.

Ghibanu se pregătește public de pensie
După 20 de ani de funcție, Ștefan Ghibanu e sătul. Constatările Curții de Conturi reflectă doar parțial din ilegalitățile care i se atribuie de-a lungul acestei perioade. La final de carieră (grăbiți-vă, domn’ Ghibanu, președintele Moraru v-a găsit deja înlocuitor!), ne permitem să facem o trecere în revistă a «păcatelor» sale dovedite de-a lungul anilor. Dovedite, dar nesancționate, evident...
Moștenitor al «tronului» Pentru cine nu-și mai amintește, Ștefan Ghibanu a urcat pe «tronul» SC Drumuri și Poduri SA Ialomița după decesul directorului Mustățea. Cel care, alături de fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, Gheorghe Savu, inaugurau această firmă a Consiliului Județean prin 1998. Probabil, la momentul respectiv, era o modă prin care Consiliile Județene își înființau societăți cu profil drumuri, 1998 fiind anul apariției și a societății Teldrum, firmă a Consiliului Județean Teleorman, condus, încă de pe-atunci, de Liviu Dragnea... Revenind, o dată înscăunat, Ghibanu a demarat cîștigarea de licitații la nivelul Consiliului Județean Ialomița și, firesc, s-a trecut la executarea de drumuri. Lucrări, de cele mai multe ori, suprapuse cu perioadele electorale, cînd ialomițeanului de rînd i se fericea retina cu asfaltări de milioane de lei, dar de slabă calitate... Dacă în ceea ce privește societatea Teldrum, Consiliul Județean Teleorman a reușit performanțe demne de Cartea Recordurilor (influența politică a actualului președinte al PSD, Liviu Dragnea, detronînd constructori de drumuri consacrați), la nivelul Ialomiței, SC Drumuri și Poduri SA s-a mulțumit cu puținul oferit de Consiliul Județean Ialomița. Și a tot așteptat un soi de «privatizare» care să-i permită să-și administreze în mod privat afacerea publică. Au fost încercări, de-a lungul timpului, de preluare a activelor SC Drumuri și Poduri SA Ialomița. Toate sub atenta supraveghere a potentaților Consiliului Județean Ialomița, cei sub care și de la care Ghibanu aștepta acțiunile promise... Din 2004, cînd la cîrma Consiliului Județean Ialomița a apărut întîmplător Silvian Ciupercă, directorul Ghibanu și-a intensificat încercările de «privatizare» a societății. Beneficiind, desigur, și de aportul politic al unuia dintre vicepreședinți, Ghibanu și-a continuat mandatul. Însă, din fericire (sau nefericire?), fără a izbîndi «privatizarea»...

Dumitru de la Pensii, diriginte de șantier
Raportul Curții de Conturi Ialomița relevă și alte informații interesante. Astfel, aflăm cu surprindere că dirigintele de șantier în cazul investiției menționate a fost Dumitru Ion, directorul Casei Județene de Pensii Ialomița.
Cine fură azi un ou...
...mîine ajunge diriginte de șantier, am spune noi dacă am fi malițioși. Dar nu o spunem noi. O spune Raportul Curții de Conturi. Care susține că Ion Dumitru, directorul Casei de Pensii Ialomița, a fost plătit pentru a aviza situațiile de lucrări, deși «nu a urmărit realizarea construcției în conformitate cu prevederile autorizației de construcție, ale proiectelor, caietului de sarcini (...)». În apărarea sa, precizează același Raport, dirigintele de șantier Ion Dumitru susține că «pentru lucrările de organizare de șantier nu există proiect și, implicit, nici autorizație de construcție», drept pentru care «nu are nicio responsabilitate în decontarea cheltuielilor efectuate în acest scop». De asemenea, el mai consideră că listele de cantități întocmite de proiectant «nu intră în zona de verificare a dirigintelui de șantier». Nu-i așa că directorul de la Pensii e bun?
Unde dai și unde crapă
Și pentru că și nouă ni s-a părut la fel, am avut curiozitatea de a citi și declarațiile de avere și interese ale directorului Ion Dumitru. Ei, bine, potrivit declarației de avere, pentru eforturile sale de a părea sobru pe tot parcursul zilei, domnul Dumitru primește un salariu anual de la Casa de Pensii de 55113 lei. În ceea ce privește activitățile extrabugetare, despre care am vorbit pînă acum, directorul pensiilor ialomițene a avut ideea strălucită de a deschide un PFA de nișă. PFA Dumitru Ion are drept obiect de activitate «consultanța tehnică în construcții» și a produs, printre altele, 24665 de lei și de la Primăria Bărbulești, spre exemplu... În aceste condiții, geloși și ai dracu’, recomandăm Curții de Conturi să dea o fugă și la Bărbulești. Ca fapt divers, că discutăm tot de bani publici.

