Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Festivalul «Trofeul Tinereții Amara 2017», notă de plată de peste 700 mii de lei

Festivalul «Trofeul Tinereții Amara 2017», notă de plată de peste 700 mii de lei

Anul acesta, Festivalul «Trofeul Tinereții» a împlinit 50 de ani. O ediție jubiliară, comparabilă cu vârsta pe care, spre surprinderea multora, o va împlini și președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, fix pe 24 noiembrie... Revenind, la finele Festivalului am întrebat despre cheltuielile propriu-zise generate de acest eveniment. În stilu-i obișnuit, președintele Moraru a catadicsit să ne răspundă la finalul celor aproape 30 de zile specificate în Legea 544, privind liberul acces la informațiile de interes public.

Un Festival de cheltuieli mărețe
Chiar dacă unii vor considera că nu suntem în măsură să apreciem ce și cum despre Festivalul «Trofeul Tinereții Amara 2017», vom lansa în spațiul public sumele cheltuite pentru acest eveniment. Cu atât mai mult cu cât, spre neștiința noastră, am descoperit că atât Consiliul Județean Ialomița (prin instituții subordonate!), cât și Primăria Amara, au fost extrem de darnice în ceea ce privește sumele cheltuite. Și dacă, spre exemplu, din vânzarea biletelor s-au obținut puțin peste 36 mii de lei, iar ca venituri din sponsorizări puțin peste 55 mii de lei, cheltuielile integrale ale Festivalului au depășit 700 mii de lei! Defalcat, aceste cheltuieli au fost împărțite frățește, respectiv 350 mii de lei în ceea ce privește Primăria Amara și, la fel de frățește, câte aproximativ 150 mii de lei pentru Centrul Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița. Cu mențiunea că prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița, instituție subordonată Consiliului Județean Ialomița, au fost «descărcate» cheltuieli cu orchestra (SC Tudor Sound Production SRL, factură în valoare de 110500 de lei!) și alte cheltuieli de cazare și masă pentru participanții la Festival, în cuantum de aproximativ 100000 mii de lei... De asemenea, printr-o altă instituție subordonată Consiliului Județean Ialomița, respectiv Centrul Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia, s-au «descărcat» cheltuieli referitoare la înregistrările audio-video ale Festivalului de la Amara (SC Service&Broadcast Solutions SRL, factură 68544 de lei; SC Stage Expert SRL, factură 64260 de lei)... După cum spuneam, Primăriei Amara i-a revenit «grosul» cheltuielilor, adică puțin peste 350 mii de lei!

Primăria Amara, la ordinul și comanda președintelui Moraru
De la Consiliul Județean Ialomița, cu puțin timp înainte de demararea Festivalului Amara, redacțiile erau informate de o lansare de carte, Octavian Ursulescu, prezentatorul ediției din acest an a Festivalului, fiind autorul operei literare dedicate evenimentului jubiliar... Autor care aveam să aflăm că a fost remunerat, pentru scrierea cărții, cu fix 18016 lei chiar de către Primăria Amara. Aceeași Primărie a asigurat și tipărirea operei, cartea costând alți 15 mii de lei... La aceste cheltuieli, Primăria Amara mai consemnează (rețineți!) 144283,34 de lei drept «onorarii interpreți», fix 34616 de lei pentru «cheltuieli alți participanți (prezentatori, jurii)» (Octavian Ursulescu a mai încasat de la Primăria Amara încă 9651 de lei pentru serviciile sale de «prezentator»!), o bagatelă de aproximativ 10 mii de lei pentru artificii, plus, rețineți!, «servicii publicitare (tipărituri, publicații, transmisiuni tv)» de aproximativ 85 mii de lei... Interesant este că, din această ultimă sumă indicată, Televiziunea Română, care a transmis evenimentul, a încasat doar puțin peste 13 mii de lei. Aproximativ 35 mii de lei au mers către firme obscure ce «patronează» ziare așa-zis locale, una dintre societăți fiind abonată constantă la banii publici ai Primăriei Amara și Consiliului Județean Ialomița. Ar mai fi de adăugat că, dintre vedetele invitate, Horia Brenciu și a sa HB Media Enterteinment SRL au încasat 52122 de lei, în timp ce Direcția 5 (prin Artist Directia 5 Event SRL) a primit 29488 de lei, Pepe (prin Pepe Latin Live Music) obținând «doar» 12 mii de lei. Vă lăsăm dumneavoastră, stimați cititori, posibilitatea de apreciere a prestațiilor vedetelor invitate la Festivalul «Trofeul Tinereții Amara 2017» în funcție de sumele încasate...

