Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Revoluție administrativă» la Drumuri și Poduri SA Ialomița

Cristi Stan-un director, două firme

«Revoluție administrativă» la Drumuri și Poduri SA Ialomița

Numit în funcție în urma unui concurs, Cristi Stan, noul director de la Drumuri și Poduri SA Ialomița, visează să revoluționeze activitatea societății. Subordonată Consiliului Județean Ialomița, societatea își desfășoară activitatea la limita subzistenței economice. Susținut de către președintele Victor Moraru, noul director își propune să salveze societatea și chiar să înființeze una nouă, care să-și adjudece investițiile în infrastructura rutieră a județului prin încredințare directă. «Nu sunt pila lui Moraru... Vin din mediul privat, am câștigat cinstit un concurs și vreau să demonstrez că această societate poate fi una competitivă!» a declarat Cristi Stan.

Un director care crede în minuni
Venit la Drumuri și Poduri SA Ialomița prin concurs în luna martie 2017, pe un salariu de două ori mai mic decât longevivul Ștefan Ghibanu și etichetat drept «pila lui Moraru», noul director al Drumuri și Poduri SA susține că a venit pentru că vrea, știe și poate: «Nu sunt pila lui Moraru... L-am cunoscut după ce am luat concursul! În rest, am vorbit la telefon. Eu vin din privat... Sunt inginer constructor și am lucrat pe șantiere toată viața. Ultima oară, manager de proiect la un tronson din autostrada Sebeș-Turda, lotul doi... Specializat în terasamente! Așa că am văzut tot ce se poate vedea și nu mă tem. Înțeleg că aici toată lumea țipă că Drumuri și Poduri e în faliment... Dar vă asigur că nu ați văzut încă nimic!». Reamintim că situația financiară a Drumuri și Poduri SA este una dramatică. La acest început de an volumul lucrărilor acoperă doar o treime din cheltuielile anuale ale firmei, singurul contract cert e un contract multianual de întreținere a drumurilor județene, asigurat de Consiliul Județean, iar ultima licitație câștigată de firmă a fost pe vremea când Ștefan Ghibanu ar fi trebuit să iasă la pensie anticipat. Cristi Stan nu se sperie, se amuză: «Glumiți, desigur... Nici eu nu susțin că e o situație roză! Dar prin comparație cu mediul privat, unde firmele intră în faliment, nu își plătesc datoriile la stat, nu își respectă obligațiile contractuale, ajung la litigii cu autoritățile... Aici e foarte bine! Avem un parc auto solid, o stație de asfalt, laborator de testări... Are experiență în domeniu, nu și-a întrerupt activitatea... Sigur, doar a supraviețuit până acum! Dar asta se poate schimba. Nu mâine, că nimic nu se face peste noapte. Dar avem deja două licitații la care participăm, avem activitate curentă, oamenii muncesc... Asta este ceea ce eu aș numi un start bun. Nu-mi este frică de ce se întâmplă și știu ce am de făcut!».

