Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Interviu cu «Senatorul lui Dumnezeu»

Interviu cu «Senatorul lui Dumnezeu»

Ajuns printr-un noroc chior senator al României, Gabi Ionașcu a postat pe pagina sa de Facebook, imediat după alegeri, următorul comentariu: «Mulțumesc tuturor celor care au lucrat în campania electorală alegeri! Ce au stricat unii oameni, a reparat Dumnezeu! Obrazul murdărit de unii oameni, Dumnezeu l-a spălat!». Independent a avut curiozitatea de a detalia acest comentariu, iar senatorul Gabi Ionașcu amabilitatea de a ne răspunde.

Cînd norocul ți-l fac alții...
Gabi Ionașcu a ajuns pe lista parlamentară a PMP Ialomița ca rezultat al unui calcul politic. Dar, la 2000 de lei, cît a declarat oficial că a investit în campania electorală, n-a avut nimic de pierdut... A mizat pe conserva de 2000 de votanți pe care îi mai are și pe nostalgicii lui Băsescu. Și l-a lăsat pe Nicu Pericli cu buzele umflate și buzunarele goale!
-Ați obținut un fotoliu de senator cu puțin peste 4000 de voturi. Meritați? De ce?
-Dacă 4000 de cetățeni m-au votat înseamnă că merit fotoliul de senator. De ce îl merit? Pentru că peste 4000 de cetățeni m-au votat. Meritul este și al celor care m-au votat... E destul de simplu. Chestie de logică...
-Unii spun că sunteți un pesedist vopsit, un măr otrăvit ascuns de Marian Neacșu în partidul lui Băsescu... Cum comentați?
-De comentat astfel de tâmpenii nu îmi stă în obicei. Gura lumii...
-Cui datorați victoria? Dumneavoastră, că ați fost un primar bun și v-ați conservat voturile? Lui Pericli, că a plătit campania, lui Paros, că v-a propulsat în PMP?
-Datorez victoria celor peste 4000 de cetățeni care m-au votat. De ce m-au votat? Pentru că au avut încredere în mine. De ce au avut încredere în mine? Întrebați-i dumneavoastră!
-Cât costă un fotoliu de senator? Câți bani ați cheltuit în campania electorală?
-Costă exact suma stabilită prin legea privind organizarea alegerilor parlamentare. Nu intru în detalii, sunt sigur că găsiți informația atât în lege, cât și pe site-ul Autorității Electorale Permanente... Totul este public și la vedere! Aceasta este un fapt bun, transparența electorală...

