Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Averile primarilor din Ialomița (II)

7 orașe pentru 7 averi de primari

Averile primarilor din Ialomița (II)

Ialomița are 7 orașe. Orașul stațiune Amara care ni l-a dat pe Victor Moraru, noul președinte al Consiliului Județean, două orașe-sate, Căzănești și Fierbinți, un oraș-fantomă, Țăndărei, un oraș-șomer, Fetești și 2 orașe de provincie, recte Urziceni și Slobozia. Dintre ele, Slobozia, Fetești și Căzănești au primari noi, iar Amara se pregătește, după cum deja am spus-o, pentru alegeri parțiale.

Cezarii cei noi
Cel dintîi dintre primarii ialomițeni este Adrian Mocioniu (Slobozia)-PSD. Însă, potrivit declarației de avere, este cel mai sărac și mai cinstit dintre primarii județului. La 20 aprilie 2016 el era acționar unic la Salva Covet SRL Ograda și deține 85% din acțiunile New Vet SRL Slobozia. Atît și nimic mai mult! Sigur, în campania electorală el a promis solemn că va face publice și contractele încheiate cu Primăria Slobozia înainte de a candida... Prins însă cu problemele orașului, Adrian Mocioniu a uitat. Îi amintim discret, pe această cale, că și această promisiune de campanie ar trebui onorată, chiar dacă va rămîne primar al orașului timp de 4 ani. Următorul nou venit în elita primarilor de orașe este Sorin Gafițoi (Fetești)-PSD. Primarul orașului Fetești este, potrivit declarației de avere, ceva mai avut. El are un teren agricol de 1,9 hectare în zona Fetești, obținut prin cumpărare, 3 apartamente în Iași, Fetești și București, care însumează 180 de mp, un teren forestier, un hîrb de Citroen din 2002, un VW Passat din 2007 și o remorcă apicolă. Nu-i rău pentru un navetist, nu-i așa? Cît despre cel de-al treilea primar nou intrat în administrația publică, Alexandru Măchiță (Căzănești)-ALDE, el deține cote părți din 2 terenuri intravilane, a moștenit 8000 de mp în Giurgiu, are o casă de 144 mp și un spațiu comercial de două ori mai mare și datorii de aproape 100 mii de lei la CEC, Bank Post și BRD.
Cei vechi sînt și ei ai noștri
Deși nu mai e primar, Amara poartă urmele guvernării sale, așa că îl vom nominaliza și noi. După cum singur se lăuda în campanie, pe Youtube, primarul Victor Moraru s-a născut ca om de afaceri, nu ca președinte de administrație europeană. Așa că, la începutul acestui an, el deținea vreo 40 de hectare de teren agricol (n.red.: unele dintre ele în locații secretizate) și două garaje de 25 de mp. Iar creditele lui Victor Moraru, pentru cei care se grăbesc să îl acuze înaintea noastră, însumează 243 mii de lei... Cît despre cei 191 mii de lei obținuți din «vînzarea produselor agricole» sau despre cei 12 mii de euro obținuți numai anul trecut ca reprezentant în Comitetul Regiunilor din Europa, îl lăsăm pe el să răspundă în următorii 4 ani. Următorul primar de oraș este cel de la Țăndărei. Cristian Roman (PSD) este la al doilea mandat al său și, după toate scandalurile publice în care a fost implicat, nu are decît datorii. Mai precis, un credit de 25 mii de lei scadent anul acesta! Cît despre venituri, ele se reduc la cei 34 mii de lei pe care îi cîștigă anual din exercitarea funcției de primar. Și cu voia dumneavoastră, ultimul pe lista primarilor de orașe este... nu, nu Constantin Sava (PNL), primarul suspendat din funcție la Urziceni care are la vedere doar 3 terenuri prăpădite și un apartament, deși se laudă că-și face concediile la Miami... Ultimul pe listă este primarul interimar de la Urziceni, Liviu Cazan (PSD). Acesta are circa 12 hectare de teren forestier, deține două case de locuit, are o Dacie «de colecție», din 1997, și o Toyota din 2007. În plus, este asociat în nu mai puțin de 5 firme și, pînă la alegerea în funcția de primar, a fost manager al uneia dintre acestea, respectiv SC Link SRL.

