Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Muritorii de foame de la firma Dragostal Security

Neplătiți cu lunile

Muritorii de foame de la firma Dragostal Security

În urmă cu două săptămâni, managerul interimar al Spitalului Județean Slobozia declara public că angajații firmei de pază care deservește instituția nu au mai fost plătiți de 4 luni. Firma este controlată de Dragoș Slăniceanu, candidatul PSD de la alegerile locale din 2016 de la Gheorghe Doja. Ipochimenul nu se află la prima ilegalitate de acest gen, el fiind acuzat de practici similiare și în calitate de director general al firmei Prevent Security.

Suveica Dragostal Security
La începutul acestei luni, în cadrul unei conferințe de presă, Mariana Iancu, managerul interimar al Spitalului Județean Slobozia a declarat că firma de pază care deservește instituția nu își desfășoară activitatea conform contractului: «E o debandadă generală! Urcă cine vrea și unde vrea... Dar nu pot să le cer nimic oamenilor ălora, că sunt neplătiți de 4 luni... Asta în condițiile în care firma este plătită la zi! Iar dacă sun la firmă, nu răspunde nimeni. Cred că l-am văzut o singură dată, când a semnat contractul...». Situația de la Spitalul Județean Slobozia nu este singulară. Potrivit declarațiilor sub anonimat ale angajaților, situația de la Spitalul Județean se repetă în toate instituțiile publice unde Dragostal Security și Prevent Security au obținut contracte de pază. «Ne angajează și nu ne plătesc... După 3-4 luni, îți iei seama și pleci! Dacă reziști, până la urmă n-are încotro și plătește! Dacă pleci, ești bun plecat, rămâi cu paguba...» ne explică unul dintre agenții de pază ai Spitalului. La Spitalul Județean Slobozia firma are angajați 15 oameni, dar scenariul se repetă identic la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Casa Județeană de Pensii Ialomița sau chiar Inspectoratul Teritorial de Muncă. «Victimele» firmei sunt persoane trecute de 45 de ani pentru care, susțin surse oficiale din cadrul AJOFM, Dragostal Security primește fonduri conform art. 85 din Legea nr. 76/2002.

Povești de groază cu Dragoș Slăniceanu
Angajații care au trecut prin firmele lui Dragoș Slăniceanu refuză și acum, la luni bune după ce au scăpat de coșmar, să iasă din anonimat. «Are proptele, că e de la PSD... Și e răzbunător! Dacă te află, te lasă fără muncă. Are pile la ITM, la minister are pe una care a lucrat la AJOFM... Unde te duci să plângi, plângi degeaba... Și mulți nu plâng, că sunt de la el din sat, de la Gheorghe Doja... Am auzit că are acolo o fermă și îi plătește pe oameni în produse, se înțelege cu ei... Și ăia sunt mulțumiți, că nu plătesc chirie ca mine și au unde pleca de-acasă... Dar eu pot să trăiesc așa?!» ne spune o doamnă respectabilă care și-a găsit între timp de lucru la o firmă privată. E un caz fericit. Întrebați de când nu și-au mai luat salariile, angajații Dragostal Security și Prevent Security pleacă ochii în pământ și vorbesc în șoaptă. «M-a învățat cineva să stau până la sfârșitul lunii, că altfel pierd dreptul la salariu pe luna asta. Dar în aprilie plec și eu, că nu se mai poate. M-am săturat până peste cap!» ne spune un altul. Apoi ne surprinde privirea îndreptată către ecusonul din piept. «Vă rog eu, nu-mi dați numele, că mă nenorocește! Nu te pui cu de-ăștia ca el. Că dacă știam, îmi vedeam de treaba mea...». Situația zugrăvită de către angajații Dragostal a fost reflectată de mai multe ori în paginile ziarului nostru. La aceste acuzații se pot adăuga cele privind micșorarea artificială a tarifelor pentru câștigarea licitațiilor, reducerea numărului de angajați pentru un obiectiv, majorarea numărului de ore lucrate de la 170 la 240, privarea angajaților de alte drepturi salariale specifice, șamd...

