Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Moraru va cheltui 200 milioane de lei în 2017

Ialomița are buget

Administrația Moraru va cheltui 200 milioane de lei în 2017

bonus: Buget de 7,8 milioane de lei pentru un nou sediu

Joi, 23 martie 2017, Consiliul Județean Ialomița va aproba în plen bugetul anului 2017. Conform proiectului de hotărâre, valoarea cheltuielilor estimate pentru anul în curs se ridică la 205 milioane de lei. Ședința Consiliului Județean a fost precedată de o dezbatere publică în care autoritățile locale au prezentat investițiile prioritare ale acestui an. Cea mai controversată investiție rămâne achiziționarea fostului sediu BCR, pentru care au fost rezervate 7,8 milioane de lei...

O administrație care mimează responsabilitatea
Bugetul de cheltuieli al județului Ialomița pentru anul 2017 este estimat la 205 milioane de lei. Joi, 16 martie a.c., în sala cu geometrie variabilă a instituției, oficialii județeni au organizat prima (și singura!) dezbatere publică privitoare la modul în care vor fi cheltuite aceste fonduri. În sală au fost prezenți oficialii instituțiilor subordonate, dar și reprezentanți ai societății civile, interesați de filosofia bugetară a anului în curs. Întâlnirea a fost prezidată de către președintele Consiliului Județean, Victor Moraru, dublat de vicepreședinții Ionel Gae și Cătălin Grigore. «Pentru secțiunea de dezvoltare suntem influențați direct de programele naționale... Avem 18 proiecte de investiții prevăzute pentru anul 2017! Discutăm de reabilitarea și modernizarea infrastructurii de Sănătate (...), reabilitarea patrimoniului public al județului (...), modernizarea infrastructurii de transport, un program foarte ambițios pentru care avem pregătiți, ca și documentație în vederea finanțării, 200 din cei 500 de kilometri de drumuri județene (...) și programul județean de dezvoltare locală, o noutate pentru noi, care permite ca programele care nu sunt finanțate din programele naționale să fie finanțate de noi împreună cu autoritățile locale (...)» a declarat Victor Moraru, printre altele. Explicațiile oferite de oficialii județeni au fost clare și pertinente, președintele Victor Moraru demonstrând pentru prima dată de la preluarea mandatului că poate fi un partener de dialog politicos și responsabil. Dincolo de această poziție publică fără precedent, deocamdată, bugetul Ialomiței pentru anul 2017 va genera polemici aprinse, date fiind ambițiile administrative fără precedent ale administrației Moraru.

Venituri reale și ambițiile bugetare
Conform datelor oficiale, veniturile județene estimate pentru anul 2017 se cifrează la 150,5 milioane de lei. Din această sumă, 118,3 milioane de lei urmează a fi utilizate pentru funcționarea Consiliului Județean și a instituțiilor subordonate acestuia. Restul fondurilor, la care se adaugă 54,9 milioane de lei reprezentând excedentul bugetar din anul 2016, vor fi utilizate pentru dezvoltarea județului. Astfel, circa 30 milioane de lei vor fi utilizate pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport rutier. În cadrul acestui tip de investiții merită nominalizat podul de la Dridu, peste râul Prahova, pentru care se alocă 870 mii de lei din cele 10,4 milioane de lei necesare finalizării lui. Reamintim că, pentru acest obiectiv de investiții, Consiliul Județean a cheltuit în ultimii ani 1,7 milioane de lei! Alte câteva milioane de lei au fost alocate de către oficialii județeni pentru studii de fezabilitate, servicii de expertiză tehnică și documentații care vizează investițiile viitoare ale județului. Printre ele merită reamintite cele în «cultura istorică», respectiv Biserica de lemn «Sfântul Nicolae» Slobozia și Orașul de Floci (15 milioane de lei), investițiile turistice în faleza de la Bordușani și punctul de acostare turistică de la Stelnica (5,6 milioane de lei), precum și investițiile de la Spitalul Județean Slobozia (115 milioane de lei). De asemenea, Consiliul Județean Ialomița a alocat pentru prima dată în istoria instituției o sumă de 50 mii de lei pentru un studiu privind «valorificarea apei cu potențial termal și balnear-resursă naturală din comuna Giurgeni». Surprinzător, pentru cea mai presantă problemă a județului, cea a deșeurilor menajere, lista de investiții a Consiliului Județean Ialomița prevede doar 50 mii de lei. Această sumă  urmează a fi folosită pentru actualizarea Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor.

