Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Viața administrativă secretă a «primarului 007» de Slobozia

Viața administrativă secretă a «primarului 007» de Slobozia

În iunie 2016, la preluarea mandatului de primar al municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu promitea concetățenilor săi «un oraș european», guvernat transparent și democratic. La aproape un an și jumătate distanță, administrația Mocioniu s-a transformat într-o sectă politică a cărei activitate este secretă și... secretizată! Potrivit datelor oficiale, în această perioadă primarul Sloboziei a emis peste 2600 de dispoziții de primar. Dintre acestea, mai puțin de 200 sunt publice, restul fiind «exceptate de la accesul liber al cetățenilor...».

Dispoziții pe bandă rulantă Potrivit Legii 215, privind administrația publică locală, primarul emite dispoziții cu caracter normativ și individual. Proiectele de dispoziții ale primarului în problemele de interes local pot avea impact economic, de mediu, social și se consultă public. În cazul Primăriei Slobozia însă, aceste dispoziții nu sunt și nu au fost niciodată publice! La solicitarea ziarului nostru, Primăria Slobozia a făcut publice pentru prima dată aceste dispoziții care reflectă, în ultimă instanță, activitatea instituției și modul în care aceasta se desfășoară. Conform datelor furnizate, în ultimele 6 luni ale anului 2016 și în cele 8 luni trecute din acest an, primarul Adrian Mocioniu a semnat 2597 de dispoziții! Statistic, asta ar însemna o medie de 6 dispoziții pe zi în 2016 și cel puțin 4 dispoziții pe zi în 2017! Surprinzător însă, mai puțin de 200 dintre aceste dispoziții sunt publice, oficialii instituției considerând că restul acestora «sunt exceptate de la accesul liber al cetățenilor». Valentin Tudoran, șeful Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Slobozia explică situația: «Majoritatea acestor dispoziții conțin date cu caracter personal... De exemplu, fiecare dintre angajați a fost numit pe post printr-o dispoziție semnată de primar. În total, sunt cam 900 de astfel de dispoziții... Pe de altă parte, e adevărat că până acum dispozițiile primarului nu au fost publicate niciodată pe site-ul instituției! Site-ul este în lucru și în noua formă aceste dispoziții vor fi și ele publice...».

Administrația secretă a lui Mocioniu În pofida declarațiilor oficiale, modul în care administrația locală a decis să secretizeze informațiile de interes public este cel puțin suspect. Astfel, Hotărârea de Consiliul Local nr. 33 din 2001, invocată atât de insistent, conține o listă lungă de documente printre care se numără, evident, și «dispozițiile emise de către primarul Municipiului Slobozia». De asemenea, nici Legea 544 din 2001, privind liberul acces la informațiile de interes public, nu exceptează de la publicare dispozițiile primarului. Potrivit art. 12 din această lege, articol invocat de autorități pentru secretizarea celor 2400 de dispoziții emise de primarul Adrian Mocioniu în 2016 și 2017, «se exceptează de la accesul liber al cetățenilor, prevăzut la art. 1, următoarele informații: informațiile din domeniul apărării naționale, siguranței și ordinii publice (...), informațiile privind deliberările autorităților, precum și cele care privesc interesele economice și politice ale României (...)» etc. E drept, datele cu caracter personal sunt exceptate «de la liberul acces al cetățenilor», însă art. 13, din aceeași Lege 544, precizează la articolul următor faptul că «informațiile care favorizează sau ascund încălcarea legii de către o autoritate sau o instituție publică nu pot fi incluse în categoria informațiilor clasificate și constituie informații de interes public». Iar invocarea acestui articol, după cum veți descoperi, nu e întâmplătoare...

