Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

21 de medici tineri lucrează la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

21 de medici tineri lucrează la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Spitalul Județean de Urgență Slobozia încearcă să depășească marea criză de specialiști din spitalele românești. Datele oficiale arată că, în ultimul an, 21 de medici tineri au ales să vină să profeseze la Spitalul Slobozia. Ultimii doi specialiști și-au început activitatea la începutul lunii noiembrie 2017. Mai mult, tot la această dată a fost înființată o linie de gardă pentru specializarea Ortopedie.

Medicii vin la Spitalul Slobozia
În ultimii ani, Spitalul Județean de Urgență Slobozia întregea lista unităților medicale din România care aveau nevoie de medici specialiști. Potrivit informațiilor oficiale, aproximativ 50 de doctori, pentru toate specializările, erau necesari pentru ca unitatea medicală să funcționeze în cele mai bune condiții. Lipsa de medici a generat numeroase derapaje din punct de vedere al activității, cel mai important aspect vizând pierderea unor fonduri însemnate. Astfel, din cauza numărului scăzut de medici, Spitalul Slobozia nu putea realiza integral serviciile medicale prevăzute în contractul de finanțare încheiat cu CJAS Ialomița. În ultimul an, situația din punct de vedere al medicilor s-a schimbat. Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slobozia susțin faptul că 21 de specialiști tineri și-au dat acordul de a-și desfășura activitatea în cadrul celui mai mare spital din județul Ialomița. «Avem în momentul de față 21 de medici noi care lucrează în spital. Este un aspect foarte important și ne bucură faptul că au ales să vină să lucreze la noi. Echipa este tânără, fiecare medic având ambiție și dorind să-și desfășoare activitatea aici, la Slobozia!» susține medicul Nina Precup Vâlcea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Cei 21 de specialiști își desfășoară activitatea pe toate secțiile importante ale unității medicale. Singurele unde medicii se lasă încă așteptați sunt Pediatria și Neonatologia...

Linie de gardă la Ortopedie
La momentul de față, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a reușit să realizeze o linie de gardă pentru specializarea Ortopedie, datorită celor 4 medici ortopezi care au ales să lucreze la Slobozia. «Suntem foarte mulțumiți de faptul că am creat această linie de gardă, datorită medicilor care au venit să lucreze în spitalul nostru!» mai spune medicul Nina Precup Vâlcea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. De la 1 noiembrie 2017, la Spitalul Slobozia au venit să lucreze un medic specialist în Psihiatrie Infantilă și un medic specialist Boli Infecțioase. Datorită celor două cadre medicale a fost posibilă înființarea a două cabinete unde medicii să poată oferi consultații pacienților. Cabinetul de Psihiatrie Infantilă face parte dintr-un proiect mai mare care vizează înființarea unui Laborator de Sănătate Mintală, ce va cuprinde specializările Psihiatrie, Neurologie și Psihologie. «Spitalul Slobozia se află într-un proces amplu de modernizare și reorganizare, mai ales din punct de vedere administrativ. Rezultatele se vor vedea în următoarea perioadă de timp!» a mai spus medicul Nina Precup Vâlcea.

Planurile managerului Mariana Iancu Mai mult decât atât, managerul Mariana Iancu are în plan să redeschidă secția pentru efectuarea procedurilor de Dializă, care a funcționat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia în urmă cu mai bine de 5 ani. În momentul de față, pacienții care au nevoie de dializă sunt stabilizați la Spitalul Slobozia, ei urmând procedura la centrul privat de dializă deținut de firma Fresenius Medical Care România, aflat în imediata apropiere a spitalului. În Ialomița, există peste 150 de persoane care fac dializă.

13 Noiembrie 2017, 11:20 (5365 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Victor Moraru a majorat ilegal salariul directorului Spitalului Slobozia
Acreditarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia bate pasul pe loc
Mariana Iancu a interzis accesul presei în spital

