Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Podul din zona localității Dridu intră din nou în conservare

Podul din zona localității Dridu intră din nou în conservare

Reprezentanții Consiliului Județean Ialomița au făcut public faptul că vor suspenda, pentru a doua oară, lucrările de consolidare ale podului peste rîul Prahova, din zona localității Dridu. Oficialii din administrația județeană au luat această decizie din cauza constructorului, care nu a respectat planul de realizare al obiectivului. Cel mai probabil șantierul va fi redeschis în primăvara anului viitor.

Un pod  imposibil de realizat
Podul peste rîul Prahova din zona localității Dridu reprezintă un punct extrem de important pentru județul Ialomița. Construcția face practic legătura dintre zona Urziceni și localitățile din extremitatea vestică a județului Ialomița, Moldoveni-Patru Frați-Adîncata-Fierbinți Tîrg și limitele cu județele Prahova și Buzău. Construit în anul 1965, obiectivul a fost supus unei expertize în anul 2011, ocazie cu care s-a adoptat decizia reparării sale în totalitate. În acest sens, un an mai tîrziu, a fost organizată o licitație publică de către Consiliul Județean Ialomița, firma declarată cîștigătoare fiind societatea Teloxim Con, membră a grupului Tehnologica Radion. Contractul a fost semnat la valoarea de 4,6 milioane de lei. Șantierul a fost deschis abia în 2014, după ce în cursul anului 2013, învocînd o serie de probleme generate de condițiile meteo, constructorul a preferat să amîne debutul lucrărilor. În vara aceluiași an, procurorii DNA îl arestează pentru fapte de corupție pe Theodor Barna, patronul Tehnologica Radion, iar întreg grupul de firme aflat sub umbrela Tehnologica Radion intră în faliment. Astfel, Teloxim Con ajunge în imposibilitatea de a mai continua lucrările la podul din Dridu, obiectivul intrînd în conservare, pentru prima dată, în octombrie 2014. După cîteva luni, la începutul anului 2015, Consiliul Județean Ialomița dă ca sigură finalizarea investiției. În urma unei licitații, lucrările de consolidare ale podului peste rîul Prahova au fost adjudecate societății Strabenbau Logistic SRL. Veștile bune ale administrației județene nu mai conteneau. Dincolo de ritmul rapid cu care noul constructor urma să efectueze lucrările, termenul stabilit fiind luna martie a anului trecut, reprezentanții Consiliului Județean Ialomița declarau public faptul că au reușit să diminueze contractul de lucrări de la 4,6 milioane lei, la 2,8 milioane de lei. Așa cum era de așteptat, reprezentanții Strabenbau Logistic SRL nu au respectat termenii contractului încheiat cu oficialii Consiliului Județean Ialomița, în octombrie 2015, aceștia fiind acuzați public de faptul că se confruntă cu întîrzieri majore  și că urmează să fie penalizați din această cauză. Ultimul termen acordat pentru încheierea proiectului a fost martie 2016, însă și de această dată constructorul a evitat să respecte clauzele contractuale.

Podul intră în conservare
La aproape jumătate de an de la expirarea ultimului termen privind închiderea lucrărilor pe podul din Dridu, oficialii administrației județene recunosc oficial că se văd nevoiți, încă o dată, să conserve obiectivul. Și de această dată, oficialii Consiliului Județean Ialomița dau vina pe «neseriozitatea cu care s-a lucrat» a constructorului Strabenbau Logistic SRL. Avînd sediul în județul Prahova, Strabenbau Logistic SRL își prezintă portofoliul de activitate pe pagina de internet. Toate obiectivele pe care aceștia le-au demarat au vizat însă doar drumuri publice sau căi de acces către comunitățile din Prahova. Reprezentanții Consiliului Județean Ialomița susțin faptul că, în ciuda experienței, podul peste rîul Prahova din Dridu a fost singurul proiect de acest gen la care firma prahoveană s-a angajat. Mai mult, se pare că aceștia încercau să-și desfășoare activitatea fără a avea toate avizele necesare. Concret, Strabenbau Logistic SRL avea nevoie de un aviz special din partea Romsilva pentru a putea demara o serie de lucrări în zona pădurii de lîngă pod, lizieră aflată în patrimoniul instituției.

