Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Război civil» la Gheorghe Doja

Pământul, bată-l vina!

«Război civil» la Gheorghe Doja

Una dintre ultimele asociații agricole din județ, SA Prod Agro din Gheorghe Doja, riscă să se desființeze. Membrii acesteia reclamă însă o încercare de preluare agresivă a patrimoniului acesteia de către firma Zenit Com SRL. Reprezentantul societății este Ion Mihai, primarul comunei Gheorghe Doja. Acesta a împărțit membrilor Asociației fluturași în care susține: «eu vă chem astăzi pe un alt drum!».

Moștenitorii CAP-urilor de altă dată SA Prod Agro din Gheorghe Doja este una dintre puținele asociații agricole din județul Ialomița, constituite imediat după desființarea fostelor CAP-uri. Membrii asociați ai acestei entități își desfășoară activitatea de ani buni fără să fi întâmpinat vreo problemă... Situația s-a schimbat însă vertiginos în urmă cu o lună, când oamenii au fost presați să renunțe la patrimoniul SA Prod Agro pentru ca acesta să fie preluat de societatea comercială Zenit Com. «Noi nu dorim să se întâmple acest lucru! Dacă facem așa cum ni se cere, se desființează Asociația, iar noi nu dorim să se desființeze... Să ne lase organizați așa cum suntem de atâția ani!» susține sub protecția anonimatului unul dintre membrii Societății Agricole Prod Agro Gheorghe Doja.

Primarul, agent agricol Surprinzător este faptul că inițiatorul acestei acțiuni este Ion Mihai, primarul comunei Gheorghe Doja, care, printre altele, este și fondatorul Societății Agricole Prod Agro. Acesta a început să împartă prin localitate foi volante prin care îi îndeamnă pe oameni să predea întreg patrimoniul către societatea Zenit Com, cu următorul mesaj: «Eu, Ion Mihai, vă chem astăzi să pornim pe un alt drum. (...) Nu mai ascultați la manipulările pe care le aduc în spațiul public persoane care nu au pus nici măcar o cărămidă la temelia SA Prod Agro. (...) Fiecare persoană care dorește retragerea din SA Prod Agro și înscrierea în SC Zenit Com SRL va trebui să completeze 2 cereri de retragere. (...) Pentru completarea cererilor de retragere mergeți la sediul SC Zenit Com unde doamna Elena Pană (Lili) vă ajută să le completați...» scrie în respectiva foaie volantă. Mai mult decât atât, se pare că firma Zenit Com ar aparține chiar fiului edilului Ion Mihai.

Dezbatere la Prefectura Ialomița
Membrii SA Prod Agro din Gheorghe Doja au expus situația presiunilor exercitate de edilul Ion Mihai și în fața autorităților județene. În urmă cu o săptămână, aceștia au discutat despre problemele pe care le întâmpină în cadrul unei ședințe desfășurată la Prefectura Ialomița. La finalul dezbaterilor, acestora li s-a recomandat să înainteze instituției un memoriu în care să prezinte cazul detaliat. «Am luat la cunoștință despre toate aspectele. Nu suntem abilități să luăm măsuri în acest caz... Le-am recomandat oamenilor să redacteze un memoriu pe care îl vom înainta organelor abilitate!» a declarat Gigi Petre, prefectul județului Ialomița.

16 August 2017, 15:40 (10425 vizualizări - 35 comentarii)

Citiți și:
Primărie «în familie» la Gheorghe Doja și Albești
Patru copii din Gheorghe Doja vor fi preluați de Stat
Gheorghe Doja, comuna fără asistați social

Comentariile cititorilor:


alt dojean:
(31 August 2017, 14:22)
Rusine D_lui primar si familiei sale pt tot scandalul creat ,pe tema PATRIMONIULUI FOSTULUI C.A.P. Dumnezeule pe astia nu_i mai satura nimeni . cata calicie din partea unei singure familii
anonim:
(30 August 2017, 08:34)
in goana dupa functii si avere primareasa a uitat sasi mai educe copiii.Are niste badarani care privesc lumea de sus jignesc si dau cu pumnul nam avut in fruntea comunei asa ceva, chiar nu vedeti in ce mizerii ne tiriti cu calicia voastra ca ride tot judetu 
dojean:
(29 August 2017, 20:49)
Ceauseasca cum i se spune la indrumat  tot timpul ce sa discute finca el are probleme de la paralizie.
Nu avea dreptul sa ceara ea dovezi celei care vorbea dar daca i lea prezentat adevarul supara a rupt hirtiile si a sarit la bataie cu fisu care mai e si consilier la primarie si visa sa ajunga primar. Ati adus jandarmeria si politia sa puteti sa bateti voi lumea, sa va fie rusine dupa ce iati jupuit ii mai si bateti.Fisu primarului trebuia scos din sala cu catusele, nu pe banii primariei chemi jandarmii sa te vada ce golan si ce educatie tia dat mata si tactu.Rusineeeeeee
Anonim:
(29 August 2017, 16:04)
La ce adunare a-ți fost!?,primarul nu s-a mișcat din locul său iar scandalul iscat e ,,, fără cuvinte,oameni fără frică de Dumnezeu,unde am ajuns,?!de ce se întâmplă asta,?aveți grijă când alegeți un prieten, pățiți la fel
elena:
(29 August 2017, 06:49)
Duminica la adunarea generala, primarul sontorog, sotia si fiul acestuia au sarit la bataie si au  batut  unul dintre contestatari. Halal primar.
Doamna cu coasa:
(22 August 2017, 18:28)
Draga doamna (domnule) ,

Doamna cu coasa=doamna care coseste ...daca v-ati gandit la altceva ,e strict problema dvs .Eu nu am spus ca dojenii ar fi analfabeti ...va aflati intr-o grava eroare .Am spus ,ca mai mult de 90% din populatia patriei noastre scrie incorect gramatical .ANALFABET - Persoană care nu știe să scrie și să citească; neștiutor de carte. Plus de asta ,nu imi amintesc sa va fi invitat sa opinati pe marginea comentariului meu ...acest fapt se numeste a te baga ca o calliphoridae in dosul unui ecvideu.


PS .ADEVARUL -este ceea ce este, pentru ca nu este ceea ce nu este ...nu exista nimic intre !!!
Anonim:
(21 August 2017, 21:32)
Un război fără margini care afectează decât pe noI oameni de rand...și cei care pleca și cei care vor veni își vor urmării interesele.Mai vb și despre nou coducere peste 2 ani ..banul este ochiul dracului..Aceasta asociatie are nevoie de un om care sa se dedice sa nu fie prins și în alta parte...și cei care vin sunt prinși în altele ca și domnul primar e clar ca vor mai mult ...Vor baga mana pana la umăr ...Nu credeți ca sunt mai buni decât cei care au fost!!
pt Doamna cu coasa:
(21 August 2017, 09:47)
Draga Doamna,
 Sincer ne jignesti. Chiar crezi ca dojenii sunt in mare majoritate analfabeti? Dar dumneata  cine esti? declina-ti identitatea...presupun ca  lucrezi la  primarie si..jignesti destul de des oamenii...  Sa dau cu ghicitul sa-ti spun cum te cheama?  ...Sunt multi dojeni care stiu sa scrie corect...Eu nu tin cu  nimeni, doar cu adevarul....care intotdeauna este la mijloc...Si inca ceva: cine a facut gramatica cu dnul prof Lupu sau cu dna Lupu apoi a invatat  sa scrie si sa citeasca...Daca tu stai in Doja poate nu esti atat de informata ca sunt multi dojeni care au invatat carte si au diverse profesii onorabile dar..au si pamant in asociatie si  NU POT FI USOR PACALITI ! Asa ca ...nu-ti mai da cu parerea asa usor ..ca nu se stie . niciodata ...cum se invarte coasa....!!! Cand iti e lumea mai draga....poti primi o lectie...de n-o poti duce !
Tantica:
(20 August 2017, 07:44)
Eu stiu pe . xin Dridu care a merge pe la tiganci cu vrajitoria si prin slte locuri unde a dat acatiste cu blesteme. Stiu sigur ca pe un smecheras din asta parvenit a cazut un ceva blesteme si a ramas fara picioare sigur sigur l-au ajuns. Altul este toata ziua numai prin doctorii. Dati si voi blestene zi puneti acatiste da vedeti cu le ia dumnezeu copii
Doamna cu coasa :
(19 August 2017, 17:28)
Sunt tare curioasa cine a scris toate comentariile astea ...!?Sunt scrise mult prea coresct din punct de vedere gramatical ...majuscula la inceput de propozitie ,puncte de suspensie ,semne de exclamare ,paranteze ,semne de punctuatie,cratime .substantive proprii scrise cu majuscule .In conditiile in care 95% din romani scriu incorect gramatical ...toata "floarea" de 5% se afla in comuna Gheorghe Doja ??? Greu de crezut ...ceva este putred aici !
un cetatean:
(18 August 2017, 21:03)
Pe banii nostri mai dati si interviu la antena,ca sa ne mai spuneti niste minciuni.Ce familie? Ce disputa ?
Ce tot bateti cimpii sa ne prostiti din nou,de ce  nu vorbiti de firmele copiilor de tot pamantul care se vinde la Doja doar la familia primarului. Ce consultanta le dadeati la cei de la asociatie sunteti agronom cumva si noi nu stim? sau le spuneati cum sa plece din camp cu masinile de cereale ale fiului,in trecere pe la bascula fara a fi evidentiate de socru ,pe care cand il bagati in fata , cand ziceti asociatilor ca ce incredere au in bosorogul de 82 de ani..
un dojean:
(18 August 2017, 14:11)
Mai gandeste-te primare, mai fa o scrisoare , mai scrie-ti memoriile, urca-te in masina primariei si ia-o pe strazi poate mai convingi ceva batrani.Si-asa nu te duci pe strazi decat pentru interese personale, ca-ti intra buruienile si gunoaiele in ochi la alegeri si acum cand chemi lumea sa te urmez
Din Bucu:
(18 August 2017, 12:15)
E BELEA MARE PE LA DOJA!! Citești ce scriu oamenii și vezi ce este, nu numai in Doja, în tot județul. Nu face nimeni nimic prin comentariile astea sigur adevărate. Bătaia de joc continuă că nu există lideri morali și inteligenți. Așteptați JUSTIȚIA în Ialomița!
un dojean:
(18 August 2017, 09:35)
Asociatia a fost vaca de muls pentru primar. El era toata ziua pe camp nu la primarie,ca de trebuia si partidul sponsorizat de undeva. Sa-l  vedem acum ce face, cand o trebui sa sponsorizeze de la firma proprie.
un cetatean:
(18 August 2017, 08:59)
Haida haida domnule primar ,mosu-n fata matale in spate cu primarie cu tot si uite-asa ti-ai facut averi copiilor, ca singuri si fara furtisaguri ar fi fost vai mama lor.Eu ii stiu de pe la scoala ca sunt de virsta lor.De ce nu au facut si altii averile lor daca nu-i furati pe bietii batrani inscrisi in asociatie? Acum vrei sa-i mai pacalesti inca odata? Chiar nu mai ai limite

