Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Cerșetorul care nu cere pomană

Cerșetorul care nu cere pomană

Tudorel Constantin are 49 de ani și trăiește într-o magazie de bloc, la F-uri. Trăiește e un fel de a spune... Are o pensie de 267 de lei, pe care acum nu-i mai primește, și mila orașului... Când e treaz, Tudorel nu cerșește niciodată! Când bea, Tudorel ia chipul și asemănarea orașului... De la mânăstire la supermarket, niciodată dincolo de ele!

Acasă la Tudorel Casa lui Tudorel Constantin e dincolo de ușa lăcătuită a unei magazii de bloc. Cândva, a fost un hol de trecere. Acum, aici sunt depozitate ciorcioboatele de prin casele oamenilor și... patul lui! Patul e, în fapt, doar o saltea înălțată pe niște cioate de lemn. A primit-o de la cineva din bloc, să aibă unde pune capul jos. Vara, înăuntru e cald... Iarna îngheți... De frigul de-afară pe Tudorel îl desparte doar ușa de tablă. O încuie metodic, în fiecare seară, ca omul pățit... Dacă primește pomană un blid de mâncare, înăuntru miroase a casă locuită. Dacă nu, e frig și miroase a mucegai. Mai ales acum, că a venit toamna... Dar Tudorel nu se plânge. Se încovrigă în așternut și doarme... E al nimănui! Dimineața se trezește și trece strada, la Stadion. Acolo se spală, că la el nu e nici chiuvetă, nici apă. Face asta de aproape 30 de ani, de când s-a pripășit aici. A făcut 8 clase primare, la Școala 13, și a stat 3 ani la Brăila, într-o altă școală specială. Apoi n-a mai avut cine îl ține și a ajuns aici. La el acasă, Tudorel e altfel. Umerii i se relaxează și brazdele chipului se subțiază... Deasupra arde un bec chior, uitat în tavan. Tudorel nu are nimic în magazie. Nici televizor, nici radio, nici măcar un reșou. Doar hainele de pe el, nici alea ale lui: «Am 49 de ani și nu am nimic! N-am avut niciodată... Nici când eram la școală nu aveam! Dacă lumea îmi dă, iau. Dacă nu, nu cer. Nu-mi trebuie nimic!». Tudorel nu cere nimic când e treaz. Când e beat, cere băutură... Pentru că Tudorel bea. Bea până nu mai știe de el. Bea în fiecare seară, bea metodic, bea cu nădejde! Nu știe de ce, nu știe cum a început... «Îmi dă lumea, ca să scape de mine. Sau ca să râdă. Viața e grea, de-aia beau... Beau ca să mai uit!».

Dincolo de Tudorel La 49 de ani, Tudorel nu știe ce e doctorul. N-a fost niciodată la unul, nu-și aduce aminte... Își aduce aminte însă că a avut un tată: «Tata a omorât-o pe mama! Noi suntem patru frați și o soră. Nu mai știu de ei, doar de fratele mai mare... A venit după mine, dar nu am vrut să plec. M-am învățat aici!». «Aici» e spațiul dintre supermarket și mânăstire. Rareori dincolo de ele... Lui Tudorel nu-i trebuie mai mult, nu-i trebuie altceva. Iar orașul îl cunoaște și s-a obișnuit cu el. Când oamenii sunt sătui, e și Tudorel sătul. Ies de la restaurant și îl miluiesc regește, înainte de a se urca în mașini... Nu-l întreabă niciodată nimic, unii nu știu nici măcar cum îl cheamă, deși îl cunosc de mai bine de 20 de ani... Tudorel nu se supără, fiindcă banii înseamnă băutură. Orice fel de băutură. «Beau, dar nu mi-e rău... Așa sunt făcut eu, mă trezesc și nu am nimic. Nu răcesc, nu mi-e rău, nu mă doare nimica...». Când banii de băutură nu ajung, Tudorel cerșește. Atunci pare agresiv, e insistent... Așa s-a ales, astă vară, cu o amendă de 1000 de lei de la Poliția Locală. Nu e vinovat, dar nici nu știe cui să spună. «Am fost la Primărie, dar nu m-au crezut... Mi-au zis să plec și să îi las în pace! Voiam să le spun că m-au băgat în mașină, mi-au pus cătușele și m-au bătut degeaba... Dar amenda n-o plătesc, că n-am făcut nimic! Dacă eram vinovat, plăteam, dar așa nu plătesc... Eu sunt corect și nu fac rău...». Tudorel tace și se uită în gol. Visează la vremea când era copil, la școală... I-a plăcut acolo și l-a iubit pe domnul Teodorescu, directorul școlii. După ce domnul Teodorescu a murit, nu i-a mai păsat nimănui de el. Orașul i-a dat doar mâncare... Și bani ca să bea. Când e treaz, Tudorel refuză banii. Îndreaptă spinarea și nu vrea să fie miluit. Dar oamenii atâta vor de la el, nimic altceva. Să întindă mâna și să primească pomană. Iar Tudorel știe și de-aia nu-i privește în ochi. Nici pe noi nu ne privește... «Eu vă mulțumesc că ați venit și că vreți să mă ajutați. Dar nu-mi trebuie nimic...».

