Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Mocioniu încalcă legea

Potrivit Instituției Prefectului Ialomița

Administrația Mocioniu încalcă legea

Controlul de legalitate al Instituției Prefectului Ialomița reflectă încălcarea legislației la nivelul mai multor administrații publice locale. O situație aparte se înregistrează la nivelul Sloboziei, acolo unde administrația Mocioniu încalcă legea pe bandă rulantă. Potrivit informațiilor oficiale, numărul actelor administrative contestate este «sensibil mai mare» decît în perioada anterioară.

Administrația, mai grea decît carnea de porc
O serie întreagă de dispoziții ale primarului Adrian Mocioniu au fost contestate de către Instituția Prefectului Ialomița. În urma controlului de legalitate efectuat de către Serviciul Juridic al acesteia, edilului local i s-a recomandat să revină asupra deciziilor și să îndrepte erorile juridice sau materiale create. Majoritatea dispozițiilor vizează decizii administrative interne, privind numirile în funcție ale unor subalterni, modalitatea de aplicare a unor norme legale sau nivelul de salarizare a unora dintre angajați. Un exemplu care vizează acest ultim aspect îl reprezintă dispoziția nr. 1746, din 30 septembrie 2016, privitoare la avansarea în gradația 1 corespunzătoare tranșei de vechime în muncă de la 3 la 5 ani a domnișoarei Pirpiliu Mihaela Roxana, consilier personal al primarului. Potrivit dispoziției primarului, domnișoarei consilier i s-a majorat «eronat» salariul de încadrare, fapt care contravine legislației în vigoare. Un alt exemplu privind modul în care edilul Adrian Mocioniu își desfășoară mandatul îl reprezintă încălcarea dispozițiilor legale privitoare la organizarea concursurilor din cadrul instituției (n.red.: dispozițiile 1277 și 1278 din 19 august 2016). De asemenea, Adrian Mocioniu se face vinovat de interpretarea eronată a unor reglementări legale referitoare la păstrarea și utilizarea sigiliului cu stema României. Astfel, constată funcționarii Instituției Prefectului Ialomița, «conducătorul autorității publice, respectiv primarul, și nu alte persoane cum în mod eronat a fost reglementat în cuprinsul dispoziției (viceprimari, funcționari publici din conducere), poate delega atribuțiile persoanelor care dețin ștampile/parafe avînd inscripționat specimen de semnătură! (...)». Și exemplele pot continua, căci șirul dispozițiilor contestabile este lung și diversificat. Referitor la această situație, primarul Adrian Mocioniu a declarat: «Dacă cineva a greșit, trebuie luate măsuri... Vom analiza situația și vom proceda în consecință!». (sic!)

Hotărîri «după ureche» în Consiliul Local
Situația se repetă și în cazul a peste 20 dintre hotărîrile de Consiliu Local adoptate în plen la propunerea primarului Adrian Mocioniu. Deși, în acest caz, responsabilitatea deciziilor este împărțită cu secretarul Primăriei, Valentin Tudoran, problema de fond rămîne. Printre exemplele demne de consemnat se numără Hotărîrea nr. 29, din luna septembrie 2016, privind regulamentul de tăiere/toaletare a arborilor și arbuștilor, care nu respectă Legea 46/2008 privind Codul Silvic, Hotărîrea 40, din aceeași lună, privind darea în administrare a serviciului de salubrizare pe timpul iernii, care nu respectă legea serviciilor comunitare de utilități publice sau Hotărîrea nr. 20, din luna august, privind normativele proprii de cheltuieli pentru consumul de carburanți și cheltuielile de protocol. Referitor la această ultimă hotărîre, reamintim că, la momentul respectiv, Consiliul Local a aprobat o cotă de carburanți pentru Primăria Slobozia de peste 3000 de litri anual, generînd nemulțumiri din partea consilierilor Opoziției. Pentru a justifica această cantitate, Adrian Mocioniu a declarat în plenul ședinței că cifra este estimativă și că această cotă nu va fi consumată inutil. În urma controlului de legalitate al Instituției Prefectului s-a constatat însă că numărul de autoturisme de care beneficiază Primăria Slobozia și instituțiile din subordine se ridică la 14, în condițiile în care, potrivit OG din 2001, «norma privind dotarea cu autoturisme pentru consiliile locale ale municipiilor reședință de județ este de 5 autoturisme». Șirul hotărîrilor contestate în urma controlului de legalitate al Instituției Prefectului poate continua... Referitor la toate aceste proiecte de hotărîre, unul dintre viceprimarii Sloboziei, Gabriel Mușat a declarat: «Relația dintre Primăria Slobozia și Instituția Prefectului nu este una de subordonare. Ei pot avea un punct de vedere, noi altul... În cazul în care nu cădem de acord, avem posibilitatea de atac în instanța de contencios administrativ!».