Chin pentru șoferi Intrarea în conservare a podului din zona localității Dridu afectează traficul în zonă. De 4 ani de zile, șoferii care vor să ajungă în zona localităților Moldoveni-Patru Frați-Adîncata-Fierbinți Tîrg și limitele cu județele Prahova și Buzău trebuie să ocolească mai bine de 20 de kilometri pentru a-și putea finaliza traseele. Aceștia au ca rute ocolitoare variantele Coșereni-Urziceni-Moldoveni-Patru Frați-Adîncata sau Urziceni-Jilavele-Patru Frați-Adîncata. Mai mult decît atît, lipsa podului generează derapaje și în ceea ce privește transportul școlar al copiilor din localitățile Adîncata și Moldoveni, către Școala Gimnazială Dridu. În semn de protest, un grup de copii au mers pe jos la școala din Dridu, ca reacție a faptului că podul nu se mai construiește. La începutul anului școlar trecut, oficialii din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița declarau public faptul că sînt nevoiți să transfere zeci de elevi care învață la Dridu către școlile din Urziceni, întrucît acest traseu este mult mai scurt.

12 August 2016, 16:20 (15055 vizualizări - 31 comentarii)

Citiți și:
Probleme cu Podul de la Dridu?
Istoria podului de la Dridu
«Demolarea» podului de la Dridu a costat 2,5 milioane de lei

Comentariile cititorilor:


Bubu:
(28 August 2016, 13:29)
Comuna asta a noastra a fost in timp pastorita numai de baieti buni.... lund in calcul din anul,1990 s-au perindat 5-6 personaje care cu toata stima, niciodata nu vor fii iertati de multi localnici si nici de popa pe margine gropii cand vor trece in nefiinta, dumnezeu va trimite uscaturile direct in iad. Acum mai da la cate unul, o mana taiata cu masina de taiat metale,mai un accident de circulatie , de se chinuie doctorii sa-i lipesca picioarele cu super glue. Mai internari plus vizite dese prin spitale si roabe de pastile bagate in burtile pline de formol. Dumnezeu nu doarme si nu bate cu parul ! Acum ori mai tarziu totul va fii platit. Multi dintre semenii cu care ne invecinam nu au notiunea gandiri,asta cauzeaza si celor care au ceva sus in computer ,cat despre influenta si cuvatul de spus, este greu de crezut ca primarul va reusii vreodata cu toate cavaleriile lui de malta,cu & prietenia transimisa public fata de padurarul sef pe ialomita. Un edil capabil merge zilnic pe capul sefilor de la judet il baga pe renumitul deputat padurar la treaba.Eu cred ca prietenia lor consta decat in buzunar si interese financiare,mai de colo o ciupela,de colo o frimitura mai mare. Dar tot nimic pt. noi. ASA  TURC ASA PISTOL.
Reabilitarea:
(28 August 2016, 10:08)
Domnule draga (Bobita)  si cu el si fara el tot un drac, nu vezi cum arata comuna asta? Mi-e teama ca e valabil proverbul  "fiecare popor isi are conducatorii pe care-i merita". Mocofanul-mototolul asta-i primar ? Are asta vreun cuvant de spus la judet, mai ales acum in actuala configuratie a Consiliului Judetean? Gasca asta de mafioti needucati, analfabeti, infumurati pe-o parte si pacalici pe alta, poarta numele de Consiliul Local Dridu? E greu la deal cu boii mici, domnule Bobita iar cand se fac mari TOT BOI RAMAN.
bobita:
(26 August 2016, 22:28)
Tanti: Reabilitare mai lasati pe gainarul din Dridu in pace ca de la o vreme incoace are morcovul in c.u.r. Cu iepure cu tot. Bietul om ia pstile cu roaba.Speriat rau de tot ce o avea este tot timpul nervos de nici cadanele, nu-l mai fac za zambeasc
Reabilitarea:
(25 August 2016, 16:13)
Vedeti, boala romaneasca, facem putin "fum" si apoi "somn de voie". Un proverd spune ca frica pazeste bostana, dar la ce-i folosesti fricii daca peneni-s stricati?
Reabilitarea:
(21 August 2016, 14:36)
ptr. Buzica.Eu sunt convins ca domnii de la ziar o sa publice documentele pe care tu vrei sa le publici, daca n-o fac ei o s-o faca alte ziare, daca n-o so fac nici ei or sa apara sub forma de fluturasi in localitate, inclusive localitatile vecine.Atunci o sa se sesizeze cine trebuie. Numai fierbintenii sa aiba Las Fiebinti-ul lor, noi nu? O sa avem si noi “Las Document”... unde trebuie. Eu nu te oblig, asa cum ai spus, te sfatuiesc s-o faci, trebuie sa rupem odata pentru totdeauna pisica-n doua. Organul nu cred ca cerceteaza in reluare de frica politicului ci o fac in complicitate intru fericirea familiilor. Fa-o si noi o sa te asiguram de tot sprijinul nostru, al celor mintiti, pacaliti, prostiti de-a lungul timpului in localitate. 
de ce:
(21 August 2016, 13:09)
indiferent de ce scrieti voi,toate se vor oprii la nivel de autoritati  Urziceni,mai departe decat dga si dna pot face posibil aprinderea luminitei.La momentul cand va fii rasturnata protectia si vor fii controlati in teren numai atunci veti gasii luminita.Pace sa fie si sa nu fim chemati la raport unde sa ti se spuna si sa ti se dicteze ce trebuie sa faci ca sa poti desfasura activitatea de agricultor.
Buzica:
(21 August 2016, 08:54)
CENZURA ZIARULUI INDEPENDENT! Daca domnii de la ziar ar publica 4 documente ar iesi revolutie la dridu.Reabilitare ma obligi sa fac rechizitoriu,in locul procurorilor si cercetare penala la fata locului.Avem organul care cerceteaza in reluare si cu frica de politic, ca de gradul si functia aduc bani si bucurie in familie,pe moment. Un cerc vicios si corupt.
Reabilitarea:
(21 August 2016, 07:37)
Buzica, tu  si Ana Pauker se parte ca stiti mai multe lucruri dar vorbiti in dodii. Buzica spui ca odata si odata dridenii or sa rebufneasca. Fa-o tata tu primul si mobilizeaza-i si pe ceilalti. Poate in felul acesta "ne alegem" macar cu podul. Celalalte vin pe parcurs. E veselie mare pe capul paduriciului de cand cu podul ? 
Buzica:
(20 August 2016, 19:11)
Personaje cu dispret fata de locuitori din zona cu interse materiale nu doresc refacerea podului.Dridenilor le este fica sa povesteasca despre amenintari si santajul la care au fost si sunt supusi.in zona,Dridu este formata o banda de infractori cu radacini infractionale protejate de alti potentiali puscariabili. Foarte grav ca ca angajati ai acestor institutii au fraternizat cu infractorii nu de putine ori au ignorat sateni din zona in detrimentul infractorilor.Zona,Dridu are un conducator bun garant,aparator al binefacatorilor.Banda organizata pentru binele satenilor.Mult putin drideni vor rabufni odata si odata si protezele se vor rupe. Nimic nu este etern,si da multe zile de clubul Floreasca
Jac:
(18 August 2016, 20:02)
Ia-l pe banditul de tinel si faceti podul turcului.daca prestati gratis poate se indura careva sa va dea o m...e.
Reabilitarea:
(17 August 2016, 07:11)
Ana Pauker, se pare ca tu stii mai multe lucruri decat noi. Ai putea sa fii putin mai explicita, ma refer la APIA si BMW de vanzare precum si la rotile nichelate.Lumineaza putin intunericul din noi. 
Ana Pauker:
(16 August 2016, 21:37)
Nu puicuto sunt doi viermi care ling bine fesele murdare de dulceata si obeze ale cavalerului de Dridu.Amandoi sunt telefonisti de meserie ducase dupa fostul sectetar,sa aiba soarta lui ca a luat lozul castigator la bingo pe,20 iulie 2016.Dumnezeu da castiguri dupa bunatate si sufletul omului. Pod Dridu leasa cincinalul viitor asta depinde de mandate va lua "don".Reabilitate, vreau sa spun ca si sportul ala are ciunga lipita in par si o arde la cacialma.Au trecut vremile cu cinste si onestitate petru ca au stampila vacutei cu lapte nimita apia si bmw de vanzare.fai puicuto 25% drideni blesteama zilnic puslamalele si podul si stii de ce, pentru ca acum ani de zile in urma, metrul in Dridu avea 80 cm, nu 100 cm.dupa actele oficiale din primarie. Calculand lungimea podului din leasa lui "don" ia dat mai putin si nu au materiale,beton si fier.in inchidere nu zic dacat atat. Sa le dea dumnezeu castigul fostului secretar luat la bingo din 20 iulie 2016. Si sa faca primarul pentu castigatori pista de viteza pentru masini cu doua roti nichelate.
Reabilitarea:
(16 August 2016, 13:20)
Puicuto tata, explica-i lucrurile astea si lui Dinamo, pe mine n-a vrut sa ma creada. Probabil e tot un "frizer" de-al lui Turiga.
Puica:
(16 August 2016, 09:24)
Turiga Valentin este un om mincinos, parsiv, razbunator, caracter de traseista, pe langa el are mai multi otraviti cu scheleti in dulap printre ei se remarca, un vierme parazit,a carui piele nu-i face doua chiftele. Ma gandesc la momentul in care se vor rupe bretelele si vor cade pantaloni in vine.De curiozitate vreau sa vad daca o sa mai fie tot asa de caine,credincios va ramane cand va avea in dos schimbatorul de viteze ori sagetata din sigla partidului?
Marcu:
(15 August 2016, 22:47)
Cum l-a ajutat tinel pe betivul asta?Cu bani din salariul luo de deputat?Sau trafic de influenta? Doi hoti amandoi