Cine este DragoȘ Slăniceanu? Candidat al PSD Ialomița la alegerile locale din 2016 de la Gheorghe Doja, Dragoș Slăniceanu s-a recomandat la momentul respectiv drept «căsătorit, un copil, director general la SC Prevent Security SRL, având în subordine 150 de angajați». Ce nu spune Dragoș Slăniceanu e că numărul firmelor de pază falimentate sub controlul său nu poate fi numărat pe degetele unei singure mâini. De la Progroup Training la Progroup Security și de acolo la Prevent și, mai nou, la Dragostal, Dragoș Slăniceanu a folosit constant aceleași metode expuse mai sus, nu și-a plătit taxele și impozitele datorate statului, a obținut contracte «pe firul scurt» și a sfidat, suveran, controalele funcționarilor publici. Și o va face în continuare atâta vreme cât angajații săi lucrează la instituții ale statului care ar trebuie să se sesizeze din oficiu cu privire la aceste ilegalități constatate!

Către
REDACȚIA ZIARULUI INDEPENDENT

SC OGL PRESS SRL cu sediul în municipiul Slobozia, str. C. D. Gherea, nr. 2, județul Ialomița, număr de ordine în registrul comerțului J21/136/1997, Cod de identificare fiscală RO 9475895
Subscrisa SC Prevent Inteligent Security SRL cu sediul social în municipiul Slobozia, str. Lacului, Bl. U37, Sc. A, ap. 1, parter, județul Ialomița, număr de ordine în registrul comerțului J21/212/2014, Cod unic de înregistrare, RO 30456980, telefon 0243236847, e-mail preventsecurity@gmail.com, legal reprezentată prin Simoiu Titus, administrator și Slăniceanu Dragoș, director general, în conformitate cu prevederile art. 1522 Noul Cod civil, art. 72, 73, cu completările și modificările ulterioare, coroborate cu celelalte dispoziții legale în vigoare, formulez
NOTIFICARE-SOMAȚIE
prin care solicităm Ziarului Independent să publice o dezmințire în urma publicării în datele de miercuri 22 martie 2017, a două articole ce conțin informații false despre SC Prevent Security, Dragostal Security și Dragoș Slăniceanu. Respectivele articole au apărut cu titlurile «Muritorii de foame de la firma Dragostal Security», și «Cine este Dragoș Slăniceanu» și vă somăm totodată să vă prezentați scuze public privind această dezinformare în prima pagină a următorului număr, cel târziu până la data de 31 martie 2017.
Solicităm executarea integrală și imediată:

ÎN FAPT:
La data de 22 martie 2017 în articolul de la pagina 2 intitulat «Muritorii de foame de la firma Dragostal Security» se arată: «La începutul aceste luni, în cadrul unei conferințe de presă, Mariana Iancu, managerul interimar al Spitalului Județean  Slobozia a declarat că firma de pază care deservește instituția nu își desfășoară activitatea potrivit contractului: E o debandadă generală... Dar  nu pot să le cer nimic oamenilor ălora, că sunt neplătiți de 4 luni... Potrivit declarațiilor sub anonimat ale angajaților situația de la Spitalul Județean Slobozia nu este singulară, situația de la Spitalul Județean se repetă în toate instituțiile publice unde Dragostal Security și Prevent Security au obținut contracte de pază. Ne angajează și nu ne plătesc... După 3-4 luni, îți iei seama și pleci! Dacă reziști... La Spitalul Județean Slobozia firma are angajați 15 oameni, dar scenariul se repetă identic la A.J.O.F.M., Casa Județeană de Pensii Ialomița sau chiar Inspectoratul Teritorial de Muncă... Povești de groază cu Dragoș Slăniceanu... CINE ESTE DRAGOȘ SLĂNICEANU?... Ce nu spune Dragoș Slăniceanu e că numărul firmelor de pază falimentate sub controlul său nu poate fi numărat pe degetele unei singure mâini. De la Progrup Training la Progrup Security și de acolo la Prevent și, mai nou, la Dragostal, Dragoș Slăniceanu a folosit constant aceleași metode expuse mai sus, nu și-a plătit taxele și impozitele datorate statului, a obținut contracte pe „firul scurt“ și a sfidat suveran controalele funcționarilor publici. Și o va face în continuare...???»
Nu este adevărat ceea ce ați susținut în acest articol, întrucât potrivit copiei de pe statele de plată rezultă că salariile au fost și sunt plătite la zi.
Societatea nu are debite neachitate și nici nu se află în insolvență, așa cum rezultă din cazierul fiscal emis de A.N.A.F. Ialomița, iar informațiile puteau fi obținute potrivit O.G. 39/2015.
Eu, Slăniceanu Dragoș, nu am avut și nu am calitatea de administrator al SC Progrup Training, SC Progrup Security, SC Prevent sau SC Dragostal, iar acest lucru putea fi verificat de autorul articolului la Registrul Comerțului Ialomița.
Responsabilitatea administratorului este prevăzută de art. 169 alin. 1, lit. a-h din Legea nr. 85/2014, privind insolvența, putând fi tras la răspundere iar eu nu am avut și nu am atribuții în acest sens.
Potrivit H.G. nr. 902 din 1 septembrie 2012 eliberarea certificatelor privind situația juridică a societăților comerciale sunt prevăzute la art. (4) „Informațiile și certificatele constatatoare eliberate de Oficiul Național al Registrului Comerțului și oficiile registrului comerțului de pe lângă tribunale“
Certificatul constatator prezintă starea la zi a firmei și cuprinde următoarele informații: „denumirea (firma) numărul de înregistrare în registrul comerțului, codul unic de înregistrare, starea firmei, asociații, datele de identificare, numărul părților sociale atribuite fiecărui asociat pentru aportul său, participarea la capitalul social și la profit și pierdere (pentru societățile cu răspundere limitată, în comandită simplă sau în nume colectiv), Administratorii/Membrii Consiliului de Administrație și Directorii (în sistemul unitar) /Membrii Consiliului de supraveghere și Membrii Directoratului (în sistemul dualist), datele de identificare și durata mandatului cu puterile conferite, indicatorii din situațiile financiare anuale, alte mențiuni referitoare la măsuri asiguratorii și condamnări penale, dizolvarea, radierea.“
Potrivit Codului Deontologic al Jurnalistului elaborat de Convenția Organizațiilor de Media autorul articolului avea următoarele obligații: „2. Jurnalistul este dator să caute, să respecte și să comunice faptele-așa cum acestea pot fi cunoscute prin verificări rezonabile-în virtutea dreptului publicului de a fi informat; 2.2.2. Jurnalistul va verifica informațiile în mod rezonabil înainte de a le publica, și va exprima opinii pe o bază factuală. Informațiile vădit neadevărate sau cele despre care jurnalistul are motive temeinice să creadă că sunt false, nu vor fi publicate. 2.2.3. În chestiunile despre care relatează jurnalistul trebuie să facă eforturi pentru a prezenta punctele de vedere ale tuturor părților implicate. 2.2.4. Jurnalistul va respecta în redactare regulile citării. În cazul citării parțiale a unei persoane, jurnalistul are obligația de a nu denatura mesajul acelei persoane.“
Relatarea (povestirea) din articolul mai sus menționat nu reflectă adevărul, nu se sprijină pe înscrisuri eliberate de autorități, fiind pură speculație.
Deoarece în conținutul acestui articol au fost aduse grave atingeri demnității iar acestea nu au un fundament real având în vedere actele pe care le atașăm în copie, urmează a publica dezmințirea așa cum am solicitat, în caz contrar urmând a vă solicita în instanță daune morale, daune moratorii, obligarea la publicare sentinței judecătorești.
ÎN DREPT: invocăm prevederile art. 1522 și urm. art. 1391, 253, 72, 73 Noul Cod civil cu completările și modificările ulterioare, coroborate cu celelalte dispoziții legale în vigoare.
Prezenta notificare constituie somație, persoana fizică sau juridică fiind de drept în întârziere, conform art. 1522 Noul Cod civil, coroborat cu celelalte dispoziții legale în vigoare.
Redactată și semnată astăzi, 24 martie 2017, în 3 exemplare, la care s-au anexat copii certificate pentru conformitate de pe înscrisurile menționate în cuprinsul notificării.

