Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

EXCLUSIV: Manuela Zainea, noua șefă a Învățământului ialomițean

EXCLUSIV: Manuela Zainea, noua șefă a Învățământului ialomițean

Miercuri, 13 septembrie 2017, printr-un Ordin al ministrului Educației, Manuela Zainea a fost numită la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. Ea a înlocuit-o pe Steluța Mitrea, cea care, înainte de debutul anului școlar, a fost numită în această funcție pentru o perioadă de 60 de zile.

Un nou șef la IȘJ Ialomița Potrivit informațiilor, Ministerul Educației a emis un Ordin prin care a numit-o pe Manuela Zainea, profesor și consilier local PSD în Consiliul Local Slobozia, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. Simultan cu Ordinul de numire a Manuelei Zainea la șefia Învățământului ialomițean, Ministerul Educației a emis și un Ordin prin care Steluței Mitrea îi încetează activitatea de inspector școlar general, revenind la funcția de inspector școlar general adjunct în cadrul IȘJ Ialomița.
Citiți mai multe amănunte despre acest subiect în ediția de miercuri, 20 septembrie 2017, a ziarului Independent

13 Septembrie 2017, 16:20 (20915 vizualizări - 82 comentarii)

Citiți și:
Luminița Barcari a revenit în fruntea Învățământului ialomițean
Luminița Barcari revine în funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița
Manuela Zainea s-a întors la șefia Învățământului ialomițean

Comentariile cititorilor:


Fam Mocanu:
(15 Septembrie 2017, 20:39)
Suntem multi cei care susținem pe doamna învățătoare. Foarte multi ! In afara aparatului vostru de propaganda mizerabil (psd/ pnl/ pdsr/ apr/ etc, sunteți la fel ! înraiti oamenii !), afara cu politica ! Acum daca doriți confruntare directa a argumentelor si va prezentați personal, va așteptam pe oricare din voi oricând la școala nr 4 acolo unde "nu se face nimic" ! (noi muncim pentru copii noștri ziua, nu stam la invective gratuiite pe internet) Faceti va rog o lista si veniți, va așteptam Parinti scoala nr 4 Slobozia
@O mamica a doi..:
(15 Septembrie 2017, 20:04)
 In oglinda:"Neavenita" sunteți, cea care nu va prezentați numele si stați pe internet, da, tu, veșnic frustrata, debitand atatea ineptii etc,etc..
O mamica a doi elevi:
(15 Septembrie 2017, 19:07)
Am avut ambii copii la școala nr 4, iar unul la dansa in clasa. O cunoaștem bine pe dna învățătoare. Nu va e rușine ? Cum puteți debita atâtea inepții despre activitatea dânsei ? "Neaveniți" sunteți cei ce nu va prezentați numele si stați pe internet, da, voi, veșnic agramați, fara rezultate ! Datorită cadrelor de acolo băieții mei sunt acum ingineri cu realizări profesionale si personale. Doamna, noi va susținem ca si pana acum, nu plecați urechea la acești frustrați ! Fiți alături de noi ca si pana acum. Noi, părinții de elevi ai școlii nr 4, atat de "precare" in rezultate, vom fi mereu de partea adevărului. Va așteptam înapoi la catedra, va regretam plecarea. Mult succes !
Costel:
(15 Septembrie 2017, 18:17)
Dacă vrei să te deprofesionalizezi, ești neavenit la catedră și ai pile, te duci la Palatul Copiilor! Se doarme acolo pe bani frumoși!
Costel:
(15 Septembrie 2017, 18:13)
Doamna (vom vedea cât va fi de 'doamnă'!) este mai mult cu partidul și mai puțin cu școala. @ionescu profesor bate câmpii, dulcegării de romantic întârziat! Auziți? A făcut cinste Școlii 4 și Palatului copiilor, unde nu se face nimic?!
cristina:
(15 Septembrie 2017, 17:25)
ce este greu de inteles ,daca este din PSD?
Severin:
(15 Septembrie 2017, 17:00)
Ce are unu cu otilica pe aici? Unde bate, care știți?Otilica mai are de stat acolo ceva timp.
Înv. din București!:
(15 Septembrie 2017, 16:57)
@ionescu prof. Nene, dacă ai gradele și gradație de merit, ești credibil, etalon, model, exemplu de urmat?? Ultimul cuvânt îl are adevărul: vom trăi și vom vedea ce poate DOAMNA ca general pe școala ialomițeană! Ce, Palatu copiilor? Ce, Școala 4? Păi, nene, știi ce a fost sc. 4 în Slobozia? Râsul lumii! Mai bine tăceai, decât să vii cu , argumentele' acestea! Părinții dânsei au fost profesori! Foarte bine, și?! Nu te contrazice nimeni, fii loial fostei colege! Așteptăm rezultate, avem încredere, sperăm că va fi bine pentru copiii noștri, nu pentru interesele personale, ca până acum! Doamne ajută!
Popescu profesor:
(15 Septembrie 2017, 16:27)
@ionescu profesor. Deși te dai ,,din București", se pare că nu te-ai putut desprinde de provincialism. Lasă oamenii de la fața locului să se exprime! Tu ține cu dinții de ,,unitatea" cadrelor didactice! Te vei trezi că nu ai ce ține cu dinții, nu că nu există ,,unitate", nu mai există CADRE DIDACTICE adevărate care să fie unite!
T.B.:
(15 Septembrie 2017, 15:00)
Stimate d-le Ionescu profesor-invatator in Bucuresti, "citesc cu uimire si dezamagire aceste randuri ale dvs"(ca sa va citez): pe de o parte va declarati admiratia pt (D)oamna invatatoarea Zainea, membra psd si proaspat numita sef la ISJ Ialomita, pe de alta ne amintiti de derizoriul in care a cazut invatamantul romanesc, desi, nu-i asa,cancanul si performanta n-ar avea ce sa caute in acelasi comentariu. Iar psd-ul(fara majuscule) domina si conduce Romania de ceva timp. Acum, ce sa mai credem,ori (D)oamna invatatoare este meseriasa,dar neinspirata politic, ori ambitiile politice ale dansei sunt mai mari decat performantele ei profesionale..Oricum o dam tot la derizoiu ajungem. Apropo de comentatori: asa e,multi sunt neciopliti, li se vad carentele in educatie si anii repetati degeaba in scoala primara. Totusi, ei sunt grosul celor care platesc taxe si impozite pt ca "iubitii" conducatori psd si bugetarii numiti de partid sa-si incaseze salariile deloc neglijabile si nu invers..
Esti tare, Otilica!:
(15 Septembrie 2017, 14:34)
Asa cum am scris mai sus: esti tare, Otilica!
Ionescu profesor :
(15 Septembrie 2017, 14:25)
Sunt invatator in Bucuresti, cu gradele 1 si 2 luate in anii '90, gradatie de merit ca si d-na Zainea, dupa generatii de elevi formate in multi ani de cariera. Sunt si raman apolitic convins. O cunosc personal pe aceasta Doamna, cadru didactic, si scriu cu "D" pentru ca cei care o cunosc pot confirma respectul si admiratia pe care i-l poarta pe buna dreptate. Vine dintr-o familie de invatatori si profesori respectati, unii inca in activitate. 
Citesc cu uimire si dezamagire aceste randuri lipsite de fair-play ale opozitiei psd din acest oras. Comentarii lipsite de argumente, pline de invective si greseli gramaticale. Formatori de opinie locali, lipsiti de educatie si valori, ascunsi dupa nume fictive, isi denigreaza zi de zi concetatenii fara a-i cunoaste cu adevarat si mai grav, colegii de breasla, in diferite pagini  ale acestui "ziar online". 
Singurul lucru pe care i l-am reprosat acum 5 ani d-nei Zainea a fost ca nu avea nevoie sa intre in acest partid, in politica in general, pentru a i se recunoaste meritele. Ea le-a castigat deja prin intreaga ei cariera la scoala Nr 4 si ca director la Palatul copiilor.
Dansa a fost propusa, acum mai bine de 10 ani, Inspector judetean la invatatori, atunci cand nu era membru de partid.  
Sa nu amestecam lucrurile, cancanul si performanta nu au loc in aceeasi fraza. 
Informati-va inainte de a citi aceste comentarii ! Asteptati verdictele dosarelor de justitie, fie ele si comandate politic, inainte sa acuzati !
Dragi colegi, fiti uniti si sustineti-va reciproc, doar asa puteti depasi derizoriul in care se afla invatamantul romanesc actual..   
@Nae:
(15 Septembrie 2017, 13:45)
Palaria fiind deja croita(pt cei cu concurs), nu mai ramane decat o solutie: umflarea capului cu politica si naravul psd ..
Nae:
(15 Septembrie 2017, 12:35)
Pălăria este foarte mare pentru capul ei! Ori micșorați pălăria, ori....
ADRIANA:
(15 Septembrie 2017, 12:10)
@un profesor! Acei profesori care există chiar și în Ialomița, nu se bagă în cct.! Sunt profesioniști verticali (atât cât se poate!), nu ling, nu se gudură, nu râvnesc la funcții! Pune o proastă "șefă de Catedră"(?!) și ea se și vede la Casa Albă! Bagă o fată bătrână în CA ( e fără obligații, că n-are viață!) și să vezi ce execută nemângâiata, cu venin! Există profesori capabili de a fi inspectori, dar nu se pătează! Se caută jigodiile manipulabile!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 29 Sep 2020
372 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Alegeri Locale 2020: Incidente electorale sesizate autorităților la Făcăeni și Țăndărei

