Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Revoluție administrativă» la Drumuri și Poduri SA Ialomița

Cristi Stan-un director, două firme

«Revoluție administrativă» la Drumuri și Poduri SA Ialomița

Numit în funcție în urma unui concurs, Cristi Stan, noul director de la Drumuri și Poduri SA Ialomița, visează să revoluționeze activitatea societății. Subordonată Consiliului Județean Ialomița, societatea își desfășoară activitatea la limita subzistenței economice. Susținut de către președintele Victor Moraru, noul director își propune să salveze societatea și chiar să înființeze una nouă, care să-și adjudece investițiile în infrastructura rutieră a județului prin încredințare directă. «Nu sunt pila lui Moraru... Vin din mediul privat, am câștigat cinstit un concurs și vreau să demonstrez că această societate poate fi una competitivă!» a declarat Cristi Stan.

Un director care crede în minuni
Venit la Drumuri și Poduri SA Ialomița prin concurs în luna martie 2017, pe un salariu de două ori mai mic decât longevivul Ștefan Ghibanu și etichetat drept «pila lui Moraru», noul director al Drumuri și Poduri SA susține că a venit pentru că vrea, știe și poate: «Nu sunt pila lui Moraru... L-am cunoscut după ce am luat concursul! În rest, am vorbit la telefon. Eu vin din privat... Sunt inginer constructor și am lucrat pe șantiere toată viața. Ultima oară, manager de proiect la un tronson din autostrada Sebeș-Turda, lotul doi... Specializat în terasamente! Așa că am văzut tot ce se poate vedea și nu mă tem. Înțeleg că aici toată lumea țipă că Drumuri și Poduri e în faliment... Dar vă asigur că nu ați văzut încă nimic!». Reamintim că situația financiară a Drumuri și Poduri SA este una dramatică. La acest început de an volumul lucrărilor acoperă doar o treime din cheltuielile anuale ale firmei, singurul contract cert e un contract multianual de întreținere a drumurilor județene, asigurat de Consiliul Județean, iar ultima licitație câștigată de firmă a fost pe vremea când Ștefan Ghibanu ar fi trebuit să iasă la pensie anticipat. Cristi Stan nu se sperie, se amuză: «Glumiți, desigur... Nici eu nu susțin că e o situație roză! Dar prin comparație cu mediul privat, unde firmele intră în faliment, nu își plătesc datoriile la stat, nu își respectă obligațiile contractuale, ajung la litigii cu autoritățile... Aici e foarte bine! Avem un parc auto solid, o stație de asfalt, laborator de testări... Are experiență în domeniu, nu și-a întrerupt activitatea... Sigur, doar a supraviețuit până acum! Dar asta se poate schimba. Nu mâine, că nimic nu se face peste noapte. Dar avem deja două licitații la care participăm, avem activitate curentă, oamenii muncesc... Asta este ceea ce eu aș numi un start bun. Nu-mi este frică de ce se întâmplă și știu ce am de făcut!».

Cine muncește, are procent
Dincolo de visele și energia începutului de drum, Cristi Stan susține că activitatea pe care urmează să o desfășoare până la sfârșitul anului va fi monitorizată și cuantificată prin indicatori de performanță lipsiți de orice echivoc. «Există un contract de management în baza căruia voi lucra. Ați spus că știți că am un salariu mai mic decât precedentul director... Așa e, dar voi avea un procent din beneficii, în cazul în care ele vor exista! Deci am tot interesul să muncesc, să particip la eforturile colective de obținere a unor contracte. Nu singur, că nu poți face nimic de unul singur! Dar am înțeles că există susținerea Consiliului Județean pentru ca această firmă să performeze. Iar asta înseamnă, în primul rând, să fim lăsați să muncim... Nu valoarea contractelor contează, ci faptul că vrem să muncim. Putem câștiga licitații, putem munci pentru județ sau putem dezvolta secții în funcție cererea pieței. Nicăieri nu e ușor... Dar dacă e nevoie de stații de tratare a apei, licităm pentru executarea lor. Dacă ai lucrări de întreținere, faci lucrări de întreținere. Orice aduce bani firmei și ne poate poziționa pe piață...». În așteptarea primelor contracte solide, Cristi Stan se bucură că a găsit la Drumuri și Poduri SA o situație financiară stabilă și o bază solidă pentru dezvoltarea pe termen lung a firmei: «Nici nu știți cât m-am bucurat că aici există un laborator de testări. E o mină de aur, dacă reușești să o folosești corect! Stația de asfalt la fel. Toți spun că asfaltul  nu e destul de bun. Mi-o spuneți și dumneavoastră, mi-au mai spus-o și alții. Nu vreau să-mi fac dușmani atât de devreme. Dar am mers zilele trecute pe un drum făcut de Drumuri și Poduri SA acum 8 ani... Și, imediat, pe unul dat în folosință ulterior, acum 2 ani. Și deja se simte diferența. Nu mă pricep la politică, poate visez prea mult, cum spuneți dumneavoastră... Dar știu să recunosc un drum, când e bine făcut. Și mă bucur că drumul ăsta de care vă vorbesc a fost făcut de firma al cărei director sunt acum!».