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 28 Ian 2020
209 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Incendii la Dridu, Gura Ialomiței, Slobozia și Bordușelu

Incendii la Dridu, Gura Ialomiței, Slobozia și Bordușelu

În curzul zilei de vineri, 24 ianuarie a.c., pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Dridu. La locul solicitării s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 14:20
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Greci: Accident produs de un șofer băut cu permisul suspendat

Duminică, 26 ianuarie a.c., polițiștii din Fierbinți Târg au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Din verificări a reieșit că un bărbat, de 44 de ani, din județul Ilfov, în timp ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 13:20
(101 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Greci accident


IPJ Ialomița: 37 permise reținute, amenzi de peste 244 mii de lei

În perioada 24-26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au acționat, pe raza județului, pentru prevenirea evenimentelor negative și creșterea siguranței rutiere. Pe parcursul celor 3 zile, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 13:15
(86 vizualizări - 1 comentariu)


Fetești: Condamnat de Tribunalul Militar pentru «ucidere din culpă», arestat

Joi, 23 ianuarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Fetești au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2020, 13:10
(118 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești arestare


4

Slobozia: A fost jefuit magazinul Altex

Polițiștii din Slobozia caută mai mulți suspecți care, în noaptea de miercuri spre joi, 22/23 ianuarie 2020, au pătruns prin efracție în incinta Magazinului Alex, din zona Value Centre Slobozia. Hoții au ...[citește_toată_știrea]

25 Ianuarie 2020, 20:05
(859 vizualizări - 3 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

24 Ianuarie 2020, 14:50


Fetești: Pieton în scaun cu rotile, lovit de o mașină

Un bătrân de 72 de ani, aflat în scaunul cu rotile, din localitatea Făcăeni, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut miercuri, 22 ianuarie 2020, pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:25
(258 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


Ialomița: A intrat cu mopedul într-o mașină

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Valea Ciorii, s-a ales marți, 22 ianuarie 2020, cu un dosar penal fiind identificat în trafic fără permis de conducere. Polițiștii s-au sesizat după ce acesta a provocat ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:20
(263 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: «Hora Unirii» la Grădinița «Piticiot»

