Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Spitalul din Slobozia își caută manager

Spitalul din Slobozia își caută manager

Consiliul Județean Ialomița organizează în această lună un concurs pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Potrivit calendarului, testarea se desfășoară în perioada 18-29 septembrie 2017, și are o singură probă: susținerea unui proiect de management. Mariana Iancu, managerul interimar al instituției, susține că se va înscrie la acest examen.

În sfârșit, concurs
Deși ar fi trebuit să fie organizat încă din luna aprilie a acestui an, concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia se va desfășura între 18-29 septembrie 2017. Anunțul a fost făcut public de reprezentanții Consiliului Județean Ialomița. Potrivit documentelor, candidații care se vor înscrie vor trebui să prezinte Comisiei de concurs «Proiectul de management». Prezentarea se va desfășura pe data de 25 septembrie. Până în prezent, singura persoană care și-a anunțat intenția de a susține testarea este Mariana Iancu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Aceasta a preluat conducerea instituției în toamna anului trecut, când medicul Violeta Șapira și-a dat demisia din funcție și a plecat la Galați. «Sigur, mă voi înscrie la acest concurs! Am foarte multe proiecte pe care le-am început și pe care trebuie să le finalizez, așa cum am promis...» ne-a declarat Mariana Iancu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Violeta Șapira revine la Slobozia? Se pare că nu doar Mariana Iancu vrea să devină șefă cu acte în regulă a Spitalului Slobozia, ci și fosta directoare, Violeta Șapira. Surse din cadrul unității medicale susțin faptul că aceasta dorește să revină în funcția la care a renunțat anul trecut. Tocmai de aceea se pare că aceasta și-ar fi exprimat intenția de a se înscrie la concursul organizat luna aceasta de Consiliul Județean Ialomița. Mai mult, Violeta Șapira urmează să-și deschidă în oraș un cabinet privat de Neurologie și, între timp, oferă consultații la Spitalul Orășenesc din Țăndărei...

6 Septembrie 2017, 15:55 (9008 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Juristul Vasile Zamfir cere anularea concursului de manager organizat la Spitalul Slobozia
Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Slobozia
Violeta Șapira este noul director al Spitalului Județean Slobozia

Comentariile cititorilor:


Exemplu de spital judetean:
(12 Septembrie 2017, 14:24)
Personalul Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia va începe, miercuri, campania ”Noi donăm, noi salvăm”, iar timp de zece zile va dona sânge, încercând prin exemplul personal să-i mobilizeze și pe ceilalți posibili donatori.
Monica Onețiu, director de îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că personalul medical și TESA al unității va dona sânge timp de zece zile, în perioada 13-23 septembrie, pentru a-i sensibiliza pe potențialii donatori să facă același lucru:
”Am făcut apel tuturor colegilor din spital pentru că este nevoie de sânge. Sunt mulți pacienți oncologici, sunt operați pe neurochirurgie, sunt pacienți critici care au nevoie de sânge. Vom merge în halate. Între noi sunt donatori fideli, dar acum în mod special o să meargă și alții și vrem să vedem că se mai schimbă ceva, iar lumea se mobilizează”.
Managerul in oglinda:
(10 Septembrie 2017, 18:47)
Alo !! Postac prost si idiot! Nu ai inteles ca poate sa-si depună oricine dosarul pt a candida la funcția de manager la spital! Tu, rahatule  de faci comentarii si faci pe deșteptul esti liberi sa te prezinti la concurs!! (Dar de castigat va castiga cine vrea tov.Moraru-ups!)Rusine !!
Manager :
(10 Septembrie 2017, 03:32)
Alo !! Postacilor prosti si idioți! Nu ati inteles ca poate sa-si depună oricine dosarul pt a candida la funcția de manager la spital! Toti rahati ăștia de faceti comentarii si faceti pe deștepți suntei liberi sa va prezen5ati la concurs!! Rusine !!
Gigi:
(9 Septembrie 2017, 23:00)
"observator" spitalele din România sunt conduse de medici de peste 20 de ani și sunt niște ruine. Avem nevoie de oameni care știu cu ce se mănâncă administrația. Dacă nu sunteți subiectivi și chiori puteți sa vedeți când ceva se schimba în bine.
HINGHER:
(9 Septembrie 2017, 15:44)
Aveti curaj să intrati in curtea spitalului, după ce se întunecă și să pozati animalele ? ? De fapt, nici ziua nu e altfel, haita de câini te rup, aleargă dupa masini până la poartă și ăia de la poartă se uită curioși. Marș bubi că te mușcă doamna ! . Ne întrebăm de unde sunt purici pe holuri . Moraru,i-ați managera și vino să vezi haita , las-o pe ce care te apără și vino să vezi.
..a doua sursa..:
(9 Septembrie 2017, 13:34)
Daca nu a-ti publicat prima ,,sursa,,revin, cu o a doua sursa ( putin mai,, blanda,, ,poate asa e acceptata), referitor la concursul ce va sa vina , ptr. ocuparea postului de manager al SJUS....Off Doamne, ce ne mai place , sa azvarlim cu noroi in competenta si demnitatea oamenilor( si aici ma refer strict la dna DR SAPIRA). de ce s-ar mai intoarce intr-un loc sau post , pe care l-a avut deja?
( Se incearca a creea imagine ,,cuiva,, sau teoria conspiratiei??) NU a fost data afara, ci a renuntat , A RENUNTAT. Nu-i mai duceti grija, fiindca  un Om competent , cu demnitate si multe alte calitati,( ce sunt pe cale de disparitie) , isi gaseste foarte repede locul ( si ce loc!)Voi, ramaneti sub dictatura ,, hitlerista,, a managerului pe care l-ati acceptat ( si aici, ma refer la angajatii spitalului) si va doresc, sa obtineti toate drepturile salariale, sa lucrati cu demnitate, cu zambetul pe buze si profesionalism! La cat mai multe ,, succesuri,,, ca de restul ..are cine sa ocupe de ,, vegherea,,voastra !
Supravietuitorul:
(9 Septembrie 2017, 08:50)
Lasati domnilor sa isi depuna candidatura si sa candideze personal specializat adica ,, Medici '' nu politruci pupincuristi, de aceea a ajuns tarisoara noastra pe marginea prapastiei, datorita intereselor de grup asa se face si prin ministere se organizeaza de fatada examene in schimb totul este trucat iese tot cine are sustine din partea grupului de interese
. Doamna Mariana punetio la vivani daca o iubiti asa si o sustineti cu fonduri de la C. J. IL.  ca in spital nu are ochi sa vada pereti saloanelor ne zugravite de pe vremea raposatului Ceausescu, in spital nu sunt numai holurile de acces si grupurile sanitare bolnavi isi petrec timpul in saloane insalubre, iar hrana lasa de dorit folositi domnilor vesela de unica folosinta tip casoreta cu capac nu sa stea hrana descoperita pana vine pacientul de la o procedura medicala sau pana se termina perfuzia, Ce sa mai zicem ca bietele infirmiere ce sunt platite pentru sa faca curatenie cu aceiasi tinuta vestimentara distribuie hrana din vase ne acoperite din holurile pe unde se circula dea valma si pacienti, apartinatori vizitatori. Pacat de bani nostri ai tuturor ca sunt folositi cum dicteaza grupurile de interes.
APROZAR:
(8 Septembrie 2017, 18:38)
Păi să-l pună pe Olaru că se pricepe și la treburi de piață. Vineri, 8 septembrie,  la ora 8,30 , ilustrul doctor, burdușit cu niște sacose mari, distribuia la fișier, salariatelor ,lapte și calupuri de brânză. Asta în văzul paciențolr care au așteptat încă două ore să se interneze, dar nu mergea calculatorul. Chirurgul piețar a urcat apoi în policlinică , unde avea și alți clienți.  Totul făcut cu mănuși chirurgicale.
Vasile:
(8 Septembrie 2017, 17:15)
Da, ce se mai știe de pacientul/vizitatorul care a sărit pe geamul spitalului? Gunoaie băgate sub preș.
... :
(8 Septembrie 2017, 15:46)
Concursul a fost cistigat de mult de Mariana! Ce concurs? Concurs a dat cind a întrat în grațiile lui nea Moraru . Aceasta este apă de ploaie... Ați mai auzit ceva de bătaia doctoritelor, de ăla sărit pe geam, de mașina cumpărată, de plingerile doctorilor...?! Nu spitalul contează pentru ei. Ea nu avea cum să se ducă la Moraru toată ziua din angajat la firmă privată și nici din postura de ,, nimeni "... nu că ar fi cineva! Doar cine nu vrea, nu vede sau se face că nu vede... Așa că, concursul e doar de fațada, a trecut de mult testul!!!
Maria:
(8 Septembrie 2017, 10:52)
@mario. Și ce dacă!? Să-i ia Moraru, să-i ardă și să-i și opereze, fără anestezie! Da, îi prinde el pe toți care merită? Aici e problema: este cinstit și obiectiv Moraru Victor? Poate fi el VLAD ȚEPEȘ de Ialomița, că ar fi de mare folos!
Dinica:
(8 Septembrie 2017, 09:39)
Doamna Iancu nu a fost in stare sa isi gestioneze buticul din statia de autobu , a pierdut apartamentul la camatari si acum brusc a lovito competenta.
gramaticul:
(8 Septembrie 2017, 09:02)
@Mario conjuga verbul 'a lua':  eu i-au, tu i-ei, el i-a..
Mario :
(7 Septembrie 2017, 23:22)
Eu atat va spun: nu-l suparati pe d l Presedinte Moraru ca preia el si functia asta si va i-a cu SMURDUL ca pe functionarii de la consiliu judetean. Nu va jucati cu focul postacilor de la spital ca va arde taranu si va si opereaza...
Unul din Galati!:
(7 Septembrie 2017, 15:41)
    Doamna doctor Sapira nu se mai intoarce in Slobozia. Are doua zile pe saptamana consultatii la Medlive Galati, este medic neurolog la spitalul din Galati, Sef de Lucrari la Facultatea de Medicina, tot din Galati si alte solicitari ( tot la Galati). Este foarte apreciata de galateni.
    La Slobozia a lasat toata sectia de neuro renovata numai din sponsorizari.
    Ptr cei carora le este frica ca o sa mai candideze la Slobozia, le spun sa stea linistiti.
    Este o mare pierdere ptr orasul Slobozia.


Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 20 Sep 2019
166 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2019, 16:15


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 23-27 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2019, 15:20
(47 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

Servicii Publice Slobozia SRL
vă face cunoscut faptul că,
în perioada 05-06.10.2019,
se vor desfășura
«Zilele Recoltei»
în incinta Pieței Agroalimentare Ialomița

20 Septembrie 2019, 08:10


3

Biciclist acroșat de o mașină între Bucu și Ograda

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda. În timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Țăndărei, conducea ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:10
(151 vizualizări - 0 comentarii)


4

Urziceni: Acțiune de prevenire a furturilor de și din autovehicule

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autovehicule pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:05
(89 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Fetești

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 19 septembrie 2019, la nivelul unui branșament de pe strada Garofiței, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:55
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 18 septembrie 2019, părintele protopop Laurențiu Cioranu, împreună cu părintele Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba sfeștaniei, Sfințirea cea mică a apei și au rostit rugăciuni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:50
(194 vizualizări - 2 comentarii)


DSVSA Ialomița: 21 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 18.09.2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 21 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea au fost ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:30
(146 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din Manasia


Marți, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Manasia, și-ar fi agresat și amenințat fosta soție. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:25
(112 vizualizări - 0 comentarii)


9

APM Ialomița: Zi pentru combaterea ambroziei

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a propus ziua de sâmbătă, 28 septembrie a.c., o zi a mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională când, într-o singură zi, prin ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:20
(126 vizualizări - 0 comentarii)


10

Gheorghe Lazăr: Beat la volan

Marți, 17 septembrie 2019, polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:15
(129 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Clean Stations»

Miercuri, 18 septembrie a.c., la nivel național, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi a desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:10
(125 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(202 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(192 vizualizări - 0 comentarii)


«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(181 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2325 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(238 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(286 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(414 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(340 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(407 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(324 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(489 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(335 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(451 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Anca în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Lupu în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Gogu în Primarul din Urziceni vrea serviciu de salubritate propriu Din ciclul în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Liliana în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Rahat administrativ în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Amarean în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei @ suporter: în Golurile căpitanului Toma Legea 489/2006 în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Ateu! în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Klaus cel mic în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis vasile în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei Ministrul sanatatii în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Marcel în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis Ministrul sănătății în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Bossu' din Gigi Lazar în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis Ministrul sanatatii în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Pt xxx în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe @mircea în PS Vincențiu a blocat investiția la «groapa lui Stoica» Urmașul lui urmașul lui Sava în Primarul din Urziceni vrea serviciu de salubritate propriu
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...