Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Mocioniu majorează costurile vieții la Slobozia

Nota de plată a alegerilor

Administrația Mocioniu majorează costurile vieții la Slobozia

Joi, 28 septembrie 2017, Consiliul Local Slobozia s-a întrunit în cadrul unei noi ședințe ordinare. În cadrul întâlnirii, consilierii locali au aprobat, printre altele, majorarea tarifelor pentru serviciile de salubrizare cu peste 50%, alocări suplimentare de fonduri pentru Cartierul Gării Noi, dar și extinderea cimitirului uman printr-un schimb de terenuri cu firma Tașcu Com SRL. De asemenea, consilierii locali au luat act de investirea în funcție a consilierului PMP Nicu Pericli, care ia astfel locul consilierului Radu Paros, exclus din rândurile acestei formațiuni politice.

Polaris majorează La nici un an distanță de la ultima majorare de tarife, Polaris M Holding a obținut săptămâna trecută o nouă creștere a acestora. Cosmetizată în «majorarea tarifelor de colectare stradală a deșeurilor», solicitarea a cuprins și creșterea de tarif pentru activitatea de depozitare impusă de Vivani Salubritate, de la 58 la 72,4 de lei, începând cu 1 octombrie 2017. Prezent la ședință, Radu Virgil, directorul tehnic al Polaris M Holding Slobozia, a justificat creșterea de tarife prin pierderile înregistrate de la preluarea serviciului și până în prezent. «Creșterea solicitată este justificată strict de creșterea salariilor cu peste 70% în ultimii 3 ani. Pierderile înregistrate de societatea noastră până în prezent se ridică la 1 milion de lei. Practic, toți muncitorii de la măturat stradal au fost plătiți de noi fără să încasăm contravaloarea a acestor servicii!» a declarat inițial acesta, evitând să amintească despre majorările impuse de Vivani Salubritate. Declarațiile lui Radu Virgil au iritat consilierii Opoziției. Mihaela Ojog, consilier local PNL, s-a opus vehement solicitării de creștere a tarifelor, declarând: «Problemele dumneavoastră de management nu ne privesc pe noi! Slobozenii nu sunt obligați să plătească aceste pierderi... V-ați asumat prin contract un anumit tarif, iar noi nu suntem obligați să îl majorăm ori de câte ori solicitați dumneavoastră... Nu suntem de acord cu o astfel de practică!». În pofida argumentelor, majorările de tarife solicitate de Polaris M Holding au fost aprobate. Noile tarife majorează cu aproximativ 50% nota de plată a slobozenilor pentru serviciile de colectare a deșeurilor menajere.

700 mii de euro pentru investiții noi Majorarea de tarife pentru serviciile de salubrizare reprezintă doar partea văzută a acestui contract încheiat de Primăria Slobozia în 2014. Potrivit informațiilor furnizate de către primarul Adrian Mocioniu în cadrul aceleiași ședințe, în anii următori tarifele vor fi din nou majorate: «Declarațiile consilierilor PNL de azi au o componentă politică. În condițiile în care solicitările de majorare a tarifelor au note de fundamentare clare, nu ne putem opune majorărilor de tarife! Important e să avem servicii de salubritate de calitate, la prețuri corecte... (...) Strategiile comerciale și managementul performant nu fac obiectul acestei ședințe de consiliu local. Noi nu putem să ne permitem să le spunem celor de la Polaris să nu mai lucreze cu 4 oameni și să lucreze cu 2... Sunt niște norme în ceea ce privește dimensionarea muncii. (...) Aici vorbim de servicii publice pentru populație, la tarife pe care le hotărâm aici, de comun acord, în baza unor legi...». De asemenea, municipalitatea slobozeană intenționează să investească sume considerabile în platforme îngropate: «Soluții tehnice sunt, urmează să identificăm soluții de finanțare! Vrem să construim puncte de colectare a deșeurilor îngropate, care să nu mai fie expuse... O primă estimare a acestei investiții se ridică la 700 mii de euro și cred că Polaris poate fi un partener care să contribuie procentual la această investiție. Pentru mine această investiție reprezintă o prioritate!» a mai declarat primarul Adrian Mocioniu. Ideea platformelor îngropate nu este nouă. Reamintim că ea a fost lansată în spațiul public în mandatul primarului Alexandru Stoica. La momentul respectiv însă, valoarea investiției a fost considerată prea mare, iar punctele de colectare au fost reabilitate cu costuri minime de către Polaris M Holding după adjudecarea contractului.