1 Septembrie 2017, 08:10 (4080 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


ANA:
(4 Septembrie 2017, 08:54)
Nu poti invidia un om fara caracter cum este Moraru, daca nu stiati la Primaria Amara a fost DNA de era Moraru agitat, a ridicat probe, inebunise el ca trebuie sa fie microfoane prin primarie, stiti ca toate astea se fac in timp.Voi astepta finalul cuplului Larisa Moraru................
obiectiv:
(3 Septembrie 2017, 11:02)
@intrebare.Ai putintica rabdare stimabileToate la timpul lor.
Aurica Gaurica :
(2 Septembrie 2017, 19:42)
Ăștia din prim plan,baieti cu experiență:aplaudaci cu peste 10ani vechime,cunoaștem specia.Bai băiete,dar ia uite o pe doamna Cleme in fund al,senină,așteptând blitzu,că doar nu poa sa lipsească din așa cadru,de top pesede.Ne mai vindecam de falsitate și prostie? Ce sa mai calculăm bănuții...? Dracu eliberează rețete de tratament al lingăilor? Vai de ei parcă ...Slobozia!!
intrebare:
(2 Septembrie 2017, 14:26)
De multe ori am văzut postate aici tot felul de afirmații care sugerează activități ilegale desfășurate de Larisa și de Moraru Victor. De ce nu se fac plângeri la DNA, ca sa se stabilească vinovăția lor? Sau sunt doar niște speculații, menite sa le stirbeasca imaginea în ochii celor care citesc?
@festival:
(2 Septembrie 2017, 11:33)
Deci transmiterea festivalului de către TVR 2 a fost in opinia dumneavoastra un serviciu de publicitate prestat de televiziunea respectiva ....., adică nu e ca la fotbal , unde televiziunea care transmite cumpara drepturile de televizare a evenimentului de la organizatori ...... Ma rog , e o asemănare dar cu fotbalul mic si rău gen prefab modelu unde Miluț plătea 10.000 de dolari la OTV ca sa se vorbească despre el in speranța ca asta va fi rampa de lansare către primul fotoliu al țării !!!! Miluț însă plătea din banii lui ....!!!! PS Si Miluț n-a ajuns președinte .....
Roman:
(2 Septembrie 2017, 10:22)
Aruncați banii pe...FLOCI! Avem lideri bineintenționați și gospodari. Cu inteligența este o problemă, dar, la așa alegători, așa aleși! Ciocu mic și nu beți apă de la chiuvetă!
Festival :
(2 Septembrie 2017, 09:44)
Stie cineva cat costa 30 de secunde se publicitate între orele 20.00- 23.00 la un post de televiziune ? Daca nu stiti va spun eu, 10.000 de euro! Pt Colhoz si alti neaveniți,faceti un calcul si vedeti cat ar fi costat cele 4 ore de transmisie in fiecare seara din cele 4 seri ale festivalului.
Eugen:
(2 Septembrie 2017, 08:24)
@adevăr. Pentru a se descoperi Grupul organizat cu șpaga de la bac, le-a trebuit vreo 20 de ani... Așa că, lent ca melcul, la români! Nu te grăbi, este volum mare de muncă cu corupția. Unii scapă, alții nu!
Emilia:
(1 Septembrie 2017, 21:33)
Așa, deci! Mare dezechilibru financiar. Pentru câteva zile de distracție la Amara s-au alocat
700 000 lei, în timp ce pentru o campanie de cercetări  arheologice la Vlădeni-Popina Blagodeasca s-au alocat 14 500 lei. In baza cercetărilor de la Vlădeni se completează paginile albe din istoria poporului român, mă refer la perioada secolelor VIII-XI, pentru care cronicile sunt rare. Ca să nu mai spun că migrațiile bulgarilor, ungurilor și turanicilor au schimbat fața Europei Centrale și a Balcanilor și au sugerat cele mai năstrușnice  teorii anti-românești. Dar nu ei sunt dușmanii noștri, ci limbricii de genul celor care au infestat politica românească și instituțiile statului. Situl de la Vlădeni aflat în proprietatea CJ Ialomița a fost concesionat pentru exploatare agricolă, nu pentru punerea în valoare culturală, chiar dacă stratul arabil e plin de materiale arheologice. Sub culturile agricole se aflau locuințele, anexele gospodărești (gropi de bucate, cuptoare), mormintele strămoșilor noștri din urmă cu 1000 de ani. Puținii bani alocați sunt destinați zilierilor  care au lucrat pe caniculă și cod portocaliu de-a lungul luni august. Nimeni nu ne-a vizitat, nimeni nu s-a interesat de noi. Ce contează istoria pentru niște aventurieri politici? Cât despre prestațiile domnului Moraru, ce să spun? Viitorul îi atârnă în față!
adevar:
(1 Septembrie 2017, 19:19)
Subscriu celor scrise de art. În cei 16 ani de administrație, ar fi trebuit sa iasă la iveala PRESUPUSELE ilegalități făcute de cei doi,însă nu a existat vreodată asa ceva! Pana unde poate duce răutatea și invidia oamenilor?
art:
(1 Septembrie 2017, 15:02)
"Cainele moare de batrin si prostul de grija altuia", spune un proverb. Bre colhoz, daca era asa cum spui tu, in cei 16 ani de domnie a lui Moraru la Amara impreuna cu Larisa, cei doi, sau macar Larisa, ar fi trebuit sa aiba cel putin un dosar penal sau ceva. Dar nu am auzit nmic de asa ceva asa ca..... sezi mumos bubico! Daca intradevar esti colhoz, stie toata Amara ce interese ai tu si ce nu-ti convine.
Gicu:
(1 Septembrie 2017, 12:40)
Eu zic că e risipă nesimțită. E sărăcie generalizată, banii trebuie duși la urgențe. Nu ne trebuie festival cu așa cheltuială, cineva a avut mare interes să arunce asemenea sumă...pe Amara.
Un cetatean:
(1 Septembrie 2017, 12:09)
Fara sa fiu un fan al PSD-ului/dl.Moraru, remarc faptul ca anul acesta festivalul Amara a fost cel mai bine organizat de pana acum. Degeaba vin unii si altii si arunca cu diverse... S-a auzit foarte bine, concurentii au fost de calitate si de asemenea, invitatii au fost de calitate. Sincer mi se par niste bani de 1000 de ori mai bine cheltuiti ca Zilele Orasului Slobozia de exemplu, unde sunt numai tiribombe si tot felul de porcarii cu aspect de balci comunal. Numai asa ne remarcam si mai castigam turisti si un nume frumos. Sper ca oamenii sa treaca de balacarelile ieftine care ne caracterizeaza ai sa aprecieze un lucru de calitate, atunci cand chiar se face.
colhoz:
(1 Septembrie 2017, 08:39)
Doar sa fii prost sa nu iti dai seama ca Moraru cu Larisa au beneficiat de multi banii prin conturi mascate. Nu este prima data cind Larisa face afaceri mascate pentru Moraru. Dar semnatura apare a lui Larisa, nu iar Moraru iese bazma curata. Dar avem incredere in DNA.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 04 Iul 2020
74 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(95 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(69 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(93 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(88 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(174 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(220 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(122 vizualizări - 0 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(160 vizualizări - 0 comentarii)


