Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Conacul Bolomey va fi reabilitat cu 21,8 milioane de lei

Coșmarul «culturii istorice» continuă

Conacul Bolomey va fi reabilitat cu 21,8 milioane de lei

Într-o ședintă convocată «de urgență» pe 23 noiembrie 2016, administrația Moraru a supus aprobării plenului Consiliului Județean un proiect de hotărîre prin care propune cheltuirea a 21,8 milioane de lei pentru reabilitarea Conacului Bolomey de la Cosîmbești. Investiția ar urma să se facă prin «accesarea de fonduri europene nerambursabile», iar valoarea contribuției locale se ridică la 598 mii de lei. Acesta este al treilea proiect de «punere în valoare a culturii istorice» inițiat de administrația Moraru, după Biserica de lemn «Sfîntul Nicolae» din Slobozia și Orașul de Floci de la Giurgeni.

Proiecte scoase de la naftalină
În campania electorală care a precedat numirea sa în funcție prin votul consilierilor județeni, președintele Victor Moraru s-a autoproclamat drept singurul primar din Ialomița care a accesat fonduri europene pentru investiții edilitare. Cu această etichetă lipită pe frunte, președintele Consiliului Județean Ialomița a inițiat pînă acum 3 proiecte al căror scop declarat este «reabilitarea culturii istorice». Primele două, care vizează Biserica de lemn «Sfîntul Nicolae» din Slobozia și Orașul de Floci de la Giurgeni, vor costa circa 15 milioane de lei. Al treilea, aprobat în ședința de săptămîna trecută, vizează Conacul Bolomey. Ideea reabilitării Conacului Bolomey este mai veche de 10 ani... În acest interval, administrația județeană și Direcția pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Ialomița au inițiat de mai multe ori cheltuieli publice pentru întocmirea de studii de fezabilitate menite «să salveze acest monument arhitectonic unic»... Potrivit documentației care a însoțit proiectul, Conacul Bolomey a fost construit în anul 1898 de familia Ghețu și vîndut în anul 1932 lui Constantin Bolomey. «Construit în stil neo clasic, cu elemente eclectice, conacul avea 15 camere împodobite cu picturi murale deosebite, iar în interior și exterior clădirea era bogat decorată...». De la «era» la realitatea din acest moment prăpastia este însă uriașă. În acest moment, conacul este o ruină oarecare, iar «parcul dendrologic» un islaz fără niciun arbore pe care pasc oi, vaci și cai...

Grandomanie scăpată de sub control
Deși conștient de situație, președintele Victor Moraru a forțat nota solicitînd aprobarea proiectului într-o ședință «de urgență» pentru a putea depune documentația aferentă accesării banilor europeni în cadrul Axei prioritare 5-Prioritatea de investiții 5.1, care oferă posibilitatea accesării de fonduri nerambursabile pentru conservarea, protejarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural. Lăudabilă în teorie, graba președintelui Victor Moraru s-a dovedit însă doar o goană stearpă după fonduri europene cu orice preț. În cadrul ședinței Consiliului Județean de săptămîna trecută, el a justificat demersul său de următoarea manieră: «Stau și îmi pun întrebarea dacă Ștefan cel Mare cînd a făcut mînăstirile din Putna s-a gîndit dacă va scoate vreodată bani... Nu știu dacă toate mînăstirile din România, din Europa, toate centrele culturale, s-a gîndit cineva vreodată să investească pentru a scoate bani... Onoarea, onoarea, mîndria noastră că sîntem pe aceste meleaguri, pe unde au trecut oamenii importanți ai epocii, credeți că are vreun preț? Stau și mă uit la dumneavoastră cum vă lamentați că veți da niște bani... Păi, nu ați dat niciun ban, domnilor! În afara acestor studii nu ați plătit nimic! Cine a făcut afaceri din cultură? Ca să ajungem la afaceri trebuie să treacă vreo 20 de ani de investiții...». Nu este prima dată cînd președintele Victor Moraru are reacții publice necontrolate. Potrivit apropiaților săi, acesta nu poate suporta să fie contrazis sau criticat, indiferent de circumstanțe!