Soluții pompieristice pentru probleme perene
În cadrul ședinței, consilierii slobozeni au aprobat și o serie de proiecte de hotărâre care vizează rezolvarea unor probleme administrative punctuale. Unul dintre acestea a vizat efectuarea unui schimb de terenuri cu Tașcu Com SRL, în vederea extinderii cimitirului uman. Valoarea terenurilor cedate de către firmă se ridică la aproximativ 100 mii de euro. În schimbul lor, Tașcu Com SRL a primit 3 suprafețe de teren în oraș, aparținând domeniului public privat. Un alt proiect de hotărâre aprobat cu majoritate de voturi a fost cel prin care se alocă 2,6 milioane de lei pentru obiectivul de investiții «Rețele utilități aferente Cartierului Rezidențial zona Gării Noi». Reamintim că investițiile pentru finalizarea acestui Cartier fac obiectul unui proiect de 6,7 milioane lei, finanțare care urmează să fie asigurată prin proiectul PNDL 2. Alocația bugetară aprobată în cadrul ședinței reprezintă cheltuielile neeligibile din cadrul aceste investiții. De asemenea, Consiliul Local a mai aprobat un proiect de investiții privind predarea către Compania Națională de Investiții a unui teren în suprafață de 7000 de mp în vederea construirii unei Săli de Sport Polivalente. Construcția urmează să fie ridicată în imediata vecinătate a bazinului de înot din Slobozia, dar autoritățile locale nu au putut oferi niciun orizont de așteptare pentru acest obiectiv.

Pericli l-a înlocuit pe Paros în Consiliul Local
Începând cu 28 septembrie, Nicu Pericli este cel mai nou consilier local al municipiului Slobozia. El a fost validat de către plenul Consiliului Local în pofida faptului că litigiul dintre «consilierul» Radu Paros și PMP face în continuare obiectul unui proces în instanță.
Învingătorii au întotdeauna dreptate După două tentative eșuate de înlocuire a consilierului PMP Radu Paros din cadrul Consiliului Local Slobozia, această formațiune are, în sfârșit, câștig de cauză. Președintele PMP Ialomița, Nicu Pericli, a depus joi, 28 septembrie 2017, jurământul în calitate de consilier local. La eveniment a participat, în mod excepțional, și prefectul Gigi Petre, implicat indirect în acest conflict. Înainte de depunerea jurământului, acesta a declarat în fața plenului: «După cum știți, există Ordinul de încetare a mandatului consilierului Radu Paros Mihăiță. Între timp, domnia sa a făcut o acțiune în instanță, de suspendare a hotărârii formațiunii politice din care face parte și o anulare a acesteia pe fond... S-a aprobat suspendarea până la judecarea pe fond a cauzei, iar în paralel a fost făcută o acțiune de anulare a Ordinului prefectului privind această încetare de mandat! În aceste condiții, am primit o solicitare din partea domnului Paros prin care solicita imperativ revocarea Ordinului prefectului. (...) Analizând cu colegii mei, nu am niciun motiv de revocare a acestui Ordin pentru că temeiul legal care a stat la baza emiterii Ordinului este încă în vigoare până la o hotărâre de instanță definitivă!». Proiectul de hotărâre privind validarea mandatului de consilier al lui Nicu Pericli în plenul Consiliului Local a fost susținut public și de către primarul Adrian Mocioniu. Acesta a susținut că decizia plenului trebuie adoptată rațional, iar nu sentimental, pe baza documentelor administrative existente: «Este un joc „de-a șoarecele și pisica“ care durează de la începutul anului... Noi trebuie să luăm o decizie pe baza documentelor pe care le avem! De asemenea, există un precedent, respectiv excluderea domnului consilier Ionașcu, pentru că acesta nu mai făcea parte din rândurile formațiunii pe listele căreia candidase. Nu suntem noi responsabili de luptele interne din cadrul unui partid... Prin urmare, susțin proiectul de hotărâre pe care l-am inițiat!». În pofida validării mandatului lui Nicu Pericli, războiul dintre Radu Paros și PMP continuă. Acesta a declarat că așteaptă decizia finală a instanței pentru a reveni în funcție: «Așa cum am mai spus, nu este vorba despre mine, este vorba despre un principiu! Nu e normal să fii exclus dintr-un partid pentru că nu răspunzi la comenzile politice... Există deja un precedent, fapt care mă face să fiu încrezător în finalitatea demersurilor mele!».

