Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Luni, 18 septembrie 2017, s-au încheiat înscrierile pentru concursul organizat de Consiliul Județean Ialomița cu privire la ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Potrivit informațiilor oficiale, doi candidați și-au depus dosarele pentru a susține testarea. Este vorba despre Mariana Iancu, managerul interimar al instituției, și Vasile Zamfir, juristul Spitalului Slobozia. Aceștia vor susține un plan de management în fața unei comisii, urmând apoi ca cel mai bun proiect să fie declarat câștigător. Rezultatele se vor face publice după data de 25 septembrie 2017.

Iancu versus Zamfir Considerat doar o simplă formalitate prin care președintele Victor Moraru încearcă să o numească pe Mariana Iancu manager definitiv al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, aceasta fiind totodată declarată drept candidat unic al acestei testări, concursul organizat de Consiliul Județean Ialomița pentru șefia celui mai mare spital din județ agită spiritele în cadrul instituției. Cu câteva ore înainte de finalizarea procedurii de înscriere, încă un candidat și-a mai depus dosarul. Este vorba despre Vasile Zamfir, controversatul jurist al Spitalului Slobozia. Nu este pentru prima dată când Zamfir dorește să devină manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Acesta și-a mai depus dosarul de înscriere pentru un concurs similar, organizat pe vremea ex-președintelui Silvian Ciupercă. Din (ne)fericire, la vremea respectivă, candidatura lui Zamfir a fost respinsă motivându-se faptul că dosarul acestuia era incomplet. Pe cale de consecință, vechea administrație a județului a decis să-i prelungească lui Adrian Berbece interimatul în fruntea Spitalului Slobozia cu încă 6 luni. De această dată, se pare că Vasile Zamfir și-a făcut temele mult mai bine și este pregătit să susțină examenul. «Aș vrea să se înțeleagă că sunt un posibil candidat... Oricum, este dreptul fiecăruia dintre noi să se înscrie la acest examen. De data aceasta mă simt mult mai bine pregătit!» a precizat juristul Vasile Zamfir. Mult mai rezervată în declarații, Mariana Iancu a precizat faptul că nu-și cunoaște contracandidații. «Să vină cine o vrea... E liber pentru toată lumea! Nu fac parte din comisie, deci nu știu cine s-a mai înscris...» a precizat Mariana Iancu.

O formalitate Dacă la concursurile anterioare candidații care doreau să devină manageri ai Spitalului Județean de Urgență Slobozia au trecut prin adevărate probe de foc, de data aceasta Consiliul Județean Ialomița a decis să schimbe regulamentul de desfășurare a testării. Astfel, candidații trebuie să susțină în fața unei comisii doar un proiect de management. După susținere va fi declarat «admis» candidatul al cărui plan de management va fi agreat de reprezentații respectivei comisii. După promovarea concursului, viitorul manager va sta în fruntea Spitalului Slobozia vreme de 3 ani când, potrivit legii, va fi organizat un nou concurs.

20 Septembrie 2017, 09:55 (4579 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Juristul Vasile Zamfir cere anularea concursului de manager organizat la Spitalul Slobozia
Spitalul din Slobozia își caută manager
Violeta Șapira este noul director al Spitalului Județean Slobozia

Comentariile cititorilor:


