Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Cerșetorul care nu cere pomană

Cerșetorul care nu cere pomană

Tudorel Constantin are 49 de ani și trăiește într-o magazie de bloc, la F-uri. Trăiește e un fel de a spune... Are o pensie de 267 de lei, pe care acum nu-i mai primește, și mila orașului... Când e treaz, Tudorel nu cerșește niciodată! Când bea, Tudorel ia chipul și asemănarea orașului... De la mânăstire la supermarket, niciodată dincolo de ele!

Acasă la Tudorel Casa lui Tudorel Constantin e dincolo de ușa lăcătuită a unei magazii de bloc. Cândva, a fost un hol de trecere. Acum, aici sunt depozitate ciorcioboatele de prin casele oamenilor și... patul lui! Patul e, în fapt, doar o saltea înălțată pe niște cioate de lemn. A primit-o de la cineva din bloc, să aibă unde pune capul jos. Vara, înăuntru e cald... Iarna îngheți... De frigul de-afară pe Tudorel îl desparte doar ușa de tablă. O încuie metodic, în fiecare seară, ca omul pățit... Dacă primește pomană un blid de mâncare, înăuntru miroase a casă locuită. Dacă nu, e frig și miroase a mucegai. Mai ales acum, că a venit toamna... Dar Tudorel nu se plânge. Se încovrigă în așternut și doarme... E al nimănui! Dimineața se trezește și trece strada, la Stadion. Acolo se spală, că la el nu e nici chiuvetă, nici apă. Face asta de aproape 30 de ani, de când s-a pripășit aici. A făcut 8 clase primare, la Școala 13, și a stat 3 ani la Brăila, într-o altă școală specială. Apoi n-a mai avut cine îl ține și a ajuns aici. La el acasă, Tudorel e altfel. Umerii i se relaxează și brazdele chipului se subțiază... Deasupra arde un bec chior, uitat în tavan. Tudorel nu are nimic în magazie. Nici televizor, nici radio, nici măcar un reșou. Doar hainele de pe el, nici alea ale lui: «Am 49 de ani și nu am nimic! N-am avut niciodată... Nici când eram la școală nu aveam! Dacă lumea îmi dă, iau. Dacă nu, nu cer. Nu-mi trebuie nimic!». Tudorel nu cere nimic când e treaz. Când e beat, cere băutură... Pentru că Tudorel bea. Bea până nu mai știe de el. Bea în fiecare seară, bea metodic, bea cu nădejde! Nu știe de ce, nu știe cum a început... «Îmi dă lumea, ca să scape de mine. Sau ca să râdă. Viața e grea, de-aia beau... Beau ca să mai uit!».

Dincolo de Tudorel La 49 de ani, Tudorel nu știe ce e doctorul. N-a fost niciodată la unul, nu-și aduce aminte... Își aduce aminte însă că a avut un tată: «Tata a omorât-o pe mama! Noi suntem patru frați și o soră. Nu mai știu de ei, doar de fratele mai mare... A venit după mine, dar nu am vrut să plec. M-am învățat aici!». «Aici» e spațiul dintre supermarket și mânăstire. Rareori dincolo de ele... Lui Tudorel nu-i trebuie mai mult, nu-i trebuie altceva. Iar orașul îl cunoaște și s-a obișnuit cu el. Când oamenii sunt sătui, e și Tudorel sătul. Ies de la restaurant și îl miluiesc regește, înainte de a se urca în mașini... Nu-l întreabă niciodată nimic, unii nu știu nici măcar cum îl cheamă, deși îl cunosc de mai bine de 20 de ani... Tudorel nu se supără, fiindcă banii înseamnă băutură. Orice fel de băutură. «Beau, dar nu mi-e rău... Așa sunt făcut eu, mă trezesc și nu am nimic. Nu răcesc, nu mi-e rău, nu mă doare nimica...». Când banii de băutură nu ajung, Tudorel cerșește. Atunci pare agresiv, e insistent... Așa s-a ales, astă vară, cu o amendă de 1000 de lei de la Poliția Locală. Nu e vinovat, dar nici nu știe cui să spună. «Am fost la Primărie, dar nu m-au crezut... Mi-au zis să plec și să îi las în pace! Voiam să le spun că m-au băgat în mașină, mi-au pus cătușele și m-au bătut degeaba... Dar amenda n-o plătesc, că n-am făcut nimic! Dacă eram vinovat, plăteam, dar așa nu plătesc... Eu sunt corect și nu fac rău...». Tudorel tace și se uită în gol. Visează la vremea când era copil, la școală... I-a plăcut acolo și l-a iubit pe domnul Teodorescu, directorul școlii. După ce domnul Teodorescu a murit, nu i-a mai păsat nimănui de el. Orașul i-a dat doar mâncare... Și bani ca să bea. Când e treaz, Tudorel refuză banii. Îndreaptă spinarea și nu vrea să fie miluit. Dar oamenii atâta vor de la el, nimic altceva. Să întindă mâna și să primească pomană. Iar Tudorel știe și de-aia nu-i privește în ochi. Nici pe noi nu ne privește... «Eu vă mulțumesc că ați venit și că vreți să mă ajutați. Dar nu-mi trebuie nimic...».

