Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Interviu cu «Senatorul lui Dumnezeu»

Interviu cu «Senatorul lui Dumnezeu»

Ajuns printr-un noroc chior senator al României, Gabi Ionașcu a postat pe pagina sa de Facebook, imediat după alegeri, următorul comentariu: «Mulțumesc tuturor celor care au lucrat în campania electorală alegeri! Ce au stricat unii oameni, a reparat Dumnezeu! Obrazul murdărit de unii oameni, Dumnezeu l-a spălat!». Independent a avut curiozitatea de a detalia acest comentariu, iar senatorul Gabi Ionașcu amabilitatea de a ne răspunde.

Cînd norocul ți-l fac alții...
Gabi Ionașcu a ajuns pe lista parlamentară a PMP Ialomița ca rezultat al unui calcul politic. Dar, la 2000 de lei, cît a declarat oficial că a investit în campania electorală, n-a avut nimic de pierdut... A mizat pe conserva de 2000 de votanți pe care îi mai are și pe nostalgicii lui Băsescu. Și l-a lăsat pe Nicu Pericli cu buzele umflate și buzunarele goale!
-Ați obținut un fotoliu de senator cu puțin peste 4000 de voturi. Meritați? De ce?
-Dacă 4000 de cetățeni m-au votat înseamnă că merit fotoliul de senator. De ce îl merit? Pentru că peste 4000 de cetățeni m-au votat. Meritul este și al celor care m-au votat... E destul de simplu. Chestie de logică...
-Unii spun că sunteți un pesedist vopsit, un măr otrăvit ascuns de Marian Neacșu în partidul lui Băsescu... Cum comentați?
-De comentat astfel de tâmpenii nu îmi stă în obicei. Gura lumii...
-Cui datorați victoria? Dumneavoastră, că ați fost un primar bun și v-ați conservat voturile? Lui Pericli, că a plătit campania, lui Paros, că v-a propulsat în PMP?
-Datorez victoria celor peste 4000 de cetățeni care m-au votat. De ce m-au votat? Pentru că au avut încredere în mine. De ce au avut încredere în mine? Întrebați-i dumneavoastră!
-Cât costă un fotoliu de senator? Câți bani ați cheltuit în campania electorală?
-Costă exact suma stabilită prin legea privind organizarea alegerilor parlamentare. Nu intru în detalii, sunt sigur că găsiți informația atât în lege, cât și pe site-ul Autorității Electorale Permanente... Totul este public și la vedere! Aceasta este un fapt bun, transparența electorală...

Când Parlamentul se întîlnește cu nea Gabi
Gabi Ionașcu este acum senator cu acte în regulă. Iar acest nou statut vine cu un pachet de beneficii standard. Invidioși din fire, am vrut să demonstrăm că doarme în Parlament pe banii contribuabililor. S-a jurat că nu și că își ia în serios misiunea de senator al României. Nu l-am mai contrazis, că are și el o vârstă...
-Cum e Parlamentul? Aveți birou, mașină la scară, fotoliu comod, diurnă? Ați învățat drumul către cantină? Cât mai costă o friptură în 2017?
- În Parlament e de muncă și este mult haos. Fotoliul de senator l-ați văzut la televizor. E destul de comod... La cantină nu am ajuns și nu voi ajunge curând, căci atunci când am de lucru cam sar masa de prânz. Nu sunt tentat! Obiceiul acesta, de a sări masa de prânz, este de pe vremea când eram primar...
-Ce ați făcut în ultimele două săptămâni, ca parlamentar? Ați votat? Ați audiat miniștrii? Cum îi cheamă? V-a plăcut vreunul? Din ce Comisie faceți parte?
-Am făcut tot ce au făcut și ceilalți colegi de Parlament. Am adoptat 3 legi și am participat la audierea a șapte miniștri. Sigur, la cinci dintre ei am pus întrebări din programul de guvernare PSD și a celui pe care ni l-au prezentat. Fac parte din două Comisii permanente din Senatul României, Comisia pentru egalitatea de șanse, al cărei secretar sunt și Comisia pentru dezvoltare regională, administrarea activelor statului și privatizare, la care sunt membru. Sigur, Comisiile sunt rezultatul negocierilor politice între partidele parlamentare, cele mai relevante politic sunt «adjudecate» de majoritatea parlamentară PSD+ALDE... Miniștrii audiați la Comisiile la care sunt membru, au fost, în ordinea audierilor: ministrul Economiei-Alexandru Petrescu, ministrul Energiei-Toma Florin Petcu, ministrul pentru Mediul de Afaceri-Florin Nicolae Jianu, ministrul Turismului-Mircea Titus Dobre, vicepremier și ministru al Dezvoltării-Sevil Shhaideh, ministrul Muncii-Olguța Vasilescu, ministrul Consultării publice și dialogului social-Gabriel Petre... Singurul ministru care nu a evitat răspunsurile și a răspuns și la cele două întrebări puse de mine, a fost doamna Sevil Shhaideh, a cărei prestație mi-a plăcut... Pentru ceilalți miniștri nu pot împărtăși aceeași opinie.  
-Ce veți face pentru Ialomița de-acolo? Aveți un plan, un proiect, vreo promisiune pe care să o puteți onora?
-Ca senator de Opoziție nu prea pot să promovez proiecte proprii... Dar pot să mă opun și să amendez proiectele majorității, cu mai mult sau mai puțin succes. La cum apar lucrurile în acest moment, fără succes! Sigur nu-mi voi abandona tot ce am promovat în campania electorală, voi insista și specula orice «breșă» a majorității pentru a-mi include cât mai multe din proiectele promise. Nu este ușor să învingi o majoritate de 2/3 reprezentată din PSD+ALDE. Cert este un fapt, proiectele individuale devin comune, ele se transformă în legi votate de întreg Parlamentul. Dacă ne referim la inițiativele individuale, fiți siguri le voi face cunoscute. Vom vedea...
-Câți bani îi costă pe ialomițeni un parlamentar? Lunar, domnule senator, că dacă înmulțim cu 12 ne-am putea speria...
-Baza legală: Legea nr. 96/2006, privind Statutul deputaților și al senatorilor, republicată, art. 42 (1). Deputații și senatorii primesc, pe durata exercitării mandatului, o indemnizație lunară, stabilită prin lege. La acest moment cred ca indemnizația este situată undeva în jurul sumei de 5300 de lei, nu știu foarte precis, nu aceasta mă preocupă în mod deosebit...