Dispozițiile de primar dezvăluie ilegalități flagrante
Ex-primarul Stoica, asigurat pe bani publici pentru «accident și boală»
Lecturarea celor aproximativ 200 de dispoziții de primar făcute publice de către administrația slobozeană reflectă practici administrative ilegale. Concluziile aparțin Camerei de Conturi Ialomița și sunt reflectate clar. În plus, aceleași dispoziții confirmă lipsa de implicare a autorităților locale în recuperarea prejudiciilor create de administrațiile precedente sau de nerespectarea contractelor economice încheiate în decursul ultimelor 3 mandate.
Polițe de asigurare pe bani publici Majoritatatea dispozițiilor emise (și făcute publice) de către primarul Adrian Mocioniu reflectă o rutină instituțională obligatorie. Celelalte însă, dezvăluie practici ilegale, generatoare de prejudicii financiare, unele vechi de peste 10 ani, pentru care primarul în funcție al Sloboziei a prelungit termenele de soluționare. Concret, vorbim despre neînregistrarea în evidența contabilă a unor bunuri care aparțin Primăriei, de impozitarea greșită a clădirilor, de acordarea nelegală de facilități fiscale, etc. Însă cea mai flagrantă dintre neregulile constatate o reprezintă asigurarea ex-primarului Alexandru Stoica și a directorului economic Adrian Trifan «împotriva riscului de accident și boală». Potrivit dispoziției emise de către primarul Adrian Mocioniu, termenul scadent pentru «recuperarea prejudiciului la nivelul primelor de asigurare plătite din bugetul Municipiului Slobozia» pentru cei doi nominalizați mai sus are ca termen scadent data de 15 decembrie 2017. Evident, pentru recuperarea pagubelor s-a ajuns în instanță, litigiul aflându-se în acest moment în stadiul procesual al recursului pe rolul Judecătoriei Slobozia.
Administrație de mântuială Când nu este vorba despre abuzuri ale oficialilor în funcție, Primăria Slobozia se face remarcată prin maniera defectuoasă de urmărire a contractelor de execuție pentru investiții. Un exemplu în acest sens îl reprezintă conflictul cu firma Inter Group SRL, cu care adminisrația locală a încheiat un contract de concesiune pe o perioadă de 20 de ani. Închis la acest moment, Ștrandul Municipal concesionat de firmă face obiectul unui litigiu comercial generat de «compensarea nelegală» a unor facturi în valoare de 62090, 24 lei. Evident, nu este singura situație de acest gen. Curtea de Conturi a constatat «efectuarea de plăți nelegale la cheltuieli de capital» și în cazul investiției în Grădinița cu 200 de locuri Cartier Pepinieră, sprijin financiar «ilegal» acordat în anul 2016 unor unități de cult din Slobozia, respectiv biserica Sf. Dumitru și Mânăstirea Sfinții Voievozi... Și lista poate continua! Termenele scadente stabilite prin dispozițiile de primar pentru toate aceste nereguli sau ilegalități administrative este luna decembrie a anului în curs. Surse administrative confirmă însă faptul că unele dintre problemele semnalate sunt vechi de 10 ani, iar dispozițiile primarului Adrian Mocioniu au doar un rol decorativ.

