Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Gheorghe Tinel și Gigi Manea, aleși «a priori»

Alegeri la PNL Ialomița

Gheorghe Tinel și Gigi Manea, aleși «a priori»

La sfârșitul lunii aprilie 2017, PNL Ialomița va organiza alegerile interne pentru președinția filialei și a organizațiilor locale. Oficial, startul campaniei a fost dat la sfârșitul lunii martie, competiția e deschisă, iar orice membru PNL are în raniță bastonul de mareșal al filialei. În realitate însă, despotul Tinel e candidat unic, iar la Slobozia, cea mai râvnită organizație după cea județeană, se pregătesc cărțile pentru Gigi Manea.

O candidatură de 10 mii lunar
La 9 luni după ce a pierdut încă o dată alegerile locale, PNL Ialomița încearcă să se trezească din somn și să redevină o filială locală articulată. Dacă ne întrebați pe noi, nu vor reuși niciodată, fiindcă în filială bate vântul, iar membrii activi pot fi numărați pe degete. Dacă îi întrebați pe ei însă, filiala se află în plin proces de reformă, iar câștigarea alegerilor locale din 2020 va fi corolarul acestei efervescențe politice declanșată anul trecut, când Gheorghe Tinel a luat cu anasâna președinția și nu i-a mai dat drumul. Pentru a mima alegeri democratice, deputatul PNL a declarat în repetate rânduri că este deschis competiției și că se va supune votului majorității. «Alegerile vor fi la sfârșitul lunii... Candidaturile se pot depune până pe 20 aprilie. Este o competiție deschisă, oricine dorește să îmi ia locul o poate face!» declară Gheorghe Tinel relaxat în conferințele sale de presă. În realitate însă, nimeni nu dorește președinția filialei PNL, în condițiile în care chiria sediului filialei și cheltuielile aferente depășesc 10 mii de lei, bani pe care deputatul îi plătește harnic din stipendii publice. Chiar și Constantin Sava, primarul orașului Urziceni, contracandidat de profesie în cadrul Organizației, și-a nuanțat poziția beligerantă: «Nu am luat încă o decizie... Mai este timp! Mă voi consulta cu colegii mei și vom hotărî împreună ce e de făcut...» a declarat acesta pentru ziarul nostru la începutul săptămânii în curs. În aceste condiții, alegerile pentru președinția filialei rămân o simplă formalitate și vor confirma poziția de padre famiglia a deputatului Gheorghe Tinel.

Liber dreapta pentru Gigi Manea
Cea mai râvnită organizație după cea județeană, filiala municipală a PNL Slobozia, ar fi avut șanse să fie disputată. Spunem «ar fi avut» pentru că, inițial, și-au declarat intențiile de a candida consilierii locali PNL Robet Bocu și Mihaela Ojog, consilierul județean Gigi Manea și chiar și Mihai Emilian, președinte al Organizației în vremuri de-acum apuse. Din intenții însă s-a ales praful, iar potențialii contracandidați ai domnului Gigi Manea au fost sfătuiți, pe rând, să renunțe «la fantezii despre liberalism» și să-l lase pe acesta să câștige așa cum a fost hotărât. Cum de către cine a fost hotărât?! Păi, vă spune chiar Gigi Manea: «Eu nu știu nimic. Candidaturile se pot depune până pe 20 aprilie... Este o competiție deschisă pentru oricine dorește! Eu candidez ca să se schimbe ceva în Slobozia în vederea alegerilor locale din 2020. Dacă voi fi ales, vin să fac treabă. Avem nevoie de o organizație puternică, care să se poată lupta cu PSD la Slobozia!». Dincolo de declarații, decizia filialei de a nivela drumul pentru alegerea lui Gigi Manea este una obiectivă, după cum sugerează surse autorizate din cadrul filialei. Rămasă cu doar 160 de membri (n.red.: de 10 ori mai puțin decât PSD Slobozia!), Organizația riscă să sucombe în cel mai scurt timp. Pentru a fi revitalizată, ea are nevoie de un președinte «după chipul și asemănarea orașului», care să vorbească limba electoratului PSD și care să permită, în următorii 3 ani, construcția unui proiect politic nou. Deocamdată, nimeni nu știe în ce constă acest proiect... Dar până în 2020 e timp destul ca să afle până și Gigi Manea!

9 Aprilie 2017, 11:05 (4989 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Alegerile pentru Primăria Slobozia, piatra de moară a politicii locale

Comentariile cititorilor:


take farfuridi:
(19 Aprilie 2017, 13:24)
Tovarase Tinel, ai curaj sa faci public un raport al CNSAS ?
take farfuridi:
(19 Aprilie 2017, 12:34)
Liberalii inca nu vor sa se trezeasca ?
Cum ajunge Manea presedinte PNL Slobozia ?
PNL Slobozia voteaza autodistrugerea pe plan local, liberalii isi sapa groapa!

Personajul Manea, ospatar de profesie a stiut sa bage pumnul in gura liberalilor ajutat de deputatul iesit la si altii Tinel. Cei doi consilieri locali care au avut intentii de a candida au fost amenintati cu functiile de alesi locali  daca vor contracandida. Oricum nimeni nu le garanteaza ca isi vor duce mandatele la sfarsit sub conducerea lui Manea si Tinel. Nici ceilalti consilieri liberali nu sunt in gratiile lui Manea si ale lui Tinel mai ales ca sunt din PNL,  mai ales ca sunt singurii liberali vocali in interiorul partidului.
Com pot liberalii sa voteze un hipopotam care nu este in stare sa poarta un dialog corect gramatical, nu este in stare sa formuleze o propozitie dezvoltata. Sunt curios la urmatoarea intalnire cu presa ce rahat de discurs ne pregateste. Multi dintre vechii liberali s-au retras s-au se vor retrage dupa aceste alegeri.
Cred ca variantele Ojog sau Bocu erau mai constructive in situatia data, PNL Slobozia mai avea o sansa, se pute construi ceva in jurul acestora, mai ales ca sunt mult mai cunoscuti si respectati de liberalii cu state vechi. Puteau aduna langa ei mult mai multi tineri din oras, puteau da o alta fata clasei politice PNL locale. Nu au probleme de integritate ca Manea, nu au membri ai familiei cercetati penal, nu fac afaceri cu PSD, nu au avut afaceri cu statul.
Va transmit tovarase Tinel ca a-ti ales cea mai proasta strategie pentru Slobozia, in pregatirea partidului pentru alegerile locale din 2020, nu veti mai scoate nici macar 2 consilieri locali cu Manea cap de afis. Pe asemenea strategie a-ti mers si la locale si la parlamentare, pe liste a-ti avut personaje care nu aveau ce cauta erau maimute electorale, analfabeti si analfabete, v-au tras in jos.
Concluzionand:
Putin:
(18 Aprilie 2017, 15:34)
Gheorghe Tinel a luat "la mana" fiecare organizatie, stabilind in detaliu cine vine la vot si bineinteles ce (il) voteaza! Cum mai poate fi ales un asemenea specimen care are aceleasi apucaturi stalinisto-comuniste????Tinele, cat crezi ba ca iti mai merge cu mizerii din astea?
USH:
(16 Aprilie 2017, 10:34)
Universitatea SH. Mai mult de jumătate din licențiații din CJ sunt de la SECOND HAND. Pronostic. Fete frumoase și deștepte! Locuri de muncă, au! salarii babane, au! muncă multă cu răspundere, n-au!
Universitatea SH:
(15 Aprilie 2017, 19:02)
Tinel a absolvit fac. in 1991cu mult inainte sa apara Universitatea Spiru Haret, cea care a fost înființată și acreditată prin Legea nr. 443 din 5 iulie 2002, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 491 din 9 iulie 2002 iar apoi, la scurt timp, si-a deschis filiale in toate catunele tarii..Ati cautat de curiozitate sa vedeti cati din "specialistii" care populeaza CJ si Primaria Slobozia sunt detinatori a faimoaselor diplome SH(second hand)?
SUBSCRIU:
(15 Aprilie 2017, 10:17)
Gheorghe Tinel este silvicultor seralist si a fost muncitor tamplar la IFET Brasov inainte de Revolutie, de unde s-a ridicat la lupta cea mare si, prin ’91-’92, a ajuns, numai cu seralul si originea "sanatoasa", taman sef al Ocolului Silvic Snagov. De la Snagov pana la minister nu e asa de lung drumul, mai ales ca multe guverne si-au facut loc printre copaci cu o vila sau chiar doua sute
laur:
(15 Aprilie 2017, 08:34)
nea' tinele tot cu cioara vopsita umbli? cat mai vrei sa pacalesti si sa minti poporul? pai daca esti nascut in 1964 cand trebuia sa termini facultattea si cand ai terminat-o? noi care stim ca ai facut-o la seral nu avem nevoie de dovezi dar lumea se lamureste dupa un simplu calcul. de ce te rusinezi ca ai muncit ca tamplar si nu scrii asta in CV? iar scolile  absolvite  in anii din urma stim cu totii cum (nu)se fac , astea nu se pun. concluzia? nu mai pacalesti pe nimeni , fii sanatos acolo la tine , lasa ialomitenii sa-si aleaga conducatori pentru viitor nu compromisi, ascunsi , care-si urmaresc doar propriile interese si eventual a gastii de apropiati(vezi  pdl)...
@Secu si pcr. Tinel:
(14 Aprilie 2017, 14:29)
Studii:
    1991 - Facultatea de Silvicultură Brașov - Inginer Silvic
    2008 - Facultatea de Drept, Universitatea Ecologică - București
    2006 - Colegiul național de Apărare, "Securitatea și Apărare Națională" - masterat
    2007 - Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Administrare Publică, Specialitate "Guvernare Modernă și Integrare Europeană" - master
    2011 - Facultatea de Silvicultură Brașov - doctor în silvicultură
Activitate profesională:
    1991-1993 - Inginer silvic - Ocolul silvic Mitreni, Direcția silvică Călărași
    1993-1998 - Inginer silvic - Ocolul silvic Snagov, Direcția silvică București
    1998-1999 - Director - Direcția silvică București
    1999 - Director comercial - Direcția silvică Târgoviște
    1999-2001 - Director - Direcția de regim silvic - Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului
    2001-2004 - Consilier - Ministerul Agriculturii
    2005-2007 - Director general - Șef Corp Control - Ministerului Agriculturii
    2007-prezent - Director general adjunct - Ministerul Agriculturii .
Secu si pcr:
(14 Aprilie 2017, 00:41)
Cine poate crede ca un fost activist PCR,tamplar cu scoala la seral e acum port stindardul liberalismului ialomitean? Sa fim seriosi Tinele , intoarce-te la rindea
EU:
(13 Aprilie 2017, 21:39)
VORBA LUI BIBANU...DOAMNE, CE VA-S BATE.........................
da doamne:
(12 Aprilie 2017, 07:09)
CIOCUL MIC ! VA MERITATI SOARTA CU TILEL GHEORGHE SI MANEA GIGI (TONITA)! LA MULTI INAINTE SI BUCURATI-VA DE EI ! DUMNEZEU NU DOARME.DACA FACETI O STATISTICA PRIN ORASE,COMUNE,SATE VETI GASII ALESI AI VOSTRII DE 15,20 ANI NUMAI DE ALDE TINEL SI GIGI.
ION:
(11 Aprilie 2017, 16:38)
Nu stiu cum si in ce fel mai functioneaza PNL! Are cumva sediu in Slobozia? Mai avem si alte partide? Sunt un fost PDL-ist iar acum sunt apolitic, dar stiu unde este sediul PSD! Cunosc multi psd-isti. Buni sau rai, dar exista si se fac vazuti. Din PNL il stiu pe Bocu care mai ia initiativa. In rest zero! Vedeti dragi PDL-isti ( Tinel si Manea) ?! Cu regret va spun, nu avem cu cine vota! Nici macar impotriva PSD!
@ionel bratianu:
(11 Aprilie 2017, 11:47)
Reforma si oameni nepatati in conducerea pnl e o conditie ovligatorie pentru a spera la altceva pentru Ialomita!Daca se vine tot cu tinel si manea e capitulare inaintea razboiului
@Jojo:
(11 Aprilie 2017, 09:45)
Chiar daca ar veni Ionel Bratianu sa faca reforma in pnl, asistatii din Ialomita(plus cei cu mentalitatede asistat care sunt majoritari pe meleagurile noastre) tot psd voteaza la alegeri. Asa ca nu va inghesuiti sa aruncati cu invective..
Jojo:
(11 Aprilie 2017, 06:32)
Urmeaza un simulacru de alegeri .Se ascunde gunoiul sub pres. Daca reforma incepe cu Tinel limba de lemn e clar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 18 Iun 2019
192 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Iunie 2019, 17:55


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Iunie 2019, 17:20


Festivitatea de premiere a elevilor olimpici și Cerc Pastoral la Parohia «Sfântul Dumitru» Slobozia

Vineri, 14 iunie 2019, la Parohia «Sfântul Dumitru» din Slobozia, în prezența preoților parohiilor din municipiu în frunte cu părintele inspector de religie Dragoș Stanciu, părintele protopop Ionuț Butu ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:15
(85 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de siguranță pentru Examenele Naționale 2019

Marți, 18 iunie 2019, la nivel național, a început prima probă a Evaluării Naționale 2019, iar polițiștii ialomițeni acționează, până pe data de 29 iunie, pentru ca examenul,  susținut de absolvenții ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:05
(128 vizualizări - 0 comentarii)


4

Trei slobozeni, reținuți pentru «tâlhărie»

Polițiștii ialomițeni au depistat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, după ce, la data de 10 iunie a.c., ar fi tâlhărit două persoane, pe raza municipiului Slobozia. Doi dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 16:35
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Elevii din Ialomița susțin Evaluarea Națională

Marți, 18 iunie 2019, elevii de clasa a VIII-a  susțin prima probă a Evaluării Naționale la disciplina Limba și Literatura Română. Datale Inspectoratului Școlar Județean arată că la acest examen s ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 09:50
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:25
(242 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(665 vizualizări - 0 comentarii)


8

Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(718 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(625 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(519 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(504 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


12

Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(630 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(945 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1177 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(989 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(760 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(966 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1327 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(880 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1186 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(1008 vizualizări - 0 comentarii)


«Expoziția Absolvenților 2019», la Muzeul Agriculturii

Marți, 4 iunie a.c., de la orele 14,00, a fost vernisată expoziția absolvenților Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național al Agriculturii din România. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 18:15
(1130 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajulului, 5,01%

La sfârșitul lunii aprilie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4736 șomeri (din care 2072 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 08:10
(1071 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Cod Roșu de inundații

Hidrologii au emis pentru zona Adâncata, din județul Ialomița, o avertizare Cod Portocaliu de inundații. Specialiștii atrag atenția că din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, există ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 22:03
(1560 vizualizări - 0 comentarii)


DIICOT: 13 percheziții și șase persoane arestate

Miercuri, 29 mai a.c., polițiștii specializați în Combatrea Criminalității Organizate din Ialomița și procurorii DIICOT, au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:35
(1458 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intevalul 3-7 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cazua unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:15
(1449 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:05
(1394 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se întrerupe apa în Fetești Oraș!

Pentru remedierea unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2019, 09:40
(1386 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Înșelat prin metoda «Șmen»

Metoda «Șmen» reprezintă solicitarea unor sume mari de bani de către persoane la diverse instituții, magazine sau chiar pe stradă. Astfel, marți, 28 mai a.c., pe raza unui magazin din localitatea Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2019, 17:20
(1821 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...