Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Expertiză tehnică seismică pentru lucrările executate la «groapa lui Stoica»!

Se întâmplă la Slobozia

Expertiză tehnică seismică pentru lucrările executate la «groapa lui Stoica»!

Episcopia Sloboziei și Călărașilor a cerut Inspectoratului de Stat în Construcții o expertiză tehnică pentru lucrările de reabilitare din Piața Revoluției. Potrivit informațiilor noastre, Prea Sfințitul Vincențiu este deranjat de trepidațiile provocate de introducerea în sol a palplanșelor de oțel. Reamintim că procedeul este echivalent cu un seism de gradul 4, iar în urmă cu 2 ani toate clădirile din jur au avut de suferit de pe urma lucrărilor executate...

Prea Sfințitul Vincențiu e deranjat
Lucrările de reabilitare a Pieței Revoluției evoluează așa cum ne-am obișnuit de 3 ani, adică încet și foarte încet. De luna trecută însă, lucrările sunt îngreunate de o cerere a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor prin care se solicită Inspectoratului de Stat în Construcții o expertiză tehnică seismică cu privire la «posibilele daune provocate de lucrări». Potrivit informațiilor noastre, Prea Sfințitul Vincențiu este deranjat de seismul generat de introducerea palplanșelor de oțel pentru securizarea lucrărilor de excavare. Pentru a fi sigur că se va da curs solicitării, susțin surse neoficiale din cadrul Episcopiei, Prea Sfințitul a folosit unul dintre multele fire scurte de care dispune. Mai mult decât atât, el a solicitat ca în comisia de expertiză să fie inclus și un reprezentant al Episcopiei, drept garanție. Oficial însă, ultima plângere a Episcopiei este veche de 2 ani, de la momentul primelor excavări. Vă reamintim că la momentul respectiv oficialii instituției au reclamat că seismul provocat de introducerea în sol a palplanșelor a provocat «căderea icoanelor de pe pereți și crăpături în pereții interiori...».

Dacă-i ordin, costă 2500 de euro!
Cererea «pe firul scurt» a Episcopiei a determinat Inspectoratul de Stat în Construcții să oblige Primăria Slobozia să realizeze o expertiză tehnică seismică cu privire la siguranța clădirilor din jurul «gropii lui Stoica». Procedurile au demarat însă greu, iar lucrările de expertizare au fost făcute abia la începutul acestei săptămâni. Firma care execută expertiza este aceeași care a realizat și expertiza inițială în cadrul proiectului, respectiv Hecon SRL Constanța. Valoarea expertizei, pentru sediile Episcopiei și Curții de Conturi, se ridică, potrivit informațiilor oficiale, la aproximativ 2500 de euro. Administratorul public Gheorghe Puia a declarat că expertiza nu afectează direct lucrările demarate în fața Primăriei: «Putem executa lucrări până la 1,5 metri adâncime... Prin urmare, nu putem spune că am fost întârziați de această solicitare. În plus, este posibil să identificăm o altă soluție tehnică, ce ar permite executarea lucrărilor în siguranță, fără introducerea palplanșelor. Dar vă asigur că pocedura este sigură, iar clădirile din jur rezistă la un seism de până la 8 grade. Ori disconfortul creat echivalează cu un cutremur de maximum 4 grade, strict în plan vertical. Adică total nepericulos pentru clădiri sau pentru oameni!».

Piatră de moară de 1 milion de lei O altă cauză care afectează viteza de execuție a lucrărilor la «groapa lui Stoica» este litigiul dintre ACM 4 și Primăria Slobozia cu privire la numărul de ore de foraj de epuisment. Astfel, firma ACM 4 București, reprezentanta consorțiului de firme care execută lucrările, cere onorarea unei facturi de 1 milion de lei pentru «lucrări de forare de epuisment», reprezentând drenarea și eliminarea apelor infiltrate în perioada execuției lucrărilor. Potrivit contractului, numărul acestor ore a fost stabilit la 12000, însă până la finalizarea lucrărilor a ajuns la 16800. Primăria Slobozia a refuzat să achite diferența, estimată la 1 milion de lei, fapt care a generat un litigiu aflat pe rolul instanței. «Noi nu contestăm că aceste lucrări de drenare s-au executat... Spunem doar că nu este vina noastră, ci a contructorului care a întârziat lucrările! De aceea vom lăsa instanța să decidă cine are dreptate și cine nu...» a mai precizat administratorul public Gheorghe Puia.

