Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Eu nu sunt Don Juan al Primăriei! Ești un nesimțit!»

Gheorghe Vlase l-a desființat public pe Adrian Mocioniu

«Eu nu sunt Don Juan al Primăriei! Ești un nesimțit!»

Dezbatere publică penibilă la Casa Municipală de Cultură din Slobozia. Omul de afaceri Gheorghe Vlase l-a desființat public pe primarul municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu. Reamintim că dezbaterea publică a vizat centralizarea propunerilor legate de viitorul Sportului și Culturii în municipiul Slobozia. După 2 ore de polemici sterile privitoare la fenomenul sportiv local și finanțarea lui în anul 2017, cei prezenți nu au mai fost interesați de dezbaterea legată de finanțarea culturii.

Jenă și penibil în spațiul public
Miercuri, 15 februarie 2017, Primăria Slobozia a organizat o primă dezbatere publică obligatorie legată de strategia, dezvoltarea și programul de investiții în domeniul Sportului și Culturii slobozene. Întâlnirea s-a desfășurat la Casa Municipală de Cultură din Slobozia, la eveniment participând aproximativ 100 de sportivi și oameni de sport interesați de finanțarea Sportului în anul 2017. Dincolo de incidentul pe care îl vom detalia mai jos, dezbaterea poate fi considerată drept una «de amatori», organizatorii neputând prezenta public nici măcar informații minimale legate «strategia, dezvoltarea și programul de investiții în domeniul Sportului și Culturii slobozene». Mai mult decât atât, întâlnirea a debutat «cu stângul», fiind marcată de un schimb de replici penibil între primarul Adrian Mocioniu și omul de afaceri Gheorghe Vlase. Pentru edificare, reproducem câteva pasaje din această conversație.

Gheorghe Vlase: -În primul rînd, avem avocați și juriști la această discuție?
Adrian Mocioniu: -Nu avem avocați și juriști, dar...
Gheorghe Vlase: -Dacă nu avem avocați și juriști, degeaba am venit, pentru că tot ceea ce vorbim, vorbim degeaba! Trebuie să vorbim în spiritul legii. Nu vorbim în spiritul legii, plângem pe la DNA...
Adrian Mocioniu: -Domnu’ Vlase, noi așteptăm propunerile dumneavoastră, propunerile oamenilor din Sport, apoi fiți sigur că aceste propuneri vor trece și de specialiștii economiști, specialiștii avocați din aparatul meu propriu...
Gheorghe Vlase: -Domnu’ primar, s-au pierdut 2 milioane de euro pentru faptul că echipa (n. red.: Unirea ’04 Slobozia) a fost exclusă din Divizia B! Pentru faptul că juriștii și avocații Primăriei nu și-au făcut treaba! Cine plătește acești bani?
Sala: -Noi! Noi!
Gheorghe Vlase: -Da, noi, proștii orașului! Adică cetățenii! (...) Dacă am venit aici să vorbim aiurea în tramvai, nu se poate...
Adrian Mocioniu: -Domnu' Vlase, dacă părerea dumneavoastră e că vorbim aiurea în tramvai, aveți ușa deschisă și la intrare și la ieșire. Vă primim cu mare drag să participați la această dezbatere, dar dumneavoastră luați această dezbatere în derâdere...
Gheorghe Vlase: -În comparație cu dumneata, eu sunt nesimțit... Cînd puneam eu bani aici, dumneata te încălțai invers! Să-ți fie dumitale rușine! Cum îți permiți să mă dai afară?!
Adrian Mocioniu: -Domnu’ Vlase, nu vă dau afară, dar nu este obligatorie prezența... (...)
Gheorghe Vlase: -Domnu’, unde erai dumneata când stadionul trebuia să vândă localul ăsta? Unde erai dumneata când eu am făcut terenuri sintetice? Unde erai dumneata când eu m-am dus la fiecare om de afaceri, când m-am dus și am convins părinții să trimită copiii la sport? Unde erai? Nu-ți e rușine?! Cum îți permiți să mă inviți afară?! Nesimțitule!
Adrian Mocioniu: -E vorba despre cei 7 ani de-acasă... Cum îmi vorbiți dumneavoastră mie? Aveți dumneavoastră să îmi imputați ceva mie?
Gheorghe Vlase: -Da, pentru că ești neobrăzat! Domnu’... Eu nu sunt Don Juan al Primăriei! Ascultă ce-ți spun, că o să plătești pentru chestia asta... Eu, normal, n-ar trebui să discut cu dumneata pentru că ești total nesimțit. Ai înțeles?! Pentru felul cum te-ai exprimat și mi-ai pus pumnu-n gură...
Adrian Mocioniu: -Cred că această dezbatere deviază foarte mult de la ce am vrut noi să facem. Este o dezbatere în care fiecare își spune un punct de vedere. Din momentul de față, domnu’ Vlase, nu vă mai bag în seamă...