Când Parlamentul se întîlnește cu nea Gabi
Gabi Ionașcu este acum senator cu acte în regulă. Iar acest nou statut vine cu un pachet de beneficii standard. Invidioși din fire, am vrut să demonstrăm că doarme în Parlament pe banii contribuabililor. S-a jurat că nu și că își ia în serios misiunea de senator al României. Nu l-am mai contrazis, că are și el o vârstă...
-Cum e Parlamentul? Aveți birou, mașină la scară, fotoliu comod, diurnă? Ați învățat drumul către cantină? Cât mai costă o friptură în 2017?
- În Parlament e de muncă și este mult haos. Fotoliul de senator l-ați văzut la televizor. E destul de comod... La cantină nu am ajuns și nu voi ajunge curând, căci atunci când am de lucru cam sar masa de prânz. Nu sunt tentat! Obiceiul acesta, de a sări masa de prânz, este de pe vremea când eram primar...
-Ce ați făcut în ultimele două săptămâni, ca parlamentar? Ați votat? Ați audiat miniștrii? Cum îi cheamă? V-a plăcut vreunul? Din ce Comisie faceți parte?
-Am făcut tot ce au făcut și ceilalți colegi de Parlament. Am adoptat 3 legi și am participat la audierea a șapte miniștri. Sigur, la cinci dintre ei am pus întrebări din programul de guvernare PSD și a celui pe care ni l-au prezentat. Fac parte din două Comisii permanente din Senatul României, Comisia pentru egalitatea de șanse, al cărei secretar sunt și Comisia pentru dezvoltare regională, administrarea activelor statului și privatizare, la care sunt membru. Sigur, Comisiile sunt rezultatul negocierilor politice între partidele parlamentare, cele mai relevante politic sunt «adjudecate» de majoritatea parlamentară PSD+ALDE... Miniștrii audiați la Comisiile la care sunt membru, au fost, în ordinea audierilor: ministrul Economiei-Alexandru Petrescu, ministrul Energiei-Toma Florin Petcu, ministrul pentru Mediul de Afaceri-Florin Nicolae Jianu, ministrul Turismului-Mircea Titus Dobre, vicepremier și ministru al Dezvoltării-Sevil Shhaideh, ministrul Muncii-Olguța Vasilescu, ministrul Consultării publice și dialogului social-Gabriel Petre... Singurul ministru care nu a evitat răspunsurile și a răspuns și la cele două întrebări puse de mine, a fost doamna Sevil Shhaideh, a cărei prestație mi-a plăcut... Pentru ceilalți miniștri nu pot împărtăși aceeași opinie.  
-Ce veți face pentru Ialomița de-acolo? Aveți un plan, un proiect, vreo promisiune pe care să o puteți onora?
-Ca senator de Opoziție nu prea pot să promovez proiecte proprii... Dar pot să mă opun și să amendez proiectele majorității, cu mai mult sau mai puțin succes. La cum apar lucrurile în acest moment, fără succes! Sigur nu-mi voi abandona tot ce am promovat în campania electorală, voi insista și specula orice «breșă» a majorității pentru a-mi include cât mai multe din proiectele promise. Nu este ușor să învingi o majoritate de 2/3 reprezentată din PSD+ALDE. Cert este un fapt, proiectele individuale devin comune, ele se transformă în legi votate de întreg Parlamentul. Dacă ne referim la inițiativele individuale, fiți siguri le voi face cunoscute. Vom vedea...
-Câți bani îi costă pe ialomițeni un parlamentar? Lunar, domnule senator, că dacă înmulțim cu 12 ne-am putea speria...
-Baza legală: Legea nr. 96/2006, privind Statutul deputaților și al senatorilor, republicată, art. 42 (1). Deputații și senatorii primesc, pe durata exercitării mandatului, o indemnizație lunară, stabilită prin lege. La acest moment cred ca indemnizația este situată undeva în jurul sumei de 5300 de lei, nu știu foarte precis, nu aceasta mă preocupă în mod deosebit...

