Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Medicul Vasile Olaru, vizat de un nou scandal penal

Se întâmplă tot la Spitalul Slobozia!

Medicul Vasile Olaru, vizat de un nou scandal penal

Scos pe ușa din spate a Spitalului Județean de Urgență Slobozia din cauza numeroaselor scandaluri publice în care a fost implicat, medicul Vasile Olaru revine în atenția opiniei publice. În urmă cu o săptămână, acesta s-a prezentat la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița pentru a da declarații într-o nouă anchetă penală în care ar avea calitatea de suspect. Dosarul se află în lucru la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și ar avea ca obiect achiziția fictivă de softuri anti-virus pentru calculatoarele Spitalului Slobozia. «Nu le-am declarat nimic polițiștilor pentru că nu am știut de ce m-au chemat! O să se rezolve totul prin intermediul avocatului meu...» a declarat pentru Independent medicul Vasile Olaru.

Scandaluri publice marca «Vasile Olaru» Problemele pe care medicul Vasile Olaru le-a creat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia sunt diverse. În tandem cu juristul Vasile Zamfir, acesta a fost acuzat de organizarea de licitații trucate, angajări ilegale de personal și decimarea bugetului celui mare spital din județul Ialomița. Mai mult decât atât, în 2015 acesta a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, fiind suspectat de comiterea infracțiunilor de «abuz în serviciu» și «fals intelectual». Potrivit actelor de urmărire penală, procurorii Parchetului Județean au reținut faptul că Vasile Olaru a încheiat un contract privind prestarea de servicii ce avea ca obiect organizarea de cursuri prin intermediul căreia se puteau accesa fonduri europene. Plata cursurilor s-a realizat din fondurile publice ale Spitalului Județean de Urgență Slobozia, iar formatorii au eliberat în fals 9 certificate de absolvire. Cazul a fost declinat către Direcția Națională Anticorupție, instituție care a finalizat cercetările, trimițând speța în judecată. În acest dosar, medicul Vasile Olaru a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare, pe un termen de încercare de 2 ani și 6 luni.

O nouă anchetă penală Problemele penale ale medicului Vasile Olaru nu se rezumă doar la atât. În urmă cu o săptămână, el a fost audiat la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița într-un nou dosar penal în care apare ca suspect. Ancheta se află în lucru la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și vizează achiziția fictivă de softuri anti-virus pentru calculatoarele Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Concret, medicul Vasile Olaru, în perioada în care a fost manager al unității medicale, ar fi aprobat plata sumei de 60 mii de euro pentru achiziția de softuri anti-virus, tranzacție care s-ar fi realizat doar pe hârtie. Contactat telefonic de reporterii ziarului nostru pentru un punct de vedere cu privire la noile acuzații care i-au fost aduse, medicul Vasile Olaru a declarat: «Nu le-am declarat nimic polițiștilor, pentru că nu am știut de ce m-au chemat! O să se rezolve totul prin intermediul avocatului meu... Dar dumneavoastră cine v-a spus așa ceva? Cine v-a informat?». Surse judiciare apreciază faptul că numele medicului Vasile Olaru s-ar regăsi în alte 3 anchete aflate în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia. Respectivele dosare au fost constituite în baza unor sesizări ale Camerei de Conturi Ialomița.

22 Mai 2017, 08:05 (6678 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Doctorul Vasile Olaru, vizat de procurorii Parchetului Județean
JAF FINANCIAR la Spitalul Slobozia
SANITAS face trafic de influență pentru protejarea angajaților PFA

Comentariile cititorilor:


Mihaela:
(10 Aprilie 2019, 11:40)
Deci a plecat de la Slobozia si a venit la Tandarei... Un medic incompetent si cu un vocabular foarte bogat. Am fost internata cu copilu in sp Țăndărei si daca a 4 a zi am cerut externarea mi a oferit o cu sila si cu mare nepasare, nici macar bun simt nu a avut sa imi dea o reteta pt continuarea tratamentului. Un om de nimic, un medic care nu se poate numi MEDIC!
Nina:
(19 Februarie 2018, 18:30)
Nu i-am fost pacient, dar îl cunosc din felul cum vorbea cu oricare pacient, chiar dacă nu era al lui! Știe meserie. L-au cam lăsat nervii cu idioatele de asistente. Are dreptate doctorul, asistentele sunt tupeiste și incompetente! Sunt pline de ele și nu mai respectă doctorii. Pe pacienți, nici atât!
fosta sotie:
(19 Februarie 2018, 17:54)
Dr Olaru avea grija de toti copiii vecinilor din bloc, ai unor colegi de serviciu si ma amuza ca imi atragea mereu atentia sa nu cumva sa primesc vreun ban de la cineva. A fost student favorit al dr Pesamosca, care accepta un vin, o branza, pe care le impartea cu studentii, dar niciodata bani.