4 Octombrie 2017, 11:05 (4600 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Consiliul Local a aprobat bugetul Sloboziei pentru 2020
Consiliul Local Slobozia preia controlul asupra Primăriei
Un consilier local PSD a obținut interzicerea filmării ședințelor de Consiliu Local de către slobozeni!

Comentariile cititorilor:


Răzvan:
(7 Octombrie 2017, 13:04)
@nicu i. Vei vedea că la Slobozia totul este posibil! Hahalerele aceste de "edili" joacă cum la cântă un analfabet care știe ce vrea! Județul Ialompizzelor..,!!
Nicu Incompatibilu:
(6 Octombrie 2017, 20:03)
Cine are indrazneala sa ii valideze mandatul lui Nicu Pericli ?   Cat de incompetent sa fii (Primar, Prefect, Presedinte CJ si alte organe in drept ale statului) sa validezi mandatul unui om care el si familia lui de ani buni face afaceri cu Primaria Slobozia si traieste de pe urma acestei afaceri ?   Va bateti joc de noi si de banii publici pe care noi ii platim sau din care pe voi va platim !    Omul asta nu are dreptul prin lege sa fie ales in nicio functie care vizeaza Primaria Slobozia si Consiliul local al acesteia sau sa isi rezilieze ACUM contractul de transport si sa lase locul altei firme, altfel el se afla intr-un mare conflict de interese.
mitu:
(6 Octombrie 2017, 17:11)
Dama din dreapta prim plan cine este ? Normal ca voteaza cu pro imbuibarea consiliului local si in continuare si a ei .
Titi:
(6 Octombrie 2017, 14:29)
Periclită nu are carte, da are parte! În Slobozia, edilii sunt pe măsura județului înapoiat!
gogu:
(5 Octombrie 2017, 22:23)
Suntem nebuni?Golanul analfabet Pericli a ajuns si consilier.In loc de puscarie,la primarie:)))
Adina:
(5 Octombrie 2017, 14:52)
Radu Paros....MIHĂIȚĂ nu se mai satură? A supt destul. Cu Băcănelu de mână ar trebui s-o șteargă!
Cetatean:
(5 Octombrie 2017, 09:04)
4 octombrie 2017
"Fostul deputat Eduard Stelian Martin, asociat si administrator al companiei Polaris M Holding SRL, a fost retinut de DNA pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala"
"Pentru executarea serviciilor de salubrizare, societatea Polaris M Holding a incasat tarife supraevaluate, imprejurare care a facut obiectul unui alt dosar penal, trimis in judecata in 9 decembrie 2015"
DNA... hai si la Slobozia.
citizen:
(4 Octombrie 2017, 18:48)
Si cu apa de la robinet cum ramane?  Astia viseaza numai cai verzi pe pereti. Sunt intr-un film de fictiune. Seful de la polaris le are cu cersitul  , pina la urma  nu-i prost cine cere.......... Ce reprezinta diferenta de la 72 lei la 58 lei, ? de unde are dlui bani sa-si plateasca in particular salariatii, adica a venit cu bani de acasa, sa-i spuna lu mutu..........ceva comisioane pe acolo inseamna marirea de tarif ? Si cum se voteaza in turma e si normal , acum adapteaza serviciile la nivelul salariilor primarului si a altora. Rusinea natiei.
Hot.news:
(4 Octombrie 2017, 18:48)
Eduard Stelian Martin, asociat si administrator la companiei Polaris M Holding SRL, a fost retinut de DNA pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, anunta Agerpres.
In acelasi dosar, a fost retinut Marcel Daniel Banaga, administrator, ulterior presedinte al consiliului de administratie al societatii Polaris M Holding.
puscasu' marin:
(4 Octombrie 2017, 17:29)
Au mai făcut unii schimb de terenuri si au ajuns la pârnaie...
Mary:
(4 Octombrie 2017, 13:26)
 Am terminat cu tigania din fata prefecturii si facem sala polivalenta. Nu mai spun cate sunt prioritare si cate s-au stricat de idioti. Tara piere si baba se piaptana. Prostie emanata de prostii care ne conduc, ca in Slobozia, nu mai vezi. Putem construi o piramida, asemanatoare celor din Egipt, numai din prosti. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
23 Feb 2020
194 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