24 Martie 2017, 08:15 (10657 vizualizări - 32 comentarii)

Citiți și:
Război în instanță pentru paza Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Comentariile cititorilor:


Lupa:
(26 Ianuarie 2020, 08:48)
situatia descrisa mai sus azi 26/01/2020 este identica si acum sunt salariati care de 4 luni nu au vazut un ban si vad ca nu sau luat nici un fel de masuri impotriva lui ,din moment ce el primeste noi obiective. 
Nu inteleg de ce firmele care au contracte cu el continua sa plateasca desi cunosc situatia din curtea lor ,de ce nu se reziliaza contractele cu aceasta firma ? 
Pt Lili:
(2 Aprilie 2017, 14:56)
Dna manager a executat ordinul dlui presedinte. D asta nu i problema
pCr:
(30 Martie 2017, 14:40)
Aceeași situație o întâlnim și la Spitalul din Țăndărei,dar angajații acelorași firme administrate de același din motive lesne de înțeles...tac. Sperăm ca instituțiile in măsura să-și facă datoria, luând măsurile ce se impun.
XYZ:
(28 Martie 2017, 14:59)
Cateva clarificari pentru cei care scriu articole de presa si pentru cei care comenteaza fara a se informa inainte:
1. Dragos Slaniceanu a fost angajat al S.C. Progroup Training S.R.L. din octombrie 2010 (venit de la Bucuresti), pe functia de ,,Sef formatiune paza", functie simpla (sef peste agentii de securitate) care nu avea nicio legatura cu administrarea societatii.
2. Atentie la date, Progroup Security S.R.L. era intrata in insolventa din iuni-iulie 2010! Cine are ochi sa vada sau sa mearga la ORC Ialomita pentru a se informa, va descoperi ca nici in aceasta societate acest Dragos Slaniceanu nu a avut nicio tangenta....acesta lucrand pana in octombrie 2010 in Bucuresti.
3. Cele doua societati, Progroup Security S.R.L. si Progroup Training S.R.L. au fost administrate, introduse in insolventa apoi in faliment de catre ,,magnificul" Dumitrascu Danut. Oare cum de ati uitat, ori nu vreti sa vedeti adevarul!? Ambele insumand datorii de peste 27 miliarde lei vechi. Culmea e, ca tot acest ziar a scris in 2013 despre cele doua societati iar astazi se pare ca a uitat! Acest individ care incearca sa i se cam piarda urma, in prezent activeaza in cadrul S.C. MNS Security S.R.L. Tulcea....ca Administrator iar ,,inteligenta lui femeie Dumitrascu Dorina, care face ca si frunzele sa cada din copacii pe langa care trece ea" (de prostie, nu de altceva), este ,,asociat".
4. Il aveti pe ,,Google" la indemana, intrebati-l si va va raspunde!
Mult succes!
@dobreion@lingaii:
(27 Martie 2017, 07:28)
Daaaa....ziarul vreasa il denigreze pe a cest om ,care plteste la stat,merge la biserica(din talpile ghetelor lui s au realizat minunate ornamente),are o relatie de amicitie cu angajatii,nu cunoaste pe nimeni din institutiile statului si mai mult este in psd pentru ca el crede cu abnegatie in partid.Mai mult,ziarul de fata ar vrea sa isi angajeze reporterii in locul agentilor de paza!Conspiratia imptriva acestui mare om de stat va duce la varsare de cerneala,la lupte grele ce vor fi duse in spiritul social democrat.Acest veritabil investitor de harbuji are doar mari calitati (nedescoperite de moraru si musoiu).In jurul sau incepe sa ploua pe arsita,femeile sterpe devin mame,cutremurele intra in pamant de rusinea acestui psd ist prea corect si sfintit...
Credinta:
(27 Martie 2017, 00:02)
Nu va lasati prostiti aotul e o CONSPIRATIE PSDul e PLIN de ILUMINATI de la statul DAC tuti sunt niste corupti!!
Ionel P:
(26 Martie 2017, 23:52)
Doar pentru ca omu are o frema si niste firme asta nul face infractor Lume zice multe mai ales anonim Un pic mai putina invidie si mai multe dovez
Catre Marian:
(26 Martie 2017, 23:29)