Cine muncește, are procent
Dincolo de visele și energia începutului de drum, Cristi Stan susține că activitatea pe care urmează să o desfășoare până la sfârșitul anului va fi monitorizată și cuantificată prin indicatori de performanță lipsiți de orice echivoc. «Există un contract de management în baza căruia voi lucra. Ați spus că știți că am un salariu mai mic decât precedentul director... Așa e, dar voi avea un procent din beneficii, în cazul în care ele vor exista! Deci am tot interesul să muncesc, să particip la eforturile colective de obținere a unor contracte. Nu singur, că nu poți face nimic de unul singur! Dar am înțeles că există susținerea Consiliului Județean pentru ca această firmă să performeze. Iar asta înseamnă, în primul rând, să fim lăsați să muncim... Nu valoarea contractelor contează, ci faptul că vrem să muncim. Putem câștiga licitații, putem munci pentru județ sau putem dezvolta secții în funcție cererea pieței. Nicăieri nu e ușor... Dar dacă e nevoie de stații de tratare a apei, licităm pentru executarea lor. Dacă ai lucrări de întreținere, faci lucrări de întreținere. Orice aduce bani firmei și ne poate poziționa pe piață...». În așteptarea primelor contracte solide, Cristi Stan se bucură că a găsit la Drumuri și Poduri SA o situație financiară stabilă și o bază solidă pentru dezvoltarea pe termen lung a firmei: «Nici nu știți cât m-am bucurat că aici există un laborator de testări. E o mină de aur, dacă reușești să o folosești corect! Stația de asfalt la fel. Toți spun că asfaltul  nu e destul de bun. Mi-o spuneți și dumneavoastră, mi-au mai spus-o și alții. Nu vreau să-mi fac dușmani atât de devreme. Dar am mers zilele trecute pe un drum făcut de Drumuri și Poduri SA acum 8 ani... Și, imediat, pe unul dat în folosință ulterior, acum 2 ani. Și deja se simte diferența. Nu mă pricep la politică, poate visez prea mult, cum spuneți dumneavoastră... Dar știu să recunosc un drum, când e bine făcut. Și mă bucur că drumul ăsta de care vă vorbesc a fost făcut de firma al cărei director sunt acum!».

O firmă nouă lângă una veche
Noua viziune a directorului Cristi Stan este dublată de o decizie, pe cât de surprinzătoare, pe atât de scandaloasă la prima vedere. Ea a fost lansată pentru prima dată în spațiul public de către președintele Victor Moraru și presupune înființarea unei noi societăți care să poată primi contracte de achiziții pentru lucrări de utilitate publică fără licitație. Reamintim că, potrivit Legii 98/2016, privind achizițiile publice (n.red.: art. 31, alin. b), contractele de achiziții publice pot fi încredințate fără licitație dacă «mai mult de 80% din activitățile persoanei juridice controlate sunt efectuate în vederea îndeplinirii sarcinilor care îi sunt încredințate de către autoritatea contractantă». Cristi Stan susține că ideea este una fezabilă, iar înființarea unei firme noi este o soluție economică viabilă: «Părerea mea e că înființarea unei firme noi e un lucru bun. În primul rând, scapi de niște costuri. Vă dau un exemplu. Drumuri și Poduri SA va produce doar asfaltul. Firma cea nouă se va ocupa strict de execuție. Astfel, scapi de niște costuri... Sunt firme în România, firme mari, străine, care vin doar cu echipa managerială. Restul sunt subantreprenori. Uneori îți convine să ai utilaje în chirie... Mai ales când ai un parc auto ca cel de aici. Apoi vin autorizațiile, care costă, costă, costă.... Și tot așa! Când tragi linie, rezultă că o firmă nouă poate salva firma veche. Dar nu vorbim de închiderea acestei societăți, ci de susținerea ei! Nu vreau și nu vrem să dăm oameni afară, nu vrem să falimentăm o firmă ca să deschidem alta... Nu mai suntem pe vremea lui Ceaușescu, să stea toate într-un singur loc. Nu trebuie să uităm nicio clipă că acum concurăm de la egal la egal cu firme din mediu privat. Eu vin de acolo și știu cum se gândește în zona de privat. Tocmai de acceea, nu vreau să sugrum societatea cu costuri care nu se justifică. Am fost angajat să asigur un nivel de performanță și tot ce vrem e să generăm venituri bugetare și să susținem proiectele de infrastructură rutieră promovate de către Consiliul Județean!».