11 Noiembrie 2017, 10:50 (8632 vizualizări - 25 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Sandu P. :
(1 Decembrie 2017, 18:14)
Îl știu din anii '80. Până prin '95 a locuit în fostul Cinema 23 August. Făcea curățenie si in schimb primea cazare si mâncare. Odata cu pensionarea vechilor angajati si închiderea cinematografului a plecat si el. Parea la acea vreme o persoana cu handicap psihic. Intr-adevar era agresiv si in acele vremuri cu copiii, îi alerga cu matura si îi injura, iar copiii îl tachinau si se amuzau aruncând cu bețe si pietre in el. Poate de acolo a rămas cu aceasta repulsie față de copii.
Luca:
(14 Noiembrie 2017, 10:04)
Pilda bogatului nemilostiv si a saracului Lazar: "19. Era un om bogat care se imbraca in porfira si in vison, veselindu-se in toate zilele in chip stralucit.
20. Iar un sarac, anume Lazar, zacea inaintea portii lui, plin de bube,
21. Poftind sa se sature din cele ce cadeau de la masa bogatului; dar si cainii venind, lingeau bubele lui.
22. Si a murit saracul si a fost dus de catre ingeri in sanul lui Avraam. A murit si bogatul si a fost inmormantat.
23. Si in iad, ridicandu-si ochii, fiind in chinuri, el a vazut de departe pe Avraam si pe Lazar in sanul lui.
24. Si el, strigand, a zis: Parinte Avraame, fie-ti mila de mine si trimite pe Lazar sa-si ude varful degetului in apa si sa-mi racoreasca limba, caci ma chinuiesc in aceasta vapaie.
25. Dar Avraam a zis: Fiule, adu-ti aminte ca ai primit cele bune ale tale in viata ta, si Lazar, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mangaie, iar tu te chinuiesti.
26. Si peste toate acestea, intre noi si voi s-a intarit prapastie mare, ca cei care voiesc sa treaca de aici la voi sa nu poata, nici cei de acolo sa treaca la noi.
27. Iar el a zis: Rogu-te, dar, parinte, sa-l trimiti in casa tatalui meu,
28. Caci am cinci frati, sa le spuna lor acestea, ca sa nu vina si ei in acest loc de chin.
29. Si i-a zis Avraam: Au pe Moise si pe prooroci; sa asculte de ei.
30. Iar el a zis: Nu, parinte Avraam, ci, daca cineva dintre morti se va duce la ei, se vor pocai.
31. Si i-a zis Avraam: Daca nu asculta de Moise si de prooroci, nu vor crede nici daca ar invia cineva dintre morti"
deal draq:
(13 Noiembrie 2017, 19:35)
Asta e produsul societatii proaste comuniste needucate. Daca la scolile pe unde a fost era educat sa munceasca ca altfel nu primeste nimic degeaba alta era soarta lui dar si a societatii in care traim.  Ca asta sunt foarte multi unii chiar agresivi si periculosi.  Ca sa va convingeti de atitudinea lui Tudorica invitati-l sa va ajute sa duceti ceva mai mare la gunoi sau sa va ajute sa bateti covoare pe bara, contra ceva nu degeaba. Veti avea surpriza sa va raspunda cu tupeu "nu sunt eu dala care munceste asa ceva, cauta pe altii" !  Si atunci a cui e vina ???
Mary:
(13 Noiembrie 2017, 12:18)
 Intr-o legislatura a unui partid castigator in alegerile locale, un candidat a promis ca se va ocupa de toti batuti ai sortii din oras ca ii va strange, le va da de munca in cadrul unei ferme de cresterea animalelor, adapost si mancare, poate si ceva banisori.Din fericire pentru cel ales vita s-a derulat ca ales al neamului, pentru cei amarati AU FOST DOAR VORBE, MINCIUNI. Alegatorii acestui oras sunt mai mult decat naivi, mai bine spus usor de pacalit. Oare sunt atat de prosti??!! Eu spun cu regret ca, DA!
@RNRT:
(13 Noiembrie 2017, 09:54)
"Ratatii astia". Nimeni si nimic din lumea asta nu-ti poate garanta ca undeva, candva, un urmas de-al tau,nascut cu vreun handicap si abandonat, nu ar putea deveni un boschetar, bai "latraule. Rumega la asa ceva inainte de a-ti varsa fierea pe aici..
RNRT:
(12 Noiembrie 2017, 23:38)