1,2 milioane de lei pentru organizații nonguvernamentale O noutate absolută a bugetului anului 2017 o reprezintă majorarea de 8 ori a sumelor prevăzute pentru finanțarea proiectelor propuse de către societatea civilă. «Vom finanța 4 domenii importante, respectiv Cultura, Cultele, Sportul și Mediul. Este cea mai mare sumă alocată vreodată de instituție până acum, însă am dorit să venim în întâmpinarea societății civile și a organizațiilor nonguvernamentale care propun și susțin astfel de proiecte. Sperăm ca anul viitor, în funcție de cerințe, să putem majora aceste sume!» a declarat Victor Moraru în cadrul dezbaterii publice de săptămâna trecută. Ghidul de finanțare, precum și condițiile concrete în care pot fi accesate fondurile oferite de către Consiliul Județean urmează a fi puse la dispoziția celor interesați pe site-ul instituției.

Buget de 7,8 milioane de lei pentru un nou sediu
Cea mai controversată dintre investițiile Consiliului Județean Ialomița rămâne însă cea legată de achiziționarea fostului sediu BCR. Administrația Moraru a prevăzut în buget pentru acest obiectiv 7,8 milioane de lei. La această sumă se vor adăuga cheltuielile generate de amenajarea acestei clădiri pentru a răspunde necesităților administrative ale instituției... Pe piața imobiliară din Ialomița există clădiri similare al căror preț este de 3 ori mai mic!
Ideea fixă a președintelui Ideea achiziționării unui nou sediu administrativ pentru Consiliul Județean Ialomița a fost lansată în spațiul public încă din toamna anului trecut. Primită cu rezerve de către consilierii județeni, ea a fost reiterată de către Victor Moraru cu fiecare ocazie publică. În cadrul dezbaterii de săptămâna trecută, el și-a nuanțat poziția explicând că, în cazul în care va fi achiziționată, clădirea va avea un dublu rol: «Sunt 9 instituții în subordinea Consiliului Județean care au arhivele pe hol. Mergeți și verificați! Nu există o arhivă centralizată pentru toate aceste instituții, iar spațiile existente sunt sufocate. Achiziționăm acea clădire și pentru acest motiv. Iar în noul sediu, dacă Consiliul Județean va avea spațiu excedentar, îl poate închiria și poate obține venituri... Clădirea în care funcționăm este în proprietatea Guvernului. În opinia mea, activitatea desfășurată acum de către funcționarii instituției se face în spații deficitare, iar ședințele de Consiliu Județean se desfășoară într-un spațiu impropriu! (...)». Intenția de a achiziționa noi sedii nu se reduce doar la clădirea BCR. Victor Moraru a mai precizat că are în vedere achiziționarea unui sediu pentru un centru de îngrijiri paleative: «Dacă am avea bani, n-ar fi rău să achiziționăm diferite obiective pentru servicii publice. (...) Am purtat discuții pentru un alt obiectiv, am putea să-l transformăm într-un centru de îngrijiri paleative (...) și să oferim bolnavilor aflați în faze ultime condițiile cele mai bune, mai ales că discutăm și despre decontarea acestor cheltuieli de către Casa de Sănătate!».
Bani mai puțini pentru spații similare Fixația pe care a făcut-o Victor Moraru pentru fostul sediu al BCR s-a concretizat într-un proiect de hotărâre «cu dedicație». El va fi votat în cadrul ședinței de joi, 23 martie 2017 și conține datele de identificare ale construcției, de la numărul de metri pătrați utili și până la numărul de locuri de parcare. Dincolo de controversa privind alocarea unor fonduri pentru această achiziție și graba cu care acest proiect de hotărâre este aprobat, decizia președintelui Moraru este suspectă și dintr-un alt punct de vedere. Pe piața imobiliară locală există un sediu similar, scos la vânzare încă din anul 2015! Este vorba despre sediul Raiffeisen, aflat la o aruncătură de băț de sediul BCR. Această clădire are o suprafață utilă de 3100 mp și costă de 3 ori mai puțin, respectiv 2,5 milioane de lei. Excluderea acestei soluții de pe agenda instituției este cu atât mai surprinzătoare cu cât etajul 2 al clădirii Raiffeisen este deja «achiziționat» de una dintre instituțiile subordonate Consiliului Județean. Potrivit documentației de vânzare, instituția deține o jumătate din subsolul clădirii, parterul, etajul 1, parțial etajul 2 și o parte din curtea aferentă spațiului. Proiectul de hotărâre care urmează să fie supus votului în plenul ședinței de Consiliu Județean va fi contestat de către consilierii PNL. Unul dintre aceștia, Dragoș Soare, a declarat pentru ziarul nostru: «Este o investiție cusută cu ață albă. Sperăm ca în spatele acestei achiziții să nu se ascundă interese imobiliare oneroase... Oricum, este inadmisibil să cheltuim banii publici fără o minimă responsabilitate față de contribuabilii ialomițeni!». Achiziționarea clădirii este doar prima etapă a investiției. Estimările administrației Moraru avansează cheltuieli de alte 4 milioane de lei pentru creșterea eficienței termice a clădirii și amenajarea spațiilor în scop administrativ!

