Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Moraru va cheltui 200 milioane de lei în 2017

Ialomița are buget

Administrația Moraru va cheltui 200 milioane de lei în 2017

bonus: Buget de 7,8 milioane de lei pentru un nou sediu

Joi, 23 martie 2017, Consiliul Județean Ialomița va aproba în plen bugetul anului 2017. Conform proiectului de hotărâre, valoarea cheltuielilor estimate pentru anul în curs se ridică la 205 milioane de lei. Ședința Consiliului Județean a fost precedată de o dezbatere publică în care autoritățile locale au prezentat investițiile prioritare ale acestui an. Cea mai controversată investiție rămâne achiziționarea fostului sediu BCR, pentru care au fost rezervate 7,8 milioane de lei...

O administrație care mimează responsabilitatea
Bugetul de cheltuieli al județului Ialomița pentru anul 2017 este estimat la 205 milioane de lei. Joi, 16 martie a.c., în sala cu geometrie variabilă a instituției, oficialii județeni au organizat prima (și singura!) dezbatere publică privitoare la modul în care vor fi cheltuite aceste fonduri. În sală au fost prezenți oficialii instituțiilor subordonate, dar și reprezentanți ai societății civile, interesați de filosofia bugetară a anului în curs. Întâlnirea a fost prezidată de către președintele Consiliului Județean, Victor Moraru, dublat de vicepreședinții Ionel Gae și Cătălin Grigore. «Pentru secțiunea de dezvoltare suntem influențați direct de programele naționale... Avem 18 proiecte de investiții prevăzute pentru anul 2017! Discutăm de reabilitarea și modernizarea infrastructurii de Sănătate (...), reabilitarea patrimoniului public al județului (...), modernizarea infrastructurii de transport, un program foarte ambițios pentru care avem pregătiți, ca și documentație în vederea finanțării, 200 din cei 500 de kilometri de drumuri județene (...) și programul județean de dezvoltare locală, o noutate pentru noi, care permite ca programele care nu sunt finanțate din programele naționale să fie finanțate de noi împreună cu autoritățile locale (...)» a declarat Victor Moraru, printre altele. Explicațiile oferite de oficialii județeni au fost clare și pertinente, președintele Victor Moraru demonstrând pentru prima dată de la preluarea mandatului că poate fi un partener de dialog politicos și responsabil. Dincolo de această poziție publică fără precedent, deocamdată, bugetul Ialomiței pentru anul 2017 va genera polemici aprinse, date fiind ambițiile administrative fără precedent ale administrației Moraru.

Venituri reale și ambițiile bugetare
Conform datelor oficiale, veniturile județene estimate pentru anul 2017 se cifrează la 150,5 milioane de lei. Din această sumă, 118,3 milioane de lei urmează a fi utilizate pentru funcționarea Consiliului Județean și a instituțiilor subordonate acestuia. Restul fondurilor, la care se adaugă 54,9 milioane de lei reprezentând excedentul bugetar din anul 2016, vor fi utilizate pentru dezvoltarea județului. Astfel, circa 30 milioane de lei vor fi utilizate pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport rutier. În cadrul acestui tip de investiții merită nominalizat podul de la Dridu, peste râul Prahova, pentru care se alocă 870 mii de lei din cele 10,4 milioane de lei necesare finalizării lui. Reamintim că, pentru acest obiectiv de investiții, Consiliul Județean a cheltuit în ultimii ani 1,7 milioane de lei! Alte câteva milioane de lei au fost alocate de către oficialii județeni pentru studii de fezabilitate, servicii de expertiză tehnică și documentații care vizează investițiile viitoare ale județului. Printre ele merită reamintite cele în «cultura istorică», respectiv Biserica de lemn «Sfântul Nicolae» Slobozia și Orașul de Floci (15 milioane de lei), investițiile turistice în faleza de la Bordușani și punctul de acostare turistică de la Stelnica (5,6 milioane de lei), precum și investițiile de la Spitalul Județean Slobozia (115 milioane de lei). De asemenea, Consiliul Județean Ialomița a alocat pentru prima dată în istoria instituției o sumă de 50 mii de lei pentru un studiu privind «valorificarea apei cu potențial termal și balnear-resursă naturală din comuna Giurgeni». Surprinzător, pentru cea mai presantă problemă a județului, cea a deșeurilor menajere, lista de investiții a Consiliului Județean Ialomița prevede doar 50 mii de lei. Această sumă  urmează a fi folosită pentru actualizarea Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor.

