Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Local Slobozia legiferează gafele administrației Mocioniu

Păzea, PSD guvernează!

Consiliul Local Slobozia legiferează gafele administrației Mocioniu

Administrația Mocioniu este imbatabilă. Iar susținerea oferită în cadrul Consiliului Local Slobozia de către consilierii locali PSD, secondați sporadic de către consilierii Opoziției, îi permite primarului Adrian Mocioniu să gafeze impardonabil. Ședința de joi, 26 ianuarie 2017, este un doar un exemplu în acest sens.

Concordie generală
După 8 luni de la preluarea mandatului, primarul Adrian Mocioniu se simte în Consiliul Local precum peștele în apă. Consilierii PSD îl susțin necondiționat, consilierii Opoziției și-au asumat rolul decorativ, iar proiectele de hotărâre supuse dezbaterii sunt aprobate fără rezerve, chiar dacă nu obțin avizul de legalitate din partea Instituției Prefectului Ialomița. În aceste condiții, ședințele de Consiliu Local au devenit o banală formalitate. Cea de joi, 26 ianuarie 2017, spre exemplu, a permis administrației Mocioniu să legifereze fără probleme o serie întreagă de hotărâri care vor afecta direct viața administrativă a orașului. Printre ele, enumerăm pe cea privind utilizarea excedentului bugetar al anului 2016, hotărârea privind aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice pentru anul 2017 pentru Aparatul de specialitate al Primarului municipiului Slobozia și serviciile publice de interes local, hotărârea privind aprobarea Regulamentului serviciului de salubrizare al Municipiului Slobozia sau hotărârea privind trecerea unor imobile din domeniul privat în domeniul public al Municipiului Slobozia. Toate acestea, și multe altele cu caracter ceva mai tehnic, au fost aprobate formal, fără ca vreunul dintre consilierii prezenți să fie interesați de efectele pe care le produc.

Scheleții din dulapul administrației
Singurul proiect de hotărâre care a fost dezbătut (și respins în pofida avizului obținut în cadrul Comisiei de Urbanism!) a fost proiectul de hotârâre privind aprobarea planului Urbanistic Zonal «lotizare pentru construcții de locuințe» situat în extravilanul municipiului Slobozia. Concret, este vorba despre o suprafață de 1,5 hectare de teren intravilan și extravilan, pe care un investitor local, Vasile Munteanu, dorește să o lotizeze în vederea comercializării. Potrivit declarațiilor sale, acesta așteaptă PUZ-ul necesar lotizării de mai bine de 3 ani, perioadă în care atât conducerea Primăriei, cât și funcționarii serviciilor de specialitate, au tergiversat demararea procedurilor premergătoare aprobării acestui plan. Explicația oficială pentru această întârziere o reprezintă «lipsa garanției prin care investitorul se obligă să asigure accesul la utilități». Exasperat de situație, la ședința precedentă, Vasile Munteanu a declarat, printre altele: «De 3 ani mi se spune să aștept și să vin cu acte! De fiecare dată alte acte! Acum fiecare dintre dumneavoastră vă dați cu părerea, dar nimeni nu știe exact ce trebuie să fac... Ori vă hotărâți și îmi comunicați în scris, ori ne vedem în instanță!». În replică la aceste afirmații, primarul Adrian Mocioniu a declarat: «În condițiile în care noi vă aprobăm proiectul, dumneavoastră veți vinde pielea ursului din pădure, fără să aveți vreo garanție că oamenii vor fi racordați la utilități! (...) Nu avem nicio garanție că acolo se va putea construi vreodată! Este nevoie să se dezvolte cartiere de locuințe în Slobozia, dar nu în acest mod...».