Când Dumnezeu te face senator...
Gabi Ionașcu crede în Dumnezeu, că doar nu degeaba a facut danii din bani publici la toate bisericile din oraș pe vremea când era primar. Iar după ce a obținut mandatul de senator, și-a mărturisit credința și pe Facebook. Pentru că noi n-avem nici mamă, nici tată, nici Dumnezeu, am vrut să înțelegem mai bine... Și am sfârșit prin a nu mai înțelege nimic!
-Ați spus pe Facebook că «ce au stricat oamenii, repară Dumnezeu!»... Ce înseamnă asta? Puteți detalia?
-Referirea era la maniera în care au înțeles unii cetățeni din partidele politice locale să facă politică. Mai exact m-am referit la modul în care s-a încălcat legea în momentul în care gașca de penali din Primăria Slobozia a dorit să mă excludă din cadrul Consiliului Municipal! Justiția ne va lămuri pe toți despre dedesubturile acestei golănii... Sigur, mă mai refer la toate umilințele și tâmpeniile care mi s-au pus în «cârcă» mie, familiei mele... De aceea spun: «Unde au scuipat unii, a spălat Dumnezeu!». Este un fapt!
-Aveți regrete, mustrări de conștiință, păcate de mărturisit? Apa lui Ionașcu poate? Groapa lui Stoica, de ce nu? Vreo șpagă luată pe vremea când erați primar? Vreun slobozean pe care l-ați năpăstuit?
-Regrete? Că nu am reușit să finalizez proiectele începute și că aceia care mi-au succedat în funcție sunt ușor neghiobi. Unii deja au fost condamnați penal, alții urmează, iar alții au devenit deja «complici»! Cred că nu ați uitat desele «vizite» ale procurorilor și mascaților din perioada 2012-2016! Faceți comparația celor 21 de ani ai administrației Pinter-Ionașcu și Ionașcu și constatați. Dacă sunt liber și nu sunt cercetat în niciun dosar penal este evident că nu am luat nicio șpagă sau săvârșit vreo faptă penală. Slobozean năpăstuit? Asta nu stă în puterea mea. Eu am tratat cu respect cetățenii care au venit cu probleme la primarul Ionașcu. Dacă nu întotdeauna au existat și căi legale de rezolvare, asta este altă discuție... Mi-am slujit cu credință și iubit comunitatea, fapt pe care îl urmez și acum. Aceasta, probabil, îi deranjează și acum pe unii, motiv pentru care încă mai «scuipă» mizerii! Probabil o vor face și în continuare! «În pomul cu fructe, aruncă cu pietre toți nemernicii!». Ați văzut să arunce cineva cu pietre în «pomul sterp»? Nu am mustrări de conștiință! Regrete am... Slobozenii au fost mințiți și păcăliți de niște penali că va curge în Slobozia «lapte și miere». În fapt, s-a văzut în «buzunarul» cui au curs toate acestea!
-Rămâneți la PMP? Treceți la al partid?
-Evident că rămân la PMP. La vârsta mea nu-mi permit să fac astfel de măgării căci nu mai am timp să le îndrept...
-Aveți o întrebare la care ați fi vrut să răspundeți? Vreți să spuneți ceva orașului, ialomițenilor de-acum, că sunteți senatorul tuturor?
-Eu aș fi avut disponibilitatea să răspund la multe întrebări, dar dumneavoastră faceți interviul, așa că mă conformez. Cititorii dumneavoastră vor aprecia dacă ați pus cele mai potrivite întrebări. Ialomițenilor le spun că vor fi foarte bine informați cu problemele de pe agenda Senatului și cu pozițiile mele față de acestea. Și le promit că mă voi opune ori de câte ori Puterea va încerca să își încalce promisiunile electorale sau să legifereze ocult în favoarea unor găști de interese.

12 Ianuarie 2017, 10:35 (5713 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
«Am o datorie morală față de acești oameni!»
«Candidez pentru Primăria Slobozia și Consiliul Județean Ialomița!»
Nimeni nu-l cumpără pe «senatorul lui Dumnezeu»!

Comentariile cititorilor:


Mary:
(17 Ianuarie 2017, 12:29)
Zicala se confirma: "Prost sa fii, noroc sa ai".
Marcu:
(14 Ianuarie 2017, 07:48)
Ai nenorocit orasul.De ani de zile caram apa bolnavi,batrani ,pensionari pe scari ,pe bani grei,din cauza prostiei,incompetentei sau lacomiei tale!Vrem dreptate!La puscarie,nu in parlament!Fi-v-ar listele de cacao ,schimbati odata sistemul de vot ca ajung in parlament hoti,golani,analfabeti etc
Aron:
(13 Ianuarie 2017, 19:30)
Da cine fraților la votat de a ajuns acolo că la nimeni nu-i convine de activitatea lui numai rău a făcut pentru noi ? Pentru Olteanu de la CARGO a făcut Și canalizare cu basculele de la cargo Și groapă cu basculele de la cargo .S.A.m.d.
bazinul de la crunti:
(13 Ianuarie 2017, 16:25)
tu vorbesti de penali iti reamintesc de falsurile in pontaje si in situatiile de lucrari cu valorificarea  motorinei si a incasarea spagii de la subordonati cand erai comunist iar dupa 89 ai naparlit si ti-a crescut mustata si comisionul nenorocind un oras intreg cu apa desi ai facut facultatea de imbunatatiri funerare. apropo unde ai biroul senstorial sa te sprijin in democratia reprezentativa. al 4001-lea votant 
T.B.:
(13 Ianuarie 2017, 14:43)
 "Nu am mustrări de conștiință! Slobozenii au fost mințiți și păcăliți de niște penali că va curge în Slobozia «lapte și miere». În fapt, s-a văzut în «buzunarul» cui au curs toate acestea!" Prin aceste cuvinte se evidentiaza coloana vertebrala din cuciuc pur a tovarasului Ionascu. A mancat o paine alba si a furat cot la cot cu cei din psd, dar acum, aflat in tabara adversa, ii face hoti pe fostii lui tovarasi de nadejde! Mare caracter! O dovada de puerila naivitate este si multumirea de sine si siguranta pe care ne-o arata ex-edilul nostru cel intru otravirea slobozenilor: Ionascu se comporta precum cel ajuns deja in rai, care a fost iertat de toate pacatele si, de-acum, e rost de trai pe vatrai si fericire cat incape. Aiurea! Justitia merge mai departe, faptele raman, iar locul de senator e departe de a feri pe cineva de puscarie. Socul insa va fi mai dur, din puful de senator la conditia de puscarias. Dovada ca astfel de surprize s-au intamplat si la case mai mari..
mircea:
(13 Ianuarie 2017, 12:46)
no, hai s-o vorbim pe corecte, ionascu a castigat, ca vreti sau , asta e, el este senator voi nu, el v-a otravit apa, v-a luat banii, l-ati mascarit dar acum este senator, asta ne spune ca inca are lipici la oameni, in rest, comentarii de frustrati...acum urmeaza mascarile postacilor
gigel:
(13 Ianuarie 2017, 10:39)
Din pacate, cu toate nemerniciile lui, e posibil ca Ionascu sa fie peste ceilalti alesi din multe puncte de vedere. Atat de jos am ajuns...
Oreo:
(13 Ianuarie 2017, 05:50)
Da câți bani ai luat de la primărie prin firma tmucb și i-ai băgat la cargo ??? Nu mai spui hotule !! Câte nenorociri ai făcut și cu Pericle ..Cine dracu te-a votat pe tine ..
LUPUL CENUSIU:
(12 Ianuarie 2017, 20:44)
Va zic eu cum sta treaba. Dl. Gabi Ionașcu trebuia sa aibă soarta d-lui Ciuperca, însă datorita faptului ca a fost anchetat de aripa DNA din Slobozia (condusa de știți cine) orasul nu a avut norocul sa scape de el.
Ptr Ionascu:
(12 Ianuarie 2017, 20:18)
Mai Ionascule nu ti-e rusine sa spui ca nu esti cercetat , pentru ca ai fost corect????? Cand te-a cercetat procurorul Cristudor in dosarul apa si te-a scos, iti aduci aminte??? De ce te-a scos? Pentru ca i-ai dat terenul lui SC Romagra SRL de la iesire spre Bucu, de si-a facut baiatul procurorului casa. Suprafata de 9.330 mp in intravilanul municipiului Slobozia. Nu ti - e rusine ma lichea mustacioasa.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 02 Iul 2020
139 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(93 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(233 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(129 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(38 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(136 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(161 vizualizări - 1 comentariu)


9

AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(130 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(215 vizualizări - 1 comentariu)


12

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(115 vizualizări - 0 comentarii)


13
Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Un mort și trei răniți, este bilanțul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ 40 de minute, în zona Urziceni. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 19:15
(596 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

26 Iunie 2020, 16:30


Țăndărei: Căruță implicată într-un accident rutier

Trei tineri din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au ajuns la spitalul din oraș fiind victime ale unui accident rutier. Aceștia se aflau într-o căruță care a fost lovită de o mașină. În cauză ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:20
(190 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Scânteia, arestat pentru «conducere fără permis»