O firmă nouă lângă una veche
Noua viziune a directorului Cristi Stan este dublată de o decizie, pe cât de surprinzătoare, pe atât de scandaloasă la prima vedere. Ea a fost lansată pentru prima dată în spațiul public de către președintele Victor Moraru și presupune înființarea unei noi societăți care să poată primi contracte de achiziții pentru lucrări de utilitate publică fără licitație. Reamintim că, potrivit Legii 98/2016, privind achizițiile publice (n.red.: art. 31, alin. b), contractele de achiziții publice pot fi încredințate fără licitație dacă «mai mult de 80% din activitățile persoanei juridice controlate sunt efectuate în vederea îndeplinirii sarcinilor care îi sunt încredințate de către autoritatea contractantă». Cristi Stan susține că ideea este una fezabilă, iar înființarea unei firme noi este o soluție economică viabilă: «Părerea mea e că înființarea unei firme noi e un lucru bun. În primul rând, scapi de niște costuri. Vă dau un exemplu. Drumuri și Poduri SA va produce doar asfaltul. Firma cea nouă se va ocupa strict de execuție. Astfel, scapi de niște costuri... Sunt firme în România, firme mari, străine, care vin doar cu echipa managerială. Restul sunt subantreprenori. Uneori îți convine să ai utilaje în chirie... Mai ales când ai un parc auto ca cel de aici. Apoi vin autorizațiile, care costă, costă, costă.... Și tot așa! Când tragi linie, rezultă că o firmă nouă poate salva firma veche. Dar nu vorbim de închiderea acestei societăți, ci de susținerea ei! Nu vreau și nu vrem să dăm oameni afară, nu vrem să falimentăm o firmă ca să deschidem alta... Nu mai suntem pe vremea lui Ceaușescu, să stea toate într-un singur loc. Nu trebuie să uităm nicio clipă că acum concurăm de la egal la egal cu firme din mediu privat. Eu vin de acolo și știu cum se gândește în zona de privat. Tocmai de acceea, nu vreau să sugrum societatea cu costuri care nu se justifică. Am fost angajat să asigur un nivel de performanță și tot ce vrem e să generăm venituri bugetare și să susținem proiectele de infrastructură rutieră promovate de către Consiliul Județean!».

29 Aprilie 2017, 10:40 (5093 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Drumuri și Poduri SA trebuie să achite un prejudiciu de 100 mii de lei
Război politic la Drumuri și Poduri SA

Comentariile cititorilor:


citizen:
(29 Septembrie 2017, 21:36)
Cu tot "efortul   si dorinta de "munca" a unora la 6 luni pe anul curent societatea are o pierdere de 1,5 mil lei corectata deja cu o productie neterminata de 1,2 mil.lei asa cum reiese de pe www.dpil.ro.O fi semn de lichidare sau va fi cosmetizat rezultatul final prin productie neterminata?
PILA:
(3 Mai 2017, 10:52)
OMUL NE A TAIAT TOT ELANUL INCA DE LA INCEPUT...VA FACE CA LA SEBES...SA VA FIE CLAR, S ANU ZICETI CA V A MINTIT DE LA INCEPUT
Interese:
(1 Mai 2017, 15:42)
<blockquote>Oricum o dam o firma moare in 2-3 ani deci ne intoarcem la acelasi moment</blockquote>  chapeau
Probabil ca asta se va si intampla, una din cele doua firme (si stim care) se va inchide. Daca DP SA IL ar trebui sa se descurce  pe piata fara sprijinul CJI, poate ca nu ar rezista nici macar 2-3 ani. Ramane de vazut si zau ca mi-ar placea sa vad ca ma insel. 
Manager:
(1 Mai 2017, 09:48)
@interese Multumesc de aprecieri-respect pentru polemica constructiva. Preturile chiar daca se umfla se platesc din buget si ajung inapoi sub forma de taxe si dividente. Ideal ar fi sa permita ca cei 20% din capital sa fie substris de terti inclusiv PF. Atunci putem vorbi de guvernanta si control intr-o oarecare masura. Problema e ca pretul transferat intre cele doua entitatii permite doar uneia sa supravietuiasca fie el mare sau mic(reglementat) Oricum o dam o firma moare in 2-3 ani deci ne intoarcem la acelasi moment.
Interese:
(30 Aprilie 2017, 20:30)
@Manager,  bine punctat dar nu tineti cont de un amanunt, nu-i intereseaza  sa fie competitivi pe piata, ci sa aiba dreptul sa incheie contracte prin incredintare directa.  Ramane de vazut daca si cat de mult vor umfla preturile. Nu cred ca-si inchipuie cineva ca noul director va conduce dupa cum il duce mintea firma de casa a CJI-ului. 
abc:
(30 Aprilie 2017, 19:50)
Boss, poți să ne pui o vorbă bună la nea Moraru, să înceapă cu Drumul Smirna-Grivița, ca maaaaaaaare bătaie de joc e acolo...
gigi:
(30 Aprilie 2017, 16:08)
Sper sa nu fie un papagal ca seful lui de la CJI.
citizen:
(30 Aprilie 2017, 11:01)
Oricum noul director va fi monitorizat de vechiul director la cati angajati devotati i-au ramas in societate, unul dintre acestia fiind chiar actualul contabil sef,   protejat de fostul. Succes noului director si atata timp cat va avea sustinere va  fi si competent, ramane de probat contrariul ca nu este pila nimanui, asa cum domnia sa a mentionat.
Anton care toarna'n zona beton:
(30 Aprilie 2017, 09:47)
Aloo...noroiul din cartierul tinerilor nu reprezinta"drum","zona de acces"?Ori se asteapta transformarea acestor cai de rulare in "poduri"?Domnu care vrei sa generezi venituri,lasa vorbaria ca ne mananca serparia!Au trecut pe acolo primari,sefi,barosani...locuiesc acolo sefi la institutii psd.iste.Ai auzit pe unul macar ca "ia foc"pentru situatia din zona?Auzi:laboratorul vostru permite executarea soselelor la planeitatea din standard?Ca in oras ai zice ca esti cu barca,nu masina.Apoi,cum vei rezolva zona de capace-canalizari?Toate sunt turnate la misto.Specialistul firmei este"Gagarită"?Podul"Bora"doar inginerii lui Ceausescu l au reusit.De 27ani este peticit anual.Calitatea asfaltului era mai bun pana in '89?...si as mai scrieeeee.
Manager:
(30 Aprilie 2017, 08:16)
Se cunoaste ca nu aveti experienta financiar-fiscala pt ca sunteti praf la arhitectura organizatiilor complexe. Trebuia sa ramaneti pe santier si nu in birou. Pe scurt vreti sa faceti o a doua firma care sa faca venituri din prestatii cu echipamente si materii prime produse si detinute de prima, dar fara incarcarea costurilor administrative inclusiv datorii a firmei initiale. Ati luat in calcul cum decontati fluxul financiar si de valori intre cele 2 firme.? Aveti o vaga idee despre ce inseamna "organizare de grup" si "pret de transfer" ??? Cum dracu faci profit in firma noua daca decontezi in grup la pret de piata ?!!!! Ca se presupune ca licitatiile le castigi daca esti competitiv la pret , adica sub media pietei ?!! Eu va sugerez sa va intoarceti pe santier, macar acolo sunteti (inca) liber. P.S. daca vreti va dau consultatie de management, scrieti in privat
cetatean:
(29 Aprilie 2017, 17:21)
La cata vorba e de el,parca este secretar de partid.De vorbe suntem satui.Sa vedem faptele.Dar cu Victoras in frunte,vom avea victorii multe!
munteanul:
(29 Aprilie 2017, 14:19)
 «Nu sunt pila lui Moraru... Vin din mediul privat, am câștigat cinstit un concurs și vreau să demonstrez că această societate poate fi una competitivă!» a declarat Cristi Stan.  Totusi ultimul loc de munca al proaspatului director(manager de proiect la lotul 2 al auto strazii Sebes-Turda) este amintit in mod neinspirat:  lotul respectiv este foarte ramas in urma(doar 23%realizare) si darea lui in functiune este amanata mareu an de an.Oricum, spor la treaba si speram sa se adevereaca vorbele"nu-mi este frică de ce se întâmplă și știu ce am de făcut!"
Drumul oaselor:
(29 Aprilie 2017, 11:18)
Asa a spus si veterinaru:"nu sunt pila."Dar ce sunteti voi?Lacate spre fericire?Cufere de bucurie?Vals cu infarctul? Ca imediat cocotati la butoane,va transforma sistemul brusc!La "inscaunare"primiti clisme,dializa,transplant encefalic,falic..? ce primiti?Ca duduie nesimtirea dupa prima luna de "tron"bugetar.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 23 Oct 2019
146 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Bărbat din Coșereni, prins cu cuțitul la brâu

