Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Ștefan Ghibanu «căpușează» Consiliul Județean Ialomița

Curtea de Conturi confirmă oficial

Ștefan Ghibanu «căpușează» Consiliul Județean Ialomița

Un raport al Curții de Conturi Ialomița constată un prejudiciu de 577 mii de lei în dauna Consiliului Județean Ialomița. Potrivit informațiilor prezentate, SC Drumuri și Poduri SA, firmă aflată în subordinea instituției, ar fi prejudiciat bugetul Consiliului Județean Ialomița... Reamintim că această firmă este condusă de peste 10 ani de către Ștefan Ghibanu, societatea supraviețuind din contractele asigurate de administrația județeană.

Un prejudiciu asumat
Controlul Curții de Conturi Ialomița a vizat, printre altele, contractul de execuție de lucrări pentru modernizarea a 13 kilometri din Drumul Județean 313, dintre Axintele și limita cu județul Călărași. Potrivit Raportului, au fost constatate «nereguli în modul de derulare a contractului care au condus la efectuarea de plăți nelegale în cuantum de 577050 lei». Astfel, ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că nu au fost realizate lucrări de organizare de șantier, obligație asumată prin propunerea tehnică și financiară. În pofida acestei evidențe, SC Drumuri și Poduri SA a prezentat spre decontare situații de lucrări organizare de șantier «pe care nu le-a realizat, în valoare de 152027 lei». Ilegalitatea ar fi fost recunoscută de către unul dintre angajații firmei. «Domnul Stănescu Florin, administratorul SC Drumuri și Poduri SA a semnat nota de constatare cu obiecțiuni, susținînd că organizarea de șantier a fost realizată la baza de producție Slobozia» se arată în Raportul Curții de Conturi. O a doua ilegalitate constatată o reprezintă neexecutarea la standardele contractuale a celor 31 de drumuri laterale. Potrivit Raportului, «structura rutieră nu este cea stabilită prin proiect», stratul de piatră al fundației acestor drumuri fiind de 20 de cm, în loc de 35, iar unul dintre cele două straturi de asfalt lipsește cu desăvîrșire. Valoarea acestei abateri de la contract a fost estimată la fix 92099 lei. Și, în sfîrșit, se mai arată în Raport, «comparînd cantitatea de mixtură asfaltică produsă cu cea cuprinsă în situațiile de lucrări decontate de Consiliul Județean Ialomița în anul 2015, aferente obiectivului de investiții „Modernizare drum județean DJ313 km 22+607-35+087, limită județ Călărași-Axintele, județul Ialomița“ s-a constatat că acestea nu concordă, în sensul că entitatea verificată a plătit contravaloarea unei cantități mai mare decît cea pusă în operă. Valoarea estimată a plăților nelegale rezultate ca urmare a decontării unei cantități mai mari de mixtură asfaltică decît cea produsă și pusă în operă este de 332420 lei». Controlul Curții de Conturi a fost efectuat în prezența unui reprezentant al Consiliului Județean Ialomița și a unui reprezentant al SC Drumuri și Poduri SA. Cei doi și-au asumat concluziile raportului, semnînd fără obiecții.