Adrian Mocioniu, campion la dispoziții ilegale
Secretomania administrației Mocioniu e cu atât mai ilară cu cât unele dintre dispozițiile de primar «exceptate de la accesul liber al cetățenilor» au fost considerate ilegale de către Instituția Prefectului Ialomița.
O duzină de ilegalități În aproape un an și jumătate de administrație, primarul Adrian Mocioniu a reușit să intre în istoria administrației locale cu un număr record de dispoziții de primar care încalcă legislația în vigoare. De la cele privind majorarea ilegală a salariilor consilierilor personali, la cele privind încălcarea Legii 153, privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice și de la încălcarea clauzelor unor contracte de concesiune la delegarea defectuoasă a unor atribuții, totul a fost posibil pentru Adrian Mocioniu&comp. Una dintre cauzele acestor bâlbe și ilegalități administrative repetate o constituie, neîndoielnic, lipsa de experiență administrativă a primarului în funcție. Celelalte însă, cele mai multe, sunt acțiuni deliberate, care afectează fie funcționarii publici din cadrul instituției, fie cetățenii în numele cărora Adrian Mocioniu guvernează orașul. Este de notorietate, de exemplu, maniera defectuoasă, respinsă de Instituția Prefectului, în care a gestionat majorarea salariilor subordonaților, sfidând reglementările Legii 153. Sau, în cazul deciziilor luate în numele orașului, modul în care a ales să se înconjoare de indivizi lipsiți de anvergură administrativă și incapabili să adopte decizii pentru «mai binele comunității». În aceste condiții, duzina de dispoziții considerate ilegale de către Instituția Prefectului reprezintă doar vârful unui iceberg administrativ care ascunde interese politice meschine, nepotism și încălcări flagrante ale practicilor administrative. Ascunse în spatele sintagmei «exceptate de la accesul liber al cetățenilor», cele 2400 de dispoziții de primar secretizate după bunul plac al oficialilor administrației locale produc la rândul lor prejudicii morale și financiare imposibil de recuperat. Cât despre «orașul european» promis de Adrian Mocioniu, el este azi la ani-lumină distanță. Iar acesta este doar începutul!

10 Noiembrie 2017, 10:25 (2892 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Administrația Mocioniu gestionează un buget de criză
Adrian Mocioniu reînființează Direcția Economică
Primăria Slobozia investește 5 milioane de euro în transportul public

Comentariile cititorilor:


Andrei:
(16 Noiembrie 2017, 11:48)
Numarul pisicilor este mai mare de cat al cainilor. Este o invazie de miorlaitoare care calaresc masinile parcate. FACETI CEVA CU ELE!!
Liliana:
(15 Noiembrie 2017, 13:32)
Cum a luat Mocioniu scaunul de Primar? Cine l-a ales să tacă, așa cum idioții tac și le fac!
ileana :
(15 Noiembrie 2017, 11:46)
acest primar a facut ceva a adus orasul intr-o mizerie crunta si cu foarte multi ciini care a invadat in oras Oare de unde ia adus si ce vrea sa faca cu ei ?
anghel:
(15 Noiembrie 2017, 11:43)
cel mai mizerabil oras pe aceasta guvernare 
primarul 007:
(13 Noiembrie 2017, 19:43)
asta o sa ramina in istoria orasului ca cel mai incompetent si cu renumele de 0 (zero) realizari, 0 (zero) initiative, 7 (sapte) ani cu executare
Gabi:
(13 Noiembrie 2017, 19:39)
Tipul asta e asa de fals si total nepregatit sa administreze Slobozia.  Sunt curioasa daca PSD-ul o sa il mentina ca propunere la alegerile viitoare, daca da inseamna ca asta e cel mai bun din organizatia lor iar restul sunt varza. Indiferent de cine o sa fie candidat la primarie doar cel al PSD o sa castige ca asta e situatia si aranjamentul aici.
Mary:
(13 Noiembrie 2017, 12:20)
UN PROST SI MINCINOS.
Gigel:
(11 Noiembrie 2017, 13:24)
Convingerile mele ca lui Mocio i-a cumparat ma-sa primarie sunt din ce in ce mai puternice. Nu m-ar prinde mirarea sa-l pocneasca unu, asa din greseala, pe strada, vreodata. Una peste alta, si-a tras salariu bun, le-a dat si mucosilor de langa el sa manance, broscutele stau si ele cu gurita mare, ca au si ele renumeratia ridicata.. Cainii latra, ursul trece!
primarul 7 zero..:
(10 Noiembrie 2017, 17:54)
" Surse administrative confirmă faptul că unele dintre problemele semnalate sunt vechi de 10 ani, iar dispozițiile primarului Adrian Mocioniu au doar un rol decorativ" Ce bine ar fi ca si  salariul primarului sa aiba doar rol decorativ..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 20 Feb 2018
146 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

