Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Local PSD a învins Slobozia

Faceți liniște! Administrația Mocioniu lucrează!

Consiliul Local PSD a învins Slobozia

Joi, 27 octombrie 2016, Consiliul Local Slobozia s-a reunit în cadrul ședinței ordinare lunare. Pe ordinea de zi au figurat 27 de proiecte de hotărîre, însă dezbaterile celor 20 de consilieri locali prezenți s-au concentrat asupra propunerilor făcute de municipalitate ulterior ședinței. Printre acestea se numără intenția de a extinde cimitirul existent, propunerea de construire a unui stadion sintetic sau raportul de audit care vizează neregulile financiare din cadrul Urban SA. Una peste alta, ședința a fost una lucrativă, care demonstrează controlul absolut al majorității PSD asupra activității administrative a Sloboziei...

Avem ce am votat!
Dominate de o majoritate disciplinată (9 consilieri PSD+2 consilieri ALDE și un consilier PI), ședințele Consiliului Local Slobozia au devenit, practic, o formalitate. Indiferent de situație, deciziile administrației Mocioniu sînt consfințite prin vot, iar argumentelor aduse de către consilierii Opoziției li se răspunde, în cel mai bun caz, cu o politețe administrativă condescendentă, menită mai degrabă să sublinieze poziția de forță a PSD în cadrul acestui for legislativ. În aceste condiții, săptămîna trecută, au fost votate pe bandă rulantă 27 de proiecte de hotărîre care au vizat probleme de interes public și administrativ. Printre ele, amintim aprobarea listei de repartiții pentru 7 locuințe ANL; conform listei de priorități existente, o investiție de 15500 de lei pentru extinderea rețelei de gaz în Cartierul «Gării Noi», alocarea a 20000 de lei pentru pictura în frescă a bisericii «Sfîntul Mare Mucenic Gheorghe» sau proiectele care au vizat actualizarea inventarului domeniului privat al Municipiului Slobozia, acestea din urmă aprobate cu sprijinul consilierilor Opoziției. Prezent la ședință, primarul Sloboziei s-a remarcat prin intervenții punctuale sau replici repetitive, semn că lunile de experiență acumulate în funcție nu au fost inutile. «Vă rugăm să solicitați în scris informațiile de care aveți nevoie! În felul acesta ele vor fi mai clare și vă vor permite să fiți informați corect. Nu avem nimic de ascuns...» a declarat de mai multe ori Adrian Mocioniu drept răspuns la întrebările care i-au fost adresate.

Depozit de compost la Slobozia Nouă Un proiect de hotărîre necesar și util pe care administrația locală l-a susținut se dovedește a fi cel care vizează «Regulamentul pentru depozitarea și compostarea deșeurilor rezultate din creșterea animalelor la Slobozia Nouă». Aprobarea proiectului reprezintă recunoașterea publică a unei situații intolerabile, respectiv a faptului că din 2009 și pînă în prezent, facilitatea existentă nu a fost folosită în scopul pentru care a fost construită. «La această dată depozitul nu este administrat, fapt care este contrar prevederilor legale!» se arată în expunerea de motive a proiectului.  Reamintim că pe islazul municipal de la Slobozia Nouă se află un depozit betonat, abandonat la acest moment, destinat exclusiv colectării gunoiului de grajd și tranformării acestuia în compost. Noul regulament reprezintă un prim pas în legalizarea acestei activități, municipalitatea intenționînd ca, după obținerea compostului, să valorifice acest produs. Pînă la realizarea acestui deziderat drumul rămîne unul lung, iar municipalitatea se confruntă cu decizii discutabile. Una dintre ele ar fi aceea de majorare a tarifelor pentru depozitarea gunoiului rezultat din creșterea animalelor la 8 lei/mc. De asemenea, pentru administrarea depozitului, este necesară angajarea de personal suplimentar... În altă ordine de idei, unii dintre locuitorii Cartierului Slobozia Nouă au sesizat în repetate rînduri faptul că animalele crescute în gospodării provoacă pagube sau disconfort și au cerut aplicarea de amenzi celor vinovați. Indiferent de evoluția acestor situații, inițiativa rămîne una lăudabilă. Pînă la proba contrarie!

