Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Examenul pentru admiterea în avocatură, «probă de foc» pentru candidații din Ialomița

Examenul pentru admiterea în avocatură, «probă de foc» pentru candidații din Ialomița

2017 este al doilea an consecutiv în care niciun candidat din Ialomița nu reușește să promoveze examenul de admitere în profesia de avocat! Reprezentanții Baroului Ialomița susțin că, din această cauză, activitatea în cadrul breslei ar putea fi dată peste cap, având în vedere că urmează o perioadă de pensionări...

Un examen complicat
Admiterea în profesia de avocat se face în baza Legii 51/1995, care reglementează modul în care avocații din România trebuie să-și desfășoare activitatea. Actul normativ prevede că exercitarea acestei profesii se realizează în urma susținerii unui examen național, tip grilă, care conține 100 de întrebări din materiile de Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal și Drept Procesual Penal. Sunt considerați admiși candidații care reușesc să obțină minim 70 de puncte. După promovarea examenului, candidații sunt incluși în Tabloul Avocaților din cadrul Baroului Județean din partea căruia candidează persoana care dorește să devină avocat, în calitate de stagiari. La finalul perioadei de stagiatură, persoana calificată primește calitatea de avocat definitiv. De menționat este faptul că pentru înscrierea la această testare se percepe o taxă de aproximativ 250 de euro. De la prevederile legale și până la ceea ce se întâmplă în realitate este cale lungă... Tocmai de aceea puțini dintre cei care doresc să devină avocați reușesc să-și îndeplinească visul. Datele oficiale oferite de Baroul Ialomița arată că, în ultimii 2 ani, niciunul dintre candidații din județ care s-a înscris la examenul pentru admiterea în profesie nu a reușit să-l promoveze! De exemplu, la sesiunea din acest an a acestei testări, Ialomița a fost reprezentată de cinci candidați. Niciunul însă nu a reușit să obțină minimul de 70 de puncte, adică nota 7,00, pentru a fi considerat «admis». Cel mai bun rezultat obținut de candidații din Ialomița a fost nota 4,80, adică 48 de puncte. Oficialii din cadrul Baroului Ialomița au explicat faptul că reprezentanții Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) ar trebui să aibă o altă viziune în privința modului în care se organizează concursul de admitere. «Modul în care se realizează admiterea în profesia de avocat la momentul de față este unul oportun. Suntem însă convinși că această procedură ar putea fi îmbunătățită și sistematizată în așa fel încât numărul candidaților care promovează testarea să crească. Cu siguranță se pot găsi soluții oportune și în această direcție» susține avocatul Claudiu Drăgănoiu, decanul Baroului Ialomița.

Scad cotizațiile
Lipsa avocaților tineri din Baroul Ialomița dă peste cap activitatea în cadrul breslei. Toate acestea pentru că nu mai există persoane apte care să-i poată înlocui pe avocații care vor ieși la pensie. Iar datele oficiale ale instituției arată că, în perioada următoare, numărul profesioniștilor care vor ieși la pensie va fi unul ridicat. Dincolo de faptul că există riscul ca Ialomița să aibă puțini avocați, o altă problemă o reprezintă cotizațiile încasate de către instituțiile cu regim specific care reglementează activitatea avocaților. Puternic afectată va fi și cotizația pe care profesioniștii din Ialomița o plătesc către Casa de Asigurări a Avocaților. Potrivit actelor normative, avocații cotizează pentru sistemul de pensii și cel al asigurărilor sociale către o altă entitate juridică față de cele create de stat, denumită Casa de Asigurări a Avocaților, a cărei activitate este reglementată de Legea 72/2016, privind sistemul de pensii și alte drepturi de asigurări sociale ale avocaților. «Într-adevăr, această situație generată de nepromovarea examenului de către candidații care doresc să devină avocați stagiari ar putea avea un impact asupra modului în care se realizează încasările pentru cotizațiile pe care le plătesc avocații. Noi sperăm ca situația să se redreseze, iar de la anul numărul celor promovați să crească...» mai spune avocatul Claudiu Drăgănoiu, decanul Baroului Ialomița. Potrivit informațiilor care se
regăsesc în Tabloul Avocaților din Ialomița, această profesie este practicată de doar 90 de avocați definitivi și doar 2 stagiari. De asemenea, alți 38 de avocați au fost declarați incompatibili...

