Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Parlamentarii PSD după un an de guvernare

Trei, Doamne, și toți trei!

Parlamentarii PSD după un an de guvernare

Miercuri, 5 iulie 2017, parlamentarii PSD au organizat prima conferință de presă comună de la instalarea lor în funcție. Scopul declarat al acestui eveniment a fost acela de a prezenta opiniei publice rezultatele activității parlamentare după primele 6 luni de guvernare. La întâlnire au participat senatorul Marian Pavel și deputații Andrei Pop și Ștefan Mușoiu. Marele absent al întâlnirii a fost deputatul Mihăiță Găină, scuzat oficial pentru că «a fost reținut la lucrările Comisiei de Muncă din care face parte...». Prestația publică a celor trei parlamentari prezenți s-a dovedit jenantă, aceștia limitându-se la înșiruirea seacă a obligațiilor parlamentare care le-au revenit de la începutul mandatului. Prin urmare, oferim opiniei publice, al cărei interes cei trei speră să îl suscite, o prezentare la fel de superficială ca prestația domniilor lor.

Pavel, la fel de «spectaculos» la al doilea mandat
Parlamentar la al doilea mandat, discursul lui Marian Pavel a debutat cu o serie de scuze legate de întârzierea sa din cauza participării prelungite la «Comisia de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009, Comisie care s-a decis să lucreze și între sesiuni, când parlamentarii nu sunt în activitate...». În pofida eforturilor noastre de a-l urmări, discursul deputatului Pavel a fost imposibil de înțeles. Reportofonul și-a făcut însă datoria, drept pentru care suntem în măsură să vă oferim o mostră din «spectacolul» oferit de parlamentarul PSD la bilanțul primelor 6 luni de mandat: «Ne-am dorit săăăă începem în felul acesta, cu dumneavoastră de față (...) în primul rând din respect pentru ceea ce înseamnă mass-media în județ și din respect pentru cetățeni... Fiecare dintre noi ne dorim de-aici încolo, ca și până acum cei care am fost parlamentari mai vechi, un raport de activitate pe care să-l prezentăm cetățenilor. Șiiii... de lucrul acesta o să ne ocupăm fiecare dintre noi prin...ăăăă... activități de mediatizare... Șiiii... fiecare va decide cum și în ce fel va rezolva lucrul acesta! În ceea ce privește relația cu presa, ne-am dori ca aceasta să fie una bună, indiferent deeeee... de ceea ce faceți dumneavoastră, indiferent de modul în care abordați dumneavoastră activitatea noastră. E normal să fie așa, să aveți un spirit critic de fiecare dată și să ne faceți pe noi să fim întotdeauna contra cronometru. (...)».

Mușoiu, deputatul «în plus» pentru ialomițeni
Nici Ștefan Mușoiu nu a putut justifica în vreun fel utilitatea prezenței sale în Parlamentul României... La fel de emotiv ca în perioada când prelua funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița, acesta s-a pierdut în înșiruirea celor «9 propuneri legislative, 16 întrebări și interpelări, 12 declarații politice și 14 luări de cuvânt în plen», oferind imaginea debusolantă a unui ales a cărui unică utilitate rămâne aceea de a asigura majoritatea parlamentară pentru PSD. Dacă nu ne credeți, savurați o mostră din discursul său public: «Am făcut tot posibilul ca activitatea noastră să se repercuteze asupra... ăăăăă... nevoilor și așteptărilor românilor și, bineînțeles, a cetățenilor din județul Ialomița. (...) Știu că... ăăăă....activitatea parlamentară nu este la fel ca cea din administrația locală sau județeană unde... ăăăă... lucrurile se desfășoară de o altă manieră, unde... ăăăă... putem vorbi de investiții concrete... ăăăă... asumate și care... ăăă... le putem coordona... ăăă... îîî... într-un alt mod. Ăăăăă... în Parlament, știți foarte bine, activitatea este de o altă manieră și din perspectiva aceasta o să încerc să fac un scurt rezumat a ceea ce am făcut în această scurtă perioadă... ăăăă! (...)». În ciuda discursului său demotivant, salutăm prezența lui Ștefan Mușoiu în spațiul local și declarăm public că, dintre cei patru parlamentari PSD de Ialomița, el este singurul care are, în sfârșit, șansa să demonstreze că nu este doar un yesman în turma PSD, ci și un ales responsabil, care poate demonstra ialomițenilor utilitatea funcției pe care o ocupă. Vă ținem pumnii, domnule Mușoiu, căci, după cum știți, speranța alegătorilor moare ultima!

