Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Local PSD a învins Slobozia

Faceți liniște! Administrația Mocioniu lucrează!

Consiliul Local PSD a învins Slobozia

Joi, 27 octombrie 2016, Consiliul Local Slobozia s-a reunit în cadrul ședinței ordinare lunare. Pe ordinea de zi au figurat 27 de proiecte de hotărîre, însă dezbaterile celor 20 de consilieri locali prezenți s-au concentrat asupra propunerilor făcute de municipalitate ulterior ședinței. Printre acestea se numără intenția de a extinde cimitirul existent, propunerea de construire a unui stadion sintetic sau raportul de audit care vizează neregulile financiare din cadrul Urban SA. Una peste alta, ședința a fost una lucrativă, care demonstrează controlul absolut al majorității PSD asupra activității administrative a Sloboziei...

Avem ce am votat!
Dominate de o majoritate disciplinată (9 consilieri PSD+2 consilieri ALDE și un consilier PI), ședințele Consiliului Local Slobozia au devenit, practic, o formalitate. Indiferent de situație, deciziile administrației Mocioniu sînt consfințite prin vot, iar argumentelor aduse de către consilierii Opoziției li se răspunde, în cel mai bun caz, cu o politețe administrativă condescendentă, menită mai degrabă să sublinieze poziția de forță a PSD în cadrul acestui for legislativ. În aceste condiții, săptămîna trecută, au fost votate pe bandă rulantă 27 de proiecte de hotărîre care au vizat probleme de interes public și administrativ. Printre ele, amintim aprobarea listei de repartiții pentru 7 locuințe ANL; conform listei de priorități existente, o investiție de 15500 de lei pentru extinderea rețelei de gaz în Cartierul «Gării Noi», alocarea a 20000 de lei pentru pictura în frescă a bisericii «Sfîntul Mare Mucenic Gheorghe» sau proiectele care au vizat actualizarea inventarului domeniului privat al Municipiului Slobozia, acestea din urmă aprobate cu sprijinul consilierilor Opoziției. Prezent la ședință, primarul Sloboziei s-a remarcat prin intervenții punctuale sau replici repetitive, semn că lunile de experiență acumulate în funcție nu au fost inutile. «Vă rugăm să solicitați în scris informațiile de care aveți nevoie! În felul acesta ele vor fi mai clare și vă vor permite să fiți informați corect. Nu avem nimic de ascuns...» a declarat de mai multe ori Adrian Mocioniu drept răspuns la întrebările care i-au fost adresate.

Depozit de compost la Slobozia Nouă Un proiect de hotărîre necesar și util pe care administrația locală l-a susținut se dovedește a fi cel care vizează «Regulamentul pentru depozitarea și compostarea deșeurilor rezultate din creșterea animalelor la Slobozia Nouă». Aprobarea proiectului reprezintă recunoașterea publică a unei situații intolerabile, respectiv a faptului că din 2009 și pînă în prezent, facilitatea existentă nu a fost folosită în scopul pentru care a fost construită. «La această dată depozitul nu este administrat, fapt care este contrar prevederilor legale!» se arată în expunerea de motive a proiectului.  Reamintim că pe islazul municipal de la Slobozia Nouă se află un depozit betonat, abandonat la acest moment, destinat exclusiv colectării gunoiului de grajd și tranformării acestuia în compost. Noul regulament reprezintă un prim pas în legalizarea acestei activități, municipalitatea intenționînd ca, după obținerea compostului, să valorifice acest produs. Pînă la realizarea acestui deziderat drumul rămîne unul lung, iar municipalitatea se confruntă cu decizii discutabile. Una dintre ele ar fi aceea de majorare a tarifelor pentru depozitarea gunoiului rezultat din creșterea animalelor la 8 lei/mc. De asemenea, pentru administrarea depozitului, este necesară angajarea de personal suplimentar... În altă ordine de idei, unii dintre locuitorii Cartierului Slobozia Nouă au sesizat în repetate rînduri faptul că animalele crescute în gospodării provoacă pagube sau disconfort și au cerut aplicarea de amenzi celor vinovați. Indiferent de evoluția acestor situații, inițiativa rămîne una lăudabilă. Pînă la proba contrarie!

