Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Revoluție administrativă» la Drumuri și Poduri SA Ialomița

Cristi Stan-un director, două firme

«Revoluție administrativă» la Drumuri și Poduri SA Ialomița

Numit în funcție în urma unui concurs, Cristi Stan, noul director de la Drumuri și Poduri SA Ialomița, visează să revoluționeze activitatea societății. Subordonată Consiliului Județean Ialomița, societatea își desfășoară activitatea la limita subzistenței economice. Susținut de către președintele Victor Moraru, noul director își propune să salveze societatea și chiar să înființeze una nouă, care să-și adjudece investițiile în infrastructura rutieră a județului prin încredințare directă. «Nu sunt pila lui Moraru... Vin din mediul privat, am câștigat cinstit un concurs și vreau să demonstrez că această societate poate fi una competitivă!» a declarat Cristi Stan.

Un director care crede în minuni
Venit la Drumuri și Poduri SA Ialomița prin concurs în luna martie 2017, pe un salariu de două ori mai mic decât longevivul Ștefan Ghibanu și etichetat drept «pila lui Moraru», noul director al Drumuri și Poduri SA susține că a venit pentru că vrea, știe și poate: «Nu sunt pila lui Moraru... L-am cunoscut după ce am luat concursul! În rest, am vorbit la telefon. Eu vin din privat... Sunt inginer constructor și am lucrat pe șantiere toată viața. Ultima oară, manager de proiect la un tronson din autostrada Sebeș-Turda, lotul doi... Specializat în terasamente! Așa că am văzut tot ce se poate vedea și nu mă tem. Înțeleg că aici toată lumea țipă că Drumuri și Poduri e în faliment... Dar vă asigur că nu ați văzut încă nimic!». Reamintim că situația financiară a Drumuri și Poduri SA este una dramatică. La acest început de an volumul lucrărilor acoperă doar o treime din cheltuielile anuale ale firmei, singurul contract cert e un contract multianual de întreținere a drumurilor județene, asigurat de Consiliul Județean, iar ultima licitație câștigată de firmă a fost pe vremea când Ștefan Ghibanu ar fi trebuit să iasă la pensie anticipat. Cristi Stan nu se sperie, se amuză: «Glumiți, desigur... Nici eu nu susțin că e o situație roză! Dar prin comparație cu mediul privat, unde firmele intră în faliment, nu își plătesc datoriile la stat, nu își respectă obligațiile contractuale, ajung la litigii cu autoritățile... Aici e foarte bine! Avem un parc auto solid, o stație de asfalt, laborator de testări... Are experiență în domeniu, nu și-a întrerupt activitatea... Sigur, doar a supraviețuit până acum! Dar asta se poate schimba. Nu mâine, că nimic nu se face peste noapte. Dar avem deja două licitații la care participăm, avem activitate curentă, oamenii muncesc... Asta este ceea ce eu aș numi un start bun. Nu-mi este frică de ce se întâmplă și știu ce am de făcut!».

Cine muncește, are procent
Dincolo de visele și energia începutului de drum, Cristi Stan susține că activitatea pe care urmează să o desfășoare până la sfârșitul anului va fi monitorizată și cuantificată prin indicatori de performanță lipsiți de orice echivoc. «Există un contract de management în baza căruia voi lucra. Ați spus că știți că am un salariu mai mic decât precedentul director... Așa e, dar voi avea un procent din beneficii, în cazul în care ele vor exista! Deci am tot interesul să muncesc, să particip la eforturile colective de obținere a unor contracte. Nu singur, că nu poți face nimic de unul singur! Dar am înțeles că există susținerea Consiliului Județean pentru ca această firmă să performeze. Iar asta înseamnă, în primul rând, să fim lăsați să muncim... Nu valoarea contractelor contează, ci faptul că vrem să muncim. Putem câștiga licitații, putem munci pentru județ sau putem dezvolta secții în funcție cererea pieței. Nicăieri nu e ușor... Dar dacă e nevoie de stații de tratare a apei, licităm pentru executarea lor. Dacă ai lucrări de întreținere, faci lucrări de întreținere. Orice aduce bani firmei și ne poate poziționa pe piață...». În așteptarea primelor contracte solide, Cristi Stan se bucură că a găsit la Drumuri și Poduri SA o situație financiară stabilă și o bază solidă pentru dezvoltarea pe termen lung a firmei: «Nici nu știți cât m-am bucurat că aici există un laborator de testări. E o mină de aur, dacă reușești să o folosești corect! Stația de asfalt la fel. Toți spun că asfaltul  nu e destul de bun. Mi-o spuneți și dumneavoastră, mi-au mai spus-o și alții. Nu vreau să-mi fac dușmani atât de devreme. Dar am mers zilele trecute pe un drum făcut de Drumuri și Poduri SA acum 8 ani... Și, imediat, pe unul dat în folosință ulterior, acum 2 ani. Și deja se simte diferența. Nu mă pricep la politică, poate visez prea mult, cum spuneți dumneavoastră... Dar știu să recunosc un drum, când e bine făcut. Și mă bucur că drumul ăsta de care vă vorbesc a fost făcut de firma al cărei director sunt acum!».