gogu:
(28 Septembrie 2017, 09:10)
Daca s-ar face o evaluare corecta ,cu evaluatori din alte judete,ar ramane institutiile publice fara angajati.Pentru ca se stie ,inclusiv ,femeia de serviciu ,este politic.
Runos:
(26 Septembrie 2017, 10:23)
Vorbiti de neamurile angajate de juristul zamfir ?dar de transferulie facute de doamna iancu de pe un post pe altul mu se vad?dar de angajarile facute recent si distribuirea pe sectii nu se vad ?dar despre subiectele date inainte de examene la upu in spital nu se vad ?despre noul electrician de la vivani care a concurat cu persoane bine pregatite (maestru combinat ,fabrici mari )la fel subiecte acasa ca la bac nu se vad ?si stati putin ca dupa asa nota de 9.55 o sa vedeti angajari de rudenie si lingai pt un menegeriat performant. Si sa scrie proiectul de menegeriat nu i a 5 dar sa l o fi gandit si prezentat ...pe ce fax la ti primit doamna iancu ?si cine l a scris? Oare m ai avem dna ?politie?justitie?pana unde o merge atata prosteala pe fata?fereasca dumnezeu de desteptaciunea prostilor!!!!!
habemus managerus:
(26 Septembrie 2017, 07:32)
iata ca acest concurs a avut loc si, in sfarsit, avem un manager la SJU. Cinste conducatorilor si noului manager. Apare insa o intrebare destul de pertinenta. Privind la comisia de concurs observ cu surprindere ca nici un membru al acesteia nu avea studiile necesare sa evalueze corect prestatia candidatului la postul de manager (oricare ar fi fost el), decat maxim sa verifice daca acesta avea la examen unghiile taiate si batistuta in buzunar. Ar fi interesant de vazut cum au evaluat cei din comisie proiectul doamnei din punct de vedere al prioritatilor, al managementului institutiei sanitare in cauza si din multe alte puncte de vedere lfata de care, cu stima, nu sunt pregatiti sa se pronunte. Si atunci intrebarea: Nu credeti ca ar fi trebuit ca in aceasta comisie de concurs sa fie cooptate persoane care sa stie cu ce se mananca managementul sistemului sanitar? Ca poate atunci nu ar fi luat doamna 9,55, poate ar fi luat totusi un 7,00 (zic si eu) dar chiar si doamna ar fi stiut unde sa modifice proiectul de management ca sa fie de 9,00. Sau poate ca proiectul chiar este de 9,55. Asteptam sa vedem. Dar tot pe stresul nostru. (Pana atunci, medicii chirurgi bat la usa ATI ca sa-si vada bolnavii proaspat operati).
Spitalul slobozia:
(22 Septembrie 2017, 13:23)
Gogutaaa.,dupa nume te ai caracterizat singur..doar un prost ca tine si un lingau nu intelege ca nu vrea si care tine cu noua metoda de coruptie si furt......m ai bine uitate cum scrii tu sau ai fost coleg de studii superioare cu.......,..fraere
xyz:
(22 Septembrie 2017, 13:22)
acum ca stim ca nu exista contracandidat, poate dupa ce primeste postul de manager, doamna Iancu face public contractul de management si proiectul cu care cistiga acest post. pe scurt, ce vrea sa faca in acest post pe durata mandatului de manager. si, daca se poate, fara brizbrizuri. doar lucruri concrete. multumim anticipat.
Mary:
(21 Septembrie 2017, 11:33)
  Mai stiti cati sefi s-au perindat din ' 90 pana azi?! Cati si-au angajat pilele?! Cati au luat spaga?! Cati si-au luat simbria si nu au facut nimic?! Dece atata bataie de joc?!
Goguță:
(21 Septembrie 2017, 07:29)
@spitalul Slobozia. Cine înțelege ce scrii tu, prostule, merită un premiu! Toți analfabeții au idei, mai greu cu scrierea lor în limba română! Directoarea Iancu este în situația de a realiza câtă incompetență, rateuri, indisciplină, corupție există în spital. Ani de studii la medici, da se văd?!
Candidat:
(20 Septembrie 2017, 17:01)
@Nesimtitu.....Citeste si roade la unghii....Pe str Penes Curcanul,nr 12,Vasile Zamfir a executat imprejmuire cu incalcare a domeniului public si fara autorizatie de constructie. Fac ceva pe diplomele lui facute cu bani publici de la spital si notele de 3 si 4 luate in toata cariera. La lant, Nesimtitule!!!!!
Spitalul slobozia..:
(20 Septembrie 2017, 16:26)
Speram ca proiectul de menegiment al doamnei Iancu sa nu contina acelasi limbaj de mahala ..tipete de isterie..amenintari comuniste...cum sa prezentat in vekiul mandat de interimar..prin taierea unor bosketi ..la inceput ca acum este jale ..si pictarea unor pereti cu elevi de la liceul de arte si varuirea unor pereti cu o firma bine cunoscuta de dansa din treburile gospodaresti propri..o firma renumita cu un dreptar de scandura de 1,5m...si ciocan sudat....sa nu gestioneze in noul mandat dupa bunul plac ca spitalul are o consiliu de administrare..nu sa incarce ca hoti sambata tone de fier si duse duse ....sa nu m ai piarda lunar 1.5mil din lipsa de de servici medicale datorita vocabularului de tara care il are la adresa medicilor ....totusi sunt medici...sa ajungi medic iti trebui sa 15 ani de facultate..iar sa fi meneger um an in psd..este greu sa te adaptezi la un limbaj corespunzator nu dna Iancu ...si atunci servicii medicale doar de la vivani unde ati raso...asa il radeti si pasta kt de curand din moment ce se aduc consumabile cu sacosa si datorii cu sacul
Nesimtitu:
(20 Septembrie 2017, 16:01)
Bai ala cu gardul...e normal ca un vacar ca tine sa l faca nesimtit pt ca nu ai tu tambre la gard kt diplome si masterate are el...tu de ce nu l muti ca nu ai ...
Nesimtitu:
(20 Septembrie 2017, 15:42)
Bai ala cu gardul....macar sa ai tu diplome si masterate ca el kt tambre au tu la gard si pe urma sa te uiti in curtea lui ..dar daca esti vacar normal ca l faci nesimtit...
Zamfir&Mariana:
(20 Septembrie 2017, 14:09)
Mai bine va luati amandoi!!!!!