De-ale campaniei electorale
Victor Moraru nu dă explicații pentru averea sa
Președinte al Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru are obligația (n.red.: ca, de altfel, toți cei 31 de consilieri județeni aleși pe 5 iunie 2016) să facă publică declarația sa de avere și de interese. Deși actualizat, la acest moment site-ul oficial al Consiliului Județean Ialomița nu conține aceste documente. Potrivit Legii nr. 176/2010, privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, termenul limită pentru depunerea declarațiilor de avere și de interese este 15 iunie.
O controversă fără finalitate Ca și Adrian Mocioniu, Victor Moraru are de onorat niște promisiuni făcute în campania electorală. El a fost acuzat de către deputatul PNL Gheorghe Tinel de faptul că nu a declarat peste 600 de mii de lei, sume reprezentînd dividendele care i se cuvin în calitate de acționar al firmei SC MYRO IMPEX SRL. «Valoarea dividendelor reale pentru 2011-2012-2013-2014, la care aplicăm un impozit de 16% este de 262740 de lei. Valoarea dividendelor, conform declarației de avere este de 864218 lei. Diferența între ce s-a declarat și ce s-a consemnat în bilanțul contabil este de 601478 de lei. Întrebarea mea este cum justificați, domnule Victor Moraru aceste mari diferențe între declarația de avere și bilanțurile contabile ale societății la care sînteți asociat unic?» întreba public Gheorghe Tinel cu o săptămînă înainte de finalul campaniei electorale. În replică, Victor Moraru a oferit în cadrul unei conferințe de presă un răspuns evaziv, acuzînd faptul că nici Gheorghe Tinel și nici reporterii prezenți «nu înțeleg cum funcționează dividendele». De asemenea, Victor Moraru a promis și el public că va răspunde acuzațiilor după încheierea campaniei electorale. Inutil să precizăm că pînă la acest moment acest lucru nu s-a întîmplat.

8 August 2016, 08:45 (5583 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Visurile administrative ale primarilor ialomițeni
Averile primarilor din Ialomița (I)
Scandalurile penale din administrația locală ialomițeană

Comentariile cititorilor:


maria:
(21 August 2016, 21:50)
Mai analfabeților nu mai aruncați cu noroi în primarul Dinu ca este un om corect,destept și cu bun simt comuniștilor. Voi mergeți întâi la scoala ca aveți doua clase ca trenul sau la doctor ca aveți probleme.
sef de organizatie:
(21 August 2016, 01:19)
Cam fost sef de organizatie psd ca de cand noi sefii de organizatie l-am scos pe Mocioniu primar acum nu mai are treaba cu partidu el a castigat singur in campanie nu mai are nevoie de partid Este Independent da in stanga si in dreapta ca el cica a infrumusetat orasul de cand este la putere ,,vai mama,, uite mai Mocioniule eu cred ca nu te apuca 4 ani la mandat cu incompetentii de Rudolf si Musat ca voi ati fost pusi de Neacsu sa vina Neacsu acum sa ne spuna cum sa ne organizam la alegerile pentru parlamentare crede ca ii mai merge pasa odata eu nu cred ca de data asta psdisti mai sunt prosti cei care au candidat pentru un post de consilier chiar si la judet si au fost in campanie zi de zi si cu Moraru si cu Mocioniu nu au primit decat IGNOR pentru ce sa mai facem campanie la parlamentare pentru Pavel si Gaina alti incompetenti iar noi sa fim tratati ca niste prosti ce a facut Patrichi Liviu ca nici macar nu era membru de partid habar nu are ce inseamna politica un papa lapte si Petrescu asta cine este ? cine a hotarat ca astia sunt competenti acum se vede ca ne-am luat-o rau in bot asa ne trebuie ca Ne-am luat dupa Stoica ce maireprezinta Stoica si Bacanu nimic ...nu ne mai chemati la sedinte ca sa ne organizati pentru alegerile incopetentilor multi dintre noi si-au dat demisia din partid lasa tine daca ati castigat alegerile ca independenti de ce mai aveti nevoie de noi ? Va rugam prin intermediul presei nu ne mai chemati la sedinte sa va folositi de noi ne-am saturat si noi de minciunile voastre am rabdat desstul Mocioniu crede ca ca el stie problemele orasului rezolva cu viceprii nici marii nu ati facut nimic din ce ati promis oamenilor si nici nu cred ca o sa faceti pierdeti timpul cu pipitele nou angajate din primarie ca vai mama noastra au o minte nu judeca nici cat o ceapa degerata dar...cine se aseamana se aduna ieri dansau pe mese astazi mari doamne la birou - dar nici de domnii nu mi-e rusine stai sa vezi ...cat de curand ce o sa mai apara deja s-au format
Cosâmbești:
(20 August 2016, 17:33)
@mihail kogălniceanu. Fiți mândri de ce ați ales! Toată Ialomița este ca la voi! Averea a furat-o de la voi și o să mai fure. Sfat: să-l mai alegeți încă o dată ca să-și asigure vreo patru generații după el! Îl cheamă Dinu Alexandru? Frumos nume! Cred că de aceea l-ați ales!! Aveți vaci pe islaz? Un bou este sigur. Primarul!
mihail kogalniceanu:
(20 August 2016, 14:16)
Fratilor ialomiteni coteni din kogalniceanu, acest individ zis primar, basist-pedelist-penelist dinu alexandru are o avere mult mai mare, de pe urma noastra a fraerilor, noi cre nu vrem sa stim despre smecheriile, marsaviile lui, l-am ales iarasi ca de nu era satul, o sa ne meritam soarta, nu vedem ce izlaz avem in comuna noastra, numai ciulini si uscaturi, printre care avem pe izlaz si corturi de romi caldarari.
un baiat:
(15 August 2016, 12:22)
Oare cat o sa mai fure primarii astia din cel mai sarac judet din Baragan,oare astia chiar mai vor odata la DNA.
ANI:
(9 August 2016, 21:51)
ANI verifica foarte bine averile persoanelor cu functii publice, Transmiteti semnale catre ANI si garantat se va rezolva.
Valentina Ned:
(8 August 2016, 19:06)
Ce viața gustoasa este în Tandarei .
mar:
(8 August 2016, 16:13)
mă, da Moraru n-are casă?! Stă cu chirie, săracu, sau în garaj?! Lasați-l pe Moararu, că , săracu, nu ia bani nici de la Asociația Orașelor, nici de la alte comitete, nici de la partid (aici doar cotizează). Vă mai întrebați de ce îi trebuie mii de litri de motorină. Păi dacă n-are mașină personală, cu ce se plimbă, ăă? Adevărul e că la ce ți-ar trebui mașină personală, cănd o ai pe-a Primăriei Amara, a CJ-ului...! 