Andrei Pop, cel mai «mic» parlamentar
Vizibil marcat de misiunea lui parlamentară, Andrei Pop s-a scuzat la rându-i pentru că nu a multiplicat într-un număr suficient de mare mapele oferite reprezentanților presei. Pedant până în vârful unghiilor sale de metrosexual declarat, parlamentarul ialomițean aflat la primul mandat a ținut să informeze opinia publică interesată că se află în permanent dialog cu cetățenii județului prin intermediul rețelelor de socializare. Fragmentul de discurs ales ne scutește de orice comentarii ulterioare: «După cum știm, probabil dumneavoastră ați semnalat, aveți diferite dificultăți când sunteți în zone mai izolate care nu sunt... ăăă... foarte popularizate și acolo accesul dumneavoastră la semnal sau la tehnologie este foarte, foarte restrâns... îîîî... iar al doilea proiect din cadrul comisiei de IT care va demara va fi... ăăăăăă... și urmează programul de guvernare, ceea ce înseamnă alfabetizarea digitală. După cum știm, există un procent foarte crescut în mediul rural care încă nu știu să utilizezeeee... device-urile tehnologice și credem că este foarte important săăăăă.... să îi „treinuim“ astfel încât aceștia să beneficieze de toate avantajele acestei noi tehnologii! (...)».

11 Iulie 2017, 15:10 (3460 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
«Victor Moraru a greșit!»
PSD Ialomița cere demisia de onoare a primarului Adrian Mocioniu
«Marian al nostru» versus «Moraru necuvântătoru’»
«Abuzații de serviciu» ai PSD Ialomița
PSD Ialomița a împrumutat bani de la viitorii parlamentari

Comentariile cititorilor:


votantul:
(25 Iulie 2017, 23:19)
nu au cersit nimic ...votul era al lor inainte de alegeri ....conteaza pe cine votezi ? conteza cine numara voturile si pentru cine ..sa nu ne facem iluzii ..voturile se vand si se cumpara ...au devenit o marfa..pseudovot , pseudodemocratie ..
cunoscator al lui Pavel Marean:
(17 Iulie 2017, 23:57)
nu ati vrut voi nu ati ales voi parlamentarii de Ialomita...uitativa ce profesii au, la performantele lor profesionale din ce zone ale tarii vin canu au avut loc la ei in judete(dambovita, olt, bacau, braila, galati...si tot asa) ospatarul Pavel specialistii Gaina, Neacsu sau Musoiu cat de slab sa fii sa accepti ani la rand asa oameni sa conduca un judet cand avem atatia Ialomiteni cu scoli experienta profesionala si devotati locului...vai de noi
Laura:
(17 Iulie 2017, 17:48)
Astia si-au dublat salariile, apoi si-au votat o suma forfetara pe care nu trebuie sa o justifice (cum e posibil sa iei bani publici si sa nu faci nicio justificare ca ai cheltuit acei bani in scopuri benefice contribuabililor ??????) . Acei bani se strang in pusculita partidului si cumpara voturi, trebuie sa iesim iar in strada sa scapam odata de penalii astia !  Bietul baiat Pop inca nu stie ce ar trebui sa faca in pozitia in care a fost pus (noroc cu banii lui taticu adoptiv ca i-a cumparat locul eligibil).
Ion:
(17 Iulie 2017, 11:59)
 Bravo, lor! Cu se numesc genul celor care stiu sa se strecoare prin viata?!  Strecuratori! ... De rahat!
Cineva interesat:
(14 Iulie 2017, 19:29)
Unde are biroul d-l Pavel si ce program de functionare are? Cand poate fi gasit? Stie cineva?
andrei:
(12 Iulie 2017, 16:34)
daca se declara ,,ubersexual "se scotea
Mary:
(12 Iulie 2017, 11:35)
  Multi au votat un program al psd dar niciodata nu s-au gandit cati dobitoci se vor ascunde in spatele lui. 
RUSINEEEE!!!!!:
(11 Iulie 2017, 23:56)
Sa va fie rusine, ati cersit votul cetatenilor cu sprijinul primarilor si dormiti pe mormanul de  bani publici si nu faceti nimic pentru judet, va mai treziti in 2020 cand veti bate din nou  tot judetul tot pentru cersit voturi, ca in parlament este " cald si bine" . Ce faceti pentru un pensionar cu 36 de ani de vechime care are o pensie sociala? egala cu pensia unui asistat social, care a fost sustinut de cel care a muncit 36 de ani? Nu mai spuneti ca sunteti parlamentari, Pavel si-a dat avizul in comisie pentru aprobarea  OUG 13/2017. Va aparati hotii si penalii, este singura voastra treaba! RUSINEEEE!!!
Vai de voi:
(11 Iulie 2017, 22:03)
Niste lepre . Nu știu să vorbească. Și asta am constatat de mult timp. Bine că nu a fost nevoie sa scrie. Cine știe ce ieșea !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 20 Iun 2019
265 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Bărbați din Slobozia, cercetați pentru «șantaj»

