Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Gheorghe Tinel și Gigi Manea, aleși «a priori»

Alegeri la PNL Ialomița

Gheorghe Tinel și Gigi Manea, aleși «a priori»

La sfârșitul lunii aprilie 2017, PNL Ialomița va organiza alegerile interne pentru președinția filialei și a organizațiilor locale. Oficial, startul campaniei a fost dat la sfârșitul lunii martie, competiția e deschisă, iar orice membru PNL are în raniță bastonul de mareșal al filialei. În realitate însă, despotul Tinel e candidat unic, iar la Slobozia, cea mai râvnită organizație după cea județeană, se pregătesc cărțile pentru Gigi Manea.

O candidatură de 10 mii lunar
La 9 luni după ce a pierdut încă o dată alegerile locale, PNL Ialomița încearcă să se trezească din somn și să redevină o filială locală articulată. Dacă ne întrebați pe noi, nu vor reuși niciodată, fiindcă în filială bate vântul, iar membrii activi pot fi numărați pe degete. Dacă îi întrebați pe ei însă, filiala se află în plin proces de reformă, iar câștigarea alegerilor locale din 2020 va fi corolarul acestei efervescențe politice declanșată anul trecut, când Gheorghe Tinel a luat cu anasâna președinția și nu i-a mai dat drumul. Pentru a mima alegeri democratice, deputatul PNL a declarat în repetate rânduri că este deschis competiției și că se va supune votului majorității. «Alegerile vor fi la sfârșitul lunii... Candidaturile se pot depune până pe 20 aprilie. Este o competiție deschisă, oricine dorește să îmi ia locul o poate face!» declară Gheorghe Tinel relaxat în conferințele sale de presă. În realitate însă, nimeni nu dorește președinția filialei PNL, în condițiile în care chiria sediului filialei și cheltuielile aferente depășesc 10 mii de lei, bani pe care deputatul îi plătește harnic din stipendii publice. Chiar și Constantin Sava, primarul orașului Urziceni, contracandidat de profesie în cadrul Organizației, și-a nuanțat poziția beligerantă: «Nu am luat încă o decizie... Mai este timp! Mă voi consulta cu colegii mei și vom hotărî împreună ce e de făcut...» a declarat acesta pentru ziarul nostru la începutul săptămânii în curs. În aceste condiții, alegerile pentru președinția filialei rămân o simplă formalitate și vor confirma poziția de padre famiglia a deputatului Gheorghe Tinel.

Liber dreapta pentru Gigi Manea
Cea mai râvnită organizație după cea județeană, filiala municipală a PNL Slobozia, ar fi avut șanse să fie disputată. Spunem «ar fi avut» pentru că, inițial, și-au declarat intențiile de a candida consilierii locali PNL Robet Bocu și Mihaela Ojog, consilierul județean Gigi Manea și chiar și Mihai Emilian, președinte al Organizației în vremuri de-acum apuse. Din intenții însă s-a ales praful, iar potențialii contracandidați ai domnului Gigi Manea au fost sfătuiți, pe rând, să renunțe «la fantezii despre liberalism» și să-l lase pe acesta să câștige așa cum a fost hotărât. Cum de către cine a fost hotărât?! Păi, vă spune chiar Gigi Manea: «Eu nu știu nimic. Candidaturile se pot depune până pe 20 aprilie... Este o competiție deschisă pentru oricine dorește! Eu candidez ca să se schimbe ceva în Slobozia în vederea alegerilor locale din 2020. Dacă voi fi ales, vin să fac treabă. Avem nevoie de o organizație puternică, care să se poată lupta cu PSD la Slobozia!». Dincolo de declarații, decizia filialei de a nivela drumul pentru alegerea lui Gigi Manea este una obiectivă, după cum sugerează surse autorizate din cadrul filialei. Rămasă cu doar 160 de membri (n.red.: de 10 ori mai puțin decât PSD Slobozia!), Organizația riscă să sucombe în cel mai scurt timp. Pentru a fi revitalizată, ea are nevoie de un președinte «după chipul și asemănarea orașului», care să vorbească limba electoratului PSD și care să permită, în următorii 3 ani, construcția unui proiect politic nou. Deocamdată, nimeni nu știe în ce constă acest proiect... Dar până în 2020 e timp destul ca să afle până și Gigi Manea!

9 Aprilie 2017, 11:05 (5203 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Alegerile pentru Primăria Slobozia, piatra de moară a politicii locale

Comentariile cititorilor:


take farfuridi:
(19 Aprilie 2017, 13:24)
Tovarase Tinel, ai curaj sa faci public un raport al CNSAS ?
take farfuridi:
(19 Aprilie 2017, 12:34)
Liberalii inca nu vor sa se trezeasca ?
Cum ajunge Manea presedinte PNL Slobozia ?
PNL Slobozia voteaza autodistrugerea pe plan local, liberalii isi sapa groapa!

Personajul Manea, ospatar de profesie a stiut sa bage pumnul in gura liberalilor ajutat de deputatul iesit la si altii Tinel. Cei doi consilieri locali care au avut intentii de a candida au fost amenintati cu functiile de alesi locali  daca vor contracandida. Oricum nimeni nu le garanteaza ca isi vor duce mandatele la sfarsit sub conducerea lui Manea si Tinel. Nici ceilalti consilieri liberali nu sunt in gratiile lui Manea si ale lui Tinel mai ales ca sunt din PNL,  mai ales ca sunt singurii liberali vocali in interiorul partidului.
Com pot liberalii sa voteze un hipopotam care nu este in stare sa poarta un dialog corect gramatical, nu este in stare sa formuleze o propozitie dezvoltata. Sunt curios la urmatoarea intalnire cu presa ce rahat de discurs ne pregateste. Multi dintre vechii liberali s-au retras s-au se vor retrage dupa aceste alegeri.
Cred ca variantele Ojog sau Bocu erau mai constructive in situatia data, PNL Slobozia mai avea o sansa, se pute construi ceva in jurul acestora, mai ales ca sunt mult mai cunoscuti si respectati de liberalii cu state vechi. Puteau aduna langa ei mult mai multi tineri din oras, puteau da o alta fata clasei politice PNL locale. Nu au probleme de integritate ca Manea, nu au membri ai familiei cercetati penal, nu fac afaceri cu PSD, nu au avut afaceri cu statul.
Va transmit tovarase Tinel ca a-ti ales cea mai proasta strategie pentru Slobozia, in pregatirea partidului pentru alegerile locale din 2020, nu veti mai scoate nici macar 2 consilieri locali cu Manea cap de afis. Pe asemenea strategie a-ti mers si la locale si la parlamentare, pe liste a-ti avut personaje care nu aveau ce cauta erau maimute electorale, analfabeti si analfabete, v-au tras in jos.
Concluzionand:
Putin:
(18 Aprilie 2017, 15:34)
Gheorghe Tinel a luat "la mana" fiecare organizatie, stabilind in detaliu cine vine la vot si bineinteles ce (il) voteaza! Cum mai poate fi ales un asemenea specimen care are aceleasi apucaturi stalinisto-comuniste????Tinele, cat crezi ba ca iti mai merge cu mizerii din astea?
USH:
(16 Aprilie 2017, 10:34)
Universitatea SH. Mai mult de jumătate din licențiații din CJ sunt de la SECOND HAND. Pronostic. Fete frumoase și deștepte! Locuri de muncă, au! salarii babane, au! muncă multă cu răspundere, n-au!
Universitatea SH:
(15 Aprilie 2017, 19:02)
Tinel a absolvit fac. in 1991cu mult inainte sa apara Universitatea Spiru Haret, cea care a fost înființată și acreditată prin Legea nr. 443 din 5 iulie 2002, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 491 din 9 iulie 2002 iar apoi, la scurt timp, si-a deschis filiale in toate catunele tarii..Ati cautat de curiozitate sa vedeti cati din "specialistii" care populeaza CJ si Primaria Slobozia sunt detinatori a faimoaselor diplome SH(second hand)?
SUBSCRIU:
(15 Aprilie 2017, 10:17)
Gheorghe Tinel este silvicultor seralist si a fost muncitor tamplar la IFET Brasov inainte de Revolutie, de unde s-a ridicat la lupta cea mare si, prin ’91-’92, a ajuns, numai cu seralul si originea "sanatoasa", taman sef al Ocolului Silvic Snagov. De la Snagov pana la minister nu e asa de lung drumul, mai ales ca multe guverne si-au facut loc printre copaci cu o vila sau chiar doua sute
laur:
(15 Aprilie 2017, 08:34)
nea' tinele tot cu cioara vopsita umbli? cat mai vrei sa pacalesti si sa minti poporul? pai daca esti nascut in 1964 cand trebuia sa termini facultattea si cand ai terminat-o? noi care stim ca ai facut-o la seral nu avem nevoie de dovezi dar lumea se lamureste dupa un simplu calcul. de ce te rusinezi ca ai muncit ca tamplar si nu scrii asta in CV? iar scolile  absolvite  in anii din urma stim cu totii cum (nu)se fac , astea nu se pun. concluzia? nu mai pacalesti pe nimeni , fii sanatos acolo la tine , lasa ialomitenii sa-si aleaga conducatori pentru viitor nu compromisi, ascunsi , care-si urmaresc doar propriile interese si eventual a gastii de apropiati(vezi  pdl)...
@Secu si pcr. Tinel:
(14 Aprilie 2017, 14:29)
Studii:
    1991 - Facultatea de Silvicultură Brașov - Inginer Silvic
    2008 - Facultatea de Drept, Universitatea Ecologică - București
    2006 - Colegiul național de Apărare, "Securitatea și Apărare Națională" - masterat
    2007 - Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Administrare Publică, Specialitate "Guvernare Modernă și Integrare Europeană" - master
    2011 - Facultatea de Silvicultură Brașov - doctor în silvicultură
Activitate profesională:
    1991-1993 - Inginer silvic - Ocolul silvic Mitreni, Direcția silvică Călărași
    1993-1998 - Inginer silvic - Ocolul silvic Snagov, Direcția silvică București
    1998-1999 - Director - Direcția silvică București
    1999 - Director comercial - Direcția silvică Târgoviște
    1999-2001 - Director - Direcția de regim silvic - Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului
    2001-2004 - Consilier - Ministerul Agriculturii
    2005-2007 - Director general - Șef Corp Control - Ministerului Agriculturii
    2007-prezent - Director general adjunct - Ministerul Agriculturii .
Secu si pcr:
(14 Aprilie 2017, 00:41)
Cine poate crede ca un fost activist PCR,tamplar cu scoala la seral e acum port stindardul liberalismului ialomitean? Sa fim seriosi Tinele , intoarce-te la rindea
EU:
(13 Aprilie 2017, 21:39)
VORBA LUI BIBANU...DOAMNE, CE VA-S BATE.........................
da doamne:
(12 Aprilie 2017, 07:09)
CIOCUL MIC ! VA MERITATI SOARTA CU TILEL GHEORGHE SI MANEA GIGI (TONITA)! LA MULTI INAINTE SI BUCURATI-VA DE EI ! DUMNEZEU NU DOARME.DACA FACETI O STATISTICA PRIN ORASE,COMUNE,SATE VETI GASII ALESI AI VOSTRII DE 15,20 ANI NUMAI DE ALDE TINEL SI GIGI.
ION:
(11 Aprilie 2017, 16:38)
Nu stiu cum si in ce fel mai functioneaza PNL! Are cumva sediu in Slobozia? Mai avem si alte partide? Sunt un fost PDL-ist iar acum sunt apolitic, dar stiu unde este sediul PSD! Cunosc multi psd-isti. Buni sau rai, dar exista si se fac vazuti. Din PNL il stiu pe Bocu care mai ia initiativa. In rest zero! Vedeti dragi PDL-isti ( Tinel si Manea) ?! Cu regret va spun, nu avem cu cine vota! Nici macar impotriva PSD!
@ionel bratianu:
(11 Aprilie 2017, 11:47)
Reforma si oameni nepatati in conducerea pnl e o conditie ovligatorie pentru a spera la altceva pentru Ialomita!Daca se vine tot cu tinel si manea e capitulare inaintea razboiului
@Jojo:
(11 Aprilie 2017, 09:45)
Chiar daca ar veni Ionel Bratianu sa faca reforma in pnl, asistatii din Ialomita(plus cei cu mentalitatede asistat care sunt majoritari pe meleagurile noastre) tot psd voteaza la alegeri. Asa ca nu va inghesuiti sa aruncati cu invective..
Jojo:
(11 Aprilie 2017, 06:32)
Urmeaza un simulacru de alegeri .Se ascunde gunoiul sub pres. Daca reforma incepe cu Tinel limba de lemn e clar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 17 Sep 2019
222 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2086 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(179 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(190 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Septembrie 2019, 17:10


4
DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(318 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(449 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(325 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


8

Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(259 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(416 vizualizări - 1 comentariu)


10

Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(265 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(363 vizualizări - 0 comentarii)


12
IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(422 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1265 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(640 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Bărbulești

Joi, 29 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat pe raza comunei Bărbulești un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, care era urmărit internațional. Autoritățile judiciare din Germania au emis pe ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:50
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Urziceni

Joi, 29 august a.c., în jurul orelor 2,30, în apropiere de localitatea Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coșereni ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:35
(519 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 29 august a.c., un bărbat de 48 de ani, din Sărățeni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:25
(474 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA-mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, ... oricând ! Un singur click, mai multe facilități! Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de ...[citește_toată_știrea]

29 August 2019, 14:20
(469 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Protopopiatul Urziceni: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, Protopopiatul Urziceni, din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, împreună cu membrii Biroului de Asistență Socială și Serviciul Social acreditat ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 17:20
(583 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Armanului, din orașul Țăndărei, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 10:55
(628 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție aniversară «Închinare Sfintei Cruci»

Marți, 27 august 2019, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, însoțit de consilieri eparhiali, a mers la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 16:10
(645 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Razie de amploare la Țăndărei

Marți, 27 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o razie pe raza localității Țăndărei, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:50
(854 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Bărcănești: Deținere ilegală de arme

Marți, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au depistat, în urma unei percheziții domiciliare, în casa unui bărbat de 50 de ani, din Bărcănești, o pușcă cu aer comprimat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:45
(596 vizualizări - 0 comentarii)


Minor urmărit internațional, depistat în Țăndărei

Luni, 26 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr de 16 ani, din Țăndărei, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare. Minorul este cercetat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:40
(792 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Produse contrafăcute, confiscate

Luni, 26 august a.c., polițiștii slobozeni au depistat, în urma unui control, un tânăr de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea pe raza municipiului Slobozia un autoturism ce avea inspecția tehnică ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:35
(628 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

În perioada 24-25 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau  fără permis de conducere. Este cazul a doi bărbați, de 21 și ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:20
(690 vizualizări - 0 comentarii)


Pietoni accidentați la Dridu și Sinești

La sfârșitul de săptămână precedent, doi pietoni au fost răniți ca urmare a unor accidente rutiere produse pe raza județului. Astfel, vineri, 23 august a.c., un bărbat de 34 de ani, din localitatea Jilavele ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:10
(577 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Focare de Pestă Porcină Africană la Gheorghe Doja și Mărculești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, cu privire la ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 12:15
(683 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(983 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...