Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Război civil» la Gheorghe Doja

Pământul, bată-l vina!

«Război civil» la Gheorghe Doja

Una dintre ultimele asociații agricole din județ, SA Prod Agro din Gheorghe Doja, riscă să se desființeze. Membrii acesteia reclamă însă o încercare de preluare agresivă a patrimoniului acesteia de către firma Zenit Com SRL. Reprezentantul societății este Ion Mihai, primarul comunei Gheorghe Doja. Acesta a împărțit membrilor Asociației fluturași în care susține: «eu vă chem astăzi pe un alt drum!».

Moștenitorii CAP-urilor de altă dată SA Prod Agro din Gheorghe Doja este una dintre puținele asociații agricole din județul Ialomița, constituite imediat după desființarea fostelor CAP-uri. Membrii asociați ai acestei entități își desfășoară activitatea de ani buni fără să fi întâmpinat vreo problemă... Situația s-a schimbat însă vertiginos în urmă cu o lună, când oamenii au fost presați să renunțe la patrimoniul SA Prod Agro pentru ca acesta să fie preluat de societatea comercială Zenit Com. «Noi nu dorim să se întâmple acest lucru! Dacă facem așa cum ni se cere, se desființează Asociația, iar noi nu dorim să se desființeze... Să ne lase organizați așa cum suntem de atâția ani!» susține sub protecția anonimatului unul dintre membrii Societății Agricole Prod Agro Gheorghe Doja.

Primarul, agent agricol Surprinzător este faptul că inițiatorul acestei acțiuni este Ion Mihai, primarul comunei Gheorghe Doja, care, printre altele, este și fondatorul Societății Agricole Prod Agro. Acesta a început să împartă prin localitate foi volante prin care îi îndeamnă pe oameni să predea întreg patrimoniul către societatea Zenit Com, cu următorul mesaj: «Eu, Ion Mihai, vă chem astăzi să pornim pe un alt drum. (...) Nu mai ascultați la manipulările pe care le aduc în spațiul public persoane care nu au pus nici măcar o cărămidă la temelia SA Prod Agro. (...) Fiecare persoană care dorește retragerea din SA Prod Agro și înscrierea în SC Zenit Com SRL va trebui să completeze 2 cereri de retragere. (...) Pentru completarea cererilor de retragere mergeți la sediul SC Zenit Com unde doamna Elena Pană (Lili) vă ajută să le completați...» scrie în respectiva foaie volantă. Mai mult decât atât, se pare că firma Zenit Com ar aparține chiar fiului edilului Ion Mihai.

Dezbatere la Prefectura Ialomița
Membrii SA Prod Agro din Gheorghe Doja au expus situația presiunilor exercitate de edilul Ion Mihai și în fața autorităților județene. În urmă cu o săptămână, aceștia au discutat despre problemele pe care le întâmpină în cadrul unei ședințe desfășurată la Prefectura Ialomița. La finalul dezbaterilor, acestora li s-a recomandat să înainteze instituției un memoriu în care să prezinte cazul detaliat. «Am luat la cunoștință despre toate aspectele. Nu suntem abilități să luăm măsuri în acest caz... Le-am recomandat oamenilor să redacteze un memoriu pe care îl vom înainta organelor abilitate!» a declarat Gigi Petre, prefectul județului Ialomița.

16 August 2017, 15:40 (11072 vizualizări - 35 comentarii)

Citiți și:
Primărie «în familie» la Gheorghe Doja și Albești
Patru copii din Gheorghe Doja vor fi preluați de Stat
Gheorghe Doja, comuna fără asistați social

Comentariile cititorilor:


alt dojean:
(31 August 2017, 14:22)
Rusine D_lui primar si familiei sale pt tot scandalul creat ,pe tema PATRIMONIULUI FOSTULUI C.A.P. Dumnezeule pe astia nu_i mai satura nimeni . cata calicie din partea unei singure familii
anonim:
(30 August 2017, 08:34)
in goana dupa functii si avere primareasa a uitat sasi mai educe copiii.Are niste badarani care privesc lumea de sus jignesc si dau cu pumnul nam avut in fruntea comunei asa ceva, chiar nu vedeti in ce mizerii ne tiriti cu calicia voastra ca ride tot judetu 
dojean:
(29 August 2017, 20:49)
Ceauseasca cum i se spune la indrumat  tot timpul ce sa discute finca el are probleme de la paralizie.
Nu avea dreptul sa ceara ea dovezi celei care vorbea dar daca i lea prezentat adevarul supara a rupt hirtiile si a sarit la bataie cu fisu care mai e si consilier la primarie si visa sa ajunga primar. Ati adus jandarmeria si politia sa puteti sa bateti voi lumea, sa va fie rusine dupa ce iati jupuit ii mai si bateti.Fisu primarului trebuia scos din sala cu catusele, nu pe banii primariei chemi jandarmii sa te vada ce golan si ce educatie tia dat mata si tactu.Rusineeeeeee
Anonim:
(29 August 2017, 16:04)
La ce adunare a-ți fost!?,primarul nu s-a mișcat din locul său iar scandalul iscat e ,,, fără cuvinte,oameni fără frică de Dumnezeu,unde am ajuns,?!de ce se întâmplă asta,?aveți grijă când alegeți un prieten, pățiți la fel
elena:
(29 August 2017, 06:49)
Duminica la adunarea generala, primarul sontorog, sotia si fiul acestuia au sarit la bataie si au  batut  unul dintre contestatari. Halal primar.
Doamna cu coasa:
(22 August 2017, 18:28)
Draga doamna (domnule) ,

Doamna cu coasa=doamna care coseste ...daca v-ati gandit la altceva ,e strict problema dvs .Eu nu am spus ca dojenii ar fi analfabeti ...va aflati intr-o grava eroare .Am spus ,ca mai mult de 90% din populatia patriei noastre scrie incorect gramatical .ANALFABET - Persoană care nu știe să scrie și să citească; neștiutor de carte. Plus de asta ,nu imi amintesc sa va fi invitat sa opinati pe marginea comentariului meu ...acest fapt se numeste a te baga ca o calliphoridae in dosul unui ecvideu.


PS .ADEVARUL -este ceea ce este, pentru ca nu este ceea ce nu este ...nu exista nimic intre !!!
Anonim:
(21 August 2017, 21:32)
Un război fără margini care afectează decât pe noI oameni de rand...și cei care pleca și cei care vor veni își vor urmării interesele.Mai vb și despre nou coducere peste 2 ani ..banul este ochiul dracului..Aceasta asociatie are nevoie de un om care sa se dedice sa nu fie prins și în alta parte...și cei care vin sunt prinși în altele ca și domnul primar e clar ca vor mai mult ...Vor baga mana pana la umăr ...Nu credeți ca sunt mai buni decât cei care au fost!!
pt Doamna cu coasa:
(21 August 2017, 09:47)
Draga Doamna,
 Sincer ne jignesti. Chiar crezi ca dojenii sunt in mare majoritate analfabeti? Dar dumneata  cine esti? declina-ti identitatea...presupun ca  lucrezi la  primarie si..jignesti destul de des oamenii...  Sa dau cu ghicitul sa-ti spun cum te cheama?  ...Sunt multi dojeni care stiu sa scrie corect...Eu nu tin cu  nimeni, doar cu adevarul....care intotdeauna este la mijloc...Si inca ceva: cine a facut gramatica cu dnul prof Lupu sau cu dna Lupu apoi a invatat  sa scrie si sa citeasca...Daca tu stai in Doja poate nu esti atat de informata ca sunt multi dojeni care au invatat carte si au diverse profesii onorabile dar..au si pamant in asociatie si  NU POT FI USOR PACALITI ! Asa ca ...nu-ti mai da cu parerea asa usor ..ca nu se stie . niciodata ...cum se invarte coasa....!!! Cand iti e lumea mai draga....poti primi o lectie...de n-o poti duce !
Tantica:
(20 August 2017, 07:44)
Eu stiu pe . xin Dridu care a merge pe la tiganci cu vrajitoria si prin slte locuri unde a dat acatiste cu blesteme. Stiu sigur ca pe un smecheras din asta parvenit a cazut un ceva blesteme si a ramas fara picioare sigur sigur l-au ajuns. Altul este toata ziua numai prin doctorii. Dati si voi blestene zi puneti acatiste da vedeti cu le ia dumnezeu copii
Doamna cu coasa :
(19 August 2017, 17:28)
Sunt tare curioasa cine a scris toate comentariile astea ...!?Sunt scrise mult prea coresct din punct de vedere gramatical ...majuscula la inceput de propozitie ,puncte de suspensie ,semne de exclamare ,paranteze ,semne de punctuatie,cratime .substantive proprii scrise cu majuscule .In conditiile in care 95% din romani scriu incorect gramatical ...toata "floarea" de 5% se afla in comuna Gheorghe Doja ??? Greu de crezut ...ceva este putred aici !
un cetatean:
(18 August 2017, 21:03)
Pe banii nostri mai dati si interviu la antena,ca sa ne mai spuneti niste minciuni.Ce familie? Ce disputa ?
Ce tot bateti cimpii sa ne prostiti din nou,de ce  nu vorbiti de firmele copiilor de tot pamantul care se vinde la Doja doar la familia primarului. Ce consultanta le dadeati la cei de la asociatie sunteti agronom cumva si noi nu stim? sau le spuneati cum sa plece din camp cu masinile de cereale ale fiului,in trecere pe la bascula fara a fi evidentiate de socru ,pe care cand il bagati in fata , cand ziceti asociatilor ca ce incredere au in bosorogul de 82 de ani..
un dojean:
(18 August 2017, 14:11)
Mai gandeste-te primare, mai fa o scrisoare , mai scrie-ti memoriile, urca-te in masina primariei si ia-o pe strazi poate mai convingi ceva batrani.Si-asa nu te duci pe strazi decat pentru interese personale, ca-ti intra buruienile si gunoaiele in ochi la alegeri si acum cand chemi lumea sa te urmez
Din Bucu:
(18 August 2017, 12:15)
E BELEA MARE PE LA DOJA!! Citești ce scriu oamenii și vezi ce este, nu numai in Doja, în tot județul. Nu face nimeni nimic prin comentariile astea sigur adevărate. Bătaia de joc continuă că nu există lideri morali și inteligenți. Așteptați JUSTIȚIA în Ialomița!
un dojean:
(18 August 2017, 09:35)
Asociatia a fost vaca de muls pentru primar. El era toata ziua pe camp nu la primarie,ca de trebuia si partidul sponsorizat de undeva. Sa-l  vedem acum ce face, cand o trebui sa sponsorizeze de la firma proprie.
un cetatean:
(18 August 2017, 08:59)
Haida haida domnule primar ,mosu-n fata matale in spate cu primarie cu tot si uite-asa ti-ai facut averi copiilor, ca singuri si fara furtisaguri ar fi fost vai mama lor.Eu ii stiu de pe la scoala ca sunt de virsta lor.De ce nu au facut si altii averile lor daca nu-i furati pe bietii batrani inscrisi in asociatie? Acum vrei sa-i mai pacalesti inca odata? Chiar nu mai ai limite