Doi bărbați, de 27 și 46 de ani, din Slobozia, au fost identificați de polițiștii ialomițeni și arestați pentru infracțiuni de «șantaj». În fapt, în perioada februarie-martie 2019, cei în cauză au pretins ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:45
(222 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia șantaj


IPJ Ialomița: Campania «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!»

Miercuri, 19 iunie a.c., Poliția Română în parteneriat cu EUCPN-Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității a desfășurat, în cadrul campaniei «Păstrați surprizele doar pentru vacanță!», evenimentul ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2019, 15:40
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Iunie 2019, 17:55


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

18 Iunie 2019, 17:20


4

Festivitatea de premiere a elevilor olimpici și Cerc Pastoral la Parohia «Sfântul Dumitru» Slobozia

Vineri, 14 iunie 2019, la Parohia «Sfântul Dumitru» din Slobozia, în prezența preoților parohiilor din municipiu în frunte cu părintele inspector de religie Dragoș Stanciu, părintele protopop Ionuț Butu ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:15
(266 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de siguranță pentru Examenele Naționale 2019

Marți, 18 iunie 2019, la nivel național, a început prima probă a Evaluării Naționale 2019, iar polițiștii ialomițeni acționează, până pe data de 29 iunie, pentru ca examenul,  susținut de absolvenții ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 17:05
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Trei slobozeni, reținuți pentru «tâlhărie»

Polițiștii ialomițeni au depistat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, după ce, la data de 10 iunie a.c., ar fi tâlhărit două persoane, pe raza municipiului Slobozia. Doi dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 16:35
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Elevii din Ialomița susțin Evaluarea Națională

Marți, 18 iunie 2019, elevii de clasa a VIII-a  susțin prima probă a Evaluării Naționale la disciplina Limba și Literatura Română. Datale Inspectoratului Școlar Județean arată că la acest examen s ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2019, 09:50
(257 vizualizări - 0 comentarii)


8
Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Manasia: Cinci persoane grav rănite într-un accident rutier

Intervenție a pompierilor din Urziceni în zona localității Manasia. Militarii ISU au acordat primul ajutor în cazul unui accident rutier. Două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului cinci ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2019, 20:25
(401 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia accident


9

AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2019

Reamintim absolvenților instituțiilor de învățământ, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt așteptați să se înregistreze în evidențele AJOFM Ialomița pentru a beneficia de servicii personalizate ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:30
(775 vizualizări - 0 comentarii)


Motociclist autoaccidentat în apropiere de Urziceni

Marți, 11 iunie a.c., pe DN2, în apropiere de Urziceni, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Astfel, în timp ce un bărbat, de 25 de ani, conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:25
(825 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Depistat în trafic cu parfumuri contrafăcute