În pofida acestui avertisment, schimbul de replici dintre cei doi a continuat timp de mai bine de o jumătate de oră. Spiritele s-au calmat însă, iar pe parcurs au intervenit în dezbatere și alți invitați. Remarcabile au fost discursurile antrenorului principal al Unirii, Ion Ionescu, cel al managerului echipei, Ilie Lemnaru, dar și cel al senatorului PMP Gabi Ionașcu. Dezbaterea nu a avut o finalitate clară, cei prezenți convenind asupra necesității reluării dezbaterii într-un cadru mai strâns, la care să participe doar «cei cu adevărat interesați de fenomenul sportiv». Dezbaterea asupra viitorului Culturii slobozene și a bugetării acestui domeniu nu a mai existat:

Adrian Mocioniu vrea să reducă finanțarea echipei de handbal
O altă declarație interesantă făcută de Adrian Mocioniu în cadrul dezbaterii de marți a fost legată de viitorul echipei de handbal. Fără a părea că are habar de legile și regulile acestui sport, Primarul Sloboziei s-a lansat într-un discurs populist, declarându-se deranjat de faptul că jucătoarele Unirii câștigă până la 20 mii de lei lunar, în timp ce copiii care practică fotbalul nu au bani de deplasări. În acest context, Adrian Mocioniu a declarat, printre altele: «Eu voiam acceptul dumneavoastră ca o parte din banii aceia de la handbal să-i direcționăm spre fotbal... Și să încurajăm mai mult copiii noștri să facă mișcare... Într-adevăr, este o mândrie să avem în municipiu o echipă de handbal care să fie în prima Ligă! Părerea mea este că, totuși, în momentul în care unei PFA (n. red.: forma juridică prin care se plătesc legal salariile jucătoarelor de handbal!) îi plătim peste 20 mii de lei pe lună, iar copiilor de la tenis și fotbal nu le asigurăm toate condițiile, nu este în regulă! Nu putem să le plătim acest salariu și să apelăm la agenți comerciali ca să putem să facem deplasarea...». Discursul primarului Adrian Mocioniu a fost primit cu rezerve, acesta fiind acuzat public, din nou, că nu înțelege modul în care funcționează finanțarea echipei de handbal a orașului...

16 Februarie 2017, 10:40 (12074 vizualizări - 31 comentarii)

Citiți și:
Sărbătorile Sloboziei sunt condiționate de aprobarea Consiliului Local
Primăria Slobozia obligă cetățenii să se racordeze la o rețea de canalizare inexistentă!
Primăria Slobozia plătește degeaba cataloagele electronice

Comentariile cititorilor:


slobozean:
(21 Februarie 2017, 11:57)
 Nu stiu altii cum sunt dar eu cand il vad pa soldoveanul ala ajuns senator, se zbarleste paru' pa mine. Ce tupeu, ce nesimtire din partea acestui om de pe urma caruia ne-am ales cu un oras slutit, urat, plin de praf si o piata goala plina de ciment unde a starpit tot ce era verde. Va rog frumos, ma adresez celor de la "Independent", nu il mai pozati si nu il mai aratati pe acest individ.
 In ce priveste prim-angajatul acestui oras, pe o perioada determinata de patru ani, e bine ca "cineva" il mai scutura putin si il aduce cu picioarele pe pamant de la "atata dans sau balet' pe sarma. Ori ca pui un doctor ginecolog, ministru' la agricultura, ori un doctor veterinar, primar, tot aia este.
Makelidis:
(20 Februarie 2017, 13:43)
Jos pălăria pt echipa de handbal!!! Dar am renunțat de o buna bucata de timp sa mai ma duc la meciuri din cauza locurilor putine din sala , unde de vreo doua ori nu am găsit invitații.tot respectul încă o data pt handbal dar totuși este un sport pt cetățenii orașului.facand comparația cu fotbalul putem spune: e mai bine sa fii cel mai slab printre cei puternici sau mediocru printre cei slabi? Probabil adevarul este pe undeva pe la mijloc.parerea mea , ca cetățean , daca aveam o sala cat de cat decenta susțineam fără dubii handbalul , așa ca încă o data spun părerea mea nu poți oferii salarii de 20000 RON ca sa vadă spectacolul sportiv numai 150 -200 de persoane.
alexandru:
(19 Februarie 2017, 16:53)
Nu avem bani pt sport dar avem bani pt asistatii social ca sunt bolnavi sarmanii si nu pot munci ! Acesti "bolnavi" ii pun in functie ! Asa ne trebuie ca ne bucuram la o "galeata ,un pix"  si pe urma ii injuram ca au " completat" in favoarea lor!
Adevarat ca nici nu avem unde munci pt ca sa distrus tot in orasul asta , dar yo raman la parerea ca cine vrea sa munceasca gaseste! Dar de ce sa muncesc pt 1200 de lei , mai bine stau acasa si imi da primaria ajutor social , daca ar suspenda macar 3 luni ajutoarele sociale sa vedem ce se intampla cu "bolnavii" ,atunci cred ca am avea bani pt municipalitate! 

O SA INCERC SA FAC O PETITIE ADRESATA FORURILOR SUPERIOARE SA SE TAIE AJUTOARELE SOCIALE sau daca se acorda sa se acorde pe merit nu pe voturi!
ion . Atat. ion :
(19 Februarie 2017, 11:58)
Daca punea psd ul o bordura pe listele sale,aia era primar!! Deci: La mai mare Vlase! .."de la sate vin si domnii." Ar fi vrut psd ul o dezbatere monolog. Ete partz!! Na, ca nu mai aveti doar voi cuvantul! La treaba,mizerabililor hotomani si marlani si....Huooooooo!
Florin :
(18 Februarie 2017, 17:04)
FELICITARI DOMNULU VLASE , poate de multi criticat sau de multi aplaudat DOMNUL VLASE a creat locuri de munca pentru oameni a promovat imaginea municipiului si poate teribilist a adus plus de imagine  . Primarul un MARE PERVERS se plimba pe la toate colturile de bloc si nu mai stia ce sa ne minta doar doar sa iasa . Din intamplare strategia PSD de a arunca un MARE MAIMUTOI , bagat la inaintare ,  la conducerea urbei noastre e inca o strategie la care foarte putini au picat in plasa lor .Tin sa mentionez ca nu  sunt de partea nici unui partid . NE MERITAM SOARTA INCA O DATA .
Mochio Niuh A Drianh:
(18 Februarie 2017, 09:57)
Am trecut demult de 40ani.Imi amintesc cum copiii bateau mingiile intre blocuri,in parcuri,in curtile scolilor(!!) si vara si iarna.Proprietatea iti ia acest drept la aer liber si joaca.Deci:in case!Vom avea generatii de copii bolnavi,se stie ca sport inseamna inclusiv minte sanatoasa...Aprob discutia marlaneasca a lui Vlase,dezabrob "elegantismul"primarului.Daca vrea elite si elitisti..sa mearga in alte zone din tara.Noi,la Slobozia provenim de la sate!Mai neslefuiti cand isi tooooot bate joc unu si altu de orice!Sa mearga la doamna cleme la "cultura"pentru discutii high! Iar apropo de studii,draga Lori..lasa-ne cu "veterinara"...ca nu e vreo cibernetica sau nucleara...Lasa-ne! Avem nevoie de atitudine,nu de cuvinte alese pentru a ne face intelesi! Pardon Lori...ceilalti primari ce au pus umaru'la nenorocirea orasului ce nuanta politica aveau? Si ce echipament sportiv? Aaahhh..rosu...
gean:
(18 Februarie 2017, 08:55)
PREA MULTI BANI PENTRU PARVENITELE ASTEA VENITE DE PRIN TARA  ,MA REFER LA ECHIPA DE HANDBAL ,PERFORMANTA ZERO DE CAND SANT IN PRIMA LIGA  LOCUL  DE RETROGRADARE SI LOCUL DE BARAJ ESTE NUMAI AL LOR .CE PERFORMANTA AU ?

