Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Cerșetorul care nu cere pomană

Cerșetorul care nu cere pomană

Tudorel Constantin are 49 de ani și trăiește într-o magazie de bloc, la F-uri. Trăiește e un fel de a spune... Are o pensie de 267 de lei, pe care acum nu-i mai primește, și mila orașului... Când e treaz, Tudorel nu cerșește niciodată! Când bea, Tudorel ia chipul și asemănarea orașului... De la mânăstire la supermarket, niciodată dincolo de ele!

Acasă la Tudorel Casa lui Tudorel Constantin e dincolo de ușa lăcătuită a unei magazii de bloc. Cândva, a fost un hol de trecere. Acum, aici sunt depozitate ciorcioboatele de prin casele oamenilor și... patul lui! Patul e, în fapt, doar o saltea înălțată pe niște cioate de lemn. A primit-o de la cineva din bloc, să aibă unde pune capul jos. Vara, înăuntru e cald... Iarna îngheți... De frigul de-afară pe Tudorel îl desparte doar ușa de tablă. O încuie metodic, în fiecare seară, ca omul pățit... Dacă primește pomană un blid de mâncare, înăuntru miroase a casă locuită. Dacă nu, e frig și miroase a mucegai. Mai ales acum, că a venit toamna... Dar Tudorel nu se plânge. Se încovrigă în așternut și doarme... E al nimănui! Dimineața se trezește și trece strada, la Stadion. Acolo se spală, că la el nu e nici chiuvetă, nici apă. Face asta de aproape 30 de ani, de când s-a pripășit aici. A făcut 8 clase primare, la Școala 13, și a stat 3 ani la Brăila, într-o altă școală specială. Apoi n-a mai avut cine îl ține și a ajuns aici. La el acasă, Tudorel e altfel. Umerii i se relaxează și brazdele chipului se subțiază... Deasupra arde un bec chior, uitat în tavan. Tudorel nu are nimic în magazie. Nici televizor, nici radio, nici măcar un reșou. Doar hainele de pe el, nici alea ale lui: «Am 49 de ani și nu am nimic! N-am avut niciodată... Nici când eram la școală nu aveam! Dacă lumea îmi dă, iau. Dacă nu, nu cer. Nu-mi trebuie nimic!». Tudorel nu cere nimic când e treaz. Când e beat, cere băutură... Pentru că Tudorel bea. Bea până nu mai știe de el. Bea în fiecare seară, bea metodic, bea cu nădejde! Nu știe de ce, nu știe cum a început... «Îmi dă lumea, ca să scape de mine. Sau ca să râdă. Viața e grea, de-aia beau... Beau ca să mai uit!».

Dincolo de Tudorel La 49 de ani, Tudorel nu știe ce e doctorul. N-a fost niciodată la unul, nu-și aduce aminte... Își aduce aminte însă că a avut un tată: «Tata a omorât-o pe mama! Noi suntem patru frați și o soră. Nu mai știu de ei, doar de fratele mai mare... A venit după mine, dar nu am vrut să plec. M-am învățat aici!». «Aici» e spațiul dintre supermarket și mânăstire. Rareori dincolo de ele... Lui Tudorel nu-i trebuie mai mult, nu-i trebuie altceva. Iar orașul îl cunoaște și s-a obișnuit cu el. Când oamenii sunt sătui, e și Tudorel sătul. Ies de la restaurant și îl miluiesc regește, înainte de a se urca în mașini... Nu-l întreabă niciodată nimic, unii nu știu nici măcar cum îl cheamă, deși îl cunosc de mai bine de 20 de ani... Tudorel nu se supără, fiindcă banii înseamnă băutură. Orice fel de băutură. «Beau, dar nu mi-e rău... Așa sunt făcut eu, mă trezesc și nu am nimic. Nu răcesc, nu mi-e rău, nu mă doare nimica...». Când banii de băutură nu ajung, Tudorel cerșește. Atunci pare agresiv, e insistent... Așa s-a ales, astă vară, cu o amendă de 1000 de lei de la Poliția Locală. Nu e vinovat, dar nici nu știe cui să spună. «Am fost la Primărie, dar nu m-au crezut... Mi-au zis să plec și să îi las în pace! Voiam să le spun că m-au băgat în mașină, mi-au pus cătușele și m-au bătut degeaba... Dar amenda n-o plătesc, că n-am făcut nimic! Dacă eram vinovat, plăteam, dar așa nu plătesc... Eu sunt corect și nu fac rău...». Tudorel tace și se uită în gol. Visează la vremea când era copil, la școală... I-a plăcut acolo și l-a iubit pe domnul Teodorescu, directorul școlii. După ce domnul Teodorescu a murit, nu i-a mai păsat nimănui de el. Orașul i-a dat doar mâncare... Și bani ca să bea. Când e treaz, Tudorel refuză banii. Îndreaptă spinarea și nu vrea să fie miluit. Dar oamenii atâta vor de la el, nimic altceva. Să întindă mâna și să primească pomană. Iar Tudorel știe și de-aia nu-i privește în ochi. Nici pe noi nu ne privește... «Eu vă mulțumesc că ați venit și că vreți să mă ajutați. Dar nu-mi trebuie nimic...».

