Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Interviu cu «Senatorul lui Dumnezeu»

Interviu cu «Senatorul lui Dumnezeu»

Ajuns printr-un noroc chior senator al României, Gabi Ionașcu a postat pe pagina sa de Facebook, imediat după alegeri, următorul comentariu: «Mulțumesc tuturor celor care au lucrat în campania electorală alegeri! Ce au stricat unii oameni, a reparat Dumnezeu! Obrazul murdărit de unii oameni, Dumnezeu l-a spălat!». Independent a avut curiozitatea de a detalia acest comentariu, iar senatorul Gabi Ionașcu amabilitatea de a ne răspunde.

Cînd norocul ți-l fac alții...
Gabi Ionașcu a ajuns pe lista parlamentară a PMP Ialomița ca rezultat al unui calcul politic. Dar, la 2000 de lei, cît a declarat oficial că a investit în campania electorală, n-a avut nimic de pierdut... A mizat pe conserva de 2000 de votanți pe care îi mai are și pe nostalgicii lui Băsescu. Și l-a lăsat pe Nicu Pericli cu buzele umflate și buzunarele goale!
-Ați obținut un fotoliu de senator cu puțin peste 4000 de voturi. Meritați? De ce?
-Dacă 4000 de cetățeni m-au votat înseamnă că merit fotoliul de senator. De ce îl merit? Pentru că peste 4000 de cetățeni m-au votat. Meritul este și al celor care m-au votat... E destul de simplu. Chestie de logică...
-Unii spun că sunteți un pesedist vopsit, un măr otrăvit ascuns de Marian Neacșu în partidul lui Băsescu... Cum comentați?
-De comentat astfel de tâmpenii nu îmi stă în obicei. Gura lumii...
-Cui datorați victoria? Dumneavoastră, că ați fost un primar bun și v-ați conservat voturile? Lui Pericli, că a plătit campania, lui Paros, că v-a propulsat în PMP?
-Datorez victoria celor peste 4000 de cetățeni care m-au votat. De ce m-au votat? Pentru că au avut încredere în mine. De ce au avut încredere în mine? Întrebați-i dumneavoastră!
-Cât costă un fotoliu de senator? Câți bani ați cheltuit în campania electorală?
-Costă exact suma stabilită prin legea privind organizarea alegerilor parlamentare. Nu intru în detalii, sunt sigur că găsiți informația atât în lege, cât și pe site-ul Autorității Electorale Permanente... Totul este public și la vedere! Aceasta este un fapt bun, transparența electorală...

