Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Gheorghe Tinel și Gigi Manea, aleși «a priori»

Alegeri la PNL Ialomița

Gheorghe Tinel și Gigi Manea, aleși «a priori»

La sfârșitul lunii aprilie 2017, PNL Ialomița va organiza alegerile interne pentru președinția filialei și a organizațiilor locale. Oficial, startul campaniei a fost dat la sfârșitul lunii martie, competiția e deschisă, iar orice membru PNL are în raniță bastonul de mareșal al filialei. În realitate însă, despotul Tinel e candidat unic, iar la Slobozia, cea mai râvnită organizație după cea județeană, se pregătesc cărțile pentru Gigi Manea.

O candidatură de 10 mii lunar
La 9 luni după ce a pierdut încă o dată alegerile locale, PNL Ialomița încearcă să se trezească din somn și să redevină o filială locală articulată. Dacă ne întrebați pe noi, nu vor reuși niciodată, fiindcă în filială bate vântul, iar membrii activi pot fi numărați pe degete. Dacă îi întrebați pe ei însă, filiala se află în plin proces de reformă, iar câștigarea alegerilor locale din 2020 va fi corolarul acestei efervescențe politice declanșată anul trecut, când Gheorghe Tinel a luat cu anasâna președinția și nu i-a mai dat drumul. Pentru a mima alegeri democratice, deputatul PNL a declarat în repetate rânduri că este deschis competiției și că se va supune votului majorității. «Alegerile vor fi la sfârșitul lunii... Candidaturile se pot depune până pe 20 aprilie. Este o competiție deschisă, oricine dorește să îmi ia locul o poate face!» declară Gheorghe Tinel relaxat în conferințele sale de presă. În realitate însă, nimeni nu dorește președinția filialei PNL, în condițiile în care chiria sediului filialei și cheltuielile aferente depășesc 10 mii de lei, bani pe care deputatul îi plătește harnic din stipendii publice. Chiar și Constantin Sava, primarul orașului Urziceni, contracandidat de profesie în cadrul Organizației, și-a nuanțat poziția beligerantă: «Nu am luat încă o decizie... Mai este timp! Mă voi consulta cu colegii mei și vom hotărî împreună ce e de făcut...» a declarat acesta pentru ziarul nostru la începutul săptămânii în curs. În aceste condiții, alegerile pentru președinția filialei rămân o simplă formalitate și vor confirma poziția de padre famiglia a deputatului Gheorghe Tinel.

Liber dreapta pentru Gigi Manea
Cea mai râvnită organizație după cea județeană, filiala municipală a PNL Slobozia, ar fi avut șanse să fie disputată. Spunem «ar fi avut» pentru că, inițial, și-au declarat intențiile de a candida consilierii locali PNL Robet Bocu și Mihaela Ojog, consilierul județean Gigi Manea și chiar și Mihai Emilian, președinte al Organizației în vremuri de-acum apuse. Din intenții însă s-a ales praful, iar potențialii contracandidați ai domnului Gigi Manea au fost sfătuiți, pe rând, să renunțe «la fantezii despre liberalism» și să-l lase pe acesta să câștige așa cum a fost hotărât. Cum de către cine a fost hotărât?! Păi, vă spune chiar Gigi Manea: «Eu nu știu nimic. Candidaturile se pot depune până pe 20 aprilie... Este o competiție deschisă pentru oricine dorește! Eu candidez ca să se schimbe ceva în Slobozia în vederea alegerilor locale din 2020. Dacă voi fi ales, vin să fac treabă. Avem nevoie de o organizație puternică, care să se poată lupta cu PSD la Slobozia!». Dincolo de declarații, decizia filialei de a nivela drumul pentru alegerea lui Gigi Manea este una obiectivă, după cum sugerează surse autorizate din cadrul filialei. Rămasă cu doar 160 de membri (n.red.: de 10 ori mai puțin decât PSD Slobozia!), Organizația riscă să sucombe în cel mai scurt timp. Pentru a fi revitalizată, ea are nevoie de un președinte «după chipul și asemănarea orașului», care să vorbească limba electoratului PSD și care să permită, în următorii 3 ani, construcția unui proiect politic nou. Deocamdată, nimeni nu știe în ce constă acest proiect... Dar până în 2020 e timp destul ca să afle până și Gigi Manea!

