Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Podul din zona localității Dridu intră din nou în conservare

Podul din zona localității Dridu intră din nou în conservare

Reprezentanții Consiliului Județean Ialomița au făcut public faptul că vor suspenda, pentru a doua oară, lucrările de consolidare ale podului peste rîul Prahova, din zona localității Dridu. Oficialii din administrația județeană au luat această decizie din cauza constructorului, care nu a respectat planul de realizare al obiectivului. Cel mai probabil șantierul va fi redeschis în primăvara anului viitor.

Un pod  imposibil de realizat
Podul peste rîul Prahova din zona localității Dridu reprezintă un punct extrem de important pentru județul Ialomița. Construcția face practic legătura dintre zona Urziceni și localitățile din extremitatea vestică a județului Ialomița, Moldoveni-Patru Frați-Adîncata-Fierbinți Tîrg și limitele cu județele Prahova și Buzău. Construit în anul 1965, obiectivul a fost supus unei expertize în anul 2011, ocazie cu care s-a adoptat decizia reparării sale în totalitate. În acest sens, un an mai tîrziu, a fost organizată o licitație publică de către Consiliul Județean Ialomița, firma declarată cîștigătoare fiind societatea Teloxim Con, membră a grupului Tehnologica Radion. Contractul a fost semnat la valoarea de 4,6 milioane de lei. Șantierul a fost deschis abia în 2014, după ce în cursul anului 2013, învocînd o serie de probleme generate de condițiile meteo, constructorul a preferat să amîne debutul lucrărilor. În vara aceluiași an, procurorii DNA îl arestează pentru fapte de corupție pe Theodor Barna, patronul Tehnologica Radion, iar întreg grupul de firme aflat sub umbrela Tehnologica Radion intră în faliment. Astfel, Teloxim Con ajunge în imposibilitatea de a mai continua lucrările la podul din Dridu, obiectivul intrînd în conservare, pentru prima dată, în octombrie 2014. După cîteva luni, la începutul anului 2015, Consiliul Județean Ialomița dă ca sigură finalizarea investiției. În urma unei licitații, lucrările de consolidare ale podului peste rîul Prahova au fost adjudecate societății Strabenbau Logistic SRL. Veștile bune ale administrației județene nu mai conteneau. Dincolo de ritmul rapid cu care noul constructor urma să efectueze lucrările, termenul stabilit fiind luna martie a anului trecut, reprezentanții Consiliului Județean Ialomița declarau public faptul că au reușit să diminueze contractul de lucrări de la 4,6 milioane lei, la 2,8 milioane de lei. Așa cum era de așteptat, reprezentanții Strabenbau Logistic SRL nu au respectat termenii contractului încheiat cu oficialii Consiliului Județean Ialomița, în octombrie 2015, aceștia fiind acuzați public de faptul că se confruntă cu întîrzieri majore  și că urmează să fie penalizați din această cauză. Ultimul termen acordat pentru încheierea proiectului a fost martie 2016, însă și de această dată constructorul a evitat să respecte clauzele contractuale.

Podul intră în conservare
La aproape jumătate de an de la expirarea ultimului termen privind închiderea lucrărilor pe podul din Dridu, oficialii administrației județene recunosc oficial că se văd nevoiți, încă o dată, să conserve obiectivul. Și de această dată, oficialii Consiliului Județean Ialomița dau vina pe «neseriozitatea cu care s-a lucrat» a constructorului Strabenbau Logistic SRL. Avînd sediul în județul Prahova, Strabenbau Logistic SRL își prezintă portofoliul de activitate pe pagina de internet. Toate obiectivele pe care aceștia le-au demarat au vizat însă doar drumuri publice sau căi de acces către comunitățile din Prahova. Reprezentanții Consiliului Județean Ialomița susțin faptul că, în ciuda experienței, podul peste rîul Prahova din Dridu a fost singurul proiect de acest gen la care firma prahoveană s-a angajat. Mai mult, se pare că aceștia încercau să-și desfășoare activitatea fără a avea toate avizele necesare. Concret, Strabenbau Logistic SRL avea nevoie de un aviz special din partea Romsilva pentru a putea demara o serie de lucrări în zona pădurii de lîngă pod, lizieră aflată în patrimoniul instituției.