Vaai...dar voi chiar duceti lipsa de persoane sa iubiti...dar de ce nu l luati acasa, sa-l faceti mai util? Deci in viziunea voastra, doar societatea e rea, si nu omul la nivel individual cu incapacitatile sale si purul "nenoroc". Mici socialisti sau egalitarieni empatici...va plangeti de tratamente rele, coruptie, de norocul altora, de capacitatile altora si chiar de realitate... Ba latrailor, daca aveti sange in instalatie pe cata inversunare in mediul virtual si frustrare imensa arati ca ati capatat, hai frumos cu mana pe arma sau pe sapa si schimbati usor totul...ori e prea multa munca, si vreti sa indobitociti generatile viitoare sa fie doar asi in a se plange si a nu actiona, intocmai cum vreti voi? Si da, asta e un boschetar, rar il vad ca face ceva util, iar ce agoniseste bea...foarte productiv si de luat ca model...
Jean:
(12 Noiembrie 2017, 20:07)
Autoritățile nu ar trebui să tolereze existența în spațiul public a unor persoane de genul prezentat. ..sâmbătă puteam provoca un accident urât dacă nu îl vedeam din timp pe T ce traversa aiurea Matei Basarab cu berea în mână ...Mai mult, a băgat frica în toți copiii ce vin în parcul de la stadion. ..Nu se gândește nimeni că pot plăti oameni nevinovați pentru unul de genul lui...E suflet, dar trebuiesc luate măsurile legale și necesare în cazul lui...
Nuti:
(12 Noiembrie 2017, 18:51)
Gagarita săracul, a fost o data la spital si a cerut sa plece acasa ca trebuia sa descarce marfa la ora 4. Băiat muncitor, păcat ca s-a profitat mult de el. Asta pot scoate in evidenta ziaristii. Nu ar fi un articol prost sau degeaba
Elena.:
(12 Noiembrie 2017, 16:58)
Elena cred ca dansai cu gagaritza toate blues urile.nu te lua amețeala de la balanganitul capului lui?sau asta era ideea ? Bă voi sunteți nebuni cu toții? Nu vorbiți despre oameni de cultura care mai sunt p aici, despre sportivi, dascăli devotati, ma luați cu gagarita și tudorica,mai lipsește cezarina, Coca cola și fanta de la UM.auzi? Gagarita vedeta discotecii....
Cersetorii,boschetarii:
(12 Noiembrie 2017, 12:18)
Și ei sunt parte din societate și eu au iubit cândva, au fost fericiți,au râs din suflet. Poate si ei au devenit mame sau tați și ei și-au serbat zilele de naștere alături de prieteni. Au avut albume de familii și au visat pentru ei și pentru copiii lor la un viitor mai bun, împreună. N-a fost să fie așa pentru că destinul le-a hărăzit altceva: să devină boschetari. Sau au fost prea slabi, prea obosiți să mai lupte iar cei din jurul lor prea nepasatori, prea egoisti...
Elena:
(12 Noiembrie 2017, 10:51)
Felicitări autorului. Foarte frumos din partea jurnalistului ca s-a aplecat si asupra destinului unui oropsit al sorții, mai cunoscut in oras decat multe alte oficialități care intr-un fel sau altul ne influențează viata. Sugerez un alt articol scris cu aceeasi penița despre Olaru Lucian Mihail (Gagarita) simbolul Disco Ringului anilor 90 in Slobozia.
Simona:
(12 Noiembrie 2017, 10:23)
Acest OM este emblema, chintesența acestui orășel jalnic! Faceți-i statui la ambele intrări în Slobozia! Citiți cu atenție articolul! Bețivul agresiv are foarte multe clone în Ialomița! Și se vor mai naște, la beție....!
IrolfSAIAPU:
(12 Noiembrie 2017, 08:47)
Ferească Dumnezeu sa-l întâlnești pe Tudorel beat și agresiv!
Arsenie Papacioc,:
(12 Noiembrie 2017, 00:07)
unul dintre cei mai importanți duhovnici ai Ortodoxiei, vorbește despre puterea și bunătatea pe care trebuie să le găsim în noi pentru a fi milostivi. În cuvântările sale, părintele Papacioc îi îndeamnă pe oameni să nu treacă nepăsători pe lângă semenii lor, să dăruiască din toată inima pentru că doar așa vor primi însutit. Iată ce spunea într-una din predicile sale: ,,A milostivi pe unul, pe altul, arată că tu ești cu Hristos. Apoi, nici nu știi că acela pe care îl ajuți poate să fie Hristos. El nu întinde mâna să-i dai. El întinde mâna să-ți dea împărăția cerului și tu nu observi"..