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, cu ocazia desfășurării de activități specifice pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor cu violență în zona barurilor și a discotecilor ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:10
(947 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Coșereni cuțit


Urmărit internațional, depistat de polițiștii ialomițeni

La data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Jilavele au acționat pe raza județului pentru depistarea peroanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag ...[citește_toată_știrea]

20 August 2019, 08:05
(1193 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii din Ialomița caută un bărbat evadat din sediul Poliției Budești, județul Călărași

Polițiștii din Ialomița sunt în altertă, după ce un bărbat de 46 de ani, din județul Călărași, a evadat în cursul zilei de marți, 13 august 2019, din sediul Poliției Budești. Oamenii legii au instituit ...[citește_toată_știrea]

14 August 2019, 15:07
(1619 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Cercetat pentru «violență în familie»

Luni, 12 august a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie, de 39 de ani, din Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresată pe stradă de concubinul ei, un bărbat de 50 de ani ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 16:10
(1381 vizualizări - 0 comentarii)


4

A fost înființată oficial Filiala PLUS Ialomița

Sâmbătă, 10 august 2019, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii ...[citește_toată_știrea]

13 August 2019, 12:20
(1509 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 250000 de lei, 32 de permise reținute

În perioada 9-11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost angrenați în activități de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza județului, precum și de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:25
(1450 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cercetați pentru încălcarea ordinelor de protecție

Duminică, 11 august a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la încălcarea a două ordine de protecție. În primul caz, un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 14:20
(1305 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Malu, Perieți și Lăcusteni

Un accident rutier s-a produs în localitatea Malu, evenimentul fiind înregistrat sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 22,00, când un pieton a fost acroșat de un autoturism. Victima, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:15
(1504 vizualizări - 0 comentarii)


8

Incendii de vegetație la Slobozia și Fetești

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în data de sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orelor 11,30, pe un teren viran din Slobozia, Cartier Bora. Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii de la ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:10
(1216 vizualizări - 0 comentarii)


9

Slobozia: Bătrână găsită moartă în propria locuință

Sprijinul pompierilor a fost solicitat în cursul nopții de duminică spre luni, 11/12 august 2019, puțin trecut de miezul nopții, pentru asigurarea accesului în apartamentul unei femei de 79 de ani, cunoscută ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 13:05
(1389 vizualizări - 0 comentarii)


10

ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Superstițiile din popor spun că, atunci când data de 13 (număr cu ghinion) coincide cu o zi de marți (ziua celor 3 ceasuri rele), aceasta se consideră a fi o zi cu adevărat  ghinionistă. Tocmai de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:50
(1239 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale pentru combaterea Pestei Porcine Africane