Liviu si vox:
(18 Februarie 2017, 00:03)
@vasile baietii "pututosi" de la fotbal sunt pe locul 2, in schimb ce fetele de la handbal care fac performanta sunt pe ultimul loc. Asa ca mai taci din gură.
Galeria galbena:
(17 Februarie 2017, 19:56)
Chiar a uitat d-l primar că acum câteva luni promitea că în patru ani fetele de la handbal vor juca în CUPELE EUROPENE? Să își aducă aminte, daca nu ii prezentam ziarul din campania electorală, când venea în sala Andreea Nica și nici măcar nu se uita la joc. O REGULA ESENTIALA IN SPORT: REZULTATE AI DOAR DACA INVESTESTI!
 
@Loredana:
(17 Februarie 2017, 18:15)
Bine mai Lory, ai mai dres-o putin. Ideea este ca i s-a platit cu aceeasi moneda domnului Primar. Adica el pofteste lumea afara , foarte ironic si nu aveai cum sa i te adresezi in alt mod. Nesimtit a fost un cuvant usor si de bun simt......merita mai mult de cat atat.....
Loredana:
(17 Februarie 2017, 15:49)
Dragelor, sau dragilor, că nu știu ce sunteți dacă nu vă dați măcar un nume fictiv, ați fi surprinși să știți că nu doar că nu fac parte din stafful primarului, dar nici nu l-am votat și nici n-aș vota cu psd-ul, măcar și de dragul schimbării care în Ialomița e, oricum, utopică. Ați fi, de asemenea, surpinși să aflați că mă pricep la multe lucruri, inclusiv la afaceri. Problema nu este la ce se pricepe Vlase și la ce mă pricep eu, era vorba de un principiu, de maniere, de eleganță, bun simț, care lipsesc din ce în ce mai mult din spațiul public și asta nu-i bine. Și da, probabil că am fost amuzantă cu „absolventul de studii superioare”, în definitiv niciun om n-ar trebui să se adreseze mojicește niciunui altuia, indiferent de pregătire. Dacă ați înțeles, bine, dacă nu, nu. Vă las, chiar am treabă! În fond, nu știu ce mi-a venit, nu mă prea amestec în discuții pe-aici. Uitați-mă! Vă salut cu plecăciune. :)
@Loredana:
(17 Februarie 2017, 14:33)
Draga Lory, posibil esti din staful de domnisoare al primarului...dar nu conteaza asta. Aici era vorba ca domnul Veterinar...pardon Primar a poftit afara un om, indiferent de gradul lui de cultura sau de facultatile terminate, care a bagat bani in sport. Si era normal sa participe la discutii , sa fie receptiv, nu sa faca el pe marele sef. Ai inteles draguta.... Ca daca te pun sa faci o afacere , nu esti in stare sa platesti 2 angajati. Vlase cum el pompier sau ce o fi, plateste de ani de zile sute de angajati. Asa ca draga Lory, stai cuminte. Iti spune un om!
@Loredana,:
(17 Februarie 2017, 13:58)
esti amuzanta rau cu "nescolitul" si "absolventul de studii superioare". In ziua de azi nu prea poti face diferenta intre ei mai ales dupa ce timp de 20 de ani fabricile de diplome SH(second hand)au umplut tara de "intelectuali"semianalfabeti, ha-ha-ha!..
Loredana:
(17 Februarie 2017, 12:56)
Mda... Indiferent câtă dreptate are Vlase, un fost pompier ajuns om de afaceri prin muncă (probabil), bravo lui, indiferent câte păcate are primarul, dar modul în care se relatează că a decurs discuția denotă gradul de nesimțire  (că tot se vorbește de ea) la care a ajuns societatea românească. Subiectul problemei nici nu mai contează, atunci când un necioplit i se adresează primarului (oricine ar fi, orice vârstă ar avea, orice partid ar reprezenta), în felul acesta. Subiectul (de fapt, banii, că asta ne doare, nu?) nici nu mai contează atunci când un neșcolit i se adresează unui absolvent de studii superioare cu „nesimțitule”, chiar dacă acesta, absolventul, i se adresează cu „domnule”. Subiectul nu e nici măcar politica, nici banii, nici altceva. Ci această nenorocită mocirlă în care se bălăcesc unii, cu tendințe tot mai evidente de a-i trage și pe alții după ei. Grețos!
alt cetatean:
(17 Februarie 2017, 11:46)
Problema este ca in Slobozia nu sunt terenuri de fotbal, sali de sport pentru sportivi, terenuri sintetice(100m /50m), pentru a se desfasura competitii sportive, si de a se incuraja si aparitia altor echipe, grupe de copii si juniori. In Slobozia este o echipa si un teren de fotbal. Atat. Restul, fiecare cum poate.Trebuie construit un centru sportiv, cu mai multe terenuri de sport , terenuri acoperite, pentru a putea face antrenament si cand ploua sau ninge,pentru a avea continuitate in pregatire. Aici cand vine iarna toata lumea intra in case si asteapta 5 luni sa se incalzeasca afara.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 20 Iun 2019
205 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Bărbați din Slobozia, cercetați pentru «șantaj»