1,2 milioane de lei pentru organizații nonguvernamentale O noutate absolută a bugetului anului 2017 o reprezintă majorarea de 8 ori a sumelor prevăzute pentru finanțarea proiectelor propuse de către societatea civilă. «Vom finanța 4 domenii importante, respectiv Cultura, Cultele, Sportul și Mediul. Este cea mai mare sumă alocată vreodată de instituție până acum, însă am dorit să venim în întâmpinarea societății civile și a organizațiilor nonguvernamentale care propun și susțin astfel de proiecte. Sperăm ca anul viitor, în funcție de cerințe, să putem majora aceste sume!» a declarat Victor Moraru în cadrul dezbaterii publice de săptămâna trecută. Ghidul de finanțare, precum și condițiile concrete în care pot fi accesate fondurile oferite de către Consiliul Județean urmează a fi puse la dispoziția celor interesați pe site-ul instituției.

Buget de 7,8 milioane de lei pentru un nou sediu
Cea mai controversată dintre investițiile Consiliului Județean Ialomița rămâne însă cea legată de achiziționarea fostului sediu BCR. Administrația Moraru a prevăzut în buget pentru acest obiectiv 7,8 milioane de lei. La această sumă se vor adăuga cheltuielile generate de amenajarea acestei clădiri pentru a răspunde necesităților administrative ale instituției... Pe piața imobiliară din Ialomița există clădiri similare al căror preț este de 3 ori mai mic!
Ideea fixă a președintelui Ideea achiziționării unui nou sediu administrativ pentru Consiliul Județean Ialomița a fost lansată în spațiul public încă din toamna anului trecut. Primită cu rezerve de către consilierii județeni, ea a fost reiterată de către Victor Moraru cu fiecare ocazie publică. În cadrul dezbaterii de săptămâna trecută, el și-a nuanțat poziția explicând că, în cazul în care va fi achiziționată, clădirea va avea un dublu rol: «Sunt 9 instituții în subordinea Consiliului Județean care au arhivele pe hol. Mergeți și verificați! Nu există o arhivă centralizată pentru toate aceste instituții, iar spațiile existente sunt sufocate. Achiziționăm acea clădire și pentru acest motiv. Iar în noul sediu, dacă Consiliul Județean va avea spațiu excedentar, îl poate închiria și poate obține venituri... Clădirea în care funcționăm este în proprietatea Guvernului. În opinia mea, activitatea desfășurată acum de către funcționarii instituției se face în spații deficitare, iar ședințele de Consiliu Județean se desfășoară într-un spațiu impropriu! (...)». Intenția de a achiziționa noi sedii nu se reduce doar la clădirea BCR. Victor Moraru a mai precizat că are în vedere achiziționarea unui sediu pentru un centru de îngrijiri paleative: «Dacă am avea bani, n-ar fi rău să achiziționăm diferite obiective pentru servicii publice. (...) Am purtat discuții pentru un alt obiectiv, am putea să-l transformăm într-un centru de îngrijiri paleative (...) și să oferim bolnavilor aflați în faze ultime condițiile cele mai bune, mai ales că discutăm și despre decontarea acestor cheltuieli de către Casa de Sănătate!».
Bani mai puțini pentru spații similare Fixația pe care a făcut-o Victor Moraru pentru fostul sediu al BCR s-a concretizat într-un proiect de hotărâre «cu dedicație». El va fi votat în cadrul ședinței de joi, 23 martie 2017 și conține datele de identificare ale construcției, de la numărul de metri pătrați utili și până la numărul de locuri de parcare. Dincolo de controversa privind alocarea unor fonduri pentru această achiziție și graba cu care acest proiect de hotărâre este aprobat, decizia președintelui Moraru este suspectă și dintr-un alt punct de vedere. Pe piața imobiliară locală există un sediu similar, scos la vânzare încă din anul 2015! Este vorba despre sediul Raiffeisen, aflat la o aruncătură de băț de sediul BCR. Această clădire are o suprafață utilă de 3100 mp și costă de 3 ori mai puțin, respectiv 2,5 milioane de lei. Excluderea acestei soluții de pe agenda instituției este cu atât mai surprinzătoare cu cât etajul 2 al clădirii Raiffeisen este deja «achiziționat» de una dintre instituțiile subordonate Consiliului Județean. Potrivit documentației de vânzare, instituția deține o jumătate din subsolul clădirii, parterul, etajul 1, parțial etajul 2 și o parte din curtea aferentă spațiului. Proiectul de hotărâre care urmează să fie supus votului în plenul ședinței de Consiliu Județean va fi contestat de către consilierii PNL. Unul dintre aceștia, Dragoș Soare, a declarat pentru ziarul nostru: «Este o investiție cusută cu ață albă. Sperăm ca în spatele acestei achiziții să nu se ascundă interese imobiliare oneroase... Oricum, este inadmisibil să cheltuim banii publici fără o minimă responsabilitate față de contribuabilii ialomițeni!». Achiziționarea clădirii este doar prima etapă a investiției. Estimările administrației Moraru avansează cheltuieli de alte 4 milioane de lei pentru creșterea eficienței termice a clădirii și amenajarea spațiilor în scop administrativ!