Pentru  prevenirea propagării Pestei Porcine Africane și în conformitate cu prevederi legale privind organizarea de acțiuni de control în trafic având ca obiectiv verificarea transporturilor de animale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2019, 12:20
(1193 vizualizări - 0 comentarii)


12

anunț angajare

AMPA Agri Slobozia angajează
REPREZENTANT VÂNZĂRI
UTILAJE AGRICOLE

pentru zona Ialomița-Călărași
Relații la telefon 0723/251.698

9 August 2019, 16:35


Jilavele: Depistat la volanul unei mașini neînmatriculate

Joi, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe raza localității Jilavele, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Urziceni. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:20
(1391 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Lemne confiscate

Joi, 8 august a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Jilavele au depistat, pe raza localității Maia,  doi bărbați, de 42 de ani, din județul Prahova, în timp ce descărcau material lemnos în dreptul ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:15
(1388 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură «Naționali-Internaționali»

Centrul Național de Cultură a Romilor-Romano Kher anunță susținerea unei noi expoziții de pictură, «Naționali-Internaționali», semnată de Eugen Raportoru. Vernisajul expoziției va avea loc marți, 13 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2019, 15:10
(1480 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Incendiu de vegetație în apropiere de A2

Miercuri, 7 august a.c., în jurul orelor 14,00, un incendiu de vegetație a izbucnit pe terenul aflat în imediata vecinătatea a Autostrăzii A2, pe terasamentul căii ferate, respectiv la km 156 în direcția ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 15:40
(1302 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Urziceni: Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Urziceni, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale. În cadrul activităților au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2019, 10:50
(1417 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire a furturilor din autoturisme

Miercuri, 7 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii de Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 18:08
(1356 vizualizări - 0 comentarii)


Moldoveni: Surprinși în flagrant la furat

În noaptea de miercuri spre joi, 7/8 august a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat în flagrant o femeie, de 30 de ani, și un minor de 13 ani ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:15
(1305 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Moldoveni furt


Ialomița: Lemne confiscate

Marți, 6 august a.c., polițiștii de Ordine Publică, împreună cu specialiștii silvici au desfășurat mai multe controale pe drumurile publice și la punctele de lucru de pe raza județului pentru combaterea ...[citește_toată_știrea]

7 August 2019, 16:10
(1222 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal între Stelnica și Fetești

În noaptea de 5/6 august a.c., pe DN3B, între localitățile Stelnica și Fetești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:10
(1717 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de informare la Tabăra Amara

Marți, 6 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități de informare a elevilor aflați în Tabăra Amara. În ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 18:05
(1171 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan cu un permis fals

Luni, 5 august a.c., polițiștii feteșteni au surprins în flagrant un bărbat, de 37 de ani, din Fetești, în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu fără a deține permis de conducere. Șoferul a ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:55
(1252 vizualizări - 0 comentarii)


Ordine de protecție emise de polițiștii ialomițeni

Marți, 6 august a.c., polițiștii alobozeni au emis două ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați, de 29 și 30 de ani. În primul caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:50
(1175 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru depistarea transportatorilor neautorizați de persoane

În perioada 1-4 august a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au controlat 21291 autovehicule și 13 societăți comerciale în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:45
(1106 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan și fără permis

În perioada 2-4 august a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 66 de ani, au fost depistați de polițiștii ialomițeni în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice deși anterior consumaseră ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:40
(1102 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Dosar penal pentru un fals taximetrist


Sâmbătă, 3 august a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza municipiului Fetești un bărbat, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism în regim «taxi» pe raza localității de domiciliu. La ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:35
(1178 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu

Sâmbătă, 3 august a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii slobozeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Slobozia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «violență în familie». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:30
(1103 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Movilița

Duminică, 4 august a.c., în jurul orelor 16,30, pe raza localității Movilița s-a produs o coliziune între un autoturism și o autoutilitară. Pentru salvarea celor trei victime, un minor de 7 ani, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

6 August 2019, 17:25
(1091 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...