Preșcolarii Grădiniței «Piticot» din Slobozia au participat la un eveniment organizat de Protopopiatul Slobozia, cu scopul de a marca Ziua Micii Unirii. La finalul manifestărilor, copiii s-au prins de mâini ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:15
(196 vizualizări - 0 comentarii)


9

Făcăeni: La volan sub influența alcoolului

Un tânăr de 26 de ani, din localitatea Făcăeni, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat de asemenea să se prezinte la spital pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:10
(175 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Lemne de foc vândute ilegal

Miercuri, 22 ianuarie 2020, polițiștii din Ialomița au desfășurat o amplă acțiune de combatere a infracțiunilor la regimul silvic. Astfel, oamenii legii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare ...[citește_toată_știrea]

23 Ianuarie 2020, 16:05
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Pietonii, victime ale șoferilor grăbiți

În cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, trei pietoni au ajuns la spital, fiind victime ale accidentelor de circulație. În primul caz este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în Amara, care ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:10
(316 vizualizări - 2 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Simulare VR pentru prevenirea furturilor din locuințe

Acțiune inedită a polițiștilor ialomițeni în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din locuințe «Hoții îți invadează intimitatea». Miercuri, 22 ianuarie 2020, oamenii legii le-au prezentat clienților ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2020, 18:05
(254 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Ianuarie 2020, 17:15


Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Valea Ciorii: Peste 300 kg de pește, o barcă pneumatică și plase, confiscate de polițiști

Aproape 300 de kilograme de pește din speciile crap și somn precum și o barcă pneumatică și plase de pescuit au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în localitatea Valea Ciorii. Astfel, luni, 20 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:15
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 20 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Vlădeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 14:10
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: 16 persoane evacuate dintr-un bloc cu 4 etaje

16 persoane au fost evacuate în cursul zilei de marți, 21 ianuarie 2020, dintr-un bloc cu 4 etaje din Fetești, din cauza unei butelii care a luat foc. La locul intervenției au participat pompierii Gărzii ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2020, 12:35
(272 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează: Sunt active 17 focare de pestă porcină africană!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că luni, 20 ianuarie 2020, pe raza județului Ialomița, sunt declarate 17 focare de pestă porcină africană. Astfel, în localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 15:10
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Bucu: 190 kg de pește, confiscate

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Bucu, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov. În urma verificării autovehiculului, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:45
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Săli de jocuri de noroc, verificate de polițiști

Duminică, 19 ianuarie a.c., polițiștii de Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat o acțiune preventivă pentru creșterea gradului de siguranță al ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:40
(303 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești au oprit pentru control, pe raza comunei Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 60 ani. În urma testării cu aparatul ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 14:35
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, cinci victime

În ultimele 48 ore, la nivelul județului Ialomița, pompierii au acționat pentru gestionarea a 62 intervenții destinate protecției comunității, din care 57 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2020, 10:40
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, arestat pentru «tâlhărie calificată»

În cursul zilei de 15 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de «tâlhărie calificată», săvârșită ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 12:10
(420 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiune de prevenire

Joi, 16 ianuarie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile și victimizării minorilor în zona unităților de învățământ, precum și ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:50
(280 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea apei în Cartierul Fetești Oraș

Pentru remedierea unei avarii survenită la nivelul unui branșament de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 ianuarie 2020, în ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2020, 11:40
(248 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Au fost identificate zonele de risc privind gripa aviară

În contextul răspândirii virusului gripei aviare, reprezentanții Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au identificat zonele din județ cu risc epidemiologic ridicat. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:20
(440 vizualizări - 0 comentarii)


Polei în Ialomița: Două accidente, patru persoane rănite

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza județului, soldate cu rănirea a patru persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 18:05
(445 vizualizări - 0 comentarii)


Bătrân de 70 de ani din Făcăeni, beat la volan

Miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 70 de ani, din comuna Făcăeni, care conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:55
(696 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Gheorghe Doja, arestat după ce a condus fără permis

Miercuri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2020, 17:50
(366 vizualizări - 1 comentariu)


Accident la intrare în Movila

Marți, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 7,30, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe raza localității Movila, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2020, 16:40
(388 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...