29 Aprilie 2017, 10:40 (5513 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei
Război politic la Drumuri și Poduri SA

Comentariile cititorilor:


citizen:
(29 Septembrie 2017, 21:36)
Cu tot "efortul   si dorinta de "munca" a unora la 6 luni pe anul curent societatea are o pierdere de 1,5 mil lei corectata deja cu o productie neterminata de 1,2 mil.lei asa cum reiese de pe www.dpil.ro.O fi semn de lichidare sau va fi cosmetizat rezultatul final prin productie neterminata?
PILA:
(3 Mai 2017, 10:52)
OMUL NE A TAIAT TOT ELANUL INCA DE LA INCEPUT...VA FACE CA LA SEBES...SA VA FIE CLAR, S ANU ZICETI CA V A MINTIT DE LA INCEPUT
Interese:
(1 Mai 2017, 15:42)
<blockquote>Oricum o dam o firma moare in 2-3 ani deci ne intoarcem la acelasi moment</blockquote>  chapeau
Probabil ca asta se va si intampla, una din cele doua firme (si stim care) se va inchide. Daca DP SA IL ar trebui sa se descurce  pe piata fara sprijinul CJI, poate ca nu ar rezista nici macar 2-3 ani. Ramane de vazut si zau ca mi-ar placea sa vad ca ma insel. 
Manager:
(1 Mai 2017, 09:48)
@interese Multumesc de aprecieri-respect pentru polemica constructiva. Preturile chiar daca se umfla se platesc din buget si ajung inapoi sub forma de taxe si dividente. Ideal ar fi sa permita ca cei 20% din capital sa fie substris de terti inclusiv PF. Atunci putem vorbi de guvernanta si control intr-o oarecare masura. Problema e ca pretul transferat intre cele doua entitatii permite doar uneia sa supravietuiasca fie el mare sau mic(reglementat) Oricum o dam o firma moare in 2-3 ani deci ne intoarcem la acelasi moment.
Interese:
(30 Aprilie 2017, 20:30)
@Manager,  bine punctat dar nu tineti cont de un amanunt, nu-i intereseaza  sa fie competitivi pe piata, ci sa aiba dreptul sa incheie contracte prin incredintare directa.  Ramane de vazut daca si cat de mult vor umfla preturile. Nu cred ca-si inchipuie cineva ca noul director va conduce dupa cum il duce mintea firma de casa a CJI-ului. 
abc:
(30 Aprilie 2017, 19:50)
Boss, poți să ne pui o vorbă bună la nea Moraru, să înceapă cu Drumul Smirna-Grivița, ca maaaaaaaare bătaie de joc e acolo...
gigi:
(30 Aprilie 2017, 16:08)
Sper sa nu fie un papagal ca seful lui de la CJI.
citizen:
(30 Aprilie 2017, 11:01)
Oricum noul director va fi monitorizat de vechiul director la cati angajati devotati i-au ramas in societate, unul dintre acestia fiind chiar actualul contabil sef,   protejat de fostul. Succes noului director si atata timp cat va avea sustinere va  fi si competent, ramane de probat contrariul ca nu este pila nimanui, asa cum domnia sa a mentionat.
Anton care toarna'n zona beton:
(30 Aprilie 2017, 09:47)
Aloo...noroiul din cartierul tinerilor nu reprezinta"drum","zona de acces"?Ori se asteapta transformarea acestor cai de rulare in "poduri"?Domnu care vrei sa generezi venituri,lasa vorbaria ca ne mananca serparia!Au trecut pe acolo primari,sefi,barosani...locuiesc acolo sefi la institutii psd.iste.Ai auzit pe unul macar ca "ia foc"pentru situatia din zona?Auzi:laboratorul vostru permite executarea soselelor la planeitatea din standard?Ca in oras ai zice ca esti cu barca,nu masina.Apoi,cum vei rezolva zona de capace-canalizari?Toate sunt turnate la misto.Specialistul firmei este"Gagarită"?Podul"Bora"doar inginerii lui Ceausescu l au reusit.De 27ani este peticit anual.Calitatea asfaltului era mai bun pana in '89?...si as mai scrieeeee.
Manager:
(30 Aprilie 2017, 08:16)
Se cunoaste ca nu aveti experienta financiar-fiscala pt ca sunteti praf la arhitectura organizatiilor complexe. Trebuia sa ramaneti pe santier si nu in birou. Pe scurt vreti sa faceti o a doua firma care sa faca venituri din prestatii cu echipamente si materii prime produse si detinute de prima, dar fara incarcarea costurilor administrative inclusiv datorii a firmei initiale. Ati luat in calcul cum decontati fluxul financiar si de valori intre cele 2 firme.? Aveti o vaga idee despre ce inseamna "organizare de grup" si "pret de transfer" ??? Cum dracu faci profit in firma noua daca decontezi in grup la pret de piata ?!!!! Ca se presupune ca licitatiile le castigi daca esti competitiv la pret , adica sub media pietei ?!! Eu va sugerez sa va intoarceti pe santier, macar acolo sunteti (inca) liber. P.S. daca vreti va dau consultatie de management, scrieti in privat
cetatean:
(29 Aprilie 2017, 17:21)
La cata vorba e de el,parca este secretar de partid.De vorbe suntem satui.Sa vedem faptele.Dar cu Victoras in frunte,vom avea victorii multe!
munteanul:
(29 Aprilie 2017, 14:19)
 «Nu sunt pila lui Moraru... Vin din mediul privat, am câștigat cinstit un concurs și vreau să demonstrez că această societate poate fi una competitivă!» a declarat Cristi Stan.  Totusi ultimul loc de munca al proaspatului director(manager de proiect la lotul 2 al auto strazii Sebes-Turda) este amintit in mod neinspirat:  lotul respectiv este foarte ramas in urma(doar 23%realizare) si darea lui in functiune este amanata mareu an de an.Oricum, spor la treaba si speram sa se adevereaca vorbele"nu-mi este frică de ce se întâmplă și știu ce am de făcut!"
Drumul oaselor:
(29 Aprilie 2017, 11:18)
Asa a spus si veterinaru:"nu sunt pila."Dar ce sunteti voi?Lacate spre fericire?Cufere de bucurie?Vals cu infarctul? Ca imediat cocotati la butoane,va transforma sistemul brusc!La "inscaunare"primiti clisme,dializa,transplant encefalic,falic..? ce primiti?Ca duduie nesimtirea dupa prima luna de "tron"bugetar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 30 Mai 2020
240 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Prefectura Ialomița: 66 de ialomițeni s-au vindecat de COVID-19