11 Noiembrie 2017, 10:50 (9704 vizualizări - 25 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Sandu P. :
(1 Decembrie 2017, 18:14)
Îl știu din anii '80. Până prin '95 a locuit în fostul Cinema 23 August. Făcea curățenie si in schimb primea cazare si mâncare. Odata cu pensionarea vechilor angajati si închiderea cinematografului a plecat si el. Parea la acea vreme o persoana cu handicap psihic. Intr-adevar era agresiv si in acele vremuri cu copiii, îi alerga cu matura si îi injura, iar copiii îl tachinau si se amuzau aruncând cu bețe si pietre in el. Poate de acolo a rămas cu aceasta repulsie față de copii.
Luca:
(14 Noiembrie 2017, 10:04)
Pilda bogatului nemilostiv si a saracului Lazar: "19. Era un om bogat care se imbraca in porfira si in vison, veselindu-se in toate zilele in chip stralucit.
20. Iar un sarac, anume Lazar, zacea inaintea portii lui, plin de bube,
21. Poftind sa se sature din cele ce cadeau de la masa bogatului; dar si cainii venind, lingeau bubele lui.
22. Si a murit saracul si a fost dus de catre ingeri in sanul lui Avraam. A murit si bogatul si a fost inmormantat.
23. Si in iad, ridicandu-si ochii, fiind in chinuri, el a vazut de departe pe Avraam si pe Lazar in sanul lui.
24. Si el, strigand, a zis: Parinte Avraame, fie-ti mila de mine si trimite pe Lazar sa-si ude varful degetului in apa si sa-mi racoreasca limba, caci ma chinuiesc in aceasta vapaie.
25. Dar Avraam a zis: Fiule, adu-ti aminte ca ai primit cele bune ale tale in viata ta, si Lazar, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mangaie, iar tu te chinuiesti.
26. Si peste toate acestea, intre noi si voi s-a intarit prapastie mare, ca cei care voiesc sa treaca de aici la voi sa nu poata, nici cei de acolo sa treaca la noi.
27. Iar el a zis: Rogu-te, dar, parinte, sa-l trimiti in casa tatalui meu,
28. Caci am cinci frati, sa le spuna lor acestea, ca sa nu vina si ei in acest loc de chin.
29. Si i-a zis Avraam: Au pe Moise si pe prooroci; sa asculte de ei.
30. Iar el a zis: Nu, parinte Avraam, ci, daca cineva dintre morti se va duce la ei, se vor pocai.
31. Si i-a zis Avraam: Daca nu asculta de Moise si de prooroci, nu vor crede nici daca ar invia cineva dintre morti"
deal draq:
(13 Noiembrie 2017, 19:35)
Asta e produsul societatii proaste comuniste needucate. Daca la scolile pe unde a fost era educat sa munceasca ca altfel nu primeste nimic degeaba alta era soarta lui dar si a societatii in care traim.  Ca asta sunt foarte multi unii chiar agresivi si periculosi.  Ca sa va convingeti de atitudinea lui Tudorica invitati-l sa va ajute sa duceti ceva mai mare la gunoi sau sa va ajute sa bateti covoare pe bara, contra ceva nu degeaba. Veti avea surpriza sa va raspunda cu tupeu "nu sunt eu dala care munceste asa ceva, cauta pe altii" !  Si atunci a cui e vina ???
Mary:
(13 Noiembrie 2017, 12:18)
 Intr-o legislatura a unui partid castigator in alegerile locale, un candidat a promis ca se va ocupa de toti batuti ai sortii din oras ca ii va strange, le va da de munca in cadrul unei ferme de cresterea animalelor, adapost si mancare, poate si ceva banisori.Din fericire pentru cel ales vita s-a derulat ca ales al neamului, pentru cei amarati AU FOST DOAR VORBE, MINCIUNI. Alegatorii acestui oras sunt mai mult decat naivi, mai bine spus usor de pacalit. Oare sunt atat de prosti??!! Eu spun cu regret ca, DA!
@RNRT:
(13 Noiembrie 2017, 09:54)
"Ratatii astia". Nimeni si nimic din lumea asta nu-ti poate garanta ca undeva, candva, un urmas de-al tau,nascut cu vreun handicap si abandonat, nu ar putea deveni un boschetar, bai "latraule. Rumega la asa ceva inainte de a-ti varsa fierea pe aici..
RNRT:
(12 Noiembrie 2017, 23:38)