Un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Scânteia, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 20 de zile, a ajuns după gratii. El a fost identificat de polițiștii din Grivița vineri, 26 mai ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:15
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: 3 hectare de grâu, incendiate

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 25 iunie 2020, pentru stingerea unui incediu produs într-un lan de grâu de pe raza localității Bărcănești. Flăcările au distrus aproximativ 3 hectare de grâu, cauza ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:10
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 420 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 26 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 420, cu 2 cazuri mai mult față de ziua precedentă ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 13:05
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Mașini de lux cu defecțiuni tehnice

În urma unei acțiuni desfășurată la Țăndărei miercuri, 24 iunie 2020, polițiștii au descoperit faptul că multe dintre mașinile de lux cu care o parte dintre cetățeni se afișează prin oraș au serioase probleme ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 14:20
(341 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Abateri la regulile de circulație sancționate de polițiști

5 șoferi din zona Urziceni și Țăndărei au fost sancționați de polițiștii ialomițeni pentru abateri la Codul Rutier. Aceștia au fost identificați în trafic fie sub influența băuturilor alcoolice, fie fără ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 14:10
(176 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Comandamentul pentru Situații de Urgență, activ până luni, 29 iunie 2020

Ținând cont de avertizările Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) de instabilitate atmosferică temporar accentuată în următoarele zile, cu ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 13:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 418 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 25 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 418, cu 3 cazuri mai mult față de ziua precedentă, ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2020, 13:05
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozean prins cu arme neletale în portbagajul mașinii

Slobozean prins cu arme neletale în portbagajul mașinii

Un ialomițean de 45 de ani este cercetat penal de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de «contrabandă calificată» și «nerespectarea regimului armelor și munițiilor», după ce a fost depistat în trafic ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 14:55
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Femeie din Fetești, arestată pentru «evaziune fiscală» și «spălarea banilor»

Marți, 23 iunie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Fetești au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 14:45
(398 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 23 iunie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii din Slobozia, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza municipiului, au oprit un autoturism condus de un bărbat, de ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 14:40
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Percheziții la domiciliile unor funcționari publici, cercetați pentru fapte de corupție

Miercuri, 24 iunie 2020, ofițeri de Poliție Judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 12:05
(1273 vizualizări - 4 comentarii)


Slobozia din nou sub ape: Peste 50 de locuințe și gospodării, inundate

Slobozia din nou sub ape: Peste 50 de locuințe și gospodării, inundate

 În contextul prognozei meteorologice de ploi abundente și instabilitate atmosferică de Cod Portocaliu, pompierii militari au acționat încă din seara zilei de marți ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2020, 09:15
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 415 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 23 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 415, cu 5 cazuri mai mult față de ziua precedentă ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2020, 13:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Viorel în Handbalul a înghețat la stadiul de proiect cetatean în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial Gigi în Un preot și trei membri ai personalului clerical, confirmați pozitiv la testul pentru depistarea SARS-CoV-2 Urbanistul în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia @Ofuscatii în «Am o datorie morală față de acești oameni!» colocatar cartier katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia Pensionar în Frizerie cu dosar penal Ofuscații în «Am o datorie morală față de acești oameni!» Cristian în Frizerie cu dosar penal Ofuscații în «Am o datorie morală față de acești oameni!» Client Bogdan în Frizerie cu dosar penal Urbanistul în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial Vorbareata în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Nu te lasa Anca! în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial Lumi în Handbalul a înghețat la stadiul de proiect Hâtz! în Deputatul PSD Ștefan Mușoiu: «Consider că PNL trebuie să răspundă în fața oamenilor și să justifice lacunele guvernării!» Târcovnicu în Un preot și trei membri ai personalului clerical, confirmați pozitiv la testul pentru depistarea SARS-CoV-2 Silviu în Frizerie cu dosar penal Vasile Pipinezu în Frizerie cu dosar penal Ionut în Un preot și trei membri ai personalului clerical, confirmați pozitiv la testul pentru depistarea SARS-CoV-2
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...