Prefectura Ialomița a dat publicității o situație la zi cu privire la numărul persoanelor infectate cu noul Coronavirus care s-au vindecat. Este vorba despre 66 de ialomițeni depistați pozitiv în urma testelor ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 16:15
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 165 de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 29 aprilie 2020, potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 165 de cazuri de infecție cu COVID-19. În ceea ce privește ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:30
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Izolat la domiciliu, descoperit în trafic de polițiști

Un tânăr din județul Călărași a fost plasat în carantină obligatorie după ce a fost descoperit într-o mașină pe raza municipiului Slobozia. Împreună cu un prieten în vârstă de 18 ani, acesta se afla într ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:25
(283 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 1 mai, termen de depunere a documentelor pentru acordarea șomajului tehnic

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează că documentele necesare pentru obținerea șomajului tehnic vor fi transmise, începând de vineri, 1 mai 2020, prin Registratura electronică ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:20
(301 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Vindea pește fără documente legale

La data de 28 aprilie a.c., polițiștii au oprit pentru verificări, pe raza comunei Făcăieni, un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din orașul Hârșova. Oamenii legii au depistat în interiorul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:15
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 14 persoane cercetate penal pentru «fals în declarații»

Polițiștii ialomițeni au deschis dosare penale pe numele a 14 persoane care, la data de 28 aprilie 2020, au fost identificate circulând pe raza județului Ialomița având asupra lor adeverințe eliberate de ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2020, 13:10
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Femeie de 64 de ani, ucisă de infecția cu noul Coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică informează cu privire la un nou deces înregistrat în Ialomița, ca urmare a infecțiilor provocate de noul Coronavirus. Este vorba despre o femeie de 64 de ani, care a murit ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 20:00
(502 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 160 de infecții COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 28 aprilie 2020, potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 160 de cazuri de infecție cu COVID-19. În ceea ce privește numărul ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 13:05
(408 vizualizări - 1 comentariu)