11 Noiembrie 2017, 10:50 (9009 vizualizări - 25 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Sandu P. :
(1 Decembrie 2017, 18:14)
Îl știu din anii '80. Până prin '95 a locuit în fostul Cinema 23 August. Făcea curățenie si in schimb primea cazare si mâncare. Odata cu pensionarea vechilor angajati si închiderea cinematografului a plecat si el. Parea la acea vreme o persoana cu handicap psihic. Intr-adevar era agresiv si in acele vremuri cu copiii, îi alerga cu matura si îi injura, iar copiii îl tachinau si se amuzau aruncând cu bețe si pietre in el. Poate de acolo a rămas cu aceasta repulsie față de copii.
Luca:
(14 Noiembrie 2017, 10:04)
Pilda bogatului nemilostiv si a saracului Lazar: "19. Era un om bogat care se imbraca in porfira si in vison, veselindu-se in toate zilele in chip stralucit.
20. Iar un sarac, anume Lazar, zacea inaintea portii lui, plin de bube,
21. Poftind sa se sature din cele ce cadeau de la masa bogatului; dar si cainii venind, lingeau bubele lui.
22. Si a murit saracul si a fost dus de catre ingeri in sanul lui Avraam. A murit si bogatul si a fost inmormantat.
23. Si in iad, ridicandu-si ochii, fiind in chinuri, el a vazut de departe pe Avraam si pe Lazar in sanul lui.
24. Si el, strigand, a zis: Parinte Avraame, fie-ti mila de mine si trimite pe Lazar sa-si ude varful degetului in apa si sa-mi racoreasca limba, caci ma chinuiesc in aceasta vapaie.
25. Dar Avraam a zis: Fiule, adu-ti aminte ca ai primit cele bune ale tale in viata ta, si Lazar, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mangaie, iar tu te chinuiesti.
26. Si peste toate acestea, intre noi si voi s-a intarit prapastie mare, ca cei care voiesc sa treaca de aici la voi sa nu poata, nici cei de acolo sa treaca la noi.
27. Iar el a zis: Rogu-te, dar, parinte, sa-l trimiti in casa tatalui meu,
28. Caci am cinci frati, sa le spuna lor acestea, ca sa nu vina si ei in acest loc de chin.
29. Si i-a zis Avraam: Au pe Moise si pe prooroci; sa asculte de ei.
30. Iar el a zis: Nu, parinte Avraam, ci, daca cineva dintre morti se va duce la ei, se vor pocai.
31. Si i-a zis Avraam: Daca nu asculta de Moise si de prooroci, nu vor crede nici daca ar invia cineva dintre morti"
deal draq:
(13 Noiembrie 2017, 19:35)
Asta e produsul societatii proaste comuniste needucate. Daca la scolile pe unde a fost era educat sa munceasca ca altfel nu primeste nimic degeaba alta era soarta lui dar si a societatii in care traim.  Ca asta sunt foarte multi unii chiar agresivi si periculosi.  Ca sa va convingeti de atitudinea lui Tudorica invitati-l sa va ajute sa duceti ceva mai mare la gunoi sau sa va ajute sa bateti covoare pe bara, contra ceva nu degeaba. Veti avea surpriza sa va raspunda cu tupeu "nu sunt eu dala care munceste asa ceva, cauta pe altii" !  Si atunci a cui e vina ???
Mary:
(13 Noiembrie 2017, 12:18)
 Intr-o legislatura a unui partid castigator in alegerile locale, un candidat a promis ca se va ocupa de toti batuti ai sortii din oras ca ii va strange, le va da de munca in cadrul unei ferme de cresterea animalelor, adapost si mancare, poate si ceva banisori.Din fericire pentru cel ales vita s-a derulat ca ales al neamului, pentru cei amarati AU FOST DOAR VORBE, MINCIUNI. Alegatorii acestui oras sunt mai mult decat naivi, mai bine spus usor de pacalit. Oare sunt atat de prosti??!! Eu spun cu regret ca, DA!
@RNRT:
(13 Noiembrie 2017, 09:54)
"Ratatii astia". Nimeni si nimic din lumea asta nu-ti poate garanta ca undeva, candva, un urmas de-al tau,nascut cu vreun handicap si abandonat, nu ar putea deveni un boschetar, bai "latraule. Rumega la asa ceva inainte de a-ti varsa fierea pe aici..
RNRT:
(12 Noiembrie 2017, 23:38)