26 Iulie 2017, 08:40 (5405 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: În «groapa lui Stoica» cu primarul Mocioniu
Slobozia: În «groapa lui Stoica» cu primarul Mocioniu
Focar de infecție la «groapa lui Stoica»

Comentariile cititorilor:


gheorghe si ion:
(31 Iulie 2017, 12:33)
Si la Tanacu merge ...cursul de reciclare....are mana buna si ala...scoate dracii din ei numa ..numa
Ionel:
(31 Iulie 2017, 10:22)
Extraordinara expunere....ne-ai adus in faza lacrimilor tarzii de toamna...oricum cateva versuri ale lui Eminescu raman valabile ptr. tine prozator necunoscut ,,E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune,,....cei de pe aici incearca sa comenteze cazuri prezente in special negative iar tu vii cu citate din istoria poporului evreu..incastrate cu relatari numai despre fapte pozitive ale popilor sau maicutelor ignorand parerea lor......in toate organizatiile sunt si oameni drepti care fac si fapte bune...dar sunt foarte putini...majoritatea indiferent de grad fiind pusi pe capatuiala cu orice pret in orice conditii atmosferice........incerci abil sa te departezi de la subiect....e foarte bine ca BOR are azile de oameni necajiti,bolnavi si far de venituri...dar refuzi sa vorbesti de alocatiile bugetare acordate de stat catre BOR,sponsorizari etc....multe si marunte sunt problemele fiscale...solutia propusa ca sa reveniti cu picioarele pe pamant...doza dubla de Rudotel si cate doua saptamani la Husi ptr. reciclare profesionala......Amin!
@Ionele, mama,:
(30 Iulie 2017, 14:39)
prinzi greu si uiti repede: pe forum, la comentariile astea nu e nici un preot, asa ca injuri in vant. Sigur, ca sa pricepi asta iti trebuie o leaca de glagorie ori, in cazul tau, nu e si(nici Dumnezeu nu-ti  prea cere), in plus, neuronul ti-e obosit caci ai umblat fara palariuta prin soare. Zi-ne tu o meserie sau o ocupatie in care munca nu e remunerata si in plus mai vine omul cu bani de acasa. Nu ai habar, dar iti spun eu un domeniu: monahismul. Calugarii si maicutele, "bogatia"lor se restrange fix la straiele de pe ei, atat! Sunt spitale si centre ale BOR pt mii de romani oropsiti uitati, cum ziceam, de stat, de rude, de tot felul de 'Ionei' nedusi la biserica, ce si-au gasit alinare in aceste centre unde sunt ingrijiti de calugari si maicute. Ionele, tu ai dat vreodata de mancare unei"legume" de om, cu lingurita de 3 ori pe zi si ai sters-o la fund de cate ori face pe el? Sunt sigur ca nu. Acei oameni o fac zilnic si gratis iar daca au primit ceva in dar, impart cu cei pe care ii ingrijesc. Cat despre banii poporului e pacat ca pana acum n-ai aflat, dar aia sunt la guvern, la min.de finante si destinatia lor e hotarata de politicieni, nu de "popi". Dar, cum ziceam, prinzi greu si uiti repede. Insa nu-ti pierde nadejea, poate intr-o zi o sa simti un declic, o sa 'pice o fisa' si te vei lumina; eu ti-o doresc din toata inima!.
Ionel:
(30 Iulie 2017, 08:30)
Dar cand puneti mana pe banutii enoriasilor si pe bogatiile poporului atunci de ce nu faceti referire la cele sfinte.....sau asa va invata Biblia.....mama voastra de,,samani,,care ati prostit poporul acesta numai ca sa va mearga voua bine....ptr. mine ati fost si continuati prin actiunile voastre sa ramaneti fiinte umane de litrea a 3-a......indiferent de orientarea sexuala....
lui 'ptr.eroare@ionel':
(29 Iulie 2017, 13:39)
Nene ai toata compasiunea noastre. Din  cate te-ai straduit a le insira in postare ta am inteles cauza relelor si dezamagirilor in privinta credintei(redau cu cuvintele tale): esti urmasul unora care "a citit dar nu a inteles Biblia care e doar can-can",esti provenit "dintr-un incest", din oameni care "timp de sute de ani s-a rugat la racle cu oase de oie si porc". Repet, ai toata compasiunea noastra!