22 Martie 2017, 14:10 (2642 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Vânzătorii de iluzii administrative de la Consiliul Județean
ADI Ialomița a epuizat bugetul pentru investițiile finanțate de Consiliul Județean
Consiliul Județean Ialomița cheltuie 150 mii de lei pentru servicii de asistență juridică
Legile administrației Moraru pentru Ialomița
Ialomița are un buget de investiții de 84,6 milioane de lei

Comentariile cititorilor:


Ciuciu :
(24 Martie 2017, 08:34)
morarule,daca erau banii tai,sigur ii cheltuiai intelept.Fiind vorba de cca 80miliarde lei vechi,normal ca e vorba de o manarie.Banii vor fi doar pentru achizitie.Apoi vei cere pentru modernizare.Ca am invatat poezia voastra nemernicilor.De ce nu luati "raiffazănu"si veti avea bani si de renovare.Ca poate avem si alte nevoi in oras-judet.Trezeste-te ca nu mai esti primar!Fa ochii roata peste intreg judetul! (lary nu este foarte atenta..)
Colhoz:
(24 Martie 2017, 08:21)
Credeti ca pe Moraru il intereseaza, numerosi someri ai judetului ? De de unde atita grandomanie pe el, adica o mare prostie.Sediul BCR este defapt al SC HOLDING domnilor prietenii de suflet ai lui Moraru. De are si el partea leului, tocmai aici este problema.Beneficiari directi sunt SC HOLDING si indirect Moraru............De inteligenta miscare....
Prostii:
(23 Martie 2017, 23:12)
Ce este moraru? Presedinte de ce ? Prosti suntem ialomitenii !!!Cea mai proasta conducere de la revolutie
marius:
(23 Martie 2017, 19:14)
Stiati ca Moraru a pazit oi in Anglia?Amara insa l-a facut om mare!
gicuta:
(23 Martie 2017, 19:07)
Joc de glezne si mers pe burta. Acum daca nuatam putin, interesele ar putea fii mult mai sus si sa fie doar un simplu executant, care trebuie sa multumeasca mai marii...care l-au uns domn cu puteri depline, peste tara Ialomiteana.
bataie de joc !!!:
(23 Martie 2017, 16:03)
Satele ialomitene se prabusesc sub povara datoriilor si se depopuleaza,infrastructura judeteana e sublima iar jaful in administratie chipurile este ``investitie prioritara ``. E halucinant cat dezmat si cat dispret fata de oameni.Si mai apare cate un bou pe aici si ne spune cum ca avem ceva si diriguitorii. Pai uite mai vita incaltata ce se petrece sub ochii tai. Ia si voteaza-i pana iti vine acru daca asta ai vrut !
gigel:
(23 Martie 2017, 15:19)
Eu nu m-as risca cu sediul BCR. Seara, daca aprinzi lumina, se vede tot din strada! :))
Mircea:
(23 Martie 2017, 15:03)
BCR-ul cu banii in cont,iar Ialomita si Slobozia cu o mega  gaura in buget si numerosi someri.Administratia Moraru nu a produs niciun ban si niciun nou loc de munca,ba chiar a produs si mai mai multi someri,dar are grija sa cheltuiasca banii cuveniti  intregului judet si tuturor ialomitenilor pe un sediu mai pompos.Maine poimaine vom auzi ca Moraru si-a pus jacuzzi in birou,ca si-a luat ultimul model de Audi A8  si ca se deplaseaza cu antemergator  de la politia rutiera.Rusine !!!!
@cetatean:
(23 Martie 2017, 13:20)
isi bat joc de noi cu investitia asta!!! sediul raiffeisen e la vanzare cu 2 mil de euro...de ce bcr/? pe cine ajuta si cati beneficiaza din vanzarea asta??pai cu 8 mil de euro cate se pot face in judetul asta??//invit specialistii adevarati sa-i dea cateva exemple de probleme rezolvate cu 8 mil de euro...dar de ce sa-si cumpere alt sediu???? noi stam in palate si ei flamanzesc???sa consulte populatia judetului, altfel il consideram deja abuz in serviciu!!
Valeriu:
(23 Martie 2017, 08:29)
Pai ce credeti ca Moraru putea sa stea fara Larisa, pai pe cine baga inaintare la magariile lui, ce vor urma, adica oamenii de incredere ai lui astia sunt. Dar asta nu este tot, pe linga Larisa a venit si Ionica Baicoianu, secretar al Primariei Amara. Adica la pachet cu Larisa a mai venit o alta. Domnule Moraru nu o luati si pe Jana ca este pacat cita desteptaciune este in asta.
Sau dupa ce achizitionati noul sediu, BCR va lauti cadinele din Primaria Amara, sa le stapiniti sanatos.
Un cetatean:
(22 Martie 2017, 23:31)
Sunt foarte ingusti la minte cei ce ne conduc,orașul este o ruina,sunt străzi neasfaltate si fara canalizare,singurul lucru pe care il doresc celor ce ne conduc este puscaria.
Vasile:
(22 Martie 2017, 21:56)
Dommnul Moraru, apa in orasul Slobozia cand este buna de baut? Va trebuie sediu? Pai ala in care functionati are 2-3 ani e cand l-ati renovat! Va este frica sa nu picati in groapa lui Stoica? Toate investitiile sunt in Bordusani, Floci, Stelnica, apa termala, dar apa de baut si ceva frumos in Slobozia, nu puteti sa faceti? Soselele sunt praf in tot judetul. Maine, poimaine apar tantarii, ati facut licitatia? Sau o faceti ca de obicei in luna august?
cetatean:
(22 Martie 2017, 18:48)
Problema sediului, nu ar fi totusi pretul,desi acesta este exagerat. S_a facut o estimare a cheltuielilor cu intretinerea?Foarte simplu se pot solicita facturile principalilor furnizori.Are nevoie acum Ialomita de asemenea investitie care pare facuta de un om care traieste pe alta lume?Cand mediocritatea conduce este vai de noi!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
20 Oct 2019
80 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Octombrie 2019, 17:30


