Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

DADP Slobozia are un nou director

DADP Slobozia are un nou director

Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia are, începând cu 9 octombrie 2017, un nou director. Valeriu Roșca are 31 de ani, a absolvit o facultate de «Mediu», este președinte al TSD Slobozia și a candidat pentru postul oferit de primarul Adrian Mocioniu «din ambiție». Pentru serviciile pe care urmează să le aducă comunității, noul șef al DADP va primi un salariu brut de 6500 de lei.

«Mă recomandă vocea și talentul meu!»
Replica e preluată dintr-o celebră comedie care îl are ca protagonist pe Jean Constantin, fie-i țărâna ușoară... Pe Valeriu Roșca însă, ca să delimităm clar planurile, l-au recomandat relațiile și fondurile tatălui, munca adolescenților înregimentați în campania electorală PSD și pasiunea pe care o împărtășește cu primarul Adrian Mocioniu pentru cluburile de noapte din București. Nu detaliem, chiar dacă au folosit mașina instituției, că ei sunt băieți tineri și becheri, iar noi niște boșorogi geloși pe succesul lor administrativ... Cu sau fără recomandare însă, pe baza unui «proiect de management» scris cu mânuța lui și a unui proiect de hotărâre aprobat în plenul Consiliului Local care i-a permis primarului Adrian Mocioniu să îl remunereze corespunzător ambițiilor sale, Valeriu Roșca devenit director al DADP. Și, după toate probabilitățile, va administra domeniul public al municipiului Slobozia în familie, căci nici nu ajunsese bine la sediu când, spun gurile rele din instituție, tatăl domniei sale a oprit «icscinciu’» lângă o echipă de 5 muncitori DADP care tăiau frunză la maidanezi și a tunat: «Gata, fir-ați ai dracului de săraci! De azi înainte, la muncă. O să am personal grijă de asta, că acum băiatul meu e șef la DADP... Ce atâția șefi, ’tu-vă mama voastră de puturoși care nu faceți nimic toată ziua!». Noi însă respingem cu vehemență și in corpore toate aceste delațiuni ordinare și susținem public că Valeriu Roșca merită o șansă...

Un oraș european cu Valeriu
Exact ca și prietenul său Adrian Mocioniu, Valeriu Roșca visează să ofere slobozenilor și sieși, atunci când se va plimba pe străzi alături de patrupedul din dotare, un oraș european. «Ceea ce am găsit, nu-mi place! Ca locuitor al orașului care iese zilnic cu câinele, sunt nemulțumit... Sunt copaci strâmbi, care pun în pericol viața locuitorilor, bunurile acestora și mobilierul urban... Lucrările de toaletare vor fi făcute în limita legii, iar săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu domnul Checiu de la Silvic și domnul Ghiauru de la Mediu pentru a stabili cadrul legal. Am un curs de horticultură și eu și pot să dau indicații... Avem exemple foarte frumoase, de bună practică, din parcurile europene și parcurile din țară. De exemplu, cel din Vaslui, care este excepțional!». Pe lângă toaletarea parcurilor, Valeriu Roșca este preocupat de activitatea de dezinsecție, pe care dorește să o modifice, și de mecanizarea activității DADP, pentru a eficientiza munca subordonaților. În plus, conștient că iarna este aproape, promite că va asigura deszăpezirea străzilor din oraș în cel mai scurt timp posibil, astfel încât slobozenii să fie mulțumiți pentru prima dată de serviciile oferite de DADP. «Am venit aici din ambiție. Sunt cetățean al orașului, m-am născut aici și, probabil, aici o să-mi petrec restul vieții... Vreau să am un oraș european, precum capitalele Europei pe care le-am vizitat! Este o ambiție personală să reușesc să fac la fel și aici...» a mai declarat Valeriu Roșca.