Scandal cu urna mobilă la Făcăeni. Biroul Electoral Județean a aprobat solicitarea venită din partea unui candidat pentru funcția de primar în care acesta a reclamat faptul că procedura pe care președinții ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 17:15
(863 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: 11 sesizări privind incidente electorale în Ialomița

De la începerea procesului de votare, duminică 27 septembrie 2020, au fost înregistrate 11 sesizări privind incidente electorale:
-influențare alegători în localitatea Traian (neconfirmată) ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:50
(562 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: Reclamații privind transportul alegătorilor la Slobozia, Rădulești și Scânteia

Alte 3 incidente electorale au fost sesizate Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Potrivit polițiștilor, reclamațiile respective fac referire la transportul alegătorilor către Secțiile de ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:20
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1225 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 27 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1225, cu 12 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 13:05
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: La Amara se transportă persoane spre secțiile de votare

Ziua Alegerilor Locale nu este lipsită de incidente electorale în localitatea vecină Sloboziei. Astfel, duminică, 27 septembrie 2020, la Amara, au existat numeroase sesizări privind transportul persoanelor ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 11:20
(551 vizualizări - 0 comentarii)


Alegeri Locale 2020: Incidente electorale în Ialomița

Conform Biroului Electoral Județean, instituția a fost sesizată cu privire la faptul că într-una dintre secțiile de votare din județ membrii Secției nu poartă măștile de protecție și nu folosesc dezinfectanți ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2020, 10:20
(338 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1213 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 26 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1213, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 13:05
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Movilița: Șase persoane, rănite într-un accident rutier

Pompierii militari din cadrul ISU Ialomița au intervenit în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 25/26 septembrie a.c., în jurul orelor 23,00, la un accident rutier produs pe DN2, în localitatea Movilița ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2020, 08:15
(222 vizualizări - 1 comentariu)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Septembrie 2020, 19:10


Beat la volan pe străzile Sloboziei

Un bărbat, de 53 de ani, din Slobozia, a fost oprit în seara zilei de joi, 24 septembrie a.c., pe un drum public din oraș de către un echipaj de Poliție. Oamenii legii au observat că mergea cu mașina pe ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:15
(236 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Arestat pentru «furt calificat»

Joi, 24 septembrie a.c., polițiștii din Stelnica au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 16:10
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1205 cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 25 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1205, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 13:05
(132 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJFP Ialomița: 30 septembrie 2020, termen limită pentru depunerea notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare

Agenția Națională de Administrare Fiscală reamintește că termenul limită de depunere a notificării prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2020, 10:35
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Primăria Slobozia: Termen scadent pentru plata impozitelor

Serviciul Taxe și Impozite al Primăriei Slobozia aduce la cunoștință contribuabililor care au ales să-și plătească taxele locale în două rate faptul că termenul scadent pentru plata celei de-a doua rate ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Făcăeni: Cu sturionii în mașină