ptr.eroare@ionel:
(29 Iulie 2017, 09:15)
Citesti in cartile bisericii numai ce iti convine si continuii sa ne obosesti cu o logooree ieftina de popa de tara.....pe cand noi ceilalti care mai comentam pe aici ne straduim sa tragem un semnal de alarma cum ca institutia bisericii neamului in frunte cu o mare parte a poparimii componente au luat-o pe aratura departandu-se de invataturile Sfintei Scripturi....unii vorbesc de obiceiurile jenante ale sefilor bisericii de a se acoperi cu bogatii de tot felul...altii vorbesc de faptul ca unele obiceiuri ale bisericii trebuie corelate cu timpul in care traim iar simpla defilare a angajatului Teodosie cu mantia aia de mireasa neprihanita naste numai rasete si glume proaste in societate...alti comentatori arata apucaturile unor preasfintiti si preacurati angajati ai bisericii care aplica unele taxe nefiscalizate pe fiecare paroh ptr. a pastra o parohie....altii relateaza bune si rele traite si auzite......numai tu o tii pe o linie care nu merge nicaieri si continui sa dai si exemple fara o valoare reala...unde in biserica ai vazut tu ca parabola,,respecta-ti semenul ca pe tine insuti,,are valoare....pana cand biserica nu va recunoaste ca a fi preot este o meserie si nu o valoare divina mostenita din tata in fiu..... va ramane cu pecetea aureolata de faptele reprobabile ale unor angajati ai sai indiferent de comentariile noastre de pe internet.....cat despre fariseii din biserica nu e timpul si nici momentul dar sunt f. multi de toate gradele si categoriile...unii chiar suspectati ca fac parte din celebrele loji....... poti reda citate si citi de mii de ori Biblia....tot nimic nu ai inteles...este doar istoria unui popor care a trait candva undeva ...atat ...in rest e can - can, totul culminand cu vechiul testament care la capitolul geneza ne relateaza fapte de incest...crestini cica fiind....dar asa e obiceiul pamantului acesta al nostru sa ne rugam timp de sute de ani la racle cu oase de oie si porc ..slavindu-le ca fiind ale unor martiri crestini (vezi cazul Tulcea).
Eroare@Ionel:
(28 Iulie 2017, 18:44)
1.Biserica nu a ramas in Evul Mediu pt ca invatatura lui Iisus este mereu actuala, ea concentrandu-se in cuvintele:"Respecta-ti semenul ca pe tine insuti". Nici o alta filozofie sau gandire umana nu a putut sa depaseasca in valoare acest indemn al Mantuitorului.Sa sustii ca acest lucru e depasit e ca si cum ai spune ca formula chimica a apei e desueta, sau ca teorema lui Pitagora nu mai e valabila azi. 2.Dupa revolutie tinerii au umplut bisericile, lucru pe care-l vezi usor daca le treci pragul. Lumea are acces la informatii, nu se lasa pacalita de clisee ale unor ignoranti, vorba Lui Iisus:"Cauta si vei afla, bate si ti se va deschide, cere si ti se vada"). 3.Din 2014 Patriarhia Romana a publicat o hotarare prin care familiile sarace sunt scutite de cheltuiala unei inmormantari religioase. 4. In fiecare an toti preotii din Ialomita doneaza in mod voluntar sange. N-am auzit ca ateii si nedusii la biserica sa faca acset gest vreodata. %. 5.Nu sunt preot dar m-ar onorat sa fiu. Acum 45 de ani cand absolveam Universitatea Tehnica din Cluj nu erau sectii de teologie( nici acum nu are, mi-a confirmat un fost coleg care e profesor acolo). Sarmane @Ionel, citirea Bibliei(cea mai raspandita carte din lume) inseamna nu doar o dovada de credinta ci si un act de cultura. 6.Poporul roman s-a nascut crestin si asa va ramane pana la sfarsit, indiferent cati rataciti vor fi deranjati de credinta lui. Numai bine.
:))):
(28 Iulie 2017, 16:42)
si cum face cand e deranjat? 
Din Fetești:
(28 Iulie 2017, 15:55)