Cine se frige cu ciorba administrativă...
Dincolo de argumentele pro sau contra și dincolo de declarațiile necontrolate ale președintelui Victor Moraru, problema reabilitării Conacului Bolomey rămîne una de interes public. Pentru a ilustra absurdul situației, în contextul în care județul are o infrastructură economică subdezvoltată, consilierul județean Sorin Fuerea a întrebat retoric: «Sîntem de acord cu investițiile, dar acestea să fie la valori de bun-simț, nu supraevaluate. Cred că și Bolomey dacă s-ar scula și ar vedea 218 miliarde în reabilitarea acestui obiectiv, s-ar minuna! Dumneavoastră v-ați face cu 210 miliarde o clădire, domnule președinte?». Reacția consilierului Sorin Fuerea a fost dublată de cea a consilierului Dragoș Soare. Acesta a cerut în plenul ședinței o estimare legată de creșterea numărului de turiști în Ialomița, după reabilitarea acestui monument istoric. În acest context, cifra avansată oficial este de 5% față de numărul existent la acest moment. La toate aceste opinii și clarificări, se adaugă și temerea că fondurile europene care urmează să fie accesate nu vor fi cheltuite conform obligațiilor asumate. Experiența «Gropii lui Stoica», cea a reabilitării sistemului de apă de la Slobozia, investițiile în infrastructura rutieră a județului (chiar dacă nu au implicat fonduri europene), podul de la Dridu (investiție blocată de mai bine de 3 ani), sala de spectacole «cu geometrie variabilă» (finalizată după 20 de ani de așteptare) sînt exemple grăitoare în acest sens.

2 Decembrie 2016, 09:15 (9362 vizualizări - 37 comentarii)

Citiți și:
Cătălin Grigore asigură interimatul la președinția Consiliului Județean Ialomița
MINCIUNILE ADMINISTRATIVE ale lui Victor Moraru au picioare scurte
Ialomițenii au plătit pentru mediatizarea președintelui Victor Moraru 2 milioane de lei
Conacul Bolomey va fi reabilitat în 7 ani!

Comentariile cititorilor:


Bebe:
(7 Decembrie 2016, 15:02)
@ pepe. Care ,,turism cu mațele goale"? Unii prosperă din organizarea de excursii. Rupți in cr. demult, după ce au prins drag de țară, din interes material, își mai peticesc izmenele făcând excursii, ca organizatori! Moaștele lu Ciupercă nu pot fi puse la conac. Au fost deja negociate; se vor pune în Muzeul județean...
Pepe:
(6 Decembrie 2016, 14:39)
Reabilitati conacu si puneti moastele lu Ciuperca acolo sa aiba toti psd-isti motiv de pelerinaj si de mancat banii publici cu firmele de transport pentru excursii electorale ca  asta-i viitorul...turismul cu mațele goale după miros de mici și fasole cu cârnați expirați..
Laparascop :
(6 Decembrie 2016, 13:31)
Domnilor, când Săpăligă miroase un os de ros, se tăvălește în fața cui trebuie cu umilința unui câine! Cunosc specia, 15 ani director de muzeu anonim și mai vrea! Muzeul aduce bani la buget sau bugetul umple, periodic, niște buzunare ale unor Nădragi rupți în cr.???
Andrei:
(6 Decembrie 2016, 12:42)
O nimica toata! Ce stiu prostii care v-au votat?! Va urez, tuturor care ne conduce-ti, sa va moara porcul inainte de Craciun, sa nu aveti liniste de sarbatori, sa va stea carnatul in gat, sa fiti ai dracu cu groapa din centru' si sa va vad ca brazii care au fost taiati din Piata Revolutiei. La multi ani!
Paranteză!:
(6 Decembrie 2016, 12:11)
De la Cosâmbești se ajunge cu autocarul la FLOCI? E-n drum!? Gata, traseu cu două atracții! Fraieri se găsește....Da' țiganii nu vor fura conacu, gata reabilitat? Să ne dea și bani pentru pază militară!!!
PROFESOR:
(6 Decembrie 2016, 11:40)
Eu zic să-l lase ruină! Este mai romantic și vor avea excursioniștii profesioniști unde să se mai ducă. A nu se atinge exponatul! Firmele de transport, cu contract, abia așteaptă. Excursie la Cosâmbești ( intrarea în comună ), jud. Ialomița! La FLOCI, încă nu există conac, dar ce, nu se poate face? E musai! Trebuie folosite fondurile cuvenite ( cu cap!).
Șurubel:
(6 Decembrie 2016, 10:02)
Dacă se așază o cioară pe zid, se dărâmă. Cum să se aprobe atât bănet pentru un morman de moloz? Din rahat, bici?
Oprea:
(6 Decembrie 2016, 09:54)
,,Investiții,, anterioare, înainte de ruinare totală, au existat, nu se poate altfel. S-au folosit unde trebuia sau nu? Aici este o întrebare și o mare suspiciune. Dacă poza este recentă, arată jalnic; dacă nu e, este și mai jalnic!
rache:
(6 Decembrie 2016, 05:49)
Daca reabilitare se va face din fonduri europene, este ok. Romania nu a absorbit anul asta aproape nimic din aceste fonduri. E bine ca se depun proiecte, dar nu inteleg de ce atata opozitie pentru ca nu s-a obtinut nici un leu. Discutati de DNA, cine fura banii?, cine administreaza?, ca e supraevaluata,  cand de fapt exista o ruina a unui conac. Daca e bine sa fie reabilitat sau daca nu, vor decide cei care dau finantarea. Mai repede poate trebuie intrebat cum de a ajuns conacul in aceasta stare de degradare? Cine raspunde de el? De ce nu s-a facut nimic pana acum? Sau ce masuri concrete s-au luat? Cred ca ati avut consilieri judeteni si in legislaturile trecute, dar nu au facut nimic pentru conac! E in administrarea Muzeului Judetean Ialomita, deci a Consiliului Judetean Ialomita! Luptati-va sa obtineti finantarea! E obligatia dumneavoastra, pentru ca aveti si obligatii nu numai drepturi!
Trei:
(5 Decembrie 2016, 20:36)
Domnilor, e groasă! Aici este treaba DNA! Aici cu conacul e o afacere, nu prima a Muzeului Peste! Ultimele postări puse nu le înțeleg. Sunt pentru o comparație sau și la manasia a fost hoție? Cine-mi traduce mesajul cu Manasia?
Roberta:
(5 Decembrie 2016, 17:31)
Și banii aceștia vor fi gestionați de Săpăligă? Sunt ca și pierduți! Praf și damf! În cine se proptește acest șofer? * Conacul * va fi un bordel de lux!
Matei:
(5 Decembrie 2016, 16:11)
Nu cumva vrea Săpăligă coadă nouă cu o parte din mălai? Suma este uriașă. Sau vreo vilișoară pentru copii?
ADRIANA:
(5 Decembrie 2016, 16:04)
Pentru EMILIA, alta decât excursionista la FLOCI, de la CNMV. Emilia, eu am mare încredere în ce scrii. Am urmărit dosarul tău cu Vlad Florin, in instanță. Am citit pe blogul tău niște articole bune de specialitate, îți citesc postările, rare într-adevăr! Nu te văd a fi o leșinată după imagine sau funcții, cum este consoarta marelui tău director! Nu abandona încercarea de a-l demasca pe hoț, dacă este hoț! Am boală pe gușterii lingăi! Problema este că ei se încadrează in majoritari, sunt susținuți fiindcă vor și pot să lingă oriunde, pe oricine, cu plăcere. Îți doresc succes și sănătate! La CNMV nu se poate face încă nimic cu abuzurile jigodiei. Și le face des, fără jenă, pe bandă rulantă! E de istorie, ca și imparțialul director...și au interese comune. Nu merită să te pui la mintea lor! Luptă tu la muzeu cu Săpăligă!
T.B.:
(5 Decembrie 2016, 15:03)
Insului complexat ascuns sub nick-ul '#Emilia':  ai vrea sa fii un pui de sef, dar nu te ajuta intelectul....apropo, in timpul serviciului tu muncesti sau doar postezi pe aici si pe blog? Ca n-a "suzit "nimeni nimic, absolut nimic, despre tine si despre rezultatele "muncii" tale, ca sa ne dam seama de la inaltimea caror competente vine parerea ta despre Emilia !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 01 Oct 2020
285 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Urmărit internațional, depistat de polițiști la Țăndărei

Marți, 29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza orașului Țăndărei pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2020, 14:55
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Sălcioara: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-a bătut soția

Polițiștii ialomițeni au emis marți, 29 septembrie 2020, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 58 de ani, din comuna Sălcioara, care și-ar fi lovit soția. Astfel, la data de 29 septembrie ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2020, 14:50
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1254 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 30 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1254, cu 11 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2020, 13:05
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Bărbat descoperit decedat în propria locuință