Chin pentru șoferi Intrarea în conservare a podului din zona localității Dridu afectează traficul în zonă. De 4 ani de zile, șoferii care vor să ajungă în zona localităților Moldoveni-Patru Frați-Adîncata-Fierbinți Tîrg și limitele cu județele Prahova și Buzău trebuie să ocolească mai bine de 20 de kilometri pentru a-și putea finaliza traseele. Aceștia au ca rute ocolitoare variantele Coșereni-Urziceni-Moldoveni-Patru Frați-Adîncata sau Urziceni-Jilavele-Patru Frați-Adîncata. Mai mult decît atît, lipsa podului generează derapaje și în ceea ce privește transportul școlar al copiilor din localitățile Adîncata și Moldoveni, către Școala Gimnazială Dridu. În semn de protest, un grup de copii au mers pe jos la școala din Dridu, ca reacție a faptului că podul nu se mai construiește. La începutul anului școlar trecut, oficialii din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița declarau public faptul că sînt nevoiți să transfere zeci de elevi care învață la Dridu către școlile din Urziceni, întrucît acest traseu este mult mai scurt.

12 August 2016, 16:20 (15141 vizualizări - 31 comentarii)

Citiți și:
Probleme cu Podul de la Dridu?
Istoria podului de la Dridu
«Demolarea» podului de la Dridu a costat 2,5 milioane de lei

Comentariile cititorilor:


Bubu:
(28 August 2016, 13:29)
Comuna asta a noastra a fost in timp pastorita numai de baieti buni.... lund in calcul din anul,1990 s-au perindat 5-6 personaje care cu toata stima, niciodata nu vor fii iertati de multi localnici si nici de popa pe margine gropii cand vor trece in nefiinta, dumnezeu va trimite uscaturile direct in iad. Acum mai da la cate unul, o mana taiata cu masina de taiat metale,mai un accident de circulatie , de se chinuie doctorii sa-i lipesca picioarele cu super glue. Mai internari plus vizite dese prin spitale si roabe de pastile bagate in burtile pline de formol. Dumnezeu nu doarme si nu bate cu parul ! Acum ori mai tarziu totul va fii platit. Multi dintre semenii cu care ne invecinam nu au notiunea gandiri,asta cauzeaza si celor care au ceva sus in computer ,cat despre influenta si cuvatul de spus, este greu de crezut ca primarul va reusii vreodata cu toate cavaleriile lui de malta,cu & prietenia transimisa public fata de padurarul sef pe ialomita. Un edil capabil merge zilnic pe capul sefilor de la judet il baga pe renumitul deputat padurar la treaba.Eu cred ca prietenia lor consta decat in buzunar si interese financiare,mai de colo o ciupela,de colo o frimitura mai mare. Dar tot nimic pt. noi. ASA  TURC ASA PISTOL.
Reabilitarea:
(28 August 2016, 10:08)
Domnule draga (Bobita)  si cu el si fara el tot un drac, nu vezi cum arata comuna asta? Mi-e teama ca e valabil proverbul  "fiecare popor isi are conducatorii pe care-i merita". Mocofanul-mototolul asta-i primar ? Are asta vreun cuvant de spus la judet, mai ales acum in actuala configuratie a Consiliului Judetean? Gasca asta de mafioti needucati, analfabeti, infumurati pe-o parte si pacalici pe alta, poarta numele de Consiliul Local Dridu? E greu la deal cu boii mici, domnule Bobita iar cand se fac mari TOT BOI RAMAN.
bobita:
(26 August 2016, 22:28)
Tanti: Reabilitare mai lasati pe gainarul din Dridu in pace ca de la o vreme incoace are morcovul in c.u.r. Cu iepure cu tot. Bietul om ia pstile cu roaba.Speriat rau de tot ce o avea este tot timpul nervos de nici cadanele, nu-l mai fac za zambeasc
Reabilitarea:
(25 August 2016, 16:13)
Vedeti, boala romaneasca, facem putin "fum" si apoi "somn de voie". Un proverd spune ca frica pazeste bostana, dar la ce-i folosesti fricii daca peneni-s stricati?
Reabilitarea:
(21 August 2016, 14:36)
ptr. Buzica.Eu sunt convins ca domnii de la ziar o sa publice documentele pe care tu vrei sa le publici, daca n-o fac ei o s-o faca alte ziare, daca n-o so fac nici ei or sa apara sub forma de fluturasi in localitate, inclusive localitatile vecine.Atunci o sa se sesizeze cine trebuie. Numai fierbintenii sa aiba Las Fiebinti-ul lor, noi nu? O sa avem si noi “Las Document”... unde trebuie. Eu nu te oblig, asa cum ai spus, te sfatuiesc s-o faci, trebuie sa rupem odata pentru totdeauna pisica-n doua. Organul nu cred ca cerceteaza in reluare de frica politicului ci o fac in complicitate intru fericirea familiilor. Fa-o si noi o sa te asiguram de tot sprijinul nostru, al celor mintiti, pacaliti, prostiti de-a lungul timpului in localitate. 
de ce:
(21 August 2016, 13:09)
indiferent de ce scrieti voi,toate se vor oprii la nivel de autoritati  Urziceni,mai departe decat dga si dna pot face posibil aprinderea luminitei.La momentul cand va fii rasturnata protectia si vor fii controlati in teren numai atunci veti gasii luminita.Pace sa fie si sa nu fim chemati la raport unde sa ti se spuna si sa ti se dicteze ce trebuie sa faci ca sa poti desfasura activitatea de agricultor.
Buzica:
(21 August 2016, 08:54)
CENZURA ZIARULUI INDEPENDENT! Daca domnii de la ziar ar publica 4 documente ar iesi revolutie la dridu.Reabilitare ma obligi sa fac rechizitoriu,in locul procurorilor si cercetare penala la fata locului.Avem organul care cerceteaza in reluare si cu frica de politic, ca de gradul si functia aduc bani si bucurie in familie,pe moment. Un cerc vicios si corupt.
Reabilitarea:
(21 August 2016, 07:37)
Buzica, tu  si Ana Pauker se parte ca stiti mai multe lucruri dar vorbiti in dodii. Buzica spui ca odata si odata dridenii or sa rebufneasca. Fa-o tata tu primul si mobilizeaza-i si pe ceilalti. Poate in felul acesta "ne alegem" macar cu podul. Celalalte vin pe parcurs. E veselie mare pe capul paduriciului de cand cu podul ? 
Buzica:
(20 August 2016, 19:11)
Personaje cu dispret fata de locuitori din zona cu interse materiale nu doresc refacerea podului.Dridenilor le este fica sa povesteasca despre amenintari si santajul la care au fost si sunt supusi.in zona,Dridu este formata o banda de infractori cu radacini infractionale protejate de alti potentiali puscariabili. Foarte grav ca ca angajati ai acestor institutii au fraternizat cu infractorii nu de putine ori au ignorat sateni din zona in detrimentul infractorilor.Zona,Dridu are un conducator bun garant,aparator al binefacatorilor.Banda organizata pentru binele satenilor.Mult putin drideni vor rabufni odata si odata si protezele se vor rupe. Nimic nu este etern,si da multe zile de clubul Floreasca
Jac:
(18 August 2016, 20:02)
Ia-l pe banditul de tinel si faceti podul turcului.daca prestati gratis poate se indura careva sa va dea o m...e.
Reabilitarea:
(17 August 2016, 07:11)
Ana Pauker, se pare ca tu stii mai multe lucruri decat noi. Ai putea sa fii putin mai explicita, ma refer la APIA si BMW de vanzare precum si la rotile nichelate.Lumineaza putin intunericul din noi. 
Ana Pauker:
(16 August 2016, 21:37)
Nu puicuto sunt doi viermi care ling bine fesele murdare de dulceata si obeze ale cavalerului de Dridu.Amandoi sunt telefonisti de meserie ducase dupa fostul sectetar,sa aiba soarta lui ca a luat lozul castigator la bingo pe,20 iulie 2016.Dumnezeu da castiguri dupa bunatate si sufletul omului. Pod Dridu leasa cincinalul viitor asta depinde de mandate va lua "don".Reabilitate, vreau sa spun ca si sportul ala are ciunga lipita in par si o arde la cacialma.Au trecut vremile cu cinste si onestitate petru ca au stampila vacutei cu lapte nimita apia si bmw de vanzare.fai puicuto 25% drideni blesteama zilnic puslamalele si podul si stii de ce, pentru ca acum ani de zile in urma, metrul in Dridu avea 80 cm, nu 100 cm.dupa actele oficiale din primarie. Calculand lungimea podului din leasa lui "don" ia dat mai putin si nu au materiale,beton si fier.in inchidere nu zic dacat atat. Sa le dea dumnezeu castigul fostului secretar luat la bingo din 20 iulie 2016. Si sa faca primarul pentu castigatori pista de viteza pentru masini cu doua roti nichelate.
Reabilitarea:
(16 August 2016, 13:20)
Puicuto tata, explica-i lucrurile astea si lui Dinamo, pe mine n-a vrut sa ma creada. Probabil e tot un "frizer" de-al lui Turiga.
Puica:
(16 August 2016, 09:24)
Turiga Valentin este un om mincinos, parsiv, razbunator, caracter de traseista, pe langa el are mai multi otraviti cu scheleti in dulap printre ei se remarca, un vierme parazit,a carui piele nu-i face doua chiftele. Ma gandesc la momentul in care se vor rupe bretelele si vor cade pantaloni in vine.De curiozitate vreau sa vad daca o sa mai fie tot asa de caine,credincios va ramane cand va avea in dos schimbatorul de viteze ori sagetata din sigla partidului?
Marcu:
(15 August 2016, 22:47)
Cum l-a ajutat tinel pe betivul asta?Cu bani din salariul luo de deputat?Sau trafic de influenta? Doi hoti amandoi