Tarife minimale pentru avocați Dacă în opinia justițiarilor cu experiență accesul cetățenilor la Justiție era prea facil, reprezentanții Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) le impun avocaților practicarea unor «tarife minimale» în ceea ce privește serviciile de asistență juridică pe care le oferă clienților. Valoarea acestor tarife diferă în funcție de natura proceselor și de specificul situației cu care se confruntă persoana care are nevoie de un avocat. Astfel, în funcție de materia de Drept (Drept Civil, Drept Penal sau Contencios Administrativ), tarifele minimale pe care UNBR îi obligă pe avocați să le practice au valori cuprinse între 120 de lei și pot ajunge chiar și până la 25 mii de lei. De exemplu, persoanele care vor să înceapă un proces de divorț fără minori trebuie să achite o taxă minimă de 960 de lei, iar dacă în cauză există și minori valoarea minimă de tarifare va fi de 1680 de lei. Totodată, șoferii care doresc să fie asistați la procesele prin care contestă amenzile primite pentru abateri la regimul rutier trebuie să achite o taxă minimă de reprezentare de 600 de lei.

12 Octombrie 2017, 09:35 (1927 vizualizări - 8 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Cornel:
(19 Octombrie 2017, 19:33)
Avocații ar trebui testați des, periodic, pt.avocatură. Unii sunt chiar neinformați și dezinteresați de caz. Nu prea le pasă de reputația lor, găsesc clienți!
MAR:
(19 Octombrie 2017, 14:36)
Oare ce punctaj ar obtine actualii distinsi avocati din Ialomita la examenele de admitere in profesie care se sustin in prezent???!!!!!!!
Stan din Țăndărei:
(17 Octombrie 2017, 19:20)
Nu există justiție în Ialomița! Căutați dreptatea în altă parte! Măcar angajați avocați buni, bătăioși, dinafară! Aici sunt multe momâi în robe!
@total pe dinafara:
(17 Octombrie 2017, 16:56)
Total pe dinafara or fi, dar din cate reiese din mesajele de pana acum, zic si eu:
1. Nu a scris nimeni ca s-au transferat din Bucuresti ca nu faceau fata la Bucuresti, daca mai citesti o data, o sa aflii ca era vorba de numarul de avocati ce sunt admisi, nu transferati. Acum fiecare cu cel doare. Poate vrei sa ne spui tu ceva pe subiectul asta, ca,  altfel, n-a scris nimeni in cele trei mesaje asa ceva. 
2. De ce s-au  facut atatia, 39, altceva: judecatori/ procurori/notari, daca era asa nevoie de avocati si atat de profitabila avocatura? Plus ca daca e asa bine in judet, de ce nu cautati sa transferati din alta parte, asa cum, dupa cate spui, s-a mai intamplat? Asa ati rezolvat problema. Avand in vedere nivelul dvs, va rog sa nu va obositi cu vreun raspuns. 
3. Am inteles ca sunteti bine pregatiti, usor superiori, dar ce scriu eu usor, superiori de-a binelea. Va  cerem scuze ca am putut sa va deranjam si va multumim ca ne-ati luminat si pe noi, cei care nu stim sa ne facem o intampinare, de trebuie sa platim la avocati.  Justitia pare a fi ceva superior cu totul, din cauza asta probabil nu intelege cetateanul obisnuit cum sta treaba in domeniul asta superior. 
Total pe dinafara:
(17 Octombrie 2017, 06:17)
Sunteti total pe dinafara! Vorbiti fara nicio legatura cu realitatea! In Baroul Ialomita activeaza avocati ce s-au transferat din alte barouri din tara din varii motive, nu pentru ca nu ar fi facut fata concurentei din Bucuresti sau din baroul din care au plecat. Unii avocati sunt incompatibili intrucat au devenit judecatori/procurori/notari, astfel ca nu pot cumula ambele profesii. Avocatii din Ialomita sunt fiarte pregatiti, nu mai aberati! Vorbiti in cunostinta de cauza, daca tot ca dati cu parerea! Iar tu, Urzicel, redacteaza-ti singurel “intinpinarea”, insa mai intai invata sa scrii romaneste corect si las-o pe stimata d-na avocat sa se ocupe de “intampinarile” altor clienti, fara a mai face aprecieri asupra calitatilor sale profesionale, la al caror nivel oricum nu te vei ridica vreodata!
Inteligenta:
(13 Octombrie 2017, 21:06)
Am fost si eu odata la instanta, iar acolo erau mai multi avocati decat oamenii cu procese. Se vede din numarul de  candidati, cat e de atractiv Baroul. Probabil la Ialomita se inscriu cei care n-au habar, ca nu cred ca la Bucuresti, Constanta sunt acelasi numar de admisi. Sa nu imi spuneti ca ceilalti avocati aflati in profesie nu pot prelua cifrele de afaceri ale celorlalti avocati. Adica aialalti sunt full- employement, atat de mult de nu mai au nevoie de 5 dosare ale pensionatilor? Daca baroul are x lei- cifra de afaceri, atunci ceilalti avocati vor prelua cota celorlalti si vor plati cote pentru ele. E ca orice piata. Si la piata de cartofi e la fel. Ca-s 5 sau 10 comercianti, ei, teoretic, platesc acelasi tva/IV la cartofi (cartofii trebuie sa fie mai multi, iar nu comerciantii). Cred ca se doreste altceva, ori si avocatii trebuie sa fie bine pregatiti, iar nu cu 48 de puncte. De altfel, daca e atractuva asa profesia, de ce sunt incomaptibili 38 si 90 avocati definitivi?