Când Dumnezeu te face senator...
Gabi Ionașcu crede în Dumnezeu, că doar nu degeaba a facut danii din bani publici la toate bisericile din oraș pe vremea când era primar. Iar după ce a obținut mandatul de senator, și-a mărturisit credința și pe Facebook. Pentru că noi n-avem nici mamă, nici tată, nici Dumnezeu, am vrut să înțelegem mai bine... Și am sfârșit prin a nu mai înțelege nimic!
-Ați spus pe Facebook că «ce au stricat oamenii, repară Dumnezeu!»... Ce înseamnă asta? Puteți detalia?
-Referirea era la maniera în care au înțeles unii cetățeni din partidele politice locale să facă politică. Mai exact m-am referit la modul în care s-a încălcat legea în momentul în care gașca de penali din Primăria Slobozia a dorit să mă excludă din cadrul Consiliului Municipal! Justiția ne va lămuri pe toți despre dedesubturile acestei golănii... Sigur, mă mai refer la toate umilințele și tâmpeniile care mi s-au pus în «cârcă» mie, familiei mele... De aceea spun: «Unde au scuipat unii, a spălat Dumnezeu!». Este un fapt!
-Aveți regrete, mustrări de conștiință, păcate de mărturisit? Apa lui Ionașcu poate? Groapa lui Stoica, de ce nu? Vreo șpagă luată pe vremea când erați primar? Vreun slobozean pe care l-ați năpăstuit?
-Regrete? Că nu am reușit să finalizez proiectele începute și că aceia care mi-au succedat în funcție sunt ușor neghiobi. Unii deja au fost condamnați penal, alții urmează, iar alții au devenit deja «complici»! Cred că nu ați uitat desele «vizite» ale procurorilor și mascaților din perioada 2012-2016! Faceți comparația celor 21 de ani ai administrației Pinter-Ionașcu și Ionașcu și constatați. Dacă sunt liber și nu sunt cercetat în niciun dosar penal este evident că nu am luat nicio șpagă sau săvârșit vreo faptă penală. Slobozean năpăstuit? Asta nu stă în puterea mea. Eu am tratat cu respect cetățenii care au venit cu probleme la primarul Ionașcu. Dacă nu întotdeauna au existat și căi legale de rezolvare, asta este altă discuție... Mi-am slujit cu credință și iubit comunitatea, fapt pe care îl urmez și acum. Aceasta, probabil, îi deranjează și acum pe unii, motiv pentru care încă mai «scuipă» mizerii! Probabil o vor face și în continuare! «În pomul cu fructe, aruncă cu pietre toți nemernicii!». Ați văzut să arunce cineva cu pietre în «pomul sterp»? Nu am mustrări de conștiință! Regrete am... Slobozenii au fost mințiți și păcăliți de niște penali că va curge în Slobozia «lapte și miere». În fapt, s-a văzut în «buzunarul» cui au curs toate acestea!
-Rămâneți la PMP? Treceți la al partid?
-Evident că rămân la PMP. La vârsta mea nu-mi permit să fac astfel de măgării căci nu mai am timp să le îndrept...
-Aveți o întrebare la care ați fi vrut să răspundeți? Vreți să spuneți ceva orașului, ialomițenilor de-acum, că sunteți senatorul tuturor?
-Eu aș fi avut disponibilitatea să răspund la multe întrebări, dar dumneavoastră faceți interviul, așa că mă conformez. Cititorii dumneavoastră vor aprecia dacă ați pus cele mai potrivite întrebări. Ialomițenilor le spun că vor fi foarte bine informați cu problemele de pe agenda Senatului și cu pozițiile mele față de acestea. Și le promit că mă voi opune ori de câte ori Puterea va încerca să își încalce promisiunile electorale sau să legifereze ocult în favoarea unor găști de interese.

