Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Eu nu sunt Don Juan al Primăriei! Ești un nesimțit!»

Gheorghe Vlase l-a desființat public pe Adrian Mocioniu

«Eu nu sunt Don Juan al Primăriei! Ești un nesimțit!»

Dezbatere publică penibilă la Casa Municipală de Cultură din Slobozia. Omul de afaceri Gheorghe Vlase l-a desființat public pe primarul municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu. Reamintim că dezbaterea publică a vizat centralizarea propunerilor legate de viitorul Sportului și Culturii în municipiul Slobozia. După 2 ore de polemici sterile privitoare la fenomenul sportiv local și finanțarea lui în anul 2017, cei prezenți nu au mai fost interesați de dezbaterea legată de finanțarea culturii.

Jenă și penibil în spațiul public
Miercuri, 15 februarie 2017, Primăria Slobozia a organizat o primă dezbatere publică obligatorie legată de strategia, dezvoltarea și programul de investiții în domeniul Sportului și Culturii slobozene. Întâlnirea s-a desfășurat la Casa Municipală de Cultură din Slobozia, la eveniment participând aproximativ 100 de sportivi și oameni de sport interesați de finanțarea Sportului în anul 2017. Dincolo de incidentul pe care îl vom detalia mai jos, dezbaterea poate fi considerată drept una «de amatori», organizatorii neputând prezenta public nici măcar informații minimale legate «strategia, dezvoltarea și programul de investiții în domeniul Sportului și Culturii slobozene». Mai mult decât atât, întâlnirea a debutat «cu stângul», fiind marcată de un schimb de replici penibil între primarul Adrian Mocioniu și omul de afaceri Gheorghe Vlase. Pentru edificare, reproducem câteva pasaje din această conversație.

Gheorghe Vlase: -În primul rînd, avem avocați și juriști la această discuție?
Adrian Mocioniu: -Nu avem avocați și juriști, dar...
Gheorghe Vlase: -Dacă nu avem avocați și juriști, degeaba am venit, pentru că tot ceea ce vorbim, vorbim degeaba! Trebuie să vorbim în spiritul legii. Nu vorbim în spiritul legii, plângem pe la DNA...
Adrian Mocioniu: -Domnu’ Vlase, noi așteptăm propunerile dumneavoastră, propunerile oamenilor din Sport, apoi fiți sigur că aceste propuneri vor trece și de specialiștii economiști, specialiștii avocați din aparatul meu propriu...
Gheorghe Vlase: -Domnu’ primar, s-au pierdut 2 milioane de euro pentru faptul că echipa (n. red.: Unirea ’04 Slobozia) a fost exclusă din Divizia B! Pentru faptul că juriștii și avocații Primăriei nu și-au făcut treaba! Cine plătește acești bani?
Sala: -Noi! Noi!
Gheorghe Vlase: -Da, noi, proștii orașului! Adică cetățenii! (...) Dacă am venit aici să vorbim aiurea în tramvai, nu se poate...
Adrian Mocioniu: -Domnu' Vlase, dacă părerea dumneavoastră e că vorbim aiurea în tramvai, aveți ușa deschisă și la intrare și la ieșire. Vă primim cu mare drag să participați la această dezbatere, dar dumneavoastră luați această dezbatere în derâdere...
Gheorghe Vlase: -În comparație cu dumneata, eu sunt nesimțit... Cînd puneam eu bani aici, dumneata te încălțai invers! Să-ți fie dumitale rușine! Cum îți permiți să mă dai afară?!
Adrian Mocioniu: -Domnu’ Vlase, nu vă dau afară, dar nu este obligatorie prezența... (...)
Gheorghe Vlase: -Domnu’, unde erai dumneata când stadionul trebuia să vândă localul ăsta? Unde erai dumneata când eu am făcut terenuri sintetice? Unde erai dumneata când eu m-am dus la fiecare om de afaceri, când m-am dus și am convins părinții să trimită copiii la sport? Unde erai? Nu-ți e rușine?! Cum îți permiți să mă inviți afară?! Nesimțitule!
Adrian Mocioniu: -E vorba despre cei 7 ani de-acasă... Cum îmi vorbiți dumneavoastră mie? Aveți dumneavoastră să îmi imputați ceva mie?
Gheorghe Vlase: -Da, pentru că ești neobrăzat! Domnu’... Eu nu sunt Don Juan al Primăriei! Ascultă ce-ți spun, că o să plătești pentru chestia asta... Eu, normal, n-ar trebui să discut cu dumneata pentru că ești total nesimțit. Ai înțeles?! Pentru felul cum te-ai exprimat și mi-ai pus pumnu-n gură...
Adrian Mocioniu: -Cred că această dezbatere deviază foarte mult de la ce am vrut noi să facem. Este o dezbatere în care fiecare își spune un punct de vedere. Din momentul de față, domnu’ Vlase, nu vă mai bag în seamă...