@feteșteanului din Fetești. Vezi bă, și celelalte comentarii de-acilea contra îmbuibaților popi! Nesimțiții și hoții care discretitează tradiția noastră creștină! Nu mă lua pe mine cu citate din ,,Matei, Bordei, Huși, Pomohaci..." Vezi adevărul, demagogule! Una e credința, altul este ,,trimisul Domnului pe Pământ"...Ipocriților, vă mai ajung averile?
Ionel:
(28 Iulie 2017, 10:28)
ptr.....@ionel .......Din cele exprimate aici un lucru este clar - ocupi jobul de popa ca logooreea dogmatica vad ca e prezenta ....doar ca traiesti intr-o alta dimensiune a timpului - din pacate lucrul acesta se intampla si cu Biserica Ortodoxa care a ramas imuna la vremurile noastre traind undeva in evul mediu...lucrul acesta ne face sa asistam la o migrare a unei parti a populatiei ortodoxe spre ateism sau alte culte....tineretul din ziua de astazi nu se mai simte atras de Biserica iar acest lucru se vede de la prezenta foarte scazuta la  examenele de admitere in fac. de Teologie pana la slujbele de duminica - asta din cauza ca biserica nu accepta notiunea de modernism si continua cu aceleasi metode de propaganda ca la 1800....a ramas ,,stat in stat,,iar cand vine vorba de impozitare a veniturilor sau despre initiativa fiscului care a propus sa le lege popilor casa de marcat de gat ptr. a justifica fiecare leut.....Staful bisericii ortodoxe prefera sa ameninte statul cu retrocedarea fostele proprietati sarind in sus de 3 m... Cateva intrebari fara raspuns: - Biserica primeste 0,4 din PIB avand aproximativ 17000 - 18000 de angajati ( logistica precara) - Armata nationala se chinue de ani buni sa primeasca 2% si se multumeste doar cu 0,7 -1% avand undeva la aproximativ 80000 - 90000 de angajati ( logistica complexa,unitati militare,aeroporturi,porturi,tehnica etc). - Taxele percepute de biserica de la enoriasi sa fie fiscalizate....inclusiv botez,cununie inmormantare,pomeni,etc.(caz.recent: popa paroh refuza inmormantarea unui crestin ortodox pe motiv ca familia e saraca si nu are de unde sa-i bage si lui in rubasca ceva, a cerut banii inainte, a last mortul in drum spre cimitir- familiamortului a dat telefon la o manastire din apropiere a venit imediat un popa care a condus cortegiul spre locul de veci - fara sa primeasca bani,pulpe,branza etc) cum era obisnuit parohul....duminica urmatoare insa critici mari la biserica..... - Lumanarile ( nu sunt primite) daca
fetesteanului@Din Fetesti:
(28 Iulie 2017, 10:16)
Biserica Ortodoxă Română plătește impozite pe terenurile și clădirile aflate în folosință, pe salariile preotilor și pe toate activitățile economice desfășurate în cadrul entităților economice care funcționează în interiorul său. Cat despre credinta ta, ma indoiesc ca o ai: chiar daca preotii ar umbla in zdrente si ar manca odata la trei zile doar paine si apa, tot le vei gasi o vina lor si o scuza pt tine ca sa nu te duci la biserica. Atunci cand esti bolnav si te duci la doctor sa te opereze nu-ti sta gandul la ce barfeste lumea despre cate vile , masini si amante are,ci iti pui nadejdea in priceperea si experienta lui ca sa te salveze. Pacatele si greselile lui(daca le are) are cine sa le judece.  Preotilor li s-a dat darul de a ierta pacatele marturisite de credinciosilor( Iisus:"Toate cate veti deslega pe pamant vor fi deslegate si in cer si toate cate veti lega pe pamant vor fi legate si in cer.  Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer și pe pământ.
 Drept aceea, mergând, învățați toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh,
 Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin" (Matei,28)).
VIBRATOR:
(28 Iulie 2017, 10:10)