Primarul Adrian Mocioniu a declarat public că este șantajat de Nicu Pericli
Intențiile administrației Mocioniu de a înființa un serviciu public de transport la nivelul orașului Slobozia au eșuat. Nicu Pericli, administratorul Nick Touring Slobozia, refuză colaborarea cu administrația locală, în condițiile în care «Primăria mă obligă să îmi desfășor activitatea ilegal!». În replică, primarul Adrian Mocioniu a declarat că nu cedează acestui șantaj administrativ...
De la vorbe la fapte Primarul Adrian Mocioniu a declarat public că intenționează să înființeze un serviciu public de transport local la nivelul Primăriei. În acest context, în luna noiembrie a anului 2016, serviciul Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Slobozia a dat publicității un raport care preciza modalitățile de reziliere a contractului cu Nick Touring, începând cu data de 1 ianuarie 2017. În cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia de săptămâna trecută, administratorul Nick Touring, Nicu Pericli, a amenințat că va suspenda activitatea de transport, în condițiile în care Primăria Slobozia îl obligă să efectueze acest serviciu ilegal: «Ca să obțin licență pentru autogară a trebuit să fac dovada că am spațiul de îmbarcare-debarcare... Atunci mi s-a făcut contract pentru cei 107 metri de la gară, pentru a putea obține licența de transport. Anul trecut, în decembrie, această licență a expirat! Am adus la cunoștința Primăriei Slobozia, în atenția domnului primar, acest fapt, dar văd că nu s-a luat în discuție în Consiliul Local nici măcar la capitolul diverse. (...) În condițiile în care dumneavoastră schimbați regulile în timpul jocului, îmi rezev dreptul de a suspenda activitatea de transport local! (...) Primăria mă obligă să îmi desfășor activitatea ilegal!» a declarat Nicu Pericli. Reamintim că, potrivit contractului încă în vigoare la acest moment, firma Nick Touring are concesionat serviciul de trasport local până în anul 2019.
Adrian Mocioniu nu se lasă șantajat Poziția lui Nicu Pericli a fost catalogată de către primarul Adrian Mocioniu drept «șantaj». «Dumneavoastră recurgeți la un șantaj. (...) Dumneavoastră, așa cum ați spus, funcționați ilegal, construiți ilegal în acest municipiu... Eu vă spun un singur lucru! Dumneavoastră ne șantajați spunând că opriți transportul public pentru ca noi să vă oferim acel teren. Nu! Terenul acela se concesionează conform legislației în vigoare. (...) V-am răspuns oficial de nenumărate ori și v-am precizat procedura prin care intrați în posesia acelui teren! Chiar dacă dumneavoastră efectuați serviciul de transport, sunt și alți operatori care au dreptul la un joc corect... Dumneavoastră încercați un șantaj, ca noi să greșim și să vă încredițăm acel teren prin atribuire directă. Conform legislației nu se poate!» a declarat Adrian Mocioniu în replică. Divergențele dintre autoritățile locale și firma Nick Touring anulează șansele înființării unui serviciu public de transport local. Potrivit unor surse interne, administrația Mocioniu nu are nici resursele financiare și nici capacitatea logistică pentru a susține o investiție de o asemenea angergură. Reamintim că, într-o primă instanță, primarul Sloboziei a declarat că intenționează să achiziționeze 6 autobuze de tip urban, second-hand, «cu o capacitate de transport totală de cel puțin 69 de locuri, respectiv 25 de locuri pe scaune și 44 de locuri în picioare», la o valoare estimată de 180 mii de euro.

Miroase a hazna administrativă
Demisia Dorinei Milea naște semne de întrebare
Considerată una dintre «vacile de muls» ale administrației Stoica, SC Servicii Publice SRL a fost preluată în luna octombrie de către Dorinai Milea numită în această funcție pe criterii politice. Potrivit unor surse administrative interne, Dorina Milea a avut libertatea de a lua orice decizie legală care să permită revenirea societății pe linia de plutire, după scandalul declanșat de controlul Curții de Conturi Ialomița, care a identificat prejudicii în valoare de aproximativ 340 mii de lei. Printre măsurile făcute publice de către Dorina Milea s-au numărat cea privind acționarea în instanță a 110 dintre comercianții din Bazarul Municipal, precum și comandarea unui audit extern «care să limpezească situația financiară a societății». În acest context, demisia Dorinei Milea este una surprinzătoare, care lasă loc speculațiilor. Surse administrative susțin că «Dorina Milea este o fire conflictuală, cu care nu se poate lucra...». Un alt scenariu care circulă în spațiul public, deocamdată anonim, ar fi acela că Dorinei Milea i s-ar fi cerut să «mulgă» societatea potrivit obiceiurilor moștenite de la administrația Stoica. Singura certitudine în acest vacarm administrativ generat de demisia Dorinei Milea o reprezintă informarea oficială prezentată consilierilor locali în cadrul unei ședințe AGA din 31 octombrie 2016. Potrivit acesteia, Dorina Milea a făcut un inventar al problemelor cu care se confruntă societatea. Astfel, s-a descoperit că «prin prelungirea contractului de abonament pentru telefonia mobilă, sunt abonamente de internet și telefonie ai căror utilizatori nu se cunosc», că «depunerea bilanțului contabil s-a făcut ilegal», că «firma de recuperări creanțe angajată de societate a fost plătită anticipat cu 4540 de lei», că «destinația Pieței Cuza Vodă a fost schimbată ilegal», că «Bazarul Municipal nu are autorizație ISU»... Și exemplele pot continua la nesfârșit! Inutil să precizăm că, până la acest moment, Consiliul Local nu a luat nicio măsură de remediere a deficiențelor constatate, iar ședințele AGA ale SC Servicii Publice SRL s-au desfășurat în tot acest timp cu ușile închise, accesul publicului fiind interzis.