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 25 Feb 2020
197 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: Amenzi de 61 mii de lei aplicate de polițiști

În urma unei acțiuni a polițiștilor ialomițeni privind abaterile de la regimul rutier, oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale de 61 mii de lei. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:20
(696 vizualizări - 0 comentarii)


O bătrână de 73 de ani din Jilavele a dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni caută o bătrână de 73 de ani care a dispărut de la domiciliul din localitatea Jilavele. Rudele femeii spun că în data de 26 noiembrie 2019 aceasta a plecat de acasă și nu a mai revenit ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:15
(535 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de polițiștii ialomițeni

Acțiunile preventive în școli desfășurate de polițiștii ialomițeni au continuat și în această săptămână. Miercuri, 27 noiembrie 2019, oamenii legii au mers la Fetești, acolo unde au discutat cu elevii din ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 17:10
(486 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispece­ratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:25
(575 vizualizări - 0 comentarii)


4

CJAS Ialomița: Înregistrarea în sistemul informatic a bolnavilor cronici

Înregistrarea în Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a bolnavilor cu afecțiuni incluse în Programele Naționale de Sănătate stabilite de Ministerul Sănătății se va face numai pe baza adeverinței ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2019, 08:10
(584 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Copil de 4 ani, mort după ce a fost intoxicat cu fum

Marți, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 9,20, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Săveni-sat Frățilești. La fața ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:25
(848 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: A intrat cu camionul în lac