Cetățean cu bidon:
(8 August 2016, 13:34)
Adrian Mocioniu este primar de càteva luni! Dacă, prin absurd, va sta două mandate, să vedeți avere! Ce gargară ieftină! Nu vine nimeni să plece la fel de ,,sărac"...îl apucase dorul de oameni, dezinteresat!
vasile:
(8 August 2016, 12:29)
daca sunt atatea nereguli de ce nu sesizati autoritatile competente, un simplu articol nu ne ajuta cu nimic

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 19 Sep 2019
173 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Biciclist acroșat de o mașină între Bucu și Ograda

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda. În timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Țăndărei, conducea ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:10
(42 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Acțiune de prevenire a furturilor de și din autovehicule

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autovehicule pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:05
(36 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Fetești

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 19 septembrie 2019, la nivelul unui branșament de pe strada Garofiței, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:55
(104 vizualizări - 0 comentarii)


3
Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 18 septembrie 2019, părintele protopop Laurențiu Cioranu, împreună cu părintele Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba sfeștaniei, Sfințirea cea mică a apei și au rostit rugăciuni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:50
(108 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: 21 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 18.09.2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 21 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea au fost ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:30
(102 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din Manasia


Marți, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Manasia, și-ar fi agresat și amenințat fosta soție. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:25
(86 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: Zi pentru combaterea ambroziei

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a propus ziua de sâmbătă, 28 septembrie a.c., o zi a mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională când, într-o singură zi, prin ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:20
(90 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Beat la volan

Marți, 17 septembrie 2019, polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:15
(90 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Campania «Clean Stations»

Miercuri, 18 septembrie a.c., la nivel național, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi a desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:10
(87 vizualizări - 0 comentarii)


9

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


10

AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(179 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(184 vizualizări - 0 comentarii)


12

Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(164 vizualizări - 0 comentarii)


«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(151 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2285 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(225 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(262 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(396 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(499 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(392 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(311 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(471 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(312 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(428 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(486 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1344 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(688 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ministrul sanatatii în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Pt xxx în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe @mircea în PS Vincențiu a blocat investiția la «groapa lui Stoica» Urmașul lui urmașul lui Sava în Primarul din Urziceni vrea serviciu de salubritate propriu xxx în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe mircea în PS Vincențiu a blocat investiția la «groapa lui Stoica» Alin în Golurile căpitanului Toma @Jeni în Seceta pedologică afectează terenurile agricole din Ialomița @Zau asa? în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Vanzator în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 septembrie 2019 pt T în Golurile căpitanului Toma ouai în Seceta pedologică afectează terenurile agricole din Ialomița vali în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe T în Golurile căpitanului Toma @cetatean în PS Vincențiu a blocat investiția la «groapa lui Stoica» @Jilava. în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe partizan în Seceta pedologică afectează terenurile agricole din Ialomița Mariana în Seceta pedologică afectează terenurile agricole din Ialomița Zău asa? în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Jeni în Seceta pedologică afectează terenurile agricole din Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...