Doi bărbați, de 27 și 46 de ani, din Slobozia, au fost identificați de polițiștii ialomițeni și arestați pentru infracțiuni de «șantaj». În fapt, în perioada februarie-martie 2019, cei în cauză au pretins ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:45
(162 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia șantaj


IPJ Ialomița: Campania «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!»

Miercuri, 19 iunie a.c., Poliția Română în parteneriat cu EUCPN-Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității a desfășurat, în cadrul campaniei «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!», evenimentul ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:40
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Iunie 2019, 17:55


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Iunie 2019, 17:20


4

Festivitatea de premiere a elevilor olimpici și Cerc Pastoral la Parohia «Sfântul Dumitru» Slobozia

Vineri, 14 iunie 2019, la Parohia «Sfântul Dumitru» din Slobozia, în prezența preoților parohiilor din municipiu în frunte cu părintele inspector de religie Dragoș Stanciu, părintele protopop Ionuț Butu ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:15
(237 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de siguranță pentru Examenele Naționale 2019

Marți, 18 iunie 2019, la nivel național, a început prima probă a Evaluării Naționale 2019, iar polițiștii ialomițeni acționează, până pe data de 29 iunie, pentru ca examenul,  susținut de absolvenții ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:05
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Trei slobozeni, reținuți pentru «tâlhărie»

Polițiștii ialomițeni au depistat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, după ce, la data de 10 iunie a.c., ar fi tâlhărit două persoane, pe raza municipiului Slobozia. Doi dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 16:35
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Elevii din Ialomița susțin Evaluarea Națională

Marți, 18 iunie 2019, elevii de clasa a VIII-a  susțin prima probă a Evaluării Naționale la disciplina Limba și Literatura Română. Datale Inspectoratului Școlar Județean arată că la acest examen s ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 09:50
(237 vizualizări - 0 comentarii)


8
Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:25
(387 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


9

AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(761 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(809 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(715 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(585 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(570 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(712 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(1025 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1274 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(1077 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(839 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(1046 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1425 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(955 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1262 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(1077 vizualizări - 0 comentarii)


«Expoziția Absolvenților 2019», la Muzeul Agriculturii

Marți, 4 iunie a.c., de la orele 14,00, a fost vernisată expoziția absolvenților Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național al Agriculturii din România. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 18:15
(1207 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajulului, 5,01%

La sfârșitul lunii aprilie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4736 șomeri (din care 2072 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 08:10
(1160 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Cod Roșu de inundații

Hidrologii au emis pentru zona Adâncata, din județul Ialomița, o avertizare Cod Portocaliu de inundații. Specialiștii atrag atenția că din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, există ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 22:03
(1638 vizualizări - 0 comentarii)


DIICOT: 13 percheziții și șase persoane arestate

Miercuri, 29 mai a.c., polițiștii specializați în Combatrea Criminalității Organizate din Ialomița și procurorii DIICOT, au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:35
(1542 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intevalul 3-7 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cazua unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:15
(1530 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:05
(1482 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...