Comentariile cititorilor:


sanatatea la romani:
(19 Noiembrie 2017, 12:16)
Coruptia larg raspandita nu mai reprezinta o noutate pentru sistemul de sanatate din Romania, care are cele mai mici cheltuieli (per capita si raportat la PIB) din Uniunea Europeana. Incepand din anul 2015, 41 de oficiali de rang inalt din sistemul de sanatate si administratori de spitale din Romania au fost trimisi in judecata sau condamnati pentru fapte de coruptie. Printre acestia se numara un secretar de stat din Ministerul Sanatatii, patru presedinti si un vicepresedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, patru presedinti de Case Judetene de Asigurari de Sanatate si 15 directori de spitale, arata o analiza semnata de membri ai 'Observatorului Roman de Sanatate' aparuta in 'The Lancet', cea mai prestigioasa publicatie medicala europeana.
io:
(18 Noiembrie 2017, 18:01)
pe cat pun pariu ca peste 6 luni maxim apar pe aici articole de genul...inca un medic a parasit abatorul slobozia....sau sectie in pericol sa se inchida din cauza lipsei de personal ?
abatorul tot abator ramane, chiar daca ii spoiesti budele si trambitezi ca faci si dregi....cati mor zilnic acolo cu oase de peste in gat si altele de genul?
Fostă pacientă:
(16 Noiembrie 2017, 16:58)
Ca fostă pacientă, am toată admirația pentru felul de a stăpâni leprele din acest spital! Personalul auxiliar muncește, dar numai unii! D-na Director se luptă pt disciplinarea îngrijitoarelor, infirmierelor și unele asistente! E greu, că omul prost mai e și hoț. Iancu Mariana, tot respectul!
Liviu:
(16 Noiembrie 2017, 16:51)
@pacient. Care medic vine in Slobozia? Care medic rămâne în Slobozia? E greu de schimbat mentalitatea despre acest spital, ca și despre Fetești! Au fost atâtea nenorociri care puteau fi evitate, dacă aveam medici buni! Eu zic că e bine să vină cât mai mulți medici în Slobozia! Orice specialitate! Să o înlocuiască și pe ,,psihiatra” Petrescu că e foarte incompetentă...puțin zis!
Pacient:
(15 Noiembrie 2017, 20:51)
Bine ca au venit Psihologi,Psihiatrii si Neurologi.Sa inceapa consultatiile cu unii medici aflati in acest spital,sa-i invete/educe sa nu m-ai jigneasca pacientii.Un bolnav vine la spital ca se simte RAU nu ca isi produce el dureri ori ca e,,nebun"Consulta pacientul cum TREBUIE,vorbesc in cunostinta de cauza.Eu ajungeam si de 2 ori pe saptamina si un medic nu a stiut sa-mi faca analizele cum trebuie si sa isi dea seama ca am nevoie de sange.Daca pe 5 octombrie nu ajungeam in Bucuresti acum nu m-ai vorbeam acum.Deci,invatati sa respectati oamenii care va respecta.Daca ajungi in orice spital din Bucuresti stiti cum este numit spitalul din Slobozia?Va spun eu ,,Spitalul mortii"Psihologi.psihiatrii.neurologi erau in spital(medici) era nevoie de un medic HEMATOLOG.REUMATOLOG.NEUROCHIRURG.MEDIC LA MFRM nu este,etc.
ion:
(15 Noiembrie 2017, 06:30)
Poate da faca ceva o schimbare in acest spital din Slobozia .Mie personal am ajuns cu laba piciorului fracturata si mi sa pus o atela gipsata de catre un angajat al Spitalului Slobozia care cara bolnavi ,[Brancardier). Nu se poate asa ceva decat la slobozia!

Burlacu:
(13 Noiembrie 2017, 12:23)
FELICITĂRI DOAMNEI DIRECTOR MARIANA IANCU ȘI A ÎNTREGULUI PERSONAL MEDICAL PENTRU ACEASTA EVOLUȚIE ÎN BINE A SPITALULUI JUDEȚEAN SLOBOZIA. ÎNCEP SA SE VADĂ REZULTATELE ECHIPEI MORARU. NU AM NICIO TREABA CU POLITICA DECI NU MĂ ÎNJURAȚI DEGEABA. O SA VEDEȚI CA D-L PREȘEDINTE MORARU DIN AMARA O SA AJUTE MULT JUDEȚUL IALOMIȚA. "DA ȚI CEZARULUI CE ESTE AL CEZARULUI" , ADICĂ SE VEDE O SCHIMBARE ÎN BINE A SPITALULUI MAI ALES PRIN ADUCEREA DE SPECIALIȘTI. RESPECT DOAMNA MARIANA IANCU. RESPECT MORARU VICTOR. NOI ROMANII SUNTEM ÎNVĂȚAȚI SA ÎNJURĂM ȘI CÂND LUCRURILE MERG BINE.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 25 Sep 2018
116 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

IPJ Ialomița: «Atenție la înșelăciuni!»