Utilaje de deszăpezire de 7 milioane de lei Valeriu Roșca are o șansă mică, dar vioaie, să respecte măcar una dintre promisiunile făcute slobozenilor. La începutul acestei luni, Consiliul Local a aprobat declanșarea procedurilor de licitație pentru achiziționarea unui parc de utilaje pentru activitatea de deszăpezire la nivelul orașului. Valoarea investiției se ridică la peste 7 milioane de lei, sumă care urmează să fie asigurată din bugetul local. Deși procedurile au fost declanșate, iar Primăria Slobozia a disponibilizat o primă tranșă în valoare de 1,5 milioane lei, șansele ca aceste utilaje să fie achiziționate înainte de prima ninsoare sunt infime. Oficialii Primăriei Slobozia sunt însă optimiști. «Va fi o mare realizare pentu Primăria Slobozia. Vrem ca aceste utilaje să rămână orașului!» a declarat viceprinarul Rudolf Gradea pe marginea acestui subiect. Reamintim că, până acum, Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia Slobozia a asigurat activitatea de deszăpezire cu utilaje depășite tehnologic sau cu utilaje închiriate la prețuri nejustificat de mari.

18 Octombrie 2017, 14:10 (11452 vizualizări - 33 comentarii)

Citiți și:
Alocări bugetare de 500000 de lei pentru gropile din asfaltul Sloboziei
DADP modernizează Slobozia cu pași de melc
Un nou «tun» împotriva țânțarilor

Comentariile cititorilor:


Civic:
(1 Decembrie 2017, 19:17)
Îl cunosc ... Inmultiti prostia cu 10 aroganta cu 15 și nesimțirea cu tupeul cu 25 și aflați cine e Roșca.O sa treacă timpul și o sa înțelegeți despre ce vorbesc.Nu știu cât a decartat pentru postul asta tacsu dar fiți siguri că isi va recupera investitia cu vârf și îndesat.In fiecare zi îmi spun că nu mai am ce vedea să mă minuneze dar se pare că mă înșel de fiecare data ...Daca până acum știați ce reprezintă dezastrul acum o să dați un sens nou acestui cuvânt un pic de răbdare...
PSD:
(26 Octombrie 2017, 22:39)
Pion mutat in punct cheie. Invidioșii sa se uite la ei in curte! Le iese mutarea,e bine....nu le iese, inca unul cazut la datorie.....
@Vet_D_Cartier:
(26 Octombrie 2017, 17:40)
 "Legat de domnul primar Mocioniu, el acum saracul trebuie sa traga tot ce au lasat nefacut fostii primari neseriosi(psd) si consiliul local (plin de parveniti-tot psd)". Adica sa traga mai departe aceleasi minciuni psd-iste despre: fonduri europene, apa potabila, locuri de munca, finalizarea infrastructurii in cartierul tinerilor, parc industrial care va geme de investitori, tot felul de proiecte fantasmagorice, continuarea traditiei excursiilor in Asia, mariri proprii de salarii, angajare de cadane"competente" pe post de specialisti, favorizarea cu contracte a firmelor simpatizante si cliente vechi ale partidului, inlocuirea tuturor responsabililor din institutiile statului nemembri psd etc,etc. Da, intr-adevar, are de "tras" multe..
Vet_D_Cartier:
(26 Octombrie 2017, 13:28)
pentru inceput trebuie sa fim putin realisti si sa ii dam o sansa noului director Rosca. pana la urma domnul are o varsta la care multi ar trebui sa se trezeasca si sa dea la o parte vanitatea. sa speram ca nu sunt doar promisiuni ce ne ofera. si legat de domnul primar Mocioniu, eu personal vad ca vrea sa faca ceva pentru orasul acesta, mai mult decat ce au facut altii. el acum saracul trebuie sa traga tot ce au lasat nefacut fostii primari neseriosi si consiliul local (plin de parveniti). 
   Mult succes amandurora si va asteptam la o plimbare prin orasul nostru frumos.
Tudor :
(24 Octombrie 2017, 20:59)
Numai mutre noi....
@ ogorul :
(24 Octombrie 2017, 13:19)
Cu unu ,doi consilieri calumea , implicati atât pe teren , cat si la birou se poate face treaba....greu, dar se Poate! Asa cum Mocioniu si-a luat consilieri câteva fotomodele( deci fonduri pt salarii exista) nu vad de ce la DADP nu s-ar putea.
ogorul:
(23 Octombrie 2017, 14:32)
de facut o face el ceva sau nu.....grav este ca ai nostri consilieri au aprobat criteriile de ocupare a acestei functii... 0 ani vechime in specialitate! pai cum sa nu-l credem ca va conduce bine, daca nu a fost executant niciodata? cati directori "prosti" stiti fara cel putin 2-3 ani vechime?
Mary:
(23 Octombrie 2017, 10:57)
 Lu' asta oare ii bese mintea sa mai taie ceva pomi??!! Nimic nu este exculs. "Piata Tiganiei" ca numai a "Eroilor" nu mai este, cu luminite portocalii, plange dupa brazii falnici si trandafirii superbi distrusi de niste cretini care s-au perindat in functii de conducere.
Contribuabil :
(21 Octombrie 2017, 10:09)
Ce știe să facă de 6500 ron????? A dat examen sau a fost numit politic?
Mama Omida:
(21 Octombrie 2017, 02:41)
Va fi cel mai bun director la DADP!!! Asul din maneca PSD!Valetul(paharnicul) doctorasului!Păcat mare ca nu stie cu ce se mănâncă si in maxim un an isi va depune demisia! Prevăd si ca va fi prins NEPREGATIT de prima ninsoare( care va veni pe neasteptate)....ce nu pot sa prevad: Cum vor ieși slobozenii din mizeria in care îi afundă marii lor conducători!
artimon:
(20 Octombrie 2017, 16:22)
M-am intrebat, retoric, de ce oameni cu posibilitati materiale bune, cu firme si cu tot ce le trebuie, se agata de posturi la stat stiind ca nu sunt capabili si ca nu-i intereseaza binele societatii. Raspunsul, cred,  este 1 singur: pentru accesul la informatii care sa le sporeasca averile si pentru influenta pe care o pot avea asupra deciziilor luate pentru rezolvarea unor probleme personale.
Neutru:
(20 Octombrie 2017, 13:27)
Iar ați ales incompetenți și hoți? De unde alții! Ss pare că tipul este cunoscut numai prin minusuri....
Gică :
(20 Octombrie 2017, 12:17)
Macar e băiat tânăr, nu ca fosila de Puia sau moaștele lu Păsărică.
#REZIST:
(20 Octombrie 2017, 11:15)
interesant ar fi s ani se prezinte un CV al d lui..cu ce s-a ocupat pana la varsta asta, ce a realizat profesional pana acum.asta ne-ar interesa
Eu:
(20 Octombrie 2017, 02:29)
In socialismul democrat e o vorba mare: gușterii la înaintare si boierii la butoane! 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 16 Oct 2019
199 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Octombrie 2019, 17:30


Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița desfășoară permanent acțiuni informativ-preventive dedicate siguranței tinerilor. Luni, 14 octombrie a.c,  peste 300 de elevi din Fetești au participat ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:15
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

Fetești: «Târgul de toamnă», în atenția polițiștilor

În perioada desfășurării Târgului tradițional de toamnă din Fetești, polițiștii au acționat cu efective sporite pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:10
(63 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ialomița: Urmărit de polițiștii care au tras și focuri de avertisment, un tânăr s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reținut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației rutier. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 15:05
(70 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Acțiunea «Truck&Bus»

Autovehiculele pentru transportul persoanelor sau mărfurilor vor fi oprite pentru control, în această săptămână, de polițiștii rutieri. Activitățile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:20
(65 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Persoană dispărută!

Fetești: Persoană dispărută!

Polițiștii din Ialomița caută o femeie, de 21 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:15
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestați pentru «conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului» și «furt calificat»

La acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni, în baza unor activități pe linia depistării persoanelor urmărite, au identificat, pe raza județului, mai multe persoane pe numele cărora instanțe de ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:10
(70 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Surzii-creatori de frumos»

Asociația Națională a Surzilor din România aniversează 100 de ani de activitate pentru persoanele surde. Pentru promovarea și celebrarea istoriei și culturii comunității de surzi din România,  Asociația ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2019, 08:05
(60 vizualizări - 0 comentarii)


8

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

11 Octombrie 2019, 17:55


9

Jandarmii ialomițeni donează sânge

Jandarmii ialomițeni vor participa, în perioada 21-25 octombrie 2019, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea este inițiată de Centrul de Transfuzii Sanguine Ialomița, cu scopul de a crește numărul donatorilor ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:45
(146 vizualizări - 0 comentarii)


10

Misleanu: Locuință cuprinsă de flăcări

O locuință din localitatea Misleanu a fost cuprinsă de flăcări în după amiaza zilei de miercuri, 9 octombrie 2019. Focul a distrus o parte din acoperișul imobilului, dar și bunuri din incinta locuinței ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:40
(155 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Misleanu incendiu


