Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Local PSD a învins Slobozia

Faceți liniște! Administrația Mocioniu lucrează!

Consiliul Local PSD a învins Slobozia

Joi, 27 octombrie 2016, Consiliul Local Slobozia s-a reunit în cadrul ședinței ordinare lunare. Pe ordinea de zi au figurat 27 de proiecte de hotărîre, însă dezbaterile celor 20 de consilieri locali prezenți s-au concentrat asupra propunerilor făcute de municipalitate ulterior ședinței. Printre acestea se numără intenția de a extinde cimitirul existent, propunerea de construire a unui stadion sintetic sau raportul de audit care vizează neregulile financiare din cadrul Urban SA. Una peste alta, ședința a fost una lucrativă, care demonstrează controlul absolut al majorității PSD asupra activității administrative a Sloboziei...

Avem ce am votat!
Dominate de o majoritate disciplinată (9 consilieri PSD+2 consilieri ALDE și un consilier PI), ședințele Consiliului Local Slobozia au devenit, practic, o formalitate. Indiferent de situație, deciziile administrației Mocioniu sînt consfințite prin vot, iar argumentelor aduse de către consilierii Opoziției li se răspunde, în cel mai bun caz, cu o politețe administrativă condescendentă, menită mai degrabă să sublinieze poziția de forță a PSD în cadrul acestui for legislativ. În aceste condiții, săptămîna trecută, au fost votate pe bandă rulantă 27 de proiecte de hotărîre care au vizat probleme de interes public și administrativ. Printre ele, amintim aprobarea listei de repartiții pentru 7 locuințe ANL; conform listei de priorități existente, o investiție de 15500 de lei pentru extinderea rețelei de gaz în Cartierul «Gării Noi», alocarea a 20000 de lei pentru pictura în frescă a bisericii «Sfîntul Mare Mucenic Gheorghe» sau proiectele care au vizat actualizarea inventarului domeniului privat al Municipiului Slobozia, acestea din urmă aprobate cu sprijinul consilierilor Opoziției. Prezent la ședință, primarul Sloboziei s-a remarcat prin intervenții punctuale sau replici repetitive, semn că lunile de experiență acumulate în funcție nu au fost inutile. «Vă rugăm să solicitați în scris informațiile de care aveți nevoie! În felul acesta ele vor fi mai clare și vă vor permite să fiți informați corect. Nu avem nimic de ascuns...» a declarat de mai multe ori Adrian Mocioniu drept răspuns la întrebările care i-au fost adresate.

Depozit de compost la Slobozia Nouă Un proiect de hotărîre necesar și util pe care administrația locală l-a susținut se dovedește a fi cel care vizează «Regulamentul pentru depozitarea și compostarea deșeurilor rezultate din creșterea animalelor la Slobozia Nouă». Aprobarea proiectului reprezintă recunoașterea publică a unei situații intolerabile, respectiv a faptului că din 2009 și pînă în prezent, facilitatea existentă nu a fost folosită în scopul pentru care a fost construită. «La această dată depozitul nu este administrat, fapt care este contrar prevederilor legale!» se arată în expunerea de motive a proiectului.  Reamintim că pe islazul municipal de la Slobozia Nouă se află un depozit betonat, abandonat la acest moment, destinat exclusiv colectării gunoiului de grajd și tranformării acestuia în compost. Noul regulament reprezintă un prim pas în legalizarea acestei activități, municipalitatea intenționînd ca, după obținerea compostului, să valorifice acest produs. Pînă la realizarea acestui deziderat drumul rămîne unul lung, iar municipalitatea se confruntă cu decizii discutabile. Una dintre ele ar fi aceea de majorare a tarifelor pentru depozitarea gunoiului rezultat din creșterea animalelor la 8 lei/mc. De asemenea, pentru administrarea depozitului, este necesară angajarea de personal suplimentar... În altă ordine de idei, unii dintre locuitorii Cartierului Slobozia Nouă au sesizat în repetate rînduri faptul că animalele crescute în gospodării provoacă pagube sau disconfort și au cerut aplicarea de amenzi celor vinovați. Indiferent de evoluția acestor situații, inițiativa rămîne una lăudabilă. Pînă la proba contrarie!