În perioada septembrie-octombrie 2018, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează activități informativ-preventive în cadrul campaniei de prevenire a infracțiunilor de înșelăciune «Atenție ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 16:25
(56 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de aproape 240000 de lei, 30 de permise reținute

Polițiștii au intervenit, în perioada 21-23 septembrie, la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Astfel, la acest sfârșit de săptămână, polițiștii ialomițeni au fost angrenați în 26 de ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 16:20
(50 vizualizări - 0 comentarii)


2

Corul Academic «Divina Armonie» va concerta la Hramul Catedralei Episcopale Slobozia

Luni, 1 octombrie 2018, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, va sărbători hramul de toamnă al Catedralei Episcopale «Acoperământul Maicii Domnului ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 15:20
(63 vizualizări - 0 comentarii)


3

A treia ediție a campaniei «Educația-prioritate a Bisericii», derulată în parohiile Protopopiatului Urziceni

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, în parohiile din Protopopiatul Urziceni a fost derulată cea de-a treia ediție a proiectului social-filantropic «Educația-prioritate a Bisericii», în ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 15:05
(47 vizualizări - 0 comentarii)


«Zilele Recoltei 2018», la Slobozia

Primăria Municipiului Slobozia vă invită la Sărbătoarea Recoltei, în perioada 29-30 septembrie 2018. La «Zilele Recoltei 2018», roadele pământului vor fi etalate pe tarabe de către cei mai gospodari producători ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 14:55
(72 vizualizări - 0 comentarii)


«Centenarul Filmului Românesc», la Slobozia

Municipiul Slobozia intră pe harta celor o sută de orașe din țară care găzduiesc «Centenarul Filmului Românesc», un proiect de anvergură națională inițiat de Agerpres. Sâmbătă, 29 septembrie 2018, la Casa ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 09:40
(66 vizualizări - 0 comentarii)


6

AJFOM Ialomița: Locuri de muncă în agricultură-Spania, campania 2019

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 950 locuri de muncă vacante în Spania pentru munca sezonieră în agricultură la recoltarea căpșunilor ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2018, 08:10
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

20 Septembrie 2018, 17:15


8

Movila: Și-a înjunghiat fiul cu un cuțit

Polițiștii ialomițeni au deschis o anchetă într-un posibil caz de «tentativă de omor». Un bărbat este cercetat penal după ce, în cursul nopții de marți, 18/19 septembrie 2018, și-a înjunghiat fiul cu un ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:25
(648 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Pește fără documente, confiscat de polițiști

Fetești: Pește fără documente, confiscat de polițiști

Polițiștii ialomițeni au acționat marți, 18 septembrie a.c., pe raza județului, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Direcției de Ordine Publică, în vederea apărării patrimoniului piscicol și combaterii ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:05
(618 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Accident cu două persoane rănite

Marți, 18 septembrie a.c., în jurul orelor 12,30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulație, două persoane fiind rănite. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 14:00
(540 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Valea Măcrișului: Beat la volan, a provocat un accident

Marți, 18 septembrie a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza comunei Valea Măcrișului s-a produs un accident soldat cu pagube materiale. Astfel, șoferii celor două autoturisme implicate ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 13:55
(434 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: A furat dintr-o barcă rucsacul unei femei

Polițiștii feteșteni au fost sesizați luni, 17 septembrie a.c., cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri dintr-o ambarcațiune aflată pe malul brațului Borcea. În urma sesizării, polițiștii au ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 13:50
(430 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești furt


Muniție neexplodată, descoperită la Movilița și Armășești

Muniție neexplodată, descoperită la Movilița și Armășești

Duminică, 16 septembrie a.c., pe un  teren agricol de pe raza comunei Movilița a fost descoperită o mină antitanc cu înveliș metalic, aflată într-o stare avansată de uzură. De asemenea, marți, 18 septembrie ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2018, 12:20
(503 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Septembrie 2018, 17:50


Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Scrimerul George Dragomir a câștigat «Cupa României»

Orașul Iași a fost gazda «Cupei României», la scrimă cadeți și juniori 2018. Așa cum era de așteptat, cel mai bun junior al momentului, George Dragomir, legitimat la CSM Unirea Slobozia, si-a respectat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 17:19
(502 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism căutat de autoritățile din Arad, depistat la Fetești

Un autoturism care figura în bazele de date ca fiind sustras, căutat pentru confiscare de autoritățile din județul Arad, a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ialomița ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:50
(582 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Luni, 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au depistat un bărbat, de 61 de ani, din Vlădeni, în timp ce încerca să comercializeze pește din speciile plătică și mreană ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:40
(511 vizualizări - 0 comentarii)


Feteștean urmărit internațional, depistat de polițiști

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni contra persoanei și contra patrimoniului, fapte comise în Italia. Astfel ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 15:25
(507 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Cântece de iubire» pe esplanada Centrului Cultural