Mimi:
(13 Octombrie 2017, 14:19)
Acum vreo doi ani va laudati ca a intrat o fata printre primii pe tara si acum n u mai intra nimeni?!!! Foarte bine,un avocat trebuie sa stie carte!
urzicel:
(12 Octombrie 2017, 20:32)
E lasati ca si din aia care sunt deja avocati asa untre doua varste sunt afoni cara habar nu au cu ce se mananca avocatura,norocul lor este ca le mai dau barbatii lor procurori cate un ghertoi sal arda de bani ca altfel ar chitaii de foane. Am intalnit o cumatra avocata din il. care nu este in stare sa faca o intinpinare. Slabuta rau ca sa nu zic petarda sau bata.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 16 Iul 2018
173 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

anunț angajare

SC Agromas Grup SRL
furnizor de produse și servicii agricole
cu sediul în loc. Cosâmbești, jud. Ialomița
angajează
ȘOFER AUTOUTILITARĂ/AUTOCAMION
Cerințe:
-studii medii
-permis de conducere categoria B și C+E
-experiență în conducerea de
Autoutilitare <3,5 to minim 5 ani
și a Autocamioanelor >3,5 to minim 1 an
-fără cazier judiciar
-atestat valabil de șofer profesionist transport marfă
-atestat valabil ADR
-capacitate de organizare și planificare
-punctualitate, seriozitate și responsabilitate
-avize medicale și psihologice valabile
-transport intern
Responsabilități:
-participă la operațiunile de încărcare
și descarcăre a autovehiculului
-disponibil la deplasări în alte orașe
din Ialomița, Călărași, Buzău, Brăila
-livrează comenzile conform
programului de distribuție
Beneficii:
-pachet salarial atractiv
-card analize medicale
-telefon
CV-urile se pot depune
atât la sediul din Cosâmbești
cât și pe următoarea adresă de
email: agromasgrup@gmail.com
Relații se pot obține și
la telefon 0749/162.458

13 Iulie 2018, 10:05


1

Urziceni: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Un tânăr de 17 ani, din Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism parcat. Marți, 10 iulie a.c., Poliția a fost sesizată, în miezul nopții, cu privire ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:25
(709 vizualizări - 0 comentarii)