AJOFM Ialomița: «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți»

Vineri, 18 octombrie 2019, la nivel național s-a desfășurat «Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți», acțiune organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Acest eveniment a fost ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:55
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist izbit frontal de o mașină în apropiere de Săveni

Joi, 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 201, în afara localității Săveni, soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:50
(127 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică» la Muzeul Agriculturii

Marți, 22 octombrie 2019, începând cu orele 14,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va inaugura Expoziția «Bisericile din lemn din Bucovina istorică». Cercetarea și conservarea acestei expoziții a ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:45
(77 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 21-25 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie elecrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2019, 16:40
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Protopopiatul Slobozia: Pâinea vieții, împletită de tinerele generații

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, în ziua de 16 octombrie 2019, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii, a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:30
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Acțiune a polițiștilor ialomițeni în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

În cursul zilei de joi, 17 octombrie a.c., polițiștii rutieri, cei de Ordine Publică și Transporturi au desfășurat, timp de mai multe ore, activități atât în zona trecerilor la nivel cu calea ferată semnalizate ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:25
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Arestat pentru «furt calificat»

MIercuri, 16 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:20
(114 vizualizări - 0 comentarii)


8

Șoferi băuți la volan, depistați de polițiștii ialomițeni

Miercuri, 16 octombrie a.c, doi șoferi au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, pe raza localității Dridu, un conducător auto ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:15
(140 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, acționează pentru prevenirea accidentelor de circulație produse ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2019, 16:10
(101 vizualizări - 0 comentarii)


10

IPJ Ialomița: «Și tu poți deveni polițist!»

Activitatea de selecționare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne continuă. Până la data de 15 noiembrie 2019 candidații pot depune ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2019, 17:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


12

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(216 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(199 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(417 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(307 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...