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 21 Sep 2019
143 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2019, 16:15


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 23-27 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2019, 15:20
(59 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

Servicii Publice Slobozia SRL
vă face cunoscut faptul că,
în perioada 05-06.10.2019,
se vor desfășura
«Zilele Recoltei»
în incinta Pieței Agroalimentare Ialomița

20 Septembrie 2019, 08:10


3

Biciclist acroșat de o mașină între Bucu și Ograda

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda. În timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Țăndărei, conducea ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:10
(170 vizualizări - 0 comentarii)


4

Urziceni: Acțiune de prevenire a furturilor de și din autovehicule

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autovehicule pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:05
(102 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Fetești

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 19 septembrie 2019, la nivelul unui branșament de pe strada Garofiței, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:55
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 18 septembrie 2019, părintele protopop Laurențiu Cioranu, împreună cu părintele Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba sfeștaniei, Sfințirea cea mică a apei și au rostit rugăciuni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:50
(197 vizualizări - 2 comentarii)


DSVSA Ialomița: 21 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 18.09.2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 21 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea au fost ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:30
(149 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din Manasia


Marți, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Manasia, și-ar fi agresat și amenințat fosta soție. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:25
(125 vizualizări - 0 comentarii)


9

APM Ialomița: Zi pentru combaterea ambroziei

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a propus ziua de sâmbătă, 28 septembrie a.c., o zi a mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională când, într-o singură zi, prin ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:20
(138 vizualizări - 0 comentarii)


10

Gheorghe Lazăr: Beat la volan

Marți, 17 septembrie 2019, polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:15
(142 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Clean Stations»

Miercuri, 18 septembrie a.c., la nivel național, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi a desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:10
(128 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(214 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(195 vizualizări - 0 comentarii)


«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2328 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(251 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(298 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(426 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(528 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(411 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(338 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(503 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(339 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(454 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Paula în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Haules Baules în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! bacalaureat în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Sile în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Trista festivitate în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! PSD ist în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Anca în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Lupu în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Gogu în Primarul din Urziceni vrea serviciu de salubritate propriu Din ciclul în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Liliana în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Rahat administrativ în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Amarean în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei @ suporter: în Golurile căpitanului Toma Legea 489/2006 în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Ateu! în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Klaus cel mic în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis vasile în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei Ministrul sanatatii în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Marcel în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...