2
Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Urziceni: Reținut pentru că încercat să vândă tutun

Marți, 10 iulie a.c., polițiștii din Urziceni au depistat în flagrant un bărbat din Urziceni, bănuit că ar fi încercat să comercializeze o cantitate de tutun transportată cu ajutorul autoturismului propriu ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2018, 14:20
(657 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

11 Iulie 2018, 11:05


Urziceni: Tânără dispărută

Urziceni: Tânără dispărută

Polițiștii solicită sprijin pentru depistarea unei tinere care, la data de 28 iunie a.c., a plecat de la domiciliul său din Urziceni și nu a revenit până în prezent. Persoana dispărută se numește DOBRE ADRIANA ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 18:20
(917 vizualizări - 8 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii iunie 2018, în evidențele  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5317 șomeri, din care 702 șomeri indemnizați, respectiv 4615 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 17:20
(701 vizualizări - 0 comentarii)


6

Protopopiatul Slobozia: «Marea Unire în viziunea celor mici»

Luni, 9 iulie 2018, Protopopiatul Slobozia a desfășurat prima activitate din proiectul educațional «Clubul de vară», aflat la cea de a IV-a ediție. Astfel, în parteneriat cu Biblioteca Județeană «Ștefan ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 16:05
(582 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

Având în vedere obiectivele specifice ale Inspecției Muncii stabilite prin lege, cât și prin Programul Cadru de Acțiuni al Inspecției Muncii pentru anul 2018, în perioada 18-29 iunie 2018 , s-a desfășurat ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2018, 15:50
(711 vizualizări - 0 comentarii)


8

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Iulie 2018, 16:15


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 176000 de lei, 18 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 29 iunie-1 iulie a.c., polițiștii au intervenit la 72 de evenimente și au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 176500 de lei, iar pentru ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 15:05
(1023 vizualizări - 1 comentariu)


Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Pompierii ialomițeni s-au luptat cu apele în județul Bacău

Șase subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița au fost mobilizați să intervină în localitățile din Moldova, afectate de inundațiile din ultimele săptămâni. ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2018, 14:05
(1013 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: A murit din cauza extenuării

Un bărbat de 49 de ani, angajat ca maseur în cadrul Hotelului «Lebăda» din stațiunea Amara a murit la serviciu, din cauza oboselii. Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce făcea un masaj unei persoane și ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2018, 15:05
(1936 vizualizări - 7 comentarii)


12

Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-distribuție Dobrogea anunță pentru săptămâna viitoare, 2-6 iulie 2018, mai multe intervenții la rețeaua de distribuție și alimentare cu energie electrică din județul Ialomița. Astfel, energia electrică ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:40
(1428 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni și Movilița

Joi, 28 iunie 2018, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza județului s-au produs două accidente rutiere, soldate cu victime. Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 9,00, pe DN ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2018, 16:25
(1216 vizualizări - 0 comentarii)


Contractele colective de muncă, în vizorul ITM Ialomița

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița, numărul unităților din județul Ialomița cu peste 21 de salariați, la 31.05.2018,
era de 427, din care cu capital de stat (inclusiv bugetari) ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 16:20
(1295 vizualizări - 0 comentarii)


«O viață cât un Centenar»: O ialomițeancă, sărbătorită de reprezentanții MAI

Joi, 28 iunie 2018, s-a desfășurat la Valea Măcrișului acțiunea locală a proiectului, derulat la nivel național de Ministerul Afacerilor Interne, «O viață cât un Centenar». Campania are ca scop omagierea ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2018, 13:55
(1354 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Infractor arestat

Polițiștii din Ialomița au identificat un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Borănești, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată». Acesta ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:40
(1607 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beat la volan

În urma unei acțiuni desfășurată de polițiștii din Ialomița pe șoselele județului, a fost identificat un tânăr de 29 de ani care conducea în stare de ebrietate. Acesta a refuzat testarea cu aparatul Drager ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:15
(1706 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Măsuri preventive împotriva incendiilor de vegetație uscată