Vinovații nu plătesc niciodată
Raportul Curții de Conturi Ialomița are rol constatator. Potrivit concluziilor finale «efectuarea de plăți nelegale de la bugetul local are ca și consecință diminuarea resurselor care pot fi alocate pentru atingerea scopului entității auditate (n.red.: Consiliul Județean Ialomița), respectiv neasigurarea unor servicii publice de calitate». De asemenea, de la 27 mai 2016, data la care a fost semnat Raportul, Consiliul Județean Ialomița a avut la dispoziție 15 zile pentru «a formula obiecții». Numai că, între timp, oficialii Consiliului Județean Ialomița au fost acaparați de campania electorală. Vicepreședintele Ioan Martin (PNL) în calitate de candidat la Primăria Slobozia, iar vicepreședintele Ștefan Mușoiu (PSD) în calitate de coordonator al campaniei electorale în Ialomița. Dacă ne-ar întreba cineva pe noi, am spune că amîndoi sînt vinovați moral pentru situația constatată de către Curtea de Conturi Ialomița. Însă marele vinovat rămîne Ștefan Ghibanu. Dincolo de ilegalitățile care i s-au atribuit, multe dintre ele dovedite la fel ca cea relatată de noi, acesta se dovedește un manager neperformant, incapabil să se adapteze la realitățile economice cu care s-a confruntat societatea. Salvat de fiecare dată in extremis (ultima oară în 2009, printr-o majorare de capital solicitată de Consiliul Județean Ialomița, care a permis achiziționarea unei stații de asfalt de 2 milioane de euro!), Ștefan Ghibanu s-a mulțumit cu poziția călduță de slugă a președintelui, fiind incapabil să modernizeze societatea, să o recapitalizeze sau măcar să obțină contracte de lucrări publice în alte județe decît în Ialomița. Devenită o piatră de moară la gîtul administrației județene, SC Drumuri și Poduri SA se află de ani buni în pragul unui faliment chinuitor. Între timp însă, ca și în cazul de față, a continuat să abuzeze de fondurile publice, fraudînd licitații, falsificînd documente de plată sau, pur și simplu, executînd lucrări de mîntuială pe drumurile publice ale județului.

Ghibanu se pregătește public de pensie
După 20 de ani de funcție, Ștefan Ghibanu e sătul. Constatările Curții de Conturi reflectă doar parțial din ilegalitățile care i se atribuie de-a lungul acestei perioade. La final de carieră (grăbiți-vă, domn’ Ghibanu, președintele Moraru v-a găsit deja înlocuitor!), ne permitem să facem o trecere în revistă a «păcatelor» sale dovedite de-a lungul anilor. Dovedite, dar nesancționate, evident...
Moștenitor al «tronului» Pentru cine nu-și mai amintește, Ștefan Ghibanu a urcat pe «tronul» SC Drumuri și Poduri SA Ialomița după decesul directorului Mustățea. Cel care, alături de fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița, Gheorghe Savu, inaugurau această firmă a Consiliului Județean prin 1998. Probabil, la momentul respectiv, era o modă prin care Consiliile Județene își înființau societăți cu profil drumuri, 1998 fiind anul apariției și a societății Teldrum, firmă a Consiliului Județean Teleorman, condus, încă de pe-atunci, de Liviu Dragnea... Revenind, o dată înscăunat, Ghibanu a demarat cîștigarea de licitații la nivelul Consiliului Județean Ialomița și, firesc, s-a trecut la executarea de drumuri. Lucrări, de cele mai multe ori, suprapuse cu perioadele electorale, cînd ialomițeanului de rînd i se fericea retina cu asfaltări de milioane de lei, dar de slabă calitate... Dacă în ceea ce privește societatea Teldrum, Consiliul Județean Teleorman a reușit performanțe demne de Cartea Recordurilor (influența politică a actualului președinte al PSD, Liviu Dragnea, detronînd constructori de drumuri consacrați), la nivelul Ialomiței, SC Drumuri și Poduri SA s-a mulțumit cu puținul oferit de Consiliul Județean Ialomița. Și a tot așteptat un soi de «privatizare» care să-i permită să-și administreze în mod privat afacerea publică. Au fost încercări, de-a lungul timpului, de preluare a activelor SC Drumuri și Poduri SA Ialomița. Toate sub atenta supraveghere a potentaților Consiliului Județean Ialomița, cei sub care și de la care Ghibanu aștepta acțiunile promise... Din 2004, cînd la cîrma Consiliului Județean Ialomița a apărut întîmplător Silvian Ciupercă, directorul Ghibanu și-a intensificat încercările de «privatizare» a societății. Beneficiind, desigur, și de aportul politic al unuia dintre vicepreședinți, Ghibanu și-a continuat mandatul. Însă, din fericire (sau nefericire?), fără a izbîndi «privatizarea»...