Când Parlamentul se întîlnește cu nea Gabi
Gabi Ionașcu este acum senator cu acte în regulă. Iar acest nou statut vine cu un pachet de beneficii standard. Invidioși din fire, am vrut să demonstrăm că doarme în Parlament pe banii contribuabililor. S-a jurat că nu și că își ia în serios misiunea de senator al României. Nu l-am mai contrazis, că are și el o vârstă...
-Cum e Parlamentul? Aveți birou, mașină la scară, fotoliu comod, diurnă? Ați învățat drumul către cantină? Cât mai costă o friptură în 2017?
- În Parlament e de muncă și este mult haos. Fotoliul de senator l-ați văzut la televizor. E destul de comod... La cantină nu am ajuns și nu voi ajunge curând, căci atunci când am de lucru cam sar masa de prânz. Nu sunt tentat! Obiceiul acesta, de a sări masa de prânz, este de pe vremea când eram primar...
-Ce ați făcut în ultimele două săptămâni, ca parlamentar? Ați votat? Ați audiat miniștrii? Cum îi cheamă? V-a plăcut vreunul? Din ce Comisie faceți parte?
-Am făcut tot ce au făcut și ceilalți colegi de Parlament. Am adoptat 3 legi și am participat la audierea a șapte miniștri. Sigur, la cinci dintre ei am pus întrebări din programul de guvernare PSD și a celui pe care ni l-au prezentat. Fac parte din două Comisii permanente din Senatul României, Comisia pentru egalitatea de șanse, al cărei secretar sunt și Comisia pentru dezvoltare regională, administrarea activelor statului și privatizare, la care sunt membru. Sigur, Comisiile sunt rezultatul negocierilor politice între partidele parlamentare, cele mai relevante politic sunt «adjudecate» de majoritatea parlamentară PSD+ALDE... Miniștrii audiați la Comisiile la care sunt membru, au fost, în ordinea audierilor: ministrul Economiei-Alexandru Petrescu, ministrul Energiei-Toma Florin Petcu, ministrul pentru Mediul de Afaceri-Florin Nicolae Jianu, ministrul Turismului-Mircea Titus Dobre, vicepremier și ministru al Dezvoltării-Sevil Shhaideh, ministrul Muncii-Olguța Vasilescu, ministrul Consultării publice și dialogului social-Gabriel Petre... Singurul ministru care nu a evitat răspunsurile și a răspuns și la cele două întrebări puse de mine, a fost doamna Sevil Shhaideh, a cărei prestație mi-a plăcut... Pentru ceilalți miniștri nu pot împărtăși aceeași opinie.  
-Ce veți face pentru Ialomița de-acolo? Aveți un plan, un proiect, vreo promisiune pe care să o puteți onora?
-Ca senator de Opoziție nu prea pot să promovez proiecte proprii... Dar pot să mă opun și să amendez proiectele majorității, cu mai mult sau mai puțin succes. La cum apar lucrurile în acest moment, fără succes! Sigur nu-mi voi abandona tot ce am promovat în campania electorală, voi insista și specula orice «breșă» a majorității pentru a-mi include cât mai multe din proiectele promise. Nu este ușor să învingi o majoritate de 2/3 reprezentată din PSD+ALDE. Cert este un fapt, proiectele individuale devin comune, ele se transformă în legi votate de întreg Parlamentul. Dacă ne referim la inițiativele individuale, fiți siguri le voi face cunoscute. Vom vedea...
-Câți bani îi costă pe ialomițeni un parlamentar? Lunar, domnule senator, că dacă înmulțim cu 12 ne-am putea speria...
-Baza legală: Legea nr. 96/2006, privind Statutul deputaților și al senatorilor, republicată, art. 42 (1). Deputații și senatorii primesc, pe durata exercitării mandatului, o indemnizație lunară, stabilită prin lege. La acest moment cred ca indemnizația este situată undeva în jurul sumei de 5300 de lei, nu știu foarte precis, nu aceasta mă preocupă în mod deosebit...

Când Dumnezeu te face senator...
Gabi Ionașcu crede în Dumnezeu, că doar nu degeaba a facut danii din bani publici la toate bisericile din oraș pe vremea când era primar. Iar după ce a obținut mandatul de senator, și-a mărturisit credința și pe Facebook. Pentru că noi n-avem nici mamă, nici tată, nici Dumnezeu, am vrut să înțelegem mai bine... Și am sfârșit prin a nu mai înțelege nimic!
-Ați spus pe Facebook că «ce au stricat oamenii, repară Dumnezeu!»... Ce înseamnă asta? Puteți detalia?
-Referirea era la maniera în care au înțeles unii cetățeni din partidele politice locale să facă politică. Mai exact m-am referit la modul în care s-a încălcat legea în momentul în care gașca de penali din Primăria Slobozia a dorit să mă excludă din cadrul Consiliului Municipal! Justiția ne va lămuri pe toți despre dedesubturile acestei golănii... Sigur, mă mai refer la toate umilințele și tâmpeniile care mi s-au pus în «cârcă» mie, familiei mele... De aceea spun: «Unde au scuipat unii, a spălat Dumnezeu!». Este un fapt!
-Aveți regrete, mustrări de conștiință, păcate de mărturisit? Apa lui Ionașcu poate? Groapa lui Stoica, de ce nu? Vreo șpagă luată pe vremea când erați primar? Vreun slobozean pe care l-ați năpăstuit?
-Regrete? Că nu am reușit să finalizez proiectele începute și că aceia care mi-au succedat în funcție sunt ușor neghiobi. Unii deja au fost condamnați penal, alții urmează, iar alții au devenit deja «complici»! Cred că nu ați uitat desele «vizite» ale procurorilor și mascaților din perioada 2012-2016! Faceți comparația celor 21 de ani ai administrației Pinter-Ionașcu și Ionașcu și constatați. Dacă sunt liber și nu sunt cercetat în niciun dosar penal este evident că nu am luat nicio șpagă sau săvârșit vreo faptă penală. Slobozean năpăstuit? Asta nu stă în puterea mea. Eu am tratat cu respect cetățenii care au venit cu probleme la primarul Ionașcu. Dacă nu întotdeauna au existat și căi legale de rezolvare, asta este altă discuție... Mi-am slujit cu credință și iubit comunitatea, fapt pe care îl urmez și acum. Aceasta, probabil, îi deranjează și acum pe unii, motiv pentru care încă mai «scuipă» mizerii! Probabil o vor face și în continuare! «În pomul cu fructe, aruncă cu pietre toți nemernicii!». Ați văzut să arunce cineva cu pietre în «pomul sterp»? Nu am mustrări de conștiință! Regrete am... Slobozenii au fost mințiți și păcăliți de niște penali că va curge în Slobozia «lapte și miere». În fapt, s-a văzut în «buzunarul» cui au curs toate acestea!
-Rămâneți la PMP? Treceți la al partid?
-Evident că rămân la PMP. La vârsta mea nu-mi permit să fac astfel de măgării căci nu mai am timp să le îndrept...
-Aveți o întrebare la care ați fi vrut să răspundeți? Vreți să spuneți ceva orașului, ialomițenilor de-acum, că sunteți senatorul tuturor?
-Eu aș fi avut disponibilitatea să răspund la multe întrebări, dar dumneavoastră faceți interviul, așa că mă conformez. Cititorii dumneavoastră vor aprecia dacă ați pus cele mai potrivite întrebări. Ialomițenilor le spun că vor fi foarte bine informați cu problemele de pe agenda Senatului și cu pozițiile mele față de acestea. Și le promit că mă voi opune ori de câte ori Puterea va încerca să își încalce promisiunile electorale sau să legifereze ocult în favoarea unor găști de interese.

