Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Podul din zona localității Dridu intră din nou în conservare

Podul din zona localității Dridu intră din nou în conservare

Reprezentanții Consiliului Județean Ialomița au făcut public faptul că vor suspenda, pentru a doua oară, lucrările de consolidare ale podului peste rîul Prahova, din zona localității Dridu. Oficialii din administrația județeană au luat această decizie din cauza constructorului, care nu a respectat planul de realizare al obiectivului. Cel mai probabil șantierul va fi redeschis în primăvara anului viitor.

Un pod  imposibil de realizat
Podul peste rîul Prahova din zona localității Dridu reprezintă un punct extrem de important pentru județul Ialomița. Construcția face practic legătura dintre zona Urziceni și localitățile din extremitatea vestică a județului Ialomița, Moldoveni-Patru Frați-Adîncata-Fierbinți Tîrg și limitele cu județele Prahova și Buzău. Construit în anul 1965, obiectivul a fost supus unei expertize în anul 2011, ocazie cu care s-a adoptat decizia reparării sale în totalitate. În acest sens, un an mai tîrziu, a fost organizată o licitație publică de către Consiliul Județean Ialomița, firma declarată cîștigătoare fiind societatea Teloxim Con, membră a grupului Tehnologica Radion. Contractul a fost semnat la valoarea de 4,6 milioane de lei. Șantierul a fost deschis abia în 2014, după ce în cursul anului 2013, învocînd o serie de probleme generate de condițiile meteo, constructorul a preferat să amîne debutul lucrărilor. În vara aceluiași an, procurorii DNA îl arestează pentru fapte de corupție pe Theodor Barna, patronul Tehnologica Radion, iar întreg grupul de firme aflat sub umbrela Tehnologica Radion intră în faliment. Astfel, Teloxim Con ajunge în imposibilitatea de a mai continua lucrările la podul din Dridu, obiectivul intrînd în conservare, pentru prima dată, în octombrie 2014. După cîteva luni, la începutul anului 2015, Consiliul Județean Ialomița dă ca sigură finalizarea investiției. În urma unei licitații, lucrările de consolidare ale podului peste rîul Prahova au fost adjudecate societății Strabenbau Logistic SRL. Veștile bune ale administrației județene nu mai conteneau. Dincolo de ritmul rapid cu care noul constructor urma să efectueze lucrările, termenul stabilit fiind luna martie a anului trecut, reprezentanții Consiliului Județean Ialomița declarau public faptul că au reușit să diminueze contractul de lucrări de la 4,6 milioane lei, la 2,8 milioane de lei. Așa cum era de așteptat, reprezentanții Strabenbau Logistic SRL nu au respectat termenii contractului încheiat cu oficialii Consiliului Județean Ialomița, în octombrie 2015, aceștia fiind acuzați public de faptul că se confruntă cu întîrzieri majore  și că urmează să fie penalizați din această cauză. Ultimul termen acordat pentru încheierea proiectului a fost martie 2016, însă și de această dată constructorul a evitat să respecte clauzele contractuale.

Podul intră în conservare
La aproape jumătate de an de la expirarea ultimului termen privind închiderea lucrărilor pe podul din Dridu, oficialii administrației județene recunosc oficial că se văd nevoiți, încă o dată, să conserve obiectivul. Și de această dată, oficialii Consiliului Județean Ialomița dau vina pe «neseriozitatea cu care s-a lucrat» a constructorului Strabenbau Logistic SRL. Avînd sediul în județul Prahova, Strabenbau Logistic SRL își prezintă portofoliul de activitate pe pagina de internet. Toate obiectivele pe care aceștia le-au demarat au vizat însă doar drumuri publice sau căi de acces către comunitățile din Prahova. Reprezentanții Consiliului Județean Ialomița susțin faptul că, în ciuda experienței, podul peste rîul Prahova din Dridu a fost singurul proiect de acest gen la care firma prahoveană s-a angajat. Mai mult, se pare că aceștia încercau să-și desfășoare activitatea fără a avea toate avizele necesare. Concret, Strabenbau Logistic SRL avea nevoie de un aviz special din partea Romsilva pentru a putea demara o serie de lucrări în zona pădurii de lîngă pod, lizieră aflată în patrimoniul instituției.