Administrațiile rurale încalcă legea cam la fel Situația de la Slobozia se repetă în întreg județul. Numărul proiectelor de hotărîre sau al dispozițiilor administrative contestate este însă sensibil mai mic. În topul administrațiilor locale care, în interpretarea Instituției Prefectului, legea a fost încălcată, conduc detașat comunele Ciulnița, Albești și Platonești. Oficialii Instituției Prefectului Ialomița vor centraliza datele colectate de-a lungul anului, privitoare la starea de legalitate a administrației locale, și le vor face publice în cursul lunii decembrie 2016.

29 Noiembrie 2016, 17:25 (8122 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Valeriu Roșca, ex-directorul DADP, a câștigat în instanță războiul cu primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu
«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu
Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!

Comentariile cititorilor:


Ionescu:
(31 Mai 2020, 12:14)
Sa fie o coincidență de nume ? Pirpiliu Roxana Mihaela caruia ia fost repartizată locuinta ANL in Slobozia. Sau Pirpiliu Marius care e manager la Statistica Slobozia ? Ori cand zici Pirpiliu zici Comcivic Slobozia. Nimeni nimic...
lui@Bula de Las Fierbinti:
(5 Decembrie 2016, 11:30)
Datele despre victimile comunismului sec XX pot fi gasite si in cartea lui Andre Pleșu, Gabriel Liiceanu si Horia-Roman Patapievici, "O idee care ne  sucește mințile", Humanitas, București, 2015, pp. 118-119.
pt@Bula:
(5 Decembrie 2016, 09:53)
Repet, "democratia originala" de azi e construita de odraslele si de esalonul doi a nomenklaturii comuniste intesata de fostii securisti deveniti "capitalisti de cumetrie". Astfel ca efectele comunismului criminal slavit de tine vor mai dura, iata, niste zeci de ani.
Bula:
(4 Decembrie 2016, 15:25)
@pt. bulă. DEMOCRATULE de Fierbinți, știi tu câți oameni mor pe oră, pe minut...în 2016, în România democrată, membră UE, membră in NATO, membră în...tot ce vrei! Câți oameni au murit în 27 de ani de haos și incompetență? Prostia, omule, omoară! Acum sunt numai inteligenți la conduceri!
pt@Bula:
(4 Decembrie 2016, 12:38)
"Daca ar fi trait blocul comunist", Bula, astazi n-ai fi postat pe internet dintr-un motiv simplu: n-ai fi avut internet, sau, daca era  permis, ai fi avut voie doar sa lauzi regimul! Trebuie sa fii tampit sa ridici in slavi comunismul doar pt ca urmasii comunismului(vezi fsn,psdr,psd,alde etc) rateaza mereu implinirea democratiei in Romania. Invocând caracterul pretins modernizator al comunismului ori ideile sale pretins generoase ori un pretins bilanț pozitiv al realizărilor sale sociale, mulți oameni, poate că bine intenționați, preferă să treacă cu vederea faptul că regimurile comuniste au ucis în două generații o sută de milioane de oameni: asta înseamnă cam 4500 de oameni pe zi, adică 190 de morți pe oră, adică 3 oameni transformați în cadavru în fiecare minut – și nu o singură dată, ci minut de minut, oră de oră, zi de zi, timp de 60 de ani fără întrerupere. Vă puteți imagina un asemenea monstruos munte de cadave?  Iata ce a insemnat comunismul..
Bula:
(4 Decembrie 2016, 02:15)
Domnule,astia se cred Dumnezeu din primarii,se vede ca DNA,lipseste din acest judet,lucrurile ilegale si cu adevarat ilegale,se fac in majoritatea institutiilrlor judetene,sa dat nas si liberatatea de a fura. Mai ales astia "lupii tineri", din PSD,precum administratia lui Mocioniu si pe deoparte,al domnului Victor Moraru,dar lumea merge la vot de frica,ca-si va pierde locul de munca sau altceva. Dar asta a insemnat libertatea de dupa 1989,libertatea de distruge ce a construit Nicolae Ceausescu,astazi Slobozia ar fii aratat altfel,mai ales România,daca ar fii trait blocul comunist.
@Florea V:
(2 Decembrie 2016, 16:06)
Primarul Mocioniu a fost insurat si acum ca are si el nas in partid , promoveaza fete ( fosta nevasta Ratonu , Cristina, Pirpiliu Roxana; Luminita Trifan de la Saveni...) S-o fi facut domnu Primar peste? Nu stiu intreb si eu???!!!???
Florea V.:
(2 Decembrie 2016, 10:34)
@pt. Mocioniu. Primaru Mocioniu Adrian e om însurat sau a fost? Cum adică își promovează amantele? Amanta este una și bună! Hai,hai că nu-i rău. Sunt mai hoț ca tatăl meu!? Poate are și harem, să nu le dea bani de la buget! Să le trimită in agricultura Bărăganului, care mai este...Bărbat tânăr, stresat, cu nevoi...
Ptr Mocioniu:
(2 Decembrie 2016, 01:16)
Mai domnu veterinar, nu ti-e rusine ai inceput sa iti promovezi amentele, esti mare macho acum? Era un nevinovat pana sa iesi primar, erai foarte popular si ti-ai dat arama de pe fata. Te-ai vazut sef si gata ai inceput sa le stii pe toate. Nu ai nici cel mai mic bun simt fata de Slobozeni, esti ca restul din psd , mielusel pana obtii ce vrei si pe urma te transformi in lup. RUSINE.
Marcellus:
(1 Decembrie 2016, 09:56)
Comentarii răutăcioase. Lasati oamenii să își facă de cap. Fura si ei ce a mai rămas. 15 mașini?! 3000 l carburant?! Pirpiliu?! Ne ați făcut o groapă mare pt câteva locuri de parcare din banii noștri hotilor, tâlharilor. Oamenii trăiesc în sărăcie și voi traiti în lux arogantilor si afemeiatilor. Mama voastră de ciocoi.
jak:
(1 Decembrie 2016, 09:02)
conduce GInuta asa ca la ce va asteptati ?
margelatul:
(1 Decembrie 2016, 07:27)
La platonesti sa vina DNA
io:
(30 Noiembrie 2016, 18:44)
foarte bine
gigel:
(30 Noiembrie 2016, 17:35)
la aroganta nu-i intrece nimeni. in rest...praf
eu:
(30 Noiembrie 2016, 15:19)
pai,daca in locul unui dobitoc(barbu emilian-jurist),a venit alt,,papagal-tudoran -cu media 3,45-la un concurs),la ce dracu sa te astepti si de la un asemenea hal de primar...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 03 Iul 2020
191 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(144 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(257 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(202 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(150 vizualizări - 0 comentarii)