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Ialomița trag un semnal de alarmă cu privire la modul în care fermierii trebuie să protejeze terenurile agricole de riscul izbucnirii ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2018, 17:05
(1643 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit strivit de un copac

Este anchetă la Postul de Poliție Vlădeni după ce un bărbat, de 60 de ani, a murit miercuri, 20 iunie 2018, strivit de un copac, într-o pădure de la marginea localității. În momentul de față se fac cercetări ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2018, 10:55
(2414 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii mai 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5447 șomeri, din care 678 șomeri indemnizați, respectiv 4769 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 18:10
(1809 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiști din Ialomița, la «Cupa Zâmbetelor»

Polițiști din cadrul IPJ Ialomița s-au alăturat campaniei umanitare «Cupa Zâmbetelor», care a fost inițiată de un localnic din Ciulnița și se află la a doua ediție. Scopul campaniei este ajutorarea copiilor ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 17:25
(1697 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional din Săveni, reținut

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat de 31 de ani, din Săveni, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autoritățile franceze. Cel în ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:35
(2117 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 160000 de lei, 18 permise reținute

La acest sfârșit de săptămână, 15-17 iunie a.c., polițiștii au intervenit la 100 de evenimente și au aplicat 499 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 160000 de lei. De asemenea, au constatat ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:15
(1754 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Hoț arestat

Un bărbat de 33 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunilor de «furt» și «furt calificat», a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 17:15
(1893 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia furt


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în zonele și în intervalele ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 16:05
(1798 vizualizări - 0 comentarii)


Lilieci: Furt comis după metoda «Sinești»

Doi tineri 20 și 25 de ani, ambii din Urziceni, au fost arestați după ce au furat bunuri dintr-o mașină parcată pe DN2A, în zona localității Lilieci, după metoda «Sinești». Polițiștii nu exclud varianta ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 15:48
(1814 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Adolescentă de 13 ani, înghițită de apele Brațului Borcea

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița intervin în momentul de față pentru a scoate din apele Brațului Borcea o adolescentă de 13 ani, din zona municipiului Fetești, care ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2018, 16:46
(2070 vizualizări - 0 comentarii)


CNAIR: Se închide DN21A pentru lucrări de reparații, între localitățile Bărăganu și Țăndărei

Începând de marți, 12 iunie 2018, se închide circulația rutieră pe DN21A, pe sectorul de drum cuprins între km 0+000 (Bărăganu)-km 21+126 (Țăndărei), pentru execuția lucrărilor de reparații sistem rutier ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2018, 09:25
(1871 vizualizări - 1 comentariu)


Trenul Regal în Dobrogea. Prima oprire, la Fetești!

În Anul Centenar al Marii Uniri și al sfârșitului Primului Război Mondial, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Maria vor călători ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2018, 14:15
(2117 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
faru în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Valentina în Locatarii Cartierului Transmim au restanțe la plata utilităților Nicușor 33 în Scandal cu elevi bătuți la Colegiul Național «Mihai Viteazul» din Slobozia Valentina în Slobozia condamnată Anonim în Investiție blocată în Consiliul Local M. Kogălniceanu IONEL ILASI în Există viață după cancer Consatean în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Ioana în Revoltă internă la DSP Ialomița @PisicaRea în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Florescu L. în Ialomița: Profesorii anchetați se întorc la catedră, dosarul «Mită pentru BAC» se mută la DNA VIVIANA în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» VASILICA în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» prada de zi în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» PisicaRea! în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Adevăr în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Eleva lui D.N. în Ialomița: Profesorii anchetați se întorc la catedră, dosarul «Mită pentru BAC» se mută la DNA VREM DREPTATE în Bărbat din Mărculești, arestat preventiv pentru «tentativă la omor» Gunoi în Investiție blocată în Consiliul Local M. Kogălniceanu Adevăruri?’ în Scandalul de la Colegiul Național «Mihai Viteazul», nesancționat. Elevii de la «Mihai Eminescu», eliminați pentru 3 zile ADRIANA în Ialomița: Profesorii anchetați se întorc la catedră, dosarul «Mită pentru BAC» se mută la DNA
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...