Asa ca madam Mary, observ si eu, ca ceilalti, ca de cand a facut prostia sa intre in politica, s-a ales cu dosare penale cand a ales independnta.

La ora actuala se cumpara licente antivirus care se instaleaza online de catre utilizatorul calculatorului (eu lucrez in IT). Asa ca daca utilizatorul nu si-a instalat programul antivirus, sigur ca el nu va fi gasit in calculator. Asta dovedeste incompententa, din partea specialistilor care au facut cercetarea ...si desigur, din partea acdrelor medicale - carora totusi nu li se poate cere expertiza IT.

Greseli o fi facut, ca hartzogaria de azi e lucrul dracului ... ii urez bafta sa le descurce
BUN doctor:
(27 August 2017, 07:12)
Pentru Mary Domnul doctor Vasile Olaru sa-i dea D-zeu sanatate ca mi-a operat fata si sotia de apendicita si mamei mele i-a aplicat o placa la umar in urma unui accident in care si-a fracturat mana la umar si nu a cerut nici un leu . Multi il dusmanesc si vorbesc de rau de el probabil din invidie..
Salon cu bolnavi:
(25 Mai 2017, 22:30)
@către Mary. Sunt pe aceeași lungime de unde cu acest cititor. Dr. OLARU VASILE este chirurg bun. Slobozia nu are mulți ca el. Politica și pițipoancele de asistente îl mușcă de cr. Lăsați-ne doctorii în pace, dați-o dracu de politică! Ne-a mâncat și educația și sănătatea! Nu plecați capu, D-le chirurg în fața Ceraselelor!
Catre Mary:
(25 Mai 2017, 19:54)
Am avut deaface cu Dr Olaru in mai multe randuri cu diferite cazuri pe care doctorul Olaru le-a rezolvat ca medic( operatii de apendice la sotie si copii.,operatie mana rupta cu placa montata in suruburi,etc) dar niciodata nu a cerut un leu ca am vrut eu sa-l cinstesc cu un peste a fost altceva dar nu a cerut el aici minti Mary, Omul acesta a salvat multe vieti si e unul dintre cei mai buni medici pe care ii are spitalul Slobozia .Mary exista Politie si D.N.A. de ce nu i-ai organizat un flagrant?Nu pune amprenta pe ureche,spune fapte concrete si concludente nu aiureli de doi bani,toate disputele ce le are Dr Olaru sunt politice  si daca e vinovat sa le traga ca Ciuperca.......si altii.....Dar de cand nu mai e membru P S D si le-a incurcat treburile acum si-a facut dusmani toti prietenii care ii era aproape de protesta si striga in fata prefecturii pe gerugile alea mari impotriva lui Basescu ......
Victorița:
(24 Mai 2017, 17:07)
Dr. Vasile Olaru va rămâne doctor în acest spital. Vom vedea cine pleacă și unde. Îl mușcă inferiorii de cr. ca și pe directoare! Nu pot ei să se destrăbăleze îndeajuns. Vin proastele la serviciu să se odihnească și să se distreze. Iancu Mariana știe ce vrea și lor nu le convine. O vor ușui că sunt mulți și ea e cam singură. Dr. V. Olaru o aprobă în strategie pe D-na Iancu, adică e cu disciplina. In rest, care ce a furat, e treaba altora.
bau-bau:
(24 Mai 2017, 10:59)
Dacă e un chirurg așa de bun, de ce n-a plecat "afară"?! Poate s-ar simți mai bine "înăuntru". La cât de șpăgar și șmenar este ...
NeaSandu:
(23 Mai 2017, 09:19)
Domnule alții fura vagoanele CFR-ului și DNA doarme, și unu ca fura o pâine îi face dosar penal,ce justiție este asta.Domnul Olaru a făcut un bine ca achiziționat programe antivirus,dar alții care fura sute de milioane dna doarme.
Nisipeanu B.:
(22 Mai 2017, 15:21)
Dr. Olaru Vasile este medic cu experiență. De ce nu l-ați văzut ce face ca director, lașilor? Acum îl ardeți, vorbă să fie! O fi prost să se dea pe mâna proștilor! N-avem mulți medici de calitate profesională. Măcar asta apreciați, că hoții sunt de la Președinte în jos. Moralitatea, poate profesorii s-o mai aibă, că educă pe copii (?!). Nu mai avem doctori! Ne mulțumim și cu doctori-fermieri. Cinste lui că are cine să-i cumpere produsele! Dr. Olaru Vasile știe meserie, să fim mulțumiți și cu atât! Câți au sfidat legea și-i doare-n cr.? Câți fură de rup, în frunte cu judecătorii? În Slobozia, un chirurg bun este aur!
Andrei:
(22 Mai 2017, 14:03)