Chin pentru șoferi Intrarea în conservare a podului din zona localității Dridu afectează traficul în zonă. De 4 ani de zile, șoferii care vor să ajungă în zona localităților Moldoveni-Patru Frați-Adîncata-Fierbinți Tîrg și limitele cu județele Prahova și Buzău trebuie să ocolească mai bine de 20 de kilometri pentru a-și putea finaliza traseele. Aceștia au ca rute ocolitoare variantele Coșereni-Urziceni-Moldoveni-Patru Frați-Adîncata sau Urziceni-Jilavele-Patru Frați-Adîncata. Mai mult decît atît, lipsa podului generează derapaje și în ceea ce privește transportul școlar al copiilor din localitățile Adîncata și Moldoveni, către Școala Gimnazială Dridu. În semn de protest, un grup de copii au mers pe jos la școala din Dridu, ca reacție a faptului că podul nu se mai construiește. La începutul anului școlar trecut, oficialii din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița declarau public faptul că sînt nevoiți să transfere zeci de elevi care învață la Dridu către școlile din Urziceni, întrucît acest traseu este mult mai scurt.

12 August 2016, 16:20 (14207 vizualizări - 31 comentarii)

Citiți și:
Probleme cu Podul de la Dridu?
Istoria podului de la Dridu
«Demolarea» podului de la Dridu a costat 2,5 milioane de lei

Comentariile cititorilor:


Bubu:
(28 August 2016, 13:29)
Comuna asta a noastra a fost in timp pastorita numai de baieti buni.... lund in calcul din anul,1990 s-au perindat 5-6 personaje care cu toata stima, niciodata nu vor fii iertati de multi localnici si nici de popa pe margine gropii cand vor trece in nefiinta, dumnezeu va trimite uscaturile direct in iad. Acum mai da la cate unul, o mana taiata cu masina de taiat metale,mai un accident de circulatie , de se chinuie doctorii sa-i lipesca picioarele cu super glue. Mai internari plus vizite dese prin spitale si roabe de pastile bagate in burtile pline de formol. Dumnezeu nu doarme si nu bate cu parul ! Acum ori mai tarziu totul va fii platit. Multi dintre semenii cu care ne invecinam nu au notiunea gandiri,asta cauzeaza si celor care au ceva sus in computer ,cat despre influenta si cuvatul de spus, este greu de crezut ca primarul va reusii vreodata cu toate cavaleriile lui de malta,cu & prietenia transimisa public fata de padurarul sef pe ialomita. Un edil capabil merge zilnic pe capul sefilor de la judet il baga pe renumitul deputat padurar la treaba.Eu cred ca prietenia lor consta decat in buzunar si interese financiare,mai de colo o ciupela,de colo o frimitura mai mare. Dar tot nimic pt. noi. ASA  TURC ASA PISTOL.
Reabilitarea:
(28 August 2016, 10:08)
Domnule draga (Bobita)  si cu el si fara el tot un drac, nu vezi cum arata comuna asta? Mi-e teama ca e valabil proverbul  "fiecare popor isi are conducatorii pe care-i merita". Mocofanul-mototolul asta-i primar ? Are asta vreun cuvant de spus la judet, mai ales acum in actuala configuratie a Consiliului Judetean? Gasca asta de mafioti needucati, analfabeti, infumurati pe-o parte si pacalici pe alta, poarta numele de Consiliul Local Dridu? E greu la deal cu boii mici, domnule Bobita iar cand se fac mari TOT BOI RAMAN.
bobita:
(26 August 2016, 22:28)
Tanti: Reabilitare mai lasati pe gainarul din Dridu in pace ca de la o vreme incoace are morcovul in c.u.r. Cu iepure cu tot. Bietul om ia pstile cu roaba.Speriat rau de tot ce o avea este tot timpul nervos de nici cadanele, nu-l mai fac za zambeasc
Reabilitarea:
(25 August 2016, 16:13)
Vedeti, boala romaneasca, facem putin "fum" si apoi "somn de voie". Un proverd spune ca frica pazeste bostana, dar la ce-i folosesti fricii daca peneni-s stricati?
Reabilitarea:
(21 August 2016, 14:36)
ptr. Buzica.Eu sunt convins ca domnii de la ziar o sa publice documentele pe care tu vrei sa le publici, daca n-o fac ei o s-o faca alte ziare, daca n-o so fac nici ei or sa apara sub forma de fluturasi in localitate, inclusive localitatile vecine.Atunci o sa se sesizeze cine trebuie. Numai fierbintenii sa aiba Las Fiebinti-ul lor, noi nu? O sa avem si noi “Las Document”... unde trebuie. Eu nu te oblig, asa cum ai spus, te sfatuiesc s-o faci, trebuie sa rupem odata pentru totdeauna pisica-n doua. Organul nu cred ca cerceteaza in reluare de frica politicului ci o fac in complicitate intru fericirea familiilor. Fa-o si noi o sa te asiguram de tot sprijinul nostru, al celor mintiti, pacaliti, prostiti de-a lungul timpului in localitate. 
de ce:
(21 August 2016, 13:09)
indiferent de ce scrieti voi,toate se vor oprii la nivel de autoritati  Urziceni,mai departe decat dga si dna pot face posibil aprinderea luminitei.La momentul cand va fii rasturnata protectia si vor fii controlati in teren numai atunci veti gasii luminita.Pace sa fie si sa nu fim chemati la raport unde sa ti se spuna si sa ti se dicteze ce trebuie sa faci ca sa poti desfasura activitatea de agricultor.
Buzica:
(21 August 2016, 08:54)
CENZURA ZIARULUI INDEPENDENT! Daca domnii de la ziar ar publica 4 documente ar iesi revolutie la dridu.Reabilitare ma obligi sa fac rechizitoriu,in locul procurorilor si cercetare penala la fata locului.Avem organul care cerceteaza in reluare si cu frica de politic, ca de gradul si functia aduc bani si bucurie in familie,pe moment. Un cerc vicios si corupt.
Reabilitarea:
(21 August 2016, 07:37)
Buzica, tu  si Ana Pauker se parte ca stiti mai multe lucruri dar vorbiti in dodii. Buzica spui ca odata si odata dridenii or sa rebufneasca. Fa-o tata tu primul si mobilizeaza-i si pe ceilalti. Poate in felul acesta "ne alegem" macar cu podul. Celalalte vin pe parcurs. E veselie mare pe capul paduriciului de cand cu podul ? 
Buzica:
(20 August 2016, 19:11)
Personaje cu dispret fata de locuitori din zona cu interse materiale nu doresc refacerea podului.Dridenilor le este fica sa povesteasca despre amenintari si santajul la care au fost si sunt supusi.in zona,Dridu este formata o banda de infractori cu radacini infractionale protejate de alti potentiali puscariabili. Foarte grav ca ca angajati ai acestor institutii au fraternizat cu infractorii nu de putine ori au ignorat sateni din zona in detrimentul infractorilor.Zona,Dridu are un conducator bun garant,aparator al binefacatorilor.Banda organizata pentru binele satenilor.Mult putin drideni vor rabufni odata si odata si protezele se vor rupe. Nimic nu este etern,si da multe zile de clubul Floreasca
Jac:
(18 August 2016, 20:02)
Ia-l pe banditul de tinel si faceti podul turcului.daca prestati gratis poate se indura careva sa va dea o m...e.
Reabilitarea:
(17 August 2016, 07:11)
Ana Pauker, se pare ca tu stii mai multe lucruri decat noi. Ai putea sa fii putin mai explicita, ma refer la APIA si BMW de vanzare precum si la rotile nichelate.Lumineaza putin intunericul din noi. 
Ana Pauker:
(16 August 2016, 21:37)
Nu puicuto sunt doi viermi care ling bine fesele murdare de dulceata si obeze ale cavalerului de Dridu.Amandoi sunt telefonisti de meserie ducase dupa fostul sectetar,sa aiba soarta lui ca a luat lozul castigator la bingo pe,20 iulie 2016.Dumnezeu da castiguri dupa bunatate si sufletul omului. Pod Dridu leasa cincinalul viitor asta depinde de mandate va lua "don".Reabilitate, vreau sa spun ca si sportul ala are ciunga lipita in par si o arde la cacialma.Au trecut vremile cu cinste si onestitate petru ca au stampila vacutei cu lapte nimita apia si bmw de vanzare.fai puicuto 25% drideni blesteama zilnic puslamalele si podul si stii de ce, pentru ca acum ani de zile in urma, metrul in Dridu avea 80 cm, nu 100 cm.dupa actele oficiale din primarie. Calculand lungimea podului din leasa lui "don" ia dat mai putin si nu au materiale,beton si fier.in inchidere nu zic dacat atat. Sa le dea dumnezeu castigul fostului secretar luat la bingo din 20 iulie 2016. Si sa faca primarul pentu castigatori pista de viteza pentru masini cu doua roti nichelate.
Reabilitarea:
(16 August 2016, 13:20)
Puicuto tata, explica-i lucrurile astea si lui Dinamo, pe mine n-a vrut sa ma creada. Probabil e tot un "frizer" de-al lui Turiga.
Puica:
(16 August 2016, 09:24)
Turiga Valentin este un om mincinos, parsiv, razbunator, caracter de traseista, pe langa el are mai multi otraviti cu scheleti in dulap printre ei se remarca, un vierme parazit,a carui piele nu-i face doua chiftele. Ma gandesc la momentul in care se vor rupe bretelele si vor cade pantaloni in vine.De curiozitate vreau sa vad daca o sa mai fie tot asa de caine,credincios va ramane cand va avea in dos schimbatorul de viteze ori sagetata din sigla partidului?
Marcu:
(15 August 2016, 22:47)
Cum l-a ajutat tinel pe betivul asta?Cu bani din salariul luo de deputat?Sau trafic de influenta? Doi hoti amandoi