9 Aprilie 2017, 11:05 (5797 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Alegerile pentru Primăria Slobozia, piatra de moară a politicii locale

Comentariile cititorilor:


take farfuridi:
(19 Aprilie 2017, 13:24)
Tovarase Tinel, ai curaj sa faci public un raport al CNSAS ?
take farfuridi:
(19 Aprilie 2017, 12:34)
Liberalii inca nu vor sa se trezeasca ?
Cum ajunge Manea presedinte PNL Slobozia ?
PNL Slobozia voteaza autodistrugerea pe plan local, liberalii isi sapa groapa!

Personajul Manea, ospatar de profesie a stiut sa bage pumnul in gura liberalilor ajutat de deputatul iesit la si altii Tinel. Cei doi consilieri locali care au avut intentii de a candida au fost amenintati cu functiile de alesi locali  daca vor contracandida. Oricum nimeni nu le garanteaza ca isi vor duce mandatele la sfarsit sub conducerea lui Manea si Tinel. Nici ceilalti consilieri liberali nu sunt in gratiile lui Manea si ale lui Tinel mai ales ca sunt din PNL,  mai ales ca sunt singurii liberali vocali in interiorul partidului.
Com pot liberalii sa voteze un hipopotam care nu este in stare sa poarta un dialog corect gramatical, nu este in stare sa formuleze o propozitie dezvoltata. Sunt curios la urmatoarea intalnire cu presa ce rahat de discurs ne pregateste. Multi dintre vechii liberali s-au retras s-au se vor retrage dupa aceste alegeri.
Cred ca variantele Ojog sau Bocu erau mai constructive in situatia data, PNL Slobozia mai avea o sansa, se pute construi ceva in jurul acestora, mai ales ca sunt mult mai cunoscuti si respectati de liberalii cu state vechi. Puteau aduna langa ei mult mai multi tineri din oras, puteau da o alta fata clasei politice PNL locale. Nu au probleme de integritate ca Manea, nu au membri ai familiei cercetati penal, nu fac afaceri cu PSD, nu au avut afaceri cu statul.
Va transmit tovarase Tinel ca a-ti ales cea mai proasta strategie pentru Slobozia, in pregatirea partidului pentru alegerile locale din 2020, nu veti mai scoate nici macar 2 consilieri locali cu Manea cap de afis. Pe asemenea strategie a-ti mers si la locale si la parlamentare, pe liste a-ti avut personaje care nu aveau ce cauta erau maimute electorale, analfabeti si analfabete, v-au tras in jos.
Concluzionand:
Putin:
(18 Aprilie 2017, 15:34)
Gheorghe Tinel a luat "la mana" fiecare organizatie, stabilind in detaliu cine vine la vot si bineinteles ce (il) voteaza! Cum mai poate fi ales un asemenea specimen care are aceleasi apucaturi stalinisto-comuniste????Tinele, cat crezi ba ca iti mai merge cu mizerii din astea?
USH:
(16 Aprilie 2017, 10:34)
Universitatea SH. Mai mult de jumătate din licențiații din CJ sunt de la SECOND HAND. Pronostic. Fete frumoase și deștepte! Locuri de muncă, au! salarii babane, au! muncă multă cu răspundere, n-au!
Universitatea SH:
(15 Aprilie 2017, 19:02)
Tinel a absolvit fac. in 1991cu mult inainte sa apara Universitatea Spiru Haret, cea care a fost înființată și acreditată prin Legea nr. 443 din 5 iulie 2002, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 491 din 9 iulie 2002 iar apoi, la scurt timp, si-a deschis filiale in toate catunele tarii..Ati cautat de curiozitate sa vedeti cati din "specialistii" care populeaza CJ si Primaria Slobozia sunt detinatori a faimoaselor diplome SH(second hand)?
SUBSCRIU:
(15 Aprilie 2017, 10:17)
Gheorghe Tinel este silvicultor seralist si a fost muncitor tamplar la IFET Brasov inainte de Revolutie, de unde s-a ridicat la lupta cea mare si, prin ’91-’92, a ajuns, numai cu seralul si originea "sanatoasa", taman sef al Ocolului Silvic Snagov. De la Snagov pana la minister nu e asa de lung drumul, mai ales ca multe guverne si-au facut loc printre copaci cu o vila sau chiar doua sute