Audit intern la Servicii Publice Numirea unui nou director la Servicii Publice SRL nu pune capăt scandalului public în care a fost implicat Ștefan Costea. În cadrul ședinței Consiliului Local, viceprimarul Rudolf Gradea a supus atenției Consiliului Local cererea prin care solicită un audit intern la această firmă. Potrivit cererii, acest audit este unul necesar în condițiile în care deficiențele semnalate de Curtea de Conturi în luna martie 2016 nu au fost înlăturate și «există disfuncționalități în relația cu agenții economici», dar și «sesizări privind activitățile desfășurate în Cimitirul Bora și Slobozia Nouă». Reamintim că fostul director al societății, Ștefan Costea, a fost acuzat că a adus prejudicii de peste 350 mii de lei și că a gestionat deficitar activitățile auto-finanțate. La acest moment acesta ocupă o funcție de administrator în cadrul Colegiului Național «Mihai Viteazul». Solicitarea privind auditarea firmei a fost acceptată de către consilierii locali. Mai mult decît atît, aceștia au solicitat municipalității extinderea auditului la nivelul tuturor societăților din subordinea Primăriei Slobozia.

Curtea de Conturi somează Urban SA În cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia au fost prezentate rezutatele măsurilor impuse de Curtea de Conturi Ialomița ca urmare a activității economice defectuoase a SC Urban. Potrivit raportului de fallow-up prezentat, Urban SA nu a demarat procedura de întrerupere a prescripției pentru o serie de debitori, nu a recuperat prejudiciul de 6437 lei generat de acordarea unei indemnizații mai mari de 1% din remunerația directorului general «organelor de conducere și control ale Urban SA» (printre acestea se numără și ex-consilierul local Vasile Zamfir, jurist în cadrul Spitalului Slobozia) și nu a respectat standardele de control intern și managerial prevăzute de legislația în vigoare. Potrivit documentației, la acest moment conducerea societății face eforturi pentru respectarea termenelor stabilite de către Curtea de Conturi și revenirea la normal.

Cimitirul de la Bora s-ar putea extinde O altă dezbatere care a suscitat polemici aprinse a fost cea privind extinderea Cimitirului de la Bora. Potrivit datelor oficiale, la acest moment cimitirul a atins gradul maxim de ocupare, numărul de locuri disponibile reducîndu-se la mai puțin de 100. De asemenea, noul cimitir, care urmează să fie amplasat la granița cu comuna Cosîmbești, nu este funcțional, amenajarea lui fiind estimată la aproximativ 1 milion de euro. În aceste condiții, municipalitatea a propus extinderea cimitirului existent, prin achiziționarea unui teren în imediata vecinătate a Cimitirului de la Bora sau prin resistematizarea spațiului existent în cimitir. În urma dezbaterilor din cadrul Consiliului Local nu s-a ajuns la nici o concluzie, atît consilierii PSD cît și cei ai Opoziției declarîndu-se nemulțumiți de modul în care municipalitatea gestionează această problemă de interes public. Funcționarii Primăriei Slobozia urmează să identifice cele mai bune soluții pînă la următoarea ședință de Consiliu Local, urmînd ca plenul Consiliului să o aleagă pe cea mai avantajoasă.

Stadion sintetic de 500 mii de euro la Slobozia O altă propunere care a generat dezbateri a fost propunerea avansată municipalității de către Federația Română de Fotbal, privind construirea unui stadion cu gazon artificial la Slobozia. Potrivit documentației prezentate, investiția depășește 500 mii de euro, sumă din care municipalitatea va suporta mai mult de jumătate. «Este o propunere care ne onorează... Mi-aș dori ca Slobozia să facă parte din cele 15 orașe din România în care se vor derula astfel de investiții!» a declarat Adrian Mocioniu la prezentarea acestei propuneri. În replică, consilierul PNL Robert Bocu a susținut că municipalitatea ar trebui să fie prudentă și rezervată: «Știm toți că jucătorii și conducerea cluburilor este rezervată atunci cînd se pune problema de a evolua pe terenuri sintetice. În principal, din cauza potențialelor accidente. Poate că ar trebui să nu ne grăbim...» a spus acesta. În cazul în care propunerea înaintată de Federația Română de Fotbal va fi transformată într-un proiect de hotărîre, termenul limită pentru aprobarea acestuia este sfîrșitul anului în curs.

