Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Revoluție administrativă» la Drumuri și Poduri SA Ialomița

Cristi Stan-un director, două firme

«Revoluție administrativă» la Drumuri și Poduri SA Ialomița

Numit în funcție în urma unui concurs, Cristi Stan, noul director de la Drumuri și Poduri SA Ialomița, visează să revoluționeze activitatea societății. Subordonată Consiliului Județean Ialomița, societatea își desfășoară activitatea la limita subzistenței economice. Susținut de către președintele Victor Moraru, noul director își propune să salveze societatea și chiar să înființeze una nouă, care să-și adjudece investițiile în infrastructura rutieră a județului prin încredințare directă. «Nu sunt pila lui Moraru... Vin din mediul privat, am câștigat cinstit un concurs și vreau să demonstrez că această societate poate fi una competitivă!» a declarat Cristi Stan.

Un director care crede în minuni
Venit la Drumuri și Poduri SA Ialomița prin concurs în luna martie 2017, pe un salariu de două ori mai mic decât longevivul Ștefan Ghibanu și etichetat drept «pila lui Moraru», noul director al Drumuri și Poduri SA susține că a venit pentru că vrea, știe și poate: «Nu sunt pila lui Moraru... L-am cunoscut după ce am luat concursul! În rest, am vorbit la telefon. Eu vin din privat... Sunt inginer constructor și am lucrat pe șantiere toată viața. Ultima oară, manager de proiect la un tronson din autostrada Sebeș-Turda, lotul doi... Specializat în terasamente! Așa că am văzut tot ce se poate vedea și nu mă tem. Înțeleg că aici toată lumea țipă că Drumuri și Poduri e în faliment... Dar vă asigur că nu ați văzut încă nimic!». Reamintim că situația financiară a Drumuri și Poduri SA este una dramatică. La acest început de an volumul lucrărilor acoperă doar o treime din cheltuielile anuale ale firmei, singurul contract cert e un contract multianual de întreținere a drumurilor județene, asigurat de Consiliul Județean, iar ultima licitație câștigată de firmă a fost pe vremea când Ștefan Ghibanu ar fi trebuit să iasă la pensie anticipat. Cristi Stan nu se sperie, se amuză: «Glumiți, desigur... Nici eu nu susțin că e o situație roză! Dar prin comparație cu mediul privat, unde firmele intră în faliment, nu își plătesc datoriile la stat, nu își respectă obligațiile contractuale, ajung la litigii cu autoritățile... Aici e foarte bine! Avem un parc auto solid, o stație de asfalt, laborator de testări... Are experiență în domeniu, nu și-a întrerupt activitatea... Sigur, doar a supraviețuit până acum! Dar asta se poate schimba. Nu mâine, că nimic nu se face peste noapte. Dar avem deja două licitații la care participăm, avem activitate curentă, oamenii muncesc... Asta este ceea ce eu aș numi un start bun. Nu-mi este frică de ce se întâmplă și știu ce am de făcut!».

Cine muncește, are procent
Dincolo de visele și energia începutului de drum, Cristi Stan susține că activitatea pe care urmează să o desfășoare până la sfârșitul anului va fi monitorizată și cuantificată prin indicatori de performanță lipsiți de orice echivoc. «Există un contract de management în baza căruia voi lucra. Ați spus că știți că am un salariu mai mic decât precedentul director... Așa e, dar voi avea un procent din beneficii, în cazul în care ele vor exista! Deci am tot interesul să muncesc, să particip la eforturile colective de obținere a unor contracte. Nu singur, că nu poți face nimic de unul singur! Dar am înțeles că există susținerea Consiliului Județean pentru ca această firmă să performeze. Iar asta înseamnă, în primul rând, să fim lăsați să muncim... Nu valoarea contractelor contează, ci faptul că vrem să muncim. Putem câștiga licitații, putem munci pentru județ sau putem dezvolta secții în funcție cererea pieței. Nicăieri nu e ușor... Dar dacă e nevoie de stații de tratare a apei, licităm pentru executarea lor. Dacă ai lucrări de întreținere, faci lucrări de întreținere. Orice aduce bani firmei și ne poate poziționa pe piață...». În așteptarea primelor contracte solide, Cristi Stan se bucură că a găsit la Drumuri și Poduri SA o situație financiară stabilă și o bază solidă pentru dezvoltarea pe termen lung a firmei: «Nici nu știți cât m-am bucurat că aici există un laborator de testări. E o mină de aur, dacă reușești să o folosești corect! Stația de asfalt la fel. Toți spun că asfaltul  nu e destul de bun. Mi-o spuneți și dumneavoastră, mi-au mai spus-o și alții. Nu vreau să-mi fac dușmani atât de devreme. Dar am mers zilele trecute pe un drum făcut de Drumuri și Poduri SA acum 8 ani... Și, imediat, pe unul dat în folosință ulterior, acum 2 ani. Și deja se simte diferența. Nu mă pricep la politică, poate visez prea mult, cum spuneți dumneavoastră... Dar știu să recunosc un drum, când e bine făcut. Și mă bucur că drumul ăsta de care vă vorbesc a fost făcut de firma al cărei director sunt acum!».

O firmă nouă lângă una veche
Noua viziune a directorului Cristi Stan este dublată de o decizie, pe cât de surprinzătoare, pe atât de scandaloasă la prima vedere. Ea a fost lansată pentru prima dată în spațiul public de către președintele Victor Moraru și presupune înființarea unei noi societăți care să poată primi contracte de achiziții pentru lucrări de utilitate publică fără licitație. Reamintim că, potrivit Legii 98/2016, privind achizițiile publice (n.red.: art. 31, alin. b), contractele de achiziții publice pot fi încredințate fără licitație dacă «mai mult de 80% din activitățile persoanei juridice controlate sunt efectuate în vederea îndeplinirii sarcinilor care îi sunt încredințate de către autoritatea contractantă». Cristi Stan susține că ideea este una fezabilă, iar înființarea unei firme noi este o soluție economică viabilă: «Părerea mea e că înființarea unei firme noi e un lucru bun. În primul rând, scapi de niște costuri. Vă dau un exemplu. Drumuri și Poduri SA va produce doar asfaltul. Firma cea nouă se va ocupa strict de execuție. Astfel, scapi de niște costuri... Sunt firme în România, firme mari, străine, care vin doar cu echipa managerială. Restul sunt subantreprenori. Uneori îți convine să ai utilaje în chirie... Mai ales când ai un parc auto ca cel de aici. Apoi vin autorizațiile, care costă, costă, costă.... Și tot așa! Când tragi linie, rezultă că o firmă nouă poate salva firma veche. Dar nu vorbim de închiderea acestei societăți, ci de susținerea ei! Nu vreau și nu vrem să dăm oameni afară, nu vrem să falimentăm o firmă ca să deschidem alta... Nu mai suntem pe vremea lui Ceaușescu, să stea toate într-un singur loc. Nu trebuie să uităm nicio clipă că acum concurăm de la egal la egal cu firme din mediu privat. Eu vin de acolo și știu cum se gândește în zona de privat. Tocmai de acceea, nu vreau să sugrum societatea cu costuri care nu se justifică. Am fost angajat să asigur un nivel de performanță și tot ce vrem e să generăm venituri bugetare și să susținem proiectele de infrastructură rutieră promovate de către Consiliul Județean!».

29 Aprilie 2017, 10:40 (5605 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei
Război politic la Drumuri și Poduri SA

Comentariile cititorilor:


citizen:
(29 Septembrie 2017, 21:36)
Cu tot "efortul   si dorinta de "munca" a unora la 6 luni pe anul curent societatea are o pierdere de 1,5 mil lei corectata deja cu o productie neterminata de 1,2 mil.lei asa cum reiese de pe www.dpil.ro.O fi semn de lichidare sau va fi cosmetizat rezultatul final prin productie neterminata?
PILA:
(3 Mai 2017, 10:52)
OMUL NE A TAIAT TOT ELANUL INCA DE LA INCEPUT...VA FACE CA LA SEBES...SA VA FIE CLAR, S ANU ZICETI CA V A MINTIT DE LA INCEPUT
Interese:
(1 Mai 2017, 15:42)
<blockquote>Oricum o dam o firma moare in 2-3 ani deci ne intoarcem la acelasi moment</blockquote>  chapeau
Probabil ca asta se va si intampla, una din cele doua firme (si stim care) se va inchide. Daca DP SA IL ar trebui sa se descurce  pe piata fara sprijinul CJI, poate ca nu ar rezista nici macar 2-3 ani. Ramane de vazut si zau ca mi-ar placea sa vad ca ma insel. 
Manager:
(1 Mai 2017, 09:48)
@interese Multumesc de aprecieri-respect pentru polemica constructiva. Preturile chiar daca se umfla se platesc din buget si ajung inapoi sub forma de taxe si dividente. Ideal ar fi sa permita ca cei 20% din capital sa fie substris de terti inclusiv PF. Atunci putem vorbi de guvernanta si control intr-o oarecare masura. Problema e ca pretul transferat intre cele doua entitatii permite doar uneia sa supravietuiasca fie el mare sau mic(reglementat) Oricum o dam o firma moare in 2-3 ani deci ne intoarcem la acelasi moment.
Interese:
(30 Aprilie 2017, 20:30)
@Manager,  bine punctat dar nu tineti cont de un amanunt, nu-i intereseaza  sa fie competitivi pe piata, ci sa aiba dreptul sa incheie contracte prin incredintare directa.  Ramane de vazut daca si cat de mult vor umfla preturile. Nu cred ca-si inchipuie cineva ca noul director va conduce dupa cum il duce mintea firma de casa a CJI-ului. 
abc:
(30 Aprilie 2017, 19:50)
Boss, poți să ne pui o vorbă bună la nea Moraru, să înceapă cu Drumul Smirna-Grivița, ca maaaaaaaare bătaie de joc e acolo...
gigi:
(30 Aprilie 2017, 16:08)
Sper sa nu fie un papagal ca seful lui de la CJI.
citizen:
(30 Aprilie 2017, 11:01)
Oricum noul director va fi monitorizat de vechiul director la cati angajati devotati i-au ramas in societate, unul dintre acestia fiind chiar actualul contabil sef,   protejat de fostul. Succes noului director si atata timp cat va avea sustinere va  fi si competent, ramane de probat contrariul ca nu este pila nimanui, asa cum domnia sa a mentionat.
Anton care toarna'n zona beton:
(30 Aprilie 2017, 09:47)
Aloo...noroiul din cartierul tinerilor nu reprezinta"drum","zona de acces"?Ori se asteapta transformarea acestor cai de rulare in "poduri"?Domnu care vrei sa generezi venituri,lasa vorbaria ca ne mananca serparia!Au trecut pe acolo primari,sefi,barosani...locuiesc acolo sefi la institutii psd.iste.Ai auzit pe unul macar ca "ia foc"pentru situatia din zona?Auzi:laboratorul vostru permite executarea soselelor la planeitatea din standard?Ca in oras ai zice ca esti cu barca,nu masina.Apoi,cum vei rezolva zona de capace-canalizari?Toate sunt turnate la misto.Specialistul firmei este"Gagarită"?Podul"Bora"doar inginerii lui Ceausescu l au reusit.De 27ani este peticit anual.Calitatea asfaltului era mai bun pana in '89?...si as mai scrieeeee.
Manager:
(30 Aprilie 2017, 08:16)
Se cunoaste ca nu aveti experienta financiar-fiscala pt ca sunteti praf la arhitectura organizatiilor complexe. Trebuia sa ramaneti pe santier si nu in birou. Pe scurt vreti sa faceti o a doua firma care sa faca venituri din prestatii cu echipamente si materii prime produse si detinute de prima, dar fara incarcarea costurilor administrative inclusiv datorii a firmei initiale. Ati luat in calcul cum decontati fluxul financiar si de valori intre cele 2 firme.? Aveti o vaga idee despre ce inseamna "organizare de grup" si "pret de transfer" ??? Cum dracu faci profit in firma noua daca decontezi in grup la pret de piata ?!!!! Ca se presupune ca licitatiile le castigi daca esti competitiv la pret , adica sub media pietei ?!! Eu va sugerez sa va intoarceti pe santier, macar acolo sunteti (inca) liber. P.S. daca vreti va dau consultatie de management, scrieti in privat
cetatean:
(29 Aprilie 2017, 17:21)
La cata vorba e de el,parca este secretar de partid.De vorbe suntem satui.Sa vedem faptele.Dar cu Victoras in frunte,vom avea victorii multe!
munteanul:
(29 Aprilie 2017, 14:19)
 «Nu sunt pila lui Moraru... Vin din mediul privat, am câștigat cinstit un concurs și vreau să demonstrez că această societate poate fi una competitivă!» a declarat Cristi Stan.  Totusi ultimul loc de munca al proaspatului director(manager de proiect la lotul 2 al auto strazii Sebes-Turda) este amintit in mod neinspirat:  lotul respectiv este foarte ramas in urma(doar 23%realizare) si darea lui in functiune este amanata mareu an de an.Oricum, spor la treaba si speram sa se adevereaca vorbele"nu-mi este frică de ce se întâmplă și știu ce am de făcut!"
Drumul oaselor:
(29 Aprilie 2017, 11:18)
Asa a spus si veterinaru:"nu sunt pila."Dar ce sunteti voi?Lacate spre fericire?Cufere de bucurie?Vals cu infarctul? Ca imediat cocotati la butoane,va transforma sistemul brusc!La "inscaunare"primiti clisme,dializa,transplant encefalic,falic..? ce primiti?Ca duduie nesimtirea dupa prima luna de "tron"bugetar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 15 Iul 2020
88 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

14 Iulie 2020, 18:10


RAJA Constanța: Lipsă apă în localitatea Fierbinți Târg!

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe Calea Urziceni, din localitatea Fierbinți Târg-Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 16:20
(40 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 544 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 14 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 544, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 13:05
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Ordin de protecție pe numele unui bărbat care și-a lovit mama

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Movilița, care și-ar fi lovit mama. Astfel, sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 10,00, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2020, 11:20
(54 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus

Și în cursul zilei de duminică, 12 iulie a.c., au continuat activitățile de monitorizare și control privind respectarea măsurilor impuse în perioada Stării de Alertă, legate de prevenirea și limitarea răspândirii ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:55
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni la Regimul Rutier

Sâmbătă, 11 iulie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii rutieri din Jilavele au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Întrucât șoferul nu avea asupra sa documentele ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 14:50
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 537 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 13 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 537, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2020, 13:05
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 522 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 12 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 522, cu un caz mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 13:05
(102 vizualizări - 0 comentarii)


8

Roșiori: Răniți de un șofer fără permis

Inconștiența unor tineri era să-i arunce în brațele morții. În dimineața zilei de duminică, 12 iulie 2020, aceștia s-au urcat în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care nu poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2020, 08:30
(194 vizualizări - 1 comentariu)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 521 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Sâmbătă, 11 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 521, cu 7 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2020, 13:05
(194 vizualizări - 0 comentarii)


10

Marsilieni: A fost găsit ialomițeanul evadat din Penitenciarul Rahova

În seara zilei de vineri, 10 iulie 2020, polițiștii ialomițeni au reușit să-l identifice pe tânărul de 32 de ani care, în luna martie, a evadat din Penitenciarul Rahova. Acesta se afla pe un câmp din localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 20:20
(378 vizualizări - 2 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

10 Iulie 2020, 17:15


12

USR PLUS Ialomița susține strângerea de semnături on-line

Organizația USR PLUS Ialomița trage un puternic semnal de alarmă în ideea în care România se pregătește de Alegerile Locale care vor alea loc duminică, 27 septembrie 2020. Conform Legii 115/2015, fiecare ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Reținut după ce a furat portofelul unei bătrâne

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a furat portofelul unei bătrâne de 71 de ani, plecată la cumpărături la un supermarket din oraș. Femeia a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 16:05
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 514 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 10 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 514, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2020, 13:05
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Beat la volan, a derapat cu mașina

Un cetățean din Gura Ialomiței a sesizat joi dimineața, 9 iulie a.c., în jurul orei 3,00, faptul că un autoturism a derapat pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:25
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Arestat pentru «furt calificat»

Miercuri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:20
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Miercuri, 8 iulie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii rutieri din Fetești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificării în bazele de date, s-a ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:15
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Bărbulești

Razie la Bărbulești

Peste 160 de efective ale Poliției și Jandarmeriei au descins în dimineața zilei de joi, 9 iulie a.c., în comuna Bărbulești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea climatului de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 15:10
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 503 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 9 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 503, cu 39 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2020, 13:05
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(331 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(184 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(149 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
?!?!? în Moraru-omul și opera (VIII) @@Jilava în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare nu conteaza în Debutează Cupa «Pet Star» @Jilava. în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Mihalcea=zero barat în Antrenorul Adrian Mihalcea, debut în Liga I Gigi în Debutează Cupa «Pet Star» vi rusu` în Două cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate în cadrul Primăriei Balaciu taxime trist în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Viorel în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare vax în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare tratat cu tratament în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare Iubitor de taximetristi în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare un simplu medic în Război între Primăria Slobozia și taximetriști din cauza panourilor despărțitoare incapabil în Municipalitatea plătește 300 mii de lei pentru închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă PARUSAN în Paros a demisionat din PRO România Putin (cu ţ) în Administrația Mocioniu la final de mandat tratat cu tratament în Moraru-omul și opera (VIII) Unu în Moraru-omul și opera (VIII) Huuuoooo! în Administrația Mocioniu la final de mandat Recovery cash în Ialomițenii au contribuit cu 70 milioane de lei pentru sistemul de Sănătate
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...