8

AJOFM Ialomița: Rata șomajului în luna martie 2020-4,27%

Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de  Muncă Ialomița, rata șomajului înregistrată la sfârșitul lunii martie 2020, a fost de 4,27% cu 1,03 puncte procentuale sub valoarea înregistrată ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:50
(246 vizualizări - 0 comentarii)


9

Platonești: Adăpost pentru oi, cuprins de flăcări

Pompierii Gărzii de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină luni, 27 aprilie 2020, pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit la un adăpost pentru oi, aflat pe raza localității Platonești ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:45
(835 vizualizări - 0 comentarii)


10

Acțiune preventivă a polițiștilor la Bărbulești și Urziceni

Luni, 27 aprilie 2020, polițiștii din Ialomița au efectuat o acțiune preventivă pe raza localităților Urziceni și Bărbulești. În urma verificărilor, au fost aplicate 131 de sancțiuni contravenționale, în ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:40
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Mihail Kogălniceanu: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii din comuna Mihail Kogălniceanu au identificat luni, 27 aprilie 2020, un șofer de 35 de ani care circula pe drumurile publice în stare de ebrietate. Acesta avea o alcoolemie de 0,47 miligrame ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2020, 12:35
(304 vizualizări - 0 comentarii)


12

Țăndărei: Copil de 10 ani, surprins la volanul unui autoturism

Sâmbătă, 25 aprilie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești, în timp ce efectuau activități pe linia asigurării măsurilor specifice pe timpul instituirii carantinei ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:20
(402 vizualizări - 1 comentariu)


13

Ialomița: Ordine de protecție provizorii emise de polițiști pentru «violență în familie»

În ultimele 48 de ore polițiștii ialomițeni au emis două ordine de protecție și au  întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «violență în familie» pe numele a doi bărbați, de ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:15
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Peste 80 kg de pește, confiscate de polițiști

Făcăeni: Peste 80 kg de pește, confiscate de polițiști

Peste 80 de kilograme de scrumbie, crap și somn au fost confiscate de polițiștii ialomițeni după ce au depistat în trafic un bărbat, de 65 de ani, care transporta pe raza comunei Făcăeni pește fără documente ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:10
(409 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Se menține numărul ialomițenilor infectați cu noul Coronavirus

Luni, 27 aprilie 2020, potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 154 de cazuri de infecție cu COVID-19, același număr anunțat și ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2020, 13:05
(367 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 154 de ialomițeni sunt infectați cu noul Coronavirus

Duminică, 26 aprilie 2020, conform informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Ialomița s-au înregistrat 154 de cazuri de infecție cu COVID-19. Totodată, potrivit datelor ...[citește_toată_știrea]

26 Aprilie 2020, 13:05
(443 vizualizări - 0 comentarii)


Pompieri angajați ai Detașamentului Cernavodă, internați la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» din Fetești

Numărul pompierilor infectați cu COVID-19 din cadrul Detașamentului Cernavodă al ISU Dobrogea a ajuns la 15. 4 dintre militari sunt internați la spitalul suport COVID-19 din Fetești. Oficialii ISU Dobrogea ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2020, 12:00
(504 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat care și-ar fi bătut concubina

Polițiștii ialomițeni au emis joi, 23 aprilie a.c., un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din Munteni Buzău, care și-ar fi lovit și amenințat concubina. Revenind, Poliția ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:25
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei, Bărbulești: Prinși la volan fără permise de conducere

Joi, 23 aprilie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din Țăndărei au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din Țăndărei. La solicitarea documentelor personale și ale autovehiculului ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:20
(496 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune a polițiștilor