21 Februarie 2020, 18:20


ISU Ialomița: 28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate să protejeze populația civilă împotriva pericolelor, ostilităților sau ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 10:50
(102 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Slobozia: Târgul Apicol, ediția a XI-a

Primăria Municipiului Slobozia prin Servicii Publice Slobozia SRL, în parteneriat cu Casa Mierii Cooperativă Agricolă, vă face cunoscut faptul că, în perioada 28 februarie-1 martie 2020, se va desfășura ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2020, 09:40
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tânăr reținut pentru «furt calificat»

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat un bărbat, de 28 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 16:15
(153 vizualizări - 0 comentarii)


4
Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Percheziții în Ialomița și Ilfov. Trei persoane reținute pentru «braconaj piscicol» și «furt calificat»!

Polițiștii din Ialomița au reținut trei bărbați în urma unor percheziții efectuate la locuințele unor persoane bănuite de «braconaj piscicol» și «furt calificat». Au fost descoperite peste 570 kilograme ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2020, 08:10
(207 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița și IPJ Ialomița, controale în trafic

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează ialomițenii că, în scopul prevenirii reapariției de focare de pestă porcină africană pe teritoriul județului Ialomița, desfășoară ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 18:10
(171 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în școli

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii rutieri și cei de Ordine Publică din Slobozia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în incinta și în zonele adiacente unităților ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:25
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Grecii de Jos: Șoferul de 87 de ani a acroșat cu mașina un biciclist

Marți, 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe DJ101, în localitatea Grecii de Jos, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:20
(193 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 18 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic pe DN2, pe raza comunei Movilița, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Coșereni ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:15
(163 vizualizări - 0 comentarii)


9

Mărculești: A intrat cu tractorul în gard

Marți, 18  februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin 112 de o femeie din localitatea Mărculești, despre faptul că un tractor ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:10
(212 vizualizări - 0 comentarii)


10

Slobozia: Vernisaj la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție de lucrări a 22 de artiști plastici, din colecțiile Muzeului. 31 de tablouri ale unor artiști renumiți, printre care și Constantin Piliuță, Dona Noni Delavrancea ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 17:05
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița și Ilfov. Evaziunea fiscală cu achiziții intracomunitare, în vizor!

Miercuri, 19 februarie a.c., polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 15 percheziții domiciliare, în cadrul unei operațiuni pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2020, 09:05
(511 vizualizări - 0 comentarii)


12

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Februarie 2020, 18:20


13

Slobozia: Ordine de protecție provizorie pentru violență domestică

Polițiștii din Slobozia au emis marți, 17 februarie a.c., două ordine de protecție provizorie. Documentele au fost eliberate după ce două femei, victime ale violenței domestice, au făcut solicitări în acest ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2020, 18:05
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Țăndărei: Polițiștii au dispus confiscarea a peste 160 kg de pește