A incercat sa puna mana si pa Primaria Slobozia, ar fi fost vaca de muls. Trebuia sa bage el mana in buzunar si nu prea s-a potrivit cu naravul lui. Nu i-a mers lu' laptaru' asta. Ce rusinos, sa vinzi lapte in spital. Ce ma mai mira, la CCR, un jurat vindea capre.
cineva:
(22 Mai 2017, 10:52)
interesant e ca niciodata aspectele astea nu ies la iveala cat oamenii sunt pe functie si ca nici nu se inregistreaza vreun progres de la cei care ii inlocuiesc....abia dupa ce nu mai sunt de folos partidului care i-a intepenit acolo se face mare tam tam...partidul e in toate!
Stan Pățitu:
(22 Mai 2017, 09:50)
Pentru sănătate, dai! Dar știi sigur că o vei avea? Nu, de cele mai multe ori, dai degeaba. Asistentele sunt incapabile și prostuțe. Infirmierele sunt adunate de pe marginea șanțurilor și doar fardul e de ele! Dr. Olaru Vasile este doctor, știe meserie! Dacă i se vor dovedi greșelile, ,,va plăti" ca și fostul dr. Adrian Ștefan de la Expertiză sau de unde a furat el....Că pe Cristiana Stoian au uitat-o....aceștia, numai din cei doctori care se știu. Câți or mai fi! Dr. Olaru Vasile are nevoie de un avocat bun, nu din acest județ!
Mary:
(22 Mai 2017, 09:14)
  Acest individ, ca nu-i pot spune medic, este plin de bube ca doctor. Sunt fel de fel, de oameni care au avut de-a face in mod direct sau indirect cu acest Olaru, care pentru o interventie medicala cerea bani de la obraz. "Nici nu se uita la tine daca nu-i dadeai bani sa te opereze!" Asa incep toate relatarile celor care au avut nevoie de un medic de teapa spagarului Olaru, ce avea si un mercurial pentru fiecare interventie. Orasul este mic, practicile doctorilor spagari sunt cunoscute de toata lumea dar nimeni nu are curajul sa o spuna. Ei pun raul inainte, in replica "daca, doamne fereste, mai ai nevoie!", ca pentru sanatate omul este dispus sa isi dea si haina de pe el, iar unu' ca Olaru sa i-o ia.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
23 Feb 2020
165 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(102 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(153 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(207 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(171 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(193 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(163 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(212 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(511 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(252 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(412 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(456 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(549 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(321 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(378 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Glont în Avocat la 13 ani Sile în Avocat la 13 ani #pasajladrajna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei giovani în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii slobozean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Ciuma rosie nu moare în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Petrica cu teava mica în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean Nini în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» un om simplu în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Ilie. în 3 amicale până la startul returului @.... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Incet si sigur în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean .... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei adevar în Fondurile europene din containerele de la Traian carmen în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei cetatean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Maria Irina în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Alx în «La Cluj, jucătoarele au evoluat execrabil!» platitor în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @Marian&Miruna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...