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 17 Sep 2019
137 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2035 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(178 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(188 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Septembrie 2019, 17:10


4
DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(314 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(447 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(323 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


8

Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(259 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(409 vizualizări - 0 comentarii)


10

Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(265 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(363 vizualizări - 0 comentarii)


12
IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(422 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1259 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(636 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Bărbulești

Joi, 29 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat pe raza comunei Bărbulești un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, care era urmărit internațional. Autoritățile judiciare din Germania au emis pe ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:50
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Urziceni

Joi, 29 august a.c., în jurul orelor 2,30, în apropiere de localitatea Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coșereni ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:35
(519 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 29 august a.c., un bărbat de 48 de ani, din Sărățeni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:25
(472 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA-mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, ... oricând ! Un singur click, mai multe facilități! Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de ...[citește_toată_știrea]

29 August 2019, 14:20
(469 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Protopopiatul Urziceni: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, Protopopiatul Urziceni, din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, împreună cu membrii Biroului de Asistență Socială și Serviciul Social acreditat ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 17:20
(581 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Armanului, din orașul Țăndărei, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 10:55
(627 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție aniversară «Închinare Sfintei Cruci»

Marți, 27 august 2019, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, însoțit de consilieri eparhiali, a mers la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 16:10
(644 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Razie de amploare la Țăndărei

Marți, 27 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o razie pe raza localității Țăndărei, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:50
(852 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Bărcănești: Deținere ilegală de arme

Marți, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au depistat, în urma unei percheziții domiciliare, în casa unui bărbat de 50 de ani, din Bărcănești, o pușcă cu aer comprimat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:45
(595 vizualizări - 0 comentarii)


Minor urmărit internațional, depistat în Țăndărei

Luni, 26 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr de 16 ani, din Țăndărei, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare. Minorul este cercetat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:40
(792 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Produse contrafăcute, confiscate

Luni, 26 august a.c., polițiștii slobozeni au depistat, în urma unui control, un tânăr de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea pe raza municipiului Slobozia un autoturism ce avea inspecția tehnică ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:35
(627 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

În perioada 24-25 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau  fără permis de conducere. Este cazul a doi bărbați, de 21 și ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:20
(689 vizualizări - 0 comentarii)


Pietoni accidentați la Dridu și Sinești

La sfârșitul de săptămână precedent, doi pietoni au fost răniți ca urmare a unor accidente rutiere produse pe raza județului. Astfel, vineri, 23 august a.c., un bărbat de 34 de ani, din localitatea Jilavele ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:10
(577 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Focare de Pestă Porcină Africană la Gheorghe Doja și Mărculești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, cu privire la ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 12:15
(683 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(981 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...