Un accident rutier s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 6,15, în localitatea Movilița, când un autotren a derapat de pe partea carosabilă și a intrat în Balta Movilița. Pentru salvarea victimei ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:20
(709 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Cinci persoane intoxicate cu fum de la o sobă

Cinci persoane au fost intoxicate cu fum în comuna Ciochina luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 07,30. Pentru salvarea victimelor, intoxicate cu fum produs de o sobă cu lemne folosită la încălzirea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:15
(555 vizualizări - 0 comentarii)


8

Coșereni: S-au răsturnat cu mașina

Accident rutier cu trei victime în localitatea Coșereni, pe DN2. Evenimentul s-a produs luni, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,55, la intersecția cu localitatea Borănești, când o autoutilitară a părăsit ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 15:10
(631 vizualizări - 0 comentarii)


9

DSVSA Ialomița: Informare cu privire la prevenirea apariției unor noi focare de pestă porcină africană

Având în vedere dinamica evoluției pestei porcine africane și în contextul debutului sezonului rece, în care sacrificarea tradițională a suinelor din gospodării cunoaște o creștere semnificativă, DSVSA Ialomița informează toți crescătorii de porcine, din exploatațiile nonprofesionale, cu privire la necesitatea respectării următoarelor măsuri: ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:30
(708 vizualizări - 0 comentarii)


10
Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română: Campanie internațională de prevenire a violenței domestice

Poliția Română, alături de organizații din țara noastră și agenții de aplicare a legii din Bulgaria și Ungaria, este parte a campaniei regionale a OSCE de sensibilizare împotriva violenței bazate pe gen ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:25
(976 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 24 noiembrie a.c., polițiștii slobozeni au depistat un bărbat, de 68 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:20
(599 vizualizări - 0 comentarii)


12

Bărbat din Grivița, reținut de polițiști după o urmărire ca în filme

Un bărbat de 32 de ani, din Grivița, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru «ultraj» și cumul de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:15
(684 vizualizări - 0 comentarii)


13

ITM Ialomița: Controale la firme cu angajați străini

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii, stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2019, în perioada 14-18.11.2019 s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:10
(502 vizualizări - 0 comentarii)


Libra Internet Bank deschide în Slobozia o sucursală dedicată clienților agribusiness

Libra Internet Bank deschide în Slobozia o sucursală dedicată clienților agribusiness

Libra Internet Bank își extinde rețeaua și deschide, în Slobozia, cea de a 54-a unitate proprie, specializată în acordarea de soluții de creditare și ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2019, 08:05
(562 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Autorul unei tâlhării, greu de identificat

Slobozia: Autorul unei tâlhării, greu de identificat

De două săptămâni, polițiștii din Slobozia caută un tânăr, de aproximativ 20 de ani, din localitate, care ar fi comis o tâlhărie. Victima tânărului este o asistentă medicală, angajată a Serviciului Județean ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2019, 17:05
(940 vizualizări - 3 comentarii)


Slobozia: Bătrân lovit de mașină pe trecerea de bietoni

Un bătrân de 82 de ani, din Slobozia, care traversa stada în mod regulamentar, a fost lovit de mașina condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani. Incidentul s-a petrecut la Slobozia, în seara zilei de ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2019, 16:35
(870 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Accident la Movilița, trei victime

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în seara zilei de joi, 21 noiembrie 2019, în zona localității Movilița. Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că evenimentul rutier ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2019, 16:30
(533 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru infracțiuni comise la regimul rutier

Polițiștii ialomițeni au identificat doi tineri, din Slobozia și Fetești, în vârstă de 30 și 31 de ani, care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate. Aceștia au fost condamnați la închisoare ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2019, 16:25
(638 vizualizări - 0 comentarii)


Informare privind implementarea proiectului «Venus-Împreună pentru o viață în siguranță!»