12 Ianuarie 2017, 10:35 (4946 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Nimeni nu-l cumpără pe «senatorul lui Dumnezeu»!
Senatorul Ionașcu se reinventează politic
Ionașcu+Pericli=LOVE(LE)

Comentariile cititorilor:


Mary:
(17 Ianuarie 2017, 12:29)
Zicala se confirma: "Prost sa fii, noroc sa ai".
Marcu:
(14 Ianuarie 2017, 07:48)
Ai nenorocit orasul.De ani de zile caram apa bolnavi,batrani ,pensionari pe scari ,pe bani grei,din cauza prostiei,incompetentei sau lacomiei tale!Vrem dreptate!La puscarie,nu in parlament!Fi-v-ar listele de cacao ,schimbati odata sistemul de vot ca ajung in parlament hoti,golani,analfabeti etc
Aron:
(13 Ianuarie 2017, 19:30)
Da cine fraților la votat de a ajuns acolo că la nimeni nu-i convine de activitatea lui numai rău a făcut pentru noi ? Pentru Olteanu de la CARGO a făcut Și canalizare cu basculele de la cargo Și groapă cu basculele de la cargo .S.A.m.d.
bazinul de la crunti:
(13 Ianuarie 2017, 16:25)
tu vorbesti de penali iti reamintesc de falsurile in pontaje si in situatiile de lucrari cu valorificarea  motorinei si a incasarea spagii de la subordonati cand erai comunist iar dupa 89 ai naparlit si ti-a crescut mustata si comisionul nenorocind un oras intreg cu apa desi ai facut facultatea de imbunatatiri funerare. apropo unde ai biroul senstorial sa te sprijin in democratia reprezentativa. al 4001-lea votant 
T.B.:
(13 Ianuarie 2017, 14:43)
 "Nu am mustrări de conștiință! Slobozenii au fost mințiți și păcăliți de niște penali că va curge în Slobozia «lapte și miere». În fapt, s-a văzut în «buzunarul» cui au curs toate acestea!" Prin aceste cuvinte se evidentiaza coloana vertebrala din cuciuc pur a tovarasului Ionascu. A mancat o paine alba si a furat cot la cot cu cei din psd, dar acum, aflat in tabara adversa, ii face hoti pe fostii lui tovarasi de nadejde! Mare caracter! O dovada de puerila naivitate este si multumirea de sine si siguranta pe care ne-o arata ex-edilul nostru cel intru otravirea slobozenilor: Ionascu se comporta precum cel ajuns deja in rai, care a fost iertat de toate pacatele si, de-acum, e rost de trai pe vatrai si fericire cat incape. Aiurea! Justitia merge mai departe, faptele raman, iar locul de senator e departe de a feri pe cineva de puscarie. Socul insa va fi mai dur, din puful de senator la conditia de puscarias. Dovada ca astfel de surprize s-au intamplat si la case mai mari..
mircea:
(13 Ianuarie 2017, 12:46)
no, hai s-o vorbim pe corecte, ionascu a castigat, ca vreti sau , asta e, el este senator voi nu, el v-a otravit apa, v-a luat banii, l-ati mascarit dar acum este senator, asta ne spune ca inca are lipici la oameni, in rest, comentarii de frustrati...acum urmeaza mascarile postacilor
gigel:
(13 Ianuarie 2017, 10:39)
Din pacate, cu toate nemerniciile lui, e posibil ca Ionascu sa fie peste ceilalti alesi din multe puncte de vedere. Atat de jos am ajuns...
Oreo:
(13 Ianuarie 2017, 05:50)
Da câți bani ai luat de la primărie prin firma tmucb și i-ai băgat la cargo ??? Nu mai spui hotule !! Câte nenorociri ai făcut și cu Pericle ..Cine dracu te-a votat pe tine ..
LUPUL CENUSIU:
(12 Ianuarie 2017, 20:44)
Va zic eu cum sta treaba. Dl. Gabi Ionașcu trebuia sa aibă soarta d-lui Ciuperca, însă datorita faptului ca a fost anchetat de aripa DNA din Slobozia (condusa de știți cine) orasul nu a avut norocul sa scape de el.
Ptr Ionascu:
(12 Ianuarie 2017, 20:18)
Mai Ionascule nu ti-e rusine sa spui ca nu esti cercetat , pentru ca ai fost corect????? Cand te-a cercetat procurorul Cristudor in dosarul apa si te-a scos, iti aduci aminte??? De ce te-a scos? Pentru ca i-ai dat terenul lui SC Romagra SRL de la iesire spre Bucu, de si-a facut baiatul procurorului casa. Suprafata de 9.330 mp in intravilanul municipiului Slobozia. Nu ti - e rusine ma lichea mustacioasa.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 18 Iun 2019
165 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:22
(131 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(608 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(666 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(562 vizualizări - 0 comentarii)