Audit intern la Servicii Publice Numirea unui nou director la Servicii Publice SRL nu pune capăt scandalului public în care a fost implicat Ștefan Costea. În cadrul ședinței Consiliului Local, viceprimarul Rudolf Gradea a supus atenției Consiliului Local cererea prin care solicită un audit intern la această firmă. Potrivit cererii, acest audit este unul necesar în condițiile în care deficiențele semnalate de Curtea de Conturi în luna martie 2016 nu au fost înlăturate și «există disfuncționalități în relația cu agenții economici», dar și «sesizări privind activitățile desfășurate în Cimitirul Bora și Slobozia Nouă». Reamintim că fostul director al societății, Ștefan Costea, a fost acuzat că a adus prejudicii de peste 350 mii de lei și că a gestionat deficitar activitățile auto-finanțate. La acest moment acesta ocupă o funcție de administrator în cadrul Colegiului Național «Mihai Viteazul». Solicitarea privind auditarea firmei a fost acceptată de către consilierii locali. Mai mult decît atît, aceștia au solicitat municipalității extinderea auditului la nivelul tuturor societăților din subordinea Primăriei Slobozia.

Curtea de Conturi somează Urban SA În cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia au fost prezentate rezutatele măsurilor impuse de Curtea de Conturi Ialomița ca urmare a activității economice defectuoase a SC Urban. Potrivit raportului de fallow-up prezentat, Urban SA nu a demarat procedura de întrerupere a prescripției pentru o serie de debitori, nu a recuperat prejudiciul de 6437 lei generat de acordarea unei indemnizații mai mari de 1% din remunerația directorului general «organelor de conducere și control ale Urban SA» (printre acestea se numără și ex-consilierul local Vasile Zamfir, jurist în cadrul Spitalului Slobozia) și nu a respectat standardele de control intern și managerial prevăzute de legislația în vigoare. Potrivit documentației, la acest moment conducerea societății face eforturi pentru respectarea termenelor stabilite de către Curtea de Conturi și revenirea la normal.

Cimitirul de la Bora s-ar putea extinde O altă dezbatere care a suscitat polemici aprinse a fost cea privind extinderea Cimitirului de la Bora. Potrivit datelor oficiale, la acest moment cimitirul a atins gradul maxim de ocupare, numărul de locuri disponibile reducîndu-se la mai puțin de 100. De asemenea, noul cimitir, care urmează să fie amplasat la granița cu comuna Cosîmbești, nu este funcțional, amenajarea lui fiind estimată la aproximativ 1 milion de euro. În aceste condiții, municipalitatea a propus extinderea cimitirului existent, prin achiziționarea unui teren în imediata vecinătate a Cimitirului de la Bora sau prin resistematizarea spațiului existent în cimitir. În urma dezbaterilor din cadrul Consiliului Local nu s-a ajuns la nici o concluzie, atît consilierii PSD cît și cei ai Opoziției declarîndu-se nemulțumiți de modul în care municipalitatea gestionează această problemă de interes public. Funcționarii Primăriei Slobozia urmează să identifice cele mai bune soluții pînă la următoarea ședință de Consiliu Local, urmînd ca plenul Consiliului să o aleagă pe cea mai avantajoasă.