Simona:
(11 Noiembrie 2017, 23:55)
Felicitari pentru acest articol! Cetatenii trebuie sa vada si sa constientizeze realitatea adevarata, nu cea ingradita de sine.E trist ca judecam oamenii atat de aspru fara sa stim povara si suferinta, dar si puterea lor de a supravietui si de a rezista mediului in care ei traiesc

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 21 Iun 2018
198 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

20 Iunie 2018, 11:10


Vlădeni: A murit strivit de un copac

Este anchetă la Postul de Poliție Vlădeni după ce un bărbat, de 60 de ani, a murit miercuri, 20 iunie 2018, strivit de un copac, într-o pădure de la marginea localității. În momentul de față se fac cercetări ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2018, 10:55
(255 vizualizări - 0 comentarii)


2

AJOFM Ialomița: Șomajul, în scădere ușoară

La sfârșitul lunii mai 2018, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița se aflau înregistrați 5447 șomeri, din care 678 șomeri indemnizați, respectiv 4769 șomeri neindemnizați ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 18:10
(245 vizualizări - 0 comentarii)


3

Polițiști din Ialomița, la «Cupa Zâmbetelor»

Polițiști din cadrul IPJ Ialomița s-au alăturat campaniei umanitare «Cupa Zâmbetelor», care a fost inițiată de un localnic din Ciulnița și se află la a doua ediție. Scopul campaniei este ajutorarea copiilor ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 17:25
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional din Săveni, reținut

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat de 31 de ani, din Săveni, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autoritățile franceze. Cel în ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:35
(292 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 160000 de lei, 18 permise reținute

La acest sfârșit de săptămână, 15-17 iunie a.c., polițiștii au intervenit la 100 de evenimente și au aplicat 499 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 160000 de lei. De asemenea, au constatat ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2018, 16:15
(233 vizualizări - 0 comentarii)


6

Slobozia: Hoț arestat

Un bărbat de 33 de ani, din Slobozia, bănuit de comiterea infracțiunilor de «furt» și «furt calificat», a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Astfel, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 17:15
(414 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia furt