Vaai...dar voi chiar duceti lipsa de persoane sa iubiti...dar de ce nu l luati acasa, sa-l faceti mai util? Deci in viziunea voastra, doar societatea e rea, si nu omul la nivel individual cu incapacitatile sale si purul "nenoroc". Mici socialisti sau egalitarieni empatici...va plangeti de tratamente rele, coruptie, de norocul altora, de capacitatile altora si chiar de realitate... Ba latrailor, daca aveti sange in instalatie pe cata inversunare in mediul virtual si frustrare imensa arati ca ati capatat, hai frumos cu mana pe arma sau pe sapa si schimbati usor totul...ori e prea multa munca, si vreti sa indobitociti generatile viitoare sa fie doar asi in a se plange si a nu actiona, intocmai cum vreti voi? Si da, asta e un boschetar, rar il vad ca face ceva util, iar ce agoniseste bea...foarte productiv si de luat ca model...
Jean:
(12 Noiembrie 2017, 20:07)
Autoritățile nu ar trebui să tolereze existența în spațiul public a unor persoane de genul prezentat. ..sâmbătă puteam provoca un accident urât dacă nu îl vedeam din timp pe T ce traversa aiurea Matei Basarab cu berea în mână ...Mai mult, a băgat frica în toți copiii ce vin în parcul de la stadion. ..Nu se gândește nimeni că pot plăti oameni nevinovați pentru unul de genul lui...E suflet, dar trebuiesc luate măsurile legale și necesare în cazul lui...
Nuti:
(12 Noiembrie 2017, 18:51)
Gagarita săracul, a fost o data la spital si a cerut sa plece acasa ca trebuia sa descarce marfa la ora 4. Băiat muncitor, păcat ca s-a profitat mult de el. Asta pot scoate in evidenta ziaristii. Nu ar fi un articol prost sau degeaba
Elena.:
(12 Noiembrie 2017, 16:58)
Elena cred ca dansai cu gagaritza toate blues urile.nu te lua amețeala de la balanganitul capului lui?sau asta era ideea ? Bă voi sunteți nebuni cu toții? Nu vorbiți despre oameni de cultura care mai sunt p aici, despre sportivi, dascăli devotati, ma luați cu gagarita și tudorica,mai lipsește cezarina, Coca cola și fanta de la UM.auzi? Gagarita vedeta discotecii....
Cersetorii,boschetarii:
(12 Noiembrie 2017, 12:18)
Și ei sunt parte din societate și eu au iubit cândva, au fost fericiți,au râs din suflet. Poate si ei au devenit mame sau tați și ei și-au serbat zilele de naștere alături de prieteni. Au avut albume de familii și au visat pentru ei și pentru copiii lor la un viitor mai bun, împreună. N-a fost să fie așa pentru că destinul le-a hărăzit altceva: să devină boschetari. Sau au fost prea slabi, prea obosiți să mai lupte iar cei din jurul lor prea nepasatori, prea egoisti...
Elena:
(12 Noiembrie 2017, 10:51)
Felicitări autorului. Foarte frumos din partea jurnalistului ca s-a aplecat si asupra destinului unui oropsit al sorții, mai cunoscut in oras decat multe alte oficialități care intr-un fel sau altul ne influențează viata. Sugerez un alt articol scris cu aceeasi penița despre Olaru Lucian Mihail (Gagarita) simbolul Disco Ringului anilor 90 in Slobozia.
Simona:
(12 Noiembrie 2017, 10:23)
Acest OM este emblema, chintesența acestui orășel jalnic! Faceți-i statui la ambele intrări în Slobozia! Citiți cu atenție articolul! Bețivul agresiv are foarte multe clone în Ialomița! Și se vor mai naște, la beție....!
IrolfSAIAPU:
(12 Noiembrie 2017, 08:47)
Ferească Dumnezeu sa-l întâlnești pe Tudorel beat și agresiv!
Arsenie Papacioc,:
(12 Noiembrie 2017, 00:07)
unul dintre cei mai importanți duhovnici ai Ortodoxiei, vorbește despre puterea și bunătatea pe care trebuie să le găsim în noi pentru a fi milostivi. În cuvântările sale, părintele Papacioc îi îndeamnă pe oameni să nu treacă nepăsători pe lângă semenii lor, să dăruiască din toată inima pentru că doar așa vor primi însutit. Iată ce spunea într-una din predicile sale: ,,A milostivi pe unul, pe altul, arată că tu ești cu Hristos. Apoi, nici nu știi că acela pe care îl ajuți poate să fie Hristos. El nu întinde mâna să-i dai. El întinde mâna să-ți dea împărăția cerului și tu nu observi"..