Un bărbat, de 44 de ani, din Fetești, s-a ales cu un dosar penal după ce asupra sa au fost descoperite 10 exemplare de cegă, pentru care nu avea documente legale cu privire la proveniență. Bărbatul a fost ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 17:00
(278 vizualizări - 1 comentariu)


Făcăeni: Alcoolul l-a lăsat fără permis

În urma unei acțiuni preventive desfășurată miercuri, 23 septembrie a.c., pe zona de Est a județului Ialomița, polițiștii au oprit în trafic un șofer care, înainte de a se urca la volan, consumase băuturi ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 16:55
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1191 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1191, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 13:10
(149 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la firmele care folosesc zilieri

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite atât prin lege cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2020, în perioada 14-19.09.2020 s-a desfășurarat ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2020, 12:15
(143 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie europeană de conștientizare a lucrătorilor și angajatorilor cu privire la beneficiile muncii declarate

În cadrul campaniei lansate de European Commission și de European Labour  Authority, începând cu data de 21.09.2020 și până vineri 25.09.2020 vor avea loc evenimente și activități pentru promovarea ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 15:50
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1183 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1183, cu 1 caz mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 13:10
(148 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, un nou serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național pentru Informații Financiare, și ANAF au colaborat la dezvoltarea și implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea on-line, prin intermediul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2020, 12:55
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Probleme tehnice la APM Ialomița

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița informează publicul interesat asupra faptului că, în urma unor defecțiuni tehnice la nivel național, nu sunt funcționale atât pagina web a instituției și e-mailul ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 15:50
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1182 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1182, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2020, 13:05
(251 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1169 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Luni, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1169, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 13:05
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii intenționate pe miriști de porumb la Armășești și Balaciu

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie a.c, în jurul orelor 20,30, pompierii ialomițeni au fost solicitați, printr-un apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu de miriște de porumb care ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 11:20
(259 vizualizări - 0 comentarii)


11,13 tone de tutun, confiscate de inspectorii ANAF-Antifraudă

De la începutul lunii septembrie a.c., inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au confiscat 11138 kg de tutun brut, provenit din Bulgaria ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2020, 09:10
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1161 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Duminică, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1161, cu 20 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2020, 13:05
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1141 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Sâmbătă, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1141, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2020, 13:05
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1129 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Vineri, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1129, cu 19 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2020, 13:10
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1110 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 1110, cu 21 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2020, 13:05
(365 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
T,B, în Liberalul Dragoș Soare, NOUL PRIMAR al Sloboziei Unul în Liberalul Dragoș Soare, NOUL PRIMAR al Sloboziei Viorel în «Mulțumesc Echipei PSD pentru implicarea de care a dat dovadă!» Mary în «Mulțumesc Echipei PSD pentru implicarea de care a dat dovadă!» Vali în «Mulțumesc Echipei PSD pentru implicarea de care a dat dovadă!» Succesuri în 38 primari-PSD, 17 primari-PNL, 2 primari-ALDE, 3 primari-PRO România, 2 primari-Partidul Ialomițenilor, 2 primari-USR PLUS, 1 primar-AUR, 1 primar-independent Gina în «Mulțumesc Echipei PSD pentru implicarea de care a dat dovadă!» Octavia în Ialomițeanul care a ajuns în Antarctica Analist în Liberalul Dragoș Soare, NOUL PRIMAR al Sloboziei ANALIST în «Mulțumesc Echipei PSD pentru implicarea de care a dat dovadă!» libertini în Dan Anton a falimentat SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA (II) munteanul în Liberalul Dragoș Soare, NOUL PRIMAR al Sloboziei un functionar scarbit în «Mulțumesc Echipei PSD pentru implicarea de care a dat dovadă!» gigi în Liberalul Dragoș Soare, NOUL PRIMAR al Sloboziei Cetățean în «Mulțumesc Echipei PSD pentru implicarea de care a dat dovadă!» Cetatean în Liberalul Dragoș Soare, NOUL PRIMAR al Sloboziei Cetatean în «Mulțumesc Echipei PSD pentru implicarea de care a dat dovadă!» Radu în Liberalul Dragoș Soare, NOUL PRIMAR al Sloboziei mitu în Liberalul Dragoș Soare, NOUL PRIMAR al Sloboziei Cetățean în Liberalul Dragoș Soare, NOUL PRIMAR al Sloboziei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...