9

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(51 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(178 vizualizări - 1 comentariu)


13

AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(223 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Un mort și trei răniți, este bilanțul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ 40 de minute, în zona Urziceni. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 19:15
(605 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

26 Iunie 2020, 16:30


Țăndărei: Căruță implicată într-un accident rutier

Trei tineri din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au ajuns la spitalul din oraș fiind victime ale unui accident rutier. Aceștia se aflau într-o căruță care a fost lovită de o mașină. În cauză ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:20
(194 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Scânteia, arestat pentru «conducere fără permis»

Un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Scânteia, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 20 de zile, a ajuns după gratii. El a fost identificat de polițiștii din Grivița vineri, 26 mai ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:15
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: 3 hectare de grâu, incendiate

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 25 iunie 2020, pentru stingerea unui incediu produs într-un lan de grâu de pe raza localității Bărcănești. Flăcările au distrus aproximativ 3 hectare de grâu, cauza ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:10
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 420 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 26 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 420, cu 2 cazuri mai mult față de ziua precedentă ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 13:05
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Mașini de lux cu defecțiuni tehnice

În urma unei acțiuni desfășurată la Țăndărei miercuri, 24 iunie 2020, polițiștii au descoperit faptul că multe dintre mașinile de lux cu care o parte dintre cetățeni se afișează prin oraș au serioase probleme ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 14:20
(349 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Abateri la regulile de circulație sancționate de polițiști

5 șoferi din zona Urziceni și Țăndărei au fost sancționați de polițiștii ialomițeni pentru abateri la Codul Rutier. Aceștia au fost identificați în trafic fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 14:10
(181 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Comandamentul pentru Situații de Urgență, activ până luni, 29 iunie 2020

Ținând cont de avertizările Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) de instabilitate atmosferică temporar accentuată în următoarele zile, cu ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 13:40
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 418 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 25 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 418, cu 3 cazuri mai mult față de ziua precedentă, ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 13:05
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozean prins cu arme neletale în portbagajul mașinii

Slobozean prins cu arme neletale în portbagajul mașinii

Un ialomițean de 45 de ani este cercetat penal de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de «contrabandă calificată» și «nerespectarea regimului armelor și munițiilor», după ce a fost depistat în trafic ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 14:55
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie din Fetești, arestată pentru «evaziune fiscală» și «spălarea banilor»

Marți, 23 iunie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Fetești au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 14:45
(405 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
tratat cu tratament în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» veorica 20-20 în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean mi-am luat izoleta noua în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» miratul degeaba în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» Taran de la Traian în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» anca în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial @besting în Absolvenții de liceu s-au făcut de râs la Bacalaureat 2020 Toma în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Garda în Viceprimarul Urziceniului, Liviu Cazan a fost reținut pentru 24 de ore! @colocatar catanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia colocatar katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia tratat cu tratament în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia @colocatar cartier katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia Viorel în Handbalul a înghețat la stadiul de proiect cetatean în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial Gigi în Un preot și trei membri ai personalului clerical, confirmați pozitiv la testul pentru depistarea SARS-CoV-2 Urbanistul în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia @Ofuscatii în «Am o datorie morală față de acești oameni!» colocatar cartier katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia Pensionar în Frizerie cu dosar penal
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...