Simona:
(11 Noiembrie 2017, 23:55)
Felicitari pentru acest articol! Cetatenii trebuie sa vada si sa constientizeze realitatea adevarata, nu cea ingradita de sine.E trist ca judecam oamenii atat de aspru fara sa stim povara si suferinta, dar si puterea lor de a supravietui si de a rezista mediului in care ei traiesc

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 14 Dec 2018
190 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Cocora: Înșelată la telefon prin metoda «Accidentul»

Doi bărbați, de 20 și 27 de ani, din județul Constanța, au înșelat o femeie de 64 de ani, din comuna Cocora, prin metoda «Accidentul». Persoana în cauză le-a relatat anchetatorilor că a fost contactată ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 17:15
(45 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Contrabandă cu țigări

Miercuri, 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Coșereni au efectuat o percheziție pe raza localității Sinești, la domiciliul unui bărbat de 38 de ani. În urma perchezițiilor ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 17:10
(44 vizualizări - 0 comentarii)


2

Rădulești: Articole pirotehnice confiscate

Miercuri, 13 decembrie a.c., pe raza comunei Rădulești a fost organizată o acțiune pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice. În urma acesteia, polițiștii au identificat o femeie ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 17:05
(42 vizualizări - 0 comentarii)


3
Slobozia: Concert de Crăciun, susținut de îndrăgita soprană Mirela Bunoaica

Slobozia: Concert de Crăciun, susținut de îndrăgita soprană Mirela Bunoaica

Elevii și profesorii Liceului de Arte «Ionel Perlea» din Slobozia organizează duminică, 16 decembrie 2018, începând cu orele 15,00, un concert de Crăciun. Evenimentul se va desfășura în Sala «Europa» a ...[citește_toată_știrea]

14 Decembrie 2018, 09:20
(203 vizualizări - 1 comentariu)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

12 Decembrie 2018, 16:10


Accident în apropiere de Sinești produs de un șofer beat

Marți, 11 decembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în apropierea localității Sinești s-a produs un accident soldat cu pagube materiale. Astfel, polițiștii au stabilit că în timp ce ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2018, 15:40
(248 vizualizări - 0 comentarii)


6

ANOFM: Ucenicia la locul de muncă

În condițiile Legii nr. 279/2005, privind ucenicia la locul de muncă, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă acordă angajatorilor care încheie contracte de ucenicie un sprijin financiar în cuantum ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2018, 15:25
(270 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Majorarea salariului minim

Conform HG nr. 937/7 decembrie 2018, începând cu data de 1 ianuarie 2019, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată se stabilește în bani, fără a include sporuri și alte adaosuri, la suma de ...[citește_toată_știrea]

12 Decembrie 2018, 15:10
(341 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

12 Decembrie 2018, 09:20


Incendiu la Spitalul Țăndărei. Pacienți evacuați de urgență!

Duminică, 9 decembrie a.c., pe Secția Psihiatrie a Spitalului Orășenesc Țăndărei a fost semnalizată, în jurul orelor 9,30, prezența unui fum dens ce inunda întreg palierul. Cei 13 pacienți internați au ...[citește_toată_știrea]

11 Decembrie 2018, 15:15
(303 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Pestă Porcină Africană la un mistreț vânat pe Fondul de Vânătoare 12 Săveni

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că joi, 6 decembrie ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 15:50
(862 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Copil de 12 ani, acroșat de o mașină

Joi, 6 decembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipului Urziceni s-a produs un accident. Astfel, polițiștii ajunși la locul evenimentului au stabilit că în timp ce un ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:35
(609 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