Vaai...dar voi chiar duceti lipsa de persoane sa iubiti...dar de ce nu l luati acasa, sa-l faceti mai util? Deci in viziunea voastra, doar societatea e rea, si nu omul la nivel individual cu incapacitatile sale si purul "nenoroc". Mici socialisti sau egalitarieni empatici...va plangeti de tratamente rele, coruptie, de norocul altora, de capacitatile altora si chiar de realitate... Ba latrailor, daca aveti sange in instalatie pe cata inversunare in mediul virtual si frustrare imensa arati ca ati capatat, hai frumos cu mana pe arma sau pe sapa si schimbati usor totul...ori e prea multa munca, si vreti sa indobitociti generatile viitoare sa fie doar asi in a se plange si a nu actiona, intocmai cum vreti voi? Si da, asta e un boschetar, rar il vad ca face ceva util, iar ce agoniseste bea...foarte productiv si de luat ca model...
Jean:
(12 Noiembrie 2017, 20:07)
Autoritățile nu ar trebui să tolereze existența în spațiul public a unor persoane de genul prezentat. ..sâmbătă puteam provoca un accident urât dacă nu îl vedeam din timp pe T ce traversa aiurea Matei Basarab cu berea în mână ...Mai mult, a băgat frica în toți copiii ce vin în parcul de la stadion. ..Nu se gândește nimeni că pot plăti oameni nevinovați pentru unul de genul lui...E suflet, dar trebuiesc luate măsurile legale și necesare în cazul lui...
Nuti:
(12 Noiembrie 2017, 18:51)
Gagarita săracul, a fost o data la spital si a cerut sa plece acasa ca trebuia sa descarce marfa la ora 4. Băiat muncitor, păcat ca s-a profitat mult de el. Asta pot scoate in evidenta ziaristii. Nu ar fi un articol prost sau degeaba
Elena.:
(12 Noiembrie 2017, 16:58)
Elena cred ca dansai cu gagaritza toate blues urile.nu te lua amețeala de la balanganitul capului lui?sau asta era ideea ? Bă voi sunteți nebuni cu toții? Nu vorbiți despre oameni de cultura care mai sunt p aici, despre sportivi, dascăli devotati, ma luați cu gagarita și tudorica,mai lipsește cezarina, Coca cola și fanta de la UM.auzi? Gagarita vedeta discotecii....
Cersetorii,boschetarii:
(12 Noiembrie 2017, 12:18)
Și ei sunt parte din societate și eu au iubit cândva, au fost fericiți,au râs din suflet. Poate si ei au devenit mame sau tați și ei și-au serbat zilele de naștere alături de prieteni. Au avut albume de familii și au visat pentru ei și pentru copiii lor la un viitor mai bun, împreună. N-a fost să fie așa pentru că destinul le-a hărăzit altceva: să devină boschetari. Sau au fost prea slabi, prea obosiți să mai lupte iar cei din jurul lor prea nepasatori, prea egoisti...
Elena:
(12 Noiembrie 2017, 10:51)
Felicitări autorului. Foarte frumos din partea jurnalistului ca s-a aplecat si asupra destinului unui oropsit al sorții, mai cunoscut in oras decat multe alte oficialități care intr-un fel sau altul ne influențează viata. Sugerez un alt articol scris cu aceeasi penița despre Olaru Lucian Mihail (Gagarita) simbolul Disco Ringului anilor 90 in Slobozia.
Simona:
(12 Noiembrie 2017, 10:23)
Acest OM este emblema, chintesența acestui orășel jalnic! Faceți-i statui la ambele intrări în Slobozia! Citiți cu atenție articolul! Bețivul agresiv are foarte multe clone în Ialomița! Și se vor mai naște, la beție....!
IrolfSAIAPU:
(12 Noiembrie 2017, 08:47)
Ferească Dumnezeu sa-l întâlnești pe Tudorel beat și agresiv!
Arsenie Papacioc,:
(12 Noiembrie 2017, 00:07)
unul dintre cei mai importanți duhovnici ai Ortodoxiei, vorbește despre puterea și bunătatea pe care trebuie să le găsim în noi pentru a fi milostivi. În cuvântările sale, părintele Papacioc îi îndeamnă pe oameni să nu treacă nepăsători pe lângă semenii lor, să dăruiască din toată inima pentru că doar așa vor primi însutit. Iată ce spunea într-una din predicile sale: ,,A milostivi pe unul, pe altul, arată că tu ești cu Hristos. Apoi, nici nu știi că acela pe care îl ajuți poate să fie Hristos. El nu întinde mâna să-i dai. El întinde mâna să-ți dea împărăția cerului și tu nu observi"..