Țăndărei: Bărbat descoperit decedat în propria locuință

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să inter­vină pentru deblocarea accesului într-o locuință din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 15:15
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1243 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 29 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1243, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 13:05
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Copil de 13 ani, surprins la volanul unui vehicul

Luni, 28 septembrie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Urziceni au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe raza comunei Manasia fără a avea montată o plăcuță cu numărul ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 12:25
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acordarea subvențiilor pentru încălzirea locuinței

Primăria Municipiului Slobozia, prin Direcția de Asistență Socială, vă aduce la cunoștință că, în perioada 15 octombrie-20 noiembrie 2020, pot fi depuse cererile în vederea acordării subvențiilor la încălzirea ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 10:25
(109 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia participă pentru prima dată la «Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice»

Municipiul Slobozia intră pe harta participanților la «Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice», eveniment organizat pentru prima dată pe 13 octombrie 2018 pentru a promova colectarea selectivă ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2020, 08:10
(117 vizualizări - 0 comentarii)


8

Alegeri Locale 2020: Incidente electorale sesizate autorităților la Făcăeni și Țăndărei

Scandal cu urna mobilă la Făcăeni. Biroul Electoral Județean a aprobat solicitarea venită din partea unui candidat pentru funcția de primar în care acesta a reclamat faptul că procedura pe care președinții ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 17:15
(941 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: 11 sesizări privind incidente electorale în Ialomița

De la începerea procesului de votare, duminică 27 septembrie 2020, au fost înregistrate 11 sesizări privind incidente electorale:
-influențare alegători în localitatea Traian (neconfirmată) ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:50
(602 vizualizări - 0 comentarii)


10

Alegeri Locale 2020: Reclamații privind transportul alegătorilor la Slobozia, Rădulești și Scânteia

Alte 3 incidente electorale au fost sesizate Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Potrivit polițiștilor, reclamațiile respective fac referire la transportul alegătorilor către Secțiile de ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:20
(368 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1225 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 27 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1225, cu 12 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:05
(269 vizualizări - 0 comentarii)


12

Alegeri Locale 2020: La Amara se transportă persoane spre secțiile de votare

Ziua Alegerilor Locale nu este lipsită de incidente electorale în localitatea vecină Sloboziei. Astfel, duminică, 27 septembrie 2020, la Amara, au existat numeroase sesizări privind transportul persoanelor ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 11:20
(597 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: Incidente electorale în Ialomița

Conform Biroului Electoral Județean, instituția a fost sesizată cu privire la faptul că într-una dintre secțiile de votare din județ membrii Secției nu poartă măștile de protecție și nu folosesc dezinfectanți ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 10:20
(357 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1213 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 26 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1213, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 13:05
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Pompierii militari din cadrul ISU Ialomița au intervenit în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 25/26 septembrie a.c., în jurul orelor 23,00, la un accident rutier produs pe DN2, în localitatea Movilița ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 08:15
(258 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Septembrie 2020, 19:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Un bărbat, de 53 de ani, din Slobozia, a fost oprit în seara zilei de joi, 24 septembrie a.c., pe un drum public din oraș de către un echipaj de Poliție. Oamenii legii au observat că mergea cu mașina pe ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:15
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Arestat pentru «furt calificat»

Joi, 24 septembrie a.c., polițiștii din Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:10
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1205 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 25 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1205, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 13:05
(165 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 30 septembrie 2020, termen limită pentru depunerea notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare

Agenția Națională de Administrare Fiscală reamintește că termenul limită de depunere a notificării prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 10:35
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(307 vizualizări - 1 comentariu)


Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(169 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(154 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Am mușchi mă în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! George S în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Nicoleta în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Buca în Primarii mandatului 2020-2024 PNL ist în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Emil în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Turmentatul în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Marian în Dragoș Soare a obținut 4907 voturi la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020 Că cam aşa în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Vecin în Dragoș Soare a obținut 4907 voturi la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020 Paltinis în Primarii mandatului 2020-2024 Asa da în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! colocatar katanga în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! guvidu în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! georgel în Marian Pavel este noul președinte al Consiliului Județean Ialomița bety în Dragoș Soare a obținut 4907 voturi la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020 soc si groaza ! în Deputatului liberal i s-a cerut demisia. Gheorghe Tinel nu mai este președintele PNL Ialomița! Nicoleta în Minunile Stelei Matac, master hand-made dixi în Slobozia: Acordarea subvențiilor pentru încălzirea locuinței ochioasa în Dragoș Soare a obținut 4907 voturi la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...