În pofida acestui avertisment, schimbul de replici dintre cei doi a continuat timp de mai bine de o jumătate de oră. Spiritele s-au calmat însă, iar pe parcurs au intervenit în dezbatere și alți invitați. Remarcabile au fost discursurile antrenorului principal al Unirii, Ion Ionescu, cel al managerului echipei, Ilie Lemnaru, dar și cel al senatorului PMP Gabi Ionașcu. Dezbaterea nu a avut o finalitate clară, cei prezenți convenind asupra necesității reluării dezbaterii într-un cadru mai strâns, la care să participe doar «cei cu adevărat interesați de fenomenul sportiv». Dezbaterea asupra viitorului Culturii slobozene și a bugetării acestui domeniu nu a mai existat:

Adrian Mocioniu vrea să reducă finanțarea echipei de handbal
O altă declarație interesantă făcută de Adrian Mocioniu în cadrul dezbaterii de marți a fost legată de viitorul echipei de handbal. Fără a părea că are habar de legile și regulile acestui sport, Primarul Sloboziei s-a lansat într-un discurs populist, declarându-se deranjat de faptul că jucătoarele Unirii câștigă până la 20 mii de lei lunar, în timp ce copiii care practică fotbalul nu au bani de deplasări. În acest context, Adrian Mocioniu a declarat, printre altele: «Eu voiam acceptul dumneavoastră ca o parte din banii aceia de la handbal să-i direcționăm spre fotbal... Și să încurajăm mai mult copiii noștri să facă mișcare... Într-adevăr, este o mândrie să avem în municipiu o echipă de handbal care să fie în prima Ligă! Părerea mea este că, totuși, în momentul în care unei PFA (n. red.: forma juridică prin care se plătesc legal salariile jucătoarelor de handbal!) îi plătim peste 20 mii de lei pe lună, iar copiilor de la tenis și fotbal nu le asigurăm toate condițiile, nu este în regulă! Nu putem să le plătim acest salariu și să apelăm la agenți comerciali ca să putem să facem deplasarea...». Discursul primarului Adrian Mocioniu a fost primit cu rezerve, acesta fiind acuzat public, din nou, că nu înțelege modul în care funcționează finanțarea echipei de handbal a orașului...

16 Februarie 2017, 10:40 (12419 vizualizări - 31 comentarii)

Citiți și:
Poliția Locală, «bau-bau» pentru populația din Slobozia și Urziceni
Primăria Slobozia vrea să concesioneze iluminatul public
Poliția Rutieră a tras pe dreapta autobuzele Primăriei Slobozia