4 Noiembrie 2016, 14:10 (4010 vizualizări - 5 comentarii)

Citiți și:
Nota de plată a sensului giratoriu din Slobozia crește la 3,2 milioane de lei
Consiliul Local a aprobat bugetul Sloboziei pentru 2020
Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei

Comentariile cititorilor:


@sandu calapod:
(6 Noiembrie 2016, 19:57)
suntem in asentimentul dvs.,dle sandu calapod, in evul mediu nu se asfalteaza, nici nu se pietruieste, dar nici birurile nu se incaseaza corespunzator unui municipiu! vacile circula libere pe strazi, rup garduri si calca in picioare tot ce intalnesc, dar nu animalele sunt vinovate, un veterinar ar trebui sa stie legile care prevad ca nu se tolereaza asemenea situatii! cartierul acesta e dezastru, mai bine ar fi sa revina la statutul de sat, si-asa locuitorii de bastina traiesc doar din ajutoare sociale, e o masa buna de manipulat in alegeri , nu exista intentia de a se rezolva  ceva pentru fraierii platitori de taxe!
Sandu Calapod:
(5 Noiembrie 2016, 10:34)
Iar ne lansam in investitii fantasmagorice (stadion artificial, master plan de transport, etc.) iar in cartierele municipiului nu suntem in stare nici macar sa pietriuim strazile, retineti SA PIETRUIM, nici macar nu am pretentii de asfaltare. 
Nu il cunosc personal pe primar dar omul dovedeste ca este rupt total de realitatea cotidiana si de necesitatile bazale ale functionarii societatii. Personal l-as vota pe cel care isi va propune ca unic obiectiv pietruire si asfaltare si ridicat gunoi astfel incat orasul sa arate cat de cat igienic si nimic altceva. Daca va reusi sa rezolve lucrurile astea de baza va avea succes 20 de ani de acum incolo. Oare chiar nu are timp 30 de min sa se deplaseze in Slobozia Noua sa vada ce dezastru e pe strazile laturalnice, oare nu are timp sa intrebe 2 - 3 locuitori sa vada ce reclama acestia ca prime necesitati ?
Ii dau un sfat pe care daca il urmeaza ii va aduce succes: PIETRUIESTI SI CASTIGI! Atat si nimc altceva,

'Nielutu de la Gara:
(5 Noiembrie 2016, 09:59)
Dupa ce ne-au otravit apa, psd-istii vor sa ne otraveasca si stadionul. In afara de jucatorii de fotbal si spectatorii care vin si-i urmaresc pe stadion, aici vin zilnic oameni de toate varstele sa faca miscare plus sportivi, atleti care se antreneaza. E pacat sa cheltuiesti o juma' de milion de euro ca sa otravesti un loc  care in esenta lui inseamna, aer liber si natura. Folositi mai bine banii astia in  multe alte locuri care chiar au nevoie sa fie facute,cartiere fara utilitati, strazi neasfaltate, trotuare "valurite" de radacinile copacilor, curatenia orasului, sortarea deseurilor, parcarile auto, fluenta traficului, ingrijirea parcurilor etc ,etc..
Andreea:
(4 Noiembrie 2016, 20:44)
Domnule Mocioniu, faceti studii corespunzatoare, in sensul ca tarile dezoltate din UE nu mai utilizeaza terenurile sintetice pentru ca sunt cancerigene si daunatoare sanatatii sportivilor mai ales cand fac efort si inhaleaza cu putere in plamani noxele emise de suprafetele sintetice si granulele de pe aceste suprafete. Haideti odata sa intram in normalitate, Eu cred ca cel mai indicat e sa emiteci decizii prin care sa fie eradicata nepasare multora fata de gunoaie, selectare deseurilor si colectarea corespunzatoare a lor. Slobozia arata ca o groapa de gunoi nu exista nicun loc unde sa nu fie aruncate zilnic reziduri, pet-uri, hartii dar si mizeriile animalelor de companie.
Gicu Claxon:
(4 Noiembrie 2016, 19:08)
Probabil Mocioniu a fost incantat de gazonul artificial al stadionului din Astana- Kazachstan, unde echipa Romaniei s-a chinuit rau de tot ca sa scoata un egal si sa aiba cat mai putini jucatori accidentati..DIGI.SPORT nota inainte de meci:"Suspiciunile vin din partea Federației Olandeze, KNVB, care a cerut de urgență să se confirme dacă granulele fabricate din cauciucul vechi, care sunt utilizate pentru asamblarea terenului artificial, produc sau nu cancer.
Un asftfel de gazon este cel de pe Astana Arena, acolo unde se va disputa meciul Kazahstan – România, marți, 11 octombrie, de la ora 19:00. "Ca toxicolog, nu aș juca pe un astfel de teren pentru că nu putem face o evaluare corectă asupra riscurilor", a declarat Martin van den Berg, profesor la Universitatea din Utrecht.
Jurnaliștii de la 'Marca' au scris despre demersul oficialilor olandezi, care susțin că rezultatele din 2006 în care s-a mai întocmit un astfel de raport nu au fost detaliate, iar Uniunea Europeană a cerut să se demareze o anchetă la începutul acestui an, urmând ca rezultatele finale să se anunțe în luna noiembrie"..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 30 Mai 2020
252 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița: 66 de ialomițeni s-au vindecat de COVID-19