Audit intern la Servicii Publice Numirea unui nou director la Servicii Publice SRL nu pune capăt scandalului public în care a fost implicat Ștefan Costea. În cadrul ședinței Consiliului Local, viceprimarul Rudolf Gradea a supus atenției Consiliului Local cererea prin care solicită un audit intern la această firmă. Potrivit cererii, acest audit este unul necesar în condițiile în care deficiențele semnalate de Curtea de Conturi în luna martie 2016 nu au fost înlăturate și «există disfuncționalități în relația cu agenții economici», dar și «sesizări privind activitățile desfășurate în Cimitirul Bora și Slobozia Nouă». Reamintim că fostul director al societății, Ștefan Costea, a fost acuzat că a adus prejudicii de peste 350 mii de lei și că a gestionat deficitar activitățile auto-finanțate. La acest moment acesta ocupă o funcție de administrator în cadrul Colegiului Național «Mihai Viteazul». Solicitarea privind auditarea firmei a fost acceptată de către consilierii locali. Mai mult decît atît, aceștia au solicitat municipalității extinderea auditului la nivelul tuturor societăților din subordinea Primăriei Slobozia.

Curtea de Conturi somează Urban SA În cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia au fost prezentate rezutatele măsurilor impuse de Curtea de Conturi Ialomița ca urmare a activității economice defectuoase a SC Urban. Potrivit raportului de fallow-up prezentat, Urban SA nu a demarat procedura de întrerupere a prescripției pentru o serie de debitori, nu a recuperat prejudiciul de 6437 lei generat de acordarea unei indemnizații mai mari de 1% din remunerația directorului general «organelor de conducere și control ale Urban SA» (printre acestea se numără și ex-consilierul local Vasile Zamfir, jurist în cadrul Spitalului Slobozia) și nu a respectat standardele de control intern și managerial prevăzute de legislația în vigoare. Potrivit documentației, la acest moment conducerea societății face eforturi pentru respectarea termenelor stabilite de către Curtea de Conturi și revenirea la normal.

Cimitirul de la Bora s-ar putea extinde O altă dezbatere care a suscitat polemici aprinse a fost cea privind extinderea Cimitirului de la Bora. Potrivit datelor oficiale, la acest moment cimitirul a atins gradul maxim de ocupare, numărul de locuri disponibile reducîndu-se la mai puțin de 100. De asemenea, noul cimitir, care urmează să fie amplasat la granița cu comuna Cosîmbești, nu este funcțional, amenajarea lui fiind estimată la aproximativ 1 milion de euro. În aceste condiții, municipalitatea a propus extinderea cimitirului existent, prin achiziționarea unui teren în imediata vecinătate a Cimitirului de la Bora sau prin resistematizarea spațiului existent în cimitir. În urma dezbaterilor din cadrul Consiliului Local nu s-a ajuns la nici o concluzie, atît consilierii PSD cît și cei ai Opoziției declarîndu-se nemulțumiți de modul în care municipalitatea gestionează această problemă de interes public. Funcționarii Primăriei Slobozia urmează să identifice cele mai bune soluții pînă la următoarea ședință de Consiliu Local, urmînd ca plenul Consiliului să o aleagă pe cea mai avantajoasă.

Stadion sintetic de 500 mii de euro la Slobozia O altă propunere care a generat dezbateri a fost propunerea avansată municipalității de către Federația Română de Fotbal, privind construirea unui stadion cu gazon artificial la Slobozia. Potrivit documentației prezentate, investiția depășește 500 mii de euro, sumă din care municipalitatea va suporta mai mult de jumătate. «Este o propunere care ne onorează... Mi-aș dori ca Slobozia să facă parte din cele 15 orașe din România în care se vor derula astfel de investiții!» a declarat Adrian Mocioniu la prezentarea acestei propuneri. În replică, consilierul PNL Robert Bocu a susținut că municipalitatea ar trebui să fie prudentă și rezervată: «Știm toți că jucătorii și conducerea cluburilor este rezervată atunci cînd se pune problema de a evolua pe terenuri sintetice. În principal, din cauza potențialelor accidente. Poate că ar trebui să nu ne grăbim...» a spus acesta. În cazul în care propunerea înaintată de Federația Română de Fotbal va fi transformată într-un proiect de hotărîre, termenul limită pentru aprobarea acestuia este sfîrșitul anului în curs.

4 Noiembrie 2016, 14:10 (3975 vizualizări - 5 comentarii)

Citiți și:
Nota de plată a sensului giratoriu din Slobozia crește la 3,2 milioane de lei
Consiliul Local a aprobat bugetul Sloboziei pentru 2020
Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei

Comentariile cititorilor:


@sandu calapod:
(6 Noiembrie 2016, 19:57)
suntem in asentimentul dvs.,dle sandu calapod, in evul mediu nu se asfalteaza, nici nu se pietruieste, dar nici birurile nu se incaseaza corespunzator unui municipiu! vacile circula libere pe strazi, rup garduri si calca in picioare tot ce intalnesc, dar nu animalele sunt vinovate, un veterinar ar trebui sa stie legile care prevad ca nu se tolereaza asemenea situatii! cartierul acesta e dezastru, mai bine ar fi sa revina la statutul de sat, si-asa locuitorii de bastina traiesc doar din ajutoare sociale, e o masa buna de manipulat in alegeri , nu exista intentia de a se rezolva  ceva pentru fraierii platitori de taxe!
Sandu Calapod:
(5 Noiembrie 2016, 10:34)
Iar ne lansam in investitii fantasmagorice (stadion artificial, master plan de transport, etc.) iar in cartierele municipiului nu suntem in stare nici macar sa pietriuim strazile, retineti SA PIETRUIM, nici macar nu am pretentii de asfaltare. 
Nu il cunosc personal pe primar dar omul dovedeste ca este rupt total de realitatea cotidiana si de necesitatile bazale ale functionarii societatii. Personal l-as vota pe cel care isi va propune ca unic obiectiv pietruire si asfaltare si ridicat gunoi astfel incat orasul sa arate cat de cat igienic si nimic altceva. Daca va reusi sa rezolve lucrurile astea de baza va avea succes 20 de ani de acum incolo. Oare chiar nu are timp 30 de min sa se deplaseze in Slobozia Noua sa vada ce dezastru e pe strazile laturalnice, oare nu are timp sa intrebe 2 - 3 locuitori sa vada ce reclama acestia ca prime necesitati ?
Ii dau un sfat pe care daca il urmeaza ii va aduce succes: PIETRUIESTI SI CASTIGI! Atat si nimc altceva,

'Nielutu de la Gara:
(5 Noiembrie 2016, 09:59)
Dupa ce ne-au otravit apa, psd-istii vor sa ne otraveasca si stadionul. In afara de jucatorii de fotbal si spectatorii care vin si-i urmaresc pe stadion, aici vin zilnic oameni de toate varstele sa faca miscare plus sportivi, atleti care se antreneaza. E pacat sa cheltuiesti o juma' de milion de euro ca sa otravesti un loc  care in esenta lui inseamna, aer liber si natura. Folositi mai bine banii astia in  multe alte locuri care chiar au nevoie sa fie facute,cartiere fara utilitati, strazi neasfaltate, trotuare "valurite" de radacinile copacilor, curatenia orasului, sortarea deseurilor, parcarile auto, fluenta traficului, ingrijirea parcurilor etc ,etc..
Andreea:
(4 Noiembrie 2016, 20:44)
Domnule Mocioniu, faceti studii corespunzatoare, in sensul ca tarile dezoltate din UE nu mai utilizeaza terenurile sintetice pentru ca sunt cancerigene si daunatoare sanatatii sportivilor mai ales cand fac efort si inhaleaza cu putere in plamani noxele emise de suprafetele sintetice si granulele de pe aceste suprafete. Haideti odata sa intram in normalitate, Eu cred ca cel mai indicat e sa emiteci decizii prin care sa fie eradicata nepasare multora fata de gunoaie, selectare deseurilor si colectarea corespunzatoare a lor. Slobozia arata ca o groapa de gunoi nu exista nicun loc unde sa nu fie aruncate zilnic reziduri, pet-uri, hartii dar si mizeriile animalelor de companie.
Gicu Claxon:
(4 Noiembrie 2016, 19:08)
Probabil Mocioniu a fost incantat de gazonul artificial al stadionului din Astana- Kazachstan, unde echipa Romaniei s-a chinuit rau de tot ca sa scoata un egal si sa aiba cat mai putini jucatori accidentati..DIGI.SPORT nota inainte de meci:"Suspiciunile vin din partea Federației Olandeze, KNVB, care a cerut de urgență să se confirme dacă granulele fabricate din cauciucul vechi, care sunt utilizate pentru asamblarea terenului artificial, produc sau nu cancer.
Un asftfel de gazon este cel de pe Astana Arena, acolo unde se va disputa meciul Kazahstan – România, marți, 11 octombrie, de la ora 19:00. "Ca toxicolog, nu aș juca pe un astfel de teren pentru că nu putem face o evaluare corectă asupra riscurilor", a declarat Martin van den Berg, profesor la Universitatea din Utrecht.
Jurnaliștii de la 'Marca' au scris despre demersul oficialilor olandezi, care susțin că rezultatele din 2006 în care s-a mai întocmit un astfel de raport nu au fost detaliate, iar Uniunea Europeană a cerut să se demareze o anchetă la începutul acestui an, urmând ca rezultatele finale să se anunțe în luna noiembrie"..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 01 Apr 2020
189 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(130 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(171 vizualizări - 0 comentarii)


4

Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(83 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(90 vizualizări - 1 comentariu)


8
Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(100 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(71 vizualizări - 0 comentarii)


10

Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(778 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(327 vizualizări - 1 comentariu)


12

Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(206 vizualizări - 0 comentarii)