Simona:
(11 Noiembrie 2017, 23:55)
Felicitari pentru acest articol! Cetatenii trebuie sa vada si sa constientizeze realitatea adevarata, nu cea ingradita de sine.E trist ca judecam oamenii atat de aspru fara sa stim povara si suferinta, dar si puterea lor de a supravietui si de a rezista mediului in care ei traiesc

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Sep 2018
170 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Septembrie 2018, 17:50


Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Orașul Iași a fost gazda «Cupei României», la scrimă cadeți și juniori 2018. Așa cum era de așteptat, cel mai bun junior al momentului, George Dragomir, legitimat la CSM Unirea Slobozia, si-a respectat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 17:19
(99 vizualizări - 0 comentarii)


2

Autoturism căutat de autoritățile din Arad, depistat la Fetești

Un autoturism care figura în bazele de date ca fiind sustras, căutat pentru confiscare de autoritățile din județul Arad, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:50
(109 vizualizări - 0 comentarii)


3

Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Luni, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 61 de ani, din Vlădeni, în timp ce încerca să comercializeze pește din speciile plătică și mreană ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:40
(93 vizualizări - 0 comentarii)


Feteștean urmărit internațional, depistat de polițiști

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni contra persoanei și contra patrimoniului, fapte comise în Italia. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:25
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Cântece de iubire» pe esplanada Centrului Cultural

Joi, 20 septembrie 2018, începând cu orele 18,00, pe esplanada Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» va fi susținut recitalul «Cântece de iubire». Soliști vor fi soprana Irina Iordăchescu și chitaristul ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 12:10
(121 vizualizări - 0 comentarii)