6 Februarie 2017, 09:40 (5471 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Nota de plată a sensului giratoriu din Slobozia crește la 3,2 milioane de lei
Consiliul Local a aprobat bugetul Sloboziei pentru 2020
Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei

Comentariile cititorilor:


Mary:
(7 Februarie 2017, 12:43)
   P.S. Daca vreti sa aveti un ziar cu adevarat "independent" prezentati si iesirile in strada a slobozenilor care sunt indignati cu ce a facut Guvernul cu OUG 13/2017. Nu am citit nimic. Oare nu conteaza?!   
Mary:
(7 Februarie 2017, 12:25)
  Poate sa-mi spuna cineva, cine este acest Pericli?! Dupa mine, este un individ care genereaza scandal vis-a-vis de afacerile dubioase girate de Primaria Sloboziei. Ce este de facut?!  Anchetati toti.
calator:
(7 Februarie 2017, 11:41)
dragi autoritati locale, transportul public a fost o piesa grea in campanie. v-ati folosit de asta, visati tramvaie, piste de biciclete, autobuze electrice, iar acum oamenii ajung tot la clocitori??balbaiala asta e impardonabila, sunt oameni-multi!- care depind de transportul asta in comun, elevi, navetisti de toate varstele care platesc imputiciunea pe care o tolerati voi! dubele alea pentru detinuti ar incalca toate normele daca ar fi folosite la penitenciare, dar in oras-resedinta de judet?? nu credeti ca s-a saturat lumea de firma asta care face numai nenorociri de ani de zile??rezolvati naibii ceva odata, ca asa v-ati laudat si ati luat ochii fraierilor in campanie! mai exista vreun oras atat de imputit in romania asta? in locul vostru, am pleca acasa de rusine!!
Steff:
(7 Februarie 2017, 09:50)
Baiat destept Dan Liviu Patrichi a demisionat din acest consliu dirijat da mafia locala, si-a dat seama la timp in ce conjunctura se afla... Nu te poti lupta cu aceasta organizatie rosie!
calator:
(7 Februarie 2017, 07:23)
Cu transportul asta urban e o babilonie. Pericle este indreptatit sa fie sprijinit de primarie ca transportul sa fie realizat in bune conditii asta mai ales ca exista contract pana in 2019.  Culmea e ca primaria se lupta cu Pericle si de suferit, suferim noi cetatanii orasului. Primaria are obligatia sa colaboreze cu firma de transport pentru binele locuitorilor. Primaria sa se implice corect in toate astea si sa amenajeze bancute de asteptare in statii sa traseze si marcheze trecerile de pietoni, sa nu mai pertmita parcarea altor masini in statii iar microbuzele sa operesca la 5 metri de statie sa ne putem urca sau cobora noi. Primaria sa coordoneze taxiurile care fac legea si cea mai mare evaziune din oras. Ce frumos ar fi sa mearga totul corect si elegant dar nu se vrea, iar vinovata de toate relele e PRIMARIA !
Aron:
(7 Februarie 2017, 06:00)
Hotul de Pericle mai vrea și teren ... Câte nenorociri a făcut . Băi fraților da ce tupeu?? OARBA DUPĂ EL! Dacă mai era ne-a Gabi făcea autogara in locul gropii lui Stoica, că doar la crescut de mic .
Pam Flet:
(6 Februarie 2017, 17:43)
Hmmmm.Ce bine i-ar prinde lui"olandezu"lotizarea in cauza....Varu'sandel stoica n-a mai apucat sa-i faciliteze pana la final proiectul.Băăăh! Ce banet era acolo! Acum...Ma vasile,pa sandel il doare'n paispe!Al dracului mă vasile,ce bine suna pă hartie bălbăiala lu' sandel,mă...Alte vremuri...Ai vandut un duplex,macar..?
ole!:
(6 Februarie 2017, 15:09)
A inceput ca unul sa calce pe urmele celuilalt. E bine. O sa fie mult de scris. Sa vedem cat si cum se fura.
Adrian:
(6 Februarie 2017, 15:01)
Constructiile ilegale si in general "afacerile"  lui Pericli au luat ochii administratiilor pesediste care se perinda de 26 de ani .Pe cand legea va fi respectata si in Ialomita?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 09 Apr 2020
112 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