Comentariile cititorilor:


slobozean:
(21 Februarie 2017, 11:57)
 Nu stiu altii cum sunt dar eu cand il vad pa soldoveanul ala ajuns senator, se zbarleste paru' pa mine. Ce tupeu, ce nesimtire din partea acestui om de pe urma caruia ne-am ales cu un oras slutit, urat, plin de praf si o piata goala plina de ciment unde a starpit tot ce era verde. Va rog frumos, ma adresez celor de la "Independent", nu il mai pozati si nu il mai aratati pe acest individ.
 In ce priveste prim-angajatul acestui oras, pe o perioada determinata de patru ani, e bine ca "cineva" il mai scutura putin si il aduce cu picioarele pe pamant de la "atata dans sau balet' pe sarma. Ori ca pui un doctor ginecolog, ministru' la agricultura, ori un doctor veterinar, primar, tot aia este.
Makelidis:
(20 Februarie 2017, 13:43)
Jos pălăria pt echipa de handbal!!! Dar am renunțat de o buna bucata de timp sa mai ma duc la meciuri din cauza locurilor putine din sala , unde de vreo doua ori nu am găsit invitații.tot respectul încă o data pt handbal dar totuși este un sport pt cetățenii orașului.facand comparația cu fotbalul putem spune: e mai bine sa fii cel mai slab printre cei puternici sau mediocru printre cei slabi? Probabil adevarul este pe undeva pe la mijloc.parerea mea , ca cetățean , daca aveam o sala cat de cat decenta susțineam fără dubii handbalul , așa ca încă o data spun părerea mea nu poți oferii salarii de 20000 RON ca sa vadă spectacolul sportiv numai 150 -200 de persoane.
alexandru:
(19 Februarie 2017, 16:53)
Nu avem bani pt sport dar avem bani pt asistatii social ca sunt bolnavi sarmanii si nu pot munci ! Acesti "bolnavi" ii pun in functie ! Asa ne trebuie ca ne bucuram la o "galeata ,un pix"  si pe urma ii injuram ca au " completat" in favoarea lor!
Adevarat ca nici nu avem unde munci pt ca sa distrus tot in orasul asta , dar yo raman la parerea ca cine vrea sa munceasca gaseste! Dar de ce sa muncesc pt 1200 de lei , mai bine stau acasa si imi da primaria ajutor social , daca ar suspenda macar 3 luni ajutoarele sociale sa vedem ce se intampla cu "bolnavii" ,atunci cred ca am avea bani pt municipalitate! 

O SA INCERC SA FAC O PETITIE ADRESATA FORURILOR SUPERIOARE SA SE TAIE AJUTOARELE SOCIALE sau daca se acorda sa se acorde pe merit nu pe voturi!
ion . Atat. ion :
(19 Februarie 2017, 11:58)
Daca punea psd ul o bordura pe listele sale,aia era primar!! Deci: La mai mare Vlase! .."de la sate vin si domnii." Ar fi vrut psd ul o dezbatere monolog. Ete partz!! Na, ca nu mai aveti doar voi cuvantul! La treaba,mizerabililor hotomani si marlani si....Huooooooo!
Florin :
(18 Februarie 2017, 17:04)
FELICITARI DOMNULU VLASE , poate de multi criticat sau de multi aplaudat DOMNUL VLASE a creat locuri de munca pentru oameni a promovat imaginea municipiului si poate teribilist a adus plus de imagine  . Primarul un MARE PERVERS se plimba pe la toate colturile de bloc si nu mai stia ce sa ne minta doar doar sa iasa . Din intamplare strategia PSD de a arunca un MARE MAIMUTOI , bagat la inaintare ,  la conducerea urbei noastre e inca o strategie la care foarte putini au picat in plasa lor .Tin sa mentionez ca nu  sunt de partea nici unui partid . NE MERITAM SOARTA INCA O DATA .
Mochio Niuh A Drianh:
(18 Februarie 2017, 09:57)
Am trecut demult de 40ani.Imi amintesc cum copiii bateau mingiile intre blocuri,in parcuri,in curtile scolilor(!!) si vara si iarna.Proprietatea iti ia acest drept la aer liber si joaca.Deci:in case!Vom avea generatii de copii bolnavi,se stie ca sport inseamna inclusiv minte sanatoasa...Aprob discutia marlaneasca a lui Vlase,dezabrob "elegantismul"primarului.Daca vrea elite si elitisti..sa mearga in alte zone din tara.Noi,la Slobozia provenim de la sate!Mai neslefuiti cand isi tooooot bate joc unu si altu de orice!Sa mearga la doamna cleme la "cultura"pentru discutii high! Iar apropo de studii,draga Lori..lasa-ne cu "veterinara"...ca nu e vreo cibernetica sau nucleara...Lasa-ne! Avem nevoie de atitudine,nu de cuvinte alese pentru a ne face intelesi! Pardon Lori...ceilalti primari ce au pus umaru'la nenorocirea orasului ce nuanta politica aveau? Si ce echipament sportiv? Aaahhh..rosu...
gean:
(18 Februarie 2017, 08:55)
PREA MULTI BANI PENTRU PARVENITELE ASTEA VENITE DE PRIN TARA  ,MA REFER LA ECHIPA DE HANDBAL ,PERFORMANTA ZERO DE CAND SANT IN PRIMA LIGA  LOCUL  DE RETROGRADARE SI LOCUL DE BARAJ ESTE NUMAI AL LOR .CE PERFORMANTA AU ?