20 Februarie 2018, 18:10


Sărățeni: Adolescent de 16 ani, reținut după ce a spart un magazin

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Ion Roată cercetează un tânăr, de 16 ani, pentru «furt calificat», cel în cauză fiind reținut pentru 24 de ore. Bănuitul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 17:10
(68 vizualizări - 0 comentarii)


2

anunț angajare

depozit materiale de construcții
din București, Șos. Alexandriei
angajează
muncitori, vânzătoare magazin,
șofer cu categoria B, C, E
eventual și posesor atestat
de macaragiu, doar curse locale

Oferim cazare
Relații la telefon 0722/678.956

20 Februarie 2018, 16:20


3

Fetești: Se oprește gazul!

Din cauza unor lucrări de reparație a rețelelor, Distrigaz Sud Rețele anunță întreruperea temporară a furnizării gazelor naturale, în data de miercuri, 21 februarie 2018, între orele 8,00-14,00, pe străzile ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 16:05
(57 vizualizări - 0 comentarii)


anunț

închiriem spații comerciale,
hală, teren depozitare
materiale
și utilaje construcții

Relații la sediul firmei din
str. Gării Noi, nr. 5, Slobozia,

telefon 0243/211.406

20 Februarie 2018, 15:55


APIA Ialomița: Campanie de informare pentru depunerea Cererii Unice de Plată

Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură anunță public faptul că începând cu 1 martie 2018 fermierii pot depune Cererile Unice de Plată pentru acordarea subvențiilor pe suprafață ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 15:50
(61 vizualizări - 0 comentarii)


6

IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 28 mii de lei, 5 permise de conducere reținute

Polițiștii au intervenit, în ultimele 24 de ore, la 8 evenimente, toate sesizate prin 112. Au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor, au constatat aproape ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 15:45
(57 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Precizări privind aplicarea Legii Prevenirii de către polițiști

O dată cu intrarea în vigoare a Legii Prevenirii nr. 270/2017, atunci când polițiștii constată o faptă care intră sub incidența de reglementare a acesteia nu vor aplica amendă, ci vor acorda un termen de ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 09:10
(70 vizualizări - 0 comentarii)


8

Movilița: Arestat pentru șofat sub influența alcoolului

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat, la acest sfârșit de săptămână, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 08:35
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Cu cuțitul în magazin

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Ion Roată, este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de «portul fără drept de obiecte periculoase», după ce a fost depistat în timp ce avea asupra ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 08:25
(71 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Ion Roată cuțit


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii au depistat doi bărbați de 30 și 49 de ani, din județul Călărași și localitatea Sfântu Gheporghe, în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice deși aveau acest drept suspendat. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 08:20
(72 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți pentru motorina subvenționată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că începând de marți, 20 februarie 2018, va efectua plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorină utilizată în agricultură, ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 08:05
(62 vizualizări - 0 comentarii)


12

ISU Ialomița: Incendii la Copuzu și Poiana, accident la Jilavele

Un grajd în care erau adăpostite 12 animale a fost cuprins de flăcări în seara zilei de sâmbătă, 17 februarie 2018. Proprietarii gospodăriei din satul Copuzu, comuna Balaciu, au alertat pompierii în jurul ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2018, 07:40
(76 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 50 mii de lei, 9 permise de conducere reținute

Miercuri și joi, 14 și 15 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pe raza județului pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. S-a intervenit la 23 de ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 17:05
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Gospodării inundate la Bărbulești

Gospodării inundate la Bărbulești

Pompierii Detașamentului Urziceni au intervenit în cursul zilei de joi, 15 februarie 2018, pentru scoaterea apei din curțile a 5 gospodării din comuna Bărbulești. Căderile semnificative de precipitații ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 16:40
(380 vizualizări - 0 comentarii)


Lansare de carte regală la Slobozia

«Curtea Veche Publishing» și Librăria «Casa Cărților» din Slobozia invită iubitorii de carte din Slobozia, joi, 22 februarie 2018, începând cu orele 11,45, la o dublă lansare de carte regală: albumul « ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 16:30
(338 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Întreruperi programate în alimentarea cu energie electrică

Enel Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în zonele și în ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 16:15
(376 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o mașină

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Sinești, acesta fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt», faptă ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 16:10
(315 vizualizări - 0 comentarii)


18

Fetești: Se oprește gazul!

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, Distrigaz ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2018, 16:05
(355 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul, în creștere

La sfârșitul lunii ianuarie 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 6829 șomeri, din care 1519 șomeri indemnizați, respectiv 5310 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2018, 13:10
(450 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Vaccinare la cabaline

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița anunță deținătorii de cabaline că, în perioada februarie-aprilie 2018, desfășoară prin medicii veterinari de liberă practică împuterniciți ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2018, 13:05
(524 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plata subvențiilor pentru bunăstarea animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că miercuri, 14.02.2018, a demarat plata cererilor care au fost autorizate pentru Măsura 215 «Plăți privind Bunăstarea animalelor», Pachet ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2018, 12:30
(455 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Februarie 2018, 12:25


Bărbulești: Conducea o mașină fără permis

Tras pe dreapta de polițiști, un tânăr de 20 de ani din Bărbulești s-a ales cu un dosar penal după ce oamenii legii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere. De asemenea, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2018, 16:50
(574 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Beți la volan

Un ialomițean, în vârstă de 30 de ani, și un bărbat din Brăila, în vârstă de 40 de ani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost surprinși la volan în stare de ebrietate. Aceștia aveau valori ale alcoolemiei ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2018, 16:35
(532 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni au confiscat 230 kg de pește

Polițiștii ialomițeni au confiscat de la un bărbat, de 35 de ani, domiciliat în Constanța, cantitatea de 230 kilograme de pește. Bărbatul încerca să vândă pe raza județului nostru respectiva cantitate, ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2018, 16:10
(525 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Amendat pentru că vindea ilegal lemne

Administratorul unei firme din Urziceni a fost amendat cu 5000 de lei de polițiștii din comuna Ion Roată. Acesta a fost identificat pe raza localității în timp ce transporta o remorcă încărcată cu lemne ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2018, 16:05
(490 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Condeești, Bărbulești și Fetești

Trei incendii s-au produs în cursul zilei de joi, 8 februarie 2018, la locuințele unor cetățeni din comunele Bărcănești și Bărbulești, respectiv municipiul Fetești. Primul eveniment a alertat pompierii ...[citește_toată_știrea]

9 Februarie 2018, 18:25
(859 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Spărgător de locuințe, reținut de polițiști

Polițiștii din Urziceni au identificat un bărbat, de 50 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat». Bănuitul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind încarcerat ...[citește_toată_știrea]

9 Februarie 2018, 18:10
(842 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: «Valențe culturale ale securității și sănătății în muncă»

Inspectoratul de Muncă Ialomița, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, continuă în anul școlar 2017-2018 derularea proiectului «Valențe culturale ale securității și sănătății în muncă ...[citește_toată_știrea]

9 Februarie 2018, 11:10
(767 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
catalin în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Doina în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! L. Dragnea în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Gica în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 21 februarie 2018 Dan Stănescu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 21 februarie 2018 Urmasul lui Urmasul lui Sava în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Patron în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Olimpic în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Marian în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! @Alege oaia în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Cineva în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Turcan în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! @andreea în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! pt inducere in eroare în PNL Ialomița citește după manualul electoral Jimblaru în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Andreea în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Perieți în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! Alege oaia în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! ADRIANA în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean! CETATEAN în Ministerul Educației urmărește decapitarea conducerii Învățământului ialomițean!
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...