Peste 160 de kilograme de pește din specia caras au fost confiscate de polițiștii ialomițeni pe raza localității Țăndărei. Astfel, duminică, 16 februarie a.c., polițiștii, în timp ce patrulau pe DN2A în ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 23:05
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Arestat pentru «act sexual cu un minor»

Vineri, 14 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:55
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Un tânăr din Făcăeni a modificat data inspecției tehnice periodice la mașină

Sâmbătă, 15 februarie a.c., polițiștii au oprit, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe DN3B, din direcția Fetești către Chirana, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Făcăeni. În urma verificării ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:50
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Șase șoferi, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, au fost depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alți ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:45
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni și Manasia

Aproape 100 de polițiști ialomițeni au efectuat luni, 17 februarie 2020, pe raza municipiului Urziceni și a comunei Manasia 12 percheziții domiciliare. În urma acestora au fost ridicate 4 arme, fiind aplicate ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 22:40
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele de muncă cu timp parțial, în atenția ITM Ialomița

În perioada 13-23 ianuarie 2020, s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, o campanie națională privind respectarea de către angajatori a prevederilor legale referitoare la încheierea, modificarea ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 16:05
(252 vizualizări - 2 comentarii)


AJOFM Ialomița: Prima de activare

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința șomerilor înregistrați în evidențele Agenției, care nu beneficiază de indemnizație de șomaj că, în conformitate cu prevederile ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2020, 10:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minoră de 13 ani, apel fals la 112 sub pretextul de răpire

Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat joi, 13 februarie a.c., pentru a localiza o minoră în vârstă de 13 ani care a apelat, la orele 14,00, numărul unic de urgență pentru a anunța că ar fi fost răpită ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:35
(412 vizualizări - 1 comentariu)


Alexeni: Bărbat de 56 de ani, mort după ce a traversat prin loc nepermis

Joi, 13 februarie a.c., în jurul orelor 19,00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe raza localității Alexeni după ce un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a accidentat mortal un altul în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2020, 16:25
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Slobozia: A intrat cu mașina într-o țeavă de gaz

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, în dimineața zilei de joi, 13 februarie 2020. O mașină în care se aflau un adult și doi minori a intrat într-o țeavă de gaze. Pompierii Detașamentului Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2020, 14:05
(456 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

O femeie s-a aruncat de pe podul de la Fetești

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, miercuri, 12 februarie a.c., în jurul orelor 10,00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 16:10
(549 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinții de Jos: Avarie la conducta de alimentare cu apă

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Podgoriilor, din localitatea Fierbinții de Jos, județul Ialomița, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2020, 15:20
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Pieton acroșat de un autoturism

Luni, 10 februarie 2020, polițiștii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DJ201, în localitatea Coșereni, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 16:10
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 10 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii au oprit în trafic pe DN2C, pe raza localității Grivița, un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Mureș. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:50
(321 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Focare de pestă stinse oficial

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, în perioada 30 ianuarie-3 februarie 2020, la nivelul județului au fost stinse 17 focare de pestă ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:45
(378 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură de pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Călărași, din municipiul Fetești, județul Ialomița, RAJA SA Constanța ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2020, 15:40
(340 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Glont în Avocat la 13 ani Sile în Avocat la 13 ani #pasajladrajna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei giovani în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii slobozean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Ciuma rosie nu moare în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Petrica cu teava mica în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean Nini în «Slobozia nu e groapa de gunoi a nimănui!» un om simplu în Afaceri administrative de 5 milioane de euro în «eurocomuna» Valea Ciorii Ilie. în 3 amicale până la startul returului @.... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Incet si sigur în Fantezii edilitare cu gaze naturale, marcă înregistrată Consiliul Județean .... în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei adevar în Fondurile europene din containerele de la Traian carmen în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei cetatean în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Maria Irina în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei Alx în «La Cluj, jucătoarele au evoluat execrabil!» platitor în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei @Marian&Miruna în Primarul Mocioniu a semnat pentru o investiție de 28 milioane de lei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...