Prefectura Ialomița a dat publicității o situație la zi cu privire la numărul persoanelor infectate cu noul Coronavirus care s-au vindecat. Este vorba despre 66 de ialomițeni depistați pozitiv în urma testelor ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 16:15
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 165 de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 29 aprilie 2020, potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 165 de cazuri de infecție cu COVID-19. În ceea ce privește ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:30
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Izolat la domiciliu, descoperit în trafic de polițiști

Un tânăr din județul Călărași a fost plasat în carantină obligatorie după ce a fost descoperit într-o mașină pe raza municipiului Slobozia. Împreună cu un prieten în vârstă de 18 ani, acesta se afla într ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:25
(282 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 1 mai, termen de depunere a documentelor pentru acordarea șomajului tehnic

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează că documentele necesare pentru obținerea șomajului tehnic vor fi transmise, începând de vineri, 1 mai 2020, prin Registratura electronică ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:20
(301 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Vindea pește fără documente legale

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii au oprit pentru verificări, pe raza comunei Făcăieni, un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din orașul Hârșova. Oamenii legii au depistat în interiorul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:15
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 14 persoane cercetate penal pentru «fals în declarații»

Polițiștii ialomițeni au deschis dosare penale pe numele a 14 persoane care, la data de 28 aprilie 2020, au fost identificate circulând pe raza județului Ialomița având asupra lor adeverințe eliberate de ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:10
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Femeie de 64 de ani, ucisă de infecția cu noul Coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la un nou deces înregistrat în Ialomița, ca urmare a infecțiilor provocate de noul Coronavirus. Este vorba despre o femeie de 64 de ani, care a murit ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 20:00
(501 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 160 de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 28 aprilie 2020, potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 160 de cazuri de infecție cu COVID-19. În ceea ce privește numărul ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 13:05
(408 vizualizări - 1 comentariu)


8

AJOFM Ialomița: Rata șomajului în luna martie 2020-4,27%

Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de  Muncă Ialomița, rata șomajului înregistrată la sfârșitul lunii martie 2020, a fost de 4,27% cu 1,03 puncte procentuale sub valoarea înregistrată ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:50
(246 vizualizări - 0 comentarii)


9

Platonești: Adăpost pentru oi, cuprins de flăcări

Pompierii Gărzii de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină luni, 27 aprilie 2020, pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit la un adăpost pentru oi, aflat pe raza localității Platonești ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:45
(834 vizualizări - 0 comentarii)


10

Acțiune preventivă a polițiștilor la Bărbulești și Urziceni

Luni, 27 aprilie 2020, polițiștii din Ialomița au efectuat o acțiune preventivă pe raza localităților Urziceni și Bărbulești. În urma verificărilor, au fost aplicate 131 de sancțiuni contravenționale, în ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:40
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii din comuna Mihail Kogălniceanu au identificat luni, 27 aprilie 2020, un șofer de 35 de ani care circula pe drumurile publice în stare de ebrietate. Acesta avea o alcoolemie de 0,47 miligrame ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:35
(304 vizualizări - 0 comentarii)


12

Țăndărei: Copil de 10 ani, surprins la volanul unui autoturism

Sâmbătă, 25 aprilie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești, în timp ce efectuau activități pe linia asigurării măsurilor specifice pe timpul instituirii carantinei ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:20
(402 vizualizări - 1 comentariu)


13

Ialomița: Ordine de protecție provizorii emise de polițiști pentru «violență în familie»

În ultimele 48 de ore polițiștii ialomițeni au emis două ordine de protecție și au  întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «violență în familie» pe numele a doi bărbați, de ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:15
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Peste 80 kg de pește, confiscate de polițiști

Făcăeni: Peste 80 kg de pește, confiscate de polițiști

Peste 80 de kilograme de scrumbie, crap și somn au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 65 de ani, care transporta pe raza comunei Făcăeni pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:10
(409 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Se menține numărul ialomițenilor infectați cu noul Coronavirus

