Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Parlamentarii PSD după un an de guvernare

Trei, Doamne, și toți trei!

Parlamentarii PSD după un an de guvernare

Miercuri, 5 iulie 2017, parlamentarii PSD au organizat prima conferință de presă comună de la instalarea lor în funcție. Scopul declarat al acestui eveniment a fost acela de a prezenta opiniei publice rezultatele activității parlamentare după primele 6 luni de guvernare. La întâlnire au participat senatorul Marian Pavel și deputații Andrei Pop și Ștefan Mușoiu. Marele absent al întâlnirii a fost deputatul Mihăiță Găină, scuzat oficial pentru că «a fost reținut la lucrările Comisiei de Muncă din care face parte...». Prestația publică a celor trei parlamentari prezenți s-a dovedit jenantă, aceștia limitându-se la înșiruirea seacă a obligațiilor parlamentare care le-au revenit de la începutul mandatului. Prin urmare, oferim opiniei publice, al cărei interes cei trei speră să îl suscite, o prezentare la fel de superficială ca prestația domniilor lor.

Pavel, la fel de «spectaculos» la al doilea mandat
Parlamentar la al doilea mandat, discursul lui Marian Pavel a debutat cu o serie de scuze legate de întârzierea sa din cauza participării prelungite la «Comisia de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009, Comisie care s-a decis să lucreze și între sesiuni, când parlamentarii nu sunt în activitate...». În pofida eforturilor noastre de a-l urmări, discursul deputatului Pavel a fost imposibil de înțeles. Reportofonul și-a făcut însă datoria, drept pentru care suntem în măsură să vă oferim o mostră din «spectacolul» oferit de parlamentarul PSD la bilanțul primelor 6 luni de mandat: «Ne-am dorit săăăă începem în felul acesta, cu dumneavoastră de față (...) în primul rând din respect pentru ceea ce înseamnă mass-media în județ și din respect pentru cetățeni... Fiecare dintre noi ne dorim de-aici încolo, ca și până acum cei care am fost parlamentari mai vechi, un raport de activitate pe care să-l prezentăm cetățenilor. Șiiii... de lucrul acesta o să ne ocupăm fiecare dintre noi prin...ăăăă... activități de mediatizare... Șiiii... fiecare va decide cum și în ce fel va rezolva lucrul acesta! În ceea ce privește relația cu presa, ne-am dori ca aceasta să fie una bună, indiferent deeeee... de ceea ce faceți dumneavoastră, indiferent de modul în care abordați dumneavoastră activitatea noastră. E normal să fie așa, să aveți un spirit critic de fiecare dată și să ne faceți pe noi să fim întotdeauna contra cronometru. (...)».

Mușoiu, deputatul «în plus» pentru ialomițeni
Nici Ștefan Mușoiu nu a putut justifica în vreun fel utilitatea prezenței sale în Parlamentul României... La fel de emotiv ca în perioada când prelua funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Ialomița, acesta s-a pierdut în înșiruirea celor «9 propuneri legislative, 16 întrebări și interpelări, 12 declarații politice și 14 luări de cuvânt în plen», oferind imaginea debusolantă a unui ales a cărui unică utilitate rămâne aceea de a asigura majoritatea parlamentară pentru PSD. Dacă nu ne credeți, savurați o mostră din discursul său public: «Am făcut tot posibilul ca activitatea noastră să se repercuteze asupra... ăăăăă... nevoilor și așteptărilor românilor și, bineînțeles, a cetățenilor din județul Ialomița. (...) Știu că... ăăăă....activitatea parlamentară nu este la fel ca cea din administrația locală sau județeană unde... ăăăă... lucrurile se desfășoară de o altă manieră, unde... ăăăă... putem vorbi de investiții concrete... ăăăă... asumate și care... ăăă... le putem coordona... ăăă... îîî... într-un alt mod. Ăăăăă... în Parlament, știți foarte bine, activitatea este de o altă manieră și din perspectiva aceasta o să încerc să fac un scurt rezumat a ceea ce am făcut în această scurtă perioadă... ăăăă! (...)». În ciuda discursului său demotivant, salutăm prezența lui Ștefan Mușoiu în spațiul local și declarăm public că, dintre cei patru parlamentari PSD de Ialomița, el este singurul care are, în sfârșit, șansa să demonstreze că nu este doar un yesman în turma PSD, ci și un ales responsabil, care poate demonstra ialomițenilor utilitatea funcției pe care o ocupă. Vă ținem pumnii, domnule Mușoiu, căci, după cum știți, speranța alegătorilor moare ultima!