Dumitru de la Pensii, diriginte de șantier
Raportul Curții de Conturi Ialomița relevă și alte informații interesante. Astfel, aflăm cu surprindere că dirigintele de șantier în cazul investiției menționate a fost Dumitru Ion, directorul Casei Județene de Pensii Ialomița.
Cine fură azi un ou...
...mîine ajunge diriginte de șantier, am spune noi dacă am fi malițioși. Dar nu o spunem noi. O spune Raportul Curții de Conturi. Care susține că Ion Dumitru, directorul Casei de Pensii Ialomița, a fost plătit pentru a aviza situațiile de lucrări, deși «nu a urmărit realizarea construcției în conformitate cu prevederile autorizației de construcție, ale proiectelor, caietului de sarcini (...)». În apărarea sa, precizează același Raport, dirigintele de șantier Ion Dumitru susține că «pentru lucrările de organizare de șantier nu există proiect și, implicit, nici autorizație de construcție», drept pentru care «nu are nicio responsabilitate în decontarea cheltuielilor efectuate în acest scop». De asemenea, el mai consideră că listele de cantități întocmite de proiectant «nu intră în zona de verificare a dirigintelui de șantier». Nu-i așa că directorul de la Pensii e bun?
Unde dai și unde crapă
Și pentru că și nouă ni s-a părut la fel, am avut curiozitatea de a citi și declarațiile de avere și interese ale directorului Ion Dumitru. Ei, bine, potrivit declarației de avere, pentru eforturile sale de a părea sobru pe tot parcursul zilei, domnul Dumitru primește un salariu anual de la Casa de Pensii de 55113 lei. În ceea ce privește activitățile extrabugetare, despre care am vorbit pînă acum, directorul pensiilor ialomițene a avut ideea strălucită de a deschide un PFA de nișă. PFA Dumitru Ion are drept obiect de activitate «consultanța tehnică în construcții» și a produs, printre altele, 24665 de lei și de la Primăria Bărbulești, spre exemplu... În aceste condiții, geloși și ai dracu’, recomandăm Curții de Conturi să dea o fugă și la Bărbulești. Ca fapt divers, că discutăm tot de bani publici.

1 Iulie 2016, 13:55 (10761 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Război politic la Drumuri și Poduri SA
Legile administrației Moraru pentru Ialomița
Execuție publică la ședința Consiliului Județean Ialomița
Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei
Consiliul Județean Ialomița caută manager pentru SC Drumuri și Poduri SA

Comentariile cititorilor:


mircea:
(11 Iulie 2016, 14:01)
@...banu, frica-i mare banule, nu sunt inteleptul orasului si nici la NASA nu am icercat sa scriu, apropo, tradu NASA, stii?
lui..@banu:
(11 Iulie 2016, 12:34)
Sa fii tu sanatos, 'mircea' a scris la NASA inca de anul trecut, iar specialistii de acolo s-au declarat neputiciosi. 'mircea',ca substantiv comun, le depaseste imaginatia celor de acolo! Singura sansa pt'mircea' e sa-l recruteze specialistii de la Radio Erevan. Dar concurenta acolo e cumplita de-a dreptul, aproape ca postarile lui...
...banu:
(11 Iulie 2016, 09:51)
@ mircea. Se pare ca tu esti inteleptul de serviciu al orasului. Ai incercat sa scrii la NASA?!
mircea:
(7 Iulie 2016, 19:39)
@marcu...fie-ti mila de el, dupa atatia ani de pupincurism, la pcr,la fsn,  la psd, la pnl...este un om batut de soarta, din toate punctele de vedere, nu cred ca ai vrea sa ai viata lui...cineva acolo sus vede si da fiecaruia ceea ce merita...si chibanu a luat cu varf si indesat....crede-ma, stiu ce spun.
Marcu, cel cu arcu':
(7 Iulie 2016, 09:58)
Un Pupincurist Social Democrat.
Ghinion:
(6 Iulie 2016, 08:49)
De Ghibanule, daca ai dat afara salariati profesionisti si ai pastrat "spuma " contabililor si consultantilor pensionari, ai ajuns la BVC-uri eronate, prime returnate, concedii medicale neincasate , productie nerealizata si incasata (primele de pe aici  erau ca dadeau bine indicatorii asa cum te-a invatat creiereul pensionar). Sa ai bafta.
nae:
(5 Iulie 2016, 07:10)
O fi avand "imunitate protejata", de 16 ani este in drumuri, l-a protejat Savu, Ciuperca, de ce nu ar face-o si Moraru. el stie cum sa se vaite, pana trece pragu ca dupa aceea daca ar auzi presedintii care este parerea lui despre ei? 
Andrei:
(4 Iulie 2016, 19:35)
Nimic nou sub soare. Acest individ o face la "vedere", altii sun activi prin interpusi. Se practica din "90. Buna dimineata!
nae:
(3 Iulie 2016, 21:03)
..... sa te tii acum la vaicarerile "derectorului" sa mai stea si el in in functie, ca mai are de terminat vilele de la targoviste.
Escu:
(2 Iulie 2016, 11:44)
CURTEA  DE  CONTURI  IALOMITA  LUCREAZA  SI  FACE  CONTROALE  NUMAI  LA  COMANDA  POLITICA  !  Sunt primarii in vestul judetului si structuri din ministerul agriculturii  spre ex. APIA unde se fura can codru curtea de conturi  nu exista mai mult decat atat daca ai sesizat-o privind anumite nereguli PRIVIND FURACIUNILE PE FATA ,  iti raspund franc. CAND  LE  VA  VENII  RANDUL  VOM  FACE  CONTROL . Asa ca mai stam ....
Lorett:
(2 Iulie 2016, 11:20)
Curtea de conturi sa caute si iar sa caute matrapaslacurile din cultura cu directorii ei cu tot. Si DNA, sa caute adanc. Toti sunt acoperiti de acte.
nae:
(2 Iulie 2016, 09:38)
Tot din banii CJi-ului se plimba in wekend-uri administratorii societatii, contabilul sef, functionarul de la tehnic , cu masinile societatii,  care o fi  legea ce le permite acest lux pe banii contribuabililor ? .
cecilia:
(1 Iulie 2016, 19:09)
Ghibanu Stefan s-a urcat pe tronul societatii inainte de decesul fostului director Mustatea Gheorghe, care l-a intrebat pe presedintele de atunci Savu care este motivul schimbarii din functie. Acesta i-ar fi  raspuns " D-aia".
Ghibanu Stefan l-a marginalizat si la trimis la sectie pentru intocmire bonuri de transport, activitate ce putea fi efectuata de un functionar cu studii medii.
Fostului director  se pare ca i s-a pus pe suflet aceasta umilinta, si l-a scurt timp s-a imbolnavit si a murit.

mircea:
(1 Iulie 2016, 18:46)
S-a trezit si curtea de conturi cam ca surda-n hora, dupa atatia ani...cred ca ar fi bine sa vada ce a facut si cand era director la ACR...in sfarsit, niciodata nu-i prea tarziu...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 15 Iul 2020
81 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Iulie 2020, 18:10


RAJA Constanța: Lipsă apă în localitatea Fierbinți Târg!

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe Calea Urziceni, din localitatea Fierbinți Târg-Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 16:20
(40 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 544 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 14 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 544, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 13:05
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a lovit mama

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Movilița, care și-ar fi lovit mama. Astfel, sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 10,00, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 11:20
(54 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(102 vizualizări - 0 comentarii)


8

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(194 vizualizări - 1 comentariu)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(194 vizualizări - 0 comentarii)


10

Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(378 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


12

USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(331 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(184 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(149 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
?!?!? în Moraru-omul și opera (VIII) @@Jilava în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare nu conteaza în Debutează Cupa «Pet Star» @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Mihalcea=zero barat în Antrenorul Adrian Mihalcea, debut în Liga I Gigi în Debutează Cupa «Pet Star» vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu taxime trist în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Viorel în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare vax în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare tratat cu tratament în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Iubitor de taximetristi în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare un simplu medic în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare incapabil în Municipalitatea plătește 300 mii de lei pentru închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă PARUSAN în Paros a demisionat din PRO România Putin (cu ţ) în Administrația Mocioniu la final de mandat tratat cu tratament în Moraru-omul și opera (VIII) Unu în Moraru-omul și opera (VIII) Huuuoooo! în Administrația Mocioniu la final de mandat Recovery cash în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...