laur:
(15 Aprilie 2017, 08:34)
nea' tinele tot cu cioara vopsita umbli? cat mai vrei sa pacalesti si sa minti poporul? pai daca esti nascut in 1964 cand trebuia sa termini facultattea si cand ai terminat-o? noi care stim ca ai facut-o la seral nu avem nevoie de dovezi dar lumea se lamureste dupa un simplu calcul. de ce te rusinezi ca ai muncit ca tamplar si nu scrii asta in CV? iar scolile  absolvite  in anii din urma stim cu totii cum (nu)se fac , astea nu se pun. concluzia? nu mai pacalesti pe nimeni , fii sanatos acolo la tine , lasa ialomitenii sa-si aleaga conducatori pentru viitor nu compromisi, ascunsi , care-si urmaresc doar propriile interese si eventual a gastii de apropiati(vezi  pdl)...
@Secu si pcr. Tinel:
(14 Aprilie 2017, 14:29)
Studii:
    1991 - Facultatea de Silvicultură Brașov - Inginer Silvic
    2008 - Facultatea de Drept, Universitatea Ecologică - București
    2006 - Colegiul național de Apărare, "Securitatea și Apărare Națională" - masterat
    2007 - Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Administrare Publică, Specialitate "Guvernare Modernă și Integrare Europeană" - master
    2011 - Facultatea de Silvicultură Brașov - doctor în silvicultură
Activitate profesională:
    1991-1993 - Inginer silvic - Ocolul silvic Mitreni, Direcția silvică Călărași
    1993-1998 - Inginer silvic - Ocolul silvic Snagov, Direcția silvică București
    1998-1999 - Director - Direcția silvică București
    1999 - Director comercial - Direcția silvică Târgoviște
    1999-2001 - Director - Direcția de regim silvic - Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului
    2001-2004 - Consilier - Ministerul Agriculturii
    2005-2007 - Director general - Șef Corp Control - Ministerului Agriculturii
    2007-prezent - Director general adjunct - Ministerul Agriculturii .
Secu si pcr:
(14 Aprilie 2017, 00:41)
Cine poate crede ca un fost activist PCR,tamplar cu scoala la seral e acum port stindardul liberalismului ialomitean? Sa fim seriosi Tinele , intoarce-te la rindea
EU:
(13 Aprilie 2017, 21:39)
VORBA LUI BIBANU...DOAMNE, CE VA-S BATE.........................
da doamne:
(12 Aprilie 2017, 07:09)
CIOCUL MIC ! VA MERITATI SOARTA CU TILEL GHEORGHE SI MANEA GIGI (TONITA)! LA MULTI INAINTE SI BUCURATI-VA DE EI ! DUMNEZEU NU DOARME.DACA FACETI O STATISTICA PRIN ORASE,COMUNE,SATE VETI GASII ALESI AI VOSTRII DE 15,20 ANI NUMAI DE ALDE TINEL SI GIGI.
ION:
(11 Aprilie 2017, 16:38)
Nu stiu cum si in ce fel mai functioneaza PNL! Are cumva sediu in Slobozia? Mai avem si alte partide? Sunt un fost PDL-ist iar acum sunt apolitic, dar stiu unde este sediul PSD! Cunosc multi psd-isti. Buni sau rai, dar exista si se fac vazuti. Din PNL il stiu pe Bocu care mai ia initiativa. In rest zero! Vedeti dragi PDL-isti ( Tinel si Manea) ?! Cu regret va spun, nu avem cu cine vota! Nici macar impotriva PSD!
@ionel bratianu:
(11 Aprilie 2017, 11:47)
Reforma si oameni nepatati in conducerea pnl e o conditie ovligatorie pentru a spera la altceva pentru Ialomita!Daca se vine tot cu tinel si manea e capitulare inaintea razboiului
@Jojo:
(11 Aprilie 2017, 09:45)
Chiar daca ar veni Ionel Bratianu sa faca reforma in pnl, asistatii din Ialomita(plus cei cu mentalitatede asistat care sunt majoritari pe meleagurile noastre) tot psd voteaza la alegeri. Asa ca nu va inghesuiti sa aruncati cu invective..
Jojo:
(11 Aprilie 2017, 06:32)
Urmeaza un simulacru de alegeri .Se ascunde gunoiul sub pres. Daca reforma incepe cu Tinel limba de lemn e clar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 06 Apr 2020
152 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 63 de cazuri de infecție COVID-19