Pacient deștept:
(20 Septembrie 2017, 11:21)
Vasile Zamfir nu are nicio șansă! El este iepurele! Oricum, mare nesimțit!
candidat:
(20 Septembrie 2017, 11:11)
Exceptional ce tupeu are juristul de conjunctură!!!!! Implicat în tot felul de dosare penale,gardul curtii mutat ilegal pe domeniul public,rude l e angajate cu japca de 100%....măi frate!!!!!!
zamfir:
(20 Septembrie 2017, 10:16)
nu are legatura cu subiectul dar am si eu o intrebare pt. Independent : va respecta primaria Slobozia clauza din contractul cu ACM 4 Buc. de a nu se mai prelungi contractul in cazul ca nu va finaliza lucrarile pe zona de sud la proiectul piata revolutiei pina la 30 sept. 2017 ? S-au "se vor intelege ei "

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 20 Sep 2019
156 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2019, 16:15


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 23-27 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2019, 15:20
(49 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

Servicii Publice Slobozia SRL
vă face cunoscut faptul că,
în perioada 05-06.10.2019,
se vor desfășura
«Zilele Recoltei»
în incinta Pieței Agroalimentare Ialomița

20 Septembrie 2019, 08:10


3

Biciclist acroșat de o mașină între Bucu și Ograda

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe DN2A, între localitățile Bucu și Ograda. În timp ce un bărbat, de 39 de ani, din Țăndărei, conducea ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:10
(157 vizualizări - 0 comentarii)


4

Urziceni: Acțiune de prevenire a furturilor de și din autovehicule

Miercuri, 18 septembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autovehicule pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 17:05
(89 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie la furnizarea de apă în Fetești

Pentru remedierea unei avarii survenite joi, 19 septembrie 2019, la nivelul unui branșament de pe strada Garofiței, din orașul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea de ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:55
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 18 septembrie 2019, părintele protopop Laurențiu Cioranu, împreună cu părintele Daniel Ferbințeanu de la Parohia Ograda au săvârșit Slujba sfeștaniei, Sfințirea cea mică a apei și au rostit rugăciuni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2019, 09:50
(194 vizualizări - 2 comentarii)


DSVSA Ialomița: 21 focare de Pestă Porcină Africană

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, la data de 18.09.2019, pe raza județului Ialomița sunt declarate 21 focare de Pestă Porcină Africană. Acestea au fost ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:30
(146 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din Manasia


Marți, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din Manasia, și-ar fi agresat și amenințat fosta soție. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:25
(112 vizualizări - 0 comentarii)


9

APM Ialomița: Zi pentru combaterea ambroziei

Conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a propus ziua de sâmbătă, 28 septembrie a.c., o zi a mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională când, într-o singură zi, prin ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:20
(136 vizualizări - 0 comentarii)


10

Gheorghe Lazăr: Beat la volan

Marți, 17 septembrie 2019, polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din comuna Gheorghe Lazăr, în timp ce conducea un autoturism pe DN2A, deși anterior consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:15
(129 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «Clean Stations»

Miercuri, 18 septembrie a.c., la nivel național, Poliția Română, prin Direcția de Poliție Transporturi a desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2019, 17:10
(126 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

17 Septembrie 2019, 18:20


AJOFM Ialomița: 320 locuri de muncă în Europa

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Țările vizate sunt Austria, Franța, Germania, Irlanda, Norvegia, Olanda, Polonia și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 17:10
(202 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 83 mii de lei, 12 permise reținute

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 98 evenimente, cele ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:55
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Târgul «Pâinea și Vinul» la Muzeul Agriculturii