22 Martie 2017, 14:10 (2529 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Academia de Fotbal «Moraru»
Nicolae Chiriță a acționat în instanță Consiliul Județean Ialomița
Administrația Moraru finanțează nejustificat ADI Ialomița
Legile administrației Moraru pentru Ialomița
Ialomița are un buget de investiții de 84,6 milioane de lei

Comentariile cititorilor:


Ciuciu :
(24 Martie 2017, 08:34)
morarule,daca erau banii tai,sigur ii cheltuiai intelept.Fiind vorba de cca 80miliarde lei vechi,normal ca e vorba de o manarie.Banii vor fi doar pentru achizitie.Apoi vei cere pentru modernizare.Ca am invatat poezia voastra nemernicilor.De ce nu luati "raiffazănu"si veti avea bani si de renovare.Ca poate avem si alte nevoi in oras-judet.Trezeste-te ca nu mai esti primar!Fa ochii roata peste intreg judetul! (lary nu este foarte atenta..)
Colhoz:
(24 Martie 2017, 08:21)
Credeti ca pe Moraru il intereseaza, numerosi someri ai judetului ? De de unde atita grandomanie pe el, adica o mare prostie.Sediul BCR este defapt al SC HOLDING domnilor prietenii de suflet ai lui Moraru. De are si el partea leului, tocmai aici este problema.Beneficiari directi sunt SC HOLDING si indirect Moraru............De inteligenta miscare....
Prostii:
(23 Martie 2017, 23:12)
Ce este moraru? Presedinte de ce ? Prosti suntem ialomitenii !!!Cea mai proasta conducere de la revolutie
marius:
(23 Martie 2017, 19:14)
Stiati ca Moraru a pazit oi in Anglia?Amara insa l-a facut om mare!
gicuta:
(23 Martie 2017, 19:07)
Joc de glezne si mers pe burta. Acum daca nuatam putin, interesele ar putea fii mult mai sus si sa fie doar un simplu executant, care trebuie sa multumeasca mai marii...care l-au uns domn cu puteri depline, peste tara Ialomiteana.
bataie de joc !!!:
(23 Martie 2017, 16:03)
Satele ialomitene se prabusesc sub povara datoriilor si se depopuleaza,infrastructura judeteana e sublima iar jaful in administratie chipurile este ``investitie prioritara ``. E halucinant cat dezmat si cat dispret fata de oameni.Si mai apare cate un bou pe aici si ne spune cum ca avem ceva si diriguitorii. Pai uite mai vita incaltata ce se petrece sub ochii tai. Ia si voteaza-i pana iti vine acru daca asta ai vrut !
gigel:
(23 Martie 2017, 15:19)
Eu nu m-as risca cu sediul BCR. Seara, daca aprinzi lumina, se vede tot din strada! :))
Mircea:
(23 Martie 2017, 15:03)
BCR-ul cu banii in cont,iar Ialomita si Slobozia cu o mega  gaura in buget si numerosi someri.Administratia Moraru nu a produs niciun ban si niciun nou loc de munca,ba chiar a produs si mai mai multi someri,dar are grija sa cheltuiasca banii cuveniti  intregului judet si tuturor ialomitenilor pe un sediu mai pompos.Maine poimaine vom auzi ca Moraru si-a pus jacuzzi in birou,ca si-a luat ultimul model de Audi A8  si ca se deplaseaza cu antemergator  de la politia rutiera.Rusine !!!!
@cetatean:
(23 Martie 2017, 13:20)
isi bat joc de noi cu investitia asta!!! sediul raiffeisen e la vanzare cu 2 mil de euro...de ce bcr/? pe cine ajuta si cati beneficiaza din vanzarea asta??pai cu 8 mil de euro cate se pot face in judetul asta??//invit specialistii adevarati sa-i dea cateva exemple de probleme rezolvate cu 8 mil de euro...dar de ce sa-si cumpere alt sediu???? noi stam in palate si ei flamanzesc???sa consulte populatia judetului, altfel il consideram deja abuz in serviciu!!
Valeriu:
(23 Martie 2017, 08:29)
Pai ce credeti ca Moraru putea sa stea fara Larisa, pai pe cine baga inaintare la magariile lui, ce vor urma, adica oamenii de incredere ai lui astia sunt. Dar asta nu este tot, pe linga Larisa a venit si Ionica Baicoianu, secretar al Primariei Amara. Adica la pachet cu Larisa a mai venit o alta. Domnule Moraru nu o luati si pe Jana ca este pacat cita desteptaciune este in asta.
Sau dupa ce achizitionati noul sediu, BCR va lauti cadinele din Primaria Amara, sa le stapiniti sanatos.
Un cetatean:
(22 Martie 2017, 23:31)
Sunt foarte ingusti la minte cei ce ne conduc,orașul este o ruina,sunt străzi neasfaltate si fara canalizare,singurul lucru pe care il doresc celor ce ne conduc este puscaria.
Vasile:
(22 Martie 2017, 21:56)
Dommnul Moraru, apa in orasul Slobozia cand este buna de baut? Va trebuie sediu? Pai ala in care functionati are 2-3 ani e cand l-ati renovat! Va este frica sa nu picati in groapa lui Stoica? Toate investitiile sunt in Bordusani, Floci, Stelnica, apa termala, dar apa de baut si ceva frumos in Slobozia, nu puteti sa faceti? Soselele sunt praf in tot judetul. Maine, poimaine apar tantarii, ati facut licitatia? Sau o faceti ca de obicei in luna august?
cetatean:
(22 Martie 2017, 18:48)
Problema sediului, nu ar fi totusi pretul,desi acesta este exagerat. S_a facut o estimare a cheltuielilor cu intretinerea?Foarte simplu se pot solicita facturile principalilor furnizori.Are nevoie acum Ialomita de asemenea investitie care pare facuta de un om care traieste pe alta lume?Cand mediocritatea conduce este vai de noi!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 19 Iul 2019
163 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(56 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(217 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(131 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


4

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(337 vizualizări - 1 comentariu)


8
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(286 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


9

Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(320 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(258 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(268 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(273 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(951 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(662 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(566 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(651 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(648 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(657 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(594 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(739 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1050 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1007 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Axintele

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 6 percheziții pe raza localității Axintele la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuința unei persoane din localitatea Horia. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:40
(1087 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni premiază spiritul civic

Vineri, 5 iulie a.c., polițiștii ialomițeni din cadrul IPJ Ialomița au premiat doi ialomițeni pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Astfel, un tânăr de 15 ani, din Slobozia, și o femeie de 26 ani ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:35
(1030 vizualizări - 1 comentariu)


Stejaru: Autoturism răsturnat, patru persoane rănite

Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au intervenit în cazul unui accident rutier petrecut vineri, 5 iunie 2019, la intrare în localitatea Stejaru. Din primele informații, este vorba despre un automobil ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 15:20
(1070 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru accident


Incendiu la o stână din Făcăeni

Miercuri, 3 iulie a.c., în jurul orelor 18,30, două adăposturi de animale ale unui localnic din Făcăeni au luat foc. Pompierii Stației Fetești s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale cu apă și ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2019, 15:30
(1045 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...