O firmă nouă lângă una veche
Noua viziune a directorului Cristi Stan este dublată de o decizie, pe cât de surprinzătoare, pe atât de scandaloasă la prima vedere. Ea a fost lansată pentru prima dată în spațiul public de către președintele Victor Moraru și presupune înființarea unei noi societăți care să poată primi contracte de achiziții pentru lucrări de utilitate publică fără licitație. Reamintim că, potrivit Legii 98/2016, privind achizițiile publice (n.red.: art. 31, alin. b), contractele de achiziții publice pot fi încredințate fără licitație dacă «mai mult de 80% din activitățile persoanei juridice controlate sunt efectuate în vederea îndeplinirii sarcinilor care îi sunt încredințate de către autoritatea contractantă». Cristi Stan susține că ideea este una fezabilă, iar înființarea unei firme noi este o soluție economică viabilă: «Părerea mea e că înființarea unei firme noi e un lucru bun. În primul rând, scapi de niște costuri. Vă dau un exemplu. Drumuri și Poduri SA va produce doar asfaltul. Firma cea nouă se va ocupa strict de execuție. Astfel, scapi de niște costuri... Sunt firme în România, firme mari, străine, care vin doar cu echipa managerială. Restul sunt subantreprenori. Uneori îți convine să ai utilaje în chirie... Mai ales când ai un parc auto ca cel de aici. Apoi vin autorizațiile, care costă, costă, costă.... Și tot așa! Când tragi linie, rezultă că o firmă nouă poate salva firma veche. Dar nu vorbim de închiderea acestei societăți, ci de susținerea ei! Nu vreau și nu vrem să dăm oameni afară, nu vrem să falimentăm o firmă ca să deschidem alta... Nu mai suntem pe vremea lui Ceaușescu, să stea toate într-un singur loc. Nu trebuie să uităm nicio clipă că acum concurăm de la egal la egal cu firme din mediu privat. Eu vin de acolo și știu cum se gândește în zona de privat. Tocmai de acceea, nu vreau să sugrum societatea cu costuri care nu se justifică. Am fost angajat să asigur un nivel de performanță și tot ce vrem e să generăm venituri bugetare și să susținem proiectele de infrastructură rutieră promovate de către Consiliul Județean!».

29 Aprilie 2017, 10:40 (5040 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei
Război politic la Drumuri și Poduri SA

Comentariile cititorilor:


citizen:
(29 Septembrie 2017, 21:36)
Cu tot "efortul   si dorinta de "munca" a unora la 6 luni pe anul curent societatea are o pierdere de 1,5 mil lei corectata deja cu o productie neterminata de 1,2 mil.lei asa cum reiese de pe www.dpil.ro.O fi semn de lichidare sau va fi cosmetizat rezultatul final prin productie neterminata?
PILA:
(3 Mai 2017, 10:52)
OMUL NE A TAIAT TOT ELANUL INCA DE LA INCEPUT...VA FACE CA LA SEBES...SA VA FIE CLAR, S ANU ZICETI CA V A MINTIT DE LA INCEPUT
Interese:
(1 Mai 2017, 15:42)
<blockquote>Oricum o dam o firma moare in 2-3 ani deci ne intoarcem la acelasi moment</blockquote>  chapeau
Probabil ca asta se va si intampla, una din cele doua firme (si stim care) se va inchide. Daca DP SA IL ar trebui sa se descurce  pe piata fara sprijinul CJI, poate ca nu ar rezista nici macar 2-3 ani. Ramane de vazut si zau ca mi-ar placea sa vad ca ma insel. 
Manager:
(1 Mai 2017, 09:48)
@interese Multumesc de aprecieri-respect pentru polemica constructiva. Preturile chiar daca se umfla se platesc din buget si ajung inapoi sub forma de taxe si dividente. Ideal ar fi sa permita ca cei 20% din capital sa fie substris de terti inclusiv PF. Atunci putem vorbi de guvernanta si control intr-o oarecare masura. Problema e ca pretul transferat intre cele doua entitatii permite doar uneia sa supravietuiasca fie el mare sau mic(reglementat) Oricum o dam o firma moare in 2-3 ani deci ne intoarcem la acelasi moment.
Interese:
(30 Aprilie 2017, 20:30)
@Manager,  bine punctat dar nu tineti cont de un amanunt, nu-i intereseaza  sa fie competitivi pe piata, ci sa aiba dreptul sa incheie contracte prin incredintare directa.  Ramane de vazut daca si cat de mult vor umfla preturile. Nu cred ca-si inchipuie cineva ca noul director va conduce dupa cum il duce mintea firma de casa a CJI-ului. 
abc:
(30 Aprilie 2017, 19:50)
Boss, poți să ne pui o vorbă bună la nea Moraru, să înceapă cu Drumul Smirna-Grivița, ca maaaaaaaare bătaie de joc e acolo...
gigi:
(30 Aprilie 2017, 16:08)
Sper sa nu fie un papagal ca seful lui de la CJI.
citizen:
(30 Aprilie 2017, 11:01)
Oricum noul director va fi monitorizat de vechiul director la cati angajati devotati i-au ramas in societate, unul dintre acestia fiind chiar actualul contabil sef,   protejat de fostul. Succes noului director si atata timp cat va avea sustinere va  fi si competent, ramane de probat contrariul ca nu este pila nimanui, asa cum domnia sa a mentionat.
Anton care toarna'n zona beton:
(30 Aprilie 2017, 09:47)
Aloo...noroiul din cartierul tinerilor nu reprezinta"drum","zona de acces"?Ori se asteapta transformarea acestor cai de rulare in "poduri"?Domnu care vrei sa generezi venituri,lasa vorbaria ca ne mananca serparia!Au trecut pe acolo primari,sefi,barosani...locuiesc acolo sefi la institutii psd.iste.Ai auzit pe unul macar ca "ia foc"pentru situatia din zona?Auzi:laboratorul vostru permite executarea soselelor la planeitatea din standard?Ca in oras ai zice ca esti cu barca,nu masina.Apoi,cum vei rezolva zona de capace-canalizari?Toate sunt turnate la misto.Specialistul firmei este"Gagarită"?Podul"Bora"doar inginerii lui Ceausescu l au reusit.De 27ani este peticit anual.Calitatea asfaltului era mai bun pana in '89?...si as mai scrieeeee.
Manager:
(30 Aprilie 2017, 08:16)
Se cunoaste ca nu aveti experienta financiar-fiscala pt ca sunteti praf la arhitectura organizatiilor complexe. Trebuia sa ramaneti pe santier si nu in birou. Pe scurt vreti sa faceti o a doua firma care sa faca venituri din prestatii cu echipamente si materii prime produse si detinute de prima, dar fara incarcarea costurilor administrative inclusiv datorii a firmei initiale. Ati luat in calcul cum decontati fluxul financiar si de valori intre cele 2 firme.? Aveti o vaga idee despre ce inseamna "organizare de grup" si "pret de transfer" ??? Cum dracu faci profit in firma noua daca decontezi in grup la pret de piata ?!!!! Ca se presupune ca licitatiile le castigi daca esti competitiv la pret , adica sub media pietei ?!! Eu va sugerez sa va intoarceti pe santier, macar acolo sunteti (inca) liber. P.S. daca vreti va dau consultatie de management, scrieti in privat
cetatean:
(29 Aprilie 2017, 17:21)
La cata vorba e de el,parca este secretar de partid.De vorbe suntem satui.Sa vedem faptele.Dar cu Victoras in frunte,vom avea victorii multe!
munteanul:
(29 Aprilie 2017, 14:19)
 «Nu sunt pila lui Moraru... Vin din mediul privat, am câștigat cinstit un concurs și vreau să demonstrez că această societate poate fi una competitivă!» a declarat Cristi Stan.  Totusi ultimul loc de munca al proaspatului director(manager de proiect la lotul 2 al auto strazii Sebes-Turda) este amintit in mod neinspirat:  lotul respectiv este foarte ramas in urma(doar 23%realizare) si darea lui in functiune este amanata mareu an de an.Oricum, spor la treaba si speram sa se adevereaca vorbele"nu-mi este frică de ce se întâmplă și știu ce am de făcut!"
Drumul oaselor:
(29 Aprilie 2017, 11:18)
Asa a spus si veterinaru:"nu sunt pila."Dar ce sunteti voi?Lacate spre fericire?Cufere de bucurie?Vals cu infarctul? Ca imediat cocotati la butoane,va transforma sistemul brusc!La "inscaunare"primiti clisme,dializa,transplant encefalic,falic..? ce primiti?Ca duduie nesimtirea dupa prima luna de "tron"bugetar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 17 Sep 2019
148 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0
Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2033 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(178 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(188 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