6

Rădulești: Hoți din autoturisme, reținuți de polițiști

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Jilavele cercetează patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, toți din comuna Movilița, aceștia fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de «furt». Sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 08:05
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Se lansează «Ro Alert»

Sâmbătă, 15 septembrie 2018, începând cu orele 11,00, va fi lansat la nivel național portalul «Ro Alert», de la sediul Ministerul Afacerilor Interne. Evenimentul va fi realizat în sistem ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 17:15
(689 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Se întrerupe curentul electric

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 14:20
(438 vizualizări - 0 comentarii)


Recrutare candidați pentru Școlile de Subofițeri Jandarmi, sesiunea ianuarie 2019

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează tineri absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat, pentru sesiunea din luna ianuarie la instituțiile militare de învățământ din cadrul Ministerului ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 13:15
(431 vizualizări - 0 comentarii)


Servicii Publice Slobozia SRL

vă face cunoscut faptul că
în perioada 29-30.09.2018
se vor desfășura «Zilele Recoltei»
în Piața Agroalimentară Slobozia

14 Septembrie 2018, 10:20


25 de microferme înființate în județul Ialomița

Direcția Județeană pentru Agri­cul­tură Ialomița a dat publicității o situație a proiectelor cu finanțare europeană, pe care reprezentanții instituției le-au coordonat în vederea obținerii fondurilor distribuite ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 08:20
(495 vizualizări - 0 comentarii)


12

Urmăriți internațional, depistați de polițiștii ialomițeni

Polițiștii din Ialomița au depistat trei persoane care erau urmărite, la nivel internațional, de autoritățile germane, pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății. Astfel, miercuri, 12 septembrie ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2018, 08:10
(544 vizualizări - 0 comentarii)


Cupa «Corona» la scrimă

Cupa «Corona» la scrimă

La finele săptămânii precedente, la Poiana Brașov s-a desfășurat a III-a ediție a Cupei «Corona» la scrimă. Cea mai bună performanță a sportivilor CSS Slobozia prezenți la competiție a fost obținută de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 16:20
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție! Se opresc gazele la Țăndărei și Urziceni

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, societatea ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 16:05
(601 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie «Ziua Pompierilor din România», un eveniment prin care, de 170 de ani, se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 08:35
(652 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița angajează din sursă externă

S-a dat startul reîncadrărilor de personal și angajărilor din sursă externă în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliției Române. Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 07:25
(818 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

7 Septembrie 2018, 18:15


Ialomița: Fonduri pentru despăgubirea crescătorilor de animale afectați de Pesta Porcină Africană

Începând de luni, 10 septembrie 2018, la nivelul județului Ialomița începe distribuția fondurilor pentru despăgubirea crescătorilor de animale din localitățile unde s-a dispus uciderea porcilor cu scopul ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 18:05
(874 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

E-Distribuție Dobrogea anunță faptul că, în perioada 10-14 septembrie 2018, pe raza județului Ialomița, în localitățile Slobozia, Urziceni, Amara, Movilița și Dridu se va opri furnizarea energiei electrice ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 16:25
(728 vizualizări - 0 comentarii)


Sprijin pentru copiii din Urziceni

Reprezentanții Protopopiatului Urziceni au oferit unui număr de 70 de copii din comunitate rechizite, pentru ca aceștia să poată începe școala în cele mai bune condiții. Inițiativa se înscrie în cadrul ...[citește_toată_știrea]

7 Septembrie 2018, 16:10
(642 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Pachete cu rechizite și cărți pentru 28 elevi

Protopopiatul Slobozia: Pachete cu rechizite și cărți pentru 28 elevi

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și prin grija Părintelui Protopop Ionuț Butu, Protopopiatul Slobozia a organizat, în perioada 30
august-5 septembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 10:55
(830 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Două accidente, trei persoane rănite