12

Ialomița: Beți la volan

Joi, 6 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat trei bărbați, cu vârste între 33 și 58 de ani, care conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși anterior au consumat băuturi alcoolice. Cei în ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:30
(736 vizualizări - 1 comentariu)


Articole pirotehnice, confiscate de polițiștii ialomițeni

Poliția Română desfășoară acțiunea națională «Foc de Artificii» pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice desfășurate de persoanele fizice și juridice. Polițiștii ialomițeni au ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:25
(485 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Copil de un an și jumătate, bolnav de gripă

Caz de gripă confirmat în județul Ialomița. Este vorba despre un copil de un an și cinci luni din comuna Alexeni, care în prezent se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase «Matei Balș ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2018, 12:20
(606 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni gripă


Fetești: «Tentativă de furt calificat» și «distrugere»

Marți, 4 decembrie a.c., polițiștii feteșteni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autovehicul aflat parcat în incinta unei societăți comerciale ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2018, 14:40
(776 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Deținere ilegală de lemne, beat la volan și fără permis

Marți, 4 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza localității Ion Roată un bărbat, de 41 de ani, conducând o autoutilitară în stare de ebrietate și fără a poseda permis de conducere. Acesta ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2018, 14:25
(745 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Subvenții lunare de 2250 de lei pentru angajatorii care încadrează șomeri

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă aplică o serie de măsuri active ce vizează integrarea pe piața muncii a șomerilor și persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Printre măsurile destinate ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:20
(1075 vizualizări - 0 comentarii)


Urmărit internațional, depistat la Urziceni

Luni, 3 decembrie a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat pe raza județului pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:15
(790 vizualizări - 0 comentarii)


Sfântu Gheorghe: Beat la volan și fără permis de conducere

Luni, 3 decembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat pe raza localității Sfântu Gheorghe un bărbat, de 32 de ani, din comuna Ion Roată. Acesta conducea pe drumurile publice în stare de ebrietate, având ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:10
(742 vizualizări - 0 comentarii)


Ilegalitățile din domeniul silvic, în atenția polițiștilor ialomițeni

Duminică, 3 decembrie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. În urma verificărilor efectuate pe raza ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 17:05
(757 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Examene pentru depistarea trichinelozei

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița atenționează, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, asupra riscului de îmbolnăvire cu trichineloză. Astfel, pentru a preveni îmbolnăvirea ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2018, 08:10
(913 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Ridicare restricție Pestă Porcină Africană la Andrășești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează deținătorii de porcine cu privire la faptul că, în perioada 18.10-19.11.2018, s-au examinat toate porcinele existente în ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2018, 11:05
(1394 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Restricții de circulație de Ziua Națională a României

Sâmbătă, 1 decembrie 2018, începând cu orele 9,00, se vor impune restricții de circulație pe bulevardul Matei Basarab (de la intersecția cu strada Ardealului la intersecția cu bulevardul Cosminului) și ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2018, 18:10
(1270 vizualizări - 0 comentarii)


Campanie de donare de sânge în Protopopiatul Urziceni

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, joi, 29 noiembrie 2018, în intervalul orar 8,00-13,00, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni a continuat acest ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2018, 15:45
(1010 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ninsori și vânt puternic, valabil până vineri, 30 noiembrie 2018

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru județul Ialomița o avertizare meteo Cod Galben, de ninsori și vânt puternic. Avertizarea intră în vigoare miercuri, 28 noiembrie 2018, la orele 2,0 ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 16:10
(1332 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Sfântul Stelian-ocrotitorul copiilor»

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia a desfășurat marți, 27 noiembrie 2018, acțiunea «Sfântul Stelian-ocrotitorul copiilor» la ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:50
(1336 vizualizări - 0 comentarii)


Delictele silvice, în atenția polițiștilor ialomițeni

În perioada 19-25 noiembrie a.c., polițiștii de Ordine Publică din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din silvicultură. ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:45
(1267 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Dridu

Luni, 26 noiembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipului Slobozia s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, polițiștii ajunși la locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2018, 11:30
(1287 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Șofer căutat de polițiști, după ce a produs un accident rutier

Polițiștii din Ialomița sunt pe urmele unui șofer care a lovit cu mașina un copil de 12 ani din Țăndărei, pe trecerea de pietoni, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Se pare că bărbatul a ajuns la ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2018, 19:48
(1698 vizualizări - 3 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...