Marți, 11 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat pe raza comunei Ion Roată, în habitaclul unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute. Astfel, parfumurile ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:20
(736 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor

Polițiștii feteșteni au depistat pe raza localității un bărbat, de 48 de ani, care avea asupra sa o unealtă de pescuit tip monofilament cu o lungime de 60 metri. Unealta a fost confiscată de polițiști, ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:15
(608 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada Rusaliilor, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2019, 17:10
(583 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Slobozia: Expoziție aniversară a sculptorului Mihai Marcu

Joi, 30 iunie 2019, începând cu orele 15,30, la Galeriile de Artă «Arcadia» din incinta Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia va avea loc vernisajul expoziției «Sculptură-Mihai Marcu-80». Lucrări ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2019, 16:25
(725 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: S-a înecat în Dunăre

Fetești: S-a înecat în Dunăre

Miercuri, 6 iunie a.c., în jurul orelor 19,30, un tânăr de 18 ani a dispărut în apa învolburată a Dunării în zona municipiului Fetești. Acesta a fost luat de curenți și nu a mai putut înota spre mal. Fratele ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:25
(1039 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dunăre înecat


Slobozia: Doi tineri, coborâți de pompieri de pe acoperișul unei clădiri

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orei 4,30, pompierii Detașamentului Slobozia s-au deplasat cu autoscara mecanică pentru a interveni la coborârea a două persoane, în vârstă de 23 ani, de pe acoperișul unei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:20
(1288 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 10-14 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E -Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparație la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:15
(1092 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Ultima zi a campaniei «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Vineri, 7 iunie a.c., a fost ultima zi a campaniei «Săptămâna prevenirii criminalității», zi dedicată siguranței rutiere. Polițiștii ialomițeni de la Rutieră au fost prezenți în școlile din județ unde au ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2019, 17:10
(853 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Probleme cu apa potabilă

Ploile din ultimele zile au afectat calitatea apei din localitatea Săveni. Analizele de laborator ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița au arătat faptul că mai multe probe conțineau depășiri ale parametrilor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:20
(1058 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Amara, arestați pentru «viol»

Miercuri, 5 iunie a.c., pe raza localității Amara, polițiștii de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei privative de libertate de 6 și 7 ani, pentru doi bărbați de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:15
(1445 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Amara viol arestare


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității», în școli

Miercuri, 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au continuat campania «Săptămâna Prevenirii Criminalității», cu informații privind delincvența juvenilă și victimizarea minorilor. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2019, 16:10
(971 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Violența în familie, în atenția polițiștilor

Marți, 4 iunie 2019, polițiștii ialomițeni au realizat o nouă acțiune în cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalității. Oamenii legii au prezentat publicului informații referitoare la violența domestică. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 20:10
(1277 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Stingere focare de Pestă Porcină Africană la Axintele

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează toți crescătorii de porcine că în data de 31.05.2019 au fost stinse un număr de 3 focare de Pestă Porcină Africană declarate ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 19:05
(1101 vizualizări - 0 comentarii)


«Expoziția Absolvenților 2019», la Muzeul Agriculturii

Marți, 4 iunie a.c., de la orele 14,00, a fost vernisată expoziția absolvenților Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național al Agriculturii din România. ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 18:15
(1222 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rata șomajulului, 5,01%

La sfârșitul lunii aprilie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4736 șomeri (din care 2072 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2019, 08:10
(1173 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Cod Roșu de inundații

Hidrologii au emis pentru zona Adâncata, din județul Ialomița, o avertizare Cod Portocaliu de inundații. Specialiștii atrag atenția că din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, există ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 22:03
(1651 vizualizări - 0 comentarii)


DIICOT: 13 percheziții și șase persoane arestate

Miercuri, 29 mai a.c., polițiștii specializați în Combatrea Criminalității Organizate din Ialomița și procurorii DIICOT, au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:35
(1558 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intevalul 3-7 iunie a.c., orele 8,00-16,30, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cazua unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:15
(1545 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial de ploi și grindină, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2019, 16:05
(1495 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...