1 Iulie 2016, 13:55 (9363 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Război politic la Drumuri și Poduri SA
Legile administrației Moraru pentru Ialomița
Execuție publică la ședința Consiliului Județean Ialomița
Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei
Consiliul Județean Ialomița caută manager pentru SC Drumuri și Poduri SA

Comentariile cititorilor:


mircea:
(11 Iulie 2016, 14:01)
@...banu, frica-i mare banule, nu sunt inteleptul orasului si nici la NASA nu am icercat sa scriu, apropo, tradu NASA, stii?
lui..@banu:
(11 Iulie 2016, 12:34)
Sa fii tu sanatos, 'mircea' a scris la NASA inca de anul trecut, iar specialistii de acolo s-au declarat neputiciosi. 'mircea',ca substantiv comun, le depaseste imaginatia celor de acolo! Singura sansa pt'mircea' e sa-l recruteze specialistii de la Radio Erevan. Dar concurenta acolo e cumplita de-a dreptul, aproape ca postarile lui...
...banu:
(11 Iulie 2016, 09:51)
@ mircea. Se pare ca tu esti inteleptul de serviciu al orasului. Ai incercat sa scrii la NASA?!
mircea:
(7 Iulie 2016, 19:39)
@marcu...fie-ti mila de el, dupa atatia ani de pupincurism, la pcr,la fsn,  la psd, la pnl...este un om batut de soarta, din toate punctele de vedere, nu cred ca ai vrea sa ai viata lui...cineva acolo sus vede si da fiecaruia ceea ce merita...si chibanu a luat cu varf si indesat....crede-ma, stiu ce spun.
Marcu, cel cu arcu':
(7 Iulie 2016, 09:58)
Un Pupincurist Social Democrat.
Ghinion:
(6 Iulie 2016, 08:49)
De Ghibanule, daca ai dat afara salariati profesionisti si ai pastrat "spuma " contabililor si consultantilor pensionari, ai ajuns la BVC-uri eronate, prime returnate, concedii medicale neincasate , productie nerealizata si incasata (primele de pe aici  erau ca dadeau bine indicatorii asa cum te-a invatat creiereul pensionar). Sa ai bafta.
nae:
(5 Iulie 2016, 07:10)
O fi avand "imunitate protejata", de 16 ani este in drumuri, l-a protejat Savu, Ciuperca, de ce nu ar face-o si Moraru. el stie cum sa se vaite, pana trece pragu ca dupa aceea daca ar auzi presedintii care este parerea lui despre ei? 
Andrei:
(4 Iulie 2016, 19:35)
Nimic nou sub soare. Acest individ o face la "vedere", altii sun activi prin interpusi. Se practica din "90. Buna dimineata!
nae:
(3 Iulie 2016, 21:03)
..... sa te tii acum la vaicarerile "derectorului" sa mai stea si el in in functie, ca mai are de terminat vilele de la targoviste.
Escu:
(2 Iulie 2016, 11:44)
CURTEA  DE  CONTURI  IALOMITA  LUCREAZA  SI  FACE  CONTROALE  NUMAI  LA  COMANDA  POLITICA  !  Sunt primarii in vestul judetului si structuri din ministerul agriculturii  spre ex. APIA unde se fura can codru curtea de conturi  nu exista mai mult decat atat daca ai sesizat-o privind anumite nereguli PRIVIND FURACIUNILE PE FATA ,  iti raspund franc. CAND  LE  VA  VENII  RANDUL  VOM  FACE  CONTROL . Asa ca mai stam ....
Lorett:
(2 Iulie 2016, 11:20)
Curtea de conturi sa caute si iar sa caute matrapaslacurile din cultura cu directorii ei cu tot. Si DNA, sa caute adanc. Toti sunt acoperiti de acte.
nae:
(2 Iulie 2016, 09:38)
Tot din banii CJi-ului se plimba in wekend-uri administratorii societatii, contabilul sef, functionarul de la tehnic , cu masinile societatii,  care o fi  legea ce le permite acest lux pe banii contribuabililor ? .
cecilia:
(1 Iulie 2016, 19:09)
Ghibanu Stefan s-a urcat pe tronul societatii inainte de decesul fostului director Mustatea Gheorghe, care l-a intrebat pe presedintele de atunci Savu care este motivul schimbarii din functie. Acesta i-ar fi  raspuns " D-aia".
Ghibanu Stefan l-a marginalizat si la trimis la sectie pentru intocmire bonuri de transport, activitate ce putea fi efectuata de un functionar cu studii medii.
Fostului director  se pare ca i s-a pus pe suflet aceasta umilinta, si l-a scurt timp s-a imbolnavit si a murit.

mircea:
(1 Iulie 2016, 18:46)
S-a trezit si curtea de conturi cam ca surda-n hora, dupa atatia ani...cred ca ar fi bine sa vada ce a facut si cand era director la ACR...in sfarsit, niciodata nu-i prea tarziu...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 23 Iul 2019
193 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(433 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(367 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(600 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(403 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(424 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(419 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(630 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(570 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(596 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(527 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(508 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(532 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(532 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(510 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1270 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(946 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(823 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(915 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(924 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(926 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(865 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(1025 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1329 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1264 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...