Luni, 27 aprilie 2020, potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 154 de cazuri de infecție cu COVID-19, același număr anunțat și ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:05
(366 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 154 de ialomițeni sunt infectați cu noul Coronavirus

Duminică, 26 aprilie 2020, conform informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 154 de cazuri de infecție cu COVID-19. Totodată, potrivit datelor ...[citește_toată_știrea]

26 Aprilie 2020, 13:05
(443 vizualizări - 0 comentarii)


Pompieri angajați ai Detașamentului Cernavodă, internați la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» din Fetești

Numărul pompierilor infectați cu COVID-19 din cadrul Detașamentului Cernavodă al ISU Dobrogea a ajuns la 15. 4 dintre militari sunt internați la spitalul suport COVID-19 din Fetești. Oficialii ISU Dobrogea ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2020, 12:00
(504 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat care și-ar fi bătut concubina

Polițiștii ialomițeni au emis joi, 23 aprilie a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din Munteni Buzău, care și-ar fi lovit și amenințat concubina. Revenind, Poliția ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:25
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei, Bărbulești: Prinși la volan fără permise de conducere

Joi, 23 aprilie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din Țăndărei au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din Țăndărei. La solicitarea documentelor personale și ale autovehiculului ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:20
(496 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune a polițiștilor

Slobozia: Acțiune a polițiștilor

Polițiștii slobozeni au desfășurat joi, 23 aprilie a.c., o acțiune de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, precum și de protejare a populației de anumite practici comerciale ilicite, în zona piețelor ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:15
(514 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Dosar penal pentru «braconaj cinegetic»

Doi ialomițeni sunt cercetați penal de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de «braconaj cinegetic», după ce au fost depistați pe un fond de vânătoare de pe raza orașului Căzănești având asupra lor ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:10
(508 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Peste 16 mii de hectare de terenuri agricole sunt afectate de secetă

Prefectura Ialomița a făcut o primă estimare în ceea ce privește suprafețele agricole afectate de seceta puternică înregistrată în ultimele luni. Potrivit instituției, la nivelul județului există 16844 ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 14:00
(405 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 37 de persoane infectate cu COVID-19 au fost declarate vindecate

Conform unei statistici oficiale a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, la nivelul județului au fost declarate vindecate, în urma infectării cu noul Coronavirus, 37 de persoane. De ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 13:50
(430 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: Incendiu la un grajd de animale

Bărcănești: Incendiu la un grajd de animale

Pompierii din Urziceni au intervenit vineri, 24 aprilie 2020, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un graj de animale, aflat într-o gospodărie din comuna Bărcănești. Flăcările au distrus o parte ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 11:50
(374 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Proiectile neexplodate descoperite în grădină

Gimbășani: Proiectile neexplodate descoperite în grădină

În timp ce lucra în grădina proprie, un bărbat din satul Gimbășani a descoperit joi, 23 aprilie 2020, două proiectile de artilerie rămase neexplodate. Omul a sunat de urgență la 112 și a cerut ajutorul ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 10:00
(357 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată pe raza a 4 localități

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată pe raza a 4 localități

Pompierii ialomițeni au intervenit joi, 23 aprilie 2020, pentru stingerea mai multor incendii de vegetație uscată, ce s-au manifestat pe raza a 4 localități ialomițene. Este vorba despre Săveni, Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 09:50
(403 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada acordării indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că dreptul de acordare a indemizației de șomaj se prelungește până la încetarea perioadei Stării de Urgență. Această ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2020, 15:45
(410 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați penal pentru că au prezentat polițiștilor declarații false

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 61 de ani, au intrat în atenția polițiștilor după ce au prezentat oamenilor legii adeverințe eliberate de angajatori care, în realitate, erau false. Cercetările ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2020, 14:40
(515 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Bătrân de 75 de ani, la volan fără permis de conducere

Joi, 22 aprilie 2020, un bătrân de 75 de ani s-a ales cu un dosar penal fiind depistat în trafic la volanul unui autovehicul fără a deține permis de conducere. Totodată, un tânăr de 28 de ani a fost tras ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2020, 14:35
(399 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta liviu în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Paul în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Ialomitean în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Viorel în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Pe bune în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 trist adevar în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 De fapt în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița Luminita în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate Mary în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor colocatar cartier katanga în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate Mary în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița Mary în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate Gore în Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași Multumiri preș ului CJ! în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița Flatulențe pă fir în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate mi-am luat izoleta noua în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate Ion nedumeritul în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...