4

Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(468 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(450 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Iunie 2019, 20:05


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(575 vizualizări - 0 comentarii)


8

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Iunie 2019, 18:15


9
Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(894 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1120 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(938 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(711 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(924 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1224 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(837 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1132 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(966 vizualizări - 0 comentarii)


«Expoziția Absolvenților 2019», la Muzeul Agriculturii

Marți, 4 iunie a.c., de la orele 14,00, a fost vernisată expoziția absolvenților Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național al Agriculturii din România. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 18:15
(1077 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajulului, 5,01%

La sfârșitul lunii aprilie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4736 șomeri (din care 2072 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 08:10
(1027 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Cod Roșu de inundații

Hidrologii au emis pentru zona Adâncata, din județul Ialomița, o avertizare Cod Portocaliu de inundații. Specialiștii atrag atenția că din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, există ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 22:03
(1507 vizualizări - 0 comentarii)


DIICOT: 13 percheziții și șase persoane arestate

Miercuri, 29 mai a.c., polițiștii specializați în Combatrea Criminalității Organizate din Ialomița și procurorii DIICOT, au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:35
(1411 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intevalul 3-7 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cazua unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:15
(1397 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:05
(1351 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se întrerupe apa în Fetești Oraș!

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2019, 09:40
(1343 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Înșelat prin metoda «Șmen»

Metoda «Șmen» reprezintă solicitarea unor sume mari de bani de către persoane la diverse instituții, magazine sau chiar pe stradă. Astfel, marți, 28 mai a.c., pe raza unui magazin din localitatea Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:20
(1777 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie de vaccinare antirabică aeriană a vulpilor

Începând cu data de 07.06.2019, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță începerea celei de a IX-a campanie de primăvară de vaccinare antirabică a vulpilor. Campania ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:10
(1282 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 accidente, o persoană decedată și alte șase rănite

În perioada 24-26 mai a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs 3 accidente rutiere, soldate cu decesul unei persoane și rănirea altor șase. Primul accident s-a produs vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:20
(1590 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

În perioada 24-26 mai a.c., trei șoferi, cu vârste cuprinse între 24 și 49 ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior cunsumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2019, 16:10
(1536 vizualizări - 0 comentarii)


Broșteni: Și-a omorât vecinul cu un cuțit

O anchetă penală a fost deschisă în localitatea Broșteni, după ce un bărbat a lovit cu mașina două persoane și a înjunghiat o a treia. Victima a murit pe loc, în urma agresiunii. Surse judiciare susțin ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2019, 16:10
(1952 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Broșteni crimă


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...