Cât tupeu și aroganță întâlnești în fosta casă a lui Ceaușescu e de neimaginat. Șefului i se spune STĂPÂNE, toți se apleacă până la pământ și pupă poala popii, mâncare gratis, mașini scumpe, și dangăt de clopote. Ia căzut icoanele de pe pereți și i s-au scuturat straiele și buzunarele pline de aur și bani. Mi-au căzu timpanele de la urechi din cauza zgomotului asurzitor produs de difuzoarele amplasate în parcul Catedralei precum și cel al Muzeului Agriculturii. Vin să vizitez Muzeul și aud răgetul  lui Răzvan Ciucă. Stați liniștiți și nu fiți demagogi.Dacă aveți dureri din cauza trepidațiilor, folosiți câte un supozitor ca să râmâneți în anale.Post  plăcut !
Din Fetești:
(27 Iulie 2017, 21:27)
Am credință, dar nu am încredere în cinstea, devotamentul și credința popilor! S-au decredibilizat, nu din ultimele cazuri odioase, demult. Vreau să fie și ei impozitați și verificați, prea de tineri trăiesc în lux și nesimțire!
draga@Ionel:
(27 Iulie 2017, 14:58)
Uite ce spune o mare personalitate contemporana despre pacatele unor preoti. Andrei PLESU:"Respectuos cu porunca de a nu-i judeca pe alții, nu mă grăbesc să arunc piatra, când aflu, din presă, tot felul de nefăcute ale unor clerici autohtoni. Îmi e foarte la îndemână să spun că, în ciuda înaltului lor oficiu, sunt și ei oameni, adică hărțuiți de ispite și neputințe. Mă grăbesc să adaug și că nevrednicia unora nu poate fi transferată asupra tuturor, respectiv asupra instituției pe care o reprezintă. Există ”meseriași” proști, dar asta nu întinează onoarea și utilitatea meseriilor. Medicul avid de arginți, profesorul incompetent și rudimentar, judecătorul corupt sau inept nu pot fi argumente valide împotriva medicilor, a profesorilor și a juriștilor în ansamblul lor. În plus, e ușor de constatat, că, fie din nevoia de rating, fie din înclinația la modă a ”înfierării” cochete a Bisericii și a credinței în genere, ziarele jubilează ori de câte ori dau peste o grasă sămânță de scandal: o pun în lumină ricanând, o grădinăresc tandru, o ajută să se răspândească, toxic, pe ogorul opiniei publice. In alta ordine de idei stiu ca BOR a luat notă (nu se putea altfel) de neregulile unor ”cadre” din subordine. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei s-a exprimat destul de tranșant cu privire la aceste nereguli. Am încredere în discernământul eficace al unei instituții de a cărei (înțeleaptă) prezență comunitară e mare nevoie"
@Ionel:
(27 Iulie 2017, 14:44)
"Aproape in fiecare duminica trec pragul unei biserici".. Iarta-ma, dar nu te cred! De ce? 1.Pt ca un credincios practicant  nu-si pierde vremea judecand preotii sau mirenii.2. Cand viata noastra se va termina si vom trece prin mica judecata(judecata personala) orice credincios stie ca nu-si poate scuza nici un pacat cu "popa a facut, popa a dres". Alea sunt pacatele popii si, daca sunt adevarate, va plati el pt ele, nu tu! 3.Taxele pt biserica nu sunt obligatorii, nu scrie nicaieri in Constitutie ca trebuie sa te botezi,cununi sau inmormantezi religios. Ori daca o faci, o faci o singura data in viata(pt fiecare), nu ca unii precum Tariceanu care are abonament la oficiul starii civile. Daca dai exemple de popi pe care media le-a popularizat, nici o problema, sunt vreo 18 mii de preoti in tara si, ca in orice domeniu, padure fara uscaturi nu exista. Asta nu inseamna ca romanii vor fi mai putin credinciosi, nu! Invatatura lui Iisus ramane aceeasi si asta conteaza pt credincios. Avem zilnic accidente pe sosele, pier oameni cu zile. Dar asta nu inseamna ca de maine oprim circulatia automobilelor in tara sau in lume. Lumea, credinta nu se impiedica de cateva uscaturi si asta se vede de doua mii de ani.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 20 Iul 2019
207 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Un feteștean beat la volan a provocat un accident rutier