Stadion sintetic de 500 mii de euro la Slobozia O altă propunere care a generat dezbateri a fost propunerea avansată municipalității de către Federația Română de Fotbal, privind construirea unui stadion cu gazon artificial la Slobozia. Potrivit documentației prezentate, investiția depășește 500 mii de euro, sumă din care municipalitatea va suporta mai mult de jumătate. «Este o propunere care ne onorează... Mi-aș dori ca Slobozia să facă parte din cele 15 orașe din România în care se vor derula astfel de investiții!» a declarat Adrian Mocioniu la prezentarea acestei propuneri. În replică, consilierul PNL Robert Bocu a susținut că municipalitatea ar trebui să fie prudentă și rezervată: «Știm toți că jucătorii și conducerea cluburilor este rezervată atunci cînd se pune problema de a evolua pe terenuri sintetice. În principal, din cauza potențialelor accidente. Poate că ar trebui să nu ne grăbim...» a spus acesta. În cazul în care propunerea înaintată de Federația Română de Fotbal va fi transformată într-un proiect de hotărîre, termenul limită pentru aprobarea acestuia este sfîrșitul anului în curs.

4 Noiembrie 2016, 14:10 (4046 vizualizări - 5 comentarii)

Citiți și:
Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia
Schimb de terenuri pentru finalizarea complexului comercial din «Pepinieră»
Nota de plată a sensului giratoriu din Slobozia crește la 3,2 milioane de lei
Consiliul Local a aprobat bugetul Sloboziei pentru 2020

Comentariile cititorilor:


@sandu calapod:
(6 Noiembrie 2016, 19:57)
suntem in asentimentul dvs.,dle sandu calapod, in evul mediu nu se asfalteaza, nici nu se pietruieste, dar nici birurile nu se incaseaza corespunzator unui municipiu! vacile circula libere pe strazi, rup garduri si calca in picioare tot ce intalnesc, dar nu animalele sunt vinovate, un veterinar ar trebui sa stie legile care prevad ca nu se tolereaza asemenea situatii! cartierul acesta e dezastru, mai bine ar fi sa revina la statutul de sat, si-asa locuitorii de bastina traiesc doar din ajutoare sociale, e o masa buna de manipulat in alegeri , nu exista intentia de a se rezolva  ceva pentru fraierii platitori de taxe!
Sandu Calapod:
(5 Noiembrie 2016, 10:34)
Iar ne lansam in investitii fantasmagorice (stadion artificial, master plan de transport, etc.) iar in cartierele municipiului nu suntem in stare nici macar sa pietriuim strazile, retineti SA PIETRUIM, nici macar nu am pretentii de asfaltare. 
Nu il cunosc personal pe primar dar omul dovedeste ca este rupt total de realitatea cotidiana si de necesitatile bazale ale functionarii societatii. Personal l-as vota pe cel care isi va propune ca unic obiectiv pietruire si asfaltare si ridicat gunoi astfel incat orasul sa arate cat de cat igienic si nimic altceva. Daca va reusi sa rezolve lucrurile astea de baza va avea succes 20 de ani de acum incolo. Oare chiar nu are timp 30 de min sa se deplaseze in Slobozia Noua sa vada ce dezastru e pe strazile laturalnice, oare nu are timp sa intrebe 2 - 3 locuitori sa vada ce reclama acestia ca prime necesitati ?
Ii dau un sfat pe care daca il urmeaza ii va aduce succes: PIETRUIESTI SI CASTIGI! Atat si nimc altceva,