Numărul cazurilor de infecție COVID-19 este în creștere la nivelul județului Ialomița. Potrivit estimărilor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, în Ialomița există 63 de cazuri confirmate pozitiv ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2020, 12:51
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 56 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 56 de persoane ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 13:10
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

Polițiștii au confiscat arme la Țăndărei

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate sâmbătă, 4 aprilie a.c., între orele 14,00-22,00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2020, 11:15
(358 vizualizări - 1 comentariu)


Amara: Incendiu la o fermă de animale. Un bărbat a ars de viu!

Un incendiu puternic a curpins în seara zilei de sâmbătă, 4 aprilie 2020, o fermă de animale din localitatea Amara. Pompierii Detașamentului Slobozia s-au luptat mai bine de 3 ore să stingă flăcările. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2020, 23:15
(410 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 45 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 45 de persoane ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 13:10
(384 vizualizări - 3 comentarii)


Intervenții ale pompierilor ialomițeni

Intervenții ale pompierilor ialomițeni

La nivelul județului, pompierii militari ialomițeni au acționat pentru gestionarea a 13 intervenții destinate protecției comunității, din care 8 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență. Astfel ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 11:05
(118 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Detalii despre șomajul tehnic

Pentru a facilita accesul în ceea ce privește depunerea documentelor de către agenții economici care vor beneficia de prevederile art. XI din OUG nr. 30/2020, pentru modificarea și completarea unor acte ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2020, 10:40
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: În Ialomița există 37 de cazuri de infecție COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității situația pe județe a cazurilor de infecție COVID-19. Potrivit estimărilor oficiale, la nivelul județului Ialomița există, în momentul de față, 37 de persoane ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:10
(378 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ograda: Ordin de protecție emis pe numele unui bărbat care și-ar fi lovit concubina

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 1 aprilie .a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Ograda, care și-ar fi lovit concubina. Poliția Municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 13:05
(150 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: La volan fără permis și amendați pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Joi, 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de bărbat de 48 de ani din orașul Amara. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 12:40
(247 vizualizări - 0 comentarii)


10
Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Incendii la Drăgoești și Răsimnicea

Miercuri, 1 aprilie, a.c., în jurul orelor 13,10, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești. ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2020, 10:20
(116 vizualizări - 0 comentarii)


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: «Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit!»

Vârful tensiunilor generate de criza COVID-19 în domeniul monetar, bancar și financiar a fost depășit. Dacă în perioada 11-20 martie 2020 retragerile de numerar, de la BNR, ale instituțiilor de credit, ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:40
(251 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Sancțiuni aplicate de peste 414000 de lei

Marți, 31 martie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 65 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale. Valoarea ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:35
(155 vizualizări - 1 comentariu)


13

Roșiori: Fără permis și beat la volan

Marți, 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au oprit pentru control, pe DJ02, pe raza comunei Roșiori, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:30
(109 vizualizări - 0 comentarii)


Federația «Solidaritatea Sanitară»: Strategia de protecție a salariaților din sănătate este eronată, crescând riscul de infectare

Federația «Solidaritatea Sanitară» solicită Ministerului Sănătății introducerea purtării măștii chirurgicale și a mănușilor ca precauțiune minimă împotriva COVID-19 pentru toți salariații din spitalele ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2020, 13:10
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Cu mașina la plimbare, deși trebuia să stea autoizolat