Fetești: «Târgul de toamnă», supravegheat de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor asigura ordinea și liniștea publică în cadrul «Târgului de toamnă», eveniment desfășurat la Fetești. Manifestarea a debutat ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2019, 16:35
(197 vizualizări - 0 comentarii)


12

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și consumului de droguri în școlile din Fetești

Marți, 8 octombrie 2019, polițiștii feteșteni au desfășurat o acțiune informativ-preventivă pe linia prevenirii faptelor cu violență, a delincvenței juvenile, victimizării minorilor în zona unităților de ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2019, 18:15
(146 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,60%-rata șomajului în luna august 2019

La sfârșitul lunii august 2019, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița au fost înregistrați 4348 șomeri (dintre care 2024 femei), rata șomajului fiind de 4,60%. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:35
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Urziceni, arestat pentru «infracțiuni la regimul rutier»

Vineri, 4 octombrie a.c., polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Urziceni au identificat pe raza municipiului Urziceni un bărbat, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Urziceni ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:25
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Verificarea stării tehnice a autovehiculului


Luni, 7 octombrie a.c., polițiștii Rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au desfășurat pe raza municipiului Slobozia o acțiune de control în trafic. Scopul acesteia a fost reducerea ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:20
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei la Fetești

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au acționat pentru depistarea cerșetorilor și minorilor lăsați fără supraveghere, predispuși la comiterea unor acte de vagabondaj. În urma activităților ...[citește_toată_știrea]

8 Octombrie 2019, 15:10
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

În perioada 7-11 octombrie 2019, orele 8,00-16,00, E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor lucrări de reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:55
(333 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 17 permise reținute, amenzi de peste 65 mii de lei

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat la 52 evenimente sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 6 infracțiuni. Astfel, polițiștii au reținut 17 permise ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:50
(256 vizualizări - 1 comentariu)


Bărbat din Andrășești, beat la volan

Joi, 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 45 de ani, din Andrășești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2019, 15:45
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Tovărășia

Miercuri, 2 octombrie a.c., în jurul orelor 13,00, un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din Tovărășia. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:25
(319 vizualizări - 0 comentarii)


Filmul «Între Chin și Amin», premieră la Slobozia

Vineri, 4 octombrie a.c., începând cu orele 18,00, la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc premiera filmului «Între Chin și Amin» . Filmul independent al lui Toma Enache este un omagiu ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:20
(402 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice»

Cu ocazia «Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice», Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Asociația «Samarineni în comunitate» au organizat miercuri, 2 octombrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:15
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor feteșteni

Miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul silviculturii și pisciculturii. Astfel, în cadrul ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 16:10
(215 vizualizări - 0 comentarii)


ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

ACS Viitorul Urziceni este în primele 10 cluburi din țară la șah

În perioada 20-30 Septembrie 2019, Hotelul Aurora din localitatea Mamaia a găzduit Divizia A de șah clasic pe echipe. Divizia A este eșalonul secund al Campionatului Național de șah clasic pe echipe, o ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2019, 15:35
(269 vizualizări - 2 comentarii)


Armășești: Arestat pentru «furt calificat» și «violare de domiciliu»

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au reușit depistarea unui bărbat, de 25 de ani, din Armășești, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei. Cel în cauză ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:30
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Activități preventive ale polițiștilor în școlile din Fetești

Marți, 1 octombrie a.c., polițiștii feteșteni au desfășurat o serie de activități pe linia prevenirii faptelor cu violență, a traficului și a consumului de droguri, precum și siguranța rutieră în școlile ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:25
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan cu permisul suspendat

Polițiștii slobozeni au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Amara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia luni, 1 octombrie a.c., deși avea acest drept suspendat. În cauză, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2019, 15:20
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Zilele Recoltei 2019»

În perioada 5-6 octombrie 2019, în Piața Agroalimentară din Slobozia, va avea loc tradiționala manifestare a toamnei «Zilele Recoltei 2019», organizată de Primăria Municipiului Slobozia în parteneriat cu ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 15:20
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Șofer din Scânteia, urmărit de polițiști

Sâmbătă, 28 septembrie a.c., Poliția Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că un șofer ar circula haotic dinspre Bucu către Țăndărei, punând în pericol ceilalți participanți la trafic. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2019, 08:20
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...