'Nielutu de la Gara:
(5 Noiembrie 2016, 09:59)
Dupa ce ne-au otravit apa, psd-istii vor sa ne otraveasca si stadionul. In afara de jucatorii de fotbal si spectatorii care vin si-i urmaresc pe stadion, aici vin zilnic oameni de toate varstele sa faca miscare plus sportivi, atleti care se antreneaza. E pacat sa cheltuiesti o juma' de milion de euro ca sa otravesti un loc  care in esenta lui inseamna, aer liber si natura. Folositi mai bine banii astia in  multe alte locuri care chiar au nevoie sa fie facute,cartiere fara utilitati, strazi neasfaltate, trotuare "valurite" de radacinile copacilor, curatenia orasului, sortarea deseurilor, parcarile auto, fluenta traficului, ingrijirea parcurilor etc ,etc..
Andreea:
(4 Noiembrie 2016, 20:44)
Domnule Mocioniu, faceti studii corespunzatoare, in sensul ca tarile dezoltate din UE nu mai utilizeaza terenurile sintetice pentru ca sunt cancerigene si daunatoare sanatatii sportivilor mai ales cand fac efort si inhaleaza cu putere in plamani noxele emise de suprafetele sintetice si granulele de pe aceste suprafete. Haideti odata sa intram in normalitate, Eu cred ca cel mai indicat e sa emiteci decizii prin care sa fie eradicata nepasare multora fata de gunoaie, selectare deseurilor si colectarea corespunzatoare a lor. Slobozia arata ca o groapa de gunoi nu exista nicun loc unde sa nu fie aruncate zilnic reziduri, pet-uri, hartii dar si mizeriile animalelor de companie.
Gicu Claxon:
(4 Noiembrie 2016, 19:08)
Probabil Mocioniu a fost incantat de gazonul artificial al stadionului din Astana- Kazachstan, unde echipa Romaniei s-a chinuit rau de tot ca sa scoata un egal si sa aiba cat mai putini jucatori accidentati..DIGI.SPORT nota inainte de meci:"Suspiciunile vin din partea Federației Olandeze, KNVB, care a cerut de urgență să se confirme dacă granulele fabricate din cauciucul vechi, care sunt utilizate pentru asamblarea terenului artificial, produc sau nu cancer.
Un asftfel de gazon este cel de pe Astana Arena, acolo unde se va disputa meciul Kazahstan – România, marți, 11 octombrie, de la ora 19:00. "Ca toxicolog, nu aș juca pe un astfel de teren pentru că nu putem face o evaluare corectă asupra riscurilor", a declarat Martin van den Berg, profesor la Universitatea din Utrecht.
Jurnaliștii de la 'Marca' au scris despre demersul oficialilor olandezi, care susțin că rezultatele din 2006 în care s-a mai întocmit un astfel de raport nu au fost detaliate, iar Uniunea Europeană a cerut să se demareze o anchetă la începutul acestui an, urmând ca rezultatele finale să se anunțe în luna noiembrie"..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
05 Iul 2020
105 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Sosele însângerate în județul Ialomița

Sosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița, sâmbătă, 4 iulie 2020. 5 persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(298 vizualizări - 1 comentariu)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(140 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(81 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(115 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(129 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


8

Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(190 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(251 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(130 vizualizări - 0 comentarii)


12
Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(170 vizualizări - 0 comentarii)


13

IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(279 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(206 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Un mort și trei răniți, este bilanțul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ 40 de minute, în zona Urziceni. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 19:15
(621 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căruță implicată într-un accident rutier

Trei tineri din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au ajuns la spitalul din oraș fiind victime ale unui accident rutier. Aceștia se aflau într-o căruță care a fost lovită de o mașină. În cauză ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:20
(210 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Scânteia, arestat pentru «conducere fără permis»

Un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Scânteia, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 20 de zile, a ajuns după gratii. El a fost identificat de polițiștii din Grivița vineri, 26 mai ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:15
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: 3 hectare de grâu, incendiate

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 25 iunie 2020, pentru stingerea unui incediu produs într-un lan de grâu de pe raza localității Bărcănești. Flăcările au distrus aproximativ 3 hectare de grâu, cauza ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:10
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Aurel în Sosele însângerate în județul Ialomița Edu Katzie ncsf în Școlile ialomițene «repetente» la Evaluarea Națională @haiduc în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» giovani în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» MMC în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Dan în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Baloții LUI STOICA în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» analiza în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» PSD ist în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Scutaru Daniel în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» cititor în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» Fântânel @haiduc în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» CONTRIBUABIL în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» CETATEAN în Ialomițeni amendați pentru că nu purtau măștile de protecție cetatean în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Rodica în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Frizeru pnlist în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Fff în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Catalin în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!» Radu V în «Slobozia merită un primar dedicat comunității!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...