La Camera de Comert e unu Dragos LUCIAN Slaniceanu Ai gresit omu cciail.ro/contact.php
Neacsu:
(26 Martie 2017, 23:23)
Dace Prevent si Dragostalsunt in datorii sau falimet io vreau DOVEZI nu speculatii fara noima. Unde sunt CERTIFICATELE FISCALE vreau lincuri. Cei asta stire sau politica.
Gigi:
(26 Martie 2017, 21:52)
Toti care nu stiu comenteaza. Ce patetic.
Faceti orice pentru niste vieweri.
Marian:
(26 Martie 2017, 12:53)
PSD-ul l-a pus pe acest individ si presedinte al Camerei de Comert Industrie si Agricultura Ialomita . De curiozitate am intrat pe site-ul lor si calendarul de manifestari nu mai e actualizat din 2013 !!!
Laurentiu:
(25 Martie 2017, 21:28)
Aloooooo treziti.va in ce lume traiti??Pe trantorii aia de la spital ii plangeti voi care nu sunt buni nici de scara la gaini..
Lili :
(25 Martie 2017, 20:28)
App am facut parte din comisia de examinare a licitației pe care cei de la prevent au pierdut o abuziv la cererea doamnei manager Mariana Iancu! Asta e un mare abuz in serviciu..Am comunicat doamnei manager ca nu e legal dar a spus ca nu e problemă!!!
Security:
(25 Martie 2017, 20:21)
Intradevar angajatii Prevent si Dragostal (i se mai poate enumera Rino , Strajerii , Romold doar ca nu sunt intarzierele asa mari), sunt in urma cu salariile si nu se respecta Codul Muncii nici 5%, poate vina nu i-i apartine in totalitate prestatorului de servicii, ci in primul rand beneficiarului care in bugetul alocat serviciilor de securitate sunt prevazute sume care nu acopera contractul, de ce autoritatea contractanta prin compartimentul contabil nu-si calculeaza tariful legal pe ora..?, Doamna Manager de la Spital ar trebui sa stie ca si dumealor la ultima licitatie publicata pentru servicii paza au alocat un buget din care reiese un tarif de 10,04 lei/ora, tarif ce nu poate sustine actualul salariu minim de 1450 lei, pentru a putea sustine salariu minim pe economie actual este necesar un tarif incepand cu 14,58 lei/ora ( tarif  cu profit de 0,01%), Concluzie...angajatii aflati in asemena situatii sa se uneasca si sa reclame la ITM local cat si la ITM General, apoi neprezentare in serviciu in bloc.
Si cei de la Romold care fac paza la CJ ialomita si Centru Militar, nu sunt platiti legal, nu se platesc ore suplimentare, spor de noapte, concedii de odihna etc.,,, sper ca noul Presedinta al CJ Ialomita sa faca curatenie in domeniul achizitiilor.
Vasile:
(25 Martie 2017, 17:49)
Slaniceanu minte oameni ca nu i-a dat spitalul banii , ii duce pe toti de nas, si il doare fix in ... , in timp ce el se plimba in excursii scumpe, umbla prin restaurante de fite , si oameni mor de foame sau se lasa de pagubasi. Plangere penala si in instanta cu el , asta merita cei ce profita de pe saracia altora. Astia sunt exemplul perfect de asa nu.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 24 Feb 2020
216 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(185 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(230 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(215 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(182 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(250 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(547 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(288 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(432 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(475 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(578 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(336 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(393 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...