Liviu si vox:
(18 Februarie 2017, 00:03)
@vasile baietii "pututosi" de la fotbal sunt pe locul 2, in schimb ce fetele de la handbal care fac performanta sunt pe ultimul loc. Asa ca mai taci din gură.
Galeria galbena:
(17 Februarie 2017, 19:56)
Chiar a uitat d-l primar că acum câteva luni promitea că în patru ani fetele de la handbal vor juca în CUPELE EUROPENE? Să își aducă aminte, daca nu ii prezentam ziarul din campania electorală, când venea în sala Andreea Nica și nici măcar nu se uita la joc. O REGULA ESENTIALA IN SPORT: REZULTATE AI DOAR DACA INVESTESTI!
 
@Loredana:
(17 Februarie 2017, 18:15)
Bine mai Lory, ai mai dres-o putin. Ideea este ca i s-a platit cu aceeasi moneda domnului Primar. Adica el pofteste lumea afara , foarte ironic si nu aveai cum sa i te adresezi in alt mod. Nesimtit a fost un cuvant usor si de bun simt......merita mai mult de cat atat.....
Loredana:
(17 Februarie 2017, 15:49)
Dragelor, sau dragilor, că nu știu ce sunteți dacă nu vă dați măcar un nume fictiv, ați fi surprinși să știți că nu doar că nu fac parte din stafful primarului, dar nici nu l-am votat și nici n-aș vota cu psd-ul, măcar și de dragul schimbării care în Ialomița e, oricum, utopică. Ați fi, de asemenea, surpinși să aflați că mă pricep la multe lucruri, inclusiv la afaceri. Problema nu este la ce se pricepe Vlase și la ce mă pricep eu, era vorba de un principiu, de maniere, de eleganță, bun simț, care lipsesc din ce în ce mai mult din spațiul public și asta nu-i bine. Și da, probabil că am fost amuzantă cu „absolventul de studii superioare”, în definitiv niciun om n-ar trebui să se adreseze mojicește niciunui altuia, indiferent de pregătire. Dacă ați înțeles, bine, dacă nu, nu. Vă las, chiar am treabă! În fond, nu știu ce mi-a venit, nu mă prea amestec în discuții pe-aici. Uitați-mă! Vă salut cu plecăciune. :)
@Loredana:
(17 Februarie 2017, 14:33)
Draga Lory, posibil esti din staful de domnisoare al primarului...dar nu conteaza asta. Aici era vorba ca domnul Veterinar...pardon Primar a poftit afara un om, indiferent de gradul lui de cultura sau de facultatile terminate, care a bagat bani in sport. Si era normal sa participe la discutii , sa fie receptiv, nu sa faca el pe marele sef. Ai inteles draguta.... Ca daca te pun sa faci o afacere , nu esti in stare sa platesti 2 angajati. Vlase cum el pompier sau ce o fi, plateste de ani de zile sute de angajati. Asa ca draga Lory, stai cuminte. Iti spune un om!
@Loredana,:
(17 Februarie 2017, 13:58)
esti amuzanta rau cu "nescolitul" si "absolventul de studii superioare". In ziua de azi nu prea poti face diferenta intre ei mai ales dupa ce timp de 20 de ani fabricile de diplome SH(second hand)au umplut tara de "intelectuali"semianalfabeti, ha-ha-ha!..
Loredana:
(17 Februarie 2017, 12:56)
Mda... Indiferent câtă dreptate are Vlase, un fost pompier ajuns om de afaceri prin muncă (probabil), bravo lui, indiferent câte păcate are primarul, dar modul în care se relatează că a decurs discuția denotă gradul de nesimțire  (că tot se vorbește de ea) la care a ajuns societatea românească. Subiectul problemei nici nu mai contează, atunci când un necioplit i se adresează primarului (oricine ar fi, orice vârstă ar avea, orice partid ar reprezenta), în felul acesta. Subiectul (de fapt, banii, că asta ne doare, nu?) nici nu mai contează atunci când un neșcolit i se adresează unui absolvent de studii superioare cu „nesimțitule”, chiar dacă acesta, absolventul, i se adresează cu „domnule”. Subiectul nu e nici măcar politica, nici banii, nici altceva. Ci această nenorocită mocirlă în care se bălăcesc unii, cu tendințe tot mai evidente de a-i trage și pe alții după ei. Grețos!
alt cetatean:
(17 Februarie 2017, 11:46)
Problema este ca in Slobozia nu sunt terenuri de fotbal, sali de sport pentru sportivi, terenuri sintetice(100m /50m), pentru a se desfasura competitii sportive, si de a se incuraja si aparitia altor echipe, grupe de copii si juniori. In Slobozia este o echipa si un teren de fotbal. Atat. Restul, fiecare cum poate.Trebuie construit un centru sportiv, cu mai multe terenuri de sport , terenuri acoperite, pentru a putea face antrenament si cand ploua sau ninge,pentru a avea continuitate in pregatire. Aici cand vine iarna toata lumea intra in case si asteapta 5 luni sa se incalzeasca afara.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 18 Sep 2019