Marți, 4 septembrie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs două evenimente rutiere, soldate cu rănirea a trei persoane. Primul accident s-a produs în jurul orelor 18,00, pe DJ203B, în afara comunei ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 08:20
(843 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița avertizează asupra muncii în străinătate

Inspecția Muncii, în conformitate cu atribuțiile stabilite prin legea de înființare și organizare, verifică respectarea prevederilor legale referitoare la protecția cetățenilor români care lucrează în străinătate ...[citește_toată_știrea]

6 Septembrie 2018, 08:05
(888 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: A intrat într-un magazin cu un cuțit

Angajatele unui magazin din localitatea Bărbulești au trecut prin clipe de panică după ce un tânăr, de 21 de ai, a intrat în incinta societății având asupra sa un cuțit. Femeile au sunat la 112 și au chemat ...[citește_toată_știrea]

4 Septembrie 2018, 16:05
(891 vizualizări - 0 comentarii)


Cosâmbești: Bătrână accidentată din cauza neatenției

O bătrână de 69 de ani, din Cosâmbești, a fost victima unui accident de circulație. Acesta a traversat strada printr-un loc nepermis și fără să se asigure. Ea a fost lovită de mașina condusă de o femeie ...[citește_toată_știrea]

4 Septembrie 2018, 15:40
(908 vizualizări - 0 comentarii)


Preoții din Ialomița au donat sânge la Slobozia

Preoții se află sub coordonarea Protopiatului Urziceni au desfășurat o acțiune în cadrul campaniei inițiată de Patriarhia Română «Donează sânge, salvează o viață!». Astfel, duhovnicii au mers la Centrul ...[citește_toată_știrea]

4 Septembrie 2018, 15:15
(807 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 50 de ani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați de polițiști conducând sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult, unul dintre șoferii prinși ...[citește_toată_știrea]

4 Septembrie 2018, 14:40
(833 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi de peste 100 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Polițiștii din Ialomița au efectuat o serie de activități de prevenire pe raza județului. În urma acțiunilor, au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contavenționale, valoarea amenzilor depășind 100 mii ...[citește_toată_știrea]

4 Septembrie 2018, 14:20
(837 vizualizări - 0 comentarii)


Concert în aer liber la Slobozia

Muzica de altă dată prinde viață la Slobozia. Centrul Cultural UNESCO «Ionel Perlea» Slobozia organizează joi, 30 august 2018, a doua ediție a spectacolului «Serenadă de toamnă». Evenimentul se desfășoară ...[citește_toată_știrea]

30 August 2018, 17:25
(1485 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Maria în «În România sunt înregistrate 70% dintre focarele de pestă porcină din UE!» Radoi în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara Țăndărei în Scandal la Școala Gimnazială Rădulești, din cauza profesorului de Matematică Natalia în Operație în premieră la Spitalul Slobozia @gigel în Scandal la Școala Gimnazială Rădulești, din cauza profesorului de Matematică ION în Operație în premieră la Spitalul Slobozia Aurel în Scandal la Școala Gimnazială Rădulești, din cauza profesorului de Matematică Chirita în Scrisoare deschisă adresată președintelui Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru Cadru didactic în Scandal la Școala Gimnazială Rădulești, din cauza profesorului de Matematică Gigel în Scandal la Școala Gimnazială Rădulești, din cauza profesorului de Matematică Banana în Procurorii și polițiștii, pe urmele traficanților de droguri Din Slobozia în Scrisoare deschisă adresată președintelui Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru Gogu în Procurorii și polițiștii, pe urmele traficanților de droguri MMC în Procurorii și polițiștii, pe urmele traficanților de droguri Din Slobozia în Procurorii și polițiștii, pe urmele traficanților de droguri Contribuabil în Scrisoare deschisă adresată președintelui Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru Gheorghe în Scandal la Școala Gimnazială Rădulești, din cauza profesorului de Matematică Bologa B. în Mărturii din orașul condamnaților (IV) Din Gh. Lazăr în Procurorii și polițiștii, pe urmele traficanților de droguri x în Scrisoare deschisă adresată președintelui Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...