anunț angajare

RISO SCOTTI DANUBIO SRL angajează
-ambalator manual-3 persoane
-electromecanic -1 persoana

Cerință specială: să locuiască în Slobozia
Persoana de contact: Mihai Nedelcu,
tel. 0729/167.293

8 Aprilie 2020, 13:50


Grupul de Comunicare Strategică: Numărul infecțiilor COVID-19 în Ialomița a ajuns la 79

În ultimele 24 de ore, conform Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița au fost depistate 7 noi cazuri de infecție COVID-19. Astfel, numărul persoanelor bolnave a ajuns la 79. Totodată ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:25
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Percheziții la locuințele unor hoți

Polițiștii din Urziceni au efectuat marți, 7 aprilie 2020, două percheziții domiciliare pe raza orașului. Oamenii legii au descins la locuințele a doi bărbați, suspecți de spargerea sediului unei firme ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:20
(93 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: S-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier

Un bărbat de 52 de ani din București este cercetat penal pentru «conducere în stare de ebrietate» și «vătămare corporală din culpă». În seara zilei de 7 aprilie 2020, în timp ce venea de la București către ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:15
(52 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: Amenzi de 57 mii de lei aplicate de polițiști

Polițiștii din Slobozia au organizat marți, 7 aprilie 2020, o acțiune de verificare a modului în care se respectă măsurile legale impuse pe perioada stării de urgență. Cu această ocazie au fost aplicate ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:10
(75 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Foreței de Muncă Ialomița oferă 147 de noi locuri de muncă persoanelor aflate în căutarea unui serviciu. Cele mai multe dintre oferte sunt destinate șomerilor calificați ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2020, 13:05
(70 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 73 persoane, confirmate cu COVID-19

Potrivit Instituției Prefectului Ialomița, la data de 7 aprilie 2020, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 428  persoane se află în carantină. De asemenea, alte 1 ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 16:40
(240 vizualizări - 1 comentariu)


Axintele: Reținut pentru că și-a amenințat soția

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Axintele a fost reținut luni, 6 aprilie 2020, după ce a mers la locuința concubinei sale și a amenințat-o. Femeia în vârstă de 49 de ani a sunat la 112 și a cerut ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 15:45
(65 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: Numărul cazurilor de COVID-19, în creștere în județul Ialomița

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița se constată o creștere semnificativă a cazurilor de COVID-19. Astfel, dacă luni, 6 aplie 2020, erau înregistrate 63 de cazuri, marți ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 13:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


9

RAJA SA Constanța răspunde provocărilor COVID-19

A trecut aproape o lună de când societatea noastră a impus primele măsuri de prevenire și de limitare a diseminării virusului SARS-CoV-2, atât pentru angajații RAJA SA Constanța cât și pentru comunitate ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2020, 12:55
(84 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:15
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, descoperit la Armășești

Lucrările agricole de primăvară scot la iveală elemente de muniție neexplodată. Astfel, un cetățean din comuna Armășești ce executa în cursul dimineții de luni, 6 aprilie a.c., săpături pe un teren de pe ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:10
(115 vizualizări - 0 comentarii)


12

Roșiori: Bătrân de 88 de ani, carbonizat în propria casă

În cursul nopții de duminică spre luni, 5/6 aprilie a.c., un incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani, din Roșiori. Alarma s-a dat în jurul orelor 21,30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 13:05
(93 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


13

Firmă din Fetești, controlată de polițiști după ce ar fi vândut măști neconforme

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei un operator economic din Fetești care comercializa măști de protecție și mănuși ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:35
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție provizorii emise de polițiști la Slobozia și Axintele

Sâmbătă, 4 aprilie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 46 de ani. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:30
(112 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, pe raza comunei Bărbulești, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:25
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(1105 vizualizări - 1 comentariu)


Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(466 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(433 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(142 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(389 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(267 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(178 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...