12 Ianuarie 2017, 10:35 (5109 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Nimeni nu-l cumpără pe «senatorul lui Dumnezeu»!
Senatorul Ionașcu se reinventează politic
Ionașcu+Pericli=LOVE(LE)

Comentariile cititorilor:


Mary:
(17 Ianuarie 2017, 12:29)
Zicala se confirma: "Prost sa fii, noroc sa ai".
Marcu:
(14 Ianuarie 2017, 07:48)
Ai nenorocit orasul.De ani de zile caram apa bolnavi,batrani ,pensionari pe scari ,pe bani grei,din cauza prostiei,incompetentei sau lacomiei tale!Vrem dreptate!La puscarie,nu in parlament!Fi-v-ar listele de cacao ,schimbati odata sistemul de vot ca ajung in parlament hoti,golani,analfabeti etc
Aron:
(13 Ianuarie 2017, 19:30)
Da cine fraților la votat de a ajuns acolo că la nimeni nu-i convine de activitatea lui numai rău a făcut pentru noi ? Pentru Olteanu de la CARGO a făcut Și canalizare cu basculele de la cargo Și groapă cu basculele de la cargo .S.A.m.d.
bazinul de la crunti:
(13 Ianuarie 2017, 16:25)
tu vorbesti de penali iti reamintesc de falsurile in pontaje si in situatiile de lucrari cu valorificarea  motorinei si a incasarea spagii de la subordonati cand erai comunist iar dupa 89 ai naparlit si ti-a crescut mustata si comisionul nenorocind un oras intreg cu apa desi ai facut facultatea de imbunatatiri funerare. apropo unde ai biroul senstorial sa te sprijin in democratia reprezentativa. al 4001-lea votant 
T.B.:
(13 Ianuarie 2017, 14:43)
 "Nu am mustrări de conștiință! Slobozenii au fost mințiți și păcăliți de niște penali că va curge în Slobozia «lapte și miere». În fapt, s-a văzut în «buzunarul» cui au curs toate acestea!" Prin aceste cuvinte se evidentiaza coloana vertebrala din cuciuc pur a tovarasului Ionascu. A mancat o paine alba si a furat cot la cot cu cei din psd, dar acum, aflat in tabara adversa, ii face hoti pe fostii lui tovarasi de nadejde! Mare caracter! O dovada de puerila naivitate este si multumirea de sine si siguranta pe care ne-o arata ex-edilul nostru cel intru otravirea slobozenilor: Ionascu se comporta precum cel ajuns deja in rai, care a fost iertat de toate pacatele si, de-acum, e rost de trai pe vatrai si fericire cat incape. Aiurea! Justitia merge mai departe, faptele raman, iar locul de senator e departe de a feri pe cineva de puscarie. Socul insa va fi mai dur, din puful de senator la conditia de puscarias. Dovada ca astfel de surprize s-au intamplat si la case mai mari..
mircea:
(13 Ianuarie 2017, 12:46)
no, hai s-o vorbim pe corecte, ionascu a castigat, ca vreti sau , asta e, el este senator voi nu, el v-a otravit apa, v-a luat banii, l-ati mascarit dar acum este senator, asta ne spune ca inca are lipici la oameni, in rest, comentarii de frustrati...acum urmeaza mascarile postacilor
gigel:
(13 Ianuarie 2017, 10:39)
Din pacate, cu toate nemerniciile lui, e posibil ca Ionascu sa fie peste ceilalti alesi din multe puncte de vedere. Atat de jos am ajuns...
Oreo:
(13 Ianuarie 2017, 05:50)
Da câți bani ai luat de la primărie prin firma tmucb și i-ai băgat la cargo ??? Nu mai spui hotule !! Câte nenorociri ai făcut și cu Pericle ..Cine dracu te-a votat pe tine ..
LUPUL CENUSIU:
(12 Ianuarie 2017, 20:44)
Va zic eu cum sta treaba. Dl. Gabi Ionașcu trebuia sa aibă soarta d-lui Ciuperca, însă datorita faptului ca a fost anchetat de aripa DNA din Slobozia (condusa de știți cine) orasul nu a avut norocul sa scape de el.
Ptr Ionascu:
(12 Ianuarie 2017, 20:18)
Mai Ionascule nu ti-e rusine sa spui ca nu esti cercetat , pentru ca ai fost corect????? Cand te-a cercetat procurorul Cristudor in dosarul apa si te-a scos, iti aduci aminte??? De ce te-a scos? Pentru ca i-ai dat terenul lui SC Romagra SRL de la iesire spre Bucu, de si-a facut baiatul procurorului casa. Suprafata de 9.330 mp in intravilanul municipiului Slobozia. Nu ti - e rusine ma lichea mustacioasa.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
18 Aug 2019
131 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(396 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2019, 19:15