Joi, 18 iulie a.c., un bărbat de 26 de ani, din Fetești, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe direcția Movila-Fetești, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:25
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gheorghe Doja

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orelor 23,40, Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia împreună cu patru pompieri civili de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au intervenit cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:20
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Cercetați penal pentru furt de cereale

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au identificat joi, 18 iulie a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 44 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. Cei în cauză au fost opriți în ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Fără permis, la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de «conducere a unui vehicul fără permis», faptă comisă în localitatea Ograda, la data de 19 aprilie ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2019, 17:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


4

DSVSA Ialomița: Controale în piețe la tarabe

În perioada 12-14 iulie a.c., Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, împreună cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița și ai Inspectoratului de ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 16:10
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Baza 86 Aeriană, la «Royal International Air Tattoo 2019»

În perioada 19-21 iulie 2019, la Baza Aeriană FAIRFORD, GLOUCESTERSHIRE din Marea Britanie, aparținând Forțelor Aeriene Regale, are loc «Royal International Air Tattoo 2019», unul dintre cele mai mari mitinguri ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2019, 11:40
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Arme găsite în casă

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare la Țăndărei. În urma ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:35
(349 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Gârbovi

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj SMURD au fost solicitate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:30
(228 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi incendiu


8

Platonești: Accident rutier soldat cu o victimă

Marți, 16 iulie a.c., în jurul orei 13,50, un autoturism care se deplasa pe direcția de mers Movila-Platonești a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un parapet aflat pe marginea șoselei. ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:25
(230 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Beți la volan

Marți, 16 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Făcăieni, în timp ce șofa pe raza localității de domiciliu deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2019, 15:20
(235 vizualizări - 0 comentarii)


10

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

16 Iulie 2019, 18:50


IPJ Ialomița: Nereguli constatate la taximetriștii slobozeni

Luni, 15 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi. Astfel ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:50
(432 vizualizări - 1 comentariu)


12
Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Cotorca: S-au ciocnit 5 mașini, două victime

Luni, 15 iulie a.c., în jurul orei 06,30, pe raza localității Cotorca s-a produs o coliziune între 5 autovehicule. Pentru salvarea celor două victime, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 41 de ani, au ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:35
(370 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Gârbovi: Tânăr prins la volan cu un pistol

Sâmbătă, 13 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, în urma unui control în trafic, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gârbovi au depistat un tânăr, de 18 ani, care deținea în habitaclul autoturismului ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:30
(431 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Gârbovi pistol


Ordin de protecție pentru un tată agresor din Cosâmbești

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fierbinți Târg au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Cosâmbești după ce acesta și-ar fi agresat fiica. În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:25
(359 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 12-14 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 56 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice deși anterior consumaseră băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:20
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permis de conducere pe drumurile publice

Doi bărbați, de 32 de ani, din Țăndărei, și de 44 de ani, din Căzănești, au fost depistați de polițiștii ialomițeni vineri, 12 iulie a.c., în timp ce șofau pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:15
(358 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Bărbat depistat la volanul unui vehicul neînmatriculat

Duminică, 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din Urziceni au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Urziceni, care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:10
(349 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Fii inteligent, nu fi violent!»

În perioada 1 iulie-30 septembrie 2019, Poliția Municipiului Slobozia desfășoară campania «Fii inteligent, nu fi violent!». Principalele obiective ale polițiștilor de Ordine Publică sunt reprezentate de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2019, 15:05
(353 vizualizări - 0 comentarii)


deces

deces

Familia Sohodoleanu
anunță cu nesfârșită
durere trecerea în
neființă a celui
care a fost
Gheorghe Sohodoleanu ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2019, 08:05
(1050 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor prins la volan cu 107 km/h!

Joi, 11 iulie, în orașul Țăndărei, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism care se deplasa cu viteza de 107 km/h. În urma verificărilor efectuate, au constatat că la volanul mașinii se afla ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:30
(752 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Beat la volan, a acroșat o mașină parcată

În miezul nopții de joi spre vineri, 11/12 iulie a.c., Poliția Țăndărei a fost sesizată despre producerea pe strada Gării, din Țăndărei, a unui accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:25
(656 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 15-19 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2019, 16:20
(741 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Iulie 2019, 19:15


AJOFM Ialomița: Rata șomajului-4,89%

Conform informațiilor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, la sfârșitul lunii mai 2019, rata șomajului a fost de 4,89%. Exprimat în cifre acest procent arată că peste ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:15
(742 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 iulie 2019, termen limită pentru depunerea Declarației Unice

Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii din județul nostru cu privire la faptul că termenul limită pentru depunerea Declarației unice este data de ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:10
(755 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Consultări la nivel național cu reprezentanții mediului de afaceri

Reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice au continuat seria întâlnirilor organizate în toate județele țării cu membrii mediului de afaceri. Alături de oficialii Ministerului Finanțelor Publice s-au ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2019, 17:05
(677 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Toate focarele de Pestă Porcină Africană, stinse

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, despre  situația ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2019, 15:10
(824 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Arestat pentru «conducere fără permis»

Joi, 4 iulie a.c., polițiștii au reușit identificarea unui bărbat, de 23 de ani, din comuna Traian, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză a fost încarcerat ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:50
(1131 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 8-12 iulie, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2019, 16:45
(1089 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...