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 25 Feb 2020
218 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Ialomița: 4 accidente, un decedat și patru răniți

La sfârșitul de săptămână precedent, 21-23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la patru accidente de circulație, soldate cu decesul unui persoane și rănirea a altor patru. Primul accident ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:40
(102 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Fetești: Lemne confiscate de polițiști

Polițiștii din Fetești au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 11000 de lei, în urma unei razii pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:15
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii rutieri au depistat, pe raza județului Ialomița, șapte șoferi ialomițeni care au condus pe drumurile publice aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferii, cu vârste cuprinse între ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2020, 17:05
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


4

ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(249 vizualizări - 0 comentarii)


8

DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(205 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(194 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(239 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(205 vizualizări - 0 comentarii)


12

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(261 vizualizări - 0 comentarii)


13

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(566 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(304 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(328 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(302 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(457 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(369 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(487 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(591 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
reciclare în Colectarea selectivă a deșeurilor, misiunea imposibilă a primarilor din Ialomița BRISCU în Ialomița are buget pentru 2020 Mm în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință LOCUITOR STR PRINCIPALA în Avarie pe conducta de alimentare cu apă la Dridu mirare în Lovită în sediul primăriei pentru o adeverință Alecu A Alecu în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @giovani în Medic agresat de părinții unui copil la Spitalul Municipal Urziceni Ce dor ce chi, ce jale. .. în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat giovani în Medic agresat de părinții unui copil la Spitalul Municipal Urziceni Anton, care-i prieten lui giov în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Valeriu în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Marian în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Șarpe în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat cetatean în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Elena în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 februarie 2020 Cineva! în Certificat de urbanism pentru prima fabrică de ars cauciucuri gigi în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Mary în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Mary în Bully-Trotinetă vrea președinte al Tineretului Social-Democrat Eu în Avocat la 13 ani
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...