Joi, 20 septembrie 2018, începând cu orele 18,00, pe esplanada Centrului Cultural UNESCO «Ionel Perlea» va fi susținut recitalul «Cântece de iubire». Soliști vor fi soprana Irina Iordăchescu și chitaristul ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 12:10
(566 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Hoți din autoturisme, reținuți de polițiști

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Jilavele cercetează patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, toți din comuna Movilița, aceștia fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de «furt». Sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2018, 08:05
(494 vizualizări - 0 comentarii)


Se lansează «Ro Alert»

Sâmbătă, 15 septembrie 2018, începând cu orele 11,00, va fi lansat la nivel național portalul «Ro Alert», de la sediul Ministerul Afacerilor Interne. Evenimentul va fi realizat în sistem ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 17:15
(1078 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Se întrerupe curentul electric

E-Distribuție Dobrogea SA anunță că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe localități ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 14:20
(789 vizualizări - 0 comentarii)


Recrutare candidați pentru Școlile de Subofițeri Jandarmi, sesiunea ianuarie 2019

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează tineri absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat, pentru sesiunea din luna ianuarie la instituțiile militare de învățământ din cadrul Ministerului ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 13:15
(782 vizualizări - 0 comentarii)


Servicii Publice Slobozia SRL

vă face cunoscut faptul că
în perioada 29-30.09.2018
se vor desfășura «Zilele Recoltei»
în Piața Agroalimentară Slobozia

14 Septembrie 2018, 10:20


25 de microferme înființate în județul Ialomița

Direcția Județeană pentru Agri­cul­tură Ialomița a dat publicității o situație a proiectelor cu finanțare europeană, pe care reprezentanții instituției le-au coordonat în vederea obținerii fondurilor distribuite ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2018, 08:20
(990 vizualizări - 0 comentarii)


Urmăriți internațional, depistați de polițiștii ialomițeni

Polițiștii din Ialomița au depistat trei persoane care erau urmărite, la nivel internațional, de autoritățile germane, pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății. Astfel, miercuri, 12 septembrie ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2018, 08:10
(852 vizualizări - 0 comentarii)


Cupa «Corona» la scrimă

Cupa «Corona» la scrimă

La finele săptămânii precedente, la Poiana Brașov s-a desfășurat a III-a ediție a Cupei «Corona» la scrimă. Cea mai bună performanță a sportivilor CSS Slobozia prezenți la competiție a fost obținută de ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 16:20
(907 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție! Se opresc gazele la Țăndărei și Urziceni

Distrigaz Sud Rețele efectuează lucrări programate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Astfel, societatea ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 16:05
(909 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: La mulți ani, pompieri români!

Sărbătorim la 13 septembrie «Ziua Pompierilor din România», un eveniment prin care, de 170 de ani, se perpetuează amintirea eroismului dovedit pe câmpul de luptă de către înaintașii noștri. Povestea pompierilor ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2018, 08:35
(1006 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
K1 în «În România sunt înregistrate 70% dintre focarele de pestă porcină din UE!» aloo politia în Mărturii din orașul condamnaților (IV) K1 în Haznaua publică din Cartierul Slobozia Nouă din culisele PSD în Organizația PSD Ialomița, ÎMPOTRIVA lui Dragnea Stat paralel în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița refuză anularea diplomelor de Bacalaureat obținute prin șpăgi trebuie sa se stie în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița refuză anularea diplomelor de Bacalaureat obținute prin șpăgi cetateav în Urban are de recuperat 9,1 milioane de lei fabula în Organizația PSD Ialomița, ÎMPOTRIVA lui Dragnea Cauză pierdută în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița refuză anularea diplomelor de Bacalaureat obținute prin șpăgi Ioan în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara Marinescu în Inspectoratul Școlar Județean Ialomița refuză anularea diplomelor de Bacalaureat obținute prin șpăgi slobozean în Haznaua publică din Cartierul Slobozia Nouă Petre în Campioana Campionilor Aron în Social-democrații ialomițeni se bat pentru un loc în viitorul Parlament Dorel în Fără abateri disciplinare la Poliția Orașului Țăndărei Gore în Fetești: Pește fără documente, confiscat de polițiști Moromete în Fără abateri disciplinare la Poliția Orașului Țăndărei Valentina în explicații @nr 1 în Unitățile de învățământ din Ialomița au început noul an școlar cu stângul @Bec de 100 W în Administrația Mocioniu risipește banii publici ai Sloboziei
8408-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...