161 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(33 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(47 vizualizări - 0 comentarii)


3

Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(42 vizualizări - 0 comentarii)


4

«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(42 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(46 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(39 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2177 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


8

ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(182 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(197 vizualizări - 0 comentarii)


10
DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(322 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(270 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(453 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(330 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(264 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(423 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(270 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(366 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(426 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1272 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(645 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Bărbulești

Joi, 29 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat pe raza comunei Bărbulești un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, care era urmărit internațional. Autoritățile judiciare din Germania au emis pe ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:50
(494 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Urziceni

Joi, 29 august a.c., în jurul orelor 2,30, în apropiere de localitatea Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coșereni ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:35
(523 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 29 august a.c., un bărbat de 48 de ani, din Sărățeni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:25
(477 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA-mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, ... oricând ! Un singur click, mai multe facilități! Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de ...[citește_toată_știrea]

29 August 2019, 14:20
(473 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Protopopiatul Urziceni: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, Protopopiatul Urziceni, din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, împreună cu membrii Biroului de Asistență Socială și Serviciul Social acreditat ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 17:20
(587 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Armanului, din orașul Țăndărei, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 10:55
(631 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție aniversară «Închinare Sfintei Cruci»

Marți, 27 august 2019, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, însoțit de consilieri eparhiali, a mers la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 16:10
(650 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Razie de amploare la Țăndărei

Marți, 27 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o razie pe raza localității Țăndărei, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:50
(861 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Bărcănești: Deținere ilegală de arme

Marți, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au depistat, în urma unei percheziții domiciliare, în casa unui bărbat de 50 de ani, din Bărcănești, o pușcă cu aer comprimat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:45
(601 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...