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(404 vizualizări - 0 comentarii)


A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(523 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(478 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(426 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(515 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(382 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(514 vizualizări - 0 comentarii)


9

ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(445 vizualizări - 0 comentarii)


10

DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(435 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 August 2019, 19:10


12

anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(681 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(649 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(631 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(647 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(703 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(821 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(775 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ialomița: Lemne confiscate

Marți, 6 august a.c., polițiștii de Ordine Publică, împreună cu specialiștii silvici au desfășurat mai multe controale pe drumurile publice și la punctele de lucru de pe raza județului pentru combaterea ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:10
(756 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal între Stelnica și Fetești

În noaptea de 5/6 august a.c., pe DN3B, între localitățile Stelnica și Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:10
(1201 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de informare la Tabăra Amara

Marți, 6 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități de informare a elevilor aflați în Tabăra Amara. În ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:05
(738 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan cu un permis fals

Luni, 5 august a.c., polițiștii feteșteni au surprins în flagrant un bărbat, de 37 de ani, din Fetești, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu fără a deține permis de conducere. Șoferul a ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:55
(828 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție emise de polițiștii ialomițeni

Marți, 6 august a.c., polițiștii alobozeni au emis două ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați, de 29 și 30 de ani. În primul caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:50
(782 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru depistarea transportatorilor neautorizați de persoane

În perioada 1-4 august a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au controlat 21291 autovehicule și 13 societăți comerciale în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:45
(709 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

În perioada 2-4 august a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 66 de ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice deși anterior consumaseră ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:40
(784 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Dosar penal pentru un fals taximetrist


Sâmbătă, 3 august a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism în regim «taxi» pe raza localității de domiciliu. La ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:35
(842 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu

Sâmbătă, 3 august a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii slobozeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Slobozia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «violență în familie». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:30
(802 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Movilița

Duminică, 4 august a.c., în jurul orelor 16,30, pe raza localității Movilița s-a produs o coliziune între un autoturism și o autoutilitară. Pentru salvarea celor trei victime, un minor de 7 ani, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:25
(783 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Capatos în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara Liviu în Ultima romantică a Bibliotecii Județene duru în Ultima romantică a Bibliotecii Județene Turmentat în «Incompetența primarului Sloboziei ne costă 8 milioane de euro!» Albinita în Ultima romantică a Bibliotecii Județene Părinte, nu popă în Ultima romantică a Bibliotecii Județene Poc în Manasia: Și-a omorât concubinul și i-a dat foc Grup ce vrea decenta în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni @Cetatean în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Auto sh în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 14 august 2019 Alexandra în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Cetățean în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Erdeley în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Costina în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Vom vota cu omul nu cu partidu în ALDE Gae Cetătean în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Eugen în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni #pasajladrajna în Constructorii refuză reabilitarea podului rutier peste râul Ialomița Cetățean de la bloc în Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni Ionica în Ialomița, lovită de o nouă epidemie de Pestă Porcină Africană
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...