Andrei Pop, cel mai «mic» parlamentar
Vizibil marcat de misiunea lui parlamentară, Andrei Pop s-a scuzat la rându-i pentru că nu a multiplicat într-un număr suficient de mare mapele oferite reprezentanților presei. Pedant până în vârful unghiilor sale de metrosexual declarat, parlamentarul ialomițean aflat la primul mandat a ținut să informeze opinia publică interesată că se află în permanent dialog cu cetățenii județului prin intermediul rețelelor de socializare. Fragmentul de discurs ales ne scutește de orice comentarii ulterioare: «După cum știm, probabil dumneavoastră ați semnalat, aveți diferite dificultăți când sunteți în zone mai izolate care nu sunt... ăăă... foarte popularizate și acolo accesul dumneavoastră la semnal sau la tehnologie este foarte, foarte restrâns... îîîî... iar al doilea proiect din cadrul comisiei de IT care va demara va fi... ăăăăăă... și urmează programul de guvernare, ceea ce înseamnă alfabetizarea digitală. După cum știm, există un procent foarte crescut în mediul rural care încă nu știu să utilizezeeee... device-urile tehnologice și credem că este foarte important săăăăă.... să îi „treinuim“ astfel încât aceștia să beneficieze de toate avantajele acestei noi tehnologii! (...)».

11 Iulie 2017, 15:10 (3631 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Senatorul PSD Marian Pavel nu vrea președinte la Senat
Disoluția PSD Ialomița
Ialomița premierului Viorica Dăncilă
«Abuzații de serviciu» ai PSD Ialomița
PSD Ialomița a împrumutat bani de la viitorii parlamentari

Comentariile cititorilor:


votantul:
(25 Iulie 2017, 23:19)
nu au cersit nimic ...votul era al lor inainte de alegeri ....conteaza pe cine votezi ? conteza cine numara voturile si pentru cine ..sa nu ne facem iluzii ..voturile se vand si se cumpara ...au devenit o marfa..pseudovot , pseudodemocratie ..
cunoscator al lui Pavel Marean:
(17 Iulie 2017, 23:57)
nu ati vrut voi nu ati ales voi parlamentarii de Ialomita...uitativa ce profesii au, la performantele lor profesionale din ce zone ale tarii vin canu au avut loc la ei in judete(dambovita, olt, bacau, braila, galati...si tot asa) ospatarul Pavel specialistii Gaina, Neacsu sau Musoiu cat de slab sa fii sa accepti ani la rand asa oameni sa conduca un judet cand avem atatia Ialomiteni cu scoli experienta profesionala si devotati locului...vai de noi
Laura:
(17 Iulie 2017, 17:48)
Astia si-au dublat salariile, apoi si-au votat o suma forfetara pe care nu trebuie sa o justifice (cum e posibil sa iei bani publici si sa nu faci nicio justificare ca ai cheltuit acei bani in scopuri benefice contribuabililor ??????) . Acei bani se strang in pusculita partidului si cumpara voturi, trebuie sa iesim iar in strada sa scapam odata de penalii astia !  Bietul baiat Pop inca nu stie ce ar trebui sa faca in pozitia in care a fost pus (noroc cu banii lui taticu adoptiv ca i-a cumparat locul eligibil).
Ion:
(17 Iulie 2017, 11:59)
 Bravo, lor! Cu se numesc genul celor care stiu sa se strecoare prin viata?!  Strecuratori! ... De rahat!
Cineva interesat:
(14 Iulie 2017, 19:29)
Unde are biroul d-l Pavel si ce program de functionare are? Cand poate fi gasit? Stie cineva?
andrei:
(12 Iulie 2017, 16:34)
daca se declara ,,ubersexual "se scotea
Mary:
(12 Iulie 2017, 11:35)
  Multi au votat un program al psd dar niciodata nu s-au gandit cati dobitoci se vor ascunde in spatele lui. 
RUSINEEEE!!!!!:
(11 Iulie 2017, 23:56)
Sa va fie rusine, ati cersit votul cetatenilor cu sprijinul primarilor si dormiti pe mormanul de  bani publici si nu faceti nimic pentru judet, va mai treziti in 2020 cand veti bate din nou  tot judetul tot pentru cersit voturi, ca in parlament este " cald si bine" . Ce faceti pentru un pensionar cu 36 de ani de vechime care are o pensie sociala? egala cu pensia unui asistat social, care a fost sustinut de cel care a muncit 36 de ani? Nu mai spuneti ca sunteti parlamentari, Pavel si-a dat avizul in comisie pentru aprobarea  OUG 13/2017. Va aparati hotii si penalii, este singura voastra treaba! RUSINEEEE!!!
Vai de voi:
(11 Iulie 2017, 22:03)
Niste lepre . Nu știu să vorbească. Și asta am constatat de mult timp. Bine că nu a fost nevoie sa scrie. Cine știe ce ieșea !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 17 Sep 2019
156 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(32 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(46 vizualizări - 0 comentarii)