12

IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(159 vizualizări - 0 comentarii)


13
Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(270 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(153 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(56 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

30 Iunie 2020, 19:10


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(183 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: 4,13%-rata șomajului în mai 2020

La sfârșitul lunii mai 2020, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3864 șomeri (din care 1777 femei), rata șomajului fiind ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 430 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 30 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 430, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 13:05
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 425 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 29 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 425, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 13:05
(226 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește localitatea Dridu, RAJA Constanța va sista furnizarea apei marți, 30 iunie 202 ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2020, 11:55
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Borănești

Razie de amploare la Borănești

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat vineri după amiază, 26 iunie a.c., în comuna Borănești, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2020, 10:40
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Urziceni: Un bărbat a murit într-un grav accident rutier

Un mort și trei răniți, este bilanțul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ 40 de minute, în zona Urziceni. Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit. La fața locului au intervenit ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 19:15
(607 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Căruță implicată într-un accident rutier

Trei tineri din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au ajuns la spitalul din oraș fiind victime ale unui accident rutier. Aceștia se aflau într-o căruță care a fost lovită de o mașină. În cauză ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:20
(199 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Scânteia, arestat pentru «conducere fără permis»

Un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Scânteia, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 20 de zile, a ajuns după gratii. El a fost identificat de polițiștii din Grivița vineri, 26 mai ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:15
(230 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: 3 hectare de grâu, incendiate

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 25 iunie 2020, pentru stingerea unui incediu produs într-un lan de grâu de pe raza localității Bărcănești. Flăcările au distrus aproximativ 3 hectare de grâu, cauza ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 16:10
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 420 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 26 iunie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 420, cu 2 cazuri mai mult față de ziua precedentă ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2020, 13:05
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Slobozean în Statul are de recuperat 127 milioane de lei de la Chemgas Holding Corporation pentru neplata taxelor de mediu tratat cu tratament în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» veorica 20-20 în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean mi-am luat izoleta noua în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» miratul degeaba în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» Taran de la Traian în Președintele Victor Moraru plătește 165000 de lei pentru «producție de televiziune» și «televiziune on-line» anca în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial @besting în Absolvenții de liceu s-au făcut de râs la Bacalaureat 2020 Toma în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Garda în Viceprimarul Urziceniului, Liviu Cazan a fost reținut pentru 24 de ore! @colocatar catanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia colocatar katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia tratat cu tratament în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia @colocatar cartier katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia Viorel în Handbalul a înghețat la stadiul de proiect cetatean în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial Gigi în Un preot și trei membri ai personalului clerical, confirmați pozitiv la testul pentru depistarea SARS-CoV-2 Urbanistul în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia @Ofuscatii în «Am o datorie morală față de acești oameni!» colocatar cartier katanga în Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...