Slobozia: Acțiune a polițiștilor

Polițiștii slobozeni au desfășurat joi, 23 aprilie a.c., o acțiune de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, precum și de protejare a populației de anumite practici comerciale ilicite, în zona piețelor ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:15
(514 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Dosar penal pentru «braconaj cinegetic»

Doi ialomițeni sunt cercetați penal de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de «braconaj cinegetic», după ce au fost depistați pe un fond de vânătoare de pe raza orașului Căzănești având asupra lor ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 15:10
(508 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Peste 16 mii de hectare de terenuri agricole sunt afectate de secetă

Prefectura Ialomița a făcut o primă estimare în ceea ce privește suprafețele agricole afectate de seceta puternică înregistrată în ultimele luni. Potrivit instituției, la nivelul județului există 16844 ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 14:00
(406 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 37 de persoane infectate cu COVID-19 au fost declarate vindecate

Conform unei statistici oficiale a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, la nivelul județului au fost declarate vindecate, în urma infectării cu noul Coronavirus, 37 de persoane. De ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 13:50
(430 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: Incendiu la un grajd de animale

Bărcănești: Incendiu la un grajd de animale

Pompierii din Urziceni au intervenit vineri, 24 aprilie 2020, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un graj de animale, aflat într-o gospodărie din comuna Bărcănești. Flăcările au distrus o parte ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 11:50
(374 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Proiectile neexplodate descoperite în grădină

Gimbășani: Proiectile neexplodate descoperite în grădină

În timp ce lucra în grădina proprie, un bărbat din satul Gimbășani a descoperit joi, 23 aprilie 2020, două proiectile de artilerie rămase neexplodate. Omul a sunat de urgență la 112 și a cerut ajutorul ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 10:00
(357 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată pe raza a 4 localități

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată pe raza a 4 localități

Pompierii ialomițeni au intervenit joi, 23 aprilie 2020, pentru stingerea mai multor incendii de vegetație uscată, ce s-au manifestat pe raza a 4 localități ialomițene. Este vorba despre Săveni, Drăgoești ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2020, 09:50
(403 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Se prelungește perioada acordării indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița informează cu privire la faptul că dreptul de acordare a indemizației de șomaj se prelungește până la încetarea perioadei Stării de Urgență. Această ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2020, 15:45
(410 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați penal pentru că au prezentat polițiștilor declarații false

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 61 de ani, au intrat în atenția polițiștilor după ce au prezentat oamenilor legii adeverințe eliberate de angajatori care, în realitate, erau false. Cercetările ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2020, 14:40
(515 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Bătrân de 75 de ani, la volan fără permis de conducere

Joi, 22 aprilie 2020, un bătrân de 75 de ani s-a ales cu un dosar penal fiind depistat în trafic la volanul unui autovehicul fără a deține permis de conducere. Totodată, un tânăr de 28 de ani a fost tras ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2020, 14:35
(399 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Aurel din cartier în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate George.s în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate #astairomania în Mihai Geantă a fost reînvestit președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Florin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta Teo în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta pacientul curios în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 Alin în Făcăeni: Polițist bătut de infractorii pe care îi ancheta liviu în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Paul în Laurențiu Nicu, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița Ialomitean în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Viorel în Secretarul Primăriei Mihail Kogălniceanu, al doilea subprefect al Ialomiței Pe bune în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 trist adevar în Fonduri europene de 1,3 milioane de lei pentru medicii și asistentele din Ialomița care au tratat pacienți infectați cu COVID-19 De fapt în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița Luminita în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate Mary în Parlamentarii PSD au inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor colocatar cartier katanga în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate Mary în Consiliul Județean vrea să reabiliteze podurile din Ialomița Mary în Apa distribuită ialomițenilor are probleme de potabilitate Gore în Slobozia: Campanie de donații pentru copiii nevoiași
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...