În perioada 20-22 septembrie 2019, orele 11,00-18,00, la Muzeul Național al Agriculturii se va desfășura, în cadrul Târgului «Pâinea și Vinul», expoziția și lansarea albumului «Pâinea noastră cea de toate ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:50
(193 vizualizări - 0 comentarii)


«Săptămâna Mobilității Europene», la Slobozia

În perioada 16-22 septembrie a.c., se desfășoară la nivel european Campania «Săptămâna Mobilității Europene». Astfel, Primăria municipiului Slobozia, prin Direcția Educație, Cultură și Tineret, în parteneriat ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:45
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis

Luni, 16 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi conducători auto, de 22 și 39 de ani, în timp ce conduceau pe drumurile publice fără a avea acest drept. În fapt, polițiștii Secției ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:40
(181 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie vaccinare vulpi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează locuitorii județului că, începând cu data de 23 septembrie 2019, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2019, 16:35
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Accident rutier grav la ieșire din Slobozia, două persoane decedate

Grav accident de circulație produs în seara zilei de vineri, 13 septembrie 2019, la ieșirea din Slobozia către Constanța. Trei persoane au fost grav rănite, în urma impactului a două mașini. La fața locului ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2019, 18:20
(2325 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


ISU Ialomița: 13 Septembrie-«ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA»

În luna iunie a anului 1848 unda de șoc revoluționară din Franța s-a propagat rapid în Țara Românească. După 3 luni de conflicte, la 13 septembrie 1848 a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:45
(238 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

IPJ Ialomița: Campania «10 PENTRU SIGURANȚĂ»

Polițiștii ialomițeni, însoțiți de reprezentanți ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat activități informativ-preventive în școlile de pe raza județului, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2019, 17:10
(286 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

DSVSA Ialomița: Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Pestei Porcine Africane

Noua epidemie de Pestă Porcină Africană aduce și sancțiuni pentru crescătorii de animale din Ialomița. În ultimele săptămâni, au fost aplicate amenzi de peste 30 mii de lei din cauza nerespectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

10 Septembrie 2019, 17:05
(414 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

IPJ Ialomița: Început de an școlar, în siguranță

Peste 180 de polițiști au fost în misiune, în zona grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Ialomița, pentru un început în siguranță al noului an școlar. Polițiștii prezenți la festivitățile specifice ...[citește_toată_știrea]

9 Septembrie 2019, 16:20
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În intervalul 9-14 septembrie a.c., orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:30
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Accident rutier soldat cu două victime

Joi, 5 septembrie a.c., în jurul orelor 5,30, pe raza localității Lilieci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. În timp ce un bărbat, de 57 de ani, din București, conducea pe ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:25
(407 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Lilieci accident


Ialomița: La volan, fără permis

Joi, 5 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat, de 26 de ani, din Bărbulești, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității Ciochina, deși avea acest drept suspendat ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 16:20
(324 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

IPJ Ialomița: Erou pentru patru frați din Bucșa

Un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița a devenit «părinte spiritual» pentru patru copii din satul Bucșa. Cristi Stan ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:25
(489 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Proiectul «Vreau să merg la școală»

În perioada 30 august-6 septembrie 2019, Protopopiatul Slobozia, împreună cu Părintele Laurențiu Cioranu au organizat a V-a ediție a proiectului social-filantropic «Vreau să merg la școală». Scopul proiectului ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2019, 15:15
(335 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,76%-rata șomajului în luna iulie 2019

La sfârșitul lunii iulie 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4506 șomeri (din care 2093 femei), rata șomajului fiind de 4,76%. Din totalul de ...[citește_toată_știrea]

3 Septembrie 2019, 17:25
(451 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Paula în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Haules Baules în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! bacalaureat în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Sile în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Trista festivitate în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! PSD ist în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Anca în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Lupu în În sfârșit, doamna Mariana are diplomă! Gogu în Primarul din Urziceni vrea serviciu de salubritate propriu Din ciclul în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Liliana în 30 mii de manuale de clasa a VII-a lipsesc din școlile ialomițene Rahat administrativ în Oficialii județului au inaugurat toalete de 200 mii de lei la Mărculești Amarean în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei @ suporter: în Golurile căpitanului Toma Legea 489/2006 în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Ateu! în Activitate desfășurată de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» Klaus cel mic în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis vasile în Amara cheltuie 414 mii de lei pentru potabilizarea apei Ministrul sanatatii în Medicii din Ialomița negociază «ca la piață» transferurile bolnavilor către spitalele din alte orașe Marcel în Motivele pentru care românii semnează în număr mare pentru candidatura lui Iohannis
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...