Ialomița: Întreruperi programate la rețeaua de energie electrică

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în zonele și în intervalele ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 16:05
(351 vizualizări - 0 comentarii)


8

Lilieci: Furt comis după metoda «Sinești»

Doi tineri 20 și 25 de ani, ambii din Urziceni, au fost arestați după ce au furat bunuri dintr-o mașină parcată pe DN2A, în zona localității Lilieci, după metoda «Sinești». Polițiștii nu exclud varianta ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2018, 15:48
(388 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

14 Iunie 2018, 17:35


Fetești: Adolescentă de 13 ani, înghițită de apele Brațului Borcea

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița intervin în momentul de față pentru a scoate din apele Brațului Borcea o adolescentă de 13 ani, din zona municipiului Fetești, care ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2018, 16:46
(582 vizualizări - 0 comentarii)


CNAIR: Se închide DN21A pentru lucrări de reparații, între localitățile Bărăganu și Țăndărei

Începând de marți, 12 iunie 2018, se închide circulația rutieră pe DN21A, pe sectorul de drum cuprins între km 0+000 (Bărăganu)-km 21+126 (Țăndărei), pentru execuția lucrărilor de reparații sistem rutier ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2018, 09:25
(544 vizualizări - 1 comentariu)


12

Trenul Regal în Dobrogea. Prima oprire, la Fetești!

În Anul Centenar al Marii Uniri și al sfârșitului Primului Război Mondial, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Maria vor călători ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2018, 14:15
(657 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 200000 de lei, 33 permise de conducere reținute

La acest sfârșit de săptămână, 8-10 iunie a.c., polițiștii au intervenit la 136 de evenimente și au aplicat peste 580 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200000 de lei. De asemenea, au fost ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2018, 12:05
(441 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Școala Gimnazială Nr. 3 a împlinit 50 de ani

Școala Gimnazială Nr. 3 Slobozia, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș, a împlinit astăzi 50 de ani de la înființare. Sărbătoarea a fost marcată printr-o serie de evenimente publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2018, 18:10
(1019 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 200 de amenzi aplicate într-o singură zi

Miercuri, 6 iunie 2018, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni preventive pe raza județului. În urma activităților au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 46 mii de lei ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2018, 17:25
(794 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Depistați la volan fără permise de conducere

Doi tineri de 21 și, respectiv, 28 de ani, din localitățile Grindu și Fetești, s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați în trafic conducând fără a avea permise de conducere. ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2018, 17:05
(798 vizualizări - 2 comentarii)


Percheziții în satul Sintești. Opt persoane vor fi audiate

Polițiștii din Prahova au efectuat miercuri, 6 iunie 2018, 10 percheziții domiciliare în satul Sintești, localitate care aparține administrativ de comuna Borănești. Oamenii legii au în vizor opt suspecți ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2018, 10:23
(1214 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: O cisternă s-a răsturnat lângă șosea

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița intervin în zona localității Sinești, acolo unde o cisternă care transporta produse petroliere s-a răsturnat lângă șosea. Șoferul vehiculului ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2018, 19:22
(1263 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Accident rutier provocat de un șofer băut

Un bărbat din Slobozia s-a ales cu un dosar penal după ce luni, 4 iunie 2018, a provocat un accident rutier pe raza orașului. Acesta s-a urcat beat la volan și a lovit o mașină care circula regulamentar ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2018, 15:10
(1060 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


DSVSA Ialomița: Controale în mini-vacanța de 1 iunie

Inspectorii DSVSA Ialomița au efectuat mai multe controale în perioada mini-vacanței de 1 iunie, la mai multe firme de pe raza județului de tipul fast-food, cofetărie, patiserie sau hipermarket. Controalele ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2018, 14:35
(955 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților Promoția 2018

Având în vedere ca anul școlar 2017-2018 este aproape de final, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița amintește absolvenților Promoției 2018 că pot beneficia de serviciile oferite de ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2018, 09:25
(934 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Miere împrăștiată pe șosea