10 Septembrie 2019, 17:10


4
DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(313 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(446 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(323 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


8

Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(259 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(409 vizualizări - 0 comentarii)


10

Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(265 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(363 vizualizări - 0 comentarii)


12
IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(422 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1259 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(636 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Bărbulești

Joi, 29 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat pe raza comunei Bărbulești un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, care era urmărit internațional. Autoritățile judiciare din Germania au emis pe ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:50
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Urziceni

Joi, 29 august a.c., în jurul orelor 2,30, în apropiere de localitatea Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coșereni ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:35
(518 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 29 august a.c., un bărbat de 48 de ani, din Sărățeni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:25
(471 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA-mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, ... oricând ! Un singur click, mai multe facilități! Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de ...[citește_toată_știrea]

29 August 2019, 14:20
(469 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Protopopiatul Urziceni: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, Protopopiatul Urziceni, din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, împreună cu membrii Biroului de Asistență Socială și Serviciul Social acreditat ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 17:20
(581 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Armanului, din orașul Țăndărei, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 10:55
(627 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție aniversară «Închinare Sfintei Cruci»

Marți, 27 august 2019, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, însoțit de consilieri eparhiali, a mers la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 16:10
(644 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Razie de amploare la Țăndărei

Marți, 27 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o razie pe raza localității Țăndărei, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:50
(852 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Bărcănești: Deținere ilegală de arme

Marți, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au depistat, în urma unei percheziții domiciliare, în casa unui bărbat de 50 de ani, din Bărcănești, o pușcă cu aer comprimat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:45
(595 vizualizări - 0 comentarii)


Minor urmărit internațional, depistat în Țăndărei

Luni, 26 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat un tânăr de 16 ani, din Țăndărei, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare. Minorul este cercetat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:40
(792 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Produse contrafăcute, confiscate

Luni, 26 august a.c., polițiștii slobozeni au depistat, în urma unui control, un tânăr de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea pe raza municipiului Slobozia un autoturism ce avea inspecția tehnică ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:35
(627 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

Ialomița: Beți sau fără permise, la volan

În perioada 24-25 august a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau  fără permis de conducere. Este cazul a doi bărbați, de 21 și ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:20
(687 vizualizări - 0 comentarii)


Pietoni accidentați la Dridu și Sinești

La sfârșitul de săptămână precedent, doi pietoni au fost răniți ca urmare a unor accidente rutiere produse pe raza județului. Astfel, vineri, 23 august a.c., un bărbat de 34 de ani, din localitatea Jilavele ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 13:10
(577 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Focare de Pestă Porcină Africană la Gheorghe Doja și Mărculești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, cu privire la ...[citește_toată_știrea]

26 August 2019, 12:15
(683 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 26-30 august a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

23 August 2019, 15:55
(981 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...