Tot mai mulți ialomițeni sunt sancționați de polițiști întrucât nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu, așa cum prevede Ordonanța Militară Nr. 3. Un tânăr de 20 de ani din Coșereni a fost prins ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:25
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Reținut pentru 24 de ore pentru că și-a agresat fiică

Un bărbat de 46 de ani din Căzănești a fost reținut luni, 30 martie 2020, după ce a provocat un scandal monstru în familia sa. Acesta și-a lovit fiica, apoi și-a amenințat soția. Foarte revoltat, bărbatul ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 15:20
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii, Amara și Rovine. Incendiu într-o curte din Țăndărei!

Incendiu de vegetație uscată pe raza localității Valea Ciorii.
Luni, 30 martie, a.c., în jurul orelor 13,20, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 10:40
(227 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița atenționează asupra cumpărăturilor on-line

În contextul evoluției pandemiei de COVID -19 și a măsurilor de restricție dispuse de Guvernul României pe perioada instituirii stării de urgență, există posibilitatea creșterii numărului de persoane care ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2020, 09:10
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: 2245 de persoane sunt autoizolate la domiciliu

Reprezentanții Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Ialomița informează, printr-un comunicat de presă, faptul că la această oră, pe raza județului nostru, există 2245 de persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:30
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Medici pentru România: Suport on-line gratuit pentru pacienții cu boli cronice

Lansat în octombrie 2019, proiectul «Medici pentru România» vine în sprijinul pacienților cu boli cronice, în pandemie COVID-19. Pacienții cronici care nu se pot deplasa la cabinetele medicale, pot beneficia ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:20
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Axintele: Locuință cuprinsă de flăcări

Locuința unui localnic din comuna Axintele a fost cuprinsă de flăcări sâmbătă, 28 martie 2020. La fața locului au intervenit pompierii din Urziceni, care au stins focul după aproximativ o oră și jumătate ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:10
(238 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Axintele incendiu


Gheorghe Lazăr: Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din comuna Gheorghe Lazăr i-au întocmit dosar penal unui tânăr de 27 de ani, din comuna Bucu, pentru faptul că a condus pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Acesta a fost identificat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 16:00
(207 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au desfășurat sâmbătă, 28 martie 2020, o acțiune preventivă pe raza municipiului Slobozia. Oamenii legii s-au deplasat în zona centrelor comerciale din oraș și au discutat cu cetățenii ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:50
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Incendii de vegetație uscată

Peste 11 hectare de vegetație uscată au ars la sfârșitul săptămânii trecute. Pompierii ialomițeni au intervenit în zona localităților Bărbulești, Fierbinți Târg, Platonești și Bărcănești pentru a stinge ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2020, 15:40
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Prefectura Ialomița, Coronavirus: Posibil infectat cu noul Coronavirus, decedat la Țăndărei

Direcția de Sănătate Publică Ialomița a inițiat o anchetă epidemiologică în urma decesului unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Țăndărei. Acesta a fost consultat la Spitalul Orășenesc din Țăndărei, unde ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:40
(887 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

Ialomița: Polițiștii sunt la datorie pe străzile din județ

În urma unei acțiuni preventive desfășurate la nivelul județului joi, 26 martie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente, cele mai multe dintre acestea sesizate pe numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:35
(432 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

Din cauza lucrărilor de reparații ale rețelelor de distribuție a energiei electrice, Enel Dobrogea anunță faptul că, în perioada 30 martie-3 aprilie 2020, în anumite zone din localitățile Urziceni, Rași ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 16:30
(310 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Obținerea certificatului de situație de urgență

În Monitorul Oficial nr. 248, a fost publicat Ordinul nr. 791/24.03.2020, privind acordarea certificatelor de situație de urgență operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:35
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2/km 146

Joi, 26 martie, a.c., în jurul orelor 23,35, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă, produs pe Autostrada A2, în zona podului de la ...[citește_toată_știrea]

27 Martie 2020, 11:10
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...