3

Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(41 vizualizări - 0 comentarii)


4

«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(42 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(39 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(39 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2175 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


8

ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(182 vizualizări - 0 comentarii)


9
IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(197 vizualizări - 0 comentarii)


10
DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(322 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(270 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(453 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(330 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(264 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(423 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(270 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(366 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

IPJ Ialomița: Verificarea microbuzelor școlare

Marți, 3 septembrie 2019, polițiștii rutieri au desfășurat sesiuni de instruire a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi către unitățile de învățământ. În cadrul activităților au ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:05
(426 vizualizări - 0 comentarii)


Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Reviga: Trei tineri, răniți într-un accident rutier

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, au fost la un pas de moarte după ce au fost implicati într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august 2 ...[citește_toată_știrea]

31 August 2019, 11:35
(1272 vizualizări - 11 comentarii)

Taguri: Reviga accident


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 2-6 septembrie a.c., între orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice în mai ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 17:20
(645 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Bărbulești

Joi, 29 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat pe raza comunei Bărbulești un bărbat, de 46 de ani, din Craiova, care era urmărit internațional. Autoritățile judiciare din Germania au emis pe ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:50
(494 vizualizări - 0 comentarii)


Accident mortal în apropiere de Urziceni

Joi, 29 august a.c., în jurul orelor 2,30, în apropiere de localitatea Urziceni s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. În fapt, în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din comuna Coșereni ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:35
(523 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Beat la volan

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au depistat în trafic, joi, 29 august a.c., un bărbat de 48 de ani, din Sărățeni, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de ...[citește_toată_știrea]

30 August 2019, 15:25
(477 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA-mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, ... oricând ! Un singur click, mai multe facilități! Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de ...[citește_toată_știrea]

29 August 2019, 14:20
(473 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: RAJA Constanța


Protopopiatul Urziceni: «Donează sânge, salvează o viață!»

Miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 8,00-12,00, Protopopiatul Urziceni, din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, împreună cu membrii Biroului de Asistență Socială și Serviciul Social acreditat ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 17:20
(587 vizualizări - 0 comentarii)


Lipsă apă în Cartierul Sinistrați din orașul Țăndărei

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Armanului, din orașul Țăndărei, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, ...[citește_toată_știrea]

28 August 2019, 10:55
(631 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție aniversară «Închinare Sfintei Cruci»

Marți, 27 august 2019, PS Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, însoțit de consilieri eparhiali, a mers la Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia la vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 16:10
(650 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Razie de amploare la Țăndărei

Marți, 27 august a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o razie pe raza localității Țăndărei, în cadrul căreia au fost efectuate 6 percheziții domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor și ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:50
(861 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Bărcănești: Deținere ilegală de arme

Marți, 27 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au depistat, în urma unei percheziții domiciliare, în casa unui bărbat de 50 de ani, din Bărcănești, o pușcă cu aer comprimat ...[citește_toată_știrea]

27 August 2019, 15:45
(600 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...