13

AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 19,15, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Ciochina. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:05
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: La volan sub influența drogurilor

Un tânăr de 21 de ani a intrat în vizorul organelor de anchetă fiind depistat în trafic sub influența substanțelor interzise. El a fost oprit pentru un control de rutină în ziua de miercuri, 25 martie ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:45
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomițeni cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile

Doi bărbați, de 40 și 33 de ani, domiciliați în Gheorghe Lazăr și Slobozia, sunt cercetați penal pentru că și-au agresat soțiile. În ziua de miercuri, 25 martie a.c., ambii au fost reclamați, prin numărul ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:40
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Peste 2500 de ialomițeni sunt autoizolați la domiciliu

Potrivit unei informări transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la nivelul județului nostru există 77 de persoane aflate în carantină și alte 2551 autoizolate la ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 17:35
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Dacă refuzați în continuare testarea personalului atunci nu va mai avea cine să vă trateze!

Deși Președintele României a solicitat public autorităților să testeze cu prioritate salariații din Sănătate;
În condițiile în care absența testării a generat tragedia de la Spitalul Județean Suceava ...[citește_toată_știrea]

26 Martie 2020, 10:20
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: L-ați văzut?

Făcăeni: L-ați văzut?

Polițiștii ialomițeni au dat în urmărire un tânăr de 17 ani, domiciliat în comuna Făcăeni, care a dispărut de la domiciliu. Miercuri, 25 martie a.c., familia acestuia a sesizat Poliția precizând faptul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:25
(523 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Platformă digitală adresată profesorilor

Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma Digital pe educred.ro (digital.educred.ro), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:20
(220 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA SA Constanța: Înrerupere apă la Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Vlad Țepeș, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:15
(150 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri de prevenire a incendiilor de vegetație uscată

Pompierii ialomițeni adresează cetățenilor o serie de recomandări cu privire la arderea controlată a vegetației uscată care acoperă miriștile. Operațiunea este strict interzisă, dacă nu este aplicată ca ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 16:10
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Modelul pe care se bazează Guvernul în gestionarea crizei Coronavirus este greșit!

Federația «Solidaritatea Sanitară» lansează o solicitare publică, adresată Guvernului, de reanalizare a strategiei ce stă la baza managementului crizei declanșate de COVID 19, propunând două completări ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 12:05
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat de presă al Comitetului de Supraveghere al Băncii Naționale a României

Comitetul de Supraveghere al Băncii Naționale a României, întrunit în ședință de urgență, a clarificat modul în care băncile și IFN-urile din România trebuie să aplice reglementările în vigoare în contextul ...[citește_toată_știrea]

25 Martie 2020, 11:50
(220 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Unde se pot obține relații despre procedura de finanțare a șomajului tehnic?

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița pune la dispoziția angajatorilor ce urmează să trimită salariații în șomaj tehnic, două numere de telefon și o adresă de e-mail mail dedicată, ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:50
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști

Polițiștii din Slobozia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 46 de ani, care domiciliază în oraș. În cursul zilei de luni, 23 martie 2020, oamenii legii au fost sesizați de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:45
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Slobozia: Polițiștii au aplicat amenzi de 62000 de lei

Intrarea în vigoare a Ordonanței Militare Nr. 2 s-a lăsat cu amenzi la Slobozia. 37 de persoane au fost sancționate contravențional de polițiști în seara zilei de luni, 23 martie 2020, deoarece nu și-au ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2020, 16:40
(736 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Urziceni: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un tânăr de 32 de ani a murit și un altul, în vârstă de 19 ani, a fost grav rănit după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier. Automobilele s-au ciocnit în dimineața zilei ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2020, 14:55
(535 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Casandra...MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus @Jilava. în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit @gmail în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă MMC în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetățean în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă Toni în Dezinfecția celor 1500 de scări de bloc din Ialomița, o misiune dificilă OM în COVID-19 paralizează spitalele din Ialomița Ruda cu pacientul de la etaj în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Cetatean în Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis Cetățean în Trei ialomițeni infectați cu noul Coronavirus au murit Nelu în Slobozia: Ajutoare de urgență pentru persoanele izolate la domiciliu Cetățean în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Nic în Ialomițeancă de 60 de ani, moartă din cauza infecției cu noul Coronavirus Vio în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Marian în Stare de urgență la Spitalul Slobozia: Medici și asistente, izolați la domiciliu din cauza unei paciente infectate cu COVID-19 Vasile în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus Răduță Aurelian-Constantin în Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora! Worker în Slobozia: Ajutoare de urgență pentru persoanele izolate la domiciliu Chiar așa...! în Al patrulea ialomițean ucis de noul Coronavirus
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...