Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Luni, 18 septembrie 2017, s-au încheiat înscrierile pentru concursul organizat de Consiliul Județean Ialomița cu privire la ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Potrivit informațiilor oficiale, doi candidați și-au depus dosarele pentru a susține testarea. Este vorba despre Mariana Iancu, managerul interimar al instituției, și Vasile Zamfir, juristul Spitalului Slobozia. Aceștia vor susține un plan de management în fața unei comisii, urmând apoi ca cel mai bun proiect să fie declarat câștigător. Rezultatele se vor face publice după data de 25 septembrie 2017.

Iancu versus Zamfir Considerat doar o simplă formalitate prin care președintele Victor Moraru încearcă să o numească pe Mariana Iancu manager definitiv al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, aceasta fiind totodată declarată drept candidat unic al acestei testări, concursul organizat de Consiliul Județean Ialomița pentru șefia celui mai mare spital din județ agită spiritele în cadrul instituției. Cu câteva ore înainte de finalizarea procedurii de înscriere, încă un candidat și-a mai depus dosarul. Este vorba despre Vasile Zamfir, controversatul jurist al Spitalului Slobozia. Nu este pentru prima dată când Zamfir dorește să devină manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Acesta și-a mai depus dosarul de înscriere pentru un concurs similar, organizat pe vremea ex-președintelui Silvian Ciupercă. Din (ne)fericire, la vremea respectivă, candidatura lui Zamfir a fost respinsă motivându-se faptul că dosarul acestuia era incomplet. Pe cale de consecință, vechea administrație a județului a decis să-i prelungească lui Adrian Berbece interimatul în fruntea Spitalului Slobozia cu încă 6 luni. De această dată, se pare că Vasile Zamfir și-a făcut temele mult mai bine și este pregătit să susțină examenul. «Aș vrea să se înțeleagă că sunt un posibil candidat... Oricum, este dreptul fiecăruia dintre noi să se înscrie la acest examen. De data aceasta mă simt mult mai bine pregătit!» a precizat juristul Vasile Zamfir. Mult mai rezervată în declarații, Mariana Iancu a precizat faptul că nu-și cunoaște contracandidații. «Să vină cine o vrea... E liber pentru toată lumea! Nu fac parte din comisie, deci nu știu cine s-a mai înscris...» a precizat Mariana Iancu.

O formalitate Dacă la concursurile anterioare candidații care doreau să devină manageri ai Spitalului Județean de Urgență Slobozia au trecut prin adevărate probe de foc, de data aceasta Consiliul Județean Ialomița a decis să schimbe regulamentul de desfășurare a testării. Astfel, candidații trebuie să susțină în fața unei comisii doar un proiect de management. După susținere va fi declarat «admis» candidatul al cărui plan de management va fi agreat de reprezentații respectivei comisii. După promovarea concursului, viitorul manager va sta în fruntea Spitalului Slobozia vreme de 3 ani când, potrivit legii, va fi organizat un nou concurs.

20 Septembrie 2017, 09:55 (4866 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Juristul Vasile Zamfir cere anularea concursului de manager organizat la Spitalul Slobozia
Spitalul din Slobozia își caută manager
Violeta Șapira este noul director al Spitalului Județean Slobozia

Comentariile cititorilor:


gogu:
(28 Septembrie 2017, 09:10)
Daca s-ar face o evaluare corecta ,cu evaluatori din alte judete,ar ramane institutiile publice fara angajati.Pentru ca se stie ,inclusiv ,femeia de serviciu ,este politic.
Runos:
(26 Septembrie 2017, 10:23)
Vorbiti de neamurile angajate de juristul zamfir ?dar de transferulie facute de doamna iancu de pe un post pe altul mu se vad?dar de angajarile facute recent si distribuirea pe sectii nu se vad ?dar despre subiectele date inainte de examene la upu in spital nu se vad ?despre noul electrician de la vivani care a concurat cu persoane bine pregatite (maestru combinat ,fabrici mari )la fel subiecte acasa ca la bac nu se vad ?si stati putin ca dupa asa nota de 9.55 o sa vedeti angajari de rudenie si lingai pt un menegeriat performant. Si sa scrie proiectul de menegeriat nu i a 5 dar sa l o fi gandit si prezentat ...pe ce fax la ti primit doamna iancu ?si cine l a scris? Oare m ai avem dna ?politie?justitie?pana unde o merge atata prosteala pe fata?fereasca dumnezeu de desteptaciunea prostilor!!!!!
habemus managerus:
(26 Septembrie 2017, 07:32)
iata ca acest concurs a avut loc si, in sfarsit, avem un manager la SJU. Cinste conducatorilor si noului manager. Apare insa o intrebare destul de pertinenta. Privind la comisia de concurs observ cu surprindere ca nici un membru al acesteia nu avea studiile necesare sa evalueze corect prestatia candidatului la postul de manager (oricare ar fi fost el), decat maxim sa verifice daca acesta avea la examen unghiile taiate si batistuta in buzunar. Ar fi interesant de vazut cum au evaluat cei din comisie proiectul doamnei din punct de vedere al prioritatilor, al managementului institutiei sanitare in cauza si din multe alte puncte de vedere lfata de care, cu stima, nu sunt pregatiti sa se pronunte. Si atunci intrebarea: Nu credeti ca ar fi trebuit ca in aceasta comisie de concurs sa fie cooptate persoane care sa stie cu ce se mananca managementul sistemului sanitar? Ca poate atunci nu ar fi luat doamna 9,55, poate ar fi luat totusi un 7,00 (zic si eu) dar chiar si doamna ar fi stiut unde sa modifice proiectul de management ca sa fie de 9,00. Sau poate ca proiectul chiar este de 9,55. Asteptam sa vedem. Dar tot pe stresul nostru. (Pana atunci, medicii chirurgi bat la usa ATI ca sa-si vada bolnavii proaspat operati).
Spitalul slobozia:
(22 Septembrie 2017, 13:23)
Gogutaaa.,dupa nume te ai caracterizat singur..doar un prost ca tine si un lingau nu intelege ca nu vrea si care tine cu noua metoda de coruptie si furt......m ai bine uitate cum scrii tu sau ai fost coleg de studii superioare cu.......,..fraere
xyz:
(22 Septembrie 2017, 13:22)
acum ca stim ca nu exista contracandidat, poate dupa ce primeste postul de manager, doamna Iancu face public contractul de management si proiectul cu care cistiga acest post. pe scurt, ce vrea sa faca in acest post pe durata mandatului de manager. si, daca se poate, fara brizbrizuri. doar lucruri concrete. multumim anticipat.
Mary:
(21 Septembrie 2017, 11:33)
  Mai stiti cati sefi s-au perindat din ' 90 pana azi?! Cati si-au angajat pilele?! Cati au luat spaga?! Cati si-au luat simbria si nu au facut nimic?! Dece atata bataie de joc?!
Goguță:
(21 Septembrie 2017, 07:29)
@spitalul Slobozia. Cine înțelege ce scrii tu, prostule, merită un premiu! Toți analfabeții au idei, mai greu cu scrierea lor în limba română! Directoarea Iancu este în situația de a realiza câtă incompetență, rateuri, indisciplină, corupție există în spital. Ani de studii la medici, da se văd?!
Candidat:
(20 Septembrie 2017, 17:01)
@Nesimtitu.....Citeste si roade la unghii....Pe str Penes Curcanul,nr 12,Vasile Zamfir a executat imprejmuire cu incalcare a domeniului public si fara autorizatie de constructie. Fac ceva pe diplomele lui facute cu bani publici de la spital si notele de 3 si 4 luate in toata cariera. La lant, Nesimtitule!!!!!
Spitalul slobozia..:
(20 Septembrie 2017, 16:26)
Speram ca proiectul de menegiment al doamnei Iancu sa nu contina acelasi limbaj de mahala ..tipete de isterie..amenintari comuniste...cum sa prezentat in vekiul mandat de interimar..prin taierea unor bosketi ..la inceput ca acum este jale ..si pictarea unor pereti cu elevi de la liceul de arte si varuirea unor pereti cu o firma bine cunoscuta de dansa din treburile gospodaresti propri..o firma renumita cu un dreptar de scandura de 1,5m...si ciocan sudat....sa nu gestioneze in noul mandat dupa bunul plac ca spitalul are o consiliu de administrare..nu sa incarce ca hoti sambata tone de fier si duse duse ....sa nu m ai piarda lunar 1.5mil din lipsa de de servici medicale datorita vocabularului de tara care il are la adresa medicilor ....totusi sunt medici...sa ajungi medic iti trebui sa 15 ani de facultate..iar sa fi meneger um an in psd..este greu sa te adaptezi la un limbaj corespunzator nu dna Iancu ...si atunci servicii medicale doar de la vivani unde ati raso...asa il radeti si pasta kt de curand din moment ce se aduc consumabile cu sacosa si datorii cu sacul
Nesimtitu:
(20 Septembrie 2017, 16:01)
Bai ala cu gardul...e normal ca un vacar ca tine sa l faca nesimtit pt ca nu ai tu tambre la gard kt diplome si masterate are el...tu de ce nu l muti ca nu ai ...
Nesimtitu:
(20 Septembrie 2017, 15:42)
Bai ala cu gardul....macar sa ai tu diplome si masterate ca el kt tambre au tu la gard si pe urma sa te uiti in curtea lui ..dar daca esti vacar normal ca l faci nesimtit...
Zamfir&Mariana:
(20 Septembrie 2017, 14:09)
Mai bine va luati amandoi!!!!!

Pacient deștept:
(20 Septembrie 2017, 11:21)
Vasile Zamfir nu are nicio șansă! El este iepurele! Oricum, mare nesimțit!
candidat:
(20 Septembrie 2017, 11:11)
Exceptional ce tupeu are juristul de conjunctură!!!!! Implicat în tot felul de dosare penale,gardul curtii mutat ilegal pe domeniul public,rude l e angajate cu japca de 100%....măi frate!!!!!!
zamfir:
(20 Septembrie 2017, 10:16)
nu are legatura cu subiectul dar am si eu o intrebare pt. Independent : va respecta primaria Slobozia clauza din contractul cu ACM 4 Buc. de a nu se mai prelungi contractul in cazul ca nu va finaliza lucrarile pe zona de sud la proiectul piata revolutiei pina la 30 sept. 2017 ? S-au "se vor intelege ei "

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 22 Feb 2020
183 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(143 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(198 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(187 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(158 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(205 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(502 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(246 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(396 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(450 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(543 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(316 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
giovani în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii slobozean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Ciuma rosie nu moare în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Petrica cu teava mica în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean Nini în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» un om simplu în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Ilie. în 3 amicale până la startul returului @.... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Incet si sigur în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean .... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei adevar în Fondurile europene din containerele de la Traian carmen în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei cetatean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Maria Irina în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Alx în «La Cluj, jucătoarele au evoluat execrabil!» platitor în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @Marian&Miruna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Slobozia în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Leonard în 3 amicale până la startul returului @Bogdan în Liviu Patrichi, director la Spitalul Fetești
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...