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, implementează în calitate de partener local, începând din data de 04.03.2019, proiectul «VENUS-Împreună pentru o viață în siguranță ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2019, 13:45
(969 vizualizări - 0 comentarii)


USR Ialomița îl sprijină pe Klaus Iohannis

USR Ialomița îl sprijină pe Klaus Iohannis

USR Ialomița îl va susține pe Klaus Iohannis în Turul doi al alegerilor pentru președinția României. Am intrat în politică pentru ca momente din istoria României cum a fost 10 august să nu se mai repete ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2019, 10:50
(514 vizualizări - 0 comentarii)


Plan de incluziune socială a romilor, adoptat în cadrul Prefecturii Ialomița

Oficialii Prefecturii Ialomița au implementat un Plan privind incluziunea socială a etnicilor romi din județul Ialomița. Principalele obiective ale acestui Plan vizează îndrumarea persoanelor de etnie romă ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2019, 09:25
(646 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Ajutor de minimis de 1,5 milioane de lei pentru fermierii ialomițeni

Ministerul Agriculturii a început încă de săptămâna trecută distribuția în teritoriu a sumelor acordate fermierilor sub forma ajutorului de minimis. Fondurile se alocă prin intermediul Agenției pentru ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2019, 09:20
(514 vizualizări - 0 comentarii)


Sancțiuni de peste 800 mii de lei aplicate de Inspectorii ITM Ialomița

Oficialii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au remis publicității o situație a controalelor efectuate în perioada ianuarie-septembrie 2019. În această perioadă de timp au fost realizate peste ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2019, 09:15
(522 vizualizări - 0 comentarii)


Delictele silvice, în atenția polițiștilor ialomițeni

Hoții de lemne sunt tot mai pre­zenți în pădurile din Ialomița. O arată o situație a delictelor silvice constatate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, de la începutul ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2019, 09:10
(537 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Angajatorii sunt obligați să anunțe locurile de muncă vacante și ocuparea acestora

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă reamintește tuturor angajatorilor (persoane fizice/juridice de drept public sau privat) că, potrivit Legii, au obligația de a comunica agențiilor județene ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:15
(549 vizualizări - 0 comentarii)


Sancțiuni aplicate taximetriștilor din Slobozia

Polițiștii din Slobozia au verificat marți, 19 noiembrie 2019, taximetriștii din municipiul reședință de județ. În urma acțiunii, oamenii legii au aplicat sancțiuni în valoare de 4900 de lei. Problemele ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:10
(618 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: «Voluntariatul ne face mai buni»

Reprezentanții Protopopiatului Slobozia au inițiat un proiect al cărui scop vizează formarea spiritului moral-creștin al tinerilor. Inițiativa se numește «Voluntariatul ne face mai buni», iar prima acțiune ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:05
(622 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Foc de Artificii»

Luni, 18 noiembrie a.c., Poliția Română a demarat acțiunea națională «Foc de Artificii». Și în acest an sunt continuate activitățile la nivel național, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2019, 16:05
(649 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Accident cu două victime

Un accident s-a produs la Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 8,05, între două autoturisme. Pentru salvarea victimelor au intervenit o descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:30
(741 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Ultimele comentarii
Up în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință reciclare în Colectarea selectivă a deșeurilor, misiunea imposibilă a primarilor din Ialomița BRISCU în Ialomița are buget pentru 2020 Mm în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință LOCUITOR STR PRINCIPALA în Avarie pe conducta de alimentare cu apă la Dridu mirare în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință Alecu A Alecu în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @giovani în Medic agresat de părinții unui copil la Spitalul Municipal Urziceni Ce dor ce chi, ce jale. .. în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat giovani în Medic agresat de părinții unui copil la Spitalul Municipal Urziceni Anton, care-i prieten lui giov în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Valeriu în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Marian în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Șarpe în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat cetatean în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Elena în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 februarie 2020 Cineva! în Certificat de urbanism pentru prima fabrică de ars cauciucuri gigi în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Mary în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Mary în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...