800 de litri de miere s-au împrăștiat pe DN2A, lângă Urziceni, după ce duba în care erau transportați a fost implicată într-un accident rutier. Autoutilitara a fost lovită de un autoturism în care se aflau ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2018, 14:02
(1239 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: Cioban omorât de tren

Valea Ciorii: Cioban omorât de tren

Un cioban de 59 de ani a fost călcat de tren în dimineața zilei de luni, 4 iunie 2018. Bărbatul a încercat să traverseze linia de cale ferată din zona localității Valea Ciorii, moment în care a fost lovit ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2018, 12:57
(1199 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Copiii-bucuria sufletului»

Protopopiatul Slobozia: «Copiii-bucuria sufletului»

Joi, 31 mai 2018, Protopopiatul Slobozia a oferit unui număr de 65 copii, beneficiari ai Biroului de Asistență Socială, dar și de la școlile partenere (Școala Gimnazială «Sfântul Nicolae» Bucu, Școala ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2018, 17:20
(1448 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Restaurant închis din cauza neregulilor

Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au desfășurat ample controale în timpul minivacanței de Rusalii. În urma verificărilor, din cauza neregulilor privind respectarea ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2018, 16:20
(1689 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

E-Distribuție Dobrogea SA anunță întreruperi programate ale furnizării energiei electrice, generate de lucrările de reparații și întreținere ale rețelelor. Astfel, în perioada 4-8 iunie 2018, curentul se ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2018, 15:55
(1458 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Activități dedicate zilei de 1 Iunie

În apropierea Zilei Internaționale a Copilului, reprezentanții Protopopiatului Slobozia, în parteneriat cu grădinițele «Pinocchio» și «Lumea Copiilor» din oraș au organizat o manifestare dedicată acestui ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2018, 15:40
(1539 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: A fost găsit trupul copilului înecat în râul Ialomița

Pompierii ialomițeni au reușit să descopere cadavrul copilului de 10 ani, din localitatea Broșteni, care s-a înecat miercuri, 23 mai 2018, în apele râului Ialomița. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2018, 19:42
(1807 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Acțiune preventivă împotriva «violenței în familie»

În cadrul activităților dedicate «Săptămânii prevenirii criminalității», polițiștii ialomițeni au desfășurat o campanie de informare și prevenire a violenței domestice. Aceștia au purtat mai multe discuții ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2018, 17:10
(1448 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
#rezist în Elevii din Ialomița au promovat în procent de 69,61% Cațavencu în Cheltuieli de 1,4 milioane de lei anual pentru vizitatori «virtuali» Florina în Agresorii polițiștilor bătuți la Țăndărei sunt greu de identificat cultura costa în Cheltuieli de 1,4 milioane de lei anual pentru vizitatori «virtuali» Zidar în Cheltuieli de 1,4 milioane de lei anual pentru vizitatori «virtuali» Gina în Activități extrașcolare în spații insalubre la Fetești vizitati muzeul în Cheltuieli de 1,4 milioane de lei anual pentru vizitatori «virtuali» XII A în Luați cu salvarea de la școală din cauza drogurilor pe care le-ar fi consumat Felicia în Luați cu salvarea de la școală din cauza drogurilor pe care le-ar fi consumat Sergiu în Elevii din Ialomița au promovat în procent de 69,61% Vlad în EXPLOZIV: Șeful Poliției Fetești, acuzat de «pornografie infantilă» Vand Daewoo Espero în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 iunie 2018 Bianca în Luați cu salvarea de la școală din cauza drogurilor pe care le-ar fi consumat Alex în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 iunie 2018 Denis în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 iunie 2018 pentru Horia în Cheltuieli de 1,4 milioane de lei anual pentru vizitatori «virtuali» gogul în Cheltuieli de 1,4 milioane de lei anual pentru vizitatori «virtuali» Nita în Înșelăciuni ale arendașilor din Ialomița Horia în Cheltuieli de 1,4 milioane de lei anual pentru vizitatori «virtuali» pentru informare în Cheltuieli de 1,4 milioane de lei anual pentru vizitatori «virtuali»
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...