Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Revoluție administrativă» la Drumuri și Poduri SA Ialomița

Cristi Stan-un director, două firme

«Revoluție administrativă» la Drumuri și Poduri SA Ialomița

Numit în funcție în urma unui concurs, Cristi Stan, noul director de la Drumuri și Poduri SA Ialomița, visează să revoluționeze activitatea societății. Subordonată Consiliului Județean Ialomița, societatea își desfășoară activitatea la limita subzistenței economice. Susținut de către președintele Victor Moraru, noul director își propune să salveze societatea și chiar să înființeze una nouă, care să-și adjudece investițiile în infrastructura rutieră a județului prin încredințare directă. «Nu sunt pila lui Moraru... Vin din mediul privat, am câștigat cinstit un concurs și vreau să demonstrez că această societate poate fi una competitivă!» a declarat Cristi Stan.

Un director care crede în minuni
Venit la Drumuri și Poduri SA Ialomița prin concurs în luna martie 2017, pe un salariu de două ori mai mic decât longevivul Ștefan Ghibanu și etichetat drept «pila lui Moraru», noul director al Drumuri și Poduri SA susține că a venit pentru că vrea, știe și poate: «Nu sunt pila lui Moraru... L-am cunoscut după ce am luat concursul! În rest, am vorbit la telefon. Eu vin din privat... Sunt inginer constructor și am lucrat pe șantiere toată viața. Ultima oară, manager de proiect la un tronson din autostrada Sebeș-Turda, lotul doi... Specializat în terasamente! Așa că am văzut tot ce se poate vedea și nu mă tem. Înțeleg că aici toată lumea țipă că Drumuri și Poduri e în faliment... Dar vă asigur că nu ați văzut încă nimic!». Reamintim că situația financiară a Drumuri și Poduri SA este una dramatică. La acest început de an volumul lucrărilor acoperă doar o treime din cheltuielile anuale ale firmei, singurul contract cert e un contract multianual de întreținere a drumurilor județene, asigurat de Consiliul Județean, iar ultima licitație câștigată de firmă a fost pe vremea când Ștefan Ghibanu ar fi trebuit să iasă la pensie anticipat. Cristi Stan nu se sperie, se amuză: «Glumiți, desigur... Nici eu nu susțin că e o situație roză! Dar prin comparație cu mediul privat, unde firmele intră în faliment, nu își plătesc datoriile la stat, nu își respectă obligațiile contractuale, ajung la litigii cu autoritățile... Aici e foarte bine! Avem un parc auto solid, o stație de asfalt, laborator de testări... Are experiență în domeniu, nu și-a întrerupt activitatea... Sigur, doar a supraviețuit până acum! Dar asta se poate schimba. Nu mâine, că nimic nu se face peste noapte. Dar avem deja două licitații la care participăm, avem activitate curentă, oamenii muncesc... Asta este ceea ce eu aș numi un start bun. Nu-mi este frică de ce se întâmplă și știu ce am de făcut!».

Cine muncește, are procent
Dincolo de visele și energia începutului de drum, Cristi Stan susține că activitatea pe care urmează să o desfășoare până la sfârșitul anului va fi monitorizată și cuantificată prin indicatori de performanță lipsiți de orice echivoc. «Există un contract de management în baza căruia voi lucra. Ați spus că știți că am un salariu mai mic decât precedentul director... Așa e, dar voi avea un procent din beneficii, în cazul în care ele vor exista! Deci am tot interesul să muncesc, să particip la eforturile colective de obținere a unor contracte. Nu singur, că nu poți face nimic de unul singur! Dar am înțeles că există susținerea Consiliului Județean pentru ca această firmă să performeze. Iar asta înseamnă, în primul rând, să fim lăsați să muncim... Nu valoarea contractelor contează, ci faptul că vrem să muncim. Putem câștiga licitații, putem munci pentru județ sau putem dezvolta secții în funcție cererea pieței. Nicăieri nu e ușor... Dar dacă e nevoie de stații de tratare a apei, licităm pentru executarea lor. Dacă ai lucrări de întreținere, faci lucrări de întreținere. Orice aduce bani firmei și ne poate poziționa pe piață...». În așteptarea primelor contracte solide, Cristi Stan se bucură că a găsit la Drumuri și Poduri SA o situație financiară stabilă și o bază solidă pentru dezvoltarea pe termen lung a firmei: «Nici nu știți cât m-am bucurat că aici există un laborator de testări. E o mină de aur, dacă reușești să o folosești corect! Stația de asfalt la fel. Toți spun că asfaltul  nu e destul de bun. Mi-o spuneți și dumneavoastră, mi-au mai spus-o și alții. Nu vreau să-mi fac dușmani atât de devreme. Dar am mers zilele trecute pe un drum făcut de Drumuri și Poduri SA acum 8 ani... Și, imediat, pe unul dat în folosință ulterior, acum 2 ani. Și deja se simte diferența. Nu mă pricep la politică, poate visez prea mult, cum spuneți dumneavoastră... Dar știu să recunosc un drum, când e bine făcut. Și mă bucur că drumul ăsta de care vă vorbesc a fost făcut de firma al cărei director sunt acum!».

O firmă nouă lângă una veche
Noua viziune a directorului Cristi Stan este dublată de o decizie, pe cât de surprinzătoare, pe atât de scandaloasă la prima vedere. Ea a fost lansată pentru prima dată în spațiul public de către președintele Victor Moraru și presupune înființarea unei noi societăți care să poată primi contracte de achiziții pentru lucrări de utilitate publică fără licitație. Reamintim că, potrivit Legii 98/2016, privind achizițiile publice (n.red.: art. 31, alin. b), contractele de achiziții publice pot fi încredințate fără licitație dacă «mai mult de 80% din activitățile persoanei juridice controlate sunt efectuate în vederea îndeplinirii sarcinilor care îi sunt încredințate de către autoritatea contractantă». Cristi Stan susține că ideea este una fezabilă, iar înființarea unei firme noi este o soluție economică viabilă: «Părerea mea e că înființarea unei firme noi e un lucru bun. În primul rând, scapi de niște costuri. Vă dau un exemplu. Drumuri și Poduri SA va produce doar asfaltul. Firma cea nouă se va ocupa strict de execuție. Astfel, scapi de niște costuri... Sunt firme în România, firme mari, străine, care vin doar cu echipa managerială. Restul sunt subantreprenori. Uneori îți convine să ai utilaje în chirie... Mai ales când ai un parc auto ca cel de aici. Apoi vin autorizațiile, care costă, costă, costă.... Și tot așa! Când tragi linie, rezultă că o firmă nouă poate salva firma veche. Dar nu vorbim de închiderea acestei societăți, ci de susținerea ei! Nu vreau și nu vrem să dăm oameni afară, nu vrem să falimentăm o firmă ca să deschidem alta... Nu mai suntem pe vremea lui Ceaușescu, să stea toate într-un singur loc. Nu trebuie să uităm nicio clipă că acum concurăm de la egal la egal cu firme din mediu privat. Eu vin de acolo și știu cum se gândește în zona de privat. Tocmai de acceea, nu vreau să sugrum societatea cu costuri care nu se justifică. Am fost angajat să asigur un nivel de performanță și tot ce vrem e să generăm venituri bugetare și să susținem proiectele de infrastructură rutieră promovate de către Consiliul Județean!».

29 Aprilie 2017, 10:40 (5142 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei
Război politic la Drumuri și Poduri SA

Comentariile cititorilor:


citizen:
(29 Septembrie 2017, 21:36)
Cu tot "efortul   si dorinta de "munca" a unora la 6 luni pe anul curent societatea are o pierdere de 1,5 mil lei corectata deja cu o productie neterminata de 1,2 mil.lei asa cum reiese de pe www.dpil.ro.O fi semn de lichidare sau va fi cosmetizat rezultatul final prin productie neterminata?
PILA:
(3 Mai 2017, 10:52)
OMUL NE A TAIAT TOT ELANUL INCA DE LA INCEPUT...VA FACE CA LA SEBES...SA VA FIE CLAR, S ANU ZICETI CA V A MINTIT DE LA INCEPUT
Interese:
(1 Mai 2017, 15:42)
<blockquote>Oricum o dam o firma moare in 2-3 ani deci ne intoarcem la acelasi moment</blockquote>  chapeau
Probabil ca asta se va si intampla, una din cele doua firme (si stim care) se va inchide. Daca DP SA IL ar trebui sa se descurce  pe piata fara sprijinul CJI, poate ca nu ar rezista nici macar 2-3 ani. Ramane de vazut si zau ca mi-ar placea sa vad ca ma insel. 
Manager:
(1 Mai 2017, 09:48)
@interese Multumesc de aprecieri-respect pentru polemica constructiva. Preturile chiar daca se umfla se platesc din buget si ajung inapoi sub forma de taxe si dividente. Ideal ar fi sa permita ca cei 20% din capital sa fie substris de terti inclusiv PF. Atunci putem vorbi de guvernanta si control intr-o oarecare masura. Problema e ca pretul transferat intre cele doua entitatii permite doar uneia sa supravietuiasca fie el mare sau mic(reglementat) Oricum o dam o firma moare in 2-3 ani deci ne intoarcem la acelasi moment.
Interese:
(30 Aprilie 2017, 20:30)
@Manager,  bine punctat dar nu tineti cont de un amanunt, nu-i intereseaza  sa fie competitivi pe piata, ci sa aiba dreptul sa incheie contracte prin incredintare directa.  Ramane de vazut daca si cat de mult vor umfla preturile. Nu cred ca-si inchipuie cineva ca noul director va conduce dupa cum il duce mintea firma de casa a CJI-ului. 
abc:
(30 Aprilie 2017, 19:50)
Boss, poți să ne pui o vorbă bună la nea Moraru, să înceapă cu Drumul Smirna-Grivița, ca maaaaaaaare bătaie de joc e acolo...
gigi:
(30 Aprilie 2017, 16:08)
Sper sa nu fie un papagal ca seful lui de la CJI.
citizen:
(30 Aprilie 2017, 11:01)
Oricum noul director va fi monitorizat de vechiul director la cati angajati devotati i-au ramas in societate, unul dintre acestia fiind chiar actualul contabil sef,   protejat de fostul. Succes noului director si atata timp cat va avea sustinere va  fi si competent, ramane de probat contrariul ca nu este pila nimanui, asa cum domnia sa a mentionat.
Anton care toarna'n zona beton:
(30 Aprilie 2017, 09:47)
Aloo...noroiul din cartierul tinerilor nu reprezinta"drum","zona de acces"?Ori se asteapta transformarea acestor cai de rulare in "poduri"?Domnu care vrei sa generezi venituri,lasa vorbaria ca ne mananca serparia!Au trecut pe acolo primari,sefi,barosani...locuiesc acolo sefi la institutii psd.iste.Ai auzit pe unul macar ca "ia foc"pentru situatia din zona?Auzi:laboratorul vostru permite executarea soselelor la planeitatea din standard?Ca in oras ai zice ca esti cu barca,nu masina.Apoi,cum vei rezolva zona de capace-canalizari?Toate sunt turnate la misto.Specialistul firmei este"Gagarită"?Podul"Bora"doar inginerii lui Ceausescu l au reusit.De 27ani este peticit anual.Calitatea asfaltului era mai bun pana in '89?...si as mai scrieeeee.
Manager:
(30 Aprilie 2017, 08:16)
Se cunoaste ca nu aveti experienta financiar-fiscala pt ca sunteti praf la arhitectura organizatiilor complexe. Trebuia sa ramaneti pe santier si nu in birou. Pe scurt vreti sa faceti o a doua firma care sa faca venituri din prestatii cu echipamente si materii prime produse si detinute de prima, dar fara incarcarea costurilor administrative inclusiv datorii a firmei initiale. Ati luat in calcul cum decontati fluxul financiar si de valori intre cele 2 firme.? Aveti o vaga idee despre ce inseamna "organizare de grup" si "pret de transfer" ??? Cum dracu faci profit in firma noua daca decontezi in grup la pret de piata ?!!!! Ca se presupune ca licitatiile le castigi daca esti competitiv la pret , adica sub media pietei ?!! Eu va sugerez sa va intoarceti pe santier, macar acolo sunteti (inca) liber. P.S. daca vreti va dau consultatie de management, scrieti in privat
cetatean:
(29 Aprilie 2017, 17:21)
La cata vorba e de el,parca este secretar de partid.De vorbe suntem satui.Sa vedem faptele.Dar cu Victoras in frunte,vom avea victorii multe!
munteanul:
(29 Aprilie 2017, 14:19)
 «Nu sunt pila lui Moraru... Vin din mediul privat, am câștigat cinstit un concurs și vreau să demonstrez că această societate poate fi una competitivă!» a declarat Cristi Stan.  Totusi ultimul loc de munca al proaspatului director(manager de proiect la lotul 2 al auto strazii Sebes-Turda) este amintit in mod neinspirat:  lotul respectiv este foarte ramas in urma(doar 23%realizare) si darea lui in functiune este amanata mareu an de an.Oricum, spor la treaba si speram sa se adevereaca vorbele"nu-mi este frică de ce se întâmplă și știu ce am de făcut!"
Drumul oaselor:
(29 Aprilie 2017, 11:18)
Asa a spus si veterinaru:"nu sunt pila."Dar ce sunteti voi?Lacate spre fericire?Cufere de bucurie?Vals cu infarctul? Ca imediat cocotati la butoane,va transforma sistemul brusc!La "inscaunare"primiti clisme,dializa,transplant encefalic,falic..? ce primiti?Ca duduie nesimtirea dupa prima luna de "tron"bugetar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 21 Nov 2019
215 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

AJOFM Ialomița: Angajatorii sunt obligați să anunțe locurile de muncă vacante și ocuparea acestora

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă reamintește tuturor angajatorilor (persoane fizice/juridice de drept public sau privat) că, potrivit Legii, au obligația de a comunica agențiilor județene ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:15
(33 vizualizări - 0 comentarii)


Sancțiuni aplicate taximetriștilor din Slobozia

Polițiștii din Slobozia au verificat marți, 19 noiembrie 2019, taximetriștii din municipiul reședință de județ. În urma acțiunii, oamenii legii au aplicat sancțiuni în valoare de 4900 de lei. Problemele ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:10
(38 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Voluntariatul ne face mai buni»

Reprezentanții Protopopiatului Slobozia au inițiat un proiect al cărui scop vizează formarea spiritului moral-creștin al tinerilor. Inițiativa se numește «Voluntariatul ne face mai buni», iar prima acțiune ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2019, 17:05
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Noiembrie 2019, 19:15


4

IPJ Ialomița: Acțiunea «Foc de Artificii»

Luni, 18 noiembrie a.c., Poliția Română a demarat acțiunea națională «Foc de Artificii». Și în acest an sunt continuate activitățile la nivel național, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2019, 16:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Accident cu două victime

Un accident s-a produs la Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 8,05, între două autoturisme. Pentru salvarea victimelor au intervenit o descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:30
(224 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la Mihail Kogălniceanu

În vineri spre sâmbătă, 15/16 noiembrie a.c., în jurul orei 3,45, a izbucnit un incendiu la un garaj auto din incinta unei gospodării din localitatea Mihail Kogălniceanu. La fața locului s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:25
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: A ars un autoturism

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 18,45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu de autoturism din localitatea Moldoveni. La fața ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:20
(111 vizualizări - 0 comentarii)


8

Pompierii slobozeni au deblocat ușa unei bătrâne

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei persoane de 73 ani. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 15:15
(236 vizualizări - 0 comentarii)


9
Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Polițiștii au plantat arbori la Colelia

Sâmbătă, 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Grivița au acceptat invitația de a participa la o acțiune de împădurire, desfășurată sub deviza «România plantează pentru mâine ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:15
(200 vizualizări - 1 comentariu)


10

Ialomița: Beți la volan

Duminică,17 noiembrie a.c, polițiștii feteșteni au depistat doi șoferi conducând autoturisme pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. În primul caz, un tânăr de 25 de ani, din Fetești, a ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:10
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Produse contrafăcute, confiscate

Zeci de produse cosmetice și articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de polițiștii Orașului Fierbinți Târg. Vineri, 15 noiembrie a.c., polițiștii au oprit, pentru control ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 14:05
(113 vizualizări - 0 comentarii)


12

APIA: Pete 700 mii de fermieri, autorizați la plată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Prahova informează că, începând cu data de 16 octombrie 2019, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2019, s-a autorizat la plată la nivel național ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 13:40
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Proiecte europene implementate de DSVSA Ialomița

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează asupra semnării a două Contracte de finanțare cu fonduri europene nerambursabile prin Programul ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2019, 11:05
(120 vizualizări - 0 comentarii)


DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

DSP Ialomița: A doua tranșă de vaccin antigripal, distribuită

Direcția de Sănătate Publică Ialomița anunță faptul că a doua tranșă de vaccin antigripal a fost distribuită de la finalul săptămânii trecute în cabinetele medicilor de familie din județ. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 16:10
(279 vizualizări - 4 comentarii)


Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Racla cu Sfintele Moaște ale Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, la Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în preajma hramului bisericii «Sfântul Evanghelist Matei», vineri, 15 noiembrie 2019, la orele 17,00, o delegație de la ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:55
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect de promovare a școlilor de pompieri în liceele din Ialomița

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au desfășurat o amplă campanie de promovare a școlilor de pompieri în liceele din județ. Campania a debutat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:50
(171 vizualizări - 2 comentarii)


Jilavele: Arestat pentru «evaziune fiscală»

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au reușit identificarea unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Jilavele, pe numele căruia Tribunalul Ialomița a emis un mandat ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:45
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Deficit de personal la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița

Concursurile din sursă externă organizate de Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița au rezolvat pro­blema lipsei de personal doar parțial. Instituția continuă să aibă probleme din cauza deficitului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:40
(319 vizualizări - 3 comentarii)


Accidente la Slobozia și Urziceni, trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la două accidente rutiere soldate cu rănirea a trei persoane. Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 6,00, pe raza municipiului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:35
(295 vizualizări - 0 comentarii)


APM Ialomița: «Voluntar, implică-te!»

Joi, 7 noiembrie 2019, la Sala de Festivități a Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia s-a desfășurat cea de a V-a ediție a evenimentului «Voluntar, implică-te!», eveniment organizat de Agenția ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:30
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 18-22 noiembrie a.c., E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:25
(142 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Mondială a Diabetului», marcată și la Slobozia

Slobozia se alătură orașelor din țară care în noiembrie marchează «Ziua Mondială a Diabetului». Cu acest prilej, Direcția de Sănătate Publică și medicii diabetologi din județ organizează până pe data de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:20
(137 vizualizări - 0 comentarii)


O nouă campanie la Crucea Roșie Ialomița

Crucea Roșie Ialomița este înscrisă în Programul «Colgate», o campanie ce se desfășoară în perioada noiembrie 2019-februarie 2020. Alături de alte 10 județe din țară, peste 77 mii de copii din clasele primare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:15
(180 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

IPJ Ialomița: Polițistul pasionat de alpinism

Un polițist rutier ialomițean a reușit să cucerească toate cele 13 vârfuri de peste 2500 metri din România, atingând înălțimile amețitoare ale Alpilor Italieni, Munților Balcani sau Muntele Olimp. Agentul ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2019, 15:10
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie a.c., pe raza municipiului Slobozia au fost angrenate aproximativ 40 de efective de Ordine Publică, Poliție Rutieră și Investigații Criminale, precum și luptători ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:15
(311 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


DN21: Accident rutier soldat cu trei victime

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 6,20, s-a produs o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 21. Pentru salvarea victimelor, au acționat salvatorii de la Detașamentul Slobozia cu o autospecială ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:10
(399 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN21 accident


Căzănești: «Cupa Bărăganului la Oină»

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala de Sport a orașului Căzănești se va desfășura, începând cu orele 10,00, prima ediție «Cupa Bărăganului la Oină». Competiția, organizată de Federația Română de Oină împreună ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2019, 16:05
(510 vizualizări - 4 comentarii)


La volan prin Urziceni, fără permis de conducere

Marți, 12 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 18 ani, din județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a deține permis de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:25
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiștii ialomițeni

Peste 200 de kilograme de pește din specia fitofag au